Dave Mantel is eind deze zomer te zien in het Nederlandse antwoord op Fifty Shades of Grey. Het is een boekverfilming van De overgave van Floor en is het eerste boek uit een erotische reeks van schrijfster Renee van Amstel. De speelfilm De Overgave is vanaf 21 augustus te zien in de bioscoop. De film wordt geregisseerd door Paul Ruven en het scenario komt van Marian Batavier.

Naast Dave zijn ook voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden acteurs Rick Engelkes (Simon Dekker, 1990-1994, 1997-1998, 2003) en Victoria Koblenko (Isabella Kortenaer, 2000-2005, 2010) in de film te zien. Verder bestaat de cast uit Sheena Tchai, Carly Wijs, Ellen ten Damme, Melody Klaver, Dave Roelvink, Kees Boot en Richard Kemper.

5 comments on “Dave Mantel in De Overgave

 1. Dag Menno :(…. Het is inmiddels wel duidelijk dat er geen plaats is voor een tweede vast homopersonage in de serie. Ze gaan of dood, flippen op de éën of andere manier of blijven in de kast zitten. Zo jammer en zonde. Ik vond Menno en Lucas zo leuk samen en het is ook wel tijd voor een langere serieuze relatie voor hem. De enige hoop die ik nog heb, is dat Menno tijdelijk uit meerdijk vertrekt. Om afstand te nemen van de hele situatie en tot zichzelf te komen… Dan is het hele huwelijk misschien toch niet voor niets geweest.

  1. Ook ik hoop nog steeds dat ze op de een of andere manier Lucas en Menno bij elkaar laten, maar vrees ervoor. Zeker als ik lees dat Lucas volgende week een jongen mee nar huis gaat nemen….
   Intens jammer hoe ze zo’n leuk personage om zeep hebben geholpen. Hij speelt het erg goed, maar waarom bij hen!
   Nee voor een tweede vast homo personage is geen plek in Meerdijk. We kunnen weer gaan kijken naar hoe Lucas heel Meerdijk afwerkt….
   Wat zullen ze toch voor het volgende vriendje van Lucas verzinnen.

   1. ALS Menno dan toch helemaal verdwijnt, dan hoop ik dat ze Bilal laten terugkeren. Dat kan nog wel een leuke interessante verhaallijn opleveren…

    En dan als Bilal net uit de kast is, dat Menno dan weer verschijnt. Heerlijk een liefdesstrijd tussen die drie ;). Op een heel nieuw vriendje van Lucas zit ik eigenlijk ff niet te wachten , dat verhaal kennen we nu wel…

 2. Dit zegt helemaal niet dat Menno uit gtst verdwijnt. Hij kan na de opnames van de overgave best weer terug komen.

  1. ik hoop dat jullie huwelijk tussen menno en lucas wel weer goed komt want jullie zijn er een mooie en leuk steltje in gtst
   ,want jullie huwelijk is misschien toch niet voor niets geweest
   want anders ging jij niet in terapie , voor lucas
   .

Geef een reactie