Maandag 23 juni:
Aysen wil precies weten wat er gebeurd is tussen Anton en Rikki. Bing organiseert een actie tegen Ludo. Sjoerd wil niet naar Bianca luisteren als zij begrip toont voor Anton. Lucas neemt een jongen mee naar huis.

Dinsdag 24 juni:
Bing verwijt zichzelf dat hij niet voldoende tijd voor Rikki had en neemt het recht in eigen hand. Lorena huurt een hacker in om de usb-stick te kraken. Anton wordt gearresteerd. Geheel onterecht vindt hij zelf.

Woensdag 25 juni:
Maxime wil Nina ervan doordringen dat Vincent het niet slecht bedoelt als hij zich op zijn werk stort. Janine doet een ontdekking over het verleden van Vincent. Menno heeft een schokkende mededeling voor Lucas.

Donderdag 26 juni:
Nuran jaagt iedereen tegen zich in het harnas en dat komt haar duur te staan. Bianca baalt als Sjoerd het huis uit wil. Bing biedt de gemeente een petitie aan, maar krijgt te maken met een onwillige ambtenaar.

Vrijdag 27 juni:
Janine confronteert Maxime met haar ontdekking. Lorena treft voorbereidingen om een rijke Meerdijker te chanteren. Nuran gaat door een diep emotioneel dal. Vincent laat zijn werk nog steeds voorgaan op Nina.

124 comments on “GTST Spoilers 23 t/m 27 juni

  1. Dat kan niet. Ludo en Janine komen, in de cliffhanger, weer samen.
   Menno kan zich niet meer beheersen tegenover Lucas. Dat is de schokkende mededeling van Menno.

  2. Heft iemand een idee wat er op 11 juni bij schownieuws over dave mantel en ferry doedens over het huiselijk geweld is gezegd probeer dat stukje geregeld te bekijken maar de plug crast iedere keer

   1. Dat klopt, er stond eerst Aysen wilt en Sjoerd wilt. Staat echt voor geen meter. Valt mij de laatste tijd steeds vaker op dat mensen ineens hij en zij wilT zeggen. Het is al aangepast. Jij wil en jij wilt kan wel allebei.

 1. Ik denk eerder dat Ludo Bing vermoord.

  Vrijdag 27 juni:
  Lorena treft voorbereidingen om een rijke Meerdijker te chanteren (Ludo?)

 2. En daar hebben we Willem weer. Ik dacht eerst die man is gewoon eenzaam en depressief, daarom deed hij die rare dingen. Die vent is gek. Ik vond de verhaallijn wel raar eindigen omdat de acteur die Willem speelt zei dat hij Tim echt niet zomaar liet gaan en er nog iets stond te gebeuren. Ik vond de verhaallijn een beetje minder spectaculair eindigen als wat hij deed voorkomen. Maar schijnbaar is deze verhaallijn nog niet helemaal klaar.

  Ik heb zo’n vermoeden dat Rikki last heeft van aanstellerij. Gewoon wat janken krijgt ze troost van Anton. Maar ik heb gisteren niet gezien wel de shortie. Ik zag dat Anton in slaap was gevallen in Rikki haar bed. Daar is het bij gebleven of is hij in zijn slaap met haar naar bed geweest?

  1. @Demy…. nee hoor Anton is niet met haar naar bed geweest, ze vroeg hem even bij haar te blijven tot ze sliep,
   Anton die een muziekje zat te luisteren op de rand van haar bed is toen ook in slaap gevallen, precies wat Rikki hoopte, ze gooide haar broekje op de grond en sloeg het dekbed over haar en Anton heen, en zo vond Sjoerd ze.
   Dat kind is ziek, en niet zo,n klein beetje ook, ze voelt dat Anton niets voor haar voelt en uit wraak hiervoor wil ze Anton er in luizen.
   Maar kan me niet voorstellen dat Anton hiervoor gearresteerd wordt, tenzij ze het op een verkrachting wil laten lijken, en dat deed ze ook op het moment dat Sjoerd om het hoekje van de deur keek.

 3. @Sam: Dank je was even bang dat Anton toch voor haar gezwijkt was. Gelukkig niet.

  We weten natuurlijk niet hoe het gaat aflopen. Wat ik wel weet is dat ik ook vind dat Rikki een beetje ziekelijk gedrag aan het tonen is. Als Anton ook nog eens gevoelens voor haar had was het een ander verhaal geweest, maar zij wilt maar niet beseffen dat Anton niks voor haar voelt. En dan gaat ze zulke domme dingen doen. Het kan ook toch niet anders dat Rikki aan het doordraaien is. Vorig jaar heeft ze Mike te pletter zien vallen, uitgemaakt met Tim, erachter gekomen dat haar vader de schuldige is van de moord op Mike, hartaanval van haar vader, vader 25 jaar de cel in. Natuurlijk draai je dan door.

  Wat ik nu denk is dat Sjoerd zijn vader van dingen gaat beschuldigen en de politie gaat inschakelen. Wat Rikki doet natuurlijk nooit iets. Nee Rikki is heilig. Ja sorry hoor als je zo snel van Sjoerd naar Tim gaat, een weer terug wilt naar Sjoerd dan moet je ook even logisch kunnen nadenken.

  1. Sorry @demy , “even bang dat Anton toch voor haar gezwijkt = BEzwijkt was”.

   Verder ben ik het wel met je 1ste deel van je reactie eens, ook ik denk en weet dat Rikki heel veel heeft meegemaakt en dat eigenlijk niemand daar aandacht aan besteed, (Ook Bing voelt zich schuldig blijkt uit de een van de spoilers) Rikki mist gewoon vaderliefde en dat verwart ze met “echte liefde”.

   Maar het 2de deel van je reactie (Rikki doet natuurlijk nooit iets. Nee Rikki is heilig), ben ik niet helemaal met je eens. Want je spreekt je tegen met hetgene wat je in het eerste deel vertelt.

 4. Ik denk dat ik @danny wel begrijp @yvon Hij bedoelt denk ik dat in de ogen van Sjoerd Rikky niets verkeerds doet. Anton daar in tegen doet in de ogen van Sjoerd heel veel verkeerd.

 5. Haha ik kwam niet zo goed op het woord maar het is bezweken.

  Ik bedoel het inderdaad zo als DaveMennofan het zegt. Meer sarcastisch eigenlijk naar Rikki toe. Anton staat gewoon bekend als rokkenjager. Waarom dan nu ook niet met Rikki. Terwijl het nu echt Rikki is. Sjoerd gaat nu de conclusie trekken dat Anton Rikki het bed in wilt hebben en niet andersom. Omdat inderdaad Rikki in de ogen van Sjoerd niets verkeerds doet, omdat, dat eigenlijk ook haar karakter niet is.

  Hoe het gaat aflopen weet ik natuurlijk niet. Het kan op 2 manieren aflopen. Sjoerd trekt de conclusie dat Anton zich heeft opgedrongen aan Rikki en denkt dat ze aangerand of zelfs verkracht is. Rikki zal dan niet zo goed weten hoe ze met de situatie om moet gaan en laat het zo. Of misschien het minder ergere. Dat Anton Rikki toch zover heeft gekregen om met hem naar bed te gaan en hij de politie belt ivm eventueel het leeftijdsverschil. Hoewel dat niet zoveel zal uitmaken aangezien ze nu wel 19 zal zijn. Dus volwassen volgens de wet. Hoe dan ook. Door Rikki haar actie ziet het er niet goed uit voor Anton.

 6. Ben benieuwd naar de Cliffhanger. Ik denk dat Nina of Vincent (of beide) te horen krijgen dat Maxime zijn moeder is en ook dat Willem doordraait en iemand iets aan doet.

 7. Ik denk dat als Wiet het verhaal hoort, dat ze weet dat Rikki verliefd is op Anton en dus al vermoed dat Rikki het heeft gedaan. Maar ze moet er mond houden van Anton

 8. Hoe vaak hebben we nu al scenes gezien met nuran in een ziekenhuisbed die mensen wegstuurd? Ongelooflijk wat herhaling zeg! De enige tekst die ze de laatste tijd heeft gehad is ‘GA WEG’!!!

  En wat een walgelijke, irritante verhaallijn met rikki. Te dom voor woorden. Word een beetje moe van al dat gezeik bij de familie bouwhuis…

 9. Vandaag niet gekeken…..
  Heb geen zin in de “nep verkrachting” verhaallijn. Zoals Fan al aangeeft: te dom voor woorden. Rikki moet echt nodig naar een psychiater, is serieus de weg kwijt. De familie Bouwhuis mag wel eens wat mooie tijden gaan beleven. Het is echt een opeen stapeling van ellende.
  En dan Nuran….wat irritant, geen worden voor. Hoelang gaan ze dit nog rekken!? GA WEG!

  1. Precies, @suus daarom heb ik vandaag ook niet gekeken..,na het zien van de shortie wist ik al genoeg… Deze reactie is eigenlijk een reactie op de shortie voor morgen…dan zet Nuran Sjors uit huis (haar tekst: GA WEG uit m’n huis 😉 haha)… En dan gaat het rikki verhaal weer verder….

   De enige reden waarom ik morgen nog zou kijken is, omdat Lucas er in zit. My favorite :).

   Ik vind het trouwens wel opvallend, dat nu de zomercliff nadert, ik ineens afleveringen ga overslaan. Niet echt een goed teken schrijvers :P…

   1. Heb precies hetzelfde.
    De verhaallijnen boeien me niet, zijn herhalingen of te dom om te poepen.

    Ik kijk alleen voor Lucas ( en Menno). Snap nog steeds niet hoe de schrijvers deze rol en liefde zo omzeep hebben kunnen helpen. Agressie oké, maar waarom bij hen!

  2. Dacht even dat het weer spannend zou worden, maar nee hoor, in feite heb je genoeg aan de shorties.
   Wiet zou zo het hele verhaal van ” zieke ” Rikki kunnen ontkrachten, maar Sjoerd wil naar niemand luisteren en zo kan je het weer heel lang rekken.
   Als al deze verhaallijnen een cliffhanger worden kan je het volgende seizoen gewoon weer doorgaan met alles,
   De enige die nu nog voor een verrassing zou kunnen zorgen is die Willem, als het tenminste niet weer er om gaat dat hij Tim wéér laat verdwijnen.
   Ik vind ook alleen Lukas nog spanning brengen in de soap, die krijgt nog heel wat te verstouwen, zijn zakenrelatie met Bing, de hele rechtszaak, zijn huwelijk met Menno……..
   En Nuran………..nou idd, haar woorden ” rot op” en ” ga weg ” weten we nu ook wel.
   Het zou leuk zijn als er weer eens wat vers bloed komt in gtgst, b.v iemand voor Aysen, een leuke meid voor Noud,
   Jef met een mooie rol, weer eens een leuke liefde die stand houdt, zat om weer eens wat nieuws te bedenken, maar ik vrees het ergste voor de eerste maanden van het nieuwe seizoen, t,zou betekenen dat ik na pak weg 20. jaar dan maar afhaak en de serie maar laat voor wat het is.

 10. Kijk wat er bij de Bouwhuisjes gebeurd in nog geen 4 jaar:
  * Edwin komt uit de kast
  * Sjoerd wordt vader
  * Edwin gaat dood door de Ebola virus
  * Anton gaat vreemd
  * Anton schijnt nog een kind te hebben
  * Sjoerd gaat met sterke drank in de badkuip zitten en verdrinkt bijna
  * Sjoerd gaat aan de drugs
  * Tim wordt in elkaar geslagen
  * Mike gaat dood
  * Anton gaat weer vreemd
  * Tim loopt het water in en wordt aangevaren
  * Tim wordt vast gehouden door creep Willem
  * En wat gaat Willem nu doen?

 11. Ik hoop niet dat iedereen straks eerst weer Janine gaat uitkotsen voordat eindelijk de waarheid over Vincent naar boven komt. Je zag vandaag Ludo al raar reageren toen ze Maxime aansprak en Laura zag het drama al weer van mijlen ver aankomen. Beetje dubbel. Maar als het goed is duurt dat niet te lang want het zou toch voor de cliff uitkomen? En wat ik me ook afvraag is: Komt dat verhaal met Maarten dan eindelijk ook uit?

  Ik krijg een beetje de kriebels van het Rikki verhaal. Ook snap ik de leeftijd die ze vertolkt niet goed.
  Aan de ene kant lijkt ze een jaar of 20 maar aan de andere kant gedraagt ze zich soms als een schoolmeisje van 16, niet als een jonge moeder die een opleiding doet. En de misinterpretatie van haar gevoelens voor Anton lijkt me meer iets voor een nóg jonger iemand. Een dame van 20 verwart toch geen vader-dochter gevoelens :S
  En de onderkant van de neus van Nuran heb ik nu ook wel genoeg gezien ja.

 12. Ik denk dat iedereen zich nu tegen Anton gaat keren. Op een gegeven moment zal Bianca Anton wel weer gaan geloven denk ik. Die komen dan weer bij elkaar natuurlijk. Maar ik vermoed dat die Willem in de zomercliff eerst Anton iets aandoet. Van de week was hij bij het huis van de Bouwhuisjes, dus van Willem zijn we nog niet af. Iedereen voelt zich daarna schuldig en klaar is kees.

  Ik ben overigens wel benieuwd naar dit alles. Het is eindelijk weer spannend. Ik vind de Rikki/Anton verhaallijn eigenlijk ook wel interessant. Eerst had ik zoiets van getver. Maar ik zie in Rikki een meisje dat zich door iedereen in de steek gelaten voelt. En bij Anton voelde ze zich geborgen en dat verwarde ze met verliefdheid. Dat meisje heeft zoveel meegemaakt. Iedereen zou een keer doordraaien. Ik hoop alleen wel dat het snel uitkomt dat Anton haar niks gedaan heeft. Dat is voor iedereen het beste.

 13. Alle personages komen er denk ik in in de cliffhanger kijk hoeveel verhaallijnen er zijn zal wel allemaal bij de zomercliffhanger komen.

 14. Maandag 30 juni 2014:

  Maxime probeert Janine uit te leggen waarom ze met Vincent omging zoals ze gedaan heeft. Aysen is bang dat Nuran doorschiet in een extreme keuze. Ludo licht Vincent in over de chantagezaak en onderneemt stappen om erachter te komen wie hem dit flikt.

 15. waarom staat er BING verwijt zichzelf dat hij te weinig tijd doorbracht met RIKKI. zij hebben toch nooit wat gehad of ligt dat aan mijj

   1. Rikki is de dochter van Rik en Rik is de beste vriend van Bing. Bing heeft beloofd op Rikki en Nuran te letten toen Rik achter de tralies verdween.

    Nu is Rikki “bijna verkracht” door Anton en Bing zal zich nu wel schuldig voelen dat hij er niet was voor Rikki

    1. @Suus, “Nu is Rikki “bijna verkracht” door Anton”, dat geloof je toch niet echt.

     Anton heeft haar nadrukkelijk afgewezen en dat wil of kan Rikki niet accepteren en vervolgens liegt ze alsof het gedrukt staat. Dit is duidelijk een schreeuw om aandacht.

     Rikki heeft duidelijk hulp nodig.

     1. Nou ja, want je reactie is niet echt duidelijk. Zoals hij bij mij overkwam tenminste. 😉

  1. HahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahhahahahHahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahhahahahHahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahhahahahHahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahhahahah
   KLEUTER

   1. @Piet, je snap hem echt niet he, die reactie van Nuran om 10:39u hahahaha

    Denk nog maar eens goed na.

    (wat zegt Nuran in het ziekenhuis steeds en dat elke keer weer opnieuw. 🙂 )

     1. Sorry Piet, als je de reactie van @Nuran 10:39 op 18 juni dom vindt, snap je hem niet.

      Weet je dan niet wat Nuran in GTST telkens zegt / roept !!!!!!!!!!!

 16. dinsdag 1 juli

  Wiet krijgt steeds meer in de gaten dat Rikki´s verhaal niet klopt. In de boksschool reageert Aysen al haar verdriet en frustratie over haar zus af op Tim. Sjors ziet dit en is geschokt. Sjoerd gaat nu echt een stap te ver in het beschuldigen van Anton.

  tvgids.tv

   1. Het zou best kunnen zijn dat hij de vader van Vincent speelt. Hij komt denk ik in de zomercliffhanger dan.

    Peter Faber en Willeke van Ammelrooy zijn allebei 70 volgens mij

    1. Nina zei vandaag ook in de aflevering tegen Janine dat hij beloofd had binnenkort langs te komen en dat Janine hem dan zou kunnen ontmoeten.

 17. Dit is grappig. Willeke van Ammelrooy en Peter Faber hebben nog een keer man en vrouw gespeeld. Namelijk in Ciske de Rat. Jammer dat ze niet samen hebben gespeeld.

 18. Even de spoilers van de cliffhangerweek op een rij

  Maandag 30 juni
  Maxime probeert Janine uit te leggen waarom ze met Vincent omging zoals ze gedaan heeft. Aysen is bang dat Nuran doorschiet in een extreme keuze. Ludo licht Vincent in over de chantagezaak en onderneemt stappen om erachter te komen wie hem dit flikt.

  Dinsdag 1 juli
  Wiet krijgt steeds meer in de gaten dat Rikki´s verhaal niet klopt. In de boksschool reageert Aysen al haar verdriet en frustratie over haar zus af op Tim. Sjors ziet dit en is geschokt. Sjoerd gaat nu echt een stap te ver in het beschuldigen van Anton.

  En de nieuwe: Woensdag 2 juli
  Tim probeert Sjors op alle mogelijke manieren te bereiken, maar dit lukt niet. Als Rikki haar aanrandingsverhaal een draai geeft, zorgt dit voor grote spanningen tussen Sjoerd en Wiet. Jef probeert Maxime te helpen met haar dilemma over hoe ze met de situatie rond Vincent moet omgaan.

  Bron: Tvgids.tv app

  Wat gebeurt er met Sjors?

   1. Dat zou wel kunnen ja!

    Maar bah ik wil ze gewoon gelukkig samen zien. Komt Willem weer hoor 😛
    Nou ja dat maakt het in ieder geval wel spannend

 19. Willem denk ik zorgt voor haar verdwijning om Tim naar zich toe te lokken denk ik zou wel spannend zijn als dat klopt, maar weet het natuurlijk niet.

 20. Kan ook zijn dat Sjors gewoon geschokt is over Aysen dat ze haar agressie op Tim afreageerde ( omdat bij de spoiler van dinsdag 1 juli – Sjors zag dat Aysen dat deed ( dit stond er letterlijk = Sjors ziet dit en is geschokt. Dus kan ook zijn dat het op een andere manier word bedoeld. Dat Sjors niet kan luisteren of niet te kalmeren is daarover? zou nog best kunnen toch?

 21. Het lijkt er wel op dat Janine nog niet zo veel gaat doen als ze er achter komt dat Maxime de moeder van Vincent is. Ze confronteerde haar er mee en ik denk dat ze Maxime een limiet gaat stellen dat ze het binnen een week moet vertellen of zo

 22. Wat ik denk dat de cliffhanger wordt: Janine en Maxime krijgen ruzie op de verjaardag van Vincent, of Janine confronteert Maxime zo erg dat Maxime zich per ongeluk verspreekt en dus bekent dat ze de moeder van Vincent is. Tim gaat Sjors op een afgelegen plaats zoeken omdat ze (mogelijk) ontvoerd is door Willem. Dit gaat dan fout aflopen ongeveer. En ik denk dat Rikki het gaat goed praten dat ze had gelogen en dat ze dat dan zegt tegen Sjoerd en Bianca. En ik denk dat deze aflevering dan stopt met dat item met Tim en Willem

 23. Ik denk:
  Sjors wordt ontvoerd. Tim gaat opzoek en ziet dat het huis in de fik staat (van Willem) en gaat snel naar binnen komen ze erop tijd uit?

  Anton en Bianca zetten Rikki onderdruk dat ze de waarheid moet vertellen en Sjoerd wordt hier niet goed van. Rikki rent weg Nuran gaat er achteraan met haar rolstoel. Rikki let niet op en komt een auto aan. Nuran stapt uit haar rolstoel en probeert Rikki te redden. Is ze nog op tijd?

  In de rechtzaak is alles aan de hand. De rechtzaak van Lorena vs Nina. Lorena wordt failliet verklaard, Maxime en Janine krijgen ruzie en bij Maxime floept het eruit dat ze de moeder van Vincent is. Waar Vincent en Nina bijzitten. En daarna komt Bing ook nog eens aan met zijn pistool. En dit loopt verkeerd af.

  1. Maar aangezien ze al in meerdere filmpjes hebben aangegeven dat deze zomercliffhanger niet zo spectaculair zou worden, lijkt het me sterk dat er zoveel actie in zit. Maar het kan wel!!

   1. Er is gezegd dat het allemaal verschillende dingen zijn die in de cliff komen, niet alles in een zoals vorig jaar.
    Maar dat het niet spectaculair word is niet gezegd hoor.

 24. Gtst cliffhanger wordt saai ik heb de aflevering al gezien het is zo saai dat je zelf niet moet kijken
  Nuran gaat dood maar is rikki op tijd om haar te redden ?? Gtst heeft zijn beste tijd gehad de enige cliffhanger die goed is dan alle andere is daar waar ludo wordt neergeschoten seizoen 16 de beste cliff ooit van gtst
  Maar ik ga door met flikken maastricht is veel beter dan gtst!!en dr cliff van fm zeker wetwn de beste van alle seizoenen

 25. En hier is die dan de spoiler van de cliffhanger!

  Vrijdag 4 juli:
  Bing komt in actie wanneer hij iets over de verdwenen Sjors ontdekt.
  Maxime loopt het risico dat Nina slachtoffer van haar wordt en Ludo zich van haar afkeert, toch doet ze een bekentenis.
  Bianca ziet hoezeer de pijn van een uit elkaar gescheurd gezin Anton raakt.
  Lorena denkt dat ze alles dichtgetimmerd heeft en gaat naar de plek van de chantagedeal.

  Bron: tvgids.tv app

  Dus het lijkt erop dat Maxime het gaat vertellen.
  Sjors is inderdaad verdwenen en wat is er met Lorena?

 26. Vrijdag 4 juli.

  Bing komt in actie wanneer hij iets over de verdwenen Sjors ontdekt. Maxime loopt het risico dat Nina slachtoffer van haar wordt en Ludo zich van haar afkeert, toch doet ze een bekentenis. Bianca ziet hoezeer de pijn van een uit elkaar gescheurd gezin Anton raakt. Lorena denkt dat ze alles dichtgetimmerd heeft en gaat naar de plek van de chantagedeal.

  Bron : http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/11467406

  1. niets over lucas de laatste week betekent dit dat ie woensdag al met menno vertrekt want dinsdag geeft menno al aan te willen vertrekken en woensdag maakt hij dat lucas duidelijk

 27. en de liefde in de cliffhanger is dus: Anton en Bianca. Ik denk dat er iets gebeurd met Willem, Bing, Tim en Sjors.

 28. Nu dat klinkt best spannend allemaal. Wie zou er dood gaan? Sjors, Bing of Willem? En dat met Lorena ziet er ook spannend uit.

 29. Gtst cliff is saai! Rtl 4 kan beter stoppen met gtst ook al zijn de kijkcijfers goed redelijk goed en ze kunnen beter de zomer stop in april/ mei doen! En nie rekken met de verhaalijnen dat is toch heel dom!

 30. En de beste waren sinds ik kijk zijn:
  Seizoen 14 (brand Scala + Ludo failliet)
  Seizoen 16 (moordaanslag op Ludo)
  Seizoen 21 (Vermissing Jef + aanslag op huwelijk)
  Seizoen 23 (fatale parachute sprong)

 31. Voor degene die nu al aan het klagen zijn over de Cliff. Wacht het gewoon eerst af en oordeel pas als je hem gezien hebt. Ben het met gtstfites eens over de beste cliffs als vond ik die van seizoen 12 ook wel leuk

 32. Ooit is er eens toen Anita nog in de serie zat eens een item over aids geweest.
  Wel dat mogen ze nu ook wel weer eens doen, Lukas duikt met iedereen die hij net kent maar weer even het bed in,
  ( in de huiskamer van Toko met de luxaflex open ) , trouwens in diezelfde huiskamer deden Bing en Vincent het met Aysen, en zo gaan er meer in Meerdijk kortstondig met elkaar naar bed, over voorbehoedsmiddelen en veilig vrijen wordt niet gepraat, er kijken ook veel jonge kinderen naar GTST, dus misschien een idee om dit weer eens aan de kaak te stellen.

 33. Ik vind het eerlijk gezegd best wel een spannende laatste spoiler.
  Alleen ik hoop niet dat Bing nu Sjors gaat redden en dat hij dan de held gaat uithangen en dat Sjors dan Bing weer terug wil.

 34. Ik moet even wat kwijt.

  Voor alle Menno fans pak de zakdoeken er maar vast bij want Woensdag is het exit Menno.
  Menno gaat Alleen naar het buitenland. Dus zonder Lucas.
  Ik heb de aflevering al gezien.
  En natuurlijk weet ik dat het een soap is maar ik heb echt gehuild
  Wat ontzettend jammer en dom van de schrijvers dat ze het zo laten eindigen.
  Ik wist wel dat Menno er uit zou gaan, maar had nog een beetje hoop dat dat samen met Lucas zou zijn.
  ECHT HEEL JAMMER.
  Nog een klein sprankje hoop want Lucas wordt in de Spoilers na Woensdag niet meer genoemd.
  Dat Lucas Menno achter na reist of zo.
  Omdat Ferry flexwet heeft er er een paar maanden uit gaat.
  Maar als ik de aflevering van woensdag zie lijkt het daar niet op.
  nogmaals jammer dat het zo eindigt ik en vele Menno fans zijn van het personage gaan houden net zoals toen met Edwin heel jammer dat dat zo tot een eind komt.

 35. ik denk ook dat in de 5000e iets heel ergs gaat gebeuren. Ik denk dat Ludo dood gaat, net zoals Frits van Houten in de 1000e

Geef een reactie