• 1 april 2014
 • Redactie
 • 35

Consumenten die fan zijn van de kledingstijl van GTST-personages Lorena, Rikki, Lucas, Wiet, Nina, Bianca, Janine, Bing en Noud, kunnen nog terecht bij Wehkamp. De webshop bevat outfits in de stijl van de negen soapkarakters.

De website Wehkamp heeft in samenwerking met de soap besloten om een selectie kleding aan te bieden, die speciaal door de GTST-stylisten zijn geselecteerd. De GTST redactie van de soap krijgt maandelijks honderden vragen binnen waar kijkers de outfits van de soapsterren kunnen kopen.

Naast kleding zijn er ook woonaccessoires te vinden, geïnspireerd op de woonstijlen van karakters uit de serie, zo meldt Fashion United. De samenwerking tussen Wehkamp en GTST loopt tot eind april.

  Ga hier naar de GTST Webshop

35 comments on “GTST kleren shoppen

 1. Waaauw gaaf zeg!
  Nu kun je een leuke outfit aan die bijvoorbeeld lorena welis aan hebt gehad en zo combineren!

  🙂 🙂 🙂 (-: (-: (-:

 2. Ik heb een vraagje in de gtst aflevering van Gister 11-11-2014 . Zag je Lorena op het graf en toen vond ik dat ze een super mooie witte jas aan had Waar is die besteld of gekocht want ik wil die jas ook wel. Heb namelijk een nieuwe winter jas nodig. Alleen hoop ik dat de jas niet al te duur is . Groetjes Lola

 3. ik wil ook graag weten waar die jas vandaan komt. en ook wil ik graag weten waar die broek van lorena vandaan komt die ze 13-11-2014 aanhad een soort slangenprint is het

 4. Iedereen ziet toch wel dat je hier geen antwoord krijgt? Beter mail of twitter je de redactie van gtst, dit is geen officiele fansite.

 5. Waar is de blouse van Laura ( goede tijden slechte tijden ) te koop. Zwart met witte strepen rond 18 januari 2018. Ik hoop op antwoord Groetjes Betsy Zimmerman

 6. Kan iemand mij de link sturen waar ik de top/Shirt kan kopen die Linda op 14-06-2018 aan had kleur geel.Ik wacht met smart op een van jullie reacties.

 7. Jo.

  Hallo ik vindt de kleding lijn van Q Bouwhuis stijlvol en best wel cool.
  Het is echt ook wel mijn smaak,en draag deze stijl ook echt altijd.

 8. De kledingstijl momenteel met stijve hooggesloten blousjes (Janine en Linda en Sjors) doen me denken aan de jaren 70 aub graag wat moderner. Janine had altijd mooie kleding aan, wie bedenkt deze oudbollige nieuwe stijl? Ieuw!

Geef een reactie