Bartho Braat is vanaf oktober tot en met het einde van het jaar samen met Arijan van Bavel, Sander de Heer, Hymke de Vries en Vlamingen Britt van der Borght, Dirk Lavrysen en Dirk Van Vooren te zien in het komische theaterstuk Taxi Taxi. Het stuk wordt door heel Nederland opgevoerd en heeft zijn premiere op 14 oktober in Nieuwegein.

Taxi Taxi is een Nederlandse bewerking op Run for Your Wife en die versie stond maar liefst negen jaar op West End. De Nederlandse bewerking is hier en daar aangepast waar onder andere het beroep van de hoofdrolspeler. Het verhaal verteld verder over een Nederlandse man die in België woont met zijn Vlaamse vrouw, echter heeft hij in Nederland ook nog een vrouw zitten. Wanneer de taxichauffeur in het ziekenhuis belandt, lijkt zijn dubbelleven boven tafel te komen…

Geef een reactie