Na Ruud Feltkamp (2012) en Everon Jackson Hooi (2013) is het dit jaar de beurt aan Gigi Ravelli om mee te doen aan Expeditie Robinson. Dat onthult website Glamora.ma, die ook al tijdens eerdere seizoenen vroegtijdig informatie naar buiten wist te brengen. Naast Gigi doen ook Manuel Broekman en Mr. Polska mee. De opnames zijn halverwege mei al van start gegaan en dit betekend dat Gigi dan ook binnenkort tijdelijk uit de serie zou verdwijnen.

8 comments on “Gigi Ravelli in Expeditie Robinson

 1. Dan is Gigi’s/Lorena’s tijdelijke vertrek al de 2de keer in korte tijd.

  Haar huidige verhaallijn het stelen van tassenmodellen uit en van Banditas (dus ook van Nina), zou zo maar er op kunnen uitdraaien, dat ze en proces en een veroordeling aan haar broek krijgt. (zoals Janine dinsdagavond in de aflevering al aankondigde “ik hoop dat je goede advocaat kunt betalen”).

  Ja Lorena dat stelen, liegen en altijd maar uit zijn op geld en nog eens geld, zal je toch gaan opbreken.

  @gtstfites klopt dit is al een tijdje bekend (zeker bij de echte fans). Maar ja, beetje zijn we het wel gewend van deze site, dat ze regelmatig achter de feiten aanlopen.

 2. Hihi leuk. Ik ken dat programma niet, maar het zal vast wel leuk zijn. Ik ben benieuwd hoe ze uit de serie gaat ik denk dat ik het al wel weet 🙂

 3. Raar, ik dacht dat ik Gigi wel bij dat filmpje van de castfoto zag.

  SPOILER:

  Dat betekent dan waarschijnlijk dat ze niet ver zal komen in Expeditie Robinson, niet erg verassend voor een golddigger.
  Mr Polska zie ik ook niet ver komen -> hij was eind mei ook weer actief twitteraar.
  Manuel daarentegen heeft al sinds de opnames niet meer getwitterd. Oftwel kanshebber voor de finale van Expeditie Robinson????

  1. Ik denk eerder dat je het niks vind voor Lorena, nietwaar?
   Gigi is in het echt niet hetzelfde als Lorena hoor, een acteur is in het echt niet hetzelfde als een personage

 4. jouw ken ik wel in zijn oranje

  ik heet patrick rene ong van tien jaar terug 2012 en nu ben ik 37 jaar een jaartje verder

Geef een reactie