Maandag 28 april:
Wiet gaat uit haar dak als ze Sjoerds smokkelplannen hoort. Noud zoekt hulp en goede raad als hij vermoedt dat Lucas slachtoffer is van huiselijk geweld. Nina begrijpt Vincents bedoelingen verkeerd. Het frustreert Menno dat Lucas en Roel hem niet serieus nemen.

Dinsdag 29 april:
Nuran raakt wanhopig als het niet lukt om met Bing in contact te komen. Wiet bekent Sjoerd haar grootste angst. Sjors wil Bianca inzetten om het valse alibi van Nuran te ontmaskeren. Anton ontdekt de stiekeme reisplannen van Sjoerd en Wiet.

Woensdag 30 april:
Vincent krijgt te horen dat Milou plotseling in het ziekenhuis is opgenomen. Lorena zoekt hulp omdat ze het bij wil leggen met Nina. Het irriteert Menno enorm dat Noud hem steeds in de gaten houdt. Sjoerd is bang dat hij iedereen om zich heen kwijt raakt.

Donderdag 1 mei:
Lorena verwacht dat Jef haar kant zal kiezen in het conflict met Nina. Sjoerd heeft heel wat uit te leggen aan zijn moeder. Nina is geschokt over de reden waarom Vincent in Meerdijk wil blijven. Jef heeft door Bing een gewetensprobleem.

Vrijdag 2 mei:
Het conflict tussen Nuran en Aysen/Sjors komt tot een gewelddadige climax. Lucas verwijt Noud dat hij aan het stoken is in zijn huwelijk. Het doet Rikki pijn als Anton haar bot afwijst. Janine doet een goed woordje voor Anton bij Bianca en lijkt daarmee succes te hebben.

Jorrit

22 jaar / Docent Scheikunde & Docent NaSk / Leerkracht Basisonderwijs / (4e jaars deeltijd) Student FLOT Scheikunde / Judoka + Coach + Scheidsrechter (niveau 2) bij JBN / Vrijwilliger & (Algemeen) Werkgroeplid bij KiaK Kinderactiviteiten / Teamleider (niveau 1) & Recreatiemedewerker (niveau 3) bij Recrateam

http://g-t-s-t.blogspot.nl/

92 comments on “GTST Spoilers 28 april t/m 2 mei

 1. Dan plaats ik ze hier nog maar een x 😉

  Maandag 5 mei 2014:
  Nuran wordt levensgevaarlijk gewond naar het ziekenhuis gebracht. Lucas realiseert zich dat Menno’s toekomst in zijn handen ligt. Vincent weet niet wie hij het meeste aandacht moet geven: Nina of Milou? Noud lucht zijn hart over de mishandeling van Lucas.

  Dinsdag 6 mei 2014:
  Sjoerd heeft iets op te biechten aan Anton. Menno probeert Noud bij Lucas vandaan te houden. Bij Bing laaien wraakgevoelens op wanneer hij hoort wat er met Nuran is gebeurd. Lucas wordt verhoord door de rijksrecherche. Nuran krijgt heel slecht nieuws.

 2. Vincent weet niet wie hij de meeste aandacht moet geven. Hij is verliefd op Nina, maar heeft nu voor Milou gekozen. Mischien omdat hij weet dat Nina familie is?

  1. Dit is wat ik dus ook denk! Volgens mij weet hij allang dat Maxime zijn moeder is en weet hij dus ook dat Nina ben hij neef en nicht zijn. Daarom begint hij niets met Nina.

   1. Maar Vincent heeft al een paar keer met Nina gezoend. Waarom zou hij dat doen als hij wist dat Maxime zijn moeder is?

  2. Nee natuurlijk weet Vincent dat niet. Anders zou hij toch ook niet gezoend hebben met haar. De reden is allang bekend. Hij heeft het notabene tegen Janine gezegd. Hij is slecht uit elkaar gegaan met milou en wil zich niet weer binden. Milou is gewoon een makkelijk excuus om van Nina af te komen. Hij denkt dat zijn gevoelens wel over gaan maar dat gaat niet gebeuren. Nu gebruikt hij milou alleen maar terwijl hij verliefd is op Nina.

  3. Ik denk dat hij het nog niet weet want op 28 april gaf hij aan dat hij Nina wil en dat doe je niet als het je nichtje is neem ik aan. 😉

 3. vrijdag 2 mei:
  Het conflict tussen Nuran en Aysen/Sjors komt tot een gewelddadige climax.

  maandag 5 mei:
  Nuran wordt levensgevaarlijk gewond naar het ziekenhuis gebracht.

  deja-vu duwt Aysen nu de volgende van de trap?

  En laat Milou maar dood gaan zijn we van dat personage af.

 4. “Nuran krijgt heel slecht nieuws” ik denk dat ze te horen krijgt dat ze niet meer kan lopen, of geen kinderen kan krijgen

 5. Als Bing zal beginnen om serieus Aysen te chanteren dan wordt GTST superspannend! Daar wacht ik op. Ik genoot gister enorm ervan toen hij haar al ermee confronteerde.

 6. Oehh wat zou er met Nuran gebeuren…..ben benieuwd. naja waarschijnlijk wel door Aysen/Sjors als je de spoiler van vrijdag 2 mei en maandag 5 mei leest.

 7. Wauw wat spannende spoilers.
  Idd wat gebeurd er met Aysen Sjors en Nuran? Ik denk niet dat Aysen Nuran van de trap duwt. Ik denk iets met de mes of wat dan ook. Dat denk ik eerder.

  En wat zou er met Milou zijn? Is ze ziek? Of is ze zwanger? Ik denk eerder dat ze ziek is geworden en het waarschijnlijk niet haalt.
  Wat ik persoonlijk spannende verhaal zou vinden is dat de dokters denken dat Milou het wel zou halen. Maar 2 weken later ofzo overlijdt ze en de dokters hadden het verkeerd ingeschat. Dat zou ook wel spannende verhaal kunnen zijn.

 8. De spoilers van Woensdag 7 Mei 2014 is ook bekend.

  Woensdag 7 Mei 2014:
  Noud merkt grote spanning tussen Lucas en Menno en wacht het juiste moment af om in te grijpen. Lorena bedenkt een manier om uit haar financiële zorgen te komen. Vincent maakt een moeilijke keuze maar weet niet of hij nu het juiste doet. Rikki zorgt ervoor dat Anton haar uitnodigt voor een sportieve dag samen.

  Bron:
  http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/11128371

 9. Nou eindelijk lijkt het erop dat het leuker gaat worden, misschien dat het ‘gezeur’ op fb afgelopen half jaar ofzo toch een beetje heeft gewerkt! Laten we hopen dat het vanaf nu gewoon weer leuk word/blijft. Ben benieuwd wat voor geweldadige climax het is met nuran en sjors? Waren normaal toch de 2 zachtaardige meisjes. Volgens mij komt Tim ook komende maand terug.

 10. Ik vindt alle karakters eng! iedereen is ook iedereen aan het dwingen en pushen gaat nergens over!! Zo Nuran is geweldig toen ze kwaad was!!!! Sjors vindt ik ook geweldig maar misselijke karakters en Sjoerds is Wicked! like t see more of him! Nuran & Bing zijn echt geweldig and I love Bing… that’s the only black guy is this dutch soap

 11. Wat is er eigenlijk met Lucas aan de hand. Durft hij nu niet meer met Menno alleen te zijn? Bang dat hij weer een pak slaag krijgt? Ik vind het wel goed dat Noud het nu in ieder geval weet en zich ermee gaat bemoeien. Ik denk ook dat Noud gelijk heeft dat Menno echt wel van Lucas houdt, maar die losse handjes hé.

  Ik moet Menno wel gelijk geven wat betreft op het samenwonen van Milou en Vincent. Had wel even in overleg gekund. Hoe hij het brengt is natuurlijk niet goed maar ik vind wel dat hij gelijk heeft. Kan Vincent wel zeggen dat Menno ook zomaar bij Lucas is ingetrokken, maar ja die was toen al met Lucas getrouwd vrij logisch.

  Ik lees dat er iemand blij is als we weer een dag de verhaallijn Vincent/Maxime/Nina/Milou hebben. Nou ik echt niet. Wat Vincent doet vind ik echt niet oké daar geef ik Noud echt gelijk in. Het is overduidelijk op wie hij daadwerkelijk verliefd is. Op de één of andere manier wilt hij daar niet aan toegeven dus gaat hij zich lekker overhaasten in een hernieuwde relatie met Milou. Wat ook niet eerlijk is tegenover Milou want die is nog stapelgek op Vincent. Ja prinsesje krijgt eens niet wie ze wilt dus dan maar weer lekker ouderwets uithuilen bij pappie. Maxime begrijp ik ook niet. Ze houdt van Nina alsof het haar eigen kind is. Hoe kan ze dit verdriet Nina nu aan doen. Ook al is het voor haar eigen belang. Dat doe je toch niet. Daarom laat Vincent maar snel kiezen voor Nina en hopen dat Maxime dan wel snel eerlijk is.

  Wat is Nuran in 1 klap aan het veranderen zeg. Allemaal door Bing. Alles wat ze zeggen over Bing is natuurlijk waar, maar Nuran ziet dat natuurlijk nog niet. Tja misschien de volgende week als het te laat is. Maar hoe ze tegen Sjors doet. Is natuurlijk niet leuk, maar ik vind die verandering in haar karakter wel leuk. Nuran was altijd saai. Nu is ze totaal anders.

  1. Dat was ik die die verhaallijn leuk vind. Maar ik weet niet of jij de shortie van vanavond al hebt gekeken, maar daar kiest hij dus voor Nina.
   Maar met het samenwonen van Lucas/Menno en Vincent/Milou zie ik geen verschil, ze hadden inderdaad moeten overleggen, maar Lucas en Menno ook, ookal waren ze getrouwd, Vincent en Milou zijn ook gewoon een stel

 12. Ik hoop eigenlijk dat Roel erin blijft als vervanging voor Rik. Ik vind hem goed en naturel acteren en hij is een leuk karakter. Weet iemand hier meer van? Of die kans er in zit?

   1. Jij maakt mijn dag in 1 klap weer helemaal goed! En je wilt vast weten waarom! Nou dat zal ik je uitleggen. Ik kijk regelmatig op deze site puur uit nieuwschierigheid naar de nieuwe spoilers, niet om gezellig te kletsen. En ook weet ik dat er in de reacties ook vaak nog wat staat en toen zag ik deze reactie van jou en ik lag in een deuk van het lachen en dat maakte ook meteen dat ik voor het eerst een reactie ga plaatsen op deze site….. Het is zo vreselijk hilarisch dat je een hekel hebt aan gtst en dat je het triest vind. Want wat ik nou vooral heel triest vind is dat jij geen leven hebt, je haat gtst en toch ben je zelf zo zielig om op deze site te komen en zo’n reactie te plaatsen. Dat is echt een teken dat je niets beters in je leven te doen hebt. Hierbij gaat er een beeld door mijn hoofd van een zielig en eenzaam persoontje die nogal met zichzelf in de knoop zit en zijn/haar frustraties uit door andere mensen af te kraken die dit wel leuk vinden. Een normaal iemand laat een ander in zijn/haar waarde en accepteert het feit dat iedereen op deze wereld anders is en andere dingen leuk vind. En ohja… Veel plezier met aftrekken, je zult wel moeten aangezien je met deze houding toch niks beters zult krijgen dan je linker en je rechter hand. Veel succes met je leven weer op orde te krijgen!

   1. We hebben ook Laura met haar eigen zoon gehad…. Daarbij is neven en nichten die trouwen zo ‘gewoon’ dat elke koninklijke familie het deed, en het is vele landen nog steeds gebeurd. Dus zo ‘erg’ vind ik het nog niet eens…. Ja er zit wat van hetzelfde bloed in, maar ze kennen elkaar niet eens, dus denk dat het weinig kwaad kan.
    Ben ik natuurlijk weer raar om dat te zeggen, maar boeiie

    1. Ik heb het woord erg niet gebruikt, ik vind het ook niet zo erg. Maar vind het gewoon niet een goed idee ofzo. Zie het liever niet.
     Zie jij het al voor je dat je seks hebt met je ouders of broer of zus

    2. Ook een hemelsbreed verschil tussen bloedverwant neef en nicht zijn (zoals Nina en Vincent) of aangetrouwd (geen bloedverwantschap).

 13. Als Bing eruit moeten ze de hele leader omgooien zoiets?

  Laura – Noud- Lorena – Jef – Rikki
  Tim – Anton – Bianca – Sjoerd
  Wiet – Sjors – Aysen – Nuran – Roel – Menno – Lucas
  Janine – Nina – Ludo – Vincent – Maxime

  Roel is inderdaad de perfecte invulling voor Rik.

  1. Het personage dat in het middelpunt staat in gtst, komt altijd als laatste en dat is Lucas op dit moment.
   Maar ik snap niet echt wat het uitmaakt hoe die leader loopt. Dat is toch helemaal niet van belang? al staat Sinterklaas er tussen

 14. Ik mis de spanning van vroeger het laatste jaar een beetje, de grote problemen. Ik begrijp dat ze hun best doen maar de laatste tijd volg ik het ook. Niet echt meer omdat ik heb saaier vind worden! De mensen die het leuk vinden moeten zeker blijven kijken!

 15. Thema’s. bij GTST:
  Homohuwelijk
  Hoe normaal is liegen dat het gedrukt staat? ( Nuran- Bing )
  Kan dat, verliefd worden op je eigen neef/nicht?
  Verliefd worden op de opa van je eigen kind?

 16. Sommige homoseksuele hebben ook kinderen kijk naar Barbara Barend al zie ik bij Menno en Lucas niet gebeuren. Aangezien Menno niks met kinderen te maken wil hebben.

 17. Hier zijn ze @DaveMennofan

  Maandag 5 mei 2014 (aflevering 4921):
  Nuran wordt levensgevaarlijk gewond naar het ziekenhuis gebracht. Lucas realiseert zich dat Menno’s toekomst in zijn handen ligt. Vincent weet niet wie hij het meeste aandacht moet geven: Nina of Milou? Noud lucht zijn hart over de mishandeling van Lucas.

  Dinsdag 6 mei 2014 (aflevering 4922):
  Sjoerd heeft iets op te biechten aan Anton. Menno probeert Noud bij Lucas vandaan te houden. Bij Bing laaien wraakgevoelens op wanneer hij hoort wat er met Nuran is gebeurd. Lucas wordt verhoord door de rijksrecherche. Nuran krijgt heel slecht nieuws.

  Woensdag 7 Mei 2014 (aflevering 4923):
  Noud merkt grote spanning tussen Lucas en Menno en wacht het juiste moment af om in te grijpen. Lorena bedenkt een manier om uit haar financiële zorgen te komen. Vincent maakt een moeilijke keuze maar weet niet of hij nu het juiste doet. Rikki zorgt ervoor dat Anton haar uitnodigt voor een sportieve dag samen.

  donderdag 8 Mei (aflevering 4924):
  Wiet en Sjoerd doen een vervelende ontdekking over Sjors. Vincent stemt toe wanneer Nina hem een onconventioneel voorstel doet. Lorena ziet een mogelijkheid om Nina een hak te zetten. Maxime wordt getriggerd door een gesprek wat zij per ongeluk hoort en gaat op onderzoek uit

  vrijdag 9 mei (aflevering 4925):
  Rikki heeft het Heerlijk met Anton totdat ze ziet hoe Anton haar ziet. Bianca deelt met Janine en Julia hoe leuk haar date met Roel was. In het ziekenhuis heeft Nuran absoluut geen behoefte aan bezoek van haar zus. Sjors laat aan Aysen weten dat ze hun wraakplan tegenover Bing niet meer ziet zitten

  bron: tvgids app

  Na 9 mei nog 75 afleveringen voor de 5000 AFLEVERING

 18. Rikki en Anton vies. Voor de rest buiten Aysen en bing verhaal lijn erg saai. Wanneer Aysen met de flekswet moet hoef ik niet te kijken want dan is de serie helemaal saai

 19. Soap – Nederlandse soap over het turbulente leven van de inwoners van Meerdijk. ‘Aflevering 4924. (4924/)’ Wiet en Sjoerd doen een vervelende ontdekking over Sjors. Vincent stemt toe wanneer Nina hem een onconventioneel voorstel doet. Lorena ziet een mogelijkheid om Nina een hak te zetten. Maxime wordt getriggerd door een gesprek wat zij per ongeluk hoort en gaat op onderzoek uit. – donderdag 8 mei

 20. De spanning wordt langzaam iets verhoogd, maar ik kan gerust weer een week overslaan met kijken, ik mis niets.
  Je bent er zo weer in, de verhaallijnen zijn ze enorm aan het rekken.

 21. Rikki en Anton. Echt heel smerig.
  Je kan echt een week niet kijken en dan mis je niks. Jammer want is een poos heel leuk geweest. Nu maar een saaie bedoening.

 22. Ik heb de aflevering van maandag 28 april gezien en milou zag dubbel met 1 oog zou ze een hersentumor hebben?? reageer please 😀

 23. Ik denk niet dat het een hersentumor is. Ik denk dat ze een (zware) hersenbloeding krijgt waardoor ze woensdag in het ziekenhuis beland

 24. Eindelijk lees ik weer iets over Maxime, misschien komt ze spoedig erachter wat er allemaal gaande is tussen Nina en Vincent, en kan deze verhaallijn ook snel afgelopen zijn, persoonlijk kan ik niet echt tegen dat incest gedoe en ik kan niet wachten totdat Maxime het zegt, dan ben ik ook erg benieuwd naar de reacties van Nina en Vincent en ook Ludo, hahaha, zijn reactie wordt nog eens leuk.

 25. maandag 12 mei 2014 aflevering 4926:
  Vincent voelt zich schuldig over de liefdessituatie waarin hij zich bevindt. Menno doet Lucas een bekentenis over zijn verleden en geeft toe dat hij dit nooit had mogen verzwijgen. Willem probeert op subtiele wijze te achterhalen hoezeer Tim gemist wordt.

  Bron: TVgids app

  Tim is terug in de spoilers 😀

   1. Tim in de spoiler ??? Ja zijn naam wordt genoemd idd. Maar daar houdt het ook mee op.

    Want die Willem komt eerst eens kijken of Tim wel gemist wordt. 🙁

    Zegt dus niets, over wanneer Tim terugkeert in Meerdijk.

 26. Milou heeft vast een ernstige ziekte waardoor Vincent het niet gelijk kan uitmaken met haar. Kunnen de schrijvers weer tijd rekken. En kan Maxime haar gang gaan. Zo doen ze dat in GTST.

  1. Pamla, Suus

   Op 26 mei komt de (adoptie) moeder van Vincent in GTST/ naar Meerdijk. Het zou dus zomaar kunnen dat het gaat vlammen tussen haar en Maxime.

 27. Ik hoop dat ik morgen weer een nieuwe spoiler kan vinden dan schiet het op. Weet iemand trouwens wanneer de zomercliffhanger is geruchten zijn 6 juni 2014, maar is dat wel zo?

  1. Dat staat (6/6/2014) idd op Wikipedia. Maar we weten allemaal, dat niet alles klopt wat op Wikipedia staat.

   Maar gezien de start van het WK voetbal op 12 juni a.s. zou dat zo maar kunnen. Maar dit is dan wel 1 maand eerder dan vorige jaren.

 28. Shar je reactie op 27 april 2014 geweldig hahahahaha I love Gtst it’s a shame there’s almost no young black teenagers playing in this! we have only Bing daarom mag hij van mij niet uit de serie!!! Sjors & Aysen zijn echt eng! ik hoop dat hun wraak gevoelens hun terug zal pakken…Bing is altijd de dupe van iedereen hun fouten…altijd zogeweest …iedereen vergeet wat ze allemaal telkens weer met Bing doen… bijv de boot heft hij in brandt gestoken voor die lucas zijn paniek aanval ect… alles wordt omgedraait alsof hij de grootste boosdoener is….hij is leuk hij is gewoon sappig hij is Bing <3 echt een lekker ding

 29. Dinsdag 13 mei 2014

  ‘Aflevering 4927. (4927/)’ Sjoerd is blij met de opkomst op de herdenkingsdienst voor Tim. Sjors ontdekt dat Bing is vrijgelaten. Bing probeert Nuran ervan te overtuigen dat ze aangifte moet doen vanwege haar verwondingen. Aysen moet zich per direct op het bureau melden. Menno probeert nader tot Lucas te komen

 30. Ik denk dat ze allemaal in de week van 12 Mei denken dat Tim dood is en zelfs Sjoerd ook. En dat Tim ineens Vrijdag 16 Mei opduikt. Er zijn geruchten dat hij op 16 Mei weer terugkomt.

 31. In de spoiler van 12 mei staat o.a. “Willem probeert op subtiele wijze te achterhalen hoezeer Tim gemist wordt”.

  en in de spoiler van 13 mei staat o.a. “Sjoerd is blij met de opkomst op de herdenkingsdienst voor Tim”.

  Dus het zou zomaar kunnen kloppen wat je zegt/denkt beste @Stefanosandersfan

 32. Ik vond Wiet eens een keer lekker tekeer gaan met Sjoerd. Echt goed gedaan. Zo moet je zijn. Je moet nooit iets doen waar je niet achter staat. Heerlijk was het om haar te zien schreeuwen tegen Sjoerd.

 33. Logisch uiteindelijk dringt het tot Sjoerd door dat Tim niet meer “leeft” en dan ineens staat Tim weer in de spoilers. De kans is wel groot dat we Tim pas later krijgen te zien. Ik ben in ieder geval wel blij dat ze de hele verhaallijn rondom Sjoerd en zijn coke gebruik niet te lang hebben laten duren. Anders ga je weer krijgen dat hij verslaafd is.

  Lucas is volgens mij doodsbang voor Menno. Durft echt geen moment met hem alleen te zijn. Gezellig uiteten zit er niet in want hij bemoeit zich met Nina en Lorena. Wat Menno altijd nog bozer maakt is dat Lucas gewoon blijft vertellen zo druk. Dan zie je dat vuistje al komen. Ik denk dat Menno eens in therapie moet gaan om zich te leren te beheersen.

  Zo typisch natuurlijk dat nu Vincent uiteindelijk voor Nina heeft gekozen er iets is met Milou, en natuurlijk niet voor Nina kan gaan. Ik weet niet meer wie het zei maar deze verhaallijn duurt inderdaad al bijna een jaar. Misschien met de komst van de moeder van Vincent komt er een einde aan dit verhaal. Die zal natuurlijk niet blij zijn dat haar zoon woont in het zelfde dorp als zijn biologische moeder waar hij het bestaan nog niet eens van weet. Oh ja en dat hij een relatie wilt gaan beginnen met zijn nichtje. Ik hoop echt niet dat sommige gelijk gaan krijgen. Marly is in het echt zwanger dus dadelijk is Nina zwanger van haar neef. Is natuurlijk wel weer een nieuwe verhaallijn, maar dat kan echt niet. Dan de hele vriendschap tussen Lorena en Nina. Ik kan me best wel voorstellen dat Nina een einde aan de samenwerking wil maken tussen haar en Lorena. Lorena heeft iets ergs gedaan, Nina ermee opgezadeld en nu komt ze doodleuk terug.

  Ik lees ook dat sommige mensen denken dat Beau met de flexwet is, maar dat is helemaal niet zo. Beau zit pas deze zomer 2 jaar in GTST. De flexwet is pas met 3 jaar. De reden dat Beau er 3 maanden uit is komt omdat Beau met zijn vader in het theater heeft gestaan, en er was iets met zijn studie. Die wilde hij volgens mij afmaken.

  1. De flexwet hoeft niet perse na 3 jaar, kan ook langer of korter maar dat moet goed gepland worden.
   Ik denk wel dat ze Tim nu met de flexwet hebben laten gaan, zodat hij niet weer over een tijdje weg moet. Dat denk ik.

   Bijna een jaar? Vincent zit er sinds oktober in, dus nu een half jaar. En dat Milou erbij is nog korter. Ik weet niet hoelang jouw jaren duren?

 34. woensdag 14 mei 2014:

  ‘Aflevering 4928. (4928/)’
  Anton is blij als hij toenadering voelt bij Bianca, Lorena moet een creatieve oplossing zoeken voor de organisatorische puinhoop in haar kapsalon. Willem wil Tim niet kwijt en praat op hem in. Aysen kan het niet uitstaan dat Jef haar erop wijst dat Nuran nu Bing nodig heeft.

  Bron: TV gids app

 35. Ik vind gtst heel leuk enzo, maar waarom moet iedereen die gelukkig is, ineens heeeel ongelukkig worden? Zoals Lucas & Menno, die waren super happy. En nu is het een grote troep rondom hun relatie. Echt heel jammer. Maar daarvoor kijken we naar gtst.. 🙂 Op zich is het af en toe ook best wel fun omdat te zien.. Nieuwe spoilers nog verder dan 16 mei? 🙂 🙂

 36. Zelf denk ik echt dat Tim nooit meer terug komt, hij is net klaar met de toneelschool, en staat nu op de planken, samen met zijn vader. Hij vond het wel leuk eens aan een soap te proeven!?

  RTL, zijn wij hier het stiefkindje geworden? Hebben jullie de kijkcijfers binnen??? Was een heel mooi voor seizoen, maar nu even niet meer. Test de kijkcijfers eens van dit moment………….en?
  Te saai, te langdradig en te voorspelbaar.

  Nuran half verlamd, gaat maanden in een rolstoel, brand, en ze kan weer lopen. Trouwens met de moderne middelen is een stolsel in de hersenen, snel te verhelpen, met bloedverdunners. Maar dat moet dan wel heel snel gebeuren, en dat kan niet in elk ziekenhuis, ook niet in een soap!

  Dus schrijvers, doe eerst eens huiswerk voordat jullie iets schrijven.

  En waar blijven de nieuwe spoilers? Dat bedoel ik met stiefkindje, ineens denkt iemand, O jeetje de spoilers, een week te laat, snel wat plaatsen!

 37. Nou ik ken. Nuran in het echt en ze zegt volgende week loop ik weer in gtst
  Hahahah ze hebben een beroeps geheim! Ooit van gehoord ??

Geef een reactie