Maandag 5 mei:
Nuran wordt levensgevaarlijk gewond naar het ziekenhuis gebracht. Lucas beseft dat Menno’s toekomst in zijn handen ligt. Vincent weet niet wie hij het meeste aandacht  moet geven: Nina of Milou?

Dinsdag 6 mei:
Menno probeert Noud bij Lucas vandaan te houden. Bij Bing laaien wraakgevoelens op als hij hoort wat er met Nuran is gebeurt. Lucas wordt verhoord door de rijksrecherche. Nuran krijgt heel slecht nieuws.

Woensdag 7 mei:
Noud merkt grote spanning tussen Lucas en Menno. Lorena bedenkt een manier om uit haar financiële zorgen te komen. Rikki zorgt ervoor dat Anton haar uitnodigt voor een sportieve dag samen.

Donderdag 8 Mei:
Wiet en Sjoerd doen een vervelende ontdekking over Sjors. Vincent stemt toe wanneer Nina hem een onconventioneel voorstel doet. Lorena ziet een mogelijkheid om Nina een hak te zetten. Maxime wordt getriggerd door een gesprek wat zij per ongeluk hoort en gaat op onderzoek uit

Vrijdag 9 mei:
Rikki heeft het Heerlijk met Anton totdat ze ziet hoe Anton haar ziet. Bianca deelt met Janine en Julia hoe leuk haar date met Roel was. In het ziekenhuis heeft Nuran absoluut geen behoefte aan bezoek van haar zus. Sjors laat aan Aysen weten dat ze hun wraakplan tegenover Bing niet meer ziet zitten

Maandag 12 mei:
Vincent voelt zich schuldig over de liefdessituatie waarin hij zich bevindt. Menno doet Lucas een bekentenis over zijn verleden en geeft toe dat hij dit nooit had mogen verzwijgen. Willem probeert op subtiele wijze te achterhalen hoezeer Tim gemist wordt.

Dinsdag 13 mei:
Sjoerd is blij met de opkomst op de herdenkingsdienst voor Tim. Sjors ontdekt dat Bing is vrijgelaten. Bing probeert Nuran ervan te overtuigen dat ze aangifte moet doen vanwege haar verwondingen. Aysen moet zich per direct op het bureau melden. Menno probeert nader tot Lucas te komen

Woensdag 14 mei:
Anton is blij als hij toenadering voelt bij Bianca. Lorena moet een oplossing zoeken voor de organisatorische puinhoop in haar kapsalon. Aysen kan het niet uitstaan als Jef haar erop wijst dat Nuran Bing nodig heeft.

Donderdag 15 mei:
Lorena zoekt achter Nina’s rug om contact met een belangrijke zakenpartner. De date van Bianca en Roel loopt niet helemaal soepel. Noud is blij als Nina belooft om poolshoogte te nemen bij Lucas en Menno.

Vrijdag 16 mei: 
Milou wordt ontslagen uit het ziekenhuis en dat is een verrassing voor Vincent. Bing laat aan Sjors weten dat hij haar het liefst achter de tralies zou zien. Tim voelt zich iets beter en gaat ongemerkt op pad.

171 comments on “Spoilers 5 t/m 16 mei:

 1. Oee klinkt spannend! Ik ben echt blij dat Tim weer in beeld komt. Die zoektocht heeft nu wel lang genoeg geduurt

 2. 16 mei zullen we tim weer gaan zien eindelijk nadat iedereen nu denkt dat ie dood is staat ie straks op de stoep bij de bouwhuisjes dat wordt een schokkende evaring maar ik denk dat ze wel heel blij zullen zijn dat ie weer terug komt wij allemaal wel nuran die moet gewoon weer der zelf worden deze nuran is niet eens meer zo lief een crimineel beschermen en nu ligt zei in het ziekenhuis omdat ze een vals alibi heeft toegegeven aan de politie ben benieuwd vincent staat nu tussen 2 vuren nina vind hij echt heel erg leuk maar milou die ligt momenteel in het ziekenhuis en die ook op 15 mei het ziekenhuis zal verlaten vincent zal haar ook verlaten of gaat hij toch iets anders doen menno die is helemaal doorgedraaid hij slaat lucas en lucas is bang om het er met iemand over te hebben door lucas is hij tijdelijk zijn baan kwijt en hij wordt nog meer agresiver noud weet het dat het niet klopt zal hij ingrijpen het is ook bijna zover voor dat de clifhanger eraan komt ik ben echt benieuwd wie er allemaal in gaan spelen en wat dit jaar de grote vraag wordt
  zal nuran eindelijk de waarheid opbiechten over dat valse alibi en zullen lucas en bing achter de tralies verwijnen voor de diefstal van de boot en het in brandsteken van de boot
  zal tim weer eindelijk zich kunnen herenigen met zijn familie en dat die enge willem uit gtst verdwijnt zal maxime ooit nog zeggen dat ze vincent zijn moeder is en hoe zal vincent erop reageren hoe zal het verder gaan met milou en de relatie tussen vincent en nina zal dat eindelijk stand brengen of zal er toch weer iemand roet in het eten gooien we zien het de komende weken in gtst

    1. Henk, jij hebt zeker nog nooit iemand verloren aan kanker??? Of ben jij zo’n zielige pubertje die altijd met dat woord scheldt? Ik hoop voor je dat je ook een dierbaar persoon verliest aan die verschrikkelijke ziekte. Dan houdt jij wel je grote bek!!

     1. Sorry hoor maar zoiets gun je niemand toe, zelfs je ergste vijand niet…

  1. we mogen nog blij zijn dat er spaties tussen de woorden staan 😛
   Hier is toch geen touw aan vast te knopen!

 3. vin eg leuk dat tim trug kom in meerdeik heb da jong gemist met ze verdritgie kop als hem iets nie lukt da is egt grapig maar sjoert is eg dom man jesus man al die druks man en anton is zo boze mener en bianca is wel liefie man eg liefi maar ludo mot vrienden ofso zijn met jef

  mar ja gtst is de bomb man en de colste cvan gtst zein:

  janien bianca lukas naut en noerahn

   1. Als jullie moeite hebben met een verhaal lezen zonder komma’s en punten, dan is jullie Nederlands zeer beneden pijl. Brilletje misschien???

    1. Bij bovenstaande verhaal gaat het niet alleen om de punten en komma’s. Dit verhaal heeft een compleet andere Nederlandse spelling!!! Daar verandert een brilletje niets aan.

   2. Weet je wat misschien moeilijk is, m.n. voor degene die andere beoordelen over hun spellingsfouten. Dat is wat meer respect tonen voor de mensen die daar meer moeite mee hebben.
    Het is zo makkelijk om iemand de grond in te trappen, Dat niveau vind ik ver beneden alle peil. Denk daar maar eens goed over na!!

    1. hahah wat een zielige mensen zyn jullie zeg! heb je niks anders te doen dan naar typfouten te kyken en mensen afkraken op hun nederlands !!! zielige idioten bah

  1. Ludo vrienden met Jef? Die moeten elkaar absoluut niet zover ik weet. Jef heeft een keer een pistool op Ludo gericht, een paar jaar geleden.

  2. Kijk dat je mensen heb die moelijk of niet goed kennen typen . Ik snap zo al niet dat men daar iets over te zeggen hebben . Ik zelf heb die problemen ook ik ben moelijk leerzaam mens ik ken moelijk een verhaal typen ik kan niet goed lezen schijven typen dus moet ik dan gelijk aan horen dat mjjn nl taal slecht is mensen je heb mensen die storing hebben die moelijk kennen typen . Ik vind wel knap dat ze durfe om iets te typen . Ikvind laf als je die mensen uit scheld . Het is net met peste doe pijn als iemand tegen je zeg leer typen of ga t er ug naar schol voor je geld halen . Ik heb dst probleem vaak gehoord dat maar eens terug moet gaan naar school ik vind het erg ik zelf moet denken kikken en naar lezen maar helaas soms zitten toch fouten in maar ik doe me best om mensen laten snappen wat ik getypt heb mensen ik vind denk naar voor je wat zegt ..

   1. Je hebt groot gelijk hoor can. Laat je niet door dat soort mensen met zo’n niveau ontmoedigen om iets te typen. Trek je er maar niks van aan, dat zijn nou echt domme respectloze mensen. Ik vind het hartstikke knap van je.

  3. Sorry hoor, maar wat @bep 1 mei 2014 om 2:34 hier neer brabbelt lijkt toch nergens op.

   Volgens mij doet @Bep dit met opzet, om reacties los te maken. EN dat is haar gelukt.

 4. Tim komt op 16 mei weer echt in beeld dat werd tijd. En Bing vrij dat is natuurlijk logisch zonder bekentenis al mag hij er van mij in blijven. Dit zijn mooie spoilers.

 5. Zou Tim Sjors tegenkomen tijdens het wandelen langs de dijk? Omdat ik toen een foto zag dat Tim en Sjors elkaar knuffelden langs de dijk. Alsof ze elkaar voor het eerst zagen..

  1. Dat is toch logisch? zal jij niet iemand knuffelen (of iets degelijks) als iemand maanden lang gezocht word? en je ziet opeens diegene op de stoep? ik wel.

   1. Daarom zegt ze ook, omdat het lijkt alsof ze elkaar daar tegenkomen. Dus zullen ze elkaar daar voor het eerst zien. Dat begrijp je toch ook wel als je het leest

 6. Een spelfoutje, oké, maar dit doet pijn aan je ogen.
  Nooit van punten en komma’s gehoord, evenmin van hoofdletters zeker…….

 7. stelletje zeikerds, laat die mensen met rust, ook zij hebben recht om hun verhaal te doen, lekkere fans zijn jullie, je mede-fans af gaan lopen zeiken, echt toppie!

   1. Ik kan het wel begrijpen /lezen hoor .je moet gewoon zelf in gedachten die punt er tussen zetten .is echt niet moeilijk 😉

 8. Zo…..gelukkig zit er weer wat vaart in gtst.
  Heerlijk dat Lorena weer terug is, haar contact met Jef is gewoon verfrissend op dit moment.
  Benieuwd hoe ze de zwangerschap van Marly gaan oplossen en inpassen in de verhaallijn, na de zomerstop is ze volgens mij nog zwanger.

  1. Als je zwanger bent, dan ga je dus met zwangerschapsverlof. Volgens mij 4 weken voor de datum dat je uitgerekend bent, en 4 weken na de bevalling. Ongeveer 8 weken dus

 9. De cliiffhanger komt dichterbij het begint op te lijken dat dit het wordt:

  Nuran, Aysen, Bing en Sjors verhaallijn komt tot een climax de rechter beslist Lucas krijgt en een paar maanden cel en Bing veel meer vanwege geheimhouding, brandstichting, etc.

  Maxime en Paula vertellen de waarheid over Vincent.

  Een mysterieus iemand komt Meerdijk binnen en loopt naar Sjors wie is dit?

  En er zal nog wel een ongeluk gebeuren

  1. Je zegt dus dat het erop lijkt dat een mysterieus iemand meerdijk in komt lopen, naar Sjors toe. Waar haal je dat vandaan?
   Waarschijnlijk verzin je dat dus, en lijkt het er niet op?

   1. Vanwege geruchten over Daniel Daniel kan natuurlijk de partner van Inge Schrama zijn of hij komt echt terug komen. Vandaar dat ik het zeg.

    1. Geruchten ja, die hoeven niet waar te zijn. Dan moet je dus niet zeggen; het lijkt erop dat dit gaat gebeuren. Dan moet je zeggen ik denk dat dit gaat gebeuren!

 10. Ik verwacht de aankomende maanden in gtst wel veel spanning

  1- De seizoensfinale van seizoen 24. Deze zal waarschijnlijk vrijdag 04 juli worden uitgezonden. Dit zal denk ik een voorloper worden op punt 2:
  2- De 25e verjaardag van gtst op 01 oktober (4 weken na de start van seizoen 25). Deze zal weer betrekking hebben op punt 3:
  3- De 5000e aflevering van gtst. Deze wordt volgens mij op vrijdag 17 oktober uitgezonden.

  Het lijkt me superlastig om drie totaal verschillende (zulke grote) cliffs te moeten verzinnen in deze korte periode. Vandaar dat ik denk dat het allemaal met elkaar te maken zal hebben.

  Ik hoop dat de 5000e weer een dubbele aflevering wordt, net als de 4000e toen.

 11. ik denk dat de clifhanger is of in de buurt is van dat maxim tegen vincent zegt dat ziji zijn moeder is want het duurt nu toch al maanden
  vorige keer zij ze paar maanden voor clifhanger paracut springen ik zo donderd iemand naar beneden dat is de clifhanger wat de bedoeling nie was had gewoon gelijk ahhaah

 12. @Harm

  Het 25 jarige jubileum is volgend jaar pas.
  Ik zou het wel spannend vinden als ze tijdens de 5000ste aflevering Aysen met z’n allen te grazen nemen.
  Haar levend begraven en dat iedereen dan toekijkt, en daarna dekken ze mekaar allemaal en komen ze ermee weg precies zo al zij dat altijd doet. Het is wel erg maar ik het lijkt me wel een passend einde voor zo’n secreet als zij.

 13. Ik denk dat het om de familie Sanders gaat de 5000e aflevering. De hele familie is boos op Maxime wat ze geheim hield dit loopt zo erg af waardoor er een ongeluk gebeurd waardoor Nina slachttoffer van wordt en ligt dan een half jaar in coma. Lucas is er niet bij die zit nog even vast.

 14. Ik snap niet waarom Bing en Nuran niet praten over de moord op Danny. Aysen is nu net zo kwetsbaar als die twee. Iedereen staat gewoon toe te kijken hoe zij mensen terugpakt. Wel een rare verhaallijn.

  1. Bing heeft het Rik beloofd, anders heeft Nuran ook al haar zus niet. En Nuran gelooft dat het een ongeluk was, en wilt ook niet van er zusje af.
   Je had het gewoon kunnen weten

   1. Natuurlijk weet ik dat maar alleen omdat je iemand iets hebt beloofd dan moet je je eraan houden ook al ga je zelf eraan of omdat het je zusje is? Dan moet ze zich gedragen. Nou ik dacht het niet, zo loyaal ben ik niet.

 15. Gewoon vanavond naar de laatste aflevering van deze week kijken.
  Een echte bitchfight in Lorena’s.
  Have fun….

 16. Aysen is teminste de enigste reden dat Gtst nog het bekijken waard is. En ze is in het echt heel anders en daarom vind ik haar zo goed. Wordt een ramp wanneer zij met de flekswet moet.

 17. Zwangerschap Nina lijkt me niet moeilijk op te lossen in de serie , dit keer is ze niet zwanger van Mike maar van Vincent , wordt natuurlijk drama want Maxime doet haar ontknoping met daardoor ook het dilemma: om het kindje weg te laten halen of niet, ivm familie/bloedband

     1. ik denk dat @gtstfites bedoeld dat Nuran door de glazen deur valt. Dat hebben we enkele jaren geleden ook al gezien, toen viel Robert Alberts, door toe doen van Laura, door een spiegel. En raakte ook verlamd.

      Ik denk dus dat dit bedoeld word met “herhaling”

     2. Denk ook aan Jef die door Ludo door de deur ging maar Jef kwam er nog goed van af.

  1. Als je dat dus bedoeld wat iVon zei, dan is dat dus onzin, want het is dan dus geen herhaling. Andere personages, andere aanleiding, andere plaats. Wat een jankerd ben je, het gebeurt gewoon op een andere manier, als het maar leuk is he?

 18. er was toch al heel lang geleden bekend dat tim weer terug zou komen….
  Dat kon je toen zien dat hij sjors aan de telefoon heeft en dat zij dan aan hem vraagt waar die is enz…

  1. Wie zijn er verlamd geweest?
   Robert
   Ludo
   Charlie
   Nina
   Lorena

   Niet verlamd maar wel rug gebroken:
   Sjors
   Jef

   Nu verlamd:
   Nuran en haar moeder*

   * Die actrice die de moeder van Aysen en Nuran speelde raakte in het echt verlamd na een ongeluk. Vandaar de rolstoel.

 19. ik wacht echt op 26 mei dan komt de (pleeg) moeder van Vincent!!! dan komt er een confrontatie tussen (pleeg) moeder en moeder, zou het geheim van maxime dan eindelijk uitkomen? Trouwens waarom maakt iedereen zo’n probleem van allemaal dingen die nergens opslaan bijv. spelling, komma’s en punten, namen die mensen kennelijk van elkaar hebben gepikt. dat maakt toch allemaal geen zak uit iedereen doe gw ff normaal.

 20. Ik denk idd dat Nina zwanger van Vincent word en dan komt maxime in een situatie dat ze het nu eindelijk moet opbiechten. Fam sanders boos, etc.

 21. Ik hoop dus dat Sjors in de bak komt!
  Ze komt Tim vast niet tijdens een wandelingetje op de pier tegen.
  Veeg me weg.

 22. Ik hoop dus dat Sjors in de bak komt!
  Ze komt Tim vast niet tijdens een wandelingetje op de pier tegen.
  Veeg me weg.
  JAaaaaaaaa! Ik denk dat ook van Vincent en Nina, dat zou ingenieus zijn, en helemaal…als Vincent het al weet van Maxime!

 23. Ik vind dat de site niet goed wordt bij gehouden.
  De serie blijf en is gewoon geweldig en jullie commentaar, is stom vervelende
  En zeer achterlijk. En is net of jullie niks beter ze te doen hebben. Het is heel wat
  Om zo loopt serie te maken. Te groeten…….

 24. Ik geloof echt niet dat ze Nina weer zwanger gaan maken van een man die het eigenlijk helemaal niet kan zijn, dan heeft Nina twee kinderen die allebei een ”rare” vader hebben, dat zou ik ook heel sneu vinden voor Nina. Maar ja het is Gtst dus het is inderdaad mogelijk dat Nina zwanger raakt van Vincent en hebben de schrijvers weer wat om over te schrijven, al hoop ik zelf dat dit niet gebeurt.

 25. Okay, ik heb een paar nieuwtjes. Tim komt weer terug (De meeste van jullie wisten dit al, sorry.).
  Menno is erover 2 maanden nog, en hij is dan ook nog getrouwd met Lucas.
  De cliffhanger gaat iets te maken hebben met; Maxime / Fam.Sanders – Vincent, Lucas – Menno verhaallijn en ook met Nuran / Sjors / Aysen – Bing verhaallijn. En idd denk ik ook dat ze niet 3 Cliff’s gaan doen. Dus ze gaan Jubileum 5000ste aflevering, 25ste seizoen en de zomerstop / cliffhanger, niet allemaal splitsten. Maar dus allemaal in 1 of misschien 2.
  En we weten volgende week maandag eindelijk wat Menno’s geheim is, spannend!
  Dit is het enige wat ik weet. 😉

 26. Ik hoop echt niet dat Sjors in de bak komt ze heeft niks misdaan dit seizoen. Aysen probeerde Nuran tegen te houden en Nuran duwde haar weg en viel door het raam heen het is Nuran’s eigen schuld. De enige die echt lang in de bak moet is Bing. Valse verklaring, boot in de fik gestoken, boot gestolen. Lucas komt er minder mee weg een paar maanden ofzo. Nuran moet ook misschien een paar maanden in de bak (vervroegd flexwet) vanwege valse alibi dat had Aysen gezegd. Als Aysen ook vervroegd flexwet heeft weet ik niet wat er gebeurd misschien raakt ze in coma door Bing? Ik denk dus dat er een einde van Bing aanzit te komen anders hadden ze de leader misschien al lang al aangepast.

  Maxime is dom bezig waarom zei ze het niet meteen? Nina en Vincent zijn verliefd op elkaar en Vincent werkt voor Ludo. Al is dat laatste niet erg alleen die relatie is wel erg nicht en neef.

 27. Even terugkomend op de aflevering van vrijdag. Wat was die vechtscene slecht in elkaar gezet zeg. Ik lees nu wel dat Nuran niks met Sjors en Aysen te maken wilt hebben. Oké Sjors en Aysen hebben haar tot het uiterste gedreven, maar ze begint zo uit het niks Sjors aan te vallen die pikt dat natuurlijk niet. Aysen probeert nog Nuran van Sjors af te trekken maar Nuran duwt zich van Aysen af en valt. En we hebben weer een verlamming. Ik vind dat de verlamming heel veel lijkt op 2 andere verlammingen. De eerste is inderdaad de verlamming van Robert. Nuran is halfzijdig verlamd tja even denken wie dat ook alweer heeft gehad. Oh ja Nina. Erg origineel schrijvers.

  Volgens mij is Lucas bang dat als hij iets verkeerds gaat zeggen in dat verhoor dat hij klappen gaat krijgen van Menno. Dat vermoeden heb ik eigenlijk ook een beetje. Ik denk ook dat zijn verleden te maken heeft dat hij iemand heel erg in elkaar heeft geslagen misschien zelfs dood. Wat ik ook denk is dat Menno in therapie moet om over zijn agressie problemen heen te komen. Ik ben wel blij dat Nina nu ook door heeft dat het tussen Menno en Lucas helemaal niet goed gaat.

  Ik vind het wel goed van Vincent dat hij nu bij Milou blijft en haar niet laat stikken. Het enige wat ik wel vind is dat hij even het contact met Nina moet verbreken. Dat vind ik weer niet eerlijk tegenover Milou. Die vrouw heeft misschien iets ernstigs en hij loopt wat te flikflooien met Nina. Nina daarentegen moet ook Vincent met rust laten en niet meteen teleurgesteld zijn als hij niet gereageerd op haar smsje. Zijn hoofd staat er even niet na. Hij wilt bij Nina zijn maar hij geeft wel nog om Milou. Van Maxime krijg ik echt zo genoeg van. Wat had die nu weer in het ziekenhuis te zoeken? Vincent weet nog niet dat ze zijn moeder is. En ze is ook geen familie van Milou of een beste vriendin. Nee het gaat haar niet om Milou nee ze wilt natuurlijk dat Milou en Vincent bij elkaar blijven. Ze moest eens weten wat achter haar rug allemaal aan de hand is haha.

  Ik merk dat GTST en RTL niet echt punten is aan het scoren met GTST. We beginnen al met het tijdstip van GTST. In het programmaboekje staat dat GTST begint om 20.00 uur. Dat klopt al niet want GTST begint tegenwoordig 10 min á 13 min. te laat. Wat dus ook inhoud dat de programma’s na GTST ook te laat beginnen. Ik irriteer me dat GTST te laat begint en daardoor te laat overschakel op een film bijvoorbeeld. Als ik om 08.40 overschakel dan is op die andere zender meestal al de reclame aan de gang van de film. Ik kan me voorstellen dat mensen die niet kijken naar GTST maar wel naar het programma/serie wat na GTST komt zich ook irriteren eraan. Dan hebben we het nog niet over GTST zelf.

 28. @ Demy ik snap precies wat je bedoelt over dat gtst te laat begint. Zwaar hinderlijk.

  Ik denk inderdaad ook dat de cliffhanger gaat over die zaak met nuran, bing, aysen en sjors en die zaak met die boot. Ben blij dat dat gezeik over Tim nu eindelijk klaar is en dat hij weer terugkomt. Dat vond ik echt veel te lang duren.

  Dat met Menno, ik denk dat hij in zijn verleden zijn ex ofzo zo erg heeft mishandeld en misschien wel doodgeslagen heeft. Ik begin gewoon een hekel te krijgen aan Menno omdat ik het zo zielig vind voor Lucas. Van mij mag Menno weg.

  Beter gaat Maxime even snel zeggen dat ze de moeder van Vincent is. Ik vind het gewoon zielig voor Nina want ik vind ze een leuk stel samen. Dit wordt natuurlijk wel weer drama met Ludo. Maxime heeft al die tijd gelogen dat ze niet zwanger kon worden door hem. Eindelijk komt die gevaarlijke Ludo weer terug. 🙂

  1. Lucas en Menno waren zo leuk samen. Waarom een personage zo veranderen….en weer een huwelijk om zeep helpen. Nog steeds hoop ik dat ze er samen uitkomen en de “eerdere” Menno weer terug komt, want aan deze ga je inderdaad een hekel krijgen. Ze spelen het wel goed samen.
   En eindelijk komt Tim terug! Niet dat ik op hem zit te wachten, maar wat was ik de verhaallijn beu. Gelukkig is Sjoerd weer de oude, dit scheelt al veel.

   En toch blijf ik kijken….

   1. Helemaal met je eens, suus! Hoop ook nog steeds dat het goed komt tussen Menno en Lucas…en het rare is dat ik dat, tegen al de verwachtingen van anderen in, ook nog steeds denk. Al denk ik dat we het dieptepunt nog niet gezien hebben. Het zou me niks verbazen als we de zomerstop in worden gestuurd met de vraag of het nog goed komt ;).

    Ja, en volgende week verschijnt Tim weer in beeld. Net een interview met de acteur die Willem speelt gezien op facebook en daarin zegt hij dat het nog spannend wordt en dat het niet met een sisser afloopt. Klinkt goed! Deze verhaallijn verdient ook wel een spannend einde, hebben we niet voor niks al die tijd gewacht. 😉

 29. Ik heb net een interview gezien van de man die Willem speelt. Hij geeft aan dat misschien sommige mensen denken het verhaal Tim/Willem met een sisser gaat aflopen. Nou dat is niet zo. Ik denk gewoon dat die man Tim al die maanden heeft gedrogeerd. Waar ik wel bang voor ben is dat we nu uiteindelijk Tim weer zien, maar dat hij nu weer 2 maanden wordt vastgehouden door die Willem. Ja dan zijn we inderdaad aangekomen bij de zomerstop. En ga je misschien ook nog eens krijgen dat bijvoorbeeld Wiet Tim ziet lopen. Dat dit de cliff gaat worden.

  1. Wacht nou eerst maar eens even af, voor je weer zo negatief denkt over de terugkeer van Tim. Het is op dit moment echt heel vervelend om al die negatieve reacties hier op de site te lezen. De schrijvers en gtst kunnen echt niets meer goed doen :P…. Wacht dus eerst eens even rustig af, voordat je de boel weer afkraakt.

   (Deze reactie is trouwens niet alleen bedoeld voor Demy, maar iedereen die alleen nog maar kan zeuren over gtst….)

   1. Vervolg op bovenstaande reactie…. (Anders is hij zo negatief ;))… Laat je gewoon weer eens verrassen en wees niet op voorhand al negatief. Enjoy gtst en relaxxxxx!

    1. Als iemand hier zijn mening ventileert over gtst( al dan niet of wel positief ) is toch ieders goed recht.
     Gelukkig is het de laatste week weer spannender aan het worden en dan kijk je ook weer met meer plezier, maar ik moest me de laatste tijd ook er toe zetten om toch maar te kijken, gewoon omdat je hoopt dat er echt weer eens iets gebeurt.
     Nou dat vind ik nu weer beter, alleen dat gedoe met Maxime daar word ik nog steeds kregelig van, dat is zo kinderachtig in elkaar gezet, nu ook weer, wat zoekt ze nu in hemelsnaam weer in dat ziekenhuis bij Milou, ze is gewoon een oppervlakkige kennis

   2. @Fan, ik vind de reactie van @Demy helemaal niet (zo) negatief. Demy verwoordt alleen maar wat die Willem in het filmpje zegt en geeft zijn mening daarover.
    Als je echte (vaak zeer) negatieve en zeurderige reacties wilt lezen, ga dan maar eens naar FB site van GTST.

    Met Demy’s mening ben ik het wel eens. Tim komt op 16 mei wel weer in beeld, volgens de spoilers. Maar ook ik heb het vermoeden dat Tim nog lang niet terug is bij de Bouwhuisjes c.q. (vrij) in Meerdijk.

    Ik denk dus er nog veel meer gaat gebeuren tussen die Willem en Tim. Dat zomaar doorgetrokken kan worden tot de aankomende cliffhanger.

 30. Lorena heeft ook een verlamming meegemaakt toch? En toen heeft ze gerevalideerd en is hersteld! Gaat dit nou weer precies zo’n verlamming worden..
  En ik denk juist dat Sjors tim ziet lopen en niet in de cliff maar al veel eerder ergens eind mei.

  1. Ach dit is pas de 4de of 5de verlamming..

   Charlie had de benen verlamd, is hersteld,
   Lorena idem dito
   Jef zelfde verhaal

   Dan hebben we nog Nina met dr halfzijdige verlamming, verrassend genoeg ook hersteld

   En nu Nuran originaliteit is ver te zoeken hier, en dan is alles ook nog s zo langdradig is het nu eindelijk n beetje spannend aan t worden komen ze voor de zoveelste x met zon kutverlamming.. -_-”

   1. Na bijna 25 seizoenen valt het ook niet mee om altijd origineel te blijven. Maar troost je, ze gaat een paar maanden revalideren en dan loopt ze weer rond, want dat is het mooie in Meerdijk, daar is een verlamming nooit blijvend….
    En ik zou zeggen op naar de volgende verlamming / verkrachting / aanrijding / afpersing / vreemdgaan…..

    Toch jammer dat het zo verslavend is om naar te kijken, al moet ik zeggen als je een tijdje niet kijkt, je mist niets.

    1. Wat zo jammer is is dat je gewoon al weet hoe dit gaat lopen, nuran voelt zich nu kut, krijgt n peptalk (vn jef waarscheinlijk) waar ze niet op zit te wachten uiteindelijk went ze aan t idee gaat ze naar fysio en loopt ze volgend jaar idd weer vrolijk rond in meerdijk

 31. Charlotte is ook verlamd geweest. Ik denk trouwens dat Willem Tim niet zo maar laat gaan, maar Tim gaat alleen op pad 16 mei geloof ik. Mischien iets spannends tussen Anton en Willem? En tussen Sjoerd en Tim is het natuurlijk ook niet zo maar goed. En de politie komt er achter dat Willem gelogen heeft hij heeft immers met de politie gesproken. Ja dat kan best leuk worden. Ik kijk altijd nog graag ook als het niet echt spannend is, want ik wil toch altijd weten hoe het af loopt. Ook al lijken verhaallijnen op elkaar, ze hebben toch altijd een andere oorzaak en een andere afloop. Het is nooit precies het zelfde.

 32. Nieuwe spoilers

  maandag 19 mei 2014 (afl 4931)
  Kan ik niet vinden

  dinsdag 20 mei 2014 (afl 4932)
  Maxime en Jef zijn het oneens over hoe zij omgaat met Nina en Vincent. Het Bandi-Tas conflict loopt hoog op wanneer Lorena Nina een hak zet. Sjors veroorzaakt opschudding binnen de familie Bouwhuis met haar beweringen over Tim. Wiet is blij dat Rikki enige toenadering toelaat.

  woensdag 21 mei 2014 (afl 4933)
  Aysen lijkt door te draaien wanneer zij haar pistool pakt en op Bing afgaat. Nuran stuurt alles en iedereen weg. Menno heeft een nieuwe baan en dat is slecht nieuws voor Lucas. Noud vraagt Laura om hulp bij een lastige situatie.

  Bron: TVgids app

  1. Maandag:

   Bing troeft Aysen af en dat zit haar heel hoog. Nuran heeft een ongeluk met haar rolstoel. Maxime doet haar uiterste best om Vincents gevoelens bij te sturen. Sjors kan niet verborgen houden dat ze Tim mist en gaat naar het meer.

   bron tvgids.tv

  2. Oke, gezien de nieuw geplaatste spoilers hierboven lijkt het einde van Menno er aan te komen. Hij heeft een nieuwe baan en dat is slecht nieuws voor Lucas. Dat zegt genoeg. Dave gaat de serie uit en ze gaan uit elkaar. Jammer dat de verhaallijn Lucas Menno zo verlopen is. Weer een relatie van Lucas wat stuk gaat. Had ze graag nog lang samen gezien. Maar goed, hopelijk komt er snel een andere leuke tegenspeler de serie in voor Lucas. Hoop nog altijd op een terugkeer van Bilal. Die verhaallijn daar kwam voor mij ook te abrupt een einde aan. Nou ja, we zien het wel, ik laat me verrassen. Misschien heb ik het mis wat betreft het vertrek van Dave maar ben er bang voor van niet.

 33. Ohhh ik kan echt niet wachten totdat het uitkomt dat Maxime de moeder is van Vincent, ik kan gewoon echt niet meer tegen dit gedoe met Vincent en Nina, een liefdesrelatie die toch stuk gaat. Ik ben zo benieuwd naar de reacties van Nina en Vincent als alles uitkomt, wordt echt smullen, maar er moet dan natuurlijk wel drama zijn, dus ik denk inderdaad dat misschien Nina zwanger wordt, maar ik hoop dat de schrijvers iets anders verzinnen, want heb geen zin in weer een zwangerschap van Nina, Nola is voorlopig genoeg. Maar aangezien de pleegmoeder van Vincent nog moet komen, gaat dit nog wel een tijdje duren, ik wil het liefst gewoon skippen naar het moment dat alles uitkomt. Kan echt niet wachten. Oh en ben van mening dat Nina weer terug moet naar Noud, ze passen gewoon zo goed bij elkaar, voor mij nog steeds het leukste koppel.

 34. Bilal komt echt niet meer terug.

  Spoiler:
  Donderdag 22 mei 2014 (aflevering 4934)

  Bing komt voor een enorme beslissing te staan. Wiet ontdekt dat Rikki smoorverliefd is. Janine raadt Bianca werk te maken van Roel, maar dit valt niet goed bij Anton. Nuran wordt geconfronteerd met vervelende gevolgen van haar zelfgekozen isolement.

  Bron: Tv gids app

  Gadverdamme Rikki is echt verliefd op Anton ik wist het.

 35. Bah ik vind het niet normaal dat Rikki verliefd is op Anton. Echt smerig dit.
  En ik hoop dat de verhaallijnen nu wel op gang blijven, eindelijk Nina en Vincent, nu doorzetten dat Maxime haar geheim gaat vertellen. En verhaallijn van Tim lijkt ook weer op gang te komen. Hoop dat het zo blijft.

  1. Dat een jong meisje verliefd wordt op een oudere man komt meer voor, maar ik hoop echt dat Anton die gevoelens voor Rikkie niet gaat beantwoorden…..bah, zou betekenen dat Rikkie dan alle Bouwhuismannen wel heeft gehad.
   Nee, asjeblieft dus geen Anton Rikkie lijn erbij…..dat gedoe met Maxime is al erg genoeg.
   Hopelijk komt nu snel de ontknoping en zijn we hier van verlost, hoe het dan ook uit mag pakken…….

 36. De spoilers even op een rijtje.

  Maandag 19 Mei 2014:
  Bing troeft Aysen af en dat zit haar heel hoog. Nuran heeft een ongeluk met haar rolstoel. Maxime doet haar uiterste best om Vincents gevoelens bij te sturen. Sjors kan niet verborgen houden dat ze Tim mist en gaat naar het meer.

  Dinsdag 20 Mei 2014:
  Maxime en Jef zijn het oneens over hoe zij omgaat met Nina en Vincent. Het BandiTas-conflict loopt hoog op wanneer Lorena Nina een hak zet. Sjors veroorzaakt opschudding binnen de familie Bouwhuis met haar beweringen over Tim. Wiet is blij dat Rikki enige toenadering toelaat.

  Woensdag 21 Mei 2014:
  Aysen lijkt door te draaien wanneer zij haar pistool pakt en op Bing afgaat. Nuran stuurt alles en iedereen weg. Menno heeft een nieuwe baan en dat betekent slecht nieuws voor Lucas. Noud vraagt Laura om hulp bij een lastige situatie.

  Donderdag 22 Mei 2014:
  Bing komt voor een enorme beslissing te staan. Wiet ontdekt dat Rikki smoorverliefd is. Janine raadt Bianca aan om werk te maken van Roel, maar dit valt niet goed bij Anton. Nuran wordt geconfronteerd met vervelende gevolgen van haar zelfgekozen isolement.

  Vrijdag 23 Mei 2014 kan ik nog niet vinden.

  Bron is:

  http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/11209025

  Ik doe dit omdat het overzichtelijk is want alle spoilers staan beetje door elkaar dus dit is dus overzichtelijker 🙂

  1. Vrijdag 23 mei 2014:
   Julia krijgt het vermoeden dat Sjors Tim niet los kan laten. Bianca twijfelt, maar durft dit Roel niet in zijn gezicht te zeggen. Een sms maakt de situatie nog erger. Lucas neemt een besluit dat tegen zijn diepste gevoelens in gaat. Rikki voelt zich ongemakkelijk als Bianca doorvraagt naar haar verliefdheid.

   Bron: TVGids.

 37. Je zou bijna uiteindelijk zeggen dat Nina en Vincent nu samen iets hebben, dan komt het uiteindelijk uit dat Vincent haar neef is. Ik ben bang van niet. Ik denk dat die twee nog 2 maanden stiekem gaan doen en bij de cliffhanger ofzo komt het uit dat ze neef en nicht zijn, maar natuurlijk te laat want Nina is zwanger.

  Ik had gehoopt dat ze nu Rikki een leukere verhaallijn zouden gaan geven. In ieder geval een verhaallijn waarvan ik niet denk: wanneer gaat Robin weer met de flexwet dan zijn we van haar af voorlopig”. Met deze verhaallijn heb ik het idee dat ik naar The Bold ben aan het kijken daar hebben we een Brooke Logan rondlopen die heeft ook alle mannen binnen een bepaald gezin gehad. Deze verhaallijn wilt natuurlijk niet zeggen dat Anton dezelfde gevoelens voor haar heeft. Wat hem betreft is zij gewoon de moeder van zijn kleinkind meer niet. Hoewel Ludo al dingen in de gaten begint te krijgen. Wisky drinken om bij de grote mensen te horen. Waar zijn we mee bezig.

  De verhaallijn van Lorena lijkt ook al erg verdacht veel op die van de The Bold. Daar stelen andere mode-bedrijven ook van elkaar. Dat is wat Lorena nu ook aan het doen is gewoon aan het stelen van Nina. Ze heeft een fout gemaakt wat Nina niet kan vergeven leg je erbij neer, maar ga niet zoiets doen.

  Dan hebben we verlamming nummer 10 ofzo. GTST doet altijd hetzelfde met verlammingen. Die persoon wat verlamd is voelt zich behoorlijk ellendig (logisch natuurlijk), en wilt geen bezoek of hulp van vrienden ontvangen. Uiteindelijk na een gesprek met iemand gaan ze beseffen dat ze wel hulp nodig hebben, en gaan ook de verlamming accepteren. Dan accepteren ze na 2 maanden uiteindelijk de verlamming en met fysio komen ze er wonderbaarlijk weer bovenop.

  Dan het Tim-verhaal. Ik blijf erbij dat hij misschien wel weer in beeld komt, maar nog lang niet teruggaat naar de Bouwhuisjes. Nee hij wordt eerst gevangen gehouden door die Willem en dan komt het tot een climax in de cliffhanger.

  Ik weet echt niet meer waar ze naar toe gaan met GTST. Ik snap dat er soms verhaallijnen tussen zitten wat je niet zo leuk vind of te lang vind duren. Maar momenteel zijn alle verhaallijnen niet leuk, en duren alle verhaallijnen veel te lang. Dat hele Tim gebeuren is al vanaf januari aan de gang bijna 5 maanden. Dat hele Maxime verhaal is nog langer aan de gang bijna een jaar volgens mij. Het is echt geen gemis om niet te kijken.

 38. Je zou er simpel van worden. Alle RTL4-programma’s zijn tegenwoordig van het niveau “willen ze bloemkolen dan krijgen ze bloemkolen”.

 39. Eindelijk komt Tim dan weer in beeld heeft wel lang genoeg geduurd ook! En tja Nuran is over een paar maanden weer helemaal in orde dat is standaard zo, verlamd maar ze genezen net zo makkelijk weer.
  Dat hele gedoe met Maxime is irritant maar goed zij is ook irritant ze bemoeid zich werkelijk overal mee bij Nina en ze gedraagd zich constant of ze haar moeder is ipv haar tante. Maar wanneer dit uitkomt dat Vincent haar zoon is dan breekt wel de pleuris uit in huize Sanders. Ludo gaat dit niet zomaar pikken en ik denk dat dan ook uit gaat komen wat ze nog meer heeft geflikt, ze word uitgekotst door heel de familie en dat dan eindelijk Ludo en Janine weer bij elkaar gaan komen. Dan staat Maxime er niet meer tussen.
  Wat wel bloedirritant inderdaad is dat GTST tegenwoordig bijna standaard te laat begint, op vrijdag neem ik maar een gedeelte op want ik vertik het om Flikken Maastricht het begin te missen. Als er 20:00 uur in de gids staat begin dan ook om die tijd en niet omdat je dan denkt dan blijven mensen hangen bij een bepaald programma en hebben we daar meer kijkcijfers voor dus ik begin later. Het is behoorlijk storend.

  O ja enne misschien voor alle zeikerds over taal en vervolgens gaan schelden met ziektes daar is deze site neem ik aan niet voor bedoeld. Heb respect voor elkaar en schelden met ziektes dan ben je zo min en zo kinderachtig, denk dan wel in hoe je iemand pijn kan doen die iemand heeft verloren aan deze verschrikkelijke ziekte die je je ergste vijand geeneens toewenst!

  1. Ik kijk ook flikken maastricht
   Ik zou gewoon wegzappen op tijd voor flikken maastricht gtst is saai genoeg je mist helemaal niks!
   Flikken maastricht is veel beter ik ben nu helemaal klaar met gtst ik hoop dat het gauw stopt ondanks de kijkcijfers

 40. Vrijdag 23 mei 2014 aflevering 4935:
  Julia krijgt het vermoeden dat Sjors Tim niet los kan laten. Bianca twijfelt maar durft dit Roel niet in zijn gezicht te zeggen. Een SMS maakt de situatie nog erger. Lucas neemt een besluit tegen zijn diepste gevoelens in gaat. Rikki voelt zich ongemakkelijk als Bianca doorvraagt naar haar verliefdheid.

  Bron: tv gids app

  Zo te zien gaan Menno en Roel uit gtst misschien gaat Lucas mee met Menno en komt alleen weer terug na de zomerstop.

  1. Dat Menno gtst verlaat daar zou ik maar niet te zeker van zijn….er staat niet voor niets dat ‘Lucas’ een besluit neemt dat tegen ‘zijn diepste gevoelens ingaat’. Het gevoel is er dus nog…. Ik denk dat ze uiteindelijk wel weer samen komen en Lucas Menno gaat helpen om van zijn agressie-probleem af te helpen… En Roel zal daar ook wel een belangrijke rol in spelen….
   Ik blijf dan ook bij m’n stelling dat Menno een vaste rol wordt ;).

   1. En een verklaring voor het feit dat ze nog niet bekend maken of Menno blijft of niet is simpel….je ziet het bij de verdwijning van Tim. Daar weten we allemaal al van te voren hoe de verhaallijn afloopt, Tim komt terug. Een stuk minder spannend om naar te kijken, dat ik wel gebleken uit alle negatieve reacties over de duur van deze verhaallijn. Bij de verhaallijn tussen Menno en Lucas blijft het gissen…een stuk leuker en spannender om naar te kijken….
    Hoewel ik het wel een hele heftige verhaallijn vindt om naar te kijken als groot fan van deze personages :(.

 41. @Fan nu weet ik waarom ik de verhaallijn rondom Lucas en Menno de enigste verhaallijn is wat ik nog leuk vind. Je weet inderdaad niet hoe het gaat aflopen tussen die twee. Het is een hele heftige verhaallijn dus is het spannend om erna te kijken.

  Bij de andere verhaallijnen is totaal geen spanning, en weet je al wat er gaat gebeuren de verhaallijnen duren ook veel en veel te lang. Iedereen is blij dat Tim weer eens in beeld komt, maar wanneer die terug is in Meerdijk begint het volgende seizoen al. Bij de verhaallijn rondom Maxime/Nina/Vincent/Milou weet je ook al hoe dat gaat aflopen. Maxime komt erachter dat Vincent en Nina iets met elkaar hebben. Moet dan de waarheid vertellen. Dan kan de verhaallijn 2 kanten opgaan. Nina en Vincent verbreken de relatie want neef en nicht tja dat kan niet. Ze krijgen gewoon nieuwe relaties. Of…..ze verbreken de relatie en Nina komt erachter dat ze zwanger is van Vincent. Zo kun je ook de zwangerschap van Marly erin zetten. Dan krijg je weer dezelfde verhaallijn wat toen met Nola is gebeurd is het kindje wel gezond.

  Op vrijdag is voor mij ook vaste prik Flikken Maastricht. Als ik GTST moet uitkijken dan heb ik al best veel dingen gemist van Flikken en dat ga ik echt niet missen. Ik neem het laatste stukje van GTST nog niet eens op. Boeit me helemaal niet meer. Moet ik wel ook eerlijk zeggen het begint nu wel wat spannender te worden maar ja over 2 maanden heb je de cliffhanger. Dus ze moeten het wel spannend gaan maken. Ik denk wel dat de cliffhanger nooit zo spannend gaat worden als vorig jaar. Die was echt top, en je moet echt veel uit de kast gaan halen om deze net zo spannend te maken. Aangezien het seizoen al slecht is (in het begin was het nog spannend) denk ik ook niet dat de cliffhanger spannend gaat worden.

  1. Oke, wat een gejank.
   Ik vind gtst in ieder geval nog wel hartstikke leuk, allemaal. En de cliff zal ongetwijfeld weer spannend worden

   1. @frank Ik ben het helemaal met je eens. Ik vind het ook nog heel leuk. Natuurlijk zijn we verhaallijnen die wat minder leuk zijn, maar dat is altijd zo. Ik kijk nog met veel plezier.

    @demy Wacht nou maar af, ik denk dat de verhaallijnen helemaal niet zo gaan lopen als jij denkt….maar dat weten we natuurlijk pas over twee maanden…ik zou zeggen, laat je verrassen! 🙂 En Nina raakt echt niet zwanger van Vincent, alleen al om de simpele reden die jij al aangeeft….dan krijgen we weer een ‘Nina is zwanger’ verhaallijn. Veel mensen zitten altijd te zeuren op de schrijvers, maar dit zullen ze echt niet doen.
    Dat verlammingen enzo vaker voorkomen, zoals nu bij nuran, vind ik weer iets heel anders, bepaalde dingen horen nu eenmaal bij een soap. Hoe voorspelbaar ook.

 42. Ik ben blij dat Tim weer terug is. Ik vond het een goed gespeelde verhaallijn. Iedereen heeft het over de verhaallijn van Tim. Maar het punt is dat het eigenlijk gaat over de mensen die niet weten waar hij is. Zijn familie en vrienden, en wat een verdwijning van een geliefde met iemand doet. En nu ben ik heel benieuwd hoe het verder gaat.

  Ik word wel moe van Maxime. Ze wil wachten met de waarheid te vertellen aan Vincent, als hij haar vertrouwd en aardig vind. Nou, als dit uitkomt, dan kan ze naar een goede moeder/zoon band fluiten. Ik hoop dat Nick terug komt, dan kan Nick ook nog even wat verhaaltjes over dat mens vertellen.

 43. Oké we gaan niet meer zeuren hoor Fan….. ik vind de verhaallijn van Nina-Vincent-Maxime enig, en zo spánnend, hoe gaat dit aflopen? Dan Nuran en Milou, heerlijk toch, de één is verlamd en de ander ligt af te wachten wát of ze nu heeft, geeft niet, genezen doen ze allebei wel weer, dus daar hoeven we ons niet druk om te maken.
  Alleen jammer dat die keurige Vincent gewoon een smerige bedrieger is, kan ook niet anders met een moeder als Maxime, die hangt van leugen en bedrog aan elkaar vast, dus was eigenlijk wel voorspelbaar dat het hier op uit zou draaien, jammer voor zijn pleegmoeder die vast iets anders voor haar zoon in gedachten had dan een verwend nest wat uit een familie komt die het niet zo nauw met de waarheid neemt, en nu blijkt haar zoon dus ook zo te zijn.
  Tim….ja we weten al die tijd dat hij leeft, maar knap en spannend gespeeld hoe ze al die maanden naarstig naar hem op zoek zijn, hoe gaat dit aflopen? Bing….die zogenaamd wanhopig is over Nuran, maar als hij haar dan eindelijk mag bellen blijkt dat haar gezondheid hem geen lor interesseerd, nee het eerste wat hij aan haar vraagt is of ze aangifte wil doen…..zijn vrijheid is veel belangrijker.

  Lukas en Menno vind ik nu echt wel interessant worden, gaat Lukas Menno helpen, of laat hij hem in de steek met zijn agressieprobleem, ik hoop dat ze dit nu wel verder gaan uitdiepen en dat deze verhaallijn niet wordt afgekapt.

  Op zich vind ik alle soapies best goed acteren, daar zal je me niet over horen.
  Bing speelt een fantastische leugenaar en egoist.
  Lorena is heerlijk met haar steeds mislukte acties om wat van haar leven te maken.
  Nina speelt prima het verwende prinsesje.
  Maxime speelt ook goed, je krijgt of je wilt of niet een hekel aan dat mens.
  Nuran en Aysen spelen ook goed, Nuran helemaal nu ze de weg kwijt is en al haar principes over boord zet.
  Jammer dat de Bouwhuisjes als gezin steeds maar weer in een crisis zitten.
  Toch vind ik het jammer dat goede acteurs soms zo,n slechte verhaallijn moeten spelen, dit afgelopen seizoen begon leuk, maar alle kritiek die is geuit op de verhaallijnen zijn niet onterecht, als fan blijf je kijken omdat je hoopt dat het weer spannender wordt, hopelijk zijn we nu over het saaie gedeelte heen en krijgen we weer een gtst wat leuk is om naar te kijken voor een koffiepauze in de avond.

  1. Mee eens.
   Kindertjes op bed en heerlijk even een paar minuutjes voor jezelf.
   Wou net gaan afhaken omdat het gruwelijk saai was de afgelopen tijd, maar de spanning stijgt weer dus wie weet, en zijn mijn minuutjes voor mezelf ook weer gered. ( lol) .

  2. Daar ben ik het niet mee eens, dat iedereen een hekel krijgt aan Maxime. Ik vind er juist hartstikke leuk, geweldig personage

 44. Rikkie en Anton krijgen niets.

  Als dat toch gebeurt

  Gebeurt er dit. Sjoerd gaat gek worden als die erachter komt. (wat ik zeker weet)

  Als ze met elkaar gaat. Dan Is rikkie de stiefmoeder van sjoerd (totaal wat niet kan en mag)

  En Bram kan Anton’s stiefvader ook dus niet zijn. als die 18 is is anton al erg oud, (niet dat zo lang gebeurt)

  En als iedereen het weet. gaan ze actie ondernemen. Zoals aangeven van pedofiel gedrag.

  Dus heeft rikkie lange tijd bram kwijt.

  Weet zeker dat dit gewoon niet kan. zal super erg zijn. Gewoon als vaderfiguur omgaan.

  Mij mening. Laste keer zei rikkie nog. Hij past niet bij Bianca (of iets degelijks) dus dat bewijs al

  dat rikkie anton als vaderfiguur ziet. Dat hoop ik.

 45. Maandag 26 mei 2014
  ‘Aflevering 4936. Maxime organiseert een etentje voor Nina en Vincent en daar duikt een zeer opvallende gast op. Lorena wordt beschuldigd van diefstal. Terwijl Sjors via Wiet meer te weten komt over Willem, doet Willem Tim een vergaand voorstel.

  Bron:
  Tv gids app

  Cliffhanger dus:
  Tim & Willem (waar een grote groep bij is Wiet, Sjors, Sjoerd, Anton, Julia, Bianca en Rikki) waar iets gaat gebeuren.

  Aysen vs Bing (iemand doet een aanslag op die gene)

  Maxime’s geheim over Vincent

  Verder nog iets?

 46. Willem geeft Tim hoestdrank om te slapen hahahahaha. Het lijkt op een bisolvon fles met die maatbeker. Aysen en Bing yeah! Spannend eindelijk.

 47. HahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahah

  1. HahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahaha

 48. HahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahaha

 49. Het lijkt me dat die ”zeer opvallende gast” in de spoiler van 26 mei, de pleegmoeder van Vincent moet zijn. Ik ben benieuwd hoelang het hierna nog duurt voordat Maxime het gaat zeggen.
  Hoe Nina en Vincent nu met elkaar omgang kan ik echt niet meer aanzien, ik moet steeds eeuwwhh denken, hahahaha, hopelijk duurt het niet lang meer.

 50. Spoilers tot en met 23 mei….

  Gaat Lucas dr nou uit?

  Maandag 19 mei:
  Bing troeft Aysen af en dat zit haar heel hoog. Nuran heeft een ongeluk met haar rolstoel. Maxime doet haar uiterste best om Vincents gevoelens bij te sturen. Sjors kan niet verborgen houden dat ze Tim mist en gaat naar het meer.

  Dinsdag 20 mei:
  Maxime en Jef zijn het oneens over hoe zij omgaat met Nina en Vincent. Het BandiTas-conflict loopt hoog op wanneer Lorena Nina een hak zet. Sjors veroorzaakt opschudding binnen de familie Bouwhuis met haar beweringen over Tim. Wiet is blij dat Rikki enige toenadering toelaat.

  Woensdag 21 mei:
  Aysen lijkt door te draaien wanneer zij haar pistool pakt en op Bing afgaat. Nuran stuurt alles en iedereen weg. Menno heeft een nieuwe baan en dat betekent slecht nieuws voor Lucas. Noud vraagt Laura om hulp bij een lastige situatie.

  Donderdag 22 mei:
  Bing komt voor een enorme beslissing te staan. Wiet ontdekt dat Rikki smoorverliefd is. Janine raadt Bianca aan om werk te maken van Roel, maar dit valt niet goed bij Anton. Nuran wordt geconfronteerd met vervelende gevolgen van haar zelfgekozen isolement.

  Vrijdag 23 mei:
  Julia krijgt het vermoeden dat Sjors Tim niet los kan laten. Bianca twijfelt, maar durft dit Roel niet in zijn gezicht te zeggen. Een sms maakt de situatie nog erger. Lucas neemt een besluit dat tegen zijn diepste gevoelens in gaat. Rikki voelt zich ongemakkelijk als Bianca doorvraagt naar haar verliefdheid.
  GTST

 51. Daar gaan we weer. Hou aub eens op met mijn naam te gebruiken. De berichten van Stefanosandersfan vandaag om 9:22 en die van om 2:36 uur heb ik niet eens geschreven.
  Ik eis dat diegene die dat doet daar onmiddellijk mee stopt. En zo niet ga ik dat melden bij GTSTfanclub.

 52. Ik ga lekker door met spoilers plaatsen:

  dinsdag 27 mei 2014 (aflevering 4937)
  Bing vermoedt dat er meer speelt wanneer Nuran niet naar therapie wil. Maxime worstelt zich met grote moeite door het etentje heen. Aysen doet haar moeder een belofte die ze niet waar kan maken. Wiet geeft Rikki liefdesadvies, ook al was dat de vorige keer geen succes.

  Bron: tv gids app

  Moeder Baydar keert terug zo te zien

     1. Het zijn foto’s van de tekst in de papieren tvgids die eens in de twee weken verschijnt,,volgens mij. Of ze plaatst de spoilers uit de app. Ze kloppen inderdaad altijd.

Geef een reactie