Maandag 2/6
Anton gaat op brutale wijze achter vermiste Tim aan. Noud doet een schokkende ontdekking over Menno en Lucas. Maxime doet haar best om het geluk van Vincent centraal te stellen. Menno realiseert zich dat hij het zonder hulp niet redt.

Dinsdag 3/6
Nuran verrast Bing als ze duidelijk wil maken hoe belangrijk hij voor haar is. Rikki krijgt door een actie van Anton weer hoop op een liefdesrelatie. Menno verschijnt ongevraagd aan het bed van Lucas, maar weet toch iets goed te doen bij Noud.

Woensdag 4/6
Sjors wordt getriggerd door een vondst in de tuin van Willem en gaat op onderzoek uit. Dilemma: Bing wil Nuran zijn mening geven, maar wil haar daarbij niet kwetsen. Lucas is bang dat zijn huwelijk definitief voorbij is. Tim wordt geconfronteerd met de pijn van Willems onverwerkte verdriet.

Donderdag 5/6
Willem hoopt dat Tim hem nooit in de steek zal laten. De zoektocht van Sjors lijkt vruchteloos als ze Willems auto ziet vertrekken. Maxime schrikt van Vincents Zwitserlandplannen en gaat de confrontatie met manipulatieve Paula aan.

Vrijdag 6/6
In Maximes bijzijn zakt Paula plotseling in elkaar. Sjors dacht dat haar wereld ingestort was tot ze een enorme verrassing tegen het lijf loopt. Lorena doet haar best om Nina af te troeven en Nina windt zich daar heel erg over op. Rikki en Sjoerd werken samen aan een liefdesliedje.

Jorrit

22 jaar / Docent Scheikunde & Docent NaSk / Leerkracht Basisonderwijs / (4e jaars deeltijd) Student FLOT Scheikunde / Judoka + Coach + Scheidsrechter (niveau 2) bij JBN / Vrijwilliger & (Algemeen) Werkgroeplid bij KiaK Kinderactiviteiten / Teamleider (niveau 1) & Recreatiemedewerker (niveau 3) bij Recrateam

http://g-t-s-t.blogspot.nl/

54 comments on “GTST Spoilers 2 t/m 6 juni

   1. Ik maak geen probleem, het is een constatering. Ik los het juist op door de spoilers zelf te plaatsen.
    Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan.

     1. En dat zegt er een van de jankerds, die zeurt over Gtst dat het te langdradig is en weet ik veel wat terwijl ik degene ben die GTST nog steeds super leuk vind en vind dat er helemaal niks slechts aan is maar juist goed. Dat ze niks moeten veranderen

 1. Plaats ik ze zelf wel even.

  Maandag 9 juni:
  Wiet en Rikki krijgen een masterclass van de Jersey Boys. Er is slecht nieuws voor Vincent. De vrolijke stemming bij Bouwhuis wordt getemperd door een emotionele mededeling van Tim. Noud verrast Lucas.

  Dinsdag 10 juni
  Maxime probeert Vincent bij te staan in zijn verdriet. Lucas mist het steeds meer lief en leed te kunnen delen met Menno. Anton en Julia kunnen het niet begrijpen waarom Tim niets van zich heeft laten horen.
  Sjors doet een poging om Sjoerd het standpunt van Anton uit te leggen.

  Woensdag 11 juni:
  Vincent wil van Maxime precies weten hoe de fatale middag van zijn moeder precies verlopen is. Bing probeert Nuran ervan te overtuigen dat hij haar kan helpen met revalideren. Nina leest het interview met Lorena waarin Nina en BandiTas zwaar beledigd worden

  Donderdag 12 juni:
  Lucas en Bing komen oog in oog te staan met Tim, het slachtoffer van hun bootdiefstal. Menno probeert er via Noud achter te komen hoe het met Lucas gaat. Aysen vreest dat Nuran achter de tralies belandt. Aysen wil dat Nuran haar valse alibi volhoudt omdat ze anders wel eens achter de tralies zou kunnen belanden.

  Vrijdag 13 juni:
  Tim en Sjors hervinden elkaar. Julia staat op tegen Anton: Tim moet zijn eigen keuzes kunnen maken. Een ontmoeting tussen Lucas en Menno loopt meteen uit de hand. Rikki creeerd een intiem moment tussen haar en Anton.

  1. GTST Spoilers 16 t/m 20 juni
   Maandag 16 juni:
   Janine doet een ontdekking over de relatie tussen Maxime en Paula. Het verbaast Sjors hoe Tim met de rivaliteit van Bing omgaat. Rikki raakt in paniek na haar onverwachte daad. Sjoerd en Bianca trekken voorbarige conclusies.
   Dinsdag 17 juni:
   Lucas kan zich niet inhouden als Bing luchtig doet over de afloop van de rechtszaak. Sjors wil Nuran motiveren om hulp toe te laten, maar Nurans vertrouwen is weg. Bianca voert de druk op bij Rikki. De manier waarop Anton zich verdedigt, wekt woede op bij Sjoerd.
   Woensdag 18 juni:
   Lucas en Ludo komen tot een akkoord om Bing dwars te zitten. Janine hoort Nina uit over Maxime en Paula. Lorena vraagt Laura om juridische hulp, maar stoot haar meteen tegen het hoofd.
   Donderdag 19 juni:
   Nurans huis is aangepast aan haar handicap, maar ze is niet blij. Bing probeert niet gefrustreerd te raken als hij wil achterhalen wat Ludo van plan is. Menno zoekt toenadering tot Lucas.
   Vrijdag 20 juni:
   Janine bijt zich vast in haar onderzoek naar Paula en dat werpt z’n vruchten af. Lorana merkt dat haar advocaat maar half met haar zaak bezig is en raakt in een duister zaakje verwikkeld. Anton wil een keer rustig met Rikki praten.
   Share

 2. Gtst is zo spand voor al met arme lucas wat meno heeft met hem gedaan heeft is echt erg het blijft spand met lucas ik hoop wel dat goed komt met lucas gr xxxxx. S

 3. Ik kan nu echt niet geloven wat Maxime aan het doen is, ze weigert om Vincent en Nina uit elkaar te krijgen!!!! Hahahhaha, wat een rare vrouw zeg! Eerst proberen om ze op allerlei manieren uit elkaar te krijgen en nu Paula proberen tegen te houden ze uit elkaar te krijgen. Misschien moet maxime eens tijdelijk naar een gesticht ofzo..

  Ik hoop iig dat het niet meer lang duurt voordat Maxime’s geheim eruit komt, maar zo te zien gaat Paula dood en kan niemand Maxime onder druk zetten en komt het voorlopig nog niet uit. Echt jammer, dat ze dit serieus gaan rekken tot de zomer.

  Voor na de zomer hoop ik dat Noud een wat grotere verhaallijn krijgt, hij doet nu niks anders dan zorgen maken over Lucas. OOk hoop ik dat Vincent wat minder tv tijd krijgt, want ik vind hem echt niks, krijg echt een gevoel dat hij iets heel slechts in zich heeft, net als zijn moeder eigenlijk. Gaat ook zomaar met iedereen naar bed, uggh.

  1. Tv tijd?
   Misschien omdat Vincent z’n moeder zo erg mist, zegt maxime (perongeluk) dat zij eigenlijk z’n moeder is, om het moederfiguur weer op te vullen, want ze kan z’n verdriet niet aanzien ofzoiets

  1. Haha die reacties:

   “je kan altijd haar rol recasten Bigrit Schuurman”

   “Bigrit Schuurman is geen Turk, dom wicht”

   “Godver, schrijf in het vervolg haar naam goed, doosje. Nu heb ik die schelewijvenspelling van jou gekopieerd.
   Een Bigrit is een tripje op een varken.”

 4. Zo ik denk toch dus dat Tim wel weer in Meerdijk gaat komen want hier zeggen ze dat Tim en Sjors elkaar weer vinden yes ik vind die Willem maar een engerd bah ik kan niet wachten en dus had Sjors gelijk ..Wordt echt spannend zo voor de zomer stop…

 5. gtstfites

  Ik denk eerder dat er iets misgaat met het hart van Paula. (hartaanval/hartinfarct of zelfs een hartstilstand.

  Mij viel namelijk op, tijdens het diner in de Rozenboom met Ludo, Maxime, Nina en Vincent (de avond van Paula’s entree in GTST/Meerdijk), dat Paula op een gegeven moment naar haar borstkast greep.

 6. Het verhaal rondom Tim heb ik in ieder geval wel mis. Ik dacht dat Tim pas gevonden zou worden in de laatste aflevering van het seizoen. Dus dat verhaal loopt gelukkig binnenkort tot een einde. Dat heeft ongeveer een half jaar geduurd. Ik denk dat Willem een hele erge eenzame man is. Hij heeft zijn vrouw verloren en mist haar heel erg. Tim maakt die eenzaamheid en dat gemis goed.

  Ik vond het laatste gisteren heel erg heftig. Ik vond dat Menno het allemaal goed oppakte. Hij was zelfs heel erg verdrietig toen hij dat hele verhaal van Lucas kreeg te horen hoe die zich voelde. Hij was zelfs bang om Lucas te verliezen en ineens slaat hij hem helemaal in elkaar. Was dat dan allemaal toneelspel? Lucas moet gewoon van hem af. Hij moet nu Menno geen kans meer geven. Die heeft hij genoeg gehad.

  Lorena is op dit moment door haar gedrag al haar vrienden aan het verliezen. Ik snap best wel dat je succes wilt maken, maar dat ten nadeel van iemand anders. Ook al is het Nina. Lorena is gewoon nooit tevreden. Ze heeft toch nog haar kapsalon. Nee zij wilt meer en bakken met geld verdienen. Het is wat Vincent al zei. Ze heeft nu dit ontwerp gestolen. Ze zal toch met andere ontwerpen moeten komen. Hoe gaat ze dat doen? Deze verhaallijn lijkt ook al een beetje op The Bold. Daar werden ook de ontwerpen gestolen.

  Die hele verhaallijn rondom Vincent en Nina slaat gewoon echt helemaal nergens op. We moeten eerst maanden kijken hoe Maxime allerlei trucjes uithaalt om ervoor te zorgen dat Nina en Vincent niks met elkaar krijgen. Nu komt Paula met een goede oplossing ze uit elkaar drijven, maar dat vindt Maxime nu weer niet goed. Het kon Maxime eerst helemaal niet interesseren hoe ongelukkig Nina zicht voelde. Nu ziet ze hoe gelukkig Nina is en wilt ze er alles aan doen om Vincent bij Nina te houden. Die maanden waren echt niet nodig geweest. Het ergste is nog dat denkelijk het nooit zal uitkomen dat ze neef en nicht zijn. Want tja Maxime komt toch overal weg mee. Dat is natuurlijk wat ik niet weet. Best kans dat ze het toch moet gaan vertellen. Ik hoop snel. Want dan zal niemand meer naar haar om willen kijken. Ludo zal haar het huis uitzetten. Vincent wilt niks met haar te maken hebben en Nina tja die zal diep ongelukkig zijn. Wie weet blijven ze toch wel bij elkaar ondanks dat het neef en nicht zijn. Ik lees hier soms op dat het kan. Misschien denken zij er dan ook over. Ik zelf vind dat helemaal niks. Ook niet voor de jongeren generatie. Eigenlijk steunt GTST incest.

  1. @Remy, Een relatie tussen neef en nicht valt niet onder de noemer incest.

   Bovendien in Nederland is een relatie tussen nicht en neef niet verboden. Is zelfs bij Wet toegestaan.

   Dat jij/wij dergelijke relatie afkeuren of om ethische reden dit afkeuren, is iets geheel anders.

   Neem maar de moeite en Google eens, dan kom je er zelf achter.

  2. @Remy sorry in mijn eerdere reactie schreef ik je naam verkeerd.

   Maar wat je schrijft over Menno,

   Wat ik namelijk echt niet goed vond en de schrijvers niet goed over hebben nagedacht, was dat Janine, Nina, Noud (op dat moment in mindere mate) gezamenlijk Menno met de mishandeling van Lucas confronteerden, het zijn allen geen professionals/deskundigen die weten en kunnen inschatten hoe zo’n confrontatie kan of gaat verlopen. Dat die inschatting er overduidelijk niet was, hebben we kunnen zien. Door ook nog zo dom te zijn om Menno en Lucas alleen te laten. Gelukkig kwam Noud snel terug, anders waren de gevolgen helemaal niet te overzien geweest.

   Menno voelde zich overduidelijk alleen staan, in het nauw gedreven.

   Ze hadden op z’n minst ook Menno’s broer er bij kunnen laten zijn en een deskundige, zodat Menno nog enige ondersteuning had kunnen voelen.

   Zoiets op eigen houtje proberen op te lossen, zal je nooit lukken. Hier is ten allen tijden deskundige hulp bij nodig, voor de dader en het slachtoffer.

   1. Hier heb je helemaal gelijk in. En Janine die spontaan de therapeute uithing.
    Het moest zo lopen omdat ze anders nooit Menno hadden kunnen laten flippen.
    Zo zie ik wel vaker scenes/verhaallijnen een hele vreemde (soms dan helaas onrealistische) draai krijgen omdat ze een bepaalde richting uit willen met het verhaal. Maar daar is het dan weer een soap voor natuurlijk 🙂

   2. @ivon Helemaal mee eens! Dat was ook het eerste wat ik dacht toen ik de scène zag… Een ‘normaal’ mens zou zich al in het nauw gedreven voelen als hij door zoveel mensen in één keer wordt aangesproken, laat staan iemand met een agressieprobleem. Die kan dat echt niet handelen, zoals ook wel bleek…

   3. de vermissing van Tim heeft geen half jaar geduurd, maar “maar” ruim 4 maanden, ook nog veel te lang.

    Een relatie tussen neef en nicht is geen incest. Het is in NL zelfs toegestaan dat een volle neef en nicht met elkaar trouwen. Geen enkel probleem dus als Vincent en Nina wat hebben samen.

 7. Ik zou nooit wat met een neef van mij beginnen en als ik er achter zou komen dat de gene waar ik een relatie mee had een neef van mij is dan zou ik er mee kappen, al is een nicht van mij echt met een volle neef van haar getrouwd en hebben ze 3 kinderen ik zou dat niet willen. Volgens mij heeft Tim Willem Anton en dinges Gors Hoe schrijf je haar naam ook weer, horen praten. En Tja, Waarom Menno Lucas opeens in elkaar slaat snap ik ook niet. Ik zou het sowieso niet uit houden als mijn man mij zou blijven slaan ik was al bij hem weg geweest, maar ik snap Lucas wel. Ik was bij de tweede klap al weg. Veel te bang voor herhaling zou ik zijn.

   1. Ik schat in dat Nina en Vincent teneinde uit elkaar gaan en dat Nina het heel erg waardeert hoe Noud Lucas helpt en dat die twee weer bij elkaar komen.

 8. Na deze weken mag iedereen z’n woorden wel terug nemen. Gtst is slecht, langdradig, moet stoppen. Eentje zegt zelfs ik sluit me aan bij de 90% van de kijkers die al gestopt zijn omdat het slecht is. Nou jullie zien het, de kijkcijfers zijn zelfs boven de 2 miljoen en gtst staat vaak zelfs op nr 1 van meeste kijkers. Ik vind gtst nog altijd super leuk, net als – zo blijkt – vele andere. Zeikerds allemaal

 9. Mensen heb geduld!
  Nog een paar weken en dan is de cliffhanger.
  Dus nog even doorbijten!
  Nog heel veel plezier met het kijken van GTST

  Xxx

 10. Ik ben wel benieuwd naar de cliffhanger foto wie en wat zal er op staan? Alle verhaallijnen komen bij elkaar als het goed is.

 11. aflevieringen van morgen en overmorgen ook al gezien.. Lucas geeft het huwelijk met menno op geeft aan tegenover janine hem niet meer te kunnen vertrouwen.

  1. Als echt zo gaat lopen, zou dar enorm jammer zijn. Ik snap de verhaallijn, maar waarom weer bij Lucas! Ze waren zo leuk samen. Ik snap de schrijvers niet. Wat krijgen we als volgende liefde van Lucas, een stripper, travestiet….

    1. Was grappig bedoeld…:)
     Het lijkt wel alsof ze met Lucas (als homo) de grens opzoeken.
     Edwin gaat dood, Bilal komt de kast niet uit, Menno slaat, dus wat zal er dan volgen..

 12. Ik schat in dat Nina en Vincent teneinde uit elkaar gaan en dat Nina het heel erg waardeert hoe Noud Lucas helpt en dat die twee weer bij elkaar komen.

 13. Nou was gtst wel weer leuk om te kijken vooral, omdat er al kleine Cliffs in zitten. maakt het juiist extra leuk :))

 14. Piet jij moet eens ophouden met andere mensen af te zeiken.
  Ja GTST is nu weer spannend aan het worden, maar iedereen die de afgelopen maanden hier zijn beklag deed over de saaie verhaallijn had gelijk, alles wat nu gebeurd dat hadden ze maanden geleden al vast kunnen spelen, maar omdat sommige acteurs andere bezigheden hadden werd de kijker maar met een oersaaie verhaal aan het lijntje gehouden. Je moet wel bedenken dat ieder die hier reageert fan is van de serie, vaak al jaaaaren.
  Dus graag wat meer respect voor de mening van een ander.

  1. Sam ik geef je hier groot gelijk in. Ook ik heb meerdere malen gezegd dat ik het langdradig vind. En nu voor Piet moet ik maar daar op terugkomen, omdat het nu 2 weken pas weer wat spannend begint te worden. Dat is alleen maar omdat de cliffhanger eraan komt. Ik kijk al vanaf mijn 8ste jaar naar GTST en ben nu 33 jaar. Dus inderdaad wat meer respect.

   Daarbij heb je ook gelijk in de verhaallijnen. Beau besluit om op de planken te gaan staan en moet ervoor een tijdje uit dus gaan ze er een oersaai verhaal van 6 maanden van maken dat hij vermist is. Nogmaals de verhaallijn had beter kunnen zijn dat hij naar zijn moeder was gegaan om even afstand van zijn vader te nemen of dat ook wij kijkers niet wisten of hij nog leefde.

   Het ergste verhaal is nog Nina en Vincent. Daar kijken we nu al bijna een jaar naar. Eerst moeten we zien hoe Maxime maanden ervoor probeert te zorgen dat ze niks met elkaar krijgen en nu is ze ineens dolblij voor hun dat zo wel iets hebben. Waar waren dan die maanden voor goed geweest.

   Er waren in die landradige maanden ook best spannende verhalen. Lucas Menno het verhaal rondom de boot maar ik vond dat het iedere dag wel over Nina en Vincent ging en de vermissing van Tim.

   Ik vind dat dit een forum is en iedereen heeft een mening en die mening mag hier geuit op worden of het nu goed is of niet. Piet jij vind schuinbaar elke verhaallijn leuk, dat kan en dat zet je toch ook hierop. Ik en nog vele andere vonden het saai en langdradig waarom mogen wij dat er niet opzetten zonder dat we commentaar krijgen om dan maar niet meer te kijken van andere dan of van jou dat we nu maar op onze woorden moeten terugkomen en zeikerds zijn.

  2. Inderdaad, iedereen hier is fan, en iedereen heeft een mening en we hoeven niet voor zeikerds uitgemaakt te worden als wij een andere mening hebben.
   Ik zelf vond de negatieve reacties niet vervelend om te lezen.
   Ik vond het zelf ook langdradig.
   Juist omdat GTST zo leuk is is het jammer als het saai wordt. En dat was het. Maandenlang.
   Dan is het logisch dat je daar mensen over hoort.
   En we blijven kijken omdat we fans zijn en hopen dat het snel weer leuk wordt.
   Ben iig blij dat het nu weer leuk is 😀
   Daarentegen vind ik mensen die anderen hun recht op een mening proberen te ontnemen door maar te zeggen dat ze hun mond moeten houden en niet meer moeten kijken pas echt verspreiders van negativiteit.

   Piet, als je zelf wel alles leuk vindt mag je hier alles over vertellen, vinden wij ook leuk om te lezen, maar laat andere mensen met een andere mening in hun waarde.

 15. Ik geloof niet dat Nina en Vincent nog bij elkaar zullen blijven als ze weten dat ze familie zijn van elkaar, ook al is het officieel toegestaan in Nederland.
  Gtst maakt dit verhaallijn niet zomaar zo groot, het gaat juist om het moment dat Vincent en Nina erachter komen dat ze familie zijn en hoe ze dan gaan reageren. En als ze dan besluiten om bij elkaar blijven, dan is het wel een beetje een anti-climax, zo van ”er is niks aan de hand Maxime, we blijven nog steeds bij elkaar”. Nina lijkt me ook niet het type om met zijn neef te gaan, die vindt vast wel snel iemand anders (Noud misschien weer) Ik weet ook zeker dat het binnenkort allemaal uitkomt, het moet gewoon.

 16. Nina en Vincent…

  Marly van der Velde is natuurlijk zwanger. Misschien dat Nina daarom straks opeens zwanger blijkt te zijn. Kindje wordt geboren, en blijkt niet helemaal gezond. Ze gaan onderzoeken hoe dit komt en men komt erachter dat Vincent en Nina deels hetzelfde genenpakket bezitten. Of iets anders met genen waar Maxime als oma een sleutelrol in zou kunnen spelen bij genezing van het kindje o.i.d.

  Weet niet eens of het irl uberhaupt mogelijk is, maar zoiets lijkt mij nou een ‘leuke’ verhaallijn!

  1. Ik denk ook dat het verhaal rond Nina, Vincent en Maxime ongeveer zo gaat lopen. Dat er een DNA test om de 1 of andere reden word gedaan.

 17. Tim staat op vrijdag 6 juni bij anton voor de deur, heb zojuist de aflevering gezien. Is deze verhaallijn eindelijk beeindigd!

Geef een reactie