Maandag 7 april
Lucas raakt in paniek als Sjoerd allerlei dingen van hem vraagt. Maxime probeert te bemiddelen tussen Vincent en Milou. Nina weigert een aanbod van Ludo. Janine merkt dat Bianca zich vrolijk voordoet, terwijl ze dat niet is. Menno belaagt Noud.

Dinsdag 8 april
Aysen hoort een gesprek wat niet voor haar oren bedoeld is. Sjors confronteert Bing met wat ze over hem en zijn leugens weet. Janine probeert Menno over te halen om Lucas niet te laten vallen. Bianca en Anton krijgen schokkend nieuws.

Woensdag 9 april
Bianca ontdekt dat Janine gelogen heeft over wat ze weet over de avond van Tims verdwijning. Aysen treedt hard op tegen Bing. Nuran krijgt te horen dat ze zich op het politiebureau moet melden. Jef gaat tegen Sjors in als zij Bing wil straffen voor iets wat ze niet zeker weet.

Donderdag 10 april
Anton probeert te voorkomen dat Rikki haar toekomst weggooit. Nuran verwijt Bing dat hij haar in gevaar heeft gebracht door Sjors in vertrouwen te nemen. Aysen haalt alles uit de kast om te bewijzen dat Menno meineed heeft gepleegd. Nina en Vincent krijgen door Lucas ruzie.

Vrijdag 11 april
Menno krijgt slecht nieuws. Als Lorena terugkomt uit Zuid Amerika en doet of geen vuiltje aan de lucht is, valt dit helemaal verkeerd bij Nina. Milou weet Vincent een vergaande uitspraak te ontlokken. Noud krijgt vermoedens dat het tussen Lucas en Menno niet lekker loopt.

77 comments on “Spoilers 7 t/m 11 april

 1. Jammer dat het allemaal zo uitgerekt wordt, het is helemaal niet spannend, en dat ze niks van tim laten zien vind ik ook raar. Het is wel goed bedacht maar het duurt echt te lang, Er gebeurd echt helemaal niks op het moment. Vind ik echt jammer want ik kijk graag naar gtst

  1. Je hebt gelijk Lies… Ik vind het nu ook te langdradig… Ik ben 2 weken weg geweest en ik heb eigenlijk niks gemist. Ze zijn nog steeds met hetzelfde bezig. We zitten nu al in april… waarschijnlijk gaan ze dit uitrekken tot de zomercliff want in zo een korte tijd gaat er geen nieuw verhaal meer komen.

   hoofdpunten zomercliff zullen zijn:

   Lucas en Bing zijn alsnog de lul… met wraak van ludo. Aysen die alles ontdekt en Menno word ontslagen ofzo want zijn foto staat niet bij de vaste cast terwijl Vincent wel.

   Tim komt plotseling levend opduiken maar heeft eerst problemen omdat die oude man hem niet wilt laten gaan.

   Maxime die alles moet bekennen… die waarschijnlijk iedereen kwijtraakt door alle leugens heel de serie door.

   Met de langdradige gedoe kan je zomercliff nu al voorspellen wat het gaat worden

   1. @Danny, Menno heeft nooit bij de foto’s gestaan. Daar er vanaf het begin duidelijk EN bekend was dat Menno geen vaste rol heeft/had in GTST.

  2. Mee eens….. de verdwijning van Tim was opzich best spannend, de boottocht ook, alhoewel ik niet echt begreep
   waarom Lukas dit in zijn huwelijksnacht ging doen, maar goed dan komt die aanvaring met iets, en zoveel weken verder is dit nog steeds een hot item in gtst….van Tim hoor je helemaal niets meer, die Willem had tot nu toe maar een kort rolletje.
   En dan dat gezeur met met Nina en Vincent, hoe verzinnen ze het, het lijkt echt kleuterspel waar je naar kijkt.
   Toch blijf ik kijken, waarom…..ik kijk al bijna vanaf het begin en ja dan ben je geloof ik toch verslaafd.

  3. Ik las de reactie van Lies en wilde daarop reageren maar toen zag ik de rest.. jullie hebben allemaal gelijk. Vind het jammer want ik kijk ook al vanaf het begin maar GTST begint steeds meer op the bold te lijken….ook zooo langdradig waardoor vele anderen en ik het niet meer volgen. Vorig seizoen werd alles ook al zo uitgerekt waardoor het niet meer spannend maar irritant werd om naar te kijken! Maxime heeft al lang geen toegevoegde waarde meer voor gtst en moet er gewoon uit i.p.v.
   ineens toch een zoon te
   hebben! Ludo is ook een slechterik maar die heeft tenminste nog een leven! Maxime doet niks anders als bloed zuigen..word er gewoon simpel van en hetzelfde geldt
   ook voor Aysun! Hoop dat er dat er wat met onze feedback wordt gedaan. Groetjes aan alle andere GTST fans

 2. Gewoon negeren reactie weghalen en bannen .

  Verder Beau Snyder had ontslag moeten krijgen wij mogen toch ook geen dubbele baan hebben wanneer we de ene baan op moeten zeggen.

 3. @dre, wat het eerste betreft van je reactie ben ik het mee eens.

  Maar het 2de gedeelte is grote onzin. Zou niet weten waarom je geen 2 banen mag hebben. Zijn er genoeg hoor, zeker in deze economische slechte tijden, waar vele mensen de eindjes niet aan elkaar kunnen knopen. (of te wel met 1 salaris niet alle (vaste) lasten kunnen betalen.
  Als je daar zelf (of je ouders) geen last van hebt, prima, maar vraag maar eens in je directe omgeving, kom je van zelf achter.

 4. Reageer maar niet meer op die tekst van StefanoSandersfan ik heb er al een melding van gemaakt.

  Ik denk dat heel veel kijkers zich aan het irriteren zijn aan de verhaallijn rondom Tim. Het duurt te lang de reden daarvan is Beau in het theater staat en ze een verhaallijn moesten verzinnen. De schrijvers hebben hier geen goede verhaallijn van gemaakt vind ik. Nogmaals ze hadden Tim beter naar Amerika naar zijn moeder kunnen laten gaan, om alles op een rijtje te zetten, dat was veel beter geweest.

  De verhaallijn rondom Maxime. Daar irriteer ik me ook enorm aan. Helemaal aan Nina. Ik begin haar een beetje zielig te vinden met haar verliefdheid. Hoe vaak moet ze Vincent nog zien zoenen met iemand anders. Dat is dan al duidelijk. Hij heeft ook gevoelens voor haar maar hij wilt er niet aan toegeven. Maar laat ze maar iets met elkaar krijgen, dan vertelt Maxime uiteindelijk de waarheid. Hopelijk wordt het niet de cliffhanger want dan gaan we terug in de tijd hoe Helen aan Peter vertelde dat hij haar zoon is.

  1. haha de schrijvers dachten vast: “Laten we een cliffhanger maken met de verhaallijnen uit ander cliffhangers.

   – Maxime vertelt dat Vincent haar zoon is (seizoen 3)
   – Anton ziet de vermiste Tim lopen, in de veronderstelling dat hij dood is (seizoen 1)
   – Nina en Milou worden zo boos op elkaar dat ze elkaar te lijf gaan, met alle gevolgen van dien (seizoen 5) (Rikki en Wiet zouden dit ook nog kunnen zijn)
   – Menno heeft zo’n spijt dat hij Lucas heeft geslagen. Hij wil van het dak springen. Lucas probeert hem tegen te houden (seizoen 7)
   – De ruzie tussen Ludo en Bing loopt uit de hand. Ludo hangt aan een cliff (gaat Bing hem redden), Ludo vertelt dat zijn privédetective erachter is gekomen dat Monica inmiddels een kind heeft. Bing is de vader.

   Nog iemand aanvullingen hahaha

   1. wow! hier is over nagedacht en gek genoeg, het zou me niets verbazen als dat nog het verloop van de summercliff gaat worden 🙂

  2. Demy je hebt gelijk wat betreft die @StefanoSandersfan.

   Ook heb je gelijk wat Tim betreft, Beau staat idd in het theater samen met z’n vader Erik Schneider. Ondanks dat velen schrijven o.a. GTST Facebook, dat het om de Flexwet gaat. Zou handiger zijn als ze bij GTST daar eens niet zo geheimzinnig over zou doen. Al weken lees ik steeds hetzelfde verhaal. Zo irri.
   Ook de verhaallijn van Tim is idd langdradig, maar ja, dat zijn we toch wel gewend in GTST. Het is niet de enige verhaallijn die zo lang duurt, of erger nooit opgelost schijnt te worden. (zoals je al schrijft, Maxime’s fratsen, nu en in het verleden).

 5. Spoilers 14-4 t/m 18-4

  Deze kwam ik vandaag tegen op twitter
  Maandag 14-4
  Noud probeert te ontdekken wat er tussen Lucas en Menno is gebeurd. Een zakelijk geschil tussen Nina en Lorena wordt steeds groter. Bing accepteert het niet als Jef hem oneerlijkheid en egoïsme verwijt.
  Dinsdag 15-4
  Wiet probeert loyaal te blijven aan Sjoerd ook al gelooft ze niet meer in het vinden van Tim. Een goedmaak poging van Menno verloopt niet helemaal lekker. Vincent ziet dat Nina het moeilijk heeft na de breuk met Lorena.
  Woensdag 16-4
  Bing wordt woedend op Sjors omdat zij Nuran onder druk gezet heeft. Rikki wordt geconfronteerd met verdriet uit het verleden. Wiet vermoedt dat Sjoerd aan het afglijden is. Aysen doet Sjors een verleidelijk voorstel.
  Donderdag 17-4
  Lucas zakt midden in de Rozenboom zomaar in elkaar. Nina probeert er op zakelijk gebied met Lorena uit te komen en doet haar een aanbod. Julia overlaat Rikki met goede zorgen maar bereikt het tegenovergestelde.
  Vrijdag 18-4
  Wiet is bang dat ze Sjoerd van zich afstoot en doet een ontdekking. Anton en Rikki beleven een gezellige skatedag in het park. Lucas drinkt zijn pijn weg. Janine denkt dat Roel een goede match is voor Bianca.

  1. Roel? De broer van Menno komt terug op vrijdag? Leuk, komen we eindelijk achter de ins en outs van Menno’s geheim en waarom hij zich zo agressief gedraagt….

   Tim is trouwens half mei weer terug. Heb een spoilerfoto gezien op twitter van buiten opnames van Tim en Sjors. Dus het duurt helemaal niet tot de zomerstop.

   Snap trouwens dat gezeur over de verhaallijn van Tims verdwijning niet… Hierdoor hebben we wel een spannende lijn tussen bing en Ludo, is het de vraag hoe t afloopt met Lucas en Menno, de spanning tussen bing en Lucas, de bouwhuisjes etc etc. Maw deze verhaallijn zorgt voor veel roering in meerdijk. En hoewel we weten dat Tim weer terugkeert, ben ik wel benieuwd naar de manier waarop…. Dus als je dit al niet meer spannend vindt….

     1. Ah echt leuk van hun 2 samen, zeker als e elkaar net weer hebben gezien.

 6. Die reactie van Stefanosandersfan van vanmorgen over die spoiler van 14 april heb ik niet eens geschreven. Ik vind het raar reageer ik een tijdje niet hier. Stopt die uiteindelijk vanzelf en reageer ik hier weer begint diegene weer mijn naam te gebruiken.
  Stop aub hiermee wie mijn naam gebruikt als je zo erg hekel aan mij hebt waarom dan? En wie ben je gebruik je eigen naam en scheld daar maar mee zelf weten maar niet met andermans naam en ook niet met mijn naam.
  Word hier zo gek van.

  1. De weg van de minste weerstand volgen en gewoon een andere nickname aannemen. Probleem opgelost en je kunt weer zonder frustratie berichtjes posten 🙂

  2. @Stefanosandersfan: ik heb daarover bericht gehad met de redactie: de opmerking is verwijderd en ze hebben hem ook geblokkeerd hierop.

 7. Zou vincent niet gewoon allang weten dat mijn axime zijn moeder is? Misschien houd hij daaromnina wel op afstand. En fijn dat lorena terug komt 🙂

 8. Sjoerd vervelend? nee ik vind juist dat hij goed bezig is. Hij laat tenminste zien dat hij Tim wil vinden, terwijl de rest maar blind op de politie vertrouwen. En zo’n zoektocht levert nou eenmaal wel eens minder leuke periodes op. Ik vind net als velen hier dat het veel en veel te lang duurt met Vincent/Maxime. Nina gedraagt zich als een kind. Ze moet echt gaan beseffen dat ze nu eens een keer niet alles kan krijgen wat haar hartje wil. Verder denk ik het tussen Bing en Ludo pas gaat beginnen en dat we nog veel meer ‘leuks’ kunnen verwachten van die twee.

  1. Toch ook wel behoorlijk hypocriet van Sjoerd; nooit goed bevriend geweest met Tim en dan opeens nu heel erg bezorgd zijn? Komt voor mij toch niet heel geloofwaardig over. En wat betreft Nina; als een man zulke signalen geeft zou ik ook denken dat hij mij leuk zou vinden. Vincent zegt het 1, maar het is duidelijk dat ook hij verliefd is (en nee niet op Milou!). Kan dat kind er trouwens niet uit? Vreselijk irritant en voegt totaal niks toe! Ben ook benieuwd wat er nog tussen Ludo en Bing gaat gebeuren idd!

 9. Het duurt allemaal te lang met Maxime – Vincent – Nina.
  Dit duurt nu al ruim een half jaar, het is knap dat ze het zolang kunnen uitrekken bij gtst.
  Maar nu word het gewoon een zielige vertoning, Nina die zichzelf weggeeft, en Vincent die met Milou verder wil.
  En Maxime die tegen alles en iedereen liegt, en Jef die alles weet maar niets zegt, hij is net zo erg.

  Is Milou trouwens bij de vaste crew van GTST? Ik hoop het niet vind haar personage totaal niet interessant.
  Had liever gezien dat Menno bij het vaste team van gtst kwam.

  Dan de vermissing van Tim, dit duurt nu inmiddels ook al een paar maanden en begint vervelend te worden.
  Petje af voor Sjoerd wat speelt hij het goed allemaal.

  De verhaallijn Lucas – Bing – Ludo is dan wel weer heel erg leuk om te zien en spannend ook.

  Wat ik me dan nog afvraag:

  – Wanneer word het eindelijk bekent dat Aysun Danny heeft vermoord?? (en dat terwijl Bing dit ook weet, Rik heeft hem dit in vertrouwen verteld)

  – Wanneer word bekend dat Maxime een vies spelletje gespeeld heeft met Janine?

  – Bing zou inmiddels allang vader zijn van Monica, wanneer word dit duidelijk?

  1. milou Lotte is voor een korte periode in gtst is bevestigd door rtl boulevard. Menno Dave mag niet zeggen of het om een hoofdrol of gastrol gaat .

 10. Zo cliché dat we een Helen/Peter zomer Cliff krijgen, maar dan in de versie van Maxime en Vincent. Helen wachtte toen ook een half seizoen met haar waarheid te vertellen. Ook Laura had toen een eeuwigheid gewacht met Dennis.

 11. aflevering van vrijdag en maandag al gezien het belagen van menno naar noud toe is waar lucas uithangt menno hoort via noud dat hij bij sjoerd is . maandag geeft lucas zich aan na eerst ales tegen sjoerd te hebben gezegt menno kan hem daar niet van af houden lucas wil het zelf zich aangeven.

 12. Ik heb het gevoel dat Bing in de bak terecht komt hij heeft een boot gestolen, boot gesloopt en boot in de fik gestoken. ik denk dat hij een grote straf krijgt . Lucas is medeplichtig maar krijgt een celstraf van een paar maanden.

  Ik denk dus echt dat Bing de serie gaat verlaten en dat dit de leader indeling wordt ik hoop dat dit de vervanging wordt als het zo is:

  Menno vervangt Bing
  Roel vervangt Rik

  Laura – Noud – Jef – Lorena – Rikki
  Anton – Bianca – Tim – Sjoerd
  Wiet – Sjors – Nuran – Aysen – Roel – Menno – Lucas
  Janine – Nina – Ludo – Maxime – Vincent

  1. Dat zou ik ook graag zo zien. Alhoewel het jammer zou zijn als Bing de serie gaat verlaten
   maar Menno en Roel erin zou wel weer aangenaam zijn.

   1. Ik zou het niet jammer vinden als Bing de serie zou verlaten. Hij speelt erg goed, maar wat een irritant personage is het toch…
    Ven mij mag Menno zo wie zo een vaste rol worden en dan ook maar meteen zij broer erbij. Met mogelijke relaties voor Roel mrt Lorena, Bianca, Maxime, Nuran, ….

 13. Ik vind Bing al een hele tijd vervelend. Van mij had hij de moordenaar van Mike mogen zijn dan was hij er al uit. Ik mis Rik en vind het echt jammer dat hij er uit is. Rik hoort net als Ludo echt in gtst Bing zal ik niet missen en ja, Ik zou het ook leuk vinden Roel en Menno in de plaats van Rik en Bing.

 14. Ik vermoed ook dat Bing de serie zal verlaten. Ik denk niet dat Menno bij de vaste cast gaat horen. Wel hoop ik het maar ik denk niet dat het gebeurd. Aangezien Menno nu anders wordt en het lijkt er ook op dat ze naar zijn exit toewerken. Ik hoop dat het niet zo is maar het lijkt er wel op.

  Ik hoop natuurlijk dat er wat oude bekenden terugkomen om de plek van Rik in te nemen en als Bing ook de serie verlaat dan een nieuw frisse personage of ook een oude bekende?

 15. Ik krijg moordneigingen als ik Maxime zie en hoor…..houdt dit dan nooit op???????
  Zouden de schrijvers nooit kritieken lezen dan?
  Surf op gtst en lees de kritieken, werkelijk overal lees je de langdradige toestand over Maxime- Nina- Vincent.
  Milou komt er helemaal slecht vanaf, ze kan niet acteren…..
  Toen gtst pas begon waren de verhaallijnen ook wel eens niet kloppend, maar zo saai als nu kan ik me het niet herinneren.
  Maar ja hoor, ik blijf toch wel kijken, er zit gelukkig nog wel wat actie in met Ludo en de verdwijning van Tim.
  Krijg trouwens het gevoel dat Nuran ooit nog eens iets met Ludo krijgt, zoals ze hem aansprak over Bing…. het beviel Ludo duidelijk wel.
  Over Lukas en Menno durf ik geen uitspraken te doen, geen idee hoe dit af gaat lopen als Menno er nog eens uit gaat.

  1. Ik ben het helemaal eens met het langdradige verhaal van Maxime – Nina – Vincent. Maxime komt overal mee weg, om moe van te worden.
   Als ik de spoilers van de week erop goed lees, denk ik dat Menno op dinsdag Toko verlaat. Zij broer komt naar Meerdijk. Ik hoop nog steeds dat Lucas en Menno dit alles te boven komen, anders was het hele huwelijk ook niet nodig geweest en was het publiciteit en een statement.
   Een paar dagen geleden zag ik een kort interview met Dave, hierin zegt hij aan dat het gedrag van Menno voortkomt uit angst. Agressie door angst. Ik denk dat Menno een liefde verloren is en nu o zo bang is om Lucas kwijt te raken. Ik hoop dar Roel (zijn broer) een belangrijke schakel kan zijn om Lucas en Menno hier doorheen te laten komen.

     1. weet ik suus als menno echt naar de rozenboom terug gaat verwacht ik ook dat hij zo exit is ik verwacht eerder dat hij toch in toko blijft maar dat het goedmakertjre meer om zijn ontslag zal zijn hij zal wel weer te ver zijn gegaan

 16. Al maanden geleden heb ik geschreven dat het wel erg langdradig is geworden, nu schrijven jullie het bijna allemaal.
  Jullie schreven toen dat ik maar nooit meer moest kijken.
  Het lijkt er op dat de uitzendingen veel goedkoper moeten, dus heel lang wachten op ontknopingen, rekken dus.
  Ook ik ben nog steeds een fan, maar als je een week zou missen, mis je niets! Ja, lees dit maar goed schrijvers.
  Er spelen nu zoveel items die op een ontknoping wachten, moeten die allemaal in de laatste uitzending een cliffhanger worden??

  Dan nog even iets heel anders.
  Waarom heeft “Lucas” steeds wondjes aan zijn lippen? Hij moet wel uitkijken voor zijn gezondheid.

  1. Ik snap ook niet waarom het zo lang duurt. misschien wordt Bing wel vermoord door 1 van de bewoners alleen wie heeft het gedaan en hoe is hij vermoord?

 17. Ik vind GTST helemaal niet saai ofzo, het duurt misschien een klein beetje te lang, maar vind het totaal niet lastig. Ik vind het leuk, zoals dat tussen Bing en Ludo, of Maxime. Als het straks uit komt dat Vincent haar zoon is word het misschien nog wel leuker en vooral tussen janine en maxime. Milou vind ik ook totaal niet irritant. Ik denk verder wel dat Bing er uiteindelijk uit gaat, en ik heb ook al weer zin in dat Lorena terug komt. En hoop dan wel dat het weer goed komt tussen haar en nina. Hoop ook dat Tim weer snel terug komt, ze zullen wel boos zijn, de hele familie Bouwhuis. Want hij is natuurlijk al een tijdje beter en kon al naar huis. Maar misschien heeft Willem er wel voor gezorgd dat dat niet kan. Ik ben benieuwd

 18. Het duurt inderdaad wel beetje lang met de ontkoping en climax van de verhaalijnen die nu lopen. Maar aangezien de cliffhanger pas in eind Juni/ begin Juli uitgezonden wordt. Denk ik dat er nu niet in korte tijd nieuwe verhaalijnen zullen opbloeien.

  Maar ik denk daarom dus dat de cliffhanger heel spannend zal eindigen want de verhaalijnen die nu lopen is best wel spannend vind ik.

  -Maxime`s leugen over het feit dat ze geen kinderen kan krijgen door Ludo maar uiteindelijk is Vincent haar zoon.
  -Lorena die Nina heeft opgelicht en vervolgens is gevlucht.
  -Verdwijning van Tim.
  -Menno`s woede en die het moeilijk heeft om zijn woede onder controle te hebben.
  -Sjoerd Wiet en Rikki dat gedoe.
  -Nuran en Bing ik vind het een beetje vaag gedoe. Is Nuran nou echt verliefd aan het worden op Bing? Of is het gewoon omdat ze Rik mist of wat dan ook? Vind het beetje vaag.
  -De bootdiefstal nou in dat geval zonder te vragen de boot lenen. Ik noem het niet stelen want stelen is wat anders als je steelt dan breng of geef je het niet terug. Maar in dat geval hebben Bing en Lucas het wel teruggegeven maar alleen er is wat mee gebeurd.
  -De vete tussen Bing en Ludo.

  Al die verhaalijnen samen kun je niet zeggen dat het niet zo spannend is. Het is inderdaad wel beetje te lang allemaal. Maar zoals ik heb gehoord of het klopt weet ik niet komt Lorena al snel terug. En daar zal ook wel wat mee gebeuren tussen Lorena-Nina-Ludo. Dan bloeit er ook een nieuwe verhaalijn op wat zal Ludo dan doen? Hij is nu wel weer de oude Ludo zoals vroeger. En ook heb ik gehoord dat Tim ook snel terugkomt. Als ik het goed hebt komt hij in Mei terug. Maar hoe dat verder gaat aflopen weet ik natuurlijk niet. Maar wat ik denk is dat die Willem niet schuil blijft houden die zal wel terugkomen om voor wat opschuddingen te zorgen.

  Ik verwacht ook dat deze seizoen het laatste seizoen is van Bing. Ik weet niet of hij stopt maar volgens mij zou het wel eens kunnen. Misschien dat Bing vermoordt wordt? En wie dat gedaan heeft?

  Ik denk dat de cliffhanger best wel spannend kan worden.

  Aangezien er veel verhaalijnen die wel in de cliffhanger tot een ontkoping kan komen.

  Ik denk dat er in de cliffhanger uitkomt dat Vincent de zoon is van Maxime en dat ook uitkomt dat Maxime Maarten heeft ingehuurd.

  En ik denk dat er iets ergst gebeurd met Bing door Ludo. Maar niet alleen met Bing maar ook met Lorena. En ik denk ook dat niet alleen Bing en Lorena dan wat overkomt maar dat er onschuldige mensen ook wat overkomen.

  Ook denk ik dat er iets gebeurd met Menno dat hij helemaal door het lint gaat. Dan is de vraag gaat het goedkomen? En dan komt het uiteindelijk helemaal goed. En ik denk ook dat er wat gebeurd met Sjoerd Wiet en Rikki.

  Het zou wat zijn dat Nina zwanger raakt van Vincent en rond de cliffhanger hoort ze dat ze neef en nicht zijn. Dan heeft Maxime het zover laten komen dat Nina zwanger is. Dat zou nog veel spannender verhaalijnen kunnen komen. En ik denk ook dat Willem ook opduikt in de cliffhanger en er wat vervelends gebeurd.

  1. Ik denk dat Maxime 2 à 3 weken voor de cliff verteld dat Vincent haar zoon is, en dat er in de cliff iets gebeurd tussen haar en de andere Sanders & Janine. Maar ik wel absoluut niet dat ze doodgaat hoor. Ik denk ook dat het erg spannend gaat worden.
   Zullen ze nu al bezig zijn met opnemen voor de cliff? Volgens mij is het wel al tijd of in ieder geval bijna.

 19. 18 april:
  Wiet is bang dat ze Sjoerd van zich afstoot en doet een ontdekking.

  Ik hoop dat Tim het is 😛

  Net de shortie gezien wat kan Aysen toch scheel kijken op het einde.

 20. Ik heb net een hele reeks oude gtst afleveringen gezien en heb toch wel even genoten van de snelle tempo in de verhaallijnen. Het is tegenwoordig zoals iedereen het zegt allemaal zo langdradig. En die verhaallijn van Nina-Maxime en Vincent, dat kan gewoon niet, het duurt zoooo lang. Iedereen weet dat er iets gaat gebeuren waardoor Maxime het wel moet zeggen, maar wanneer dat is, dat weet niemand en het kan nog echt tot de zomer duren.

  Zelf zou ik wel graag een nieuwe verhaallijn met Noud zien, die speelt ook nu maar meer een bijrol na al dat gedoe met Nina. Misschien een nieuwe liefde voor Noud, maar ik zal niet weten wie en Nina blijft toch wel de beste match voor Noud.

  En die verhaallijn met Lucas-Bing-Tim enzo. moet ook eens klaar zijn. Ik vind Lucas’ karakter ook wat minder worden, hij is de laatste tijd alleen maar bang en niet meer de leuke Lucas die veel lol heeft.

  1. GTST moet zich schamen.
   Ze zijn toch wel verzekerd van de kijkcijfers, ik voel me steeds meer een domme kijker worden met deze verhaallijnen, zeg maar weer: Sesamstraat is beter.
   Alleen de lijn Ludo – Bing is nu nog spannend.
   Als we nu als kijkers niet geweten hadden dat Maxime een zoon had was het misschien nog iets anders geweest.
   Bianca die totaal niet Bianca is van eerst, ik ga heus niet het taleeractent van de nieuwe Bianca in twijfel trekken, maar het is net of zij zich niet heeft ingeleefd wie Bianca nu werkelijk was, een mens kan best veranderen,maar helemaal jezelf verloochenen lukt nooit, en ik herken op geen enkele manier de Bianca van toen.
   Waarom krijgt Noud niet een leukere rol?
   Waarom zijn Jef en Laura amper nog van betekenis?
   Denk met weemoed terug aan de tijd dat Jef met Bings moeder was, dat was een leuke tijd.
   De thema feesten in de koning.
   Het is nu alleen nog maar slechte tijden.
   Misschien dan maar niet meer kijken?
   Zou me dan toch wel weggejaagd voelen hoor, het was toch altijd even uitblazen om acht uur s,avonds.

 21. Stefano enz. fan. denk je nu dat wij dat allemaal niet weten, wij zijn niet achterlijk!.
  Sam, ik ben het helemaal met je eens, goed beschreven.
  Door de bedenkers en schrijvers van GTST, worden wij aangezien als kleuters. Op dit moment spelen er zo veel zaken die als plot kunnen fungeren, te veel. Als jullie dit inderdaad gaan rekken tot eind juni, dan zal geen enkele GTST fan dit op prijs stellen. Dus, laat zien dat Tim terug komt. Laat zien dat Vincent kiest. Laat zien dat Maxime de waarheid verteld. Wat doet Lucas, hoe loopt dat af?
  Is het budget soms gehalveerd, vragen de spelers meer geld, verdienen de schrijvers niet genoeg.
  Het komt mij op het ogenblik erg goedkoop over.

 22. @Anja.
  Hoe bedoel je met: Denk je nu dat wij dat allemaal niet weten. Wij zijn niet achterlijk! ? Wat bedoel je daarmee?

 23. Langdradig maar best nog leuk. Maar Nina en Vincent moeten wat krijgen zodat ze weer gaan vechten, net als Rikki en Wiet van de week. Dat vind ik leuk:)

 24. Hey ik weet zeker dat tim niet dood is hij komt over een paar weken weer in beeld als sjors hem tegen komt dus geloof me tim is niet dood maar ik ben een hele erge grote fan van gtst ik hou van gtst ik kijk altijd alle afleveringen en als im er een mis wordt het gelijk terug kijken.

  I ♥ GTSTS
  WE ♥ GTST

  Xxx lola xd 😉

 25. 16 april. Bing wordt woedend op Sjors omdat zij Nuran onder druk gezet heeft. Rikki wordt pijnlijk geconfronteerd met verdriet uit het verleden. Wiet vermoedt dat Sjoerd aan het afglijden is. Aysen doet Sjors een verleidelijk voorstel.

  17 april

  Lucas zakt midden in De Rozenboom zomaar in elkaar. Nina probeert er op zakelijk gebied met Lorena uit te komen en doet haar een aanbod. Bianca raakt een verkeerde snaar bij Anton. Julia overlaadt Rikki met goede zorgen en bereikt het tegenovergestelde.

 26. Spoiler van 18 april

  Wiet is bang dat ze Sjoerd van zich afstoot en doet een angstige ontdekking. Rikki en Anton beleven een gezellige skatedag in het park. Lucas drinkt zijn pijn weg. Janine denkt dat Roel een goede match is met Bianca.

  19 april

  Noud laat zich niet met smoezen van Lucas afschepen. Rikki liegt om dicht bij Anton te kunnen zijn. Wiet wordt door Sjoerd emotioneel gemanipuleerd. Bianca vraagt zich af of ze de date met Roel moet doorzetten.

  22 april.

  Noud laat zich niet met smoezen van Lucas afschepen. Rikki liegt om dicht bij Anton te kunnen zijn. Wiet wordt door Sjoerd emotioneel gemanipuleerd. Bianca vraagt zich af of ze de date met Roel moet doorzetten..

  Dit is wel genoeg

  Bron http://www.rtl.nl/#!/tvgids

 27. Julia trekt conclusies over Antons gevoelens voor Bianca. Wiet probeert Sjoerd af te remmen als hij naar Canada wil om Tim te zoeken. Sjors en Aysen werken samen om Bing aan te pakken. Nuran krijgt een onaangename verrassing.

  Dit was 22 Dinsdag 22 april als het goed is.

 28. Krijgen we geen nieuwe spoilers meer te zien, om het NOG spannender te maken???

  Het begint echt op the bolt, te lijken, daar gebeurt ook om de 2 maanden iets.

  Stefanosandersfan: IVon geeft jou een duidelijk antwoord, waar ik het helemaal mee eens ben!!!!

  We zitten nu elke avond te kijken, terwijl we wel een maand hadden kunnen missen, bedankt schrijvers!!

  Nogmaals de vraag: Zijn de kosten gehalveerd?

  Er zijn toch grenzen om ons aan het lijntje te houden??

  Na het lezen van alle bovenstaande klachten, kunnen jullie er toch wel wat tempo in gooien??

  Nee, natuurlijk niet alles is al opgenomen, we moeten het er maar meer doen. Hoeveel kijkers willen jullie overhouden???

 29. Helemaal mee eens, wordt gewoon saai om naar gtst te kijken, sterker nog, ik ben vaak tijdens de serie met andere dingen bezig, omdat het toch voorspelbaar is, en waar blijven die nieuwe spoilers idd, tim kom is terug in de serie, datmaakt het misschien nog spannend, net als toen rik bedrijgd werd door die rare chick datwasspannend nu is het boring langdradig

  1. Ik kijk nu 1 jaar en vind , er is helemaal niemand gelukkig van al de personen die mee doen !!! zou daar nu eens verandering in kunnen komen ?

Geef een reactie