Maandag 9 juni:
Wiet en Rikki krijgen een masterclass van de Jersey Boys. Er is slecht nieuws voor Vincent. De vrolijke stemming bij Bouwhuis wordt getemperd door een emotionele mededeling van Tim. Noud verrast Lucas.

Dinsdag 10 juni
Maxime probeert Vincent bij te staan in zijn verdriet. Lucas mist het steeds meer lief en leed te kunnen delen met Menno. Anton en Julia kunnen het niet begrijpen waarom Tim niets van zich heeft laten horen.
Sjors doet een poging om Sjoerd het standpunt van Anton uit te leggen.

Woensdag 11 juni:
Vincent wil van Maxime precies weten hoe de fatale middag van zijn moeder precies verlopen is. Bing probeert Nuran ervan te overtuigen dat hij haar kan helpen met revalideren. Nina leest het interview met Lorena waarin Nina en BandiTas zwaar beledigd worden

Donderdag 12 juni:
Lucas en Bing komen oog in oog te staan met Tim, het slachtoffer van hun bootdiefstal. Menno probeert er via Noud achter te komen hoe het met Lucas gaat. Aysen vreest dat Nuran achter de tralies belandt. Aysen wil dat Nuran haar valse alibi volhoudt omdat ze anders wel eens achter de tralies zou kunnen belanden.

Vrijdag 13 juni:
Tim en Sjors hervinden elkaar. Julia staat op tegen Anton: Tim moet zijn eigen keuzes kunnen maken. Een ontmoeting tussen Lucas en Menno loopt meteen uit de hand. Rikki creeerd een intiem moment tussen haar en Anton.

41 comments on “GTST Spoilers 9 t/m 13 juni

 1. Maandag 16 Juni 2014: Tim en Sjors hervinden elkaar en hun geluk. Julia staat op tegen Anton: Tim moet zijn eigen keuzes kunnen maken. Een ontmoeting tussen Lucas en Menno loopt meteen uit de hand. Rikki creëert een intiem moment tussen haar en Anton.

  bron: tvgids

 2. Maandag 16 juni 2014: Janine doet een ontdekking over de relatie tussen Maxime en Paula. Het verbaast Sjors hoe Tim met rivaliteit van Bing omgaat. Rikki raakt in paniek na haar onverwachte daad. Sjoerd en Bianca trekken voorbarige conclusies.

  Dinsdag 17 juni 2014: Lucas kan zich niet inhouden als Bing luchtig doet over de afloop van de rechtszaak. Sjors wil Nuran motiveren om hulp toe te laten, maar Nurans vertrouwen is weg. Bianca voert de druk op bij Rikki.

  Woensdag 18 juni 2014: Lucas en Ludo komen tot een akkoord om Bing dwars te zitten. Janine hoort Nina uit over Maxime en Paula. Lorena vraagt Laura om juridische hulp, maar stoot haar meteen tegen het hoofd.

  Donderdag 19 juni 2014: Nurans huis is aangepast aan haar handicap, maar ze is niet blij. Bing probeert niet gefrustreerd te raken als hij wil achterhalen wat Ludo van plan is. Menno zoekt toenadering tot Lucas.

  Vrijdag 20 juni 2014: Janine bijt zich vast in haar onderzoek naar Paula en dat werpt z’n vruchten af. Lorena merkt dat haar advocaat maar half met haar zaak bezig is en raakt in een duister zaakje verwikkeld. Anton wil een keer rustig met Rikke praten.

  Bron: Twitter (#GTST spoiler)

 3. Spoilers 16 t/m 20 juni:

  Maandag 16 jjuni:
  Janine doet een ontdekking over de relatie tussen Maxime en Paula. Het verbaast Sjors hoe Tim met de rivaliteit van Bing omgaat. Rikki raakt in paniek na haar onverwachte daad. Sjoerd en Bianca trekken voorbarige conclusies.

  Dinsdag 17 juni:
  Lucas kan zich niet inhouden als Bing luchtig doet over de afloop van de rechtszaak. Sjors wil Nuran motiveren om hulp toe te laten, maar Nurans vertrouwen is weg. Bianca voert de druk op bij Rikki.

  Woensdag 18 juni:
  Lucas en Ludo komen tot een akkoord om Bing dwars te zitten. Janine hoort Nina uit over Maxime en Paula. Lorena vraagt Laura om juridische hulp, maar stoot haar meteen tegen het hoofd.

  Donderdag 19 juni:
  Nurans huis is aangepast aan haar handicap, maar ze is niet blij. Bing probeert niet gefrustreerd te raken als hij wil achterhalen wat Ludo van plan is. Menno zoekt toenadering tot Lucas.

  Vrijdag 20 juni:
  Janine bijt zich vast in haar onderzoek naar Paula en dat werpt z’n vruchten af. Lorana merkt dat haar advocaat maar half met haar zaak bezig is en raakt in een duister zaakje verwikkeld. Anton wil een keer rustig met Rikki praten.

  Als er aanvullingen op de spoilers komen zal ik deze ook weer plaatssen.

  1. Aanvulling op spoiler dinsdag 17 juni is de manier waarop Anton zich verdedigt, wekt woede op bij Sjoerd. Bron tvgids.tv Net rtl boulevard gekeken over nieuwe castfoto nits wijzer geworden wel tipjes bing zit in cliffhanger janine en maxime zitten de verhoudingen binnen de familie sanders weer op scherp nina het wordt spannend maar niet specatiler.

 4. hahahaha Janine komt er straks achter dat Vincent de zoon is van Maxime.

  Huh ik dacht dat Paula dood ging vanwege deze tekst:
  Woensdag 11 juni:
  Vincent wil van Maxime precies weten hoe de fatale middag van zijn moeder precies verlopen is.

  1. Ik denk ook wel dat Paula dood is. Maar voor Janine komt het waarschijnlijk verdacht over dat Maxime er (weer) bij was, vandaar dat ze op onderzoek uitgaat (en o.a. de relatie tussen Maxime en Paula wil weten).

   1. Ja, Paula is ook gestorven. Want dat blijkt wel uit eerdere spoilers. (Waarin staat dat: Maxime, Vincent probeert bij te staan in zijn verdriet)

    Dat Janine hier achteraan gaat, verbaasd mij niet. Zij probeert nog altijd Maxime een hak te zetten voor wat Maxime haar (in het verleden) allemaal heeft aangedaan. (laten we ook niet Nick vergeten, wat Maxime hem heeft aangedaan). Wat uiteindelijk haar (zoveelste) huwelijk met Ludo koste en bijna har kinderen Nina en Lucas kwijt raakte.

    Er is genoeg te bedenken wat Maxime allemaal geflikt heeft en steeds ermee weg kwam. Denk aan die Maarten Stokman (oude liefde van Janine) die Maxime had ingehuurd.
    Dat gedoe met die placebo’s die Maxime had gekocht maar Nick er de schuld van kreeg en hoe da met Nick is afgelopen weten we allemaal.

    Zo kan ik nog wel even doorgaan, hoeveel levens Maxime verwoest heeft.

    @Laura, Martijn = Maarten (Stokman)

  2. Ja, Janine zal er wel achter komen. En dan begint dat gezeur weer van voor af aan. Janine die ontdekt dat Nina en Vincent neef en nicht zijn. Maxime ontkent alles. Janine word weer beschuldigd van het zwartmaken van Maxime. Dan krijg je die hele vete weer. Ik hoop dat ik het mis heb, anders is het wel vermoeiend hoor. Ik wacht nog altijd af tot het uitkomt van Martijn, als ik zijn naam goed heb.

   Ik denk trouwens dat Tim, om Willem te sparen, niet verteld dat hij is vastgehouden. Anders staat er niet in de vorige spoilers dat Anton en Julia niet begrijpen dat Tim geen contact heeft opgenomen. Als hij zegt dat hij is vastgehouden waren ze wel gelijk naar de politie gestapt. Die Willem zien we nog wel terug denk ik. Dat zou een spannende zomercliff worden.

   1. @Laura, Martijn = Maarten (Stokman)

    Wat je verder schijft over het ontkennen van Maxime, ik hoop dan dat de vader van Vincent nog op de proppen komt. Wat dan valt er niet veel meer te ontkennen.

 5. Laura zal Maarten bedoelen ! Ik hoop het ook, maar verwacht het eigenlijk niet meer, er zijn ook dingen die nooit uitkomen. Net als met Mike toen, toen Jeff onder de steiger terecht kwam dat is ook altijd Noud z’n ‘schuld’ nog!

 6. zomer cliffhanger:
  – Bing VS Ludo
  – Janine komt erachter dat Vincent de zoon van Maxime is via vader Muller.
  – Lorena pleegt zelfmoord (iedereen stoot haar af)
  – Anton zoent Rikki (dat vind ik echt smerig) de hele familie ziet het. En daarna komt Willem en die is iets van plan

  – Tussen Lucas en Menno loopt het uit de hand.

  Vol spanning verwacht ik.

 7. Ik dag dat het lekker spannend werd? Waar ik in voor kom wordt wel spannend. Maar dat mag ik niet zeggen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zien jullie van zelf wel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Weet iemand wat hier eigenlijk mee bedoeld word en of dat positief is voor Sjors en Tim samen ( ik wil dat ze ene stel worden) – Het verbaast Sjors hoe Tim met de rivaliteit van Bing omgaat.

 9. Ik weet zeker dat het liefdeslijntje in de cliff Ludo en Janine gaat worden. Het is zo overduidelijk dat die 2 weer bij elkaar komen

 10. Janine begint langzaam achter het geheim van Maxime te komen.
  Waarschijnlijk zal dit in de laatste week tot een climax komen, waarbij Janine en Maxime wederom recht tegenover elkaar komen te staan. De hele Sanders familie zal er wel bij betrokken worden en Ludo moet een keuze gaan maken voor zijn zus (die hem jaren heeft voorgelogen) of zijn grote liefde. Een perfecte brug om Ludo en Janine weer bij elkaar te krijgen.

  Wie weet komt Vincents vader ook naar Meerdijk en is hij nog steeds niet over Maxime heen. Zo heeft Maxime ook eindelijk haar eigen gezin (hoewel we niet weten hoe Vincent op het geheim gaat reageren). Wanneer we denken dat alles goed zit, zal Nina er wel achter komen dat ze zwanger is, maar misschien gebruiken ze dit wel voor de jubileum afleveringen.

  Nu Nuran en Aysen er komend seizoen uit moeten ivm de flexwet zal er nog wel een goedmaakpoging komen tussen die 2. Meest voor de hand liggend is dat Nuran moet revalideren in Turkije.

  Als ook Lucas (flexwet), Nina (zwangerschap) en Menno (uit de serie?) gaan, dan neem ik aan dat ze nog wel wat verassingen gaan brengen met de jubileum afleveringen.

  Ik ben nog steeds benieuwd naar de vervanger van Rik. Nu ze Laura’s huis/kamer hebben laten zien is het te verwachten dat ze een grote verhaallijn gaat krijgen. Dus wie weet keer Sil net voor de cliffhanger terug.

  Het beloofd iig een spannende maand te worden! Eindelijk, want de afgelopen maand waren enorm saai.

 11. WOW: Gigi doet exepeditie robinson, dus ook tijdelijk uit GTST (alweer!)

  Lees net dat Gigi mee doet met expeditie Robinson, de opnames daarvoor zouden 12 mei zijn begonnen (dat was vlak voor de opnames van de zomercliff). Als een GTST-acteur met een programma zoals dit meedoen, dan is dit meestal omdat ze met de flexwet te maken krijgen. Gigi was enkele maanden geleden al 2 maanden weg uit GTST maar het is nooit officieel bevestigd dat dit voor de flexwet was. Plus, 2 maanden is ook te kort voor de flexwet. Dus ik denk dat die 2 maanden was, omdat ze vorige jaar tijdens de zomer ook nog voor RTL Campinglife draaide en ze dus nog recht had op vakantie.

  Wat ook interessant is, is dat de castfoto voor het komende seizoen GTST werd deze week gemaakt. Aangezien de opnames voor Expeditie Robinson ongeveer een maand in beslag nemen, zou het dus kunnen dat Gigi niet bij de castfoto van gtst aanwezig was.

  Wat weten we nu dus:

  – Gigi (Lorena) gaat tijdens,of vlak voor de zomercliff (tijdelijk) weg uit GTST. Als ze weer gaat draaien, betekent dat, dat pas na de zomerstop zal zijn. Wat inhoudt, dat we haar pas op, of rond aflevering 5000 (17 oktober) terug zullen zien.

  – Marly (Nina) gaat in september met zwangerschapsverlof, wat betekent dat zij op, of rond aflevering 5000 voor ongeveer 4 a 5 maanden niet meer te zien zal zijn. Ze was wel aanwezig bij de castfoto. Lorena komt dus terug op het moment dat Nina gaat……………

  – Ferry (Lucas) heeft de zomercliff nog gedraaid maar staat momenteel niet meer voor de camera. Van hem was bekend dat hij met de nieuwe flexwet (6 maanden) te maken zou krijgen. Niets lijkt erop dat hij bij de nieuwe castfoto aanwezig was………. Maar zien we Lucas na de zomercliff nog terug, dan is het dus ook pas op zijn vroegst in januari.

  – Dave (Menno) heeft de zomercliff nog gedraaid maar draait sindsdien niet meer. Hij draait sinds een week voor een hoofdrol in een film en was niet bij de nieuwe castfoto aanwezig. Onbekend is of hij nog ooit terugkomt in de serie.

  – Caroline (Janine), Everon (Bing), Robin (Rikki) Pip (Wiet), Guido (Sjoerd), Elvira (Bianca), Oscar (Vincent) draaien nog en hun aanwezig bij de castfoto is bevestigd (rtl/twitter).

  – Van Joep (Anton), Erik (Ludo), Marjolein (Maxime), (Tim), Inge (Sjors) is niet bekend of ze beide castfoto aanwezig waren maar ze hebben nog belangrijke rollen in verhaallijnen.
  – Van Jette (Laura), Bartho (Jef), Beau is niet bekend of ze beide castfoto aanwezig waren maar kunnen we toch wel verwachten dat ze in het jubileumseizoen aanwezig zijn. Zeker omdat de woning van Laura een nieuwe set is.
  – Ruud (Noud), Toprak (Nuran), Dilan (Aysen) zijn interessanter, want: Ruud heeft vorig jaar nog aangegeven in de toekomst meer te gaan produceren en presenteren ipv acteren. En Dilan heeft onlangs nog aangeven op een gegeven moment klaar te zijn met GTST. Plus, Toprak en Dilan krijgen IN het lopend seizoen beide 6 maanden te maken met de flexwet. Het is onbekend of dit al direct na de zomerstop zal zijn of pas later. Maar het lijkt erop dat Toprak momenteel al niet meer draait.

   1. @Wita

    Ze lieten oud materiaal zien met Gigi in Campinglife en Ferry tijdens een oud interview. Maar hij was niet te zien tijdens de castfoto. Hij kan er later altijd nog toegevoegd worden. Niet de eerste keer dat ze dat doen.

  1. klopt helemaal niks van dus we weten helemaal niks …waarom zou menno op de castfoto moeten geen enkele tijdelijke rol zal op de castfoto komen …en dat hij tijdelijk is weten we wel….dat je lorena niet ziet lopen zegt niks ze willen niet veraden of ze al eruit ligt in expeditie robinson en laten die opnames nou al achter de rug zijn dat is voor gigi allemaal al opgenomen toen lorena in thailand zat voor banditas de nieuwe flexwet word pas 1 juli 2015 van kracht (google maar) dus daar is nog geen spraken van klopt dus niks van allemaal
   en hoezo is laura’s huis de nieuwe set….die woont in de rozenboom waar komt dat ineens vandaan

 12. @wil, de kamer van laura is niet echt een nieuwe set hoor. Het is een Rozenboom suite met de bank van huize Sanders erin.

  @iVon, jij zegt “Dat gedoe met die placebo’s die Maxime had gekocht maar Nick er de schuld van kreeg en hoe da met Nick is afgelopen weten we allemaal.” Alleen dat klopt niet. Het is andersom. Maxime en Nick hebben een hekel aan elkaar en Maxime kreeg Nick toen in een kliniek. Toen hij uit die kliniek kwam en op Nina’s huwelijk was kreeg Janine een kogel door haar hasses. Toen kocht NICK die placebo’s om Maxime daar voor te laten opdraaien, hij wou Janine niet dood hebben, maar dat de Sanders haar uit kotste. Dat lukte en Maxime raakte alles kwijt. Een jaar later kwam Janine erachter dat Maxime onschuldig was en dat Nick de dader was. Nick was toen op de bruiloft van Ludo & Janine en toen was die gasexplosie en dat weten we wel. Maxime was boos op Janine omdat Maxime beschuldigd werd. Voor de brandwonden moest ze weg naar het buitenland en vanuit daar had ze Maarten geregeld en dat weten we ook verder wel.
  Maar Nick kocht die placebo’s dus.

  Alleen begrijp ik niet dat iedereen denkt dat Nina zwanger raakt. Marly is zwanger, maar daarom laten ze Nina niet zwanger worden. Marly gaat natuurlijk met zwangerschapsverlof. Ik denk dus dat Nina een tijdje naar die beurs in Milaan gaat, waar laatst over gesproken werd toen Paula vroeg of Nina mee gaat naar Zwitserland.

  GTST is weer leuk aan het worden. Shortie voor morgen gezien en Tim & Sjors zien elkaar weer. Ik ben erg benieuwd naar de reacties van de Bouwhuisjes, en al helemaal als hij verteld dat hij dus wel bij die Willem was. Ik snap alleen niet dat Willem alleen mer de auto wegging, maar daar zullen we morgen wel achter komen. Paula zakt vrijdag dus in elkaar. Ben benieuwd hoe ze reageren als Maxime het “geheim” vertelt, ik denk dat Janine het vertelt in de cliff of iets ervoor, maar dat ze haar niet geloven, maar dat het in de cliff uitkomt en dat die eindigt met de blik van Ludo als het net vertelt is. Je ziet nog altijd dat Ludo Janine nog steeds wilt, was duidelijk te zien in het ziekenhuis bij Lucas. Dat zal denk ik ook ongetwijfeld in de cliff komen. Ik hoop dat ze dan voor langere tijd bij elkaar blijven en dat ze na een jaar weer gaan trouwen en dat ze niet meer gaan scheiden, tot de dood hun scheid hoop ik dan 😛 ze hebben dan natuurlijk geen last meer hebben van Maxime, wil wel dat ze in GTST blijft. Het zal dan gelijk ook wel duidelijk worden dat zij Maarten inhuurde. Want van Mike en die steiger was ook denk ik niet zoiets wat uit moest komen, maar dit is iets anders en verwacht dat het wel uitkomt. We zullen het de komende tijd zien in Goede Tijden, Slechte Tijden 😛

  @wil, ik ben wel benieuwd naar de bron van Gigi en Expeditie Robinson.

 13. Je weet nooit want ik zag Elly de Graaf (paar jaar geleden) bij de castfotoshoot lopen nou de eerste week van het seizoen ging Rosa dood.

 14. inderdaad zoals sommige al zeggen ik denk ook dat nina zwanger wordt van vincent, want mrly van der velden (nina sanders) is in het echt ook zwanger dus ik denk dat dat de cliffhanger gaat worden dat vincent en nina neef en nicht zijn dus familie denk ik dat het een gehanicapt kindje wordt. maar ik weet het niet zeker.

 15. wel jammer dat Willeke van Ammelrooy , eigenlijk maar zo kort was te zien als Paula , ze hadden haar nog langer in leven moeten houden .

 16. Wat een fut aflevering gisteren met de jersey boys, wat een tijd verknoeiing, hoop dat dit niet structureel wordt en dat we nog niet meer van bv “zij gelooft in mij” “war horse” “sister act” of al die andere flauwekul krijgen te zien.
  Hou het gewoon bij de soap van gtst.

 17. sooooooowwwww Rikkie is egt gek jonguh. Nu denkt iedereen dat anton haar heb willen aanrande

  Sjoerd moet ut aan wiet vrage. Zei weet toch hoe ut zit!!!

Geef een reactie