Maandag 30 juni:
Maxime probeert Janine uit te leggen waarom ze met Vincent omging zoals ze gedaan heeft. Aysen is bang dat Nuran doorschiet in een extreme keuze. Ludo licht Vincent in over de chantagezaak en onderneemt stappen om erachter te komen wie hem dit flikt.

Dinsdag 1 juli:
Wiet krijgt steeds meer in de gaten dat Rikki´s verhaal niet klopt. In de boksschool reageert Aysen al haar verdriet en frustratie over haar zus af op Tim. Sjors ziet dit en is geschokt. Sjoerd gaat nu echt een stap te ver in het beschuldigen van Anton.

Woensdag 2 juli:
Tim probeert Sjors op alle mogelijke manieren te bereiken, maar dit lukt niet. Als Rikki haar aanrandingsverhaal een draai geeft, zorgt dit voor grote spanningen tussen Sjoerd en Wiet. Jef probeert Maxime te helpen met haar dilemma over hoe ze met de situatie rond Vincent moet omgaan.

Donderdag 3 juli:
De tegenpolen Janine en Maxime treffen elkaar op de viering van Vincents verjaardag. Tim krijgt een aanwijzing over Sjors en gaat op een afgelegen plek op onderzoek uit. Anton laat zich van een andere kant zien om het bij te leggen met Sjoerd.

Vrijdag 4 juli:
Bing komt in actie wanneer hij iets over de verdwenen Sjors ontdekt. Maxime loopt het risico dat Nina slachtoffer van haar wordt en Ludo zich van haar afkeert, toch doet ze een bekentenis. Bianca ziet hoezeer de pijn van een uit elkaar gescheurd gezin Anton raakt. Lorena denkt dat ze alles dichtgetimmerd heeft en gaat naar de plek van de chantagedeal.

38 comments on “GTST Spoilers 30 juni t/m 4 juli

 1. Klinkt toch wel spannend, deze laatste week van seizoen 24! Ben benieuwd naar de zomercliff op 4 juli. Er is nog steeds geen foto van deze zomercliff uitgelekt toch?

 2. geen lucas deze week is hij met menno vertrokken op woensdag 25 juni al . 4 juli komt peter faber erin als joost muller de vader van vincent.

 3. Iemand toevallig de uitgebreide versie van 4 juli? Meestal staan er in de tv-gidsen een heel groot verhaal rondom de seizoensfinale maar die staat hier niet op. 🙁

 4. Oke alleen de foto is ook goed. Er komt een verrassing voor Nuran in de laatste week van het seizoen las ik op Televizier. Ik denk dat het negatief is een ongeluk ofzo.

 5. Ik denk dat ze flink uit pakken met de 5000ste aflevering! En volgend jaar 1 oktober 2015 dan is het precies 25 jaar geleden dat GTST voor het eerst op tv was.

 6. Ik moet even wat kwijt.

  Voor alle Menno fans pak de zakdoeken er maar vast bij want Woensdag is het exit Menno.
  Menno gaat Alleen naar het buitenland. Dus zonder Lucas.
  Ik heb de aflevering al gezien.
  En natuurlijk weet ik dat het een soap is maar ik heb echt gehuild
  Wat ontzettend jammer en dom van de schrijvers dat ze het zo laten eindigen.
  Ik wist wel dat Menno er uit zou gaan, maar had nog een beetje hoop dat dat samen met Lucas zou zijn.
  ECHT HEEL JAMMER.
  Nog een klein sprankje hoop want Lucas wordt in de Spoilers na Woensdag niet meer genoemd.
  Dat Lucas Menno achter na reist of zo.
  Omdat Ferry flexwet heeft er er een paar maanden uit gaat.
  Maar als ik de aflevering van woensdag zie lijkt het daar niet op.
  nogmaals jammer dat het zo eindigt ik en vele Menno fans zijn van het personage gaan houden net zoals toen met Edwin heel jammer dat dat zo tot een eind komt.

 7. EXIT Menno Donderdag en Lucas gaat ook Donderdag weg naar zijn vader ZONDER Menno.
  Heb de aflevering al gezien.
  Heel heel jammer.
  Maar ze zijn goed en vol liefde uit elkaar gegaan.
  Dat is een kleine troost.
  Maar vindt het echt heel er jammer dat Menno er uit is.

  1. Ja hoor ik denk dat die Willem er wel achter zit en/of er iets mee te maken heeft. Bekijk de promo van de cliffhanger maar.

 8. Ik haat Rikki. Ik kan haar echt wel schieten. Wie kan me mee helpen A.U.B!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Nuran doet vanaf a.s. maandag der hoofddoek weer op, waren we als kijker eindelijk blij dat ze hem af deed, doet ze hem nu weer op, waar is GTST mee bezig. Ze wil het zelf niet eens, las ik na een interview met haar op mediacourant.nl . Vind het echt walgelijk.

   1. Waarom doen mensen toch altijd zo spastisch over het dragen van een hoofddoek? Zolang vrouwen er vanuit het geloof zelf voor kiezen, is er niks mis mee. Het is dan gewoon een vrijwillig gekozen manier om het geloof uit te dragen. Net al een christen die er voor kiest om een ketting met een kruisje te dragen…. Als vrouwen gedwongen worden, is het uiteraard een ander verhaal. Maar nuran kiest er zelf voor en voelt zich daar prettig bij. Niks mis mee.

 10. Lucas & Menno

  SCHANDALIG !!!!!!!!!!!!!
  Ik vind het heeeel erg dat Menno stopt met GTST. Lucas en Menno horen wel voor 200 % bij elkaar, waarom moeten ze uit elkaar halen. Lucas zal nu de flexwet hebben (maanden ???). Maar ik hoop dat ze na de flexwet
  toch weer samen komen. Lucas gaat naar zijn vader in America, hij kan dan even lekker bijkomen van alles.
  Menno gaat naar Oberhausen, zijn probleem oplossen d.m.v. therapie.

  Ik hoop dat ze dan na de flexwet beiden terugkomen en samen de eerste keer sint, kerst en oud en nieuw
  samen vieren (en samen met ons). Tevens dat ze ook de eerste huwelijksjaar vieren in januari 2015.

  Zeker terugkomen he, we missen jullie nu al.

  Lucas en Menno, jullie zijn TOPPERTJES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Menno zal zeker niet terug komen, hij was er maar tijdelijk, om te kijken hoe het er in een soap aan toe ging.
  Met zijn afgeronde toneel opleiding, gaat hij nu het land in, voor het serieuze werk. En dat gaat eerdaags ook met Tim gebeuren, om dezelfde reden, speelt nu al op de planken met zijn vader. En Lucas zit nu in de zelfde positie als Rick, die denkt door het succes bij GTST aanbiedingen te gaan krijgen, hij gaat in een musical spelen, maar eigenlijk kan hij niets, mede doordat hij zijn gezicht heeft verknalt met die afschuwelijke, lichtgevende tanden.
  Als het zijn wens was lichte tanden, dan zeg je toch als bleker, zo vreselijk wit, dat moet je niet doen.

  Hoe gaat Maxime zich er uit praten? En natuurlijk ontdekt Ludo dat het Lorena is, die achter de chantage zit, van mij mag Ludo wel eens een goed pak op zijn donder krijgen, maar ja???????

  Ik ben wel blij met de zomerstop, kan ik ook eens om 20.00 uur, iets anders gaan doen.
  Het word volgens mij een spannende cliffhanger!

  1. Ja acht uur s’avonds is echt een half uurtje wat je niet gauw zal overslaan op een dag, en als het niet anders kan dan kijk je het later, het is dus verslavend, zo,n zomerstop is dus best wel even lekker.
   Maar nogmaals, ik hoop echt dat de verhaalijnen in het volgende seizoen nu niet zo uitgerekt worden gespeeld, hoewel ze op zich best spannend waren duurde ze naar mijn smaak veel te lang.
   Ik kan me voorstellen dat Dave Mantel niet terug komt in gtst, hoewel hij een prachtige rol als homo neerzette kan je dit als niet homo geen jaren spelen lijkt me, ook voor je imago als acteur niet.
   Veel acteurs zien gtst als een mooie reden om bekendheid te krijgen, blijf je er te lang hangen dan kom je nooit meer van dat imago af, geef ze eens ongelijk, het is wel hun werk.
   Verder heb ik nog niet gehoord of gelezen dat er behalve dan de stop van de flexwet er nog meer uit gaan, we zullen het na de zomerstop allemaal wel weer zien.

   1. @sam Hoezo is het voor je imago niet goed om een homorol te spelen? Dat slaat echt helemaal nergens op :P…. Bovendien als het aan dave had gelegen, dan was hij nog wel wat langer gebleven. Het is een beslissing van de schrijvers geweest om Menno eruit te schrijven.

    En Menno komt echt nog wel een keer terug, niet op korte termijn, maar binnen 1 a 2 jaar zie ik het wel gebeuren. Dat geeft het liefdesleven van Lucas tenminste een beetje diepgang. Anders zou hij de komende jaren weer gewoon van het ene nieuwe liefje naar de ander moeten hoppen…

   1. joh als je een beetje rondkeek op internet en slim nadacht dan wist je dat l vanaf het momnet dat ie vermist is

 12. @ Fan je begrijpt me denk ik verkeerd, Dave Mantel speelde zijn homo rol echt uitstekend, niets dan lof hiervoor hoor. Maar als je dit een paar jaar volhoud is het denk ik moeilijk om van dat imago af te komen, het is uiteindelijk toch geen homo….
  Je doet nu net alsof ik het lelijk bedoel, maar dat is dus niet zo.
  Als hij niet snel terug komt in gtst dan zie ik Lucas echt niet een paar jaar single blijven om op Menno te wachten, die kan nog geen maand zonder een liefje in de serie, en Menno is toch echt meer van het monogame leven.
  Maar wat klets ik eigenlijk, we weten toch niet gtst verloopt.
  Nogmaals het was niet denegregend bedoeld hoor Fan.

   1. Ok, @sam….maar dan zijn we het toch nog niet helemaal eens. Ik denk dat het helemaal niks uitmaakt op voor zijn imago als hij een paar jaar een homorol speelt. Die aanname slaat ook nergens op. Het maakt echt niet uit of je hetero en homo bent in het dagelijks leven en wat voor rol je speelt…..

    En natuurlijk krijgt Lucas nog wel wat liefjes voordat Menno terugkeert. Het zou bizar zijn als dat niet gebeurt ;). Gtst kennende heeft hij wrs ook een ander al Menno evt. terugkeert ;)…. Het moet allemaal wel een beetje spannend zijn. Alleen heeft Menno natuurlijk een speciaal plekje in z’n hart krijgen…

 13. Sam, ik ben het helemaal met je eens, GTST moet sneller, afgelopen jaar leek het wel op de “bolt and the beautiful” , je kon makkelijk een week missen, en had je niets gemist.

  Maar ik blijf het een heerlijk half uurtje vinden, om 20.00 uur. Maar met meer snelheid wordt het nog spannender!

 14. Hebben jullie in de aflevering van afgelopen donderdag gezien waar Anton naar kijkt op zijn laptop als Sjoerd binnenkomt. Een vaderschapstest voor Lana Martine Langeveld. Matthijs van Weijnen is niet de vader?! Wie is dat?

   1. Heb het even letterlijk overgetypt:

    [F06] Uitslag test bloedonderzoek

    Geteste (1): Mathijs van Weijnen
    Geslacht: man

    Zestien genetische loci werden getest. Testen proces: DNA-amplificatie met Powerplex System 16, gedetecteerd met behulp van de ABI PRISM 3130xl Genetische Analyzer en geanalyseerd met Genemapper ID Software.

    Interpretatie: Op basis van de DNA-analyse, de vermeende vader, Mathijs van Weijnen word uitgesloten als de biologische Vader van het kind, Lana Martine Langeveld, omdat ze niet dezelfde genetische merkers (heeft). De waarschijnlijkheid van de genoemde relatie is hieronder aangegeven, in vergelijking met een niet-geteste, onafhankelijke persoon van dezelfde etniciteit.

    En daaronder staan dan allemaal getallen van de uitslag van de DNA test.

    Blijkbaar heeft ene Mathijs van Weijnen zich laten testen of hij de vader is van Lana?
    Waarom :S

Geef een reactie