Maandag 26/5
Maxime organiseert een etentje voor Nina en Vincent en daar duikt een verbijsterende gast op. Lorena wordt beschuldigd van diefstal. Terwijl Sjors via Wiet meer te weten komt over Willem, doet Willem Tim een vergaand voorstel.

Dinsdag 27/5
Bing vermoedt dat er meer speelt als Nuran weer niet naar therapie wil. Maxime worstelt zich met grote moeite door het etentje heen. Aysen doet haar moeder een belofte die ze niet waar kan maken. Wiet geeft Rikki liefdesadvies, ook al was dat de vorige keer geen succes.

Woensdag 28/5
Maxime gaat de confrontatie aan met beslissingen uit haar verleden. Bing vindt een manier om Nuran tot hulp te kunnen zijn, maar dat brengt haar in gevaar. Anton is geschokt door Rikki’s gedrag. Noud doet zijn best om aardig te blijven tegen Menno.

Donderdag 29/5
Lucas doet Noud een heftige bekentenis, maar dwingt geheimhouding af. Janine raakt bezorgd door een ontmoeting met Menno. Sjors eist dat Aysen een huiszoekingsbevel voor Willem regelt en weet de familie Bouwhuis tegen zich in het harnas te jagen.

Vrijdag 30/5
Nina, Noud en Janine kunnen niet meer toekijken hoe het loopt tussen Lucas en Menno. Ze ondernemen actie. Willem vernietigt bewijs dat Tim ooit bij hem was. Anton is Sjors helemaal zat en sleurt haar mee om te bewijzen dat Tim dood is. Lorena hoopt dat Jef trots op haar is, maar verknoeit het voor zichzelf.

Jorrit

22 jaar / Docent Scheikunde & Docent NaSk / Leerkracht Basisonderwijs / (4e jaars deeltijd) Student FLOT Scheikunde / Judoka + Coach + Scheidsrechter (niveau 2) bij JBN / Vrijwilliger & (Algemeen) Werkgroeplid bij KiaK Kinderactiviteiten / Teamleider (niveau 1) & Recreatiemedewerker (niveau 3) bij Recrateam

http://g-t-s-t.blogspot.nl/

87 comments on “GTST Spoilers 26 t/m 30 mei

  1. hhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooo

 1. Ik neem aan dat ze het volgend seizoen anders gaan aanpakken.. Lange voorspelbare verhaallijnen.. Heel erg jammer..

  1. Jij vind het voorspelbaar? Oke.
   Gaat Maxime het vertellen, en hoe reageert iedereen.
   Hoe loopt het af tussen Menno en Lucas?
   Hoe komt Tim terug in Meerdijk en hoe reageren ze allemaal, en pakken ze Willem aan?
   Zou je ook nog de rest van het seizoen vertellen hoe het loopt en wat er in de cliff gebeurt?
   Hoop het snel te horen

   1. GTST is ook voorspelbaar.Althans, voor de mensen die hun hersens kunnen gebruiken wel 😉 maar aangezien jij nog lekker ontwetend bent, zal ik je aanraden om vooral niet de spoilers te gaan kijken. Zo zal jij met elke aflevering blij blijven, en met openm ond blijven zeggen ” wie had dat ooit verwacht ” . Ik sluit me iig aan bij de 90% die het ook voorspelbaar vinden 🙂

 2. Heb even voor jullie wat knip en plakwerk gedaan. (de link werkt niet altijd bij iedereen)

  Bij deze de spoilers :

  Maandag 2 juni:
  Anton gaat op brutale wijze achter vermiste Tim aan. Noud doet een schokkende ontdekking over Menno en Lucas. Maxime doet haar best om het geluk van Vincent centraal te stellen. Menno realiseert zich dat hij het zonder hulp niet redt.

  Dinsdag 3 juni:
  Nuran verrast Bing wanneer ze duidelijk wil maken hoe belangrijk hij voor haar is. Rikki krijgt door een actie van Anton weer hoop op een liefdesrelatie. Menno verschijnt ongevraagd aan het bed van Lucas, maar weet toch iets goed te doen bij Noud.

  Woensdag 4 juni:
  Sjors wordt getriggerd door een vondst in de tuin van Willem en gaat op onderzoek uit. Dilemma: Bing wil Nuran zijn mening geven, maar wil haar daarbij niet kwetsen. Lucas is bang dat zijn huwelijk definitief voorbij is. Tim wordt geconfronteerd met de pijn van Willems onverwerkte verdriet.

  Donderdag 5 juni:
  Willem hoopt dat Tim hem nooit in de steek zal laten. De zoektocht van Sjors lijkt vruchteloos wanneer ze Willems auto ziet vertrekken. Maxime schrikt van Vincents Zwitserland-plannen en gaat de confrontatie met manipulatieve Paula aan.

  Vrijdag 6 juni :
  Nog niet beschikbaar. Volgt nog.

  Bron: http://www.tvgids

 3. Pip had het bij rtl boulevard over cliffhangers, een daarvan was een liefdes ding.

  Iedereen denkt dat het over Menno en Lucas gaat, maar dat is niet echt verrassend: Menno draait vanaf begin juni voor een hoofdrol in een film. En Lucas is weg verdwijnt tijdelijk ivm de flexwet. Dus ze gaan allebei weg apart of samen. Niet echt verrassend voor een cliffhanger.

  Ik denk:

  Bianca komt er in de cliff achter dat ze zwanger is. En dat vraagt natuurlijk om een interessante verhaallijn, want wil ze nog wel een keer moeder worden en wat is het risico van een zwangerschap op haar leeftijd?

 4. De spoiler van 9 juni is er ook

  Maandag 9 juni

  Tim wordt weer welkom in huize bouwhuis. De spanning tussen Maxime en Paula loopt hoog op Bianca krijgt onverwachts nieuws wat ze niet had verwacht.

  1. Idd, @Fan, die is verzonnen. Alleen het taalgebruik verraadt dat al.

   Jammer voor je @Henriëtte, leuk geprobeerd.

   @DaveMennofan, die is verzonnen. Lees de spoiler nog eens en dan goed en zie dan mijn opmerking in deze reactie.

 5. ALLE FEITEN CLIFF / TOEKOMST GTST

  De komende weken:
  – Begin juni hebben Rikki en Wiet een aflevering op de set van de musical Jersey Boys.
  – Binnenkort wordt bekend dat Vincent geadopteerd is.
  – Tim komt binnenkort terug bij zijn familie in Meerdijk.
  – De obsessie van Rikki komt tot een einde.

  Ervan uitgaande dat FERRY nog gewoon een flexcontract heeft, moet hij GTST in de zomer voor 6 (nieuwe regel) maanden VERLATEN. In de serie zelf zullen dit ivm de zomerstop maar 4 maanden zijn. Hij was nog aanwezig tijdens de zomer cliff die vorige week werd opgenomen. FERRY draait dus momenteel naar verwachting niet meer. En ook DAVE is (tijdelijk?) gestopt met draaien want hij gaat vanaf volgende week draaien voor een hoofdrol in een Nederlandse film. Grote kans dus dat Menno en Lucas gtst samen verlaten en rond de feestdagen in december samen weer bij GTST op de tv te zien zijn.

  PIP draait momenteel ook voor een flim (Michiel de Ruyter) maar combineert dit met haar opnames bij Gtst, waarschijnlijk omdat haar rol in de speelfilm kleiner is. Haar zien we dus volgend seizoen sowieso terug.

  Ook ROBIN (Rikki) draait nog steeds dus haar zien we KOMEND SEIZOEN ook terug.

  LAURA’s huiskamer was onlangs voor het eerst in beeld. voor 1 opnamen wordt GEEN nieuwe set gebouwd. Dus krijgt LAURA binnenkort WEER EEN GROTE VERHAALLIJN. Iedereen weet dat Sils gevangenisstraf afloopt, en ik denk niet dat GTST er onderuit komt om daar komend seizoen minimaal een melding van te maken. Dus krijgt Laura een nieuwe liefde (Willem?) of komt SIL terug. Daarnaast heeft Ruud (NOUD) vorig jaar al aangegeven om in de toekomst meer te willen gaan produceren en presenteren, zijn toekomst bij gtst is op de lange duur iets onzekerder. Dus Laura heeft voor wat betreft de verhaallijnen toch weer een keer een nieuwe relatie of terugkomst van een oude bekende (familielid) nodig. Daarnaast loopt Rik Witteveen’s (de vorige Sil) opleiding aan de toneelschool ook bijna ten einde. Maar het karakter van Sil zou ook makkelijk gerecast kunnen worden.

  De zomercliff van 4 juli die onlangs is opgenomen zal bestaan uit EEN AANTAL KLEINERE CLIFFS waarvan 1 iets met liefde te maken heeft.

  De 5000e aflevering is vrijdag 17 oktober. Omdat de zomerstop een aantal kleine cliff zijn, verwacht ik voor de 5000e aflevering juist het omgekeerde: een grote spectaculaire cliff.

  De 5000e aflveringen zal vlak voor de zomerstop, of direct er na, gefilmd worden.

  MARLY verdwijnt ronde de 5000e aflevering voor 4 maanden ivm zwangerschapsverlof. Dat betekent dat we Nina niet zien van novermber t/m februari Nina. Tenzij de rol tijdelijk gerecast word door een actrice die WEL goed kan acteren!!! Maar dat denk ik niet. Dus haar verdwijning zal zeker een rol spelen in deze bijzonder alfeverling.

  DILAN en TOPRAK (Aysen en Nuran) krijgen in het komend seizoen te maken met de FLEXWET

  Aangezien beide Sanders-kids in het najaar tijdelijk de serie uit zijn. Zullen Ludo en Janine waarschijnlijk een verhaallijn met Maxime of met een nieuwe liefde krijgen. De prille liefde tussen TIM en SJORS zal na de zomerstop ook wel een verhaallijn krijgen.

  GUIDO gaat vanaf januari 2015 een grote musical doen. Hij zal gtst niet verlaten. Waarschijnlijk zal zijn rol tijdelijk iets kleiner worden.

  Vanwege de feestelijkheden rondom de 5000e aflevering en het 25e sezioen van gtst en RTL4, zullen we komend seizoen vast en zeker wat OUDE BEKENDE tijdelijk terugzien. Geliefde oude karakters zijn Martine, Robert, Dennis, Jack, Hedwig, Jessica & Julian, Nick & Charlie. Ik hoop, en geef Robert de grootste kans om volgende jaar in een langdurig gastrol terug te komen. Daarnaast heeft Katja ook al aangegeven binnenkort best wel voor een kort bezoekje terug te komen in Meerdijk.
  Inge Ipenburg heeft aangegeven nooit meer terug te willen komen in de serie. Ze heeft momenteel een eigen succesvolle serie. Dus ik verwacht haar komend seizoen zeker niet terug. Maar het zou me niet verbazen dat wanneer haar eigen serie ten einde is, ze over een jaar of 5 nog 1 keer tijdelijk terug komt om de rol van Martine tot een definitief (dodelijk) einde te brengen.

  1. Ik weet niet hoe jij aan al deze wijsheid komt, beste @wil. Het is jouw mening/ideeën en dat mag.

   Niets wordt bekend gemaakt van de inhoud en verloop van bepaalde verhaallijnen, dus nogmaals ik weet niet waar jij dit vandaan haalt.

   Indien het niet jouw fantasieën zijn, vermeldt dan je bron.

 6. Ik heb ook echt het gevoel dat Sil terugkeert in juni of juli en dat hij na de zomerstop een vaste rol krijgt. Geen idee of Rik Witteveen dan de rol zal oppakken of de rol gerecast wordt. Dan hoop ik dat hij weer met Rikki krijgt.

  1. Dat zou ik ook echt leuk vinden: Rikki & Sil. Zij waren echt leuk samen! Veel beter dan nu die stomme verhaallijn met Rikki & Anton.

 7. Gelukkig komt er geen liefdesrelatie tussen Anton en Rikki. Ik vind het wel netjes hoe hij het aangepakt heeft. Het gewoon met haar bespreken, en haar toch duidelijk maken dat hij niks voor haar voelt. Maar dat had ik wel al in de gaten. Daarbij denk ik ook dat Rikki haar gevoelens verward. Ze mist gewoon een vaderfiguur in haar leven. Helaas heeft het gesprek met Anton wel niet veel opgeleverd want nu denkt ze dat hij zijn gevoelens voor haar ontkend. Ik denk dat hij gewoon nog altijd van Bianca houdt.

  Aangekomen bij Bianca. Roel loopt wel erg hard van stapel nu hij iedere verteld hoe verliefd hij wel niet is. Bianca schijnbaar niet. Ook van haar denk ik dat ze nog altijd van Anton houdt.

  Het is wel jammer dat Lorena en Noud niet echt achter de plannen van Menno en Lucas staan. Maar ergens zou je denken dat ze alleen maar weg willen gaan om hier van het “gezeur” van iedereen af te zijn. Zou bemoeit niemand zich met ze. En kan Menno gewoon zijn gang blijven gaan. Geweld stopt echt niet met verhuizen, maar met therapie.

  Hebben we de eerste obsessie over Tim achter de rug begint nu de nieuwe. Maar goed deze heeft wel een reden Sjors heeft degelijk Tim gezien, en haar sporen leiden toch ergens naar. Ze komt iedere keer uit bij Willem. Die volgens mij Tim alleen bij zich wil houden door wat er in het verleden is gebeurd. Ben benieuwd wat.

  De hele verhaaallijn rondom Vincent en Nina verschrikkelijk. Voor een half jaar draaien ze om elkaar heen. Dan komt ineens een verschrikkelijke actrice die Milou speelt (ja sorry die kon echt niet acteren). De meeste van ons denken laat Nina en Vincent maar iets met elkaar krijgen dan moet Maxime het wel gaan vertellen. Nu hebben ze iets en vertelt Maxime het nog niet. Waar is dat om elkaar heen draaien (voor een half jaar) en Milou naar Meerdijk te halen (zodat een relatie tussen Nina en Vincent nog langer uitbleef) dan nodig voor geweest? Ze hadden beter meteen iets met elkaar kunnen krijgen. Nee nu waren we voor een half jaar opgescheept met een verhaaallijn wat gewoon nergens om ging. Maar goed ik denk dat ze ook daar nu naar een einde zijn aan het toewerken door Paula naar Meerdijk te laten komen.

 8. Vrijdag 6 juni

  In Maximes bijzijn zakt Paula plotseling in elkaar. Sjors dacht dat haar wereld ingestort was tot ze een enorme verrassing tegen het lijf loopt. Lorena doet haar best om Nina af te troeven en Nina windt zich daar heel erg over op. Rikki en Sjoerd werken samen aan een liefdesliedje.

  bron: tvgids.tv

  1. Als ik deze spoiler lees, de moeder van Vincent, Paula die in elkaar zakt, in het ergste geval overlijdt en vervolgens nooit uitkomt dat Maxime de moeder van Vincent is.

   Maar ik hoop wel van harte dat Sjors Tim tegen het lijf loopt. Eind goed al goed wat deze verhaallijn betreft.

   1. In een interview las ik dat Willeke van Amelrooij maar 3 weken op de cast gewerkt heeft voor eeen super snelle komst een een even zo snel vertrek en aangezien ik elders las dat Maxime veel moeite doet om Vincent bij te staan in zijn verdriet …. is 1+1 al snel twee en denk ik dat ze een hartstilstand of hartaanval krijgt of zo …. maar eerlijk is eerlijk dat is wel pure speculatie van mijn kant. Tim en Sjors eindelijk samen …. TOP! En ik denk dat Sjors Willem ziet wegrijden maar dat Tim gekneveld in huis achter is gebleven, ik heb de aflevering van 29/5 nog niet gezien dus dat kan al zo zijn ….

 9. Spoilers 2 juni t/m 6 juni

  Maandag 2 juni: Anton gaat op brutale wijze achter vermiste Tim aan. Noud doet een schokkende ontdekking over Menno en Lucas. Maxime doet haar best om het geluk van Vincent centraal te stellen. Menno realiseert zich dat hij het zonder hulp niet redt.

  Dinsdag 3 Juni: Nuran verrast Bing wanneer ze duidelijk wil maken hoe belangrijk hij voor haar is. Rikki krijgt door een actie van Anton weer hoop op een liefdesrelatie. Menno verschijnt ongevraagd aan het bed van Lucas, maar weet toch iets goed te doen bij Noud.

  Woensdag 4 juni: Sjors wordt getriggerd door een vondst in de tuin van Willem en gaat op onderzoek uit. Dilemma: Bing wil Nuran zijn mening geven, maar wil haar daarbij niet kwetsen. Lucas is bang dat zijn huwelijk definitief voorbij is. Tim wordt geconfronteerd met de pijn van Willems onverwerkte verdriet.

  Donderdag 5 juni: Willem hoopt dat Tim hem nooit in de steek zal laten. De zoektocht van Sjors lijkt vruchteloos wanneer ze Willems auto ziet vertrekken. Maxime schrikt van Vincents Zwitserland-plannen en gaat de confrontatie met manipulatieve Paula aan.

  Vrijdag 6 juni: Komt spoedig…

 10. Als die van 6 juni klopt, komt Sjors Tim dus tegen het lijf.
  Aangezien we die foto van paar weken terug hebben gezien dat ze elkaar omhelsden langs de dijk! Eindelijk..

  1. De spoiler van 6 juni klopt inderdaad! Zou wel gaaf zijn als het inderdaad Sjors en Tim zijn die elkaar tegen het lijf lopen :). En dan zitten we er wat betreft de zomerclifff dus helemaal naast….en is Tim eerder terug dan verwacht. Maar goed, eerst zien, dan geloven. Ben benieuwd!

     1. Kijk, dit bewijst dan maar weer dat deze site GTSTfanclub.nl geen goede site is. Ik gebruik geen twitter dus heb deze foto nog niet gezien. Als ‘fanclub’ van GTST, hoor je toch alle nieuwtjes over GTST te plaatsen op je site? Ik ken nog een ‘gtstcourant’ die elke dag wel een nieuwtje had, en deze site? 1 tot 2 per week ofzo. Triest, en dat noemt zich dan een fanclub. Een waar is GTSTcourant gebleven?

 11. Ik hoop eigenlijk dat we er allemaal naast zitten met de cliffhanger. Ik lees ook dat de cliffhanger iets te maken kan hebben dat Maxime eens gaat vertellen dat Vincent haar zoon is. Ik hoop het niet want dat is een herhaling van Helen en Peter.

  Als het natuurlijk uitkomt heb je er wel een leuke verhaallijn bij. De familie Sanders wat natuurlijk woedend is op Maxime omdat die niet eerder heeft verteld dat ze neef en nicht zijn. En hun gewoon hun gang hebben laten gaan. Maar ja we zien het wel hoe het afloopt.

  1. Uit het gesprek van Pip Pellens in Life4You van verleden week zondag, dan blijkt dat de cliffhanger uit verschillende verhaallijnen zal bestaan. Maar zal wel weer spectaculair zijn.

   Kijk via de site van life4You het interview terug.

 12. Willem heeft Tim maanden lang vast gehouden en dan laat hij hem opeens zo maar zonder meer gaan? Ja, hij stelt maandag een vakantie voor en hangt ergens volgende week een emotioneel verhaal op en wil dat Tim hem niet in de steek zal laten. En dan laat hij hem daarna gewoon gaan? Ik weet niet hoor maar dat klinkt een beetje raar, al ben ik wel blij als het zo is. Maar er zit vast een staartje aan. Willem zorgt vast nog voor een echt spannende verrassing.

  1. Tuurlijk laat Willem hem niet zomaar gaan. Misschien dat Tim gaat lopen als Willem weer ff weg is ? Net als laatst.

 13. Sjors dacht dat haar wereld ingestort was tot ze een enorme verrassing tegen het lijf loopt. 

  Gelukkig heeft niemand Martine gezegd.

  1. Jammer voor je, maar “je wens” gaat niet uitkomen.

   Kijk maar naar de (twitter bericht c.q. link) van @bijtje op 24 mei 2014 at 4:54 pm met foto heeft geplaatst.

   1. Wat ook maar een geintje.

    Die Willem zal nog wel tot begin seizoen 25 blijft denk ik. Als hij een rol speelt In de cliffhanger.

 14. Gliffhanger 2014: Nina en Vincent gaan trouwen en op de bruiloft word Nina ontvoerd? Maar door wie? Is Maxime dit x echt door gedraaid!?!?!?
  Uit betrouwbare bronnen!!

 15. En die betrouwbare bronnen bestaan meestal ook uit een vrienden en vriendinnen diens vader of moeder of oom werkt bij GTST. Daarvan hebben ze het.

  Vorig jaar werd je ook gek gemaakt daarmee. Ik hoop dat het dit jaar wat minder is, omdat er nu denkelijk geen moord als cliffhanger zal zijn.

 16. @Martijn, als een acteur van gtst ergens een foto van maakt, komt dat hier toch ook niet. Want ja hij speelt in Gtst. Niet alles komt hier. Alleen de algemene gtst nieuwtjes

 17. Gtst is een soap, dus ik vind het ook wel logisch dat sommige verhaallijnen lang duren. Alhoewel, af en toe net iets te lang… Maar wat ik vooral mis zijn wat korte, snellere verhaallijntjes tussendoor! Tegenwoordig draait het alleen maar om een laze langdurig problemen, terwijl het naar mijn mening veel leuker is dat af te wisselen met snelle, leuke lijnen.

 18. Maandag 9 juni

  Wiet en Rikki krijgen een masterclass van de Jersey Boys. Er is heel slecht nieuws voor Vincent. De vrolijke stemming bij Bouwhuis wordt getemperd door een emotionele mededeling van Tim. Noud heeft een opwindende verrassing voor Lucas. Menno probeert Janine te overtuigen van zijn goede bedoelingen.

  bron:tvgids.tv

  1. Hier zijn de spoilers van 9 tot 13 juni. De spoilers van 2 tot 6 juni heb ik er ook bijgezet dan staat alles weer bij elkaar. Ik weet dat deze ook een stuk naar boven staan 🙂

   Maandag 2 juni:
   Anton gaat op brutale wijze achter vermiste Tim aan. Noud doet een schokkende ontdekking over Menno en Lucas. Maxime doet haar best om het geluk van Vincent centraal te stellen. Menno realiseert zich dat hij het zonder hulp niet redt.

   Dinsdag 3 Juni:
   Nuran verrast Bing wanneer ze duidelijk wil maken hoe belangrijk hij voor haar is. Rikki krijgt door een actie van Anton weer hoop op een liefdesrelatie. Menno verschijnt ongevraagd aan het bed van Lucas, maar weet toch iets goed te doen bij Noud.

   Woensdag 4 juni:
   Sjors wordt getriggerd door een vondst in de tuin van Willem en gaat op onderzoek uit. Dilemma: Bing wil Nuran zijn mening geven, maar wil haar daarbij niet kwetsen. Lucas is bang dat zijn huwelijk definitief voorbij is. Tim wordt geconfronteerd met de pijn van Willems onverwerkte verdriet.

   Donderdag 5 juni:
   Willem hoopt dat Tim hem nooit in de steek zal laten. De zoektocht van Sjors lijkt vruchteloos wanneer ze Willems auto ziet vertrekken. Maxime schrikt van Vincents Zwitserland-plannen en gaat de confrontatie met manipulatieve Paula aan.

   Vrijdag 6 juni
   In Maximes bijzijn zakt Paula plotseling in elkaar. Sjors dacht dat haar wereld ingestort was tot ze een enorme verrassing tegen het lijf loopt. Lorena doet haar best om Nina af te troeven en Nina windt zich daar heel erg over op. Rikki en Sjoerd werken samen aan een liefdesliedje.

   Maandag 9 juni:
   Wiet en Rikki krijgen een masterclass van de Jersey Boys. Er is slecht nieuws voor Vincent. De vrolijke stemming bij Bouwhuis wordt getemperd door een emotionele mededeling van Tim. Noud verrast Lucas.

   Dinsdag 10 juni
   Maxime probeert Vincent bij te staan in zijn verdriet. Lucas mist het steeds meer lief en leed te kunnen delen met Menno. Anton en Julia kunnen het niet begrijpen waarom Tim niets van zich heeft laten horen.

   Woensdag 11 juni:
   Vincent wil van Maxime precies weten hoe de fatale middag van zijn moeder precies verlopen is. Bing probeert Nuran ervan te overtuigen dat hij haar kan helpen met revalideren. Nina leest het interview met Lorena.

   Donderdag 12 juni:
   Lucas en Bing komen oog in oog te staan met Tim, het slachtoffer van hun bootdiefstal. Menno probeert er via Noud achter te komen hoe het met Lucas gaat. Aysen vreest dat Nuran achter de tralies belandt.

   Vrijdag 13 juni:
   Tim en Sjors hervinden elkaar. Julia staat op tegen Anton: Tim moet zijn eigen keuzes kunnen maken. Een ontmoeting tussen Lucas en Menno loopt meteen uit de hand. Rikki creeerd een intiem moment tussen haar en Anton.

   1. @Suus, dank je wel.

    Maar 1 vraagje, op http://www.tvgids.nl, staan vandaag (woensdag 28/5) slechts de spoilers t/m dinsdag 10 juni 2014.

    Haal jij de spoilers (en met name die overige dagen van die week) ergens anders vandaan??

     1. Oké @Suus.
      Dan ga ik voortaan op jouw reacties met de spoilers letten.

      Blijf je ze regelmatig plaatsen??? Dan alvast bedankt daarvoor.

      Want de redactie van deze site is nou niet echt actueel. Morgen is het al 30 mei en ze hebben nog geen nieuwe spoilers geplaatst.
      Of zouden ze misschien denken, waarom zouden wij ze plaatsen, de fans doen het wel??? 🙂 🙂
      Lekker makkelijk van de redactie. 🙁

  1. Nou “ze speelt iedereen weg”, tot nu toe heb ik alleen nog maar Willeke aan het diner gezien en een tweetal scenes/confrontaties met Maxime.

   Maar ik denk dat er meer gaat komen, gezien de spoilers even afwachten dus.

   Maar wat ik wel met je eens ben, Willeke speelt erg goed. Maar daarvoor is ze ook al een actrice met jarenlange ervaring.
   Ook was bekend dat ze maar 3 weken te zien zou zijn in GTST. Beetje kort, erg jammer.

 19. Bedankt voor de spoilers. Wow ze klinken goed. En ja, Willeke is geweldig als Paula daar ben ik het helemaal mee eens.

 20. @Suus dank je wel voor de spoilers.

  Ik heb het gevoel dat Paula dood gaat:

  Vrijdag 6 juni
  In Maximes bijzijn zakt Paula plotseling in elkaar.

  Maandag 9 juni:
  Er is slecht nieuws voor Vincent.

  Dinsdag 10 juni
  Maxime probeert Vincent bij te staan in zijn verdriet.

  Woensdag 11 juni:
  Vincent wil van Maxime precies weten hoe de fatale middag van zijn moeder precies verlopen is.

  Willeke zei ook dat ze maar 3 weken opnamens had.

  1. Ja, dat lijkt me nogal logisch. Fataal = dodelijk. Jammer is het wel, het zou voor de verandering eens leuk zijn als Maxime flink in de tang wordt gehouden door iemand die nog veel manipluatiever is dan zij. Janine is wat dat aangaat veel te correct.

 21. Gaat leuk worden met mij er in. Meer zeg ik lekker niet puhhhhhh.
  Gaat leuk worden met mij er in. Meer zeg ik lekker niet puhhhhhh.
  Gaat leuk worden met mij er in. Meer zeg ik lekker niet puhhhhhh.
  Gaat leuk worden met mij er in. Meer zeg ik lekker niet puhhhhhh.
  Gaat leuk worden met mij er in. Meer zeg ik lekker niet puhhhhhh.
  Gaat leuk worden met mij er in. Meer zeg ik lekker niet puhhhhhh.
  Gaat leuk worden met mij er in. Meer zeg ik lekker niet puhhhhhh.
  Gaat leuk worden met mij er in. Meer zeg ik lekker niet puhhhhhh.
  Gaat leuk worden met mij er in. Meer zeg ik lekker niet puhhhhhh.
  Gaat leuk worden met mij er in. Meer zeg ik lekker niet puhhhhhh.

 22. Extra aanvulling bij de spoiler van dinsdag 10 juni:

  Sjors doet een poging om Sjoerd het standpunt van Anton uit te leggen.

 23. Wat saai zeg gtst wordt alleen maar slechter en een langdradig van mij mag rtl 4 kappen met gtst en door gaan met the bold om acht uur

   1. Omdat ik afgelopen dagen vrij had, weer eens naar de Bold gekeken. Na zeer lange tijd moet ik zeggen. Maar het is nog altijd hetzelfde, gemeen over en tegen elkaar, gestook, chantage enz..

    Niets veranderd, na al die tijd. Zelfs nog vele van de zelfde spelers.

    Nou eerlijk gezegd, geef mij dan maar de enige en echte Nederlandse GTST / soap. Daarin kan ik mij nog enigszins in verplaatsen.

  1. Daar ben ik het echt niet met je over eens. The Bold is nog slechter als GTST. Ik heb er vroeger ook naar gekeken en ben ermee gestopt. Iedere keer Taylor laten sterven en 2x laten ontvoeren door dezelfde prins. Hoe onrealistisch is dat wel niet? Dan hebben we Brooke en Taylor die om dezelfde man strijden. Zo’n 20 jaar. Ik heb er volgens mij een aantal weken naar gekeken. Het is nog erger geworden blijkt nu. Brooke en Taylor houden nog altijd van dezelfde man. Maar omdat die natuurlijk al jaren erin spelen en er toch ooit een keertje uit gaan hebben ze nu een verhaallijn rondom de dochters gemaakt wat op dezelfde man verliefd zijn. Mijn hemel kun je daar weer 20 jaar naar kijken zeker. Super slechte soap is dat.

  1. @Marfia, idd. Sjors en Tim komen elkaar op vrijdag 6 juni tegen. Van die opnames / scene is een foto beschikbaar, gemaakt door een oplettende fan en hier geplaatst door @Bijtje.

   Kijk: https://twitter.com/gtststreetteam/status/449857180523851777/photo/1

   Wat ze bedoelen met “Tim en Sjors hervinden elkaar” :

   Herinner je je dit nog: Tim is toch enig tijd geleden “aan de wandel gegaan”. Hij zag toen Sjors en Bing op een bankje zitten en elkaar omhelzen. Tim heeft dat opgevat, als zijnde dat Sjors en Bing weer bij elkaar waren. Maar was en is dus niet zo.
   Als dat duidelijk wordt, ze praten het misverstand uit, en dan ” hervinden” Sjors en Tim elkaar weer. Of te wel : alles komt goed tussen die 2.

 24. Willeke doet het geweldig als Paula in de serie.

  Wat ontzettend jammer dat dit maar zo kort mag duren…

  De zomercliff:

  Ik denk dat Nina en Lorena een strijd gaan krijgen en dat dit gruwelijk uit de hand gaat lopen.
  Nuran gaat verklappen bij de politie dat haar zus Danny heeft vermoord,
  Bing krijgt een confrontatie met zijn ex en ziet dat hij vader geworden is,
  Lucas en Menno verdwijnen (tijdelijk) uit de serie,
  De familie Sanders krijgt te horen dat Nina en Vincent neef en nicht zijn,
  en Willem zint op wraak….

  Ben benieuwd hoe het zal gaan.

  1. Ze moeten gewoon stoppen met gtst wie is er nog niet verlamd geweest! En die kon binnen 2 weken weer lopen dat is pas slecht bedacht zeg de schrijvers kunnen niks meer verzinnen en stop er mee
   Flikken maastricht is veel beter ook als zijn het maar 10 afleveringen

   1. Waarom? Omdat jij het niet (meer) leuk vind? Zolang de kijkcijfers nog zo hoog zijn, gaan ze echt niet stoppen. Blijkbaar zijn er nog genoeg mensen die naar deze ‘saaie/langdradige/ niet realistische soap’ willen kijken…

   2. Flikken Maastricht is een politie serie, kan je niet met Gtst vergelijken.
    En antwoord op jouw vraag, Bianca, Anton, Sjoerd, Tim, Rikki, Wiet, Vincent, Noud, Aysen, Menno, Bing (en Laura, Maxime, Janine en Lucas? Lucas lag wel in coma) zijn nooit verlamd geweest volgens mij, en dit zijn alleen degene die er nu in spelen.

 25. Het komt in het echt ook voor, huiselijk geweld.
  Daarom hoeft zo,n persoon nog niet slecht te zijn, ik hoop dat de schrijvers het zo laten verlopen dat Lucas en Menno hier samen uitkomen, dat zou dan eens een keer goede tijden zijn.
  Op de achtergrond hoor je tijdens de woedeaanval van Menno even heel mooie muziek van Beethoven, heel emotioneel.

 26. Ik zag net de shortie van morgen… Ik vond het persoonlijk echt echt heel erg. Lucas moet echt eens inzien wat goed en slecht is. Ik zeg niet dat Menno slecht is, maar wat wel slecht is is dat Lucas continue wordt geslagen. Het wordt nog eens spannend na al die maanden.

 27. Extra aanvulling voor de spoiler woensdag 11 juni:

  Nina leest het interview met Lorena waarin Nina en BandiTas zwaar beledigd worde.

  Extra aanvulling voor de spoiler van donderdag 12 juni:

  Aysen wil dat Nuran haar valse alibi volhoudt omdat ze anders wel eens achter de tralies zou kunnen belanden.

Geef een reactie