Maandag 19 mei:
Bing troeft Aysen af en dat zit haar heel hoog. Nuran heeft een ongeluk met haar rolstoel. Maxime doet haar uiterste best om Vincents gevoelens bij te sturen. Sjors kan niet verborgen houden dat ze Tim mist en gaat naar het meer…

Dinsdag 20 mei:
Maxime en Jef zijn oneens over hoe zij omgaat met Nina en Vincent. Het BandiTas-conflict loopt hoog op als Lorena Nina een hak zet. Sjors veroorzaakt opschudding in de familie Bouwhuis met haar beweringen over Tim. Wiet is blij als Rikki enige toenadering toelaat.

Woensdag 21 mei:
Aysen lijkt door te draaien als zij haar pistool pakt en op Bing afgaat. Nuran stuurt alles en iedereen weg. Menno heeft een nieuwe baan en dat betekent slecht nieuws voor Lucas. Noud vraagt Laura om hulp in een lastige situatie.

Donderdag 22 mei:
Bing komt voor een enorme beslissing te staan. Wiet ontdekt dat Rikki smoorverliefd is. Janine raadt Bianca aan om werk te maken van Roel, maar dit valt niet goed bij Anton. Nuran wordt geconfronteerd met vervelende gevolgen van haar zelfgekozen isolement.

Vrijdag 23 mei:
Julia krijgt het vermoeden dat Sjors Tim niet los kan laten. Bianca twijfelt, maar durft hem dit Roel niet in zijn gezicht te zeggen. Een sms maakt de situatie nog erger. Lucas neemt een besluit dat tegen zijn diepste gevoelens in gaat. Rikki voelt zich ongemakkelijk als Bianca doorvraagt naar haar verliefdheid.

Jorrit

22 jaar / Docent Scheikunde & Docent NaSk / Leerkracht Basisonderwijs / (4e jaars deeltijd) Student FLOT Scheikunde / Judoka + Coach + Scheidsrechter (niveau 2) bij JBN / Vrijwilliger & (Algemeen) Werkgroeplid bij KiaK Kinderactiviteiten / Teamleider (niveau 1) & Recreatiemedewerker (niveau 3) bij Recrateam

http://g-t-s-t.blogspot.nl/

115 comments on “GTST Spoilers 19 t/m 23 mei

 1. Wanneer is die verhaallijn met Tim eens een keer afgelopen? Het lijkt wel of er geen enkele verhaallijn meer wordt afgerond. Denk hierbij bijv. aan Maxime en Janine. Het lijkt wel of gtst de laatste tijd op een dood spoor zit. Misschien tijd voor wat nieuwe verfrissende scriptschrijvers?

 2. Wanneer is die verhaallijn met Tim eens een keer afgelopen? Het lijkt wel of er geen enkele verhaallijn meer wordt afgerond. Denk hierbij bijv. aan Maxime en Janine.

 3. Misschien tijd voor wat nieuwe verfrissende scriptschrijvers? Gtst zit de laatste tijd echt op een dood spoor wat verhaallijnen betreft.

 4. Nieuwe spoilers voor de week van 26 mei tot30 mei uit de tvfilmgids

  26-5 Maxime organiseert een etentje voor Nina en Vincent en daar duikt een zeer opvallende gast op. Lorena wordt beschuldigd van diefstal. Sjors komt via Wiet meer te weten over Willem.

  27-5 Als Nuran weer niet naar theapie wil, vermoedt Bing dat er meer speelt. Maxime worstelt zich met grote moeite door het etentje heen. Aysen doet haar moeder een belofte die ze niet waar kan maken.

  28-5Maxime worstelt met beslissingen uit haar verleden. Bing vindt een manier om Nuran tot hulp te kunnen zijn. Anton is geschokt door Rikki,s gedrag. Noud doet zijn best om aardig te blijven tegen Menno.

  29-5 Lucas doet Noud een heftige bekentenis, maar eist dat hij zijn mond erover houdt. Janine raakt bezorgt door een ontmoeting met Menno. Sjors eist dat Aysen een huisbezoekingsbevel voor Willem reglt.

  30-5 Nina , Noud en Janine kunnen niet meer toekijken hoe het loopt tussen Lucas en Menno en ondernemen actie. Willem vernietigd het bewijs dat Tim ooit bij hem was. Anton is Sjors zat en wil haar bewijzen dat Tim dood is.

 5. OMG serieus, Tim is komende 2 weken dus nog steeds niet terug in Meerdijk, al heeft Sjors blijkbaar wel vermoedens. Mijn god hoe lang kunnen ze dat rekken.

 6. @Mik: tot aan de cliffhanger. Let maar op. De laatste aflevering ofzo gaan ze hem vinden.

  “Anton schrikt van Rikki haar gedrag”. Misschien dat Rikki hem probeert te verleiden? Of zich ineens volwassener gaat voor doen dan wat ze eigenlijk is. Ze gaat ook ineens wiskey mee drinken. Ik denk dat Anton Rikki niet zo ziet als Rikki hem ziet (komen we er nog wijs uit haha). Als Anton zijn zinnen op iemand heeft gezet dan merk je dat meteen, dat is helemaal niet zo met Rikki. Hij beschouwt haar gewoon als de moeder van zijn kleinkind wat een vaderfiguur in haar leven mist. Ik denk ook dat Rikki haar gevoelens ook verward met verliefdheid. Ze mist gewoon een vaderfiguur in haar leven en Anton is er voor haar dus denkt ze dat ze verliefd op hem is, maar nogmaals het blijft een beetje het Brooke Logan verhaal van The Bold.

  Zo te lezen gaat het verhaal rondom Nuran ook echt zo als hoe het met iedereen gaat wat verlamd is. Hebben moeite met het te accepteren. Willen niemand zien willen geen hulp hebben alleen zelfmedelijden. Dat is wat nu met Nuran gaat gebeuren. Verder is het natuurlijk gissen. Misschien blijft ze ook wel verlamd, dat weten we niet.

  Zo te lezen komt ook Janine erachter dat Lucas wordt mishandeld. Ik denk dat dit ook iets voor de cliffhanger gaat worden de mishandeling van Lucas. En dat ze daarna uit elkaar gaan. Wat ik wel vind is dat ze in dit verhaal heel erg realistisch zijn. Ook in het echte leven is degene die mishandeld vroeger ook mishandeld geworden door vader of moeder. Of heeft gezien hoe vader moeder mishandeld. Dan heb je al een slechte jeugd gehad. Is natuurlijk niet goed te praten dat degene dan ook mishandeld absoluut niet. Wat wel weer jammer is dat voordat Menno zijn verhaal ging vertellen aan Lucas wij allemaal al wisten dat Menno een agressie probleem had. Dat wisten sommige al vanaf het moment dat hij zich agressief af reageerde op een doos. Dus toen Menno uiteindelijk zijn verhaal ging vertellen (wat ook weer vijf maanden heeft geduurd) was het voor ons oud nieuws helaas.

 7. Zag net de nieuwe promo van GTST. Sjors heeft Tim gezien. Dit heeft ze waarschijnlijk verteld, en hun denken dat ze spoken ziet.

 8. Ik erger me echt aan dat tim gebeuren, weet je wel niet hoeveel spanningen daar uit zijn gekomen? Nuran met aysen, sjors met rikki, en zomaar door.. hoop dat hij snel naar de bouwhuizen gaat en dat anton de juiste dingen zegt..

 9. Ik denk niet dat 6 juni zomercliff is..
  Inge Schrama heeft nog scenes, tenminste ze was vandaag weer op de ”set” met haar schorre stem. Ze vroeg zich af of het goed zou komen. Ze lopen meestal 8 weken vooruit, dus denk 6 juli gewoon zomerclif is.

  1. Ze gaan altijd een week door als de cliffhanger is geweest. Ik stuur een mailtje naar de redactie over wanneer de cliffhanger is. De datum wordt toch altijd in mei bekend gemaakt?

 10. Dat de cliffhanger op 6 juni zou zijn is niet waar. Ik had de gtst redactie daarover gemaild en die zeiden dat dat niet waar was ( stond op wikipedia) en daarover zeiden ze dus dat dat niet klopte. Ze maken later pas bekend wanneer wel.

 11. Dat de clifhanger op 6juni is zou best kunnen door het WK. Het maakt in principe niet. Uit want als het eerder stopt als normaal begint het ook weer eerder

 12. Ik denk dat Bing en Nuran er een tijd uitgaan…..Nuran gaat denk ik uiteindelijk revalideren in Turkije bij haar moeder, en Bing gaat óf mee om haar te helpen, of hij gaat er helemaal uit.
  Geen idee wat de cliffhanger zal worden, misschien moet Aysen er ook wel een tijdje uit, misschien doet ze Bing iets aan en moet daarvoor de cel in.
  Vanaf 2015 wordt de flexwet een half jaar, hoe ze dat dan gaan oplossen……?
  Anton gaat denk ik niet op de verliefdheid van Rikkie in, die verward idd haar gevoelens met het gemis van vaderliefde, uiteindelijk zullen Anton en Bianca wel weer samenkomen.
  Moeilijk om nu nog een spannende cliffhanger te maken uit al die verhaallijnen die maar voortduren en waarvan de kijker het meeste al wel weet……alhoewel het nu wel weer wat spannender is als de afgelopen maanden…. zal het waarschijnlijk wel uitdraiaien op iets met die Willem, Lukas en Menno, en Nina en Vincent.
  Hopelijk wordt het nieuwe seizoen spannender, meer vaart in de verhaallijnen, want ze zullen nu echt wel doorhebben dat de kijker dit behoorlijk zat was.

 13. Aaah! Hoe lang duurt het nog tot ze Tim gaan vinden -.- Het duurt me nu iets te lang hoor. Alle verhaallijnen trouwens: Lucas en Menno (er moet iets heel ergs gebeuren, dat ‘ie hem per ongeluk een cliff afgooit of weetikveel), Bing Aysen Nuran, Maxime en Janine, Maxime en Vincent… maar vooral Tim. Jeez. In mijn hoofd heb ik al 10tallen verhaallijnen bedacht. Ik hoop idd dat volgend jaar ‘fris’ begint, met een spannende lijn, maar vooral wat meer vaart, zodat het voor de kijker spannender en leuker is. JA het is een soap, maar zolang iets uitrekken kan gewoon niet. Ik zat laatst met mijn nichtje gtst te kijken, de laatste keer dat ze het keek was een aantal maanden geleden, en ze zij dat de afl. makkelijk na haar laatste aflevering had gepast! Het liep gwn in elkaar over, er was niks nieuws aan!

  Blugh.

 14. Ik kan niet tegen dat tim gebeuren ze moeten er echt mee ophouden alles is voorspelbaar en dus niet meer leuk zit er aam te denken niet meer het lrogramma te volgen er moet meer actie in en niet zolang iemand niet in beeld houdem want tim heeft nu sjors gezien en nu gaat tik weer iets met het water doen en blijft hij weer zolang uit de sirie echy niet leuk meer

 15. Als Jef het nou ook gewoon zegt dat Nina en Vincent familie zijn van elkaar, dan zijn we ook klaar met dit gedoe, lekker makkelijk, maar nee Jef zegt ook helemaal niks.

 16. Ik word ook helemaal gek van dat langdradige gedoe. jezus man. en is er een nieuwe promo dan? Het Maxime Janine Maarten mag nou eindelijk na anderhalf jaar ook wel heel erg graag uitkomen. ik weet niet hoe lang die schrijvers daar nog mee willen wachten maar begint behoorlijk irritant te worden jeetje

   1. Ik geloof echt niet dat ze Nina nog een keer zwanger maken, dan wordt het weer net zo’n verhaal met Mike en ik denk niet dat de schrijvers zo dom zijn om weer zo’n verhaallijn te maken. Maar we zullen wel zien…

 17. Maar aan het begin van het seizoen was het al wel bekend dat het seizoen 200 afleveringen zou hebben, dus het zou wel op 6 juni stoppen denk ik.

  1. Neen, @Julianm39, de laatste aflevering van dit seizoen is gepland voor vrijdag 4 juli a.s.

   Heb ik gelezen op de Facebook (fan) pagina GTST, naar aanleiding van een vraag van een fan en het daarop volgend antwoord van de GTST redactie.

 18. Komt er dan ook weer een cliff app. Waar zal dat over gaan, we hebben nu niet echt met een mysterie te maken… behalve waar is tim.. maar dat weten wij al.

 19. ik vindt het te lang dradig worden
  ik vind het tussen vincent en nina eigelijk wel leuk jammer dat ooit weer verbroken gaat worden zo voorspelbaar.
  dat met tim moet idd gauw opgelost worden nog heel de maand geen tim is niks .
  wat wil uberhout die vent van tim .
  ik hoop dat met familie bouwhuis de boel is anders word is saai zijn uit elkaar nieuwe huisjes en andere levens en dan rikkie weer met sjoerd met wiet is dat niks ,

 20. Ik denk dat Nina zwanger blijkt van Vincent (hoeven ze haar echte zwangerschap niet te verbergen) en dan komt uit dat ze neef en nicht zijn, kortom: drama. En Willem blijkt de vader van Anton die hij jaren niet gezien heeft. Houdt dus z’n eigen kleinzoon verborgen. Pure wilde gok, ben benieuwd waar het echt heen gaat.

  1. Raar dat hij geen bouwhuis heet dan.
   En ze gaat natuurlijk gewoon met zwangerschapsverlof. Je gaat niet werken als je hoogzwanger bent. Dat gebeurt gewoon niet

 21. Vond ik 2002 en 2009 nog spannender het moet niet gekker worden. Ik vind het nog slecht gespeeld ook aysen met pistool naar bing terwijl ze recherche is en dat mag je niet doen zonder reden. Dat slomotion effect toen nuran viel en die stemmetjes. WE ZITTEN GEEN ALLADIN TE KIJKEN

  1. Nee, maar inbraken mag je ook niet doen, maar dat gebeurt toch ook.
   Wiet mocht ook niet Jacks pistool stelen.
   Aysen is boos, en nu is ze gewoon woest, dan kan je rare dingen gaan doen.

 22. gtst was al behoorlijk inhoud loos en oneindig langdradig dit seizoen.
  ik kijk nu bv alleen nog maar shorties maar ook die vallen telkens in de herhaling.
  serieus kun je het allang niet meer nemen want wie gaat nu maar wat stil staan te staren als je iemand ziet die je al weken zoekt.
  dit valt dan onder het kopje ” als of ik een spook zag?” …
  een zucht van verlichting onder de trouwe kijkers ” eindelijk zijn we van deze lang draderige verhaal lijn af” om vervolgens er nog weken tegen aan te moeten kijken.

   1. Ja idd. Ik denk dat iedereen die een vermist persoon ineens ziet van veraf, wel eerst geschokt stil blijft staan. Dat is normaal, omdat je denkt dat het niet kan. Daarna ren je van ”geluk” naar iemand toe.

    1. ik vind dat we allemaal niet zo mogen zeiken over dat het te langdradig is dat het te lang duurt kijk dan gwn niet naar gtst als je het zo saai en stom vind wees blij dat het er is en hoe gwn op met zeiken

  1. Overdrijven is ook een vak :P….de eerste helft van het seizoen was echt wel spannend…je gaat mij niet vertellen dat je meteen wist dat Rik de moordenaar was. Een verrassende ontknoping was dat zeker! Niemand had verwacht dat hij de serie zou verlaten. Zelfs toen bekend was dat hij de dader was geloofde bijna niemand dat hij de serie ging verlaten….en het homohuwelijk was toch echt ook een hoogtepunt.

   OK de vermissing van Tim is misschien niet zo’n sterke verhaallijn, maar heeft wel voor veel spannende onrust gezorgd in meerdijk. En niemand weet precies hoe de ontknoping van zijn vermissing precies zal zijn….misschien wel verrassend spannend…. 😛

   1. Maar dat duurde ook een eeuwigheid dat Rij de moordenaar was .

    Die Vincent Maxime verhaallijn duurt zowat een seizoen

 23. ik vind dat we allemaal niet zo mogen zeiken over dat het te langdradig is dat het te lang duurt kijk dan gwn niet naar gtst als je het zo saai en stom vind wees blij dat het er is en hoe gwn op met zeiken

 24. Willem verbergt alle sporen dat Tim ooit bij hem in huis is geweest. Dus Op vrijdag 30 mei is Tim daar niet meer. Hij is dan ook nog niet in Meerdijk. Ik vraag mij af waar dan wel.

  1. En het zijn niet alleen negatieve, spannende lijnen, maar ook een positieve liefdeslijn….. Hoop Lucas en Menno! :)) dat ze samen op reis gaan ofzo (ivm met flexwet ferry)…..verlate huwelijksreis?

 25. Waar zei Pip dat? Hopelijk komt er een app dit seizoen na wie ik Tim? En de parachutesprong.

  Ik denk dat alle verhaallijnen bij elkaar komen. Iedereen speelt in de zomercliff. En dat ze dan in het nieuwe seizoen dat er iets spannends gaat gebeuren.

 26. Lotte, je treed in herhalingen, als de meerderheid nu schrijft dat het allemaal te lang duurt, dan is dat zo. Dus hou op met die knoppen, ik ben niet gek!

  Het is dus waar dat het allemaal veel te lang duurt, en ben het eens dat er nieuwe scriptschrijvers moeten komen.
  Als je GTST in boekvorm zou uitbrengen, dan zou een boek van 1 seizoen wel 5000 bladzijden bevatten, onleesbaar dus! En ook niet om naar te kijken!
  Men werkt nu naar een cliffhanger, die gaat bestaan uit veel cliffjes? Dus eigenlijk moeten we alleen maar naar de laatste uitzending te kijken. Voor die tijd komt er geen enkele oplossing.
  En dan wachten op het nieuwe seizoen, worden dan ineens alle cliffjes opgelost?
  Persoonlijk vind ik dat er een spelletje met ons wordt gespeeld. Aan het lijntje houden, zonder oplossingen.
  En dit alleen maar om ons (kijkcijfers) hoog te houden.
  Natuurlijk is een goede cliffhanger belangrijk om de kijkcijfers voor het nieuwe seizoen goed te beginnen. Maar dit gaat wel ten koste van de laatste maanden van dit seizoen. Dom!

  1. Dat betekent het niet dat het ook zo is.
   En jank wat hee. Aansteller, je hoeft niet te kijken. Het is gewoon nog hartstikke leuk.

   1. Er wordt helemaal niemand aan het lijntje gehouden…je houdt jezelf aan het lijntje door te blijven kijken, terwijl je het allemaal zo vreselijk vindt. Stop daar gewoon mee en blijf niet zo hangen in het gezeur.

     1. Ik heb het natuurlijk ook niet tegen jou ;)….bovenstaand bericht is voor Anja….als reactie op haar reactie…

 27. Onverwachte persoon zal de moeder van Vincent wel zijn.. Willeke van Ammelrooy zou rond 26 mei haar intrede in GTST doen.. Dus.. eindelijk schot in die verhaallijn.
  En wat Tim betreft, dat mag wel wat sneller..

 28. Ik denk dat Willem ooit zijn zoon heeft verloren door verdrinking in dat meer en dat hij daarom Tim bij zich wil houden zodat hij weer een soort van zoon heeft.

  Verder zijn alle lopende verhaallijnen momenteel veeeeeeeeeel te langdradig. Het word een beetje niveau the bold and the beautiful. Dat kun je ook een maand niet kijken zonder wat gemist te hebben. Bij gtst ook nu.

 29. Iedereen die iets wil weten over gtst moet op de site gtst headliner kijken vervolgens druk je op de desbetreffende onderwerp aan en je kunt het lezen daar staat nu indd zomer cliff met kleine plotwendingen oa ludo en janine komen weer bijelkaar en vincent komt erachter dat maxime zijn moeder is en bij bing en aysen nieuw dieptepunt dit heeft pip vertelt

 30. Ik denk dat dit echt het dieptepunt is van goede tijden slechte tijden. Ik ben al jaaaaren fan van gtst ik had zelfs een twitter account over gtst met meer dan 2500 volgers. Eerder was het zo dat als ik een keer niet kon kijken dat ik het dan terug keek. Maar daar neem ik de moeite niet meer voor. Waarom zou ik 22 minuten van de dag verspillen om iets te bekijken want al maanden over het zelfde gaat? Ik had nooit gedacht dat ik af zou haken. Paar jaar geleden lasik ook wel berichten van mensen die het saai en langdradig vonden, dat vond ik altijd maar aanstellerij. Maar nooit gedacht dat ik dit zelf oooit zou zeggen. Ik heb het 3 weken niet bekeken en afgelopen vrijdag bekeek ik het weer eens een keer en ik begreep (bijna) alles nog. Ik ging even de spoilers lezen en ik was weer helemaal bij. Hoop dat er binnenkort weer spanning in komt. Wat de verhaallijn rondom maxime en vincent betreft, oh wat leek me dat een spannende verhaarlijn… maar vervolgens zijn we al een paar maanden verder is zijn wij als kijkers geen stap verder. Nouja. Alles heeft zijn diepte en hoogtepunten. .

 31. Kijk dit van Nina en Vincent wat we nu zien had maanden geleden al kunnen gebeuren, hadden we ons niet aan die kleuterachtige toestand hoeven ergeren, hoe hebben ze het zo kunnen verzinnen, dit is van de schrijvers toch duidelijk een verhaal zo uitrekken dat je als het een boek was tien hoofdstukken over had kunnen slaan.
  Zoals Vincent reageerde op de sneer van Aysen…..begin me toch echt af te vragen of dit keurige heertje wel is wie hij lijkt te zijn, ik zou me tenminste erg ongemakkelijk hebben gevoeld tegenover Nina, maar nee hoor, hij lachte Aysen vierkant uit.
  Dan Tim, lag die weer voor pampus bij dat meer, en heel toevallig als Sjors dan ook daar komt is ie weer opgekrabbeld……waarom laten ze Sjors en Tim nu niet gelijk elkaar in de armen vallen, maar nee hoor…..alles w:-)ordt opgespaard om een cliffhanger te maken….nou ja, het is soap he…..

 32. Pip (Wiet) zegt in live4you dit over de zomer cliff“Daar zitten wat leuke dingetjes bij, zoals liefdeslijntjes, maar ook wat naars.

  Die liefdeslijntjes dat kan voor als nog iedereen zijn.

  Tim en Sjors
  Wiet en Sjoerd
  Nina en Vincent
  Ludo en Janine
  Bianca en Roel.
  Bing en Nuran.

  En het meest onwaarschijnlijk Lucas en Menno.
  Aan gezien het er verdacht veel op lijkt of gaat lijken dat die twee uit elkaar gaan.
  Dave heeft geen of ( nog steeds geen vaste rol)
  Hij gaat er dus uit.
  Wat het naars betreft ook dat kan nog steeds van alles zijn.

  Als je naar de verhaallijnen kijkt dat ligt het meest voor de hand

  Bing en Aysen
  Lucas en Menno
  Tim en Willem
  Maxime en Vincent.

  Als de schrijvers maar niet zo dom zijn om Menno dood te laten gaan.
  Dan kan Lucas weer een liefde begraven.
  En dat lijkt me niet echt geloofwaardig.
  2 vriendje van Lucas dood laten gaan.
  Als Dave dan toch geen vaste rol is (zoals nu nog steeds beweerd wordt)
  Laat Menno dat naar het buitenland gaan voor therapie of werk of zo.
  En er gaan geruchten dat Ferry(Lucas) Flexwet heeft dit jaar.
  Dus ze kunnen altijd nog samen weg gaan en dat Lucas dan bijvoorbeeld alleen terug komt.

  Ik moet zeggen dat ik het verhaal dat Dave een gastrol/bijrol heeft steeds ongeloofwaardiger vindt worden.
  Er is naar mijn idee nog nooit een gastrol of bijrol geweest die er meer dan een jaar in heeft gezeten.
  Maar goed ze zeggen dat hij een tijdelijke rol heeft.
  Dat zal dan wel.
  Niet vergeten dat Rik nog steeds niet vervangen is.
  Maar dat kan natuurlijk nog komen voor de Cliff bijvoorbeeld.
  Om de boel weer een beetje op scherp te zetten.
  Rond deze tijd in mei wordt de cliffhanger altijd opgenomen ben benieuwd.
  26 mei komt Willeke van Ammelrooy er in als moeder van Vincent.
  Maar volgens mij is dat een gastrol.

  En Rikki verliefd op Anton.
  Rikki verwart verliefdheid met een vader figuur die ze mist.
  Ze mist haar vader Anton geeft haar die aandacht en vader liefde die ze nodig heeft.
  Alleen Rikki verwart dat met verliefdheid die ze zegt te hebben.
  Maar eigenlijk wil ze een vader figuur.
  Wel een goede verhaallijn.
  Origineel en nog niet eerder deze verhaallijn gezien.

  Wat ik denk dat zeker in de cliff zal zitten Maxime die eindelijk vertelt aan Vincent en Nina dat ze neef en nicht zijn.
  Dat Maxime dus Vincent zijn moeder is.
  En ik denk Tim die in eens op de stoep staat bij zijn huis.
  Zo iets.
  Ik hoop het niet maar denk het wel dat er iets naars of heftig iets gebeurt tussen Lucas en Menno.
  Dat ligt ook wel een beetje in de lijn der verwachting.
  En vast ook iets tussen Aysen en Bing.

  Maar goed het blijft speculeren van van mij.
  We gaat het wel zien.

 33. We weten allang wat er gaat gebeuren. Nina en Vincent zijn nu gelukkig. Duurt nog wel even maar uiteindelijk wordt bekend dat ze neef en nicht zijn. Groot drama natuurlijk want ze zijn verliefd. Dan veel later wordt bekend dat hij helemaal niet de zoon van Maxime is en ze dus wel samen kunnen zijn. Toch nog een happy end! Maxime gaat dan op zoek naar de echte zoon. Zo, dan zijn we wel 2 seizoenen verder 😉

 34. Bianca en Roel gaan zoiezo uitelkaar kijk maar naar het gezicht van Bianca laatst bij Roel niet echt tervreden.

  @ vlinder1984
  Zo lang Menno niet in de leader staat heeft hij een bijrol. In de aftiteling staat hij alleen als hij in beeld is geweest.

  even uitrekenen de 5000e aflevering:
  23 mei: 4935 afleveringen
  4 juli (cliffhanger): 4965 afleveringen
  17 Oktober: 5000e AFLERVING

 35. Gtst begint egt langdradig te worden nooit word er wat opgelost we zijn al bijna een half jaar veder en tim word nogsteeds vermist pfff tijd voor wat aanpassingen

  1. Tja, de acteur die Tim speelt, wilde er zelf een tijdje uit. En ja, dan moeten de schrijvers toch iets. Of we het er nu mee eens zijn of niet. We zouden Tim sowieso een tijd moeten missen.

 36. Ik denk dat de clif wordt, dat Nina een positieve zwangerschaps test ziet, op het moment dat Vincent te horen krijgt dat Maxime zijn moeder is. Dan kan Nina (na de zomerstop) een abortus ondergaan om geen kind van d’r neef te krijgen en komt het nooit meer goed met Maxime en de andere Sanders….

  1. Ruzie tussen Maxime en haar familie komt er sowieso. Maar het nooit meer goedkomt? Dat zullen de schrijvers niet laten gebeuren. Hoe lang het ook duurt, uiteindelijk komt het altijd weer goed tussen hun.

 37. Nieuwe spoiler voor maandag 2 juni:

  Anton gaat op brutale wijze achter vermiste Tim aan. Noud doet een schokkende ontdekking over Menno en Lucas.
  Maxime doet haar best om het geluk van Vincent centraal te stellen. Menno realiseert zich dat hij het zonder hulp niet redt.

 38. Er worden hierboven zeker een aantal goede ideeën genoemd voor de cliffhanger. Ik kan niet wachten tot Maxime flink op haar bek gaat, waardoor Janine eindelijk weer het respect krijgt wat ze verdient.
  Ik kan ook niet wachten op de terugkomst van Tim in een wereld vol drama, waar hij niets van af wist.

  Ik ben geen trouwe fan, maar zat mezelf al af te vragen of het normaal is dat sommige verhaallijnen zo lang duren Gadver! Het lijkt mij inderdaad een strak plan om gewoon te wachten op de laatste aflevering want ik wordt niet vrolijk van deze voorspelbare soap waarin de mensen niet realistisch reageren op de verschillende gebeurtenissen. De laatste weken heb ik regelmatig gekeken omdat ik zat te wachten op Tim maar als ik de spoilers lees ( had ik beter eerder kunnen lezen), kan ik gerust weer twee weken niet kijken. Duuuurrrrt laaaaaaaaaangg!

 39. Dave heeft nog steeds opnames zag ik op instagram. Hij zit er dus zeker tot aan de cliff in denk ik. Enne ik vind het nog steeds leuk.

 40. De Cliffhanger is al opgenomen. Zag een Twitter bericht van gtst voorbij komen dat ze de cliffhanger al hebben opgenomen.
  Ik hoop dus dat Dave nu ook nog steeds opnames heeft.
  Want dat zou dan betekenen dat hij er in het nieuwe seizoen ook nog in zit.
  Dave gaf zelf aan bij RTL late night dat hij begin juni opnames heeft voor een film.

  1. Dave zit er inderdaad t/m de Cliff in :). Het kan natuurlijk zo zijn dat, aangezien ferry met de flexwet te maken heeft, ze samen tijdelijk de serie verlaten…

   1. Hoi allemaal ik kom ook in de Cliff voor. Ik ben er heel blij mee. Wat ik doe zeg ik niet, want ik mag dat ook niet zeggen helaas. wordt wel heeeeeeeeeeeel spannend.

  1. Hoi allemaal ik kom ook in de Cliff voor. Ik ben er heel blij mee. Wat ik doe zeg ik niet, want ik mag dat ook niet zeggen helaas. wordt wel heeeeeeeeeeeel spannend.

 41. Ik snap niet waarom dat neef en nicht gebeuren zo wordt opgeblazen. Hele volksstammen verkiezen vandaag de dag nog steeds te trouwen met een neef of nicht.

  1. Mee eens. In Nederland komt het ook wel voor….wil niet zeggen dat ik voor ben, maar ze kunnen er wel iets minder spastisch over doen in gtst.

 42. Fan homohuwelijk hoe zo spannend gebeurd wel meer, wanneer was de laatste echte kl.jo in gtst tis nu meer lik lik kus kus.
  Ik hoef dus weer 1 week te niet kijken, ik mis dankzij de spoilers weet ik het me wel voor de geest te halen.
  Fan hoop tussen Lucas en menno hoe waar wanneer, je ziet teveel dingen door een roze bril.

 43. Waarom duurt de verhaallijn van tim zo lang. Mensen kijken niet meer omdat het veel te langdradig is. Hij moet gewoon terug komen. Ook duurt dat van maxime veel te lang. Ze moet gewoon toegeven!! #Grrr #neiging om niet meer te kijken

 44. Vind echt jammer dat het zo lang duurt met Sjors en Tim. Vind het zo sneu om ze zo te zien in GTST. Ze moeten bij elkaar komen.. Maarja moeten we natuurlijk wachten op de cliffhanger.

 45. Hoi allemaal ik kom ook in de Cliff voor. Ik ben er heel blij mee. Wat ik doe zeg ik niet, want ik mag dat ook niet zeggen helaas. wordt wel heeeeeeeeeeeel spannend.

 46. Nieuwe spoiler voor dinsdag 3 juni:

  Nuran verrast Bing wanneer ze duidelijk wil maken hoe belangrijk hij voor haar is. Rikki krijgt door een actie van Anton weer hoop op een liefdesrelatie. Menno verschijnt ongevraagd aan bed van Lucas, maar kan toch iets goed doen bij Noud.

 47. Dit zal de cliffhanger zijn wat ik dus denk:

  * Bing doet een moordaanslag op Aysen
  * Maxime verteld de waarheid over Vincent
  * Het gevecht bij het meer loopt uit op veel slachtoffers
  * Nina en Lorena loopt uit tot een climax
  * Menno kan zich niet beheersen en loopt ook gevaar op.

 48. Rikki zoent met Anton in de shortie. Wat een drama ook. Ben je zo wanhopig dat je met de opa van je kind iets wil. Kon ze geen andere opa kiezen? Dom dom dom dom! Ieuw ieuw ieuw ieuw. Maar Anton heeft vast genoten.

  1. Ja Laura’s huis in beeld wauw. Dan zal Sil wel terugkomen binnenkort. Of ze krijgt zelf eindelijk eens een verhaal.

 49. Goede tijden is goede tijden niet meer, ik heb vanaf seizoen 1 gekeken, maar kap er mee. Tim had nu wel een keer terug moeten zijn, het wordt allemaal zo slaap verwekkend.

 50. Zou het kunnen zijn dat Willem helemaal geen goede bedoelingen met Tim heeft?
  Die Willem is z.g. dokter, hij zal wraak nemen op Anton (die ook dokter is) via zijn zoon Tim
  vanwege rivaliteit ? Willem heeft hem 3 maanden slaapmiddelen gegeven zodat hij niets kon ondernemen…..

 51. Zou het niet zo zijn dat Willem helemaal geen goede bedoelingen met Tim heeft?
  Willem is z.g. dokter, hij zal wraak willen nemen op Anton (die is ook dokter) vanwege rivaliteit of zoiets.
  Hij heeft Tim 3 maanden volgestopt met slaapmiddelen zo dat hij niets kon ondernemen…..

Geef een reactie