GTST Quiz bijwonen?

Deze zomerstop komt GTST met de enige echte GTST quiz.

Onder leiding van Carlo Boszhard en Ruud Feltkamp strijden de grootste GTST-fans tegen elkaar om uit te maken wie zich de ultieme GTST- kenner mag noemen. Wil je hierbij aanwezig zijn? Grijp dan nu je kans en meld je aan als publiek!

De minimumleeftijd voor het bijwonen van de opnames is 14 jaar. Deze persoon dient dan wel begeleid te worden door een volwassene. De opnames vinden plaats in de MediArena te Amsterdam-Zuidoost. het bijwonen van een opname is gratis.

Let op! Pas zodra je een bevestiging + routebeschrijving hebt ontvangen, zijn de plaatsen definitief voor jou gereserveerd.

Je kunt je hier aanmelden!

2 reacties

  1. Zo cool. Lijkt me super x

  2. stefanosandersfan

    Ik ga zeker er aan mee doen, weet er alles van, jullie niet he puh!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie