Maandag 14 april:
Noud probeert te ontdekken wat er tussen Lucas en Menno is gebeurd. Een zakelijk geschil tussen Nina en Lorena wordt steeds groter. Bing accepteert het niet als Jef hem oneerlijkheid en egoïsme verwijt.

Dinsdag 15 april:
Wiet probeert loyaal te blijven aan Sjoerd ook al gelooft ze niet meer in het vinden van Tim. Een goedmaak poging van Menno verloopt niet helemaal lekker. Vincent ziet dat Nina het moeilijk heeft na de breuk met Lorena.

Woensdag 16 april:
Bing wordt woedend op Sjors omdat zij Nuran onder druk gezet heeft. Rikki wordt geconfronteerd met verdriet uit het verleden. Wiet vermoedt dat Sjoerd aan het afglijden is. Aysen doet Sjors een verleidelijk voorstel.

Donderdag 17 april:
Lucas zakt midden in de Rozenboom zomaar in elkaar. Nina probeert er op zakelijk gebied met Lorena uit te komen en doet haar een aanbod. Julia overlaat Rikki met goede zorgen maar bereikt het tegenovergestelde.

Vrijdag 18 april:
Wiet is bang dat ze Sjoerd van zich afstoot en doet een ontdekking. Anton en Rikki beleven een gezellige skatedag in het park. Lucas drinkt zijn pijn weg. Janine denkt dat Roel een goede match is voor Bianca.

193 comments on “GTST Spoilers 14 t/m 18 april

  1. Dat lijkt mij wel maar bing heeft nog steeds een (vals) alibi. Zolang hij dit heeft kan hij niet vervolgd worden. Ook is er geen lijk dus kunnen Bing en Lucas slechts veroordeeld worden voor het stelen van de boot. Doorvaren na ongeval is niet het geval want niemand kan bewijzen dat ze Tim hebben geraakt. Het is nog steeds een stuk hout.

 1. Waarom word er steeds zo gehamerd op die Rikki-Anton ‘relatie’? Willen ze hem nu ineens weer van 100% eikel naar toch wel sympathieke goeie vader transformeren? Bah.

  1. Omdat het mij niets zal verbazen wanneer er “iets” zal ontstaan tussen die 2 of vanuit Anton’s kant. Daar zie ik hem wel voor aan namelijk. Nog meer drama bij de Bouwhuis familie. Dat kan er ook nog wel bij. Zou een leuke cliff zijn. Rikki zwanger van Anton…

   1. Alsjeblieft zeg…. Dan gaan we dus over op de bold and the beautifull drama triologie…. Een serie waarop half Nederland is afgehaakt; juist daarom.

  1. SAAI!!!! zijn de schrijvers super lang op vakantie ofzo en proberen de stagaires er iets van te maken. De verhaallijnen zijn te saai en langdradig. Tijd voor wat actie!!!!!!

   1. We worden voor domme kijkers kijkers versleten……ze zijn over het paard getild aan het worden, elke dag toch wel zoveel kijkcijfers.
    Let eens op hoe vaak. Janine al dezelfde tekst heeft afgedraaid om Lukas zover te krijgen dat hij zich aangaf…..Ludo die af en toe even fel wordt en dan weer helemaal niks…..Tims verdwijning, Nina – Vincent.- Maxime…..van ellende vallen we hier ook steeds in herhaling,
    SAAI SAAI SAAI!-LANGDRADIG LANGDRADIG LANGDRADIG!

 2. Ik kijk elke dag GTST en ben enorm verveeld door de uitgerekte verhaallijnen. Mijn vriendin is sinds gisteren weer met me mee aan het kijken (ze keek voor het laatst begin februari) en het voelde voor haar alsof ze helemaal niks gemist heeft.

  We kijken nu al maanden naar
  – Vincent en Nina die om elkaar heen draaien
  – Maxime die zich met Vincent en Nina aan het bemoeien is
  – Vermissing van Tim
  – Gestolen boot
  – Rikki die opstandig is / ruzie met Wiet

  Waar blijven de echte goeie verhaallijnen? Ludo komt gelukkig weer een beetje op gang, maar de rest is 1 lang uitgerekte boel. Een maand niet kijken en je mist helemaal niks.

  1. Volgens mij gaat Ludo nu ook niet zoveel meer doen hoor… was éénmalig dat hij Bing te grazen nam want hij mag niet meer van Janine en nu is hij weer soft.
   Als ie 70 is staat ie ballonnetjes te vouwen voor kleine kinderen op de braderie met een rode neus op.
   Ik vind Tim helemaal niet leuk maar ik zit te wachten tot hij terug komt want dan zit er weer wat verandering in.

   1. Ludo is nu 53 a 54. Ik hoop dat Valentijn ooit terug komt dan als 16 jarige misschien is hij nog steeds zo stil XD.

   2. ”Als ie 70 is staat ie ballonnetjes te vouwen voor kleine kinderen op de braderie met een rode neus op.”
    Hahahahahaha geniaal

  2. Mee eens. Ik wordt er ook een beetje moe van.
   Dat hysterische gedoe van Lucas. Ik sla regelmatig over. Ik kijk GTST ter ontspanning maar wordt er letterlijk doodmoe en geirriteerd van. En die Maxime en Vincent ook. Dodelijk vervelend wordt het.

   Wanneer wordt die Maxime is eindelijk gestraft? Janine is nooit in haar recht gesteld met dat K-geintje van haar wat hun huwelijk heeft gekost.

 3. Gtst begint zelfs voor mij een beetje saai te worden. Er zijn verschillende verhaallijnen, maar ze zijn allemaal even traag 🙁
  Al vond ik gisteren wel leuk toen Sjors Bing verraadde. Vooral dat gedoe met Tim mijn god.
  Ik vraag me af hoe Tim weer terug komt in de serie. Het was beter geweest als die met zijn moeder was mee gegaan naar Amerika.

 4. Ik vind Nuran op dit moment samen met Bing de meest hatelijke mensen in Meerdijk!
  Al dat gedoe toen het om Rick ging terwijl ze als bijna enige wel wist wat Rick tot waanhoop heeft gedreven en nu wel voor Bing opnemen terwijl die gewoon een vreselijke egoïst is bah.
  En Bing moet deze keer wel een goed aangepakt worden. Ik vind Aysen helemaal niks maar in dit geval zeg ik GO Aysen 😀

 5. ik vind het juist wel spannend de laatste weken.Het verhaal van die boot en Tim vind ik nog steeds leuk.Ze kunnen natuurlijk ook niet elke week of maand een nieuw verhaal verzinnen. Vond het vroeger eind jaren 90 wel beter. Maar toen had je ook verhalen die zelfs nog langer duurden.Zoals bijvoorbeeld die strijd tussen Ludo en Stefano over Bowien duurde bijna het hele seizoen.

  Wat me wel op valt is dat er nu bijna alleen gezeik en ruzie is.Vroeger had je dat ook maar er waren toen ook grappige momenten met bijvoorbeeld Hedwig en Govert.En toen ging het ook veel meer over zaken en het bedrijfsleven enzo .Dat mis ik toch nu wel een beetje

  Het lijkt me ook wel leuk als die dochter van Ludo terug komt met die rooie haren. ze zouden met haar een leuk verhaal kunnen verzinnen.Dat verhaal van Vincent en Nina begin ik ook wel zat te worden.

   1. Ze was de stalker van Nina. Het laatste wat we van haar hebben gezien is dat ze in de boeien werd geslagen door Jack. Verder geen eens rechtszaak ofzo

 6. Ik ben wel benieuwd waarom Roel terugkomt naar Meerdijk.
  Ik heb zelf het idee dat Menno dinsdag of woensdag Toko verlaat. Denk nog niet Meerdijk. Op vrijdag staat ook dat Lucas zijn pijn weg drinkt
  Hopelijk kan Roel er voor zorgen dat Lucas en Menno er samen uitkomen. Zou voor de verandering wel eens leuk zijn om Goede Tijden te hebben

 7. Ik denk dat Menno voelt dat hij het niet meer goed aan kan te veel spanning. Te veel onoverzichtelijke zaken voor hem die graag alles overzichtelijk heeft en graag weet waar hij aan toe is. Ik denk dus dat hij om die reden de hulp van zijn broer in roept.

  1. Precies! Ben ook blij dat hij terugkomt…het moet niet verder uit de hand lopen. En waarschijnlijk komen we dan wel achter Menno’s geheim….de reden waarom hij zich zo gedraagt…
   Ik vind het trouwens wel opvallend dat hij terugkomt, aangezien ze nooit een familielid van een gastpersonages laten opdraven…dit zou er dus weer op kunnen duiden dat Menno een vaste rol wordt/is. Hope so! Dan kan het weer goed komen met Lucas en kan hij lekker rechercheur blijven. Hij is een goeie tegenspeler voor aysen, vind ik.

   1. Heb trouwens al gehoord dat vrijdag weer een heftige aflevering wordt….weer een ruzie die uit de hand loopt tussen Menno en Lucas :(. Roel is echt van harte welkom!!!!

    1. Menno is geen bijrol, daar is zijn rol veels te groot voor. Rosa was dat wel, maar die verscheen maar af en toe in beeld….. Menno is op zijn minst een gastrol.

  2. Menno kreeg de vraag van zijn broer Roel voor hij trouwde: Weet iemand van het geheim af, of iets dergelijks, dus dat geheim zal ook naar boven komen neem ik aan, hij heeft niet voor niets de laatste tijd van die woede/fysieke aanvallen.

 8. Het word echt te saai!
  Ik kijk al jaren maar met deze langdralige fantasieloze gtst ga ik echt de handoek in de ring gooien.
  Helaas

 9. Oh nee we gaan toch geen bold & the beautiful achtige praktijken krijgen he?! Daar was het Brooke die alle mannen van de Forrester familie gehad heeft. Gaat Rikki nu alle mannen van de Bouwhuisjes afwerken? Bah!

 10. Ik kijk af en toe nog op deze site om de spoilers te lezen, in de hoop dat er iets verrassends in staat. GTST heb ik nu al een maand of 2 niet meer gekeken, het is te traag, te saai en ik doe liever wat anders dat halfuurtje dan kijken naar weer een inspiratieloze aflevering. Zonde, hopelijk komt er gauw wat pit in.

 11. Het wordt hoog tijd dat Bing alles verteld omtrent de moord op Danny, die Aysen heeft gepleegd. Eens kijken of ze dan ook nog kan lachen! En Job de Jong moet worden terug geschreven!

 12. En wéér een week waarin Tim niet gevonden is / terug gekomen is.

  En geen spoilers over Maxime / Vincent / Nina..
  Waarschijnlijk blijven we dus nog steeds in hetzelfde cirkeltje draaien..

  Blijven ze dit nu rekken tot de zomercliff? dat zou echt een prestatie zijn om dit
  zoooo langdradig uit te rekken naar de zomer pfff

  Zou leuk zijn als Sjoerd weer naar de drugs grijpt, of Lucas weer gaat drinken
  dan gebeurt er weer eens iets anders dan Tim en Maxime waar gtst nu al máánden omdraait…

 13. Spoiler Maandag 21 april:
  Anton doet een bekentenis aan Rikki waar Rikki van schrikt. Sjoerd ziet in dat de zoektocht naar Tim geen zin meer heeft en geeft langzaam de moed op, Maxime zit met een dilemma als ze er achter komt dat Nina en Vincent hebben gezoend.

 14. ik wil niet dat meno en lucas uitelkaar gaat vind ik jammer julie zijn dol op elkaar je moet dit stopen anders word het mider met hun zo kan je niet veder met hun menno moet lucas zorgen stefano heb je ge zegt tegen je ij moe henm zorgen hilde

 15. Yesssss vincent en nina gaan zoenen!!! Ik hoop dat ze wat krijgen:) En ben benieuwd wat er met Anton en Rikki gebeurd maar als hun wat krijgen zou me sterk lijken. Hoop Sjoerd en Rikki samen en Wiet en Rikki vechten:-D

 16. ik denk dat dit gebeurt n de cliff:

  Wiet ziet Tim ineens lopen in een weiland
  Noud wordt kwaad op Menno en tijdens een worsteling valt Menno van een parkeerplaats.
  Bing schet Aysen neer, Nuran komt op dat moment binnenlopen.
  Janine en Ludo trouwen, maar dan verschijjnt Jula met een pistool, en begint om zich heen te schieten.
  Lorena gaat op vakantie, Nina neemt wraak door drugs n haar koffer te doen, en bij de douane in Peru wordt Lorena aangehouden.

  Komt jullie dit bekend voor, vast wel, de originaliteit is ver te zoeken momenteel

 17. Ik ben echt een hele trouwe kijker van GTST, en als ik ’s avonds niet kon kijken dan keek ik de dag erna terug. Nu kan ik best veel ’s avonds niet meer kijken, maar ik heb ook geen zin meer om de herhaling te zien, omdat het elke dag over hetzelfde gaat.

  Elke dag is de verhaallijn over die boot waar meerdere verhaallijnen aan vastzitten. Dat was in het begin spannend, maar doordat het te lang duurt is het gewoon te saai geworden. Die verhaallijn daar kan ik nog wel naar kijken.

  De volgende verhaallijn waar het altijd over gaat. Vincent en Nina. Verschrikkelijk gewoon. Deze duurt echt te lang. De verhaallijn rondom die boot dat snap ik nog wel dat heeft met Beau te maken die op de planken staat. Maar de verhaallijn rondom Vincent en Nina hoeft helemaal niet uitgerekt te worden. Ik vind nu gewoon dat Vincent moet toegeven aan zijn gevoelens voor Nina. Fijn duiken ze met elkaar het bed in. Helemaal gelukkig en dan komt uiteindelijk de waarheid boven water dat Maxime het gaat vertellen. Uiteindelijk zou ik dan zeggen.

  Ik ben alleen bang dat we naar die verhaallijnen nog blijven kijken totdat aan de zomerstop. Als het inderdaad zo is dat de zomerstop al begin juni is vanwege het WK hebben we nog iets van 1.5 maand, en dan komt alles uit. Ik denk niet dat er nog nieuwe verhaallijnen komen want dat heeft niet meer veel zin vlak voor de zomerstop. Dan denk ik dat de aflevering van de cliffhanger echt de cliffhanger van vorig jaar niet zal overtreffen. De aflevering zal ongeveer zijn wat Esmeralda heeft gezegd. Dan hopen dat we volgend jaar weer betere verhaallijnen krijgen. Want het seizoen van vorig jaar begon echt super goed, maar is veel slechter
  geworden.

  Misschien dat mensen nu gaan zeggen dat ik beter niet meer kan kijken. Ik kijk ook niet meer 5 dagen in de week. Ik lees de spoilers en daaruit zie ik al dat er de volgende week niks gaat veranderen.

 18. zoals sommige al zeggen denk ik ook dat het de cliffhanger gaat worden rond om aysen, bing,nina. vincent.
  maxime,en tim. ik zelf vind ook dat de verhaallijnen erg langduren en dat ze dan langzaam aan heel saai beginnen te worden. maar ja als het echt te maken heeft met het wk, lijkt het me ook wel lastig om er nu nog een ander
  verhalenlijn in te zetten vooral voor die 2 maanden die we dan nog ongeveer hebben. maar nu lorena is terug gekeerd en dat helemaal niet in de smaak viel van nina komt er hopelijk misschien toch nog een beetje actie.

  1. Ik denk nog een tijd niet, zou wel leuk zijn aangezien ze nu een kind heeft, maar wanneer komt Femke terug, of Rik? We weten het niet, maar ik denk niet snel.
   Isabella bijvoorbeeld heeft ook een tijdje geduurd

 19. ik wil verdorie eindelijk wel eens weten wat die opa met tim heeft uitgespookt..gaat veel te lang duren,dat ze tussendoor laten zien waar tim uithangt,ipv dat ze helemaal niks zeggen over tims verdwijning..

 20. Hoe ouder gtst wordt hoe langer het duurt echt jammer! Soms kijk ik eenweek niet en heb ik niets gemist. Als de cliff echt de ontknoping van maxime en vincent wordt en de uitspraak rechtzaak bing en lucas stop ik met kijken

 21. Op dit moment is er geen echte spanning meer in de serie. Geen Mike die iemand vergiftigd om een hotel te krijgen of een condoom doorprikt omdat hij iemand zwanger wil maken. Geen echte vete meer tussen Bing en Aysen enz.

  Ze moeten weer een slechterik hebben in Meerdijk die tegelijk ook geliefd is. Een Mike of Nick. Nu is alles zo tam en langdradig. We zitten al driekwart seizoen te kijken hoe Maxime, Nina en Vincent om elkaar heendraaien. Dat van Tim had ook anders in elkaar gezet kunnen worden. Hij moest eruit omdat hij toneelwerk te doen had, maar dit verhaallijn slaat nergens meer op.

  Hopelijk komt er na de zomer weer een mannelijk acteur bij de Meerdijk op z’n kop zet, want had wat anders van Vincent verwacht. Hij is meer een slap watje vergeleken met Mike of een Nick.

 22. Ik vond de koppel Jack en Lorena wel geinig er zat altijd humor in 1 van de laatste afleveringen met Jack met die blender had hij hem open laten staan die blender. XD

  Ik denk dat de cliffhanger wel spannend wordt alleen jammer als dat Maxime/Vincent gedoe erin zou komen.

 23. Ik vind er niks meer aan.

  Ik kijk de afgelopen weken alleen nog maar de shorties en ik mis helemaal niks! Ik dacht dat Ludo eindelijk in actie zou komen, maar dat bleek alleen maar een schijnbeweginkje.

  GTST is dood. De schrijvers hebben het verpest.

 24. Als we nu eens voor mijn part even honderd keer per dag met hoofdletters schrijven:
  GTST SCHRIJVERS ZIJN UITGEBLUST EN KUNNEN GEEN VERHAALLIJNEN MEER BEDENKEN?
  Misschien komt dan als je googlet dit als 1e tevoorschijn en trekken ze zich héél misschien iets van de kritieken aan
  Het maakt toch niet uit of je rekening moet houden wie er nu door flexwet, ziekte, zwanger zijn of wat dan ook een verhaallijn moet aanpassen, dit geeft je toch niet het recht te teren op kijkcijfers en daardoor maar uitgerekte verhaallijnen neer te zetten.
  Het seizoen2013/2014 heeft tot nu toe alleen maar dit gedaan, eerst ellenlang de rechtzaak van Rik, toen ellenlang de bruiloft van Lukas, om maar te zwijgen van Maxime – Vincent – Nina.
  Zo wil ik ook wel mijn geld verdienen en ook meespelen in gtst, talent is niet nodig, mensen kijken toch wel.
  De cliffhanger voel je ook al aankomen, wordt Bing wel of niet ontmaskerd.
  Is Nina zwanger van haar neef.
  Milou pleegt een wanhoopsdaad.
  Maxime biecht in het volgende seizoen haar geheim op.
  Jef en Laura willen een bejaardenhuis op starten i.v.m de bezuiningsmaatregelen in de zorg, misschien wel een zorghotel.
  De rest mogen jullie verzinnen, veel slechter dan de schrijvers zullen we het niet doen.

  1. Weet je wat ik een beetje langdradig begin te vinden? Al die negatieve reacties…aan de kijkcijfers te zien zijn er nog steeds genoeg mensen die met plezier kijken, zoals ik. En natuurlijk mag je er anders over denken, maar omdat nou 1000 keer hier op de site te zetten….je hebt je punt gemaakt. En als je het allemaal zo vreselijk vindt, dan moet je gewoon niet meer kijken…

   1. Inderdaad dit is een fanclub, en jullie punt is nu wel gemaakt, iedereen heeft al een negatieve reactie gegeven, hou ze nu alsjeblieft voor je.
    Praat hier nou verder gewoon positief over gtst,

   2. Je hoeft niet gewoon niet meer te kijken. Stuur een mailtje naar gtst redactie met wat je precies niet leuk vind en hoe jij het veranderd zou willen zien. GTST wil juist GRAAG feedback om te verbeteren.

    1. Inderdaad, hou hier op met die negatieve reacties. Als je het niet leuk meer vind, niet meer kijken en niet meer negatieve dingen naar gtstfanclubs sturen. En als je het veranderd wilt, moet je ook niet tegen fans klagen maar gewoon naar redactie sturen

    2. Heb je de reacties op Facebook wel eens bekeken? Al jaren klachten over de langdradigheid. Ze luisteren nooit naar feedback. Nooit.

   3. Helemaal mee eens !!! de verhaallijnen zijn inderdaad heel lang uitgerekt maar ik zal niet stoppen met kijken naar gtst. De acteurs/actrices zijn nog steeds geweldig !!!
    En hé , misschien wordt het volgende seizoen juist spannender.
    Iedereen kan wel kritiek hebben op de schrijvers maar zelf zullen ze ook nooit met een idee komen. Als je het allemaal saai vindt worden dan kijk je toch gewoon niet
    meer???

 25. een aflevering duurd hoogstens 17 minuten vanwege die misselijkmakende ellenlange reclames ertussen dus die mazzel hebben ze al als de ideeen op zijn of ze hebben een deal gesloten met dat zooitjeeee

  1. Alle afleveringen duren minimaal 22 minuten. Er gaat helemaal geen zendtijd verloren als er meer reclame tussen zit dussss….

 26. Ja dat zal leuk zijn als hij terug komt. Ik kijk nog steeds. Niet op tv, want ik heb geen tv, maar via rtl xl. Ik vind het helemaal niet saai verhaallijnen duurden vroeger ook wel eens heel lang. Soms kijk ik een maand of 3 niet en dan zitten er opeens nieuwe mensen in dat was zo toen Jack er in kwam bv. Ik ben nog altijd benieuwd hoe het af loopt en ben bang dat dat net gaat gebeuren als ik niet meer kijk. Ik ben fan van af de aller eerste aflevering.

  1. Misschien had ze toen wel een tv.
   Misschien momenteel gewoon niet, maar dat ze nu geen tv heeft betekent niet dat ze er vroeger ook geen had

 27. Gelukkig gaan Menno en Lucas dinsdag weer even zoenen. 1 minuut. Ik verklap een klein stukje. Ze zijn aan het afwassen, en dan zoenen ze elkaar. En dan willen ze met elkaar naar bed gaan. (Ongetwijfeld.) maar dan drukt Menno, Lucas iets te hard tegen zich aan en dan schreeuwt Lucas en zegt hij “AUW!” Omdat Menno, Lucas daarvoor een blauwe buik heeft getrapt. Ik heb m al vooruitgekeken. Have fun met het kijken van dinsdag. En idd stop met die stomme reactie’s, er zijn enough mensen die GTST wel leuk vinden.
  Kunnen jullie mij vertellen hoe het verder gaat tussen Lucas en Menno?

  En graag nieuwe spoilers, van maandag 21 t/m vrijdag 26 april.

  Thanks alvast!

  Goodnight!

  1. Oke leuk voor je, maar nu is je punt wel gemaakt en je hoeft niet vaker dezelfde negatieve reactie neerzet zetten.
   De inhoud van al die reacties zijn allemaal hetzelfde.
   En trouwens, je vind het leuk genoeg dus. Terwijl iedereen roept dat ze gtst saai vinden en niet leuk, dus zet geen we neer

   1. Ik zie niet in waarom mensen die fan zijn van gtst (anders reageren ze hier niet )hun mening hier niet kunnen ventileren.
    Wie. geeft jou het recht om deze mensen op hun vingers te tikken.
    Ook het vervelende ( dan moet je maar niet kijken ) slaat helemaal nergens op.
    Zolang acteurs hier niet worden afgezeken en er geen onbehoorlijke kritiek wordt geleverd houdt gezonde kritiek een discussie op gang.
    Ik lees hier ook vaak genoeg dat mensen roepen dat die of die weer terug moeten komen in de serie, dit is toch ook een onvrede over de huidige cast?
    Ikzelf ben fan, al jaren, gewoon even lekker ontspannen met een soap, de enige die ik kijk overigens…..als ik dan vind dat een aflevering zonder dat gezeik over het Maxime drama. gelijk een stuk leuker is. en ik hoop dat dit niet nog eens weken gaat duren en al helemaal geen cliffhanger hoeft te worden. dan mag ik dit hier ventileren.
    Gisteravond weer even Noud wat langer in beeld en ik vond het gelijk alweer leuker.
    Of Jef die twijfels heeft over Bing, eindelijk gaat het weer ergens over.
    Dus laat iedereen hier in zijn waarde zolang het netjes wordt gezegd.

 28. Willeke van Ammelrooy in gtst! Gaaf dat ze die hebben weten te strikken, zo’n super actrice :). De moeder van Vincent dus, ben benieuwd.

 29. Dat de verhaallijnen zolang duren is juist fijn, vooral als je niet zo vlug van begrip bent en je ook niet altijd kunt kijken door b.v huiswerk en zo, dan weet je altijd waar het over gaat als je een keer wat mist.

 30. Leuk dat Willeke van Ammelrooy er (tijdelijk) bijkomt in de kast. Hopelijk wel voor de zomerstop anders duurt het nog een seizoen voordat Maxime verteld aan Vincent dat zij zijn moeder is. (Denk dat Maxime het nooit zal vertellen maar dat Vincent erachter komt)

 31. Wat leuk dat de adoptie moeder van Vincent er tijdelijk inkomt. Wat ik denk dat ze onverwachts komt en ook voor Maxime zal dit onverwachts zijn.
  Ik heb zelf een verhaalijn bedacht. Janine krijgt het vermoeden dat Maxime iets verbergt en dat ze misschien Vincent zelf wil. Maar dan verspreekt Jef zich tegen Laura over dat Maxime de moeder is van Vincent. Janine komt op dat moment De Koning binnenlopen en vangt het op wat Jef zei en gaat meteen naar Ludo met haar ontdekking. Inmiddels is Nina en Vincent een stel en is Nina zwanger van Vincent. Janine vertelt Ludo dat Maxime de moeder is van Vincent. Ludo gelooft Janine niet en eist dat Janine hiermee ophoudt met haar waanideeèn over Maxime. Janine besluit eigen helft in de handen te nemen en confrontreerd Maxime. Maar tijdens de confrontatie ontkent Maxime glashard en verklaard ze Janine voor gek. Maar dan zegt Janine tegen Maxime of Jef dan ook gek zal zijn? En Maxime antwoordt dat Jef net als Janine naar het gesticht moet gaan. Janine besluit weg te gaan en Jef na te vragen. En Jef bekent dat Maxime de moeder is van Vincent en dat Jef en Rik het alleen wisten maar dat ze er niet over mochten praten. Janine belt naar het huis van de vader van Vincent en krijgt de adoptie moeder van Vincent aan de telefoon. En Janine vraagt of Vincent de zoon is van Maxime Sanders. En daardoor komt de adoptiemoeder van Vincent de Meerdijk binnenwandelen alleen Janine Jef Laura weten van het geheim af. Dat zal denk ik ongeveer zo gaan

 32. StefanoSandersfan.. jij hebt altijd hele zelfbedachte verhaallijnen, niks mis mee, je mag hier alles plaatsen. Maar bij jou lijkt het soms wel een obsessie, maar dan in negatieve zin. Er is leven na GTST etc.

 33. Ik zet ze ook even hier.

  Maandag 21 april
  Noud laat zich niet met smoezen van Lucas afschepen. Rikki liegt om dicht bij Anton te kunnen zijn. Wiet wordt door Sjoerd emotioneel gemanipuleerd. Bianca vraagt zich af of ze de date met Roel moet doorzetten.

  Dinsdag 22 april
  Julia trekt conclusies over Antons gevoelens voor Bianca. Wiet probeert Sjoerd af te remmen als hij naar Canada wil om Tim te zoeken. Sjors en Aysen werken samen om Bing aan te pakken. Nuran krijgt een onaangename verrassing.

  Woensdag 23 april
  Lorena merkt dat er spanning is tussen Nina en Vincent. Bing wil Nurans belangen niet schaden, maar dan zet Aysen hem onder druk. Nuran zint op een manier om met Bing in contact te komen. Vincent kiest voor het meisje waarmee hij zijn toekomst wil delen.

  Donderdag 24 april
  Roel krijgt door dat Menno bang is dat een incident uit het verleden naar boven komt. Nina wil niet toegeven aan de steun van Lorena omdat het vertrouwen teveel geschaad is. Een poging van Jef om tot Nuran door te dringen, werkt averechts.

  Vrijdag 25 april
  Sjoerd heeft niet genoeg geld om zijn plannen door te zetten, dus zint hij op een oplossing. Wiet ziet hoe Sjoerd steeds verder afglijdt. Vincent legt Ludo een onverwacht plan voor. Rikki geniet ervan dat ze zieke Anton kan verzorgen.

 34. Ben benieuwd of Lucas aan Noud gaat vertellen wat er werkelijk aan de hand is.
  Rikki heeft gevoelens voor Anton, ze gaat dus echt de hele familie afwerken. Hopelijk gaat Anton er niet op in, maar ja het is Anton…
  Zou Vincent dan toch voor Nina gaan kiezen? Dan moet Maxime eindelijk in actie komen.
  En Sjoerd wil naar Canada. Lekker vertrekken zou ik zeggen. Hij speelt goed, maar is erg irritant.
  Aysen en Sjors die samen achter Bing en Nuran gaan.
  Wat zou toch het geheim van Menno zijn?

  Genoeg om achter te komen de komende tijd.

 35. Oh nee!! Echt zijn de schrijvers nu helemaal gek geworden ofzo. Ze laten de verhaallijnen veel te lang duren, en nu gaan we van Rikki een Brooke Logan van The Bold maken. Die kon Ridge niet krijgen dan pakken we toch gewoon pappie. Pappie dat ging ook niet goed toen pakte we maar broer lief. Rikki precies hetzelfde. Eerst Sjoerd werd toen ineens verliefd op Tim. Dan toch maar weer Sjoerd maar die heeft weer een relatie met Wiet ach ja dan pakken we toch Anton. Jeetje waar gaat het naar toe met deze soap. Dadelijk komt Arnie nog terug uit de dood.

 36. Het is eigenlijk helemaal niet gek dat Rikki verlieft word op Anton. Anton geeft haar een steun die ze van niemand anders krijgt. Haar vader liet haar in de steek en Nuran, Sjors en Wiet ook. Ik denk dat ze het spoor een beetje bijster is. Ik hoop alleen niet dat Anton daar op in gaat. Dat zou echt triest zijn.

  Ik vind Ferry en Dave erg goed spelen op dit moment. De spanning is echt om te snijden tussen die twee en het is gewoon tastbaar. Heel erg goed. Ik hoop wel dat Noud er snel achter komt en dat Lucas iemand heeft die hem kan steunen.

 37. Echt waar gekker en saaier kan gtst niet worden, vond seizoen 21,22,23 echt 3 top seizoenen. Ik heb al sinds eind februari niet meer serieus gekeken. En heb niet eens de behoefte om het nog terug te kijken elke dag het zelfde verhaal Zzz.

  1. Hahahahahahahahahhahhaahah, hoe weet je dat het elke dag hetzelfde is als je niet meer kijkt, sukkel, dom kind.
   Wat doe jij op een fanclub
   HahahHahahaHAHAHAHHAHAHHA

 38. Ze missen Kenneth Bos.

  Trouwens er keert morgen iemand terug in GTST zag ik in de shortie het is niet Roel die komt later deze week. Het gaat over Rozemarijn de beste vriendin van Rikki

 39. Demy ik vind het wat ver gaan (althans op dit moment) om te gaan denken dat Anton en Rikki een (intieme) relatie met Anton krijgt. Ik mag overigens hopen, mocht dit wel zo zijn, dat Anton hier niet op in gaat.

  Ik denk eerder dat Rikki een vaderfiguur zoekt, die ze door Rik z’n daden zo moet missen. Overigens heb ik zojuist de shortie van vanavond 16 april gezien. Ik denk dus, dit gezien hebbende, ik wel eens gelijk zou kunnen krijgen. Rikki heeft het er ontzettend moeilijk mee haar vader te moeten missen. En die wellicht in Anton, als vervanging, ziet.

 40. net spoilers van 28 april tot 2 mei in de filmtvgids gezien in de winkel morgen krijg ik het boek mail het dan even door. menno zit er nog steeds in dan.

 41. Het is niet de vraag of de eerste kus tussen rikki en anton komt, maar wel de vraag wanneer.
  Ze gaan dat vast weer een fors aantal weken rekken.

  1. sorry wat later maar had overdag weinig tijd hier komen ze

   28-4 Wiet gaat uit haar dak als ze Sjoerds smokkelplannen hoort. Noud zoekt hulp en goeder raad als hij vermoedt dat Lucas slachtoffer is van huiselijk geweld. Nina begrijpt Vincents bedoelingen verkeerd.
   29-4 Nuran wordt wanhopig als het niet lukt om met Bing in contact te komen. Sjors wil Bianca inzetten om het valse alibi van Nuran te ontmaskeren. Anton ontdekt de stiekeme reisplannen van Sjoerd en Wiet.
   30-4 Vincent krijgt te horen dat Miou in het ziekenhuis ligt. Lorena wil het bijleggen met Nina. Het irriteert Menno enorm dat Noud hem steeds in de gaten houdt. Sjoerd is bang dat hij iedereen om zich heen kwijt raakt.
   1-5 Lorena verwacht dat Jeff haar kant zal kiezen in het conflict met Nina. Nina is geschokt over de reden waarom Vincent in meerdijk wil blijven. Lucas heeft zijn moeder heel wat uit te leggen.
   2-5 Het conflict tussen Aysen , Sjors en Nuran komt tot een climax, Lucas verwijt Noud dat hij aan het stoken is in zijn huwelijk. Het doet Rikki pijn als Anton haar afwijst. Janine doet een goed woordje voor Anton bij Bianca.

   1. Bedankt voor de spoilers, Wita.
    Misschien kan de redactie van de site ze nu ook plaatsen….de site loopt inmiddels al weer twee weken achter :P…

    Leuke spannende spoilers trouwens!

 42. Wat een ongelofelijk moe wordt ik hiervan nu Sjoerd weer aan de coke. Dat Tim verhaal ontsla zo iemand die niet voor gtst wil werken maar op toneel.

  Anton en Rikki belachelijk
  Lucas en Menno langdradig
  Maxime vincent Nina bullshit
  Alleen Aysen maakt het leuk. Maar voor de rest is de spanning van eind vorig seizoen ver te zoeken

  1. Ik heb dit naar GTST gestuurd:

   Mijn probleem met GTST op het moment. Sinds de invoering van die 3 of 4 grote verhaallijnen is de serie beduidend minder leuk geworden. Dit komt naar mijn inziens doordat de hele serie hierdoor sloom aanvoelt, vooral als je nou net die verhaallijnen niet zo leuk vind. Op het moment is het ook zo, dat als een personage niet in een van deze verhaallijnen zit, ze niet echt veel boeiends te doen/melden hebben in de serie. Soms zie je ze gewoon een hele week, of 2 weken niet. En als je ze ziet hebben ze vaak alleen maar een ondersteunende functie. (Jef die constant loopt te zeuren op iedereen in de hoofdverhaal lijn die iets fout doet. Laura die altijd iedereen met een hoofdverhaallijn probleem helpt.) Maar echt iets toevoegen doen ze niet. Ja misschien nu net Noud die een ruzie heeft meegekregen, maar die zag je voorheen ook nauwelijks.

   Dan mijn tweede probleem ligt bij hoe de personages worden overgebracht. Duidelijk zoekt GTST altijd een boeman en de held (om het even overdreven te zeggen) Neem als voorbeeld; Anton. Eerst vond ik hem goed. Hij was een vrij conservatieve man met zijn fouten (zijn zoon was homo, dat kon hij niet aan, hij ging vreemd.), maar je zag ook dat hij gewoon een dokter was en bevriend met Ludo waar hij wel eens praatte over dingetjes etc. Maar ze hebben hem daarna afgeschilderd als een regelrechte eikel. Hij ging vreemd, en ook echt op zo’n irritante manier dat hij met zijn ex flirtte, dan die suffe vete met Ludo, toen lag hij dronken buiten, scheld Tim echt op een manier uit dat geen enkele fatsoenlijke ouder zou doen etc. En dan INEENS vind GTST dat het tijd is dat we maar weer met zijn alle sympathie voor hem moeten gaan krijgen. Ineens kan hij wel weer normaal doen tegen Ludo, kan hij rustig en bemiddelend zijn tegen Bianca, zien we hem elke dag een vader figuur voor Rikki zijn. Waarom moet het zwart of wit? Kunnen personages niet gewoon een goede en slechte kant hebben, waarom moet het zo van de uiterste zijn, alleen op bepaalde momenten?

   Hoe ik GTST zou willen zien….ga naar 1 of 2 hoofdlijnen die makkelijk laaaanng kunnen duren, maak in dat verhaal aftakkingen en ook gewoon losse verhaallijnen die kort duren. Met humor, met wat liefde(sdrama), over werk/school. Zo zou ik graag Janine uit dat hotel willen zien (wonen in een hotel, kom op), op huizenjacht, misschien met wat meer grappige roddel momentjes met vriendinnen. Ook wat echte goede tijden die NIET altijd hoeven te worden verbroken. Gewoon dat elk personage in zijn/haar eigen woonruimte kan worden gefilmd, en er dus meer scenes kunnen worden opgenomen. Ja dan kost het wat meer ruimte waarschijnlijk, maar vroeger zag je ook altijd waar de personages woonde. Waar woont Janine, Vincent, Milou, Bing? En dan zijn er zo veel die bij elkaar inwonen. Dat kan best, maar in het geval van Sjors en Wiet vind ik het nergens op slaan bijvoorbeeld. Het maakt het vrij saai om naar te kijken, altijd dezelfde plekken, met dezelfde mensen, over dezelfde onderwerpen. Hoop dat de schrijvers de feedback van kijkers te lezen krijgen en er iets mee kunnen.

   1. Goed verwoord Ingrid, nu maar hopen dat ze het ook lezen en er wat mee doen.
    Vindt het nu wel weer wat spannender dan de afgelopen weken.
    Het is een verademing dat Maxime niet in een aflevering zit, kijkt zoveel prettiger zonder dat gezeur en haar complottheorién, hopelijk blijft ze nog even op de achtergrond.
    Wat dat wonen betreft heb je helemaal gelijk, het geeft een veel leuker beeld als de personen een eigen leefruimte hebben.
    Ik hoop dat Anton niet met Rikkie iets aangaat, denk het ook niet, Rikkie zoekt troost en verward dit met liefde, Anton zal wel verstandiger zijn.
    In elk geval kijkt het weer iets leuker als de afgelopen tijd.

   2. Gewoon insturen via GTST.nl en dan klikken op kijkers-mail.

    Maar ik ben bang dat je hier verder niets over hoort. GTST geeft geen reacties op verhaallijnen. Dat wordt vaak genoeg door GTST vermeld op vragen die men op de FB pagina plaatst.

   3. Goed verwoord. De tijden dat er goede tijden waren kan ik me niet eens meer herinneren geloof ik. Er zit zoveel (negatieve) drama in dat je denkt gebeurd er ook nog iets leuks in Meerdijk?? Aysen met haar droge opmerkingen kan me nog wel eens aan het lachen krijgen, maar daarnaast is het allemaal vrij weinig.

    Hopelijk doen ze ook iets met deze feedback, want nog zo’n seizoen is dodelijk voor GTST. Ze hebben inderdaad personen nodig die hun karakter behouden en niet verliezen. Laat Bing de slechterik zijn en maak hem daarna niet weer soft om vervolgens weer de klootzak uit te laten hangen (wat jij ook bij Anton beschrijft)

 43. Ze hadden beter niet kunnen laten zien dat Tim nog leeft…dan was het spannender geweest. Nu denk je bij iedere dialoog over Tim, ‘hij leeft nog hoor’ en ‘wanneer komt hij terug?’….

  Hij komt trouwens half mei terug :)…dus nog even volhouden ;). Hoop wel op een spannende ontknoping!

 44. Ik vind die brief ook goed verwoord. GTST wilt alles wel realistisch houden, maar wat die woonplekken betreft is het een beetje vreemd. Waar Rik heeft gewoond daar woonde veel mensen: Rik, Nuran, Rikki, Bram, Wiet, Sjors en Lana. 7 mensen in 1 huis. De ruimte lijkt me niet zo groot dat er 7 slaapkamers zijn. Zo onrealistisch.

  Die verhaallijnen duren echt veel en veel te lang. Weet ik ook wel dat de verhaallijn rondom Tim te maken heeft dat hij in een toneelstuk met zijn vader staat. Ze hadden er een andere verhaallijn van moeten maken. Dan nog iets. Ik heb nu ook zoiets van ontsla iemand die liever op het toneel staat dan in GTST speelt. Ik lees nu weer dat Beau in de zomer ook weer in een toneelstuk gaat spelen. Hoe gaat hij dat nu weer combineren met GTST. We hebben de zomerstop, maar die duurt niet zolang als dat toneelstuk. Waar gaat Tim dan weer naar toe?

  Ik merk nu ook op dit forum dat heel veel mensen aan het klagen zijn over GTST. Dat de verhaallijnen de lang duren. Paar maanden geleden waren we niet zoveel aan het klagen. Ik denk dan bij mezelf gelukkig het ligt niet aan mij dat GTST verschrikkelijk langdradig is. Het is gewoon zo.

  1. 7 slaapkamers? Ik denk dat zo de indeling was:
   Rik & Nuran was 1 slaapkamer (zag je toen Femke stalkte)
   Rikki & Bram
   Sjors & Lana en evt Wiet

 45. Net de shortie van maandag bekeken en ja wat zal ik er van zeggen….
  Sjoerd gaat weer aan de coke. Het hele verdwijningsverhaal van Tim ben ik meer dan zat. En dan druk ik mij mild uit. Al weken hetzelfde gezever. En als Tim nou zo’n leuk personage was…. Het enige wat Tim nog kon de afgelopen maanden was zeuren en klagen. Ik zit echt niet meer op hem te wachten. En dan gaat hij in September weer het toneel op. Gaan ze hem weer laten verwijenen….?
  De enige reden waarom nog iedere dag naar gtst kijk is omdat ik wil weten hoe het verder gaat tussen Lucas en Menno. Ik hoop nog steeds dat ze er samen uit gaan komen. Ook bij het personage van Menno snap ik niet hoe de schrijvers dit zo kunnen doen. Huiselijk geweld is inderdaad een onderwerp wat ook aan de orde moet komen, maar waarom weer bij Lucas. Ze zijn zo leuk samen en ze hebben Menno zo veranderd.
  Verder ben ik wel benieuwd naar hoe Sjors en Aysen achter Bing en Nuran aan gaan. Zij brengen tenminste wat leven in de serie.
  Laat ik mij maar niet uitlaten over Maxime , nina en Vincent.

  Schrijvers wordt wakker en doe er wat aan!!!

  1. Sjoerd gaat weer aan de coke, kan t wel begrijpen aan 1 kant (niet goedkeuren), maar Wiet die het accepteert…Als Tim volgende maand terug is zal die relatie ook wel niet lang meer standhouden -.-

 46. Hoi mensen
  Ik vraag me af waar wita haar spoilers vandaan haalt aangezien ze nog niet op de site staan hier.
  Zijn er dan nog meerdere opties waar je kan kijken.

  1. Pascalle ik krijg om de twee weken de tvfilm gids zo kom ik aan de spoilers . De vogende gids valt nu weer 1 mei op de mat hier

 47. Ik weet niet wat ik van de relatie van Sjoerd en Wiet moet vinden. Aan de ene kant hoor je, je vriend te steunen. Maar ook een vriend die aan het doordraaien is?

  Wiet is het eigenlijk met de andere eens maar wilt dat niet toegeven omdat ze bang is dat ze als ze haar mening geeft het Sjoerd uitmaakt. Sterker nog ze laat hem zelf weer coke snuiven. Als je verslaafd bent geweest kan je van 1 lijntje weer verslaafd raken. Ik vind Wiet een beetje dom bezig.

  Wat betreft die 7 slaapkamers waar ik het eerde over had. Daar heb ik me misschien wat mee verteld, maar toch wel erg veel mensen in 1 huis. 3 man op 1 slaapkamer kan toch niet? Iedereen moet gewoon een eigen huis krijgen. Janine leeft al een jaar in een hotel. Lijkt mij er meer op dat er gewoon niet genoeg plaats is op de set en daarom iedereen maar laten samenwonen.

  1. Dit seizoen is echt beklagenswaardig te noemen.
   Echt jammer hoor, gtst. is gewoon even een bak koffie om 8 uur en even verstand op nul, dat is al jaren zo,
   gewoon leuk dat b.v Jef en Laura en de Sanders er al jaren een vaste rol hebben, daarom heen werden dan de verhaallijnen gecreërd, maar zoals die nu ten tonele worden gebracht…..bbbbrrr….ik weet niet hoe het jullie vergaat maar een paar afleveringen zonder dat Maxime-Nina-Vincent gezeur is al een verademing.
   Snap zo.n Marjolein Keunig ook niet hoor, als actrice wil je toch je spel goed ten tonele brengen.
   Ik zou in haar plaats de schrijvers bedankt hebben voor zo,n verhaallijn en hebben gezegd dat ik tot meer in staat ben als een puberaal typetje te spelen.
   Krijg ook een voorgevoel dat Bing ook uit gtst gaat, jammer, want hij speelt goed.
   Die Beau (Tim) kunnen ze maar beter helemaal weglaten, snap niet dat gtst het. goed vindt dat hij zomaar zolang uit de serie verdwijnt……we hadden maar beter niet kunnen weten dat hij nog leeft, dan had er nog wat spanning in zijn verdwijning gezeten.
   Ik denk niet dat gtst wat. doet met de kritieken die op elk fora te lezen zijn, ook op facebook regent het alleen maar klachten……en waar danken ze hun succes aan, aan iemand zoals ik, die stomweg verslaafd naar 20 min. soap zit te turen wat niets meer voorstelt….oei, toch mezelf maar eens wakker schudden.

 48. Het kan 2 betekeningen betekenen waarom de gtst leader niet veranderd is er gaat of gaan nog mensen uit of ze hebben nog geen nieuwe vaste rol persoon

 49. Ferry Donders heeft met de zomer toch een flexwet ? Paar maanden cel denk ik.

  Ik heb het gevoel dat Everon de serie gaat verlaten. Je gaat hier echt niet voor vrij lopen

  Een gevecht tussen Bing en Mennonieten lijkt mij is leuk leuke knokpartij wordt dat.

 50. Ik zou veel liever zien dat Julia een vaste rol word. Wat een geweldige down-to-earth karakter. Kan een leuke vriendinnen groep worden. Janine, Julia en Bianca

   1. @Suus, Julia komt ietwat zweverig over volgens jou, maar toch vind ik haar realistischer en rustiger als Bianca. Terwijl Tim toch de zoon van Julia is. Je zou daardoor eerder verwachten dat Julia helemaal van het padje is i.p.v. Bianca.

    Net zoals @Sebastiaan al schrijft vind ik Julia een down-to-earth karakter hebben.
    En idd, de drie dames zouden een leuke vriendinnenclub kunnen worden.

    1. Klopt helemaal wat je zegt, maar heb echt helemaal niets met Julia (met de nieuwe Bianca ook niet). Ze zou inderdaad een groepje kunnen vormen, maar zie haar meerwaarde voor de serie niet zo.

     We zien wel wie eruit gaan en wie erin komen. Als dit al gaat gebeuren.

 51. Nu Rik er uit is en misschien mogelijk Bing ook, dan mag er van mij een mannelijke vaste rol bij of 2. Menno en Roel? ? ?

 52. Vincent is trouwens volgens mij helemaal geen populair personage. Op twitter heeft Oscar Aerts ook maar 1200 volgers, terwijl hij er al bijna een half jaar in zit. Vergelijk je dat bijv met Dave (Menno) na een jaar 11300 volgers. Vincent voegt echt weinig toe, behalve een verhaallijn voor Maxime :P… Als hij morgen zou vertrekken, zou ik hem denk ik niet missen….

 53. Helemaal mee eens Vincent voegt niets toe Menno wel. Trouwens Milou voegt ook niets toe. Wel leuk dat Willeke er in komt, al vraag ik me af waarom de moeder van Vincent naar Meerdijk komt.

 54. De mannelijkheid in gtst gaat eruit, gtst gaat zicht steeds meer en meer richten op vrouwen.
  Even voor de goede orde, ik heb niets tegen vrouwen maar dan kan gtst net zo goed verhuizen naar net 5.

  1. Daarom verwacht ik ook dat er een mannelijke rol bij gaat komen in de vaste cast. Rik is eruit en als de verhaallijn zich zo doorzet Bing missischien ook wel.
   Dus 2 nieuwe mannen erin, Menno en Roel.
   Menno omdat hij en Lucas samen door alle ellende heen gaat komen. En Roel bied relatie mogelijkheden voor Bianca, lorena, Nuran, Aysen.

 55. Gtst begint saai te worden zelfs me man kan voorspellen wat er komen gaat.
  Rikkie krijgt wat met anton, anton vind et eerst raar maar ach waarom niet een jong ding, ze houd het in de familie

  Amy komt terug en wil vincent ook of komt erachter dat vincent familie is aangezien amy bij maxiem gewoont heeft dus ook haar dagboek gelezen heeft.
  Sjoerd aan de coke ? Konden de schrijvers niks beters verzinnen . Bianca blijkt zwanger te zijn van roel whahhaha in gtst kan echt alles

 56. Wat ik me ook afvraagt wanneer komt die andere zoon van laura vrij, daar hoor je niks meer van, en inderdaad rik zijn zoon job kan ook wel weer erin eschreven worden, en waar ze marloe vandaan hebben dat kind kan zo slecht acteren, en julia ineens close met bianca dat vind ik ook vreemd doen alsof ze vriendinnen zijn, en geef lorena haar hotel maar terug, menno blijkt flink last van losse handen te hebben en schijnt uit huis geplaatst geweest te zijn in zijn jeugd, en dat is het geheim.

  1. Laura’s zoon heet Sil. Hij is in 2011 voor 4 jaar de gevangenis ingegaan. Dus als hij al terugkomt is het volgend seizoen

 57. Ik denk dat Bing idd eruit gaat. Echt saai geworden die GTST. En Sjoerd super irritant. Zomaar zo intens zoeken naar Tim en ondertussen drugs gebruiken. En dan Rikki en Anton. Ik denk echt dat die 2 een relatie krijgen.

 58. Ik vind Bing echt superirritant. Vond hem altijd wel oke, hij en Sjors hebben ook enorm veel chemie. Dat zie je zowel in de scenes dat ze van elkaar houden als wanneer ze ruzie hebben. Maar sinds dat hele gebeuren met kinderen krijgen (abortus Ronja, miskraam Sjors, adoptie Bram die niet door ging, zaad gestolen door Aysen, nooit meer kinderen kunnen krijgen) is het bergafwaarts gegaan.

  Ik denk dan ook niet dat Bing eruit gaat. Dat Monica zwanger Meerdijk verliet is een te mooie verhaallijn om niks mee te doen. Die duikt binnenkort vast nog wel op. Ik denk dat Nuran opbiecht dat Aysen Danny heeft vermoord en dat Aysen voor paar maanden de bak in gaat. En dat Sjors zich gaat schamen dat ze heeft samengewerkt met diegene die de vader van haar kind heeft vermoord 😀

  Vind dat het wel eens tijd wordt dat Aysen wordt gepakt. Maxime, Ludo en Aysen komen altijd overal mee weg. Laat hen alle 3 maar eens uitgekotst worden door heel Meerdijk dat verdienen ze.

 59. Dinsdag 22 april 2014:
  Julia trekt conclusies over Antons gevoelens voor Bianca. Wiet probeert Sjoerd tegen te houden wanneer die naar Canada wil gaan om Tim te zoeken. Sjors en Aysen werken samen om Bing aan te pakken. Nuran krijgt een onaangename verrassing.

  Woensdag 23 april 2014:
  Lorena merkt dat er spanningen zijn tussen Nina en Vincent. Bing wil Nurans belangen niet schaden, maar dan zet Aysen hem onder druk. Nuran zoekt een manier om met Bing in contact te komen. Vincent kiest voor het meisje waarmee hij zijn toekomst wil delen.

  Donderdag 24 april 2014:
  Roel komt te weten dat Menno bang is dat een incident uit het verleden naar boven komt. Nina wil niet toegeven aan de steun van Lorena omdat haar vertrouwen teveel geschaad is. Een poging van Jef om tot Nuran door te dringen, werkt averechts.

  Vrijdag 25 april 2014:
  Sjoerd heeft niet genoeg geld om zijn plannen door te zetten, dus zint hij op een oplossing.

  Bron: tvgids.tv.

 60. Ik vind dit seizoen echt zooo leuk. Sjors en Aysen samen tegen Bing, wordt weer spannend. Aysen vond ik vroeger niet heel leuk ofzo, maar nu vind ik het zo’n leuk personage. En Sjors is ook helemaal leuk. Wel jammer dat er deze week en vorige week niet zoveel Maxime was (en Nina, Vincent, Milou), maar morgen weer wat Vincent – Nina – Milou. En dan nog Bianca, zo leuk dat ze nu met Roel date. Vind Bianca en Roel wel een leuk koppel. En Bianca gaat nu ook ineens om met Julia, daar zie ik ook wat in, lijkt me inderdaad samen met Janine een leuk vriendengroepje :D. Julia met er adviezen, het is zo’n leuk personage. Hoop heel erg dat Julia, Menno en Roel vaste rollen worden. Volgens die spoilers hierboven komen we denk ik donderdag te weten wat er vroeger met Menno is gebeurd. En dan nog Tim, ook weer een leuke verhaallijn. Half mei komt hij weer terug heb ik hier begrepen, benieuwd hoe dat allemaal gaat lopen, want ik denk dat ze ook wel boos zullen zijn dat hij niet eerder was gekomen, of hij kon het niet door Willem. Volgende maand ook nog Willeke van Ammelrooy als de altijd gedachte moeder van Vincent. Dat zal natuurlijk ook wat worden, en weer wat momentjes met Maxime :D. Vind het ook erg leuk met Anton en Rikki, weer is iets anders en het skaten was ook zoiets leuks. Ben heel benieuwd, hoe gaat het verder met Bing – Sjors – Aysen, en wat als Tim terugkomt, als Vincent’s moeder komt, word het echt iets tussen Bianca en Roel, word Rikki echt verliefd op Anton, hoe reageert iedereen als de waarheid boven water komt omtrent Maxime, wat is Menno’s geheim, hoe loopt het af tussen Lucas en Menno.
  Wat staat ons te wachten in de cliff. Vind dit een heel leuk seizoen!!!!

  1. En dan heb ik het nog niet eens over Lorena en Nina gehad. Ik vind Lorena nou echt een leuk personage. Dat zij begin dit seizoen vrienden is geworden met Nina is ook zo leuk en nu ruzie met Nina, maar dat kan altijd gebeuren. Hoop wel dat het goed komt en ik denk ook dat dat wel gaat gebeuren.
   Ik vind dit echt een super seizoen!!!!!

 61. Super leuk seizoen? Het is echt een super langdradig bagger seizoen. Ik kijk al 5 weken niet meer. En toevallig vandaag even weer een aflevering gekeken. Nou ik heb echt totaal niks gemist en ben nog helemaal bij. Nog nooit is er een seizoen geweest waarop ik niet naar GTST keek. De schrijvers zorgen ervoor dat het mij nu geen ene reet meer boeit. Maxime verhaal lijn veeeeeel te langdradig. Verdwijning Tim veel te langdradig. Sjoerd weer aan de coke terwijl hij er net af is. Echt idiote verhaal lijnen. Bing en Nuran veel te langdradig. En zo kan ik nog wel even door gaan. Het is continu hetzelfde gelul.

  1. Te langdradig? Vind ik niet hoor, de snelheid van Gtst is precies goed.
   Maxime verhaallijn vind ik juist hartstikke leuk, ik vind het juist jammer dat er vorige week en begin deze week weinig tot geen Maxime was. Vanavond weer is Nina – Vincent – Milou :D. De Tim verhaallijn is ook helemaal niet te lang, en door zijn verdwijning zijn er juist nog meer leuke verhaallijnen gekomen, zoals dat Sjors en Aysen nu tegen Bing gaan en Menno die echt Lucas begon te slaan. En ook Sjoerd die een terugval krijgt, ik vind het helemaal niet idioot. Hij zit niet bepaald in een leuke situatie, dan kan het gewoon gebeuren dat je een terugval krijgt. En Bing en Nuran te langdradig? De vriendschap tussen Lucas en Noud ook, of de relatie van Bianca en Anton voordat ze gingen scheiden ook. Om maar even een voorbeeld te geven, vriendschap (en liefde vanuit Nurans kant) duurt nou eenmaal niet een weekje.
   En continu hetzelfde gelul is ook niet zo, Nuran en Bing zijn nooit zulke goede vrienden geweest. Aysen en Sjors zijn nooit een “team” geweest. Tim is nooit eerder verdwenen. Sjoerd dan wel met de coke, maar een terugval gebeurt vaker. En Menno heeft nooit eerder Lucas geslagen. En alles omtrent Maxime is ook nooit eerder geweest bij haar.

 62. Effe reageren op jullie reacties op het vertrek van tim, mss wilde Tim niet eens eruit maar moest hij vanwege de (flex?) Wet?! Ik weet dat hij op het toneel staat maar na zoveel maanden ben je toch verplicht om er ugh maanden uit te gaan? Net als vorig jaar sjoerd, vind het kort door de bocht om te roepen dat hij liever op het toneel staat, aangezien ik toevallig weet wat zijn huidige toneelstuk emotioneel voor hem betekend.

  Verder ben ik het eens met jullie dat de verhaallijnen erg langdradig worden. Maar om te zeggen dat ik gtst saai vind worden ?! Nee dat vind ik ook nog wel meevallen. .

 63. Ik ben het helemaal eens met piet het is indd een echt leuk seizoen en vind het ook niet langdradig hoor ik kijk elke dag

 64. Vanavond eindelijk weer Vincent en nina en Milou, in de shortie al gezien dat hij voor Milou kiest. Had gehoopt op nina maar Milou is ook een heel leuk iemand 🙂

 65. Och och och mensen..

  Als jullie het niks aan vinden KIJK DAN NIET, ga je tijd dan beter benutten dan naar een soap kijken waar je toch niks meer wat aan vindt. De hele tijd dat gezeur hier.

  1. Ik snap het ook niet, anders erger je je er maar aan, maar zet het niet neer.
   Ik vind het in ieder geval elke dag weer hartstikke leuk en snap niet waar mensen zich aan ergeren.
   Maarja als ik het maar leuk vind dan

   1. Piet ik lig in een deuk man….. je gebruikt het woord leuk zoooooo vaak dat het gewoon ongeloofwaardig klinkt.
    Het lijkt wel of je er voor betaald wordt om steeds ” zzzooooo leuk ” te zeggen.

    1. Fijn dat ik je aan het lachen kan brengen jongen, maar jij reageert dus op een reactie van mij he, staat in die reactie zo leuk?
     HAHA.
     En als ik er voor betaald zou worden, dan zou dat er denk ik alleen maar staan

    2. Trouwens, drie keer. Het is maar wat je veel vind he. En als je ook die van hierboven meetelt vier, maar dat zou erg dom van je zijn

     1. Goed hoor Piet, als je het een stuk of 18 keer ” leuk ” noemt wie ben ik dan om jouw plezier elke avond om acht uur te vergallen.
      Dan moet idd kritiek op gtst voor jou niet leuk zijn.
      Ik ben/was ook altijd fan van gtst, maar helaas vindt ik het de afgelopen tijd niet zo leuk meer, wordt nu wel weer iets leuker, maar zo leuk als jij kan ik het nog niet vinden.
      Niet zo leuk is dat met een beetje fantasie de cliffhanger voorspel is aangezien de tijd gaat dringen.
      Joh ik vind het hardstikke leuk dat jij het wel allemaal leuk vindt, houen zo…..misschien gaan we door jouw enthousiasme het ook weer leuk vinden.

    3. En als je alleen het woord leuk bedoeld, misschien zeg ik dat wat vaker. Sorry dan dat ik meer dingen leuk vind als jou. In ieder geval kan ik jou daar nog blij mee maken met mijn plezier.

 66. Maandag 5 mei 2014:
  Nuran wordt levensgevaarlijk gewond naar het ziekenhuis gebracht. Lucas realiseert zich dat Menno’s toekomst in zijn handen ligt. Vincent weet niet wie hij het meeste aandacht moet geven: Nina of Milou? Noud lucht zijn hart over de mishandeling van Lucas.

  Dinsdag 6 mei 2014:
  Sjoerd heeft iets op te biechten aan Anton. Menno probeert Noud bij Lucas vandaan te houden. Bij Bing laaien wraakgevoelens op wanneer hij hoort wat er met Nuran is gebeurd. Lucas wordt verhoord door de rijksrecherche. Nuran krijgt heel slecht nieuws.

 67. Wat zijn de spoilers van mei? Eindelijk weer leuk, Sjoerd is gestopt met Tim zoeken, Wiet gaat eindelijk eens tegen sjoerd in en Vincent koos voor Nina. Nu alleen hopen dat het nu niet langdradig gaat worden met Vincent die het Milou moet vertellen over hem en Nina. Want ik wed dat dat ook weer een maand gaat duren. Alleen wel grappig wat Nina tegen Vincent zei vandaag. Het is eindelijk weer eens leuk deze serie, met ook wat goede tijden. Alleen komt Nuran in het ziekenhuis. Deze maanden worden in ieder geval een stuk interessanter en leuker dan de vorige. Eindelijk 🙂

Geef een reactie