Tijdens de zomerstop komt GTST met de enige echte GTST TV Quiz. Weet jij precies hoe de familie Sanders in elkaar zit, waar Arnie ging studeren en lijkt het je leuk om mee te doen. Meld je dan snel aan.

Om deel te nemen moet je minimaal 18 jaar oud zijn en moet je een koppel vormen met je beste vriendin, moeder, oma, favoriete collega of een andere leuke combinatie het maakt niet uit wat voor relatie jullie hebben, als jullie maar allebei echte GTST-kenners zijn.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar gtstquiz@endemol.nl.

Tags: gtstquiz

4 comments on “Weet jij alles van GTST?

      1. Er is nu de GTST Quiz app en de TV quiz tijdens de zomerstop. Genoeg om de zomer door te komen, lijkt me. En niet elke cliffhanger zal geschikt zijn voor een SpringLevend-achtige app.

Geef een reactie