Willeke van Ammelrooy zal vanaf 26 mei de rol van Paula Muller spelen. Paula Muller is de (adoptie)moeder van Vincent.

Met de komst van Paula in Meerdijk worden de verhoudingen flink op scherp gezet. Zal Vincent eindelijk achter de waarheid komen? En wie gaat hem deze vertellen?

Willeke vond de opnames erg zwaar. “Ik werd de eerste paar dagen mesjogge van alles om mij heen. Voor de acteurs zijn er weinig momenten van rust op de set. Het is echt pats boem draaien en pas weer ademhalen als ik thuiskom”,
Voor Willeke is het een totaal nieuwe ervaring om in een soap te spelen en daar haalt ze haar voordeel uit voor de acteerlessen die ze geeft. “Tijdens de masterclasses die ik geef kan ik iemand veel leren over het acteren voor theater, film en tv. Ik proefde dat er steeds meer vraag is naar acteren in soap. Dat is echt een vak apart. Nu weet ik tenminste waar ik het over heb.” vertelt ze aan de Telegraaf.

9 comments on “Willeke van Ammelrooy speelt Paula Muller

    1. Eindelijk is dan de kogel door de kerk met Nina en Vincent. Dat Maxime daar niet zo blij mee is was duidelijk te merken maar het was ook haar eigen schuld. Van mij mag de relatie van Nina en Vincent zo blijven het komt vaker voor dat neef en nicht iets met elkaar hebben. Ik vind trouwens ook dat het gemanipuleer van Aysen wel eens mag ophouden ze heeft nu meer dan genoeg levens kapot gemaakt. Denk maar eens aan Danny en de draagmoeder van het kind van Bing om maar een paar voorbeelden te noemen. Door Aysen is ook Menno zijn baan kwijtgeraakt en ze komt er telkens mee weg. Trouwens ook die Willem die Tim duidelijk vergiftigd speelt ook een duistere rol. Waarom?

  1. Dit houdt dus in dat ze de verhaallijn omtrent maxime en vincent (en nina) een heel seizoen hebben gestrekt.. -_- klinkt alsof ze niet veel inspiratie meer hebben.. heb t gevoel dat ze alle verhaallijnen voor min. Een halfjaar uitgerekt hebben.. lorena is zelfs alweer terug en er is aan verhaallijnen nagenoeg niks veranderd met toen ze wegging.. erg jammer als ik n aflevering (of meerdere) mis heb ik ook helemaal niet de neiging om die terug te kijken..

  2. Mee eens, het niveau is ver onder de maat. Maar daar komen ze wel achter als ze de kijkcijfers actief gaan bijhouden. Het gaat in 80% van de aflevering alleen nog maar over Sjoerd, Tim, Wiet. Sjors, Bing, Lucas, Menno Omdat die allemaal gerelateerd zijn aan 1 ding. Die verdwijning van Tim. Duurt echt veel te lang nu. Word doodsaai zo.

  3. Helemaal mee eens….Tim moet zich weer eens laten zien. Het is momenteel wat saai aan het worden…..de verhaal lijn is nu te voorspellend. Echt jammer

Geef een reactie