‘GTST Live’, de ontmoeting tussen de cast en de fans is terug.

Dit jaar worden de fans weer tot het allerlaatste moment in spanning gehouden. De ontknoping van de zomercliff wordt in het weekend vóór de start van het nieuwe seizoen bekend gemaakt tijdens het ‘GTST Live’-event, gepresenteerd door niemand minder dan Carlo Boszhard.

De shows zitten ook dit jaar weer vol met verrassingen. De fans vallen van de ene verbazing in de andere die alles te maken hebben met de zinderende zomercliff, het nieuwe seizoen en een uniek kijkje in de keuken van GTST.

Maar liefst vier shows gaan vanavond in de verkoop. Eén show op vrijdag 29 augustus en drie shows op zaterdag 30 augustus. De fans krijgen de kans om de hele cast live op het podium te ontvangen om nog meer te weten te komen over hun favoriete acteurs en als aller eerste de gloednieuwe aflevering te kijken die op maandag 1 september te zien is bij RTL 4.

Het spektakel speelt zich vlakbij de set af waar ‘GTST’ dagelijks wordt opgenomen: de ‘GTST’-studio’s van Endemol in Amsterdam.

Klik hier voor tickets en meer info!

Jorrit

22 jaar / Docent Scheikunde & Docent NaSk / Leerkracht Basisonderwijs / (4e jaars deeltijd) Student FLOT Scheikunde / Judoka + Coach + Scheidsrechter (niveau 2) bij JBN / Vrijwilliger & (Algemeen) Werkgroeplid bij KiaK Kinderactiviteiten / Teamleider (niveau 1) & Recreatiemedewerker (niveau 3) bij Recrateam

http://g-t-s-t.blogspot.nl/

10 comments on “GTST Live 2014

  1. Leuk, ik zal ze graag echt willen ontmoeten, maar ik vind de kaartjes te duur. Gelukkig ga ik Guido Spek wel zien op de kermis haha

  2. Lig het aan mij of heb ik verkeerd geteld. Normaal duurt de zomerstop bijna 10 weken en nu maar 8? Ik ben natuurlijk blij mee dat het maar 8 is veelste lang die zomerstop!

  3. deze zomercliffhanger is veel minder spannend dan je cliffhanger van vorig jaar. Ze hebben op hun site achter de schermen bij de cliffhanger en nu is het nog minder spannend. Volgend jaar beter!!

Geef een reactie