Alle fans van Goede Tijden, Slechte Tijden kunnen vanaf nu hun kennis over de soap testen met de app ‘GTST Quiz’. Sinds gisteren is het mogelijk om onderling de strijd aan te gaan met vragen als ‘Welke onderneming is niet van Laura geweest?’ en ‘Waar zoenden Edwin en Lucas voor het eerst’?

In RTL Boulevard laat Ruud Feltkamp weten “In de app kunnen mensen tegen elkaar spelen en testen hoe goed hun kennis is over Goede Tijden.” De categorien die gespeeld kunnen worden zijn ‘Meerdijk’, ‘Inwoners’, ‘Verhaallijnen’ en ‘Cliffhangers.

De ‘GTST Quiz’ app is beschikbaar voor smartphones met iOS of Android.

2 comments on “Test je kennis met de GTST Quiz app

  1. Tim is bij die oude man die heeft Tim vermoord of Tim is ontsnapt me moeder heeft het vermoede dat Tim die jonge was die met wiet en Sjoerd hadden afgesproken

  2. Beste, ik speel fanatiek de gtst quiz app. Helaas ben ik per ongeluk uitgelogd en weet ik mijn ww niet, deze kan ik nergens binnen de app opvragen. Graag vraag ik u vriendelijk om mij te helpen omdat ik ook mijn weekspellen etc heb gespeeld en toch hoop on te winnen 😉 en daarom geen nieuw account wil aanmaken. Help help!

Geef een reactie