Maandag 17 maart
Ludo weet Lucas zwaar onder druk te zetten. Aysen werkt Menno tegen als hij weer aan de slag wil gaan. Nuran schrikt van een besluit van Rikki. Nina weet door Vincents pantser heen te breken

Dinsdag 18 maart
Wiet moet zichzelf forceren om de lieve vrede met Rikki te bewaren. Vincent is het zat als Maxime Milou uithoort over zijn privéleven. Lucas wordt radeloos van Menno. Noud probeert Nina tegen te houden als zij Vincent wil opzoeken.

Woensdag 19 maart
Wiet heeft het idee dat ze Sjoerd dankzij Rikki aan het verliezen is. Maxime is blij met hoe het nu loopt tussen Vincent en Milou, maar Jef deelt deze mening niet. Vincent doet Milou een bekentenis over vroeger. Om haar dochter veel verdriet te besparen, probeert Janine dingen geheim te houden.

Donderdag 20 maart
Bing krijgt een onorthodox voorstel waarmee het hele bootincident van tafel geveegd zou kunnen worden. Lucas is bang dat uitkomt dat hij Bing heeft verraden. Wiet bespeelt Sjoerd, maar voelt zich daar schuldig over. Ludo doet een ontdekking over Nuran.

Vrijdag 21 maart
Bianca’s goede zorgen werken verstikkend op Rikki. Aysen denkt dat Nuran het bij Ludo verkeerd heeft aangepakt. Hoeveel concessies moet Lucas doen om met Bing tot een oplossing van hun conflict te komen?

76 comments on “Spoilers 17 t/m 21 maart

  1. Ik denk dat Bing die biseksueel is, eigenlijk een best leuk idee! 😀 Alleen vind ik hem en Lucas dan weer minder… Maar wie weet wat de schrijvers nog van plan zijn met alle characters! 😉

 1. Stefano Sanders fan je hebt al meermalen laten blijken hoe gestoord je bent . Maar nu ook nog een racist. Als je walgt van mannenseks kijk dan niet. En het zegt vaak wat over jezelf dat je daar niet naar kan kijken. Sta je lang droog?

 2. @stefanosandersfanisgek

  Hahaha, racist? Oh ja want homo’s zijn een ‘ras’ .. ?
  Ga alsjeblieft terug naar school, ei.

 3. Stefanosandersfan, jij leeft echt in de middeleeuwen, mannenseks is niet walgelijk, maar part of lfie, als je er niet tegen kan, er zit altijd nog een aan uit knop op je afstandbediening. dus hou op met die kortzinnige reacties van je die nergens op slaan.

 4. Weer niks over Tim. Het wordt een beetje langdradig allemaal. Jammer. Dat met Maxime begint ook vervelend te worden. We zitten alweer over de helft van dit seizoen en nog steeds weet Vincent niet waarom zij zich zo met hem bemoeit. Ook vind ik het vreemd dat Ludo de liefde heeft verklaard aan Janine op oudejaarsdag en dat daar vervolgens nooit meer over gesproken is.

  1. Jawel, hij had gezegd van als je om 12 uur komt dan proberen we er weer wat van te maken en als ja niet komt dan accepteer ik dat en dan laat ik je met rust.
   Ik hoop echt dat Janine erachter gaat komen dan maxime de moeder is van vincent en dat de sanders boos op haar worden en dat ludo en janine dan gaan trouwen en echt lang getrouwd blijven. Maar wel dat het uiteindelijk met de rest van de sanders wel weer goed komt behalve tussen ludo en maxime ofzo

 5. waarom zie je niet hoe het verder gaat met tim en willem ,want tim wordt net als vroeger met daniel gegijzeld , zou een keuke verhaallijn zijn.

 6. Stefano sanders fan, je vindt mannensex walgelijk, maar je bent fan van stefano. Zijn zoon is gay, beetje gek toch? Dan moet je je ogen elke keer dicht doen als lucas in beeld kom. Hoe verklaar je dat aan je omgeving?
  Of nee wacht, je hebt geen omgeving.

  1. ga ajb ergens anders trollen…dit is niet gepast!…dit is een website/forum, waar men kan reageren mbt spoilers van GTST, het is niet nodig om mensen te kwetsen en uit te dagen….

   bedankt voor je begrip en een fijne dag verder.

 7. Stefanosandersmongool, heb je al aangifte gedaan bij de ‘interpolitie’? je naam werd toch misbruikt? Verliezer # fail

 8. Al die berichten van Stefanosandersfan heb ik niet geschreven.
  En nee ik heb niet aangifte gedaan want ik wou dat het zou stoppen. Maar nu begin je ook te schelden en dingen te zeggen wat respectloos is. Ik vind het niet walgelijk om te zien dat 2 mannen op tv zoenen enz. Het zijn gewone mensen net als wij hetero mensen. Dus niks mis mee.

 9. En weer voel ik het, nee deze Bianca speelt haar rol niet goed, het lijkt net of ze niet weet hoe de de vorige Bianca was en vult maar wat in, net iemand die haar tekst niet weet ( juiste toon weet te raken ) en zo ook geen. chemie krijgt met haar tegenspelers, ze slaat elke keer de plank mis.

  Nuran is ook helemaal het spoor bijster, lijkt wel iemand van de wallen die in Dansatoria werkt en Bing is haar pooier, gadver wie had nu gedacht dat het zo zou gaan lopen, dan maar liever haar hoofddoek hoor.

 10. Tjonge jonge wat zijn jullie een levenloze aanstellers zeg gwn kleine kinderen tazz die rusie maken om gtst zoek een leven man ut is maar fake hoor. waar make jullie je druk om

 11. Gezellig hier, ik dacht dat ik lekker spoilers kon lezen maar nee! ik zie alleen kleine kindjes die zijn tijd verspillen aan ruzie zoeken, DOE GEWOON NORMAAL!! REAGEER GEWOON ER NIET OP!!!

  Ps. Ik vraag me eigenlijk af waar de originele Bianca gebleven? van GTST

  1. Waarom met hoofdletters, dat kan heel intimiderend over komen, en je bent nu zelf ook ruzie aan het zoeken.
   En ook weer erg irritant zeg, waar is Bianca gebleven.

 12. Voel je wel lekker? Zo maak je wel geen vrienden hoor! Ben je soms bekeerd? Op een of ander manier geloof ik het niet. Ken wel heel boek over je vertellen hier! dan zullen ze wel schrikken hier. En we leven in 2014, en het is heel normaal met 2 mannen.

 13. In de bijbel staat dan ook vrijwel alleen onzin.
  Los van het feit dat ik het ook niet smakelijk vind hoor ‘stefanosandersfan’ die homo scenes.
  Van mij hoeft het niet.

  Maar gebruik niet de bijbel om rechten te beperken. Geloof je ook in de pratende slang uit de bijbel?
  En vind je werken op zondag ook een zonde dan? Dat staat ook in de bijbel.

  En weet je wat volgens het oude testament de straf is op werken op zondag, of je ouders disrespecteren?
  Steniging. Bizar niet?

 14. Jazzes zeg, het gaat hier over gtst, wil men hier God buitenlaten, zijn naam wordt al genoeg misbruikt.
  Homo zijn bestaat echt wel, ook in de dierenwereld komt dit voor, maar het is aan ieder de keus of hij/zij er iets mee doet, er zijn ook idd homo,s die er niet aan toe geven, kijk naar Bilal, die was uiteindelijk doodongelukkig omdat hij niet uit de kast kon komen vanwege zijn geloof.
  Als God een mens iemand laat geboren worden als homo dan zal hij hem heus niet laten vallen hoor, en wij moeten als mens het dan maar aan Hem overlaten.
  Ik vind wel dat gtst dit onderwerp wat subtieler had kunnen brengen in de verhaallijn, zo gaan toch veel mensen weer een oordeel vellen over homo,s en dat lijkt me nu net niet de bedoeling van dit item, heel jammer.
  Er kijken ook veel kinderen naar gtst, ook in de liefdesrelaties wordt nogal makkelijk met elkaar omgesprongen, wie heeft zolangzamerhand niet het bed met elkaar gedeeld?
  Daarom had ik het nu echt mooi gevonden als Lukas en Menno b.v een langdurige relatie met elkaar zouden hebben, maar ik vrees dat ook dit weer van korte duur zal zijn.
  Dus laten we het hier gewoon hebben over gtst zelf, en geen mensen met evangelisatiedrang, daar zijn weer andere fora,s voor.
  Voor mij mag gtst wel wat zorgvuldiger omspringen met liefde en relatie, ook dan kan een soap nog best heel spannend en mooi zijn.

 15. Iemand anders gebruikt mijn naam. Ik heb al die berichten niet geschreven over dat ik homo`s walgelijk vindt enz. Ik vind homo`s gewone mensen. Die zijn ook mensen. Net als gehandicapten mensen die zijn gewoon mensen iedereen zijn mensen wat en wie je ook bent en welke kleur je ook hebt.

  En ik dacht dat het over GTST ging? Dit gaat haast niet meer over GTST.

  1. Ik vond ook al dat die gozer op Willem lijkt!
   Ben wel benieuwd naar in welke toestand Tim nu is en wat Willem eigenlijk van plan is.

   Ik vind die ‘homo-scenes’ wel goed, er worden nog steeds teveel homosexuelen afgestraft vanwege hun geaardheid. Hoop dat het ooit net zo normaal word gezien als heterosexualiteit.

 16. We kunnen natuurlijk met z’n allen een bericht sturen naar de redactie over die stefanosandersfan. Alleen diegene geeft zijn mening over het homo zijn. Ik ook vind hem een racist.

  Helaas zijn er sommige mensen die leven nog in de Middeleeuwen en het homo zijn niet accepteren. Het zijn ook mensen die heel gelovig zijn want diegene heeft het over de bijbel en over hoe God het zag. Ik geloof niet alles wat in de bijbel staat. Daar bedoel ik ook mee als je, je niet aan de 10 geboden zou houden, dan zou je niet geloven in God of zoiets. Dan kom je niet in de hemel. Dan kom ik er alvast niet. Is het ook niet zo dat God van iedereen houdt. Of je nu homo bent lesbisch hetro God houdt van ons allemaal. Dit is Nederland 2014 en heeft homo’s geaccepteerd gelukkig dat we in 2014 leven. Als je het niet eens bent met dit ga dan lekker bij die Poetin zitten. En als je zo walgt van Lucas en Menno kijk dan niet naar GTST

 17. Idd @dre, op (vrijwel) ieder gerespecteerde website of forum dien je te registeren (fake name, vermelding van eigenlijke naam, mailadres en met wachtwoord de drie laatste zijn dan onzichtbaar in reactie maar wel bekend bij beheerder), wil je kunnen reageren. Dat voorkomt veel ellende.

  Van de andere kant, moet de beheerder van deze site, toch het mailadres kunnen zien van diegene die reageert. Dus een waarschuwing van de beheerder/redactie naar diegene die op deze wijze reageert moet toch ook mogelijk zijn. Volgens mij kun je ook zonder een IP-adres iemand blokken c.q.. (voorlopige of definitief) toegang weigeren.

 18. Vincent is er zeker van dat Janine Milou naar Meerdijk heeft gehaald. Als hij er achter komt dat het Maxime is geweest en dat zij zijn moeder is zwaait er wat voor Maxime. Ik hoop dat het overigens snel uit komt dit duurt wat mij betreft te lang. Ik hoop dat Jef het vertelt, of dat Vincent er zelf achter komt.

 19. Stefanosandersfan heeft blijkbaar meerdere persoonlijkheden. Dat valt op te lossen door je medicijnen te nemen. Als je dat niet doet donder hier dan op. De mensen hier zijn niet gediend van je homofobe praatjes.

 20. Jij bent tegen mijn wil.

  De bijbel is puur fictie, waarschijnlijk geschreven door een seriemoordenaar die een excuus zocht voor zijn daden. Ik snap niet dat er nog steeds mensen zo dom zijn om braaf te doen wat erin staat

 21. @Dex
  Ik schrijf al die berichten niet. Iemand anders zit mij naam te gebruiken en wie dat doet weet ik niet en waarom weet ik niet. Blijkbaar iemand die mij zwart wil maken/

 22. Heb letterlijk 2 weken niet naar gtst gekeken. Zoooo saaaai en zooo langdradig. Wnr er een einde komt aan dat langdradige gedoe van maxime rikki en tim dan ga ik weer kijken.

 23. Ma 24 maart 2014
  De ruzie tussen Ludo en Bing loopt uit de hand. Nuran maakt zich grote zorgen over Bing. Noud ontdekt dat Vincent met Milou gezoend heeft. Lucas heeft niet door dat hij Menno steeds verder opfokt.

  Di 25 maart 2014
  Sjoerd reageert fel wanneer Anton Tims kamer wil leeghalen. Lucas dreigt de dupe te worden van de ruzie tussen Bing en Ludo. Wanneer Rikki het gedicht van Tim leest, raakt ze overstuur. Wiet moet kiezen wie ze steunt: haar zus of haar vriendje.

  Wo 26 maart 2014
  Maxime kan Nina er niet van weerhouden naar de opening van Toko te komen. Wiet wordt geconfronteerd met trauma´s uit haar verleden. Sjoerd huurt een paragnost in om een aanknopingspunt te vinden in de zoektocht naar Tim.

  Bron: http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/10901603

 24. Volgens mij is diegene die mijn naam gebruikt gestopt of geblokkeerd? Want heb die berichten nog niet gezien vandaag 🙂 Mooi.
  En die nieuwe spoilers zien er wel spannend uit. Ludo vs Bing. Dat zal wat worden 🙂

 25. Als ik de nieuwe spoilers lees en de shortie van morgen zie komt het einde van Menno en Lucas samen steeds dichterbij.
  Jammer, want Dave had van mij best voor vast in de crew mogen blijven.
  Maar goed, om maar alvast op de zaken vooruit te lopen even het volgende: ik hoop dat Bilal terugkomt als nieuwe oude liefde van Lucas! Die vond ik leuk samen. In de ‘wicked’ aflevering kreeg Lucas toch een droom of visioen over Edwin, die hem vertelde dat hij voor Bilal moest gaan en dat hij zijn grote liefde zou gaan worden.Maar uiteindelijk, terwijl Bilal zijn ware gevoelens over Lucas al had getoond, verdween hij weer uit de serie nadat de bruiloft tussen hem en Nuran niet doorging.
  Vond ik toen erg jammer dat Lucas zo snel alweer een liefde verloor.
  Tussen Lucas en Menno was/is het ook maar kort, maar tussen Lucas en Bilal was er volgens mij veel meer liefde, een soort ‘Chemical X’ wat ik bij Menno mis.

  Kortom: ik wil Bilal terug voor Lucas!!

 26. Anton loopt echt veel te hard van stapel. Goed wij weten dat Tim niet dood is en alles lijkt er inderdaad op dat Tim dood is. Maar hij geeft het al op voordat de politie dat doet. Zolang de politie het nog niet opgeeft is er nog altijd hoop. Anton zegt dan wel dat ze op deze manier Sjoerd weer naar de coke laten grijpen, maar dat is niet zo. Sjoerd wilt heel graag aan zijn vader bewijzen dat Tim nog leeft. Dat hele Bram-gedoe daar heeft Bianca gelijk in hij heeft het nooit over Bram. Dan is Anton inderdaad meer iemand die niet zo knuffelig is als een vrouw maar toch.

  Dat hele Vincent en Nina gedoe begint me erg op mijn zenuwen te werken. Zo groep 8 niveau. Het is duidelijk dat Milou hem nog iets doet. Daarom doet hij ook zo tegen Nina. Hij heeft wel een punt “hoeveel keer moet hij het nog tegen Nina zeggen dat het niks gaat worden tussen hun”. Hij wilt het zakelijk proberen te houden. Tja dan krijgen we iemand die moeder is en een niveau heeft van groep 8: “dan moeten we elkaar ook niet meer bij voornaam noemen dag meneer Muller”. Mijn hemel hoe oud ben je. Moet ik wel eerlijk bekennen dat ook Janine degene is die achter Nina aan zit dat Vincent haar wel leuk vindt en zo blijft Nina hoop houden.

  Ik vind Janine en Maxime best leuk samen. Lekker van die sarcastische opmerkingen naar elkaar maken. Ik denk alleen dat Maxime zo bezig is met ervoor te zorgen dat Nina en Vincent niks met elkaar kunnen krijgen dat ze niet in de gaten gaat krijgen dat ze zich erg verdacht is aan het opstellen. Ze trekt net de aandacht van iemand waarvan ze niet de aandacht wilt trekken: Janine. Want als die erachter komt dat Vincent haar zoon is dan komt Ludo en de rest van de familie Sanders het ook te weten. Hoewel Janine eigenlijk niet zo is en eerst met haar zou willen praten, maar Maxime heeft er al voor gezorgd dat haar huwelijk is gestrand dus Janine gaat het dan ook doorkletsen.

  Net getrouwd en nu al trouble in paradise. Jammer. Ik vind Menno zijn actie logisch. Hij ergert zich dood aan Lucas en kan daardoor flink uit flippen waardoor hij hem weer kan slaan. Daarom was het ook beter dat hij wegging. Het probleem lag niet bij Lucas en dat hele verhaal van die boot. Het probleem ligt zelf bij Lucas. Menno ergert zich gewoon aan Lucas zijn gedrag. Ze passen totaal niet bij elkaar. Hoewel ik ze graag bij elkaar had gezien, denk ik ook dat dit huwelijk ook gaat stranden. Zeer jammer.

 27. Ik kijk gtst. op de tv, of als ik het gemist heb op de pc. Maar…. ik moet heel eerlijk bekennen het is de laatste tijd erg langdradig. Het lijkt me minder te boeien.. terwijl ik het normaal altijd erg graag kijk 🙁
  Het komt misschien omdat gtst de laatste tijd op mij persoonlijk nog al zeikerig over komt.

  Er mag meer maffiosio in! Ludo in actie… janine, maxime laat het temperament hoogtij vieren!!! En kan Nina niet verliefd worden op een lekkere foute Italiaan die de boel in Meerdijk op stelten komt zetten en waarom is in godsnaam is stefano weer weg!!!! Duistere figuren zoals Frits van Houten en Martine Hafkamp….

  “k heb het persoonlijk wel gezien met al die ‘zachte’ typetjes. Ik ga voor mn lol toch niet naar zeur lui zitten te kijken?? Genoeg zeur lui in de gewone wereld waar ik met een boog omheen ga 😉

  Ik hoop echt dat de schrijvers meer duisterse “sexy” complotten erin gaan gooien

 28. @lisette: je wou meer actie zien? Er komt wat aan hoor 😉 nog geen echte maffiosa maar toch. In de shortie van maandag maakt Ludo zich kwaad. Daar hou ik van! Hij speelt dat altijd zo goed! Menno vervolgens ook nog eens, krijg echt medelijden met Lucas.

  1. Dat vind ik nou ook… en zo spannend zijn die spoilers nou ook weer niet…sterker nog: als ik niks “nieuws” lees, is dat voor mij het teken dat ik die avond(en) niet hoef te kijken…Ik wacht wel op de cliffhanger…tot die tijd gaat er weinig of niets gebeuren…

 29. Maandag 24 Maart:
  De ruzie tussen Ludo en Bing loopt uit de hand. Nuran maakt zich grote zorgen over Bing. Noud ontdekt dat Vincent met Milou gezoend heeft. Lucas heeft niet door dat hij Menno steeds verder opfokt.

  Dinsdag 25 Maart:
  Sjoerd reageert fel wanneer Anton Tims kamer wil leeghalen. Lucas dreigt de dupe te worden van de ruzie tussen Bing en Ludo. Wanneer Rikki het gedicht van Tim leest, raakt ze overstuur. Wiet moet kiezen wie ze steunt: haar zus of haar vriendje.

  Woensdag 26 Maart:
  Maxime kan Nina er niet van weerhouden naar de opening van Toko te komen. Wiet wordt geconfronteerd met trauma´s uit haar verleden. Sjoerd huurt een paragnost in om een aanknopingspunt te vinden in de zoektocht naar Tim.

  Donderdag 27 Maart:
  Bing wordt wakker en weet niet waar hij is. Eén ding weet hij wel: hij moet hier weg. Bianca verwijt Wiet dat ze Sjoerds obsessieve gedrag steunt. Aysen is verbijsterd als Nuran vol blijft houden dat de scheiding haar niets doet. Anton probeert Rikki op te vrolijken.

  Vrijdag 28 Maart:
  Sjors denkt dat de zoektocht van Sjoerd en Wiet op een teleurstelling uit gaat draaien. Ze biecht aan Julia op dat ze Tim vreselijk mist. Lucas bekent aan Janine hoe het bootincident is gegaan en vindt het absurd als ze hem niet wil helpen.

 30. Wow spannende spoilers weer. Ik denk dat we nu weer bad guy Ludo gaan krijgen en Bing ontvoert ofzo. Ik moet ook ergens toegeven dat Sjoerd een beetje een obsessie aan het krijgen is om Tim te zoeken. Anton had een beetje iets van Sjoerd moeten hebben (niet meteen het opgeven), en Sjoerd had weer iets van Anton weg moeten hebben (niet continue bezig zijn met het zoeken van Tim). Aan de ene kant de politie is ook nog niet opgehouden met zoeken dus de hoop dat je hebt wil je natuurlijk ook nuttig besteden aan het zoeken.

  1. Nou…..volgens mij hebben ze gelezen dat gtst dodelijk saai aan het worden was.
   Eindelijk vanavond weer eens een aflevering die de spanning er in hield.
   Leuke samenwerking zo tussen Nina en Vincent zonder dat Maxime ergens op de achtergrond stond mee te gluren.
   Ik krijg gewoon te doen met Lukas, wat heeft Bing dat jong in de nesten gewerkt, ik hoop dan ook dat Bing hiervoor gaat boeten.
   Hopelijk komt nu de spanning er weer een beetje in.

 31. Het zou echt spannend zijn als er wat variatie in komt zoals iemand met anorexia dat soort dingen die je dagelijks ook meemaakt. iemand die gepest wordt zulke dingen $:

  1. Ja, dit soort items mogen best eens in gtst worden behandeld, of een drankprobleem, gokverslaving etc etc…..
   Ik denk dat gtst dan best de goede doelgroepen heeft die hiernaar kijken.

 32. Het lijk me leuk als Monica bevallen is van een tweeling heeft Bing meteen 2 kinderen. Een tweeling is nooit voorgekomen zover ik weet.

 33. Weet je wie ze wel terug kunnen halen in gtst? Meike Griffioen, speelde altijd heel goed, vooral haar laatste scene op de boot. Kan toch zijn dat ze niet helemaal in stukken is gehakt, maar slechts gewond is geraakt? Misschien kan ze Janine opnieuw stalken ofzo:P

 34. Ook wel weer super toevallig dat Lucas met een rechercheur met losse handjes getrouwd is aangezien zijn moeder Janine in het verleden een relatie heeft gehad met Ray, die ook agent was en losse handjes had. Kom eens met iets nieuws GTST! En dat elk huwelijk nu meteen met een drama of cliffhanger moet eindigen komt me ook mijn neus uit.

 35. Ik kijk zo uit naar het moment dat Tim gevonden gaat worden. Misschien vind Sjoerd Tim uiteindelijk wel en word hun band tussen de 2 broers super hecht door deze gebeurtenis omdat Sjoerd Tim nooit heeft opgegeven zijn vader daarin tegen wel maar dat snap ik ook wel aan de andere kant want alles duidt er op dat hij dat meer is ingegaan en niet meer is uitgekomen maar toch is zijn lichaam nog niet gevonden en dat kan normaal niet in een meer zoals het IJsselmeer word je lichaam wel gevonden binnen enkele dagen niet pas na maanden daar is het meer te klein voor.

 36. Maandag 31 maart:
  Menno baalt ervan dat Lucas hem niet in vertrouwen wil nemen. Nuran stelt dat Bing een loser is als hij zich weer zou laten opfokken door Ludo. Janine probeert Ludo in te laten zien dat hij Bing met rust moet laten. Sjors concludeert dat Nuran verliefd is op Bing.

  Dinsdag 1 april:
  Nina vindt het raar dat Vincent niet over zijn ouders wil praten. Aysen doet een ontdekking die zowel in haar voordeel werkt als in dat van Menno. Nina neemt Sjors en Lana in huis. Als ze de volgende dag wakker wordt krijgt ze de schrik van haar leven. Ludo hoort Janine uit over haar gevoelens.

  Woensdag 2 april:
  Doordat Nuran zich eenzaam voelt komt Bing voor een verrassing te staan. Nina wil aangifte doen maar Sjors probeert haar op andere gedachten te brengen. Midden in de nacht gaat de deurbel waarna Anton heel wat heeft uit te leggen.

  Donderdag 3 april:
  Voor Anton is de sfeer thuis niet meer te harden dus zoekt hij afleiding bij Ludo. Janine bemoeit zich met zaken waar ze niks mee te maken heeft waardoor ze de politie hindert. In een laatste poging Vincent te veroveren denkt Nina dat ze moet bemiddelen tussen Vincent en iemand die dicht bij hem staat.

  Vrijdag 4 april:
  Een diner in de Rozenboom loopt voor Maxime anders dan ze had gedacht. Wiet kan het niet begrijpen dat zelfs haar vriendje aan haar twijfelt. Rikki en Maxime komen nader tot mekaar.

  1. Waarom krijg ik het gevoel dat bovenstaande spoilers NIET juist zijn?? Vooral de spoilers vanaf april-2014

   Als ze wel juist zijn beste @Robin, dan sorry, maar dan wel graag je bron vermelden.

   1. Ivon,

    helemaal gelijk heb je. 31 maart komt overheen met tvgids.tv .
    het juiste voor 1 april volgens tvgids.tv is Sjoerd gaat op aanwijzing van de praganost met een grote groep meerdiijkers een weiland uitkammen op zoek naar Tim. Anton vindt het belachelijk dat Bianca hieraan meedoet. Rikki probeert Sjoerd duidelijk te maken dat hij zijn rol als vader niet moet vergeten. Door een truc weet Nina Vincent mee naar huis te lokken.

    Andere dagen nog niet bekend

   2. Gelijk heb je Ivon! Hier de JUISTE spoilers:

    Maandag 31 maart:
    Menno baalt ervan dat Lucas hem niet in vertrouwen wil nemen. Nuran stelt dat Bing een loser is als hij zich weer zou laten opfokken door Ludo. Sjors concludeert dat Nuran verliefd is op Bing

    Dinsdag 1 april:
    Sjoerd gaat op aanwijzingen van de paragnost met Meerdijkers een weiland uitkammen op zoek naar sporen van Tim. Anton vindt het belachelijk dat Bianca hieraan meedoet. Nina lokt Vincent mee naar huis.

    Woensdag 2 april:
    Vincent verzwijgt bij Milou hoe innig hij met Nina is geweest. Julia denkt dat Bianca haar de schuld geeft voor alle ellende. Anton krijgt hoop als hij op een andere manier tot Sjoerd probeert door te dringen.

    Donderdag 3 april:
    Janine ontdekt dat Lucas nog steeds zijn verhaal niet heeft opgebiecht aan Sjoerd. Nina krijgt slecht nieuws over Vincent. Bianca probeert tot Sjoerd door te dringen. Jef en Laura bemiddelen in het Bouwhuis-conflict.

    Vrijdag 4 april:
    Aysen confronteert Menno met bewijzen dat hij meineed heeft gepleegd. Nuran vraagt Bing mee voor een gezellig etentje, maar in De Rozenboom treffen ze Ludo. Wiet eist van Rikki dat ze Sjoerd met rust laat.

    Bron: http://www.gtstlive.nl/vooruitblik-2/gtst-spoilers-31-maart-tm-4-april/

 37. Ligt het aan mij of komt er ooit een verhaallijn tussen Sjors en Vincent?
  zou eigenlijk wel wat zijn, of is dat te obvious na de verhaallijn met sjors en mike

  Nina en vincent wordt m toch niet ivm de familieband, en vind aysen en tim eigenlijk ook niks voor beide dus zou me wel leuke verhaallijn lijken. Zou wel betekenen dat sjors eindelijk weer beetje normale liefdeslijn zou krijgen..

  Vind gtst eigenlijk niet echt meer wat aan de laatse tijd want die verhaallijnen komen beetje me neus uit, vooral die climax tussen maxime en vincent.

 38. Wee t je wat er moet gebeuren? ?

  Nick erin
  maxime eruit

  simpel, maar ik vrash me af waarom hij nog steeds niet terug is. Misdchien als hij terug komt. Moet hij samen bewijzen mey janine dat maxime. Niet is wie ze zegt dat ze is.

 39. ik vind gtst een leuke soap maar het duurt allemaal zo lang voordat alles wordt opgelost , want wanneer komt ludo erachter dat maxime gelogen heeft over maarten en janine en dat aysen wist van rik en mike , zou ook een leuk verhaallijn zijn over de ontvoering van tim .

 40. ’t is al donderdag-avond en nog steeds geen spoilers voor de volgende week??? Dat wordt dan wéér een tv-gids open slaan.

 41. Maandag 31 maart:
  Menno baalt ervan dat Lucas hem niet in vertrouwen wil nemen. Nuran stelt dat Bing een loser is als hij zich weer zou laten opfokken door Ludo. Sjors concludeert dat Nuran verliefd is op Bing

  Dinsdag 1 april:
  Sjoerd gaat op aanwijzingen van de paragnost met Meerdijkers een weiland uitkammen op zoek naar sporen van Tim. Anton vindt het belachelijk dat Bianca hieraan meedoet. Nina lokt Vincent mee naar huis.

  Woensdag 2 april:
  Vincent verzwijgt bij Milou hoe innig hij met Nina is geweest. Julia denkt dat Bianca haar de schuld geeft voor alle ellende. Anton krijgt hoop als hij op een andere manier tot Sjoerd probeert door te dringen.

  Donderdag 3 april:
  Janine ontdekt dat Lucas nog steeds zijn verhaal niet heeft opgebiecht aan Sjoerd. Nina krijgt slecht nieuws over Vincent. Bianca probeert tot Sjoerd door te dringen. Jef en Laura bemiddelen in het Bouwhuis-conflict.

  Vrijdag 4 april:
  Aysen confronteert Menno met bewijzen dat hij meineed heeft gepleegd. Nuran vraagt Bing mee voor een gezellig etentje, maar in De Rozenboom treffen ze Ludo. Wiet eist van Rikki dat ze Sjoerd met rust laat.

  Bron: http://www.gtstlive.nl/vooruitblik-2/gtst-spoilers-31-maart-tm-4-april/

Geef een reactie