Hoewel de producenten en schrijvers al toewerken naar 1 oktober 2015, de dag dat Goede tijden, Slechte tijden 25 jaar bestaat, kunnen de fans en kijkers eerst nog genieten van seizoen vijfentwintig. Speciaal voor dit jubileum seizoen brengen RTL, Endemol en BBNC uitgevers het officiële jubileumboek dat de start van het vijfentwintigste seizoen markeert uit. Het boek bestaat uit 400 bekende en onbekende foto’s en stills van vierentwintig jaar Goede tijden, Slechte tijden. Alle seizoenen komen aan bod, maar het boek kent ook verschillende speciale pagina’s als bruiloften, mode, bijzonde evenementen en geboortes. Daarnaast biedt het boek een preview naar seizoen vijfentwintig, met de nieuwste castfoto en grote spoilers van de verhaallijnen. Het boek komt 1 september 2014 uit en gaat ongeveer € 19,95 kosten.

3 comments on “Het officiële jubileumboek

  1. Hallo Redactie, wat leuk dat jullie met een jubileumboek komen.
    Weten jullie misschien ook waar ze verkrijgbaar zijn vanaf 1 September?

    Vriendelijke Groeten Marleen Hiddink

    1. Dag Marleen, niet wij maar Endemol en RTL brengen het boek uit. Het boek is o.a. te koop bij bol.com en zou ongetwijfeld ook te koop zijn bij Bruna en andere boekspeciaalzaken.

Geef een reactie