Vandaag is de cast van Michiel de Ruyter – De Film bekend gemaakt. We kunnen melden dat (ex)GTST-ers Pip Pellens, Lieke van Lexmond, Sanne Langelaar & Bas van Prooijen een rol in de film zullen vertolken, die in het voorjaar van 2015 in de bioscoop draait.

De film gaat over het moment wanneer het diep verscheurde Nederland van alle kanten wordt aangevallen en op de rand van een burgeroorlog staat. Eén man probeert te vechten voor het landsbelang: Michiel de Ruyter. Maar zijn successen maken hem in de ogen van de machthebbers te populair…

Sanne Langelaar (tijdelijk Sjors Langeveld) speelt Anna van Gelder, de grote liefde van Michiel de Ruyter. Ze is nuchter, aards, bescheiden, onverzettelijk en moedig. Ze begrijpt dat haar man voor het land een belangrijke taak te vervullen heeft en steunt hem in al zijn beslissingen. Maar vol verlangen kijkt ze uit naar de periodes dat hij thuis bij zijn gezin is.

Lieke van Lexmond (Charlie Fischer) speelt de rol van Wendela Bicker, de vrouw van Johan de Witt. Ze komt uit een van de rijkste families van Amsterdam.

Pip Pellens (Wiet van Houten) speelt de rol van Klaartje, het dienstmeisje in Huize De Ruyter en daardoor ook steun en toeverlaat van Anna.

Bas van Prooijen (Niels Verpaalen) speelt de rol van Gijs, die als bootsjongen op de Zeven Provinciën indruk weet te maken op Michiel de Ruyter.

Andere rollen in deze film zijn weggelegd voor o.a. Frank Lammers, Barry Atsma, Egbert-Jan Weber, Victor Löw, Tygo Gernandt en Nils Verkooijen. Voor meer informatie kijk op: http://www.michielderuyterdefilm.nl

Jorrit

22 jaar / Docent Scheikunde & Docent NaSk / Leerkracht Basisonderwijs / (4e jaars deeltijd) Student FLOT Scheikunde / Judoka + Coach + Scheidsrechter (niveau 2) bij JBN / Vrijwilliger & (Algemeen) Werkgroeplid bij KiaK Kinderactiviteiten / Teamleider (niveau 1) & Recreatiemedewerker (niveau 3) bij Recrateam

http://g-t-s-t.blogspot.nl/

Geef een reactie