Maandag 24 maart:
De ruzie tussen Ludo en Bing loopt uit de hand. Nuran maakt zich grote zorgen over Bing. Noud ontdekt dat Vincent met Milou gezoend heeft. Lucas heeft niet door dat hij Menno steeds verder opfokt.

Dinsdag 25 maart:
Sjoerd reageert fel als Anton Tims kamer wil leeghalen. Lucas dreigt de dupe te worden van de ruzie tussen Bing en Ludo. Wie moet Wiet kiezen om te steunen: haar zus Sjors of haar vriendje Sjoerd?

Woensdag 26 maart:
Maxime kan Nina er niet van weerhouden naar de opening van Toko te komen. Wiet wordt geconfronteerd met trauma’s uit haar verleden. Sjoerd huurt een paragnost in om Tim terug te vinden.

Donderdag 27 maart:
Bing wordt wakker en weet niet waar hij is. Een ding weet hij wel: hij moet hier weg. Bianca verwijt Wiet dat ze Sjoerds obsessieve gedrag steunt. Aysen is verbijsterd als Nuran volhoudt dat de scheiding haar niets doet.

Vrijdag 28 maart:
Sjors denkt dat de zoektocht van Sjoerd en Wiet in een teleurstelling zal eindigen. Ze biecht Julia op dat ze Tim vreselijk mist. Lucas bekent Janine hoe het bootincident is verlopen, maar ze wil hem niet helpen.

Maandag 31 maart:
Menno baalt ervan dat Lucas hem niet in vertrouwen wil nemen. Nuran stelt dat Bing een loser is als hij zich weer zou laten opfokken door Ludo. Sjors concludeert dat Nuran verliefd is op Bing

Dinsdag 1 april:
Sjoerd gaat op aanwijzingen van de paragnost met Meerdijkers een weiland uitkammen op zoek naar sporen van Tim. Anton vindt het belachelijk dat Bianca hieraan meedoet. Nina lokt Vincent mee naar huis.

Woensdag 2 april: 
Vincent verzwijgt bij Milou hoe innig hij met Nina is geweest. Julia denkt dat Bianca haar de schuld geeft voor alle ellende. Anton  krijgt hoop als hij op een andere manier tot Sjoerd probeert door te dringen.

Donderdag 3 april:
Janine ontdekt dat Lucas nog steeds zijn verhaal niet heeft opgebiecht aan Sjoerd. Nina krijgt slecht nieuws over Vincent. Bianca probeert tot Sjoerd door te dringen. Jef en Laura bemiddelen in het Bouwhuis-conflict.

Vrijdag 4 april:
Aysen confronteert Menno met bewijzen dat hij meineed heeft gepleegd. Nuran vraagt Bing mee voor een gezellig etentje, maar in De Rozenboom treffen ze Ludo. Wiet eist van Rikki dat ze Sjoerd met rust laat.

101 comments on “Spoilers: 24 t/m 4 april

 1. Ludo begint weer te worden zoals vroeger. Hij en Aysen zouden het perfecte duo zijn om Bing op te fokken. Het is trouwens wel de enigste boeiende verhaal lijn. En wat kan die Milou slecht acteren.

  Vol jaar moeten Aysen en Nuran met de flex wet dat is helemaal kut want Aysen en Ludo zijn de enigste spannende personen in de serie

  1. ja he ludo word wwwwweleuk. nu laura nog. sommige spelers moeten er gewoon uit de hele familie bouwhuis mag weg ook nuran en aysen. die vincent. en het gewoon weer maken zoals in seizoen 20 toen was het tenminste nog leuk. mspanning en avontuur. nu is het meer zo`n soft serie ngeworden

 2. Spannende spoilers over Bing en Ludo. En ja het was te verwachten dat het uit zou komen van Menno daar is Aysen juist de perfecte persoon voor. De rest gaat een beetje te langdradig worden Vincent Milou, Nina, Maxime bv. en ook dat van Tim.

 3. Wel raar dat Rik eruit is en dat er geen nieuw vast personage erin is gekomen. Het zou mij leuk zijn als Job de Jong weer terugkeert misschien een recast? Of een nieuw personage zoals de zoon van Remco Alberts.

  Ik vraag me af wanneer Lorena terugkomt dan is er nog meer feest met Ludo.

  Nog een paar maanden voor de cliffhanger het schijnt al op 6 juni te zijn en het wordt nu al spannend.

 4. Yippie gtst wordt weer spannend 😀 Was een super leuke aflevering deze avond! Ludo is back…! Nu al Maxime haar leugens nog uit laten komen en gtst is weer top.

  1. Helemaal gelijk het wordt wel langdradig rond Maxime. Als het uitkomt dan zou het pas echt spannend worden. Ze heeft al die jaren tegen haar familie gelogen, en gezegt dat ze geen kinderen kan krijgen. Ludo zou dat niet in dank afnemen van haar.

 5. INTERESSANTE FLEXWET VERANDERING: LUCAS, AYSEN en NURAN: HALF JAAR UIT GTST

  De flexwet gaat veranderen en waarschijnlijk gaat die verandering al per juli gelden. Dit is interessant want dat betekent dat als ze geen vaste contracten geven aan LUCAS, AYSEN en NURAN (die alle binnenkort aan de beurt zijn) deze karakters minimaal een HALF JAAR UIT GTST moeten. Ook hebben de nieuwe flexcontracteen een maximale duur van 2 jaar ipv de 3 jaar. Dat betekent dat dit dus bij alle acteurs onder flexcontract om de 2 jaar zal plaatsvinden.

  1. Te dom om te poepen dit weer.
   Hun contract word drie x verlengd en al doe je t nou 3 x anderhalf jaar.
   En bij elk bedrijf, kantoorwerk of wat dan ook, moet je drie maanden stoppen

 6. Voordat men weer anderen gaat beledigen: het klopt wel degelijk dat er zaken gaan veranderen in de flexwet. Men moet er vanaf waarschijnlijk juli a.s. een half jaar uit ipv 3 maanden en de periode van 3 jaar wordt teruggebracht naar 2 ( je mag dan bijv. wel 3 kortere contracten hebben, maar dus niet meer 3 jaarcontracten). Check eerst de feiten, voordat dergelijke reacties worden geschreven. Simpel even Googlen en je weet het.

  1. Dat is waar, maar ze gaan echt geen personages een half jaar uit de serie schrijven… Dat lossen ze vast op een andere manier op. Zo slim zijn ze wel ;).

 7. Zo te lezen gaat gtst eindelijk weer wat vuiler worden, dat kus kus lik lik kots ik nu wel eens uit
  Weet iemand wanneer Sil weer terug komt, om te stoken?.

 8. Hahaha wordt dit nou de boot deel 2 voor bing hahaha.

  Domme fout om ludo zn boot te stelen vervolgens in de fik te steken en hem nog slaan.

  Bing die vuile viezerik is dit alles begonnen ik hoop dat ludo hem weer laat janken ergens net zoals op de boot toen poepte bing.

  Ludo kan ook gwn tegen anton zeggen bing heeft tim aangereden met de boot en krijgt bing nog klappen van Anton hahahah

  Kut bing ik mag hem echt niet schijnheilig persoon.

 9. Zo……als je een partijtje wil leren liegen moet je flink op Nuran en Bing letten.
  Eindelijk weer eens pit in gtst, werd tijd.
  Ik hoop dat Bing flink op zijn muil gaat en ook Nuran niet ongestraft hiermee wegkomt.
  Heel benieuwd hoe dit verder gaat…….
  Hopelijk krijgt dat gezeur over Vincent en Maxime nu ook eens een einde, dit eindeloos ge#@we *÷ r ben ik nu wel zat.

 10. Ik vind dit echt een super seizoen.Eerst dat moord onderzoek en rik de cel in vond dat echt een spannend verhaal.Daarna is het inderdaad een tijdje saai geweest maar dat is toch logisch.Het is wel een soap en ze kunnen natuurlijk niet elke week of maand een nieuw verhaal verzinnen.
  Denk dat het vanaf nu echt weer spannend gaat worden en ben ook zeer benieuwd naar de 5000 ste aflevering in oktober.

  1. Ik hoop dat er oude bekenden terug komen zoals Robert, Helen, Barbara, Charlie, Remco, Linda, enz. in de 5000e aflevering.

 11. Ik zou eigenlijk wel willen weten of er al enigszins iets bekend is over de 5000 steeds aflevering
  , al denk ik van niet…maar zou best leuk zijn als ze er iets over zouden zeggen hoe klein ook….

 12. Trouwens RTL 4 bestaat in oktober 25 jaar precies in die maand komt volgens mij de 5000e aflevering wat een feest maand 😛

 13. Gtst bestaat dit jaar 24 jaar
  ik weet niet eens hoeveel afleveringen tot de 5000ste er komt er nog een stop dus de 5000ste kan niet in oktober zijn

 14. De leader wordt voor de zomerstop nog eenmaal ververst op welke datum is nog niet bekend. Bron gtstredactie twitter acount.

   1. Ben ik ook benieuwd naar. Ik denk dat ze wachten tot Lorena en Tim terug zijn of misschien verlaat Bing nog wel GTST. Misschien Job en/of de broer van Lorena.

 15. ik hoop dat Milou tijdelijk is vreselijke actrice.

  En verder met de nieuwe leader dan hoop ik ook dat alle acteurs nieuwe fotos krijgen.

  1. Ik verwacht dat er een man bij de vaste cast gaat komen. Anders heb je dadelijk wel een heel groot overschot aan jeugdige vrouwen. Dus denk ook dat Milou gastrol is. Betwijfel of Menno ooit nog vast gaat worden. Wie weet komt Sil wel vrij.

 16. Ik hoop ook dat die Milou snel weer weggaat. Niet voor de verhaallijn. Sorry maar ik vind het geen goede actrice. Snap ik wel dat sommige natuurlijk moeten groeien, maar als dit maar een gastrol is mag ze voor mij weer snel weggaan. Gastrollen duren meestal toch best lang kijk maar naar Julia.

  Ik denk ook dat Menno geen vast castlid gaat worden. Om eerlijk te zijn vind ik dat nu niet meer zo erg. Het is jammer hoe je een personage om zeep kunt helpen. We wisten natuurlijk al dat Menno een geheim had maar dit. Zo iemand werkt dat bij de politie. Ik las ook dat Menno baalt dat Lucas hem niet in vertrouwen wilt nemen. Ja natuurlijk niet. Je ziet al hoe Menno afgelopen maandag deed.

  1. Inderdaad, hoe erg kun je een rol omsleep helpen! Moet wel zeggen dat hij en Lucas het erg goed spelen, maar waarom…. Ik snap het echt niet.
   Milou mag van mij snel weer weg, evenals Julia.
   Ik zou zeggen, doe maar een lekkere vend in de vaste cast!

 17. Stefano moet gewoon een vaste rol krijgen. En ook Dennis, Milan, Morris, Barbara, Robert en Charlie mogen terugkomen. En natuurlijk Martine Hafkamp! Eindelijk weer spanning!

  1. Mogen de acteurs dat ook nog zelf bepalen, ze zijn er niet voor niks uit gegaan. Inge Ipenburg zal in ieder geval niet meer terugkomen, want die wilt niet dat iedereen haar ziet als Martine hafkamp

 18. Maandag 7 April 2014:
  Lucas raakt in paniek wanneer Sjoerd allerlei dingen van hem vraagt. Maxime probeert te bemiddelen tussen Vincent en Milou. Nina weigert een aanbod van Ludo. Janine merkt dat Bianca zich vrolijk voordoet, terwijl ze dat niet is. Menno belaagt Noud.

 19. Menno belaagt Naut? oef dat kan toch niet? Ik vind dit echt heel jammer hoe ze dat met Menno hebben veranderd. Is ook beetje ongeloofwaardig moet toch bekend zijn hoe komt hij anders aan een dergelijke baan? Mischien is er iets los in zijn hoofd of zo toch iets van aanvallen hij had immers hoofdpijn de laatste keer. Ik ben benieuwd hoe lang Menno er nog in zit.

 20. Zou t niet zo kunnen zijn dat Menno misschien wel een hersentumor heeft?
  Aangezien hij ook idd. aangeeft hoofdpijn te hebben, en daar ook wel zijn gedrag mee verklaard kan worden. …
  Het is maar n optie je weet nooit maar ja zou wel heel erg zijn ook voor Lucas.

 21. @Linda
  Hoofdpijn is niet meteen een hersentumor. Ik denk dat hij stress heeft door Lucas en het werk. We krijgen denk ik nog te weten wat hij in het verleden heeft meegemaakt met die agressie.

 22. @gtstfites,
  Uiteraard hoeft dit zeker niet t geval te zijn het was zomaar een soort van ingeving die ik hierbij kreeg.
  Allen heb ik best wel t idee dat Menno dood zal gaan,waarom precies weet ik niet.
  Eveneens zomaar een soort ingeving misschien heb ik t ook wel helemaal mis..

 23. Als Menno een hersentumor zou hebben dan begrijp je zijn gedrag meer, omdat hij het niet kan helpen. Ik ben alleen bang dat het geen hersentumor is, want dan zou hij het al langer moeten hebben want zijn broer vroeg toch een paar dagen voor de bruiloft of hij er nog last van had. Dat zullen dan wel zijn agressieve momenten zijn.

  Menno is een persoon die van structuur en regels houd. Lucas is weer iemand die niet van structuur en regels houd. Door Lucas heeft Menno geen structuur meer in zijn leven en kan hij zich ook niet meer aan de regels houden. Dat is zich nu heel erg bij Menno aan het uiten. In een gedrag wat totaal niet acceptabel is in een relatie of huwelijk. Lucas doet hetzelfde als wat elk ander slachtoffer doet bij huishoudelijk geweld. Zich zelf de schuld geven. Hij heeft iets stoms gedaan maar dat geeft Menno absoluut niet het recht om die jongen zo te behandelen. Hoewel ik deze vorm van mishandeling nog niet heb gezien. Meestal (pak ik even het man slaat vrouw verhaal) als de man de vrouw in elkaar heeft geslagen geeft hij de vrouw er ook de schuld van. Van: kijk nu wat je hebt gedaan als je dat niet had gedaan hoefde ik je ook niet te slaan. Dat is in dit geval niet zo. Menno geeft Lucas niet echt ergens de schuld van hij heeft zelfs spijt dat hij zo doet. De meeste mannen hebben dat niet, en vinden het terecht dat ze de vrouw hebben geslagen.

  Ik denk dat dit het tweede korte huwelijk is in Meerdijk. Aan deze verhaallijn komt een einde natuurlijk. We weten alleen niet voor wie het wel en voor wie het niet goed afloopt. Je hebt meerdere verhaallijnen erin. Lucas en Menno daar zal een einde aan komen. De vraag is Tim en Bing.

 24. Wij volgen GTST nu dus al bijna 24 jaar, vanaf dat we getrouwd zijn. En dit is de eerste keer dat ik het langdradig begin te vinden. Milou kan niet acteren, de rol is waardeloos en de zwakke verhaallijn boeit ook niet.
  Er moeten duidelijk mensen uit, en wat frisse, spannende en goede acteurs erin.

  1. Tegenwoordig stellen gastrollen maar zeer weinig voor. Neem nou Frank: Was alleen de vriend van Janine en even voor dat AZM gebeuren. Net als Julia die er even voor Tim was en daarna alleen maar iets met Ludo kreeg. En nu hebben we Milou weer die de ex van Vincent is maar niets anders doet. Vroeger voegde gastrollen iets toe. Marco,Rene Arthur enz…

 25. Ja hoor janine is echt zo lomp. Weer ludo tegenhouden en bing die lul mag wel alles doen.

  Laat ludo gwn zn gang gaan. Ik hoop dat bing nog iets probeert dan is het einde bing.

  Ludo is nog rustig, als hij wilt kan hij bing nog erger aanpakken dan laten huilen haha

 26. Het begint allemaal wel ontzettend langdradig en eentonig te worden. Het verhaal van Tim, de boot (Lucas en Bing) en dat Vincent de zoon van Maxim is duurt nu echt te lang…..

 27. Het verhaal rondom Tim, de boot Bing en Lucas duurt zo lang omdat Beau besloten had om een toneelstuk te gaan doen met zijn vader. GTST heeft hem toestemming daarvoor gegeven, en is dit de verhaallijn wat ze ervan hebben gemaakt. Ze hadden hem beter een tijdje naar zijn moeder kunnen sturen om alles op een rijtje te zetten in Amerika. Ben benieuwd wat ze volgend jaar ervan gaan maken want dan moet hij er weer uit voor de flexwet.

  Het verhaal rondom Maxime krijg ik echt genoeg van. Hoelang wil je zoiets nog laten duren? Ik ben geen voorstander van incest, maar laat Vincent en Nina maar een relatie met elkaar beginnen, dan moet ze wel eerlijk zijn. Nu is het zo’n irritante verhaallijn. Maxime die al maanden haar mond houdt. En dan hebben we ook nog Milou. Sorry maar die vrouw kan echt niet acteren. Had ik ook in het begin bij een aantal vaste acteurs, maar die hebben meer acteerervaring opgedaan in die jaren dus daar irriteer ik me niet aan. Dit is geen vaste rol dus ik heb ook geen zin erin om het aan te kijken. Weg ermee. Dat ze maar weer teruggaat naar het toneel. Ik weet dat Oscar (Vincent) daar ook vandaag komt, maar die kan tenminste 10x beter acteren dan die Milou.

  De verhaallijn rondom de boot vind ik weer niet heel erg irritant omdat we weer een keertje Ludo van zijn slechte kant krijgen te zien. Ook weer van zijn goede kant want hij wilt er eigenlijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat Lucas geen schuld van alles krijgt, maar Bing. Dat vind ik weer niet erg want Bing vind ik maar een misselijke persoon. Het was zijn idee om die boot te jatten en die boot in de fik te steken, moet je eens kijken hoe hij tegen Lucas deed. Als die zijn mond zou open doen zou hij Lucas van alles de schuld geven. Ludo wilt nu alleen maar Lucas beschermen. Pak Bing maar goed aan Ludo zou ik zeggen.

 28. Ik denk dat ludo dood gaat. Bing neemt ludo te grazen, misschien wel in de 5000e net zoals met fris van houten in de 1000e

  1. Nou ik denk het niet, dat Bing Ludo te grazen neemt. Daar is Ludo te slim voor. Voordat Bing iets kan doen, heeft Ludo hem al te grazen. Of beter, de mannetjes van Ludo.

   Bovendien als het pas in de 5000ste aflevering zou gaan gebeuren, moeten we wel erg lang wachten. Zoals ik al eerder schreef, de 5000ste aflevering is (als het correct is wat ik gelezen heb) pas op 17 oktober 2014.

 29. Denk eigenlijk wel dat er een aanslag op ludo komt aan het eind. Dat gaat het extra spannend maken.

  Ludo en verliezen kom op. Ludo is dan echt op zn gevaarlijkst dat hebben we vroeger gezien en dat is nog steeds zo.

  Hij maakt bing toch kapot hij wint sowieso wel!

 30. Een moordaanslag op ludo is geweest en dat waren
  Nick, sjors morris barbara robert bing en uiteindelijk was morris die de kogels had verwisseld en janine schoot! Seizoen 16! Dus dat moeten ze niet doen dan is het net als vorig jaar met de moord op mike verzin iets origineels! Maar dat kunnen ze niet

  1. Dit is echt iets heel anders, zeikerd. Deze verhaallijn is helemaal niet t zelfde, dit is ook geen moordaanslag op ludo, ook niet meerdere mogelijke daders enz. En het verband tussen dit en de moord op Mike zie ik helemaal niet, kan je die uitleggen

 31. Yes Ludo is weer zoals eerst! Een gevaarlijke man waar je geen ruzie mee wilt!
  Ik hoop dat Milou snel de serie uit gaat, ze kan echt niet acteren en door haar gezichtsuitdrukking
  lijkt het wel alsof ze de hele tijd moet huilen.. Hopelijk komen de leugens van Maxime eindelijk boven water
  want dit begint langdradig te worden. En Julia is back… goeie actrice maar ik vind haar zoooo vervelend in de serie 😛

 32. Het zou leuk zijn als vincent en nina wat krijgen en dat maxime dat dan nog niet weet en dan ineens zegt tegen nina dat vincent haar zoon is!!!

 33. dit zijn de mensen die terug moeten komen: Nick, Sil, Jack, een nieuw familielid van iemand en job
  deze moeten er uit: Milou, Milou, Milou, Milou, Milou
  en als Lorena niet heel snel terug komt stop ik met kijken!
  Ik vind ook dat het wel eens tijd word dat maxime de waarheid gaat vertellen. tijd voor wat meer actie. Ik hoop dat nina en vincent dan hele goede vrienden worden.

 34. Is het al bekend wanneer Tim weer terug komt? Lees elke week vol spanning de spoilers of dat er misschien uit blijkt dat hij terug komt, maar tevergeefs.

 35. Ik tikte net flexwet in op google, en daar kwam ik op een site waar stond dat de nieuwe regeling is verlengd en t nu pas ingaat op 1 juli 2015 in plaats van 2014

 36. De nieuwe spoilers zijn bekend. Ik weet niet of het al geplaatst is op deze site maar kan het nergens vinden dus plaats ik het even.

  Maandag 7 April 2014:
  Lucas raakt in paniek wanneer Sjoerd allerlei dingen van hem vraagt. Maxime probeert te bemiddelen tussen Vincent en Milou. Nina weigert een aanbod van Ludo. Janine merkt dat Bianca zich vrolijk voordoet, terwijl ze dat niet is. Menno belaagt Noud.

  Dinsdag 8 April 2014:
  staat wel op de site tv gids tv maar kan niet de spoilers lezen daarop. Raar maarja.

  Woensdag 9 April 2014:
  Het zelfde geval als Dinsdag 8 April staat wel op tv gids tv maar kan niet de spoilers lezen 🙁

  Maarja bij deze geef ik het dus op. Bron:
  http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/10981715

 37. Nieuwe spoilers:

  Maandag 7 april

  Lucas raakt in paniek als Sjoerd allerlei dingen van hem vraagt. Maxime probeert te bemiddelen tussen Vincent en Milou. Nina weigert een aanbod van Ludo. Janine merkt dat Bianca zich vrolijk voordoet, terwijl ze dat niet is. Menno belaagt Noud.

  Dinsdag 8 april

  Aysen hoort een gesprek wat niet voor haar oren bedoeld is. Sjors confronteert Bing met wat ze over hem en zijn leugens weet. Janine probeert Menno over te halen om Lucas niet te laten vallen. Bianca en Anton krijgen schokkend nieuws.

  Woensdag 9 april

  Bianca ontdekt dat Janine gelogen heeft over wat ze weet over de avond van Tims verdwijning. Aysen treedt hard op tegen Bing. Nuran krijgt te horen dat ze zich op het politiebureau moet melden. Jef gaat tegen Sjors in als zij Bing wil straffen voor iets wat ze niet zeker weet.

  Donderdag 10 april

  Anton probeert te voorkomen dat Rikki haar toekomst weggooit. Nuran verwijt Bing dat hij haar in gevaar heeft gebracht door Sjors in vertrouwen te nemen. Aysen haalt alles uit de kast om te bewijzen dat Menno meineed heeft gepleegd. Nina en Vincent krijgen door Lucas ruzie.

  Vrijdag 11 april

  Menno krijgt slecht nieuws. Als Lorena terugkomt uit Zuid Amerika en doet of geen vuiltje aan de lucht is, valt dit helemaal verkeerd bij Nina. Milou weet Vincent een vergaande uitspraak te ontlokken. Noud krijgt vermoedens dat het tussen Lucas en Menno niet lekker loopt.

Geef een reactie