Maandag 16 juni:
Janine doet een ontdekking over de relatie tussen Maxime en Paula. Het verbaast Sjors hoe Tim met de rivaliteit van Bing omgaat. Rikki raakt in paniek na haar onverwachte daad. Sjoerd en Bianca trekken voorbarige conclusies.

Dinsdag 17 juni:
Lucas kan zich niet inhouden als Bing luchtig doet over de afloop van de rechtszaak. Sjors wil Nuran motiveren om hulp toe te laten, maar Nurans vertrouwen is weg. Bianca voert de druk op bij Rikki. De manier waarop Anton zich verdedigt, wekt woede op bij Sjoerd.

Woensdag 18 juni:
Lucas en Ludo komen tot een akkoord om Bing dwars te zitten. Janine hoort Nina uit over Maxime en Paula. Lorena vraagt Laura om juridische hulp, maar stoot haar meteen tegen het hoofd.

Donderdag 19 juni:
Nurans huis is aangepast aan haar handicap, maar ze is niet blij. Bing probeert niet gefrustreerd te raken als hij wil achterhalen wat Ludo van plan is. Menno zoekt toenadering tot Lucas.

Vrijdag 20 juni:
Janine bijt zich vast in haar onderzoek naar Paula en dat werpt z’n vruchten af. Lorana merkt dat haar advocaat maar half met haar zaak bezig is en raakt in een duister zaakje verwikkeld. Anton wil een keer rustig met Rikki praten.

124 comments on “GTST Spoilers 16 t/m 20 juni

 1. Zo kan het dus ook!

  Aanvulling op spoiler dinsdag 17 juni:
  De manier waarop Anton zich verdedigt, wekt woede op bij Sjoerd.

 2. WOW: Gigi doet exepeditie robinson, dus ook tijdelijk uit GTST (alweer!)

  Lees net dat Gigi mee doet met expeditie Robinson, de opnames daarvoor zouden 12 mei zijn begonnen (dat was vlak voor de opnames van de zomercliff). Als een GTST-acteur met een programma zoals dit meedoen, dan is dit meestal omdat ze met de flexwet te maken krijgen. Gigi was enkele maanden geleden al 2 maanden weg uit GTST maar het is nooit officieel bevestigd dat dit voor de flexwet was. Plus, 2 maanden is ook te kort voor de flexwet. Dus ik denk dat die 2 maanden was, omdat ze vorige jaar tijdens de zomer ook nog voor RTL Campinglife draaide en ze dus nog recht had op vakantie.

  Wat ook interessant is, is dat de castfoto voor het komende seizoen GTST werd deze week gemaakt. Aangezien de opnames voor Expeditie Robinson ongeveer een maand in beslag nemen, zou het dus kunnen dat Gigi niet bij de castfoto van gtst aanwezig was.

  Wat weten we nu dus:

  – Gigi (Lorena) gaat tijdens,of vlak voor de zomercliff (tijdelijk) weg uit GTST. Als ze weer gaat draaien, betekent dat, dat pas na de zomerstop zal zijn. Wat inhoudt, dat we haar pas op, of rond aflevering 5000 (17 oktober) terug zullen zien.

  – Marly (Nina) gaat in september met zwangerschapsverlof, wat betekent dat zij op, of rond aflevering 5000 voor ongeveer 4 a 5 maanden niet meer te zien zal zijn. Ze was wel aanwezig bij de castfoto. Lorena komt dus terug op het moment dat Nina gaat……………

  – Ferry (Lucas) heeft de zomercliff nog gedraaid maar staat momenteel niet meer voor de camera. Van hem was bekend dat hij met de nieuwe flexwet (6 maanden) te maken zou krijgen. Niets lijkt erop dat hij bij de nieuwe castfoto aanwezig was………. Maar zien we Lucas na de zomercliff nog terug, dan is het dus ook pas op zijn vroegst in januari.

  – Dave (Menno) heeft de zomercliff nog gedraaid maar draait sindsdien niet meer. Hij draait sinds een week voor een hoofdrol in een film en was niet bij de nieuwe castfoto aanwezig. Onbekend is of hij nog ooit terugkomt in de serie.

  – Caroline (Janine), Everon (Bing), Robin (Rikki) Pip (Wiet), Guido (Sjoerd), Elvira (Bianca), Oscar (Vincent) draaien nog en hun aanwezig bij de castfoto is bevestigd (rtl/twitter).

  – Van Joep (Anton), Erik (Ludo), Marjolein (Maxime), (Tim), Inge (Sjors) is niet bekend of ze beide castfoto aanwezig waren maar ze hebben nog belangrijke rollen in verhaallijnen.
  – Van Jette (Laura), Bartho (Jef), Beau is niet bekend of ze beide castfoto aanwezig waren maar kunnen we toch wel verwachten dat ze in het jubileumseizoen aanwezig zijn. Zeker omdat de woning van Laura een nieuwe set is.
  – Ruud (Noud), Toprak (Nuran), Dilan (Aysen) zijn interessanter, want: Ruud heeft vorig jaar nog aangegeven in de toekomst meer te gaan produceren en presenteren ipv acteren. En Dilan heeft onlangs nog aangeven op een gegeven moment klaar te zijn met GTST. Plus, Toprak en Dilan krijgen IN het lopend seizoen beide 6 maanden te maken met de flexwet. Het is onbekend of dit al direct na de zomerstop zal zijn of pas later. Maar het lijkt erop dat Toprak momenteel al niet meer draait.

  1. Die nieuwe flexwet moeten ze echt iets op verzinnen. 3 maanden er tijdelijk uit is nog wel te doen, maar 6 maanden is niet leuk meer. Dan kan je net zo goed om de 2 jaar een hele nieuwe cast samenstellen.

   Hopelijk vinden ze er iets op want zonder Aysen, Nuran en Lucas wordt het wel heel stil in Meerdijk…

   1. Als de opnames van Expeditie Robinson begonnen zijn vlak voordat de cliff van GTST is opgenomen is Gigi weer terug voordat de opnames voor het nieuwe seizoen beginnen. Ze hoeft dan dus niet een tijdje uit GTST te zijn, ze zal alleen niet in de cliff zitten dan.

    1. Aanvulling: Bartho (Jef) en Ruud (Noud) zijn inmiddels ook bevestigd voor de castfoto.

     @Cenz:
     De zomercliff en de opnames voor het nieuwe seizoen werden, zoals altijd gebeurd, gewoon aan een stuk door opgenomen.

 3. Ik dacht dat ze de flexwet volgend jaar pas gingen veranderen en dat het dit jaar gewoon nog 3 maanden was dat ze eruit moetsten

 4. Weet iemand wat ze hiermee bedoelen : Het verbaast Sjors hoe Tim met de rivaliteit van Bing omgaat. weet iemand wat ze hiermee bedoelen en of
  dat positief of negatief is ( voor de relatie van Sjim) of zal het met de boot te maken hebben of de rechtszaak want nu klopt het alibi van Bing natuurlijk ook niet meer dus daar zal Bing niet echt blij mee zijn.

  1. Het kan ook zijn dat Bing toch een beetje jaloers is op Sjim. Of dat hij hem een laffe zak vindt dat hij zo lang weggebleven is en ook daarmee Sjors verdriet gedaan heeft.
   Wat het ook is hoop iig dat het niet iets is waar ze ruzie om krijgen 😛 ze zijn zooooo schattigggg samen <3

 5. @may Dat kan ook nog maar het kan ook zijn dat hij boos is dat alles nu in elkaar stort zoals zijn alibi met Nuran, want Bing denkt toch vaak alleen maar aan zichzelf en niet aan andere. Hij wil natuurlijk zijn hachje redden. En die rechtszaak komt er ook aan.. dus het kan daar mee te maken hebben ( dat hoop ik ook) want ik wil niet dat Sjors en Tim nu al weer problemen krijgen door Bing, ze zijn zo lief en schattig samen en ze horen bij elkaar.

  1. Dat zal denk ik ook wel, kan me tenminste niet voorstellen dat hiermee de verdwijning van Tim zo,n softe afloop zou hebben.
   Denk dat Tim van Anton wel weer de volle laag krijgt, die zal al zijn opgekropte emoties en verborgen angst er wel uitgooien als hij Tim zo plots aan de deur ziet staan.

 6. Aanvulling op de spoilers van woensdag 18 juni:

  Bing wil het bijleggen met Jef.

  Aanvulling op de spoiler van donderdag 19 juni:

  Menno zoekt toenadering tot Lucas om zijn huwelijk te redden maar wordt daarbij gestoord.

 7. @wil, de kamer van laura is niet echt een nieuwe set hoor. Het is een Rozenboom suite met de bank van huize Sanders erin.

  @iVon, jij zegt “Dat gedoe met die placebo’s die Maxime had gekocht maar Nick er de schuld van kreeg en hoe da met Nick is afgelopen weten we allemaal.” Alleen dat klopt niet. Het is andersom. Maxime en Nick hebben een hekel aan elkaar en Maxime kreeg Nick toen in een kliniek. Toen hij uit die kliniek kwam en op Nina’s huwelijk was kreeg Janine een kogel door haar hasses. Toen kocht NICK die placebo’s om Maxime daar voor te laten opdraaien, hij wou Janine niet dood hebben, maar dat de Sanders haar uit kotste. Dat lukte en Maxime raakte alles kwijt. Een jaar later kwam Janine erachter dat Maxime onschuldig was en dat Nick de dader was. Nick was toen op de bruiloft van Ludo & Janine en toen was die gasexplosie en dat weten we wel. Maxime was boos op Janine omdat Maxime beschuldigd werd. Voor de brandwonden moest ze weg naar het buitenland en vanuit daar had ze Maarten geregeld en dat weten we ook verder wel.
  Maar Nick kocht die placebo’s dus.

  Alleen begrijp ik niet dat iedereen denkt dat Nina zwanger raakt. Marly is zwanger, maar daarom laten ze Nina niet zwanger worden. Marly gaat natuurlijk met zwangerschapsverlof. Ik denk dus dat Nina een tijdje naar die beurs in Milaan gaat, waar laatst over gesproken werd toen Paula vroeg of Nina mee gaat naar Zwitserland.

  GTST is weer leuk aan het worden. Shortie voor morgen gezien en Tim & Sjors zien elkaar weer. Ik ben erg benieuwd naar de reacties van de Bouwhuisjes, en al helemaal als hij verteld dat hij dus wel bij die Willem was. Ik snap alleen niet dat Willem alleen mer de auto wegging, maar daar zullen we morgen wel achter komen. Paula zakt vrijdag dus in elkaar. Ben benieuwd hoe ze reageren als Maxime het “geheim” vertelt, ik denk dat Janine het vertelt in de cliff of iets ervoor, maar dat ze haar niet geloven, maar dat het in de cliff uitkomt en dat die eindigt met de blik van Ludo als het net vertelt is. Je ziet nog altijd dat Ludo Janine nog steeds wilt, was duidelijk te zien in het ziekenhuis bij Lucas. Dat zal denk ik ook ongetwijfeld in de cliff komen. Ik hoop dat ze dan voor langere tijd bij elkaar blijven en dat ze na een jaar weer gaan trouwen en dat ze niet meer gaan scheiden, tot de dood hun scheid hoop ik dan ze hebben dan natuurlijk geen last meer hebben van Maxime, wil wel dat ze in GTST blijft. Het zal dan gelijk ook wel duidelijk worden dat zij Maarten inhuurde. Want van Mike en die steiger was ook denk ik niet zoiets wat uit moest komen, maar dit is iets anders en verwacht dat het wel uitkomt. We zullen het de komende tijd zien in Goede Tijden, Slechte Tijden

 8. Wat ik zelf denk is dat Janine erachter komt dat Maxime de moeder is van Vincent. Door de aankomende spoilers te lezen zie je al dat Janine zich gaat verdiepen in Paula en dergelijke. Daarnaast zegt Caroline dat het heel spannend gaat worden tussen Janine en Maxime in de cliffhanger, en dat waarschijnlijk omdat Janine erachter komt dat Maxime de moeder van Vincent is.

 9. Wie de afleveringen van maandag &^dinsdag alvast bekijkt..
  Zouden jullie me willen vertellen of Sjors en Tim samen erin voorkomen? Alvast Bedankt.

 10. Uiteindelijk de verhaallijn rondom de vermissing van Tim is afgelopen. Dat heeft dus een half jaar geduurd. Aangezien ik vind dat Sjors zich een stuk volwassener gedraagt als Tim (dat was voor zijn vermissing)hoop ik ook dat de schrijvers Tim volwassener laten worden. Want in zijn relatie met Rikki was hij zo kinderachtig. Ik heb ook scene’s gezien met Sjors en Tim toen hij nog een relatie had met Rikki, dat zij hem vaak tot de orde riep dat hij zich niet zo moest aanstellen. Dus ik denk dat het wel goedkomt. Ik zag al in de shortie dat hij Anton totaal negeerde haha. Hij vraagt om binnen te komen, en loopt gewoon naar binnen en vraagt naar Bianca haha. Ook wat hij zei dat Anton nu eenmaal zijn vader is, maar daar blijft het ook bij. Hele logische reactie vind ik dat. Anton heeft hem tot op het bot vernederd toen verdween Tim. Dat is nooit uitgepraat. Ik vind het meer dan terecht dat hij woedend is op Anton.

  Hebben we uiteindelijk een verhaallijn afgerond blijven we weer wat te lang in de verhaallijn rond Rikki en haar maffe verliefdheid op Anton. Ik vind dat Anton gelijk had dat ze eens met iemand moet gaan praten dan kan ze er snel genoeg achter komen dat ze eigenlijk helemaal niet verliefd is op Anton. Ze heeft afgelopen jaar best veel meegemaakt. De fatale parachutesprong van Mike waar ze ooggetuige van was. Haar relatie met Tim wat op de klippen liep. Er achter komen dat haar vader eigenlijk de schuldige is van de dood van Mike. Haar vader wat 25 jaar de cel in gaat. Is niet niks. Ze mist gewoon een vaderfiguur in haar leven. Moet ik ook wel eerlijk bekennen dat Anton weet dat ze gevoelens voor hem heeft en hij haar toch dingen zegt waarvan ik denk dat kun je beter niet doen in deze situatie.

  Ludo en Lucas die ineens gaan samenspannen tegenover Bing haha. Grappig. Nu dat Tim terecht is zal de straf natuurlijk minder worden. Bing denkt natuurlijk aan zich zelf en is natuurlijk blij, maar het feit blijft wel dat ze Tim toch hebben geraakt. Lucas daarentegen is wel blij maar niet blij blij want die voelt zich natuurlijk schuldig over wat er met Tim is gebeurd. Ludo is natuurlijk nog altijd erg kwaad over die boot en vindt een partner in Lucas om Bing te laten boeten.

  Ik vind dat de schrijvers nu wel 1 ding goed hebben gedaan met de verhaallijn rondom Vincent en Nina. Je gaat natuurlijk denken nu dat Paula gestorven is dat de verhaallijn rondom Nina en Vincent nog langer gaat duren, maar Janine gaat zich ineens met die verhaallijn bemoeien. Nu kunnen we ook 1 en 1 optellen. Janine komt er natuurlijk achter dat Maxime de moeder is van Vincent. Wat gaat ze dan doen. Als ik Janine was zou ik Maxime er niet eens mee confronteren, maar gewoon met bewijs naar Ludo, Nina en Vincent. Zonder bewijs gaan ze dadelijk weer denken dat Janine dingen verzint. Maar ja die verhaallijn gaat zeker nog verder tot na de cliff. Dan zijn we er bijna een jaar mee bezig.

 11. Ik vind jammer dat het zo gaat tussen Lucas en Menno, ik hoop dat dat goed komt.
  Ik sank ook dat janine er achterkomt dat Maxime vicent moeder is en haar daar juist me confroteerd, dat doet ze namelijk altijd als ze ergs achter is gekomen en Maxime et iets mee te maken heeft

  1. Ik *denk ook dat janineer achterkomt dat Maxime vicent moeder isen haar daar juist me conforteerd, dat doet ze namelijk altijd als ze ergs achter is gekomen en Maxime *er iets mee te maken heeft

 12. Als ik nu de verhaallijnen bekijk denk ik dat er maar ook daadwerkelijk 1 in de cliffhanger zal komen:
  Tim is terug! (Verhaallijn nu bijna afgerond)
  Maxime versus Paula (Paula gaat maandag dood, Janine gaat op onderzoek uit, en natuurlijk wordt in de cliffhanger onthuld dat Maxime de moeder van Vincent is)
  Rikki verliefd op Anton (Ik vind het maar een domme verhaallijn, en naar mij idee hoort dit zeker niet in een cliffhanger thuis)
  Lorena steelt Nina’s plannen (Lorena zal de cliffhanger niet mee maken aan gezien haar opnames met Expeditie Robinson, deze verhaallijn speelt dus geen rol in de cliffhanger)

  Dus het ziet er naar uit dat we naar de verhaallijn van Maxime en Vincent in de cliffhanger moeten gaan kijken.
  Vond de verhaallijn in het begin erg vermoeiend, nu komt er eindelijk wat leven in de brouwerij en zal het ongetwijfeld spannend worden rondom deze vraag.

  Nu vraag ik me nog af of er niet nog een verhaallijn bij komt bij de cliff, want voorlopig ziet het er naar uit dat we met Maxime en Vincent zoet moeten zijn. Ben erg benieuwd.

 13. Lorena en Nina zullen er allebei uitmoeten. Nina vanwege flexwet en Lorena vanwege haar deelname aan Expeditie Robinson. Ik denk dat ze allebei Nasr de beurs in Milaan gaan.
  Als Nina voor HUN vakantie eruit gaat is ze maar anderhalve maand niet te zien inplaats van 3 maanden.
  De opnames van Expeditie Robinson begonnen dacht ik op 17 mei, als Gigi er tot de finale inblijft is ze ongeveer 30 dagen weg. Dus die is ongeveer een maand weg. Ze zou nog wel in de cliff kunnen zitten aangezien die 2 à 3 maanden van tevoren is opgenomen.
  Ik denk nog wel dat Nina ook in de cliff zit aangezien ze op het moment een wel grote lijn zit.
  Ik hoop wel dat de hele cast in de 5000e zit.

  1. Uit het twittergedrag van bijvoorbeeld Dennis & Nicolette (presentatie) en Manuel Broekman (deelnemer), kun je opmaken dat de opnames voor Expeditie Robinson ergens tussen 4 en 8 mei begonnen. Aangezien het ongeveer een maand duurt, zou dat betekenen dat ze nu ongeveer klaar zijn.

   Ik dacht dat ik Gigi wel in Boulevard zag bij dat stuk over de castfoto. Maar misschien was het een oude opname. Ik vind haar zo raar. Ik kan geen actief twitter account van Gigi vinden. Maar is Gigi wel haar echte naam? Ik heb wel eens gehoor dat ze in het echt Willeke Ravenschout of Marieke van Herkenstompel heet. Maar dit is nooit bevestigd en waarom weet ik niet. Raar toch???

   1. Gigi Ravelli is haar echte naam hoor haar vader is buitenlands volgens mij italiaans ken hem toevallig van mijn werk

 14. Gigi gaat er denkelijk even uit vanwege haar deelname aan Expeditie Robinson, maar Marly gaat er niet uit vanwege de flexwet maar vanwege zwangerschapsverlof.

  Ik ben een beetje bang voor de cliffhanger. Ik vrees het ergste namelijk dat er inderdaad in de cliffhanger bekend wordt gemaakt dat Maxime Vincent biologische moeder is. Waarom ik dat vrees? Ik kijk al hele lange tijd naar GTST sinds mijn achtste jaar en ik heb de cliffhanger natuurlijk gezien dat Helen Helmink aan Peter Kelder zegt dat zij zijn moeder is. Ik vind dat een herhaling van aantal seizoenen terug. En dan een dikke tegenvaller. Maar goed we zien het wel.

  1. Ohja dat bedoelde ik zwangerschap, maar drie jaar geleden was ze met flexwet, misschien combineren ze het. Of ze heeft vast contract

 15. Het zou wel leuk zijn als Noud een opmerking bij de Jersey Boys gemaakt had, dat hij René ergens van kende. En dat René dan antwoordde dat dat misschien zn tweelingbroer Frederik moet zijn geweest. Leuk voor de trouwe fans 🙂

     1. Ja klopt ik wist het weer, maar ook niemand herkende deze Bianca.

  1. René van Kooten – speelt de rol van Tommy DeVito in de Musical Jersey Boys.
   EN deze René van Kooten speelde in 2009 (slechts 3 weken) de rol van Vastgoedhandelaar Frederik Waal in GTST.

   Frederik Waal doet hij er alles aan om Vicky Pouw, (gespeeld door Liza Sips), te verleiden tot een zakelijk voorstel.

   Vicky speelt in het begin van haar entree in GTST het rebelse tienernichtje van Laura Selmhorst.

 16. zo’n hekel aan dat verbeter systeem van de mobiel

  Ik bedoel dus:
  Die opnamens van Expeditie Robinson was denk ik eerder want Lorena was een maand uit beeld.

 17. Dat met Peter en ~Hellen duurde 4 seizoenen voor Peter het wist dat gaat nu niet gebeuren hoor met Janine die er al heel snel achter gaat komen. En Peter en Hellen hadden niet zo’n goede band samen. Vincent en Maxime door Maxime zelf gaat beter. Ik ben benieuwd naar de nieuwe spoilers en naar de cliff. En ik vind het helemaal niet leuk dat de zomerstop er aan begint te komen volgende maand. Dan duren die 8 weken zonder gtst best lang.

 18. Ben ik de enige die het raar en vies vind om Nina en Vincent zo klef samen te zien?
  Ik weet dat ze in het echt natuurlijk niet familie zijn van elkaar, maar toch kijk ik niet al te gemakkelijk naar hun scenes met elkaar.
  Ik snap ook wel dat Gtst ons dit in wilt wrijven, maar hoop toch dat dit gedoe snel afgelopen is. Ik wil weer echte liefde zien en niet zo’n relatie, waarbij je steeds eeuww denkt.

     1. Iedereen mag over deze 2 verhaallijnen zijn of haar mening hebben.

      Maar dit soort “relaties ” komen ook in het echte leven voor. En beiden zijn niet verboden.

      Waar ik alleen tegen aan “hik” is, dat Anton de opa van Bram is. Dat men nou een jong meisje een relatie laat aangaan met een oudere man, is nog daaraantoe, maar dat dit nou zijn (ex) schoondochter en de moeder van z’n kleinkind moet zijn, daar hadden ze wat mij betreft wat beter over mogen nadenken.

  1. Als ik die twee samen zie dan denk ik: Ze moesten eens weten dat ze familie zijn. Ik denk, wanneer het uitkomt, dat ze niet gelijk helemaal uit elkaar gaan. Ze zijn gek op elkaar en dat gaat niet gelijk weg. Dus ik vind het wel sneu voor ze.

   Waar ik van walg is Maxime. Ze weet gewoon dat het neef en nicht zijn, en ze wil evengoed dat ze een stelletje zijn. Dat mens spoort gewoon niet.

    1. Even een aanvulling op mijn eerdere reactie 5.15 Ondanks dat het niet verboden is een relatie tussen neef en nicht, vind ik het niet juist hoe Maxime hiermee omgaat. Ze moet het “gewoon” vertellen en de verder de keuze aan Nina en Vincent overlaten of verder willen met hun relatie.

     Wat Maxime nu doet is puur egoïsme, niets zeggen, om haar zoon niet kwijt te raken.

 19. Er schijnt ook drama te komen verschillende ruzies wat dramatisch afloopt. Alleen maar drama en een liefde die bijelkaar komen.

  Maxime vs Janine
  Nuran vs Aysen
  Bing vs Lucas en Ludo
  (Willem)

  Janine komt er achter dat Vincent de zoon is ze gaat als een speer naar huize Sanders toe daar is toevallig de hele familie. Ze verteld de waarheid over Maxime en Vincent. Maxime grijpt Janine en steekt haar neer. Bing komt later met een pistool en Ludo grijpt hem en ruziën de pistool gaat af wie is er neergeschoten?

  Sjors wordt achterna gezeten door Willem ze probeert te vluchten maar Willem komt met zijn auto achter haar aan Sjors wordt aangereden.

  Nuran en Aysen ruziën in huize de Jong (zo noem ik het dan snappen jullie het) Nuran gooit allemaal spullen naar haar toe Aysen loopt na achter en valt van de trap of balkon.

  In huize Bouwhuis gaat Anton Rikki zoenen dit ziet de hele familie Bouwhuis.

  De laatste zie ik echt aankomen in de zomercliffhanger.

  1. “Janine komt er achter dat Vincent de zoon is ze gaat als een speer naar huize Sanders toe daar is toevallig de hele familie. Ze verteld de waarheid over Maxime en Vincent. Maxime grijpt Janine en steekt haar neer. Bing komt later met een pistool en Ludo grijpt hem en ruziën de pistool gaat af wie is er neergeschoten?”

   Dus ze steekt de moeder van Lucas en Nina en de ex van ludo – waar die nog steeds verliefd op is – neer in hun bijzijn

 20. Ik vind dat de laatste tijd alleen de cliffhanger nog maar centraal staat.
  Tijdens de zomerstop lig ik echt niet wakker wat er nu allemaal gaat gebeuren in GTST, tegen de tijd dat het nieuwe seizoen begint moet ik echt een paar herhalingen bekijken om te zien waar het ook weer over ging.
  Vorig jaar was het spannend en zelfs in de start van het nieuw seizoen had denk ik niemand verwacht dat Rik de dader zou zijn, kortom het was spannend.
  Maar dit jaar hebben we steeds oersaaie verhaallijnen moeten bekijken om ( blijkt nu ) een spannende cliffhanger te creëren, alles wordt nu dus in een week gepropt waar we de hele winter al van wisten wat zo,n beetje de uitkomst zou worden. Komt bij dat verschillende personages even er uit moeten om bepaalde redenen en is de optelsom gauw gemaakt.
  Nee ik ga echt niet wakker liggen over het feit of Rikkie nu wel of niet iets met Anton krijgt, dat naar alle waarschijnlijkheid Janine Maxime ontmaskert, het enige wat me nog boeit is of er een rechtszaak komt over de boot en hoe Bing hier wel of niet mee wegkomt en of Lukas en Menno hun huwelijk gaan redden, maar gezien de ( nog steeds ) gastrol van Menno zou dit bijna ook al duidelijk zijn.
  Hoezo dus spannend?
  Nee geef mij maar een seizoen vol spanning en niet zo,n opbouw naar een cliffhanger als nu waarin alles bij elkaar komt. Doordat er zo weinig is gebeurt is in dit hele seizoen zal ik waarschijnlijk niet eens de herhalingen nodig hebben om er weer even in te komen bij het a.s seizoen.

  1. Dat is jouw mening dan. Ik vind het hele seizoen leuk, of het nou spannend is of niet. Soap hoeft niet perse spannend te zijn. Daar zal IK in ieder geval nooit zo om piepen anders. Iedereen vind het leuk en dan komt er weer iemand chagrijnen die het dan weer verpest.
   Maar goed. Ik kijk uit naar de cliff en de Janine – Maxime strijd komt weer en dat vind ik aldoor al het leukst 😀

  2. Even serieus, je hebt helemaal niks “moeten” bekijken, je maakt zelf uit of je iets kijkt, namelijk.
   En als je het zo saai vind, dan stop je toch gewoon met GTST volgen, maar verpest in elk geval niet de sfeer hier, ajb djw!

 21. De eerste kamer heeft vandaag oa de aanpassing in de flexwet behandelt. Het is nu officieel. De aanpassing gaat inderdaad pas volgend jaar juli in. Dat betekent dat Ferry (Lucas), Toprak (Nura) en Dilan (Aysen) inderdaad maar 3 in plaats van 6 maanden hun contract moeten onderbreken.

 22. Op de site van gtst staat onderaan de TV-gids (waar alle spoilers staan) een foto van Bianca die aan het bellen is en Willem die naar binnen gluurt…..oeeeeehhhhhh…..Willem will be back! Muawhahahaha!

 23. Maandag 23 juni

  Aysen wil precies weten wat er gebeurd is tussen Anton en Rikki.
  Bing organiseert een actie tegen Ludo.
  Sjoerd wil niet naar Bianca luisteren als zij begrip toont voor Anton.
  Lucas neemt een jongen mee naar huis.

  Dinsdag 24 juni

  Bing verwijt zichzelf dat hij niet voldoende aandacht voor Rikki had en neemt het recht in eigen hand.
  Lorena huurt een hacker in om de usb-stick te kraken.
  Anton wordt gearresteerd. Geheel onterecht vindt hij zelf.

  Woensdag 25 juni

  Maxime wil Nina ervan doordringen dat Vincent het niet slecht bedoelt als hij zich op zijn werk stort.
  Janine doet een ontdekking over het verleden van Vincent.
  Menno heeft een schokkende mededeling voor Lucas.

  Donderdag 26 juni

  Nuran jaagt iedereen tegen zich in het harnas en dat komt haar duur te staan. Bianca baalt als Sjoerd het huis uit wil.
  Bing biedt de gemeente een petitie aan, maar krijgt te maken met een onwillige ambtenaar.

  Vrijdag 27 juni

  Janine confronteert Maxime met haar ontdekking. Lorena treft voorbereidingen om een rijke Meerdijker te chanteren.
  Nuran gaat door een diep emotioneel dal. Vincent laat zijn werk nog steeds voorgaan op Nina.

  Bron: twitter/screenshots uit tv gids.

  1. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
   Janine confronteert Maxime 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
   Wat heeft Anton met rikki gedaan?

   1. Daar ben ik ook benieuwd na, als je naar de spoiler van aankomende vrijdag kijkt staat er toch echt dat Rikki een intiem moment creëert en niet Anton..

    En als er iets gebeurt is, dan is/blijft Rikki toch volwassen? Waarom dan die arrestatie?

    1. Het spijt mij, beste @bijltje. maar ik geloof ook niet helemaal dat ze echt zijn.

     Met name door het taalgebruik. Bovendien waar ik de spoilers altijd uit haal http://www.TVGids.nl staan nog geen spoilers voor bovengenoemde week.

     Geef ander de volledige link van die twitter pagina. Dan help je gelijk alle twijfels de wereld uit.

     1. Ik heb geprobeerd links te plaatsen naar de screenshots, maar dit bericht wordt niet geplaatst, dus bij deze
      alleen de link naar de Twitter fan account. Als je links bij de afbeeldingen kijkt zie je de 5 screenshots uit de TV film gids. Ik lees hier altijd de spoilers en ze kloppen altijd.

      http://www.twitter.com/MaximeTeam

      kopieer en plak in je adres balk

     1. Ga dan kijken bij de foto´s van die Twitter account. Er staat Tvfilm naast het pagina nummer dus ik ging er vanuit dat die gids de TV film gids is. Ik weet niet welke gids het dan wel is, heb zelf geen abonnement. Als jullie me nu nog niet geloven dan weet ik het ook niet meer, ik dacht aardig te zijn door ze hier voor jullie te plaatsen.
      Je kunt wachten op de officiële spoilers en dan zal je zien dat ze kloppen.

     2. Gidsen worden altijd eerder in winkels geleverd dan dat je ze thuisbezorgd krijgt @wita de gidsen worden op dinsdag in de winkels geleverd en thuis krijg je ze tenminste toen ik nog een abo had kreeg ik hem donderdags thuis. Koopt iemand hem dus in de winkel dan is dat heel goed mogelijk!

 24. Gadverdamme, hadden ze nou niets originelers kunnen bedenken dan Jeanine die maxime confronteert?

  Waarom niet begrafenis in Nederland, Maxime gaat mee en komt Joost weer tegen. Gevoelens tussen beide laaien op en uiteindelijk krijgen ze een relatie. Vincent over de zeik natuurlijk. En van daaruit besluit Joost het te vertellen ofzo. Tegen Maxime’s zin in. Heeft Maxime ook eens weer een leuke verhaallijn met een man. Echt, dit hebben we al zoooooo vaak gehad inmiddels…

  1. @Flappie, nou ik mag het hopen dat Janine nu eens eindelijk Maxime ontmaskert. Maxime is al veel te vaak met al haar acties weggekomen.

   Nu hangt ze ook weer de lieve en o zo goede Maxime uit, door alles te regelen, zodat het lichaam van Paula met het privé vliegtuig van Ludo naar Zwitserland kan. Bah, ik heb genoeg van Maxime. Ze hoeft voor mij niet de soap uit, maar eens lekker op haar nummer gezet worden, zou ik wel geweldig vinden. Zodat ook Ludo eens te weten komt, wat voor een ” geweldige” (NOT) zuster hij wel niet heeft.

 25. @Fan,

  Ja,ik heb inderdaad ook de foto gezien waarop Willem naar binnen gluurt als Bianca aan het bellen is….dit zou inderdaad inhouden dat we nog niet van hem af zijn..
  Ben benieuwd wat hij dan vervolgens van plan is….!

 26. Ik heb een off topic vraag, heeft er iemand enig idee waar ik informatie kan vinden over het eventuele verkooppunt van die grandioze lemniscaat ring van Nina, ik wil die zo graag maar Google geeft niets wat ik ook invoer ….

 27. leuke spoilers!!!!!!!!!!!

  Ik mag nou wel iets zeggen wat ik doe!!!! Ik mag iemand kussen, maar wie dat is mag ik nog niet zeggen. Komt voor in de cliff. Was echt leuk joh. Heb gevraag als ik vaker in gtst mag spelen. Ze gingen het bekijken.

  1. Je liegt alsof het gedrukt staat. Daar heb ik je al vaker op betrapt.

   Zou maar uitkijken met deze uitspraken (ook al zijn ze nietszeggend en gezwam) want anders kun je het vaker spelen in GTST op je buik schrijven en/of je hebt een behoorlijke boete aan je broek.

    1. Sorry als ik je beledigd heb. Maar ik blijf bij mijn woorden. Zoals ik al zei, heb al vaker dingen gelezen van jou die nergens op sloegen en sterk in twijfel trok.

 28. Het zou best kunnen dat Tim een trauma heeft opgelopen, alleen ik geloof daar ook niet zo in. Wat die Willem heeft gedaan is natuurlijk fout. Maar laten we ook het ook anders bekijken. Voordat Willem Tim ging drogeren wilde Tim ook helemaal niks met zijn familie te maken hebben. Willem was er natuurlijk ook voor hem en luisterde eens echt naar hem. Dat is iets waar Anton behoorlijk te kort in schiet. Anton wilt alleen maar geloven dat Tim een trauma heeft opgelopen doordat Tim eigenlijk helemaal niks meer met zijn vader te maken wilt hebben. Hij accepteert hem als zijn vader maar een vader-zoon relatie zit er voor Tim er nu even niet in. Tim wilt geen aangifte gaan doen en Anton luistert weer niet naar hem en gaat de politie bellen om aangifte te gaan doen tegen Willem. Blijkt nu misschien toch terecht na het lezen dat Willem voor het raam gaat staan van huize Bouwhuis. Misschien toch gekker als wat we dachten, maar dat wisten we gisteren natuurlijk niet.

  Wat ik ook heel moeilijk te begrijpen vind is Lucas. Menno heeft hem behoorlijk in elkaar gemept en hij wilt hem toch zien. Ik kan me dat gewoon niet voorstellen als iemand je zo in elkaar slaat je toch nog van degene kan houden. Net zo goed dat ik me niet kan voorstellen dat als je zoveel van iemand houdt zoals Menno (tenminste dat zegt hij) van Lucas dat je degene dan zo’n pijnt doet.

  Harde woorden van Janine tegenover Lorena. Meer terecht natuurlijk. Eerst een ontwerp stelen van Nina, en dan nog zo’n interview geven over Banditas. Lorena is gewoon hartstikke jaloers op Nina. En gekwetst door Nina. Maar ja Nina was ook gekwetst door Lorena toen Lorena dat geld had gestolen en er met haar staart tussen haar benen er van door ging.

  Nou hebben Vincent en Nina uiteindelijk iets (ja ik word er ook een beetje onpasselijk van omdat ik ook vind dat neef en nicht niet samen gaan) komt er nu al een kleine kink in de kabel. Vincent wat niet de dood van zijn moeder verwerkt, maar gewoon keihard aan het werk gaat. Iedereen verwerkt natuurlijk een dood op zijn eigen manier en dat is een manier wat je natuurlijk vaker hoort. Je storten op het werk zodat je, je verdriet niet onder de ogen hoeft te komen. Maxime wat iedere keer toenadering naar Vincent zoekt, maar hij niet echt iets van haar wilt weten. Goh dan regel je maar dat alles is geregeld dat Paula naar het buitenland kan worden gebracht. Wees toch eens eerlijk denk ik dan, maar goed Janine komt er uiteindelijk achter. Het is alleen jammer dat ze eerst Maxime confronteert voordat ze het aan iedereen gaat vertellen. Maar ja dat is wel Janine haar karakter. Ik denk ook niet dat Janine accepteert dat haar dochter iets met haar neef heeft. Denk meer dat Janine Maxime een soort deadline gaat geven.

  Als de spoilers waar zijn en de reden waarom Anton wordt gearresteerd kan natuurlijk te maken hebben met de spoilers van vrijdag. Anton wilt dan eens een goed gesprek met Rikki hebben. Ik denk dat Anton erachter komt dat Rikki haar gevoelens voor Anton nog helemaal niet weg zijn en hij haar misschien op een Anton-manier duidelijk gaat maken dat het niks kan worden. We kennen natuurlijk de Anton-manier nog heel goed van bij Tim. Dus best kans dat hij Rikki zo erg kwetst dat ze een valse aangifte gaat doen van aanranding of zelfs verkrachting. In deze verhaallijn vind ik het juist goed als Anton zijn Anton-manier gaat gebruiken om Rikki tot haar hersens eens door te laten dringen dat het niks kan worden tussen hun. Hij heeft het op een hele vriendelijke manier gedaan. Hij kon haar ook het huis uit zetten door die stomme kus van haar. Dat deed hij niet. Hij maakte haar vriendelijk duidelijk dat er niks tussen hun zal gebeuren. Dat Rikki dan gaat denken dat hij zijn gevoelens niet wilt uiten ja haar probleem. Moet ik ook terugkomen op wat ik eerder zei. Anton maakt soms ook opmerkingen wat Rikki natuurlijk ziet dat hij ook verliefd op haar is. Daarbij ben ik het ook met Anton eens als hij zegt dat Rikki eens met iemand moet gaan praten. Kom op het is toch echt niet normaal als je verliefd gaat worden op de opa van je kind. En natuurlijk kunnen we dan zeggen dat ze het gemis van een vaderfiguur zo erg mist dat ze haar gevoelens voor Anton verkeerd begrijpt, maar toch blijft het verstandig om eens te gaan praten met iemand. Ze heeft wat meegemaakt afgelopen jaar.

  1. Ik denk niet dat dat gaat gebeuren. Ik vind ze nog te jong om te gaan rentenieren. En Erik en Caroline zijn zo vastgegroeid aan hun imago/karakter. Het zal voor beide heel moeilijk worden om dan nog ooit voor andere serieuze rollen gecast te worden. Voor veel mensen blijven ze Ludo en/of Janine.

   Dat krijg als je dagelijks in een soap speelt. En het zijn beide slimme mensen, dus ik denk dat ze dit beiden ook wel realiseren.

   Dus ik verwacht NIET dat ze binnenkort hun hoofdrol opgeven en de serie verlaten.

   Ik denk eerder dat ze het nog een jaar of tien volhouden en dan gezamenlijk, of vrij kort na elkaar de serie verlaten.

   En dan misschien af en toe nog terugkeren tijdens belangrijke momenten zoals de geboorte van Nina’s vierde bastaard kind en Lucas zesde huwelijk 😉

  1. Ik hoop niet dat zij tot de vaste cast gaat horen. Ik heb erg helemaal niets met dit personage en erger me rot aan haar manier van praten en articuleren. Ze is mij te positief.
   Als iemand haar wil vermoorden zou ze nog kunnen zeggen dat hij het niet zo bedoelt…..te vergevingsgezind. Te lief.

    1. Haha, heb het bij haar ook. Haar manier van praten. Zolang ze niet boos wordt gaat het nog wel, maar eerlijk is eerlijk: het begint te wennen.

   1. Ik hoop dat er wel een man bijkomt in de vaste cast een familielid van iemand geen Sanders erbij dar zijn er nu 6 van in de vaste cast.

  2. Ik ergerde me ook kapot aan Julia, dat articuleren. Maar nu vind ik haar wel ok. Ze brengt wel rust, laat mensen naar zichzelf kijken.
   De oude Bianca vond ik eerst ook vreselijk, altijd maar janken en krijsen.. maar zij meende het tenminste.
   Ik waardeerde haar pas tegen de tijd dat ze wegging.
   De nieuwe Bianca vind ik nog steeds niks… en ik vind haar stem gek. En zelfs als ze uit elkaar knalt van woede doet ze dat op een gecontroleerde manier. Ze is niet écht boos. Het is net of er een vulkaan rood aanloopt en tot uitbarsting gaat komen en dan komt er een klein poefje uit. Het is bijna aandoenlijk hoe ze een sterke onafhankelijke vrouw wil uitstralen. Maar inderdaad alles went.

 29. Ff iets tussendoor :P.
  Wisten jullie dat GTST (de info van de afleveringen) in z’n geheel op sites zoals EpisodeCalendat staat?
  Op sites zoals deze kan je makkelijk met behulp van een kalender (met alle series die je volgt) en een overzicht per serie en seizoen afvinken wat je hebt gezien. En hierdoor kan je ook goed en overzichtelijk zien wat wanneer is uitgezonden en wordt uitgezonden. Zeker voor mensen die de dvd’s kijken en/of veel volgen vind ik het een handig hulpmiddel. Ik vind het een absolute aanrader :).

  1. @Eefje

   Het spijt me maar jouw bericht klopt niet. Hij heeft geen opnames meer gehad sinds dat half mei de cliffhanger werd opgenomen.

 30. Ik hoop dat Julia weer snel hetvliegtuig naar Amerika terugneemt. Was echt blij dat ze weer weg was. Haar manier van praten irriteer ik me aan. Ik vind haar echt niet goed acteren. De reclame over die kwark daar doet ze het goed want dan spreekt ze niet. Altijd met haar goede adviezen. Als mijn zoon zou worden aangereden door een boot en ik wist wie het was zal ik niet voor mezelf instaan zij zegt min of meer ach ja kan gebeuren. Raar mens.

  Ik heb Elvira Out beter zien acteren dan wat ze nu doet. Bianca is niks voor haar. Het komt bij mij niet over als ze kwaad is.

  1. Marly gaf laatst in een interview aan in de Cliff hanger te zitten, ik vermoedt dat het tussen Janine maxim Nina en vincent gaat, Janine indenkt alles denk.

 31. Na 23 juni komt ludo niet meer voor in de spoilers, vind ik wel eng, wat gaat bing doen, die gast gebruikt alleen maar geweld en waar zijn ludos zijn mensen gebleven. Eerst jack en nu ludo, wanneer word die bing eens een keer aangepakt.

  1. Bing wordt juist vaak aangepakt. Heeft al 3x in de cel gezeten. Ludo daarentegen komt juist overal mee weg… Net als Maxime en Aysen.

 32. Tja, zit eigenlijk te wachten op de laatste spoilers voor de zomercliff,en natuurlijk de clifffoto.
  Vind dat ze nu wel eens ermee mogen komen,ook vanuit RTL over 3 weken al dus…

 33. Als bing wat gaat flikken dan wordt het alleen maar leuker. Hij moet weten waar hij aan begint. Als er weer een aanslag komt op Ludo door bing, dan moet hij controleren of ludo helemal dood is haha want ludo maakt hem helemaal kapot als hij weer zn come back maakt hahaha.

  Wat een geweldig personage is ludo toch :)).

  Bing heeft een grote bek en doet dingen zonder na te denken. Dan ga je weer janken op de boot deel 2. Kan niet wachten om dat weer eens te zien.

  Ik moedig dit verhaallijn alleen maar aan. Dan zien we ludo weer op zn best.

 34. Is het niet zo dat als er volgend jaar een aantal acteurs uitgaan. Ze misschien een oude personages terug laten komen. Sil heeft b.v. in 2011, 4 jaar gevangenisstraf gehad. Dus dat zit er bijna op. Misschien komt ook die joost wel naar meerdijk.

 35. Jasses……ik voelde al de hele tijd dat Rikki dit van plan was, steeds zo,n triomferend lachje als Anton eens lief voor haar was, en nu….ja hoor, glashard gaat ze beweren dat Anton haar lastig is gevallen.
  Hoe ziek kan je zijn om te vallen op de opa van je kind.
  Ik blijf Anton een grote l:-).l vinden, maar dit hoeft nu ook weer niet, dat die zo te grazen wordt genomen door zijn ex schoondochter en je dit voor de politie moet verantwoorden, want dat zal die arrestatie van hem wel inhouden.
  Dat hele gedoe van Tim zal ook wel een staartje krijgen, Willem zal wel iets te maken hebben in de cliffhanger, alleen geen idee hoe…..eindelijk dus spannend.
  Ik hoop dat Bing met zijn criminele gedrag hier niet mee wegkomt, ook weer spannend dus hoe dit gaat…..
  Maxime zal zeker wel door Janine ontmaskert worden, maar hoe dit voor Nina en Vincent gaat aflopen? ????????
  Dan nog Menno en Lucas, ook geen idee……..
  Afijn, eindelijk na supersaaie maanden wordt de kijker dus weer verwend met een spannende GTST.

Geef een reactie