Maandag 10 maart
Rikki denkt dat ze het verlies van haar vader alleen moet verwerken. Nuran gebruikt Bing om haar zus een hak te zetten. Lucas liegt over zijn verwondingen. Volgens Wiet heeft haar relatie met Sjoerd te lijden onder de aanwezigheid van zijn ex.

Dinsdag 11 maart
Vincent wordt overdonderd wanneer er iemand voor hem op de stoep staat. Bing verwijt Nuran dat ze haar gevoelens negeert. Sjors wil van Bing weten wat voor spelletje hij speelt. Jef en Laura vinden dat ze Rikki moeten steunen.

Woensdag 12 maart
Sjoerd en Sjors krijgen hoop wanneer iemand zich meldt met nieuws over Tim. Vincent voelt zich verraden door Janine, alsook Nina. Aysen vindt bewijs tegen Lucas over de avond van de bootdiefstal. Antons manier van rouwen wordt niet door iedereen geaccepteerd.

Donderdag 13 maart
Vincent stelt Nina teleur. Janine denkt te weten wie Milou naar Meerdijk heeft laten komen. Anton kan zich niet vinden in de verregaande plannen van Sjoerd. Lucas hoopt dat zijn huwelijk weer op de rails zit, maar Menno neemt een drastisch besluit.

Vrijdag 14 maart
Ludo leest een vervelend nieuwtje in de krant en komt in actie. Lucas concludeert voor zichzelf dat hij zich maar het beste kan aangeven bij de politie. Bing wil dat Nuran haar eigen beslissingen neemt. Anton overdondert Rikki met eerlijke gevoelens en stelt haar voor een dilemma.

49 comments on “Spoilers 10 t/m 14 maart

  1. Milou zal de ex van vincent zijn. Janine zal natiurlijk wel denken dat maxime milou naar meerdijk heeft gehaald. En ze heeft nog gekijk ook. Ik vond dat maxime maar eens moet vertellen aan iedereen dat vincent haar zoon is. Het verhaal wordt een beetje langdradig nu… En laat nina en vincent een stelletje worden. Ze zijn zo schattig samen! Of is iemand het daar niet mee eens?

   1. Als Nina en Vincent geen neef en nicht zouden zijn zou ik het een leuk stelletje hebben gevonden, maar ze zijn wel neef en nicht dus ik vind het momenteel geen leuk stelletje. Als ik eerlijk ben vind ik dat de schrijvers het hier een beetje uit de hand laten lopen. Het had allang bekend moeten zijn dat Vincent de zoon van Maxime is. Ik heb echt geen zin in een incest verhaal.

    Ik lees ook weer dat sommige denken dat Rikki en Anton iets met elkaar krijgen. Het zou ook best kunnen dat ze hem als vaderfiguur ziet. Want dat mist ze in haar leven. Als die ook iets met elkaar krijgen, dan gaat het echt helemaal te ver.

   2. Idd @Lotte, Maxime zorgt ervoor dat Milou (de ex van Vincent) naar Meerdijk komt en wederom krijgt Janine daar de schuld van. Voor de zoveelste keer na een (wraak)actie van Maxime.

    Het wordt nu toch weleens tijd dat die feeks van een Maxime op haar bek gaat. Het zijn altijd de zelfde personages die met alles weg komen.

    Het is maar te hopen dat die Milou (uiteindelijk) zegt, wie haar naar Meerdijk heeft laten komen. Maar ja, GTST kennende zal dat wel weer niet gebeuren of het duurt weer verschrikkelijk lang.

 1. Milou zal wel de ex van Vincent uit een vorige spoiler zijn en heeft Menno Lucas nou klappen gegeven ??? :O Ik wou dat Monica terugkwam: ik vond haar goed spelen! En ik had eigenlijk ook best wel een soort sympathie voor Julia… Die Willem vind ik echter maar suf! Tijd voor een nieuw VAST cast-lid ??? 😀

 2. Spannend!

  Ik denk dat, al dan niet onbewust, Lucas iets met de verdwijning te maken heeft van Tim (lees; onbewust), dat dat funest is voor het huwelijk met Menno.

  Menno is zodanig van slag dat hij Meerdijk een tijdje verlaat of daarbuiten werk vind en tijd voor zichzelf nodig heeft.

  Ik hoop echt dat Maxime eens een keer op heterdaad betrapt wordt met haar snode plannetjes want ze komt nu wel TE vaak overal mee weg….
  Het mooiste zou zijn dat Ludo er snel achter zou komen dat Maxime hem heeft bestolen en zijn huwelijk met Janine heeft doen breken. Wellicht iets voor de cliff?

  Spannend!

   1. als dat zo is van rikki en anton dan lijkt het een beetje the bold and the beautiful

    Brooke ging ook met Ridge zijn vader Eric en daarna met Thorne

    Blegh…

 3. op 1e idd als je iets over rick leest het kan alle kanten op

  Ik heb ergens STERK het gevoel dat er een NIEUWE LIEFDE gaat bloeien (NURAN BING)

  Menno hoor het nieuws over lucas over betrokkenheid van de boot en word WOEST billekoek voor lucas.

  en ik ben TEbenieuwd wat er met tim gaat gebeuren of gebeurd??

 4. Rikkie en Anton…..dit kan toch niet, nog even en Meerdijk wordt een broeinest van incest, niet dat Anton en Rikkie een bloedband hebben, maar toch……iets dergekijks overkwam Laura toch ook, die kreeg een verhouding met haar eigen zoon.
  Nee hoor zover gaat de verhaallijn niet komen, ook de schrijvers zullen toch wel enig besef van normen en waarden hebben, ook al is het maar een soap.
  Ik kan overigens nog steeds niet aan de nieuwe Bianca wennen, niets ten nadele van haar acteertalent, maar ze is gewoon niet de Bianca die zich als moeder opstelt voor Sjoetd, er is geen chemi te bespeuren tussen die twee, dat was met de vorige Bianca wel anders.

  1. Ben het helemaal met je eens …

   @Sam

   4 maart 2014 at 11:47 am

   Wat betreft de nieuwe Bianca, ik kan aan deze dame ook maar niet wennen.

 5. Nee tuurlijk krijgen ze niks met elkaar. Hij zal wel gemeen tegen dr doen en Rikki zal wel weer dramatisch doen erover.

  Ik hoop lekker dat Maxime gepakt wordt. Misselijk wijf. Janine en Vincent krijgen wat denk ik. En dan komt er natuurlijk weer een ander drama.
  Ludo gaat een privé detective inhuren voor Tim. En dan komt de aap uit de mouw.

 6. De spoilers zijn bekend!

  Maandag 17 Maart:
  Ludo weet Lucas zwaar onder druk te zetten. Aysen werkt Menno tegen als hij weer aan de slag wil gaan. Nuran schrikt van een besluit van Rikki. Nina weet door Vincents pantser heen te breken

  Dinsdag 18 Maart:
  Wiet moet zichzelf forceren om de lieve vrede met Rikki te bewaren. Vincent is het zat als Maxime Milou uithoort over zijn privéleven. Lucas wordt radeloos van Menno. Noud probeert Nina tegen te houden als zij Vincent wil opzoeken.

  Die van Woensdag 19 Maart en Donderdag 20 Maart en Vrijdag 21 Maart is nog niet bekend 🙁

  Bron:
  http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/10859188

 7. Hoi ik ben zo blij dat mijn favoriete serie weer gaat beginnen het was gtst maar het is nu zeker weten flikken maastricht geworden. Ik kijk wel gtst maar er zitten ook vreslijke slechte acteurs in zoals ferry d marly van de velde en menno
  Hun kunnen gewoon niet acteren!! 14 maart volgende week vrijdag kan ik weg zappen van gtst

 8. Ik vind ze echt niet slecht spelen hoor. De karakters zijn alleen niet zo leuk vooral die van Nina niet. (Lucas wordt radeloos van Menno.) Tja, hij is er dus nog in die week, maar hoe lang nog? Ik wil dat Menno er in blijft, maar niet zo. Maar ik ben ook wel blij dat mochten ze uit elkaar gaan, wat ik zeker denk en ook hoop, want ze passen echt niet bij elkaar, het niets met vreemd gaan te maken heeft.

 9. spoiler woensdag 19 maart

  Wiet heeft het idee dat ze Sjoerd dankzij Rikki aan het verliezen is. Maxime is blij met hoe het nu loopt tussen Vincent en Milou, maar Jef deelt deze mening niet. Vincent doet Milou een bekentenis over vroeger. Om haar dochter veel verdriet te besparen, probeert Janine dingen geheim te houden.

  bron: tv gids

 10. Net gezien wat er morgen tussen Lucas en Menno gaat gebeuren. En ik kan je zeggen dat ik even helemaal klaar ben met gtst. Jammer ( en dan druk ik me mild uit) hoe je een personage om zeep kunt helpen. Lucas en Menno samen hebben voor mij nu alle glans verloren. Is ook niet geloofwaardig meer mochten ze bij elkaar blijven.

 11. Eind januari werd officieel medegedeeld dat de plek van Rik begin maart vervangen zou worden. Mocht dit niet Menno zijn, dan is het Milou. Haar komst zou een interessante verhaallijn voor Vincent maar ook bijvoorbeeld Noud kunnen betekenen. Ik ben benieuwd wie haar speelt. Begin volgende week weten we het.

 12. Eind januari werd officieel medegedeeld dat de plek van Rik begin maart vervangen zou worden. Mocht dit niet Menno zijn, dan is het Milou. Haar komst zou een interessante verhaallijn voor Vincent maar ook bijvoorbeeld Noud kunnen betekenen. Ik ben benieuwd wie haar speelt. Begin volgende week weten we het.

 13. Denk dat Ludo tim gaat vinden. Hij moet weer zn mannetjes inschakelen net zoals vroeger. Iedereen was toen vindbaar :p

  Hij is warm in ieder geval.

  Bing praat wel stoer nu maar straks gaat hij huilen net zoals op de boot!

 14. wat een vreselijke langdurige geschiedenis met Maxime en Vincent en dat overdreven gedoe van haar , moet nu maar heel snel afgelopen zijn want de verhaallijn duurt over dit onderwerp duurt veel te lang en is ook niet leuk meer,met haar achterbakse praktijken.

  en die meneer die Tim in huis haalde moet ook maar eens iets meer naar buiten brengen,in ieder geval speldeprikjes zo dat het leuk blijft om te kijken, ook al is Tim misschien weg vanwege de flexwet.

 15. Vanaf dinsdag hebben we er een nieuwe actrice bij Lotte Noordanus.
  Ze gaat de rol van Milou Meijs spelen de ex van Vincent.

  HELAAS IS ZIJ DE VERVANGING VOOR RIK.

  Het wordt dus definitief exit Menno.

 16. Beau is er tijdelijk uit om dat ie met zijn vader een toneelstuk aan het doen is en Dave gaat er uit. Hij was deze week audities aan het doen voor iets anders. Dus vandaar die omslag in het personage. Ze wilden het eerste homo-huwelijk en nu moeten ze al weer van het personage af, dus vandaar…

 17. jORIS

  Dat klopt inderdaad.
  Ik persoonlijk vindt het wel heel jammer dat het personage Menno er uit gaat.
  Dan is het toch allemaal alleen maar geweest om het eerste homo huwelijk te promoten.
  Jammer.

 18. Wat is die Bing toch een enge gluiperd, en liegen dat het gedrukt staat.
  Zolang hij in de serie is heeft hij van die onsympathieke rollen.
  Lukas zit er tenminste nog danig mee in zijn maag van die boot, maar Bing gaat vrolijk door.
  Zelfs na zijn erge ziekte zette hij Aysen zo aan de kant, en zij stond toen dag en nacht voor hem klaar, ik hoop dat de verhaallijn nog zo gaat worden dat Aysen hem weer achter de tralies krijgt, zijn we even van die engerd verlost.
  Het is maar een soap gelukkig….in het echt is ie misschien best een leuke vent.

 19. Noud krijgt met de komst van Milou ook wel weer een grotere rol. Hij zal wel verliefd op haar worden, terwijl zijn nieuwe vriend “Vinnie boy” natuurlijk ook nog gevoelens voor haar heeft.

  Tim (Beau) speelde vorig jaar van eind september tot eind december een theaterstuk met zijn vader, waardoor zijn rol in GTST kleiner werd gemaakt. Rond half maart zijn de scenes te zien die na in het nieuwe jaar gedraaid werden, wat betekent dat we dan Tim ook weer terug zien.

  Lorena is er even uit maar dat is niet vanwege de flexwet. Ik verwacht dat ze eind december tijdelijk voor een andere televisieprogramma opnames had of misschien wel vakantie had omdat ze in de zomer ook campinglife voor rtl heeft gedaan.

  1. @wil, idd wat je schrijft over de op dit moment kleinere rol van Tim is helemaal waar. Hij heeft idd met zijn vader in een theaterstuk gespeeld. Op andere site las ik vaak zo’n onzin over de reden waarom Tim de laatste tijd zo weinig te zien was en/of de verhaallijn maar niet opschoot. Ik heb diverse malen ook geschreven op die sites dat Tim met zijn vader Eric een theaterstuk speelden, maar om de een of andere reden werd dat niet begrepen of niet opgepakt. Daarom ben ik blij dat jij dit nu schrijft in je reactie.

   Ook wat je schrijft over Lorena/Gigi is helemaal waar. Ik denk dus ook dat Lorena / Gigi opnames had voor campinglife in het buitenland.

   Wat Noud betreft hoop ik ook dat zijn rol weer wat groter wordt en ja wie weet wordt hij wel verliefd op Milou de ex van Vincent. Maar dat zal dan wel weer tegen de zin van Maxime zijn, want die heeft Milou naar Meerdijk laten komen om Vincent bij Nina en/of Janine weg te houden.

 20. Het begint nu weer wat spannender te worden ik denk dat aysen het bewijs vind van die boot van de jas van Bing hij bleef ergens aan hangen..En ik hoop verder dat andere verhaal lijnen wat opschieten en dat maxime nou eindelijk vertelt over vincent,maar dat vind bijna iedereen

Geef een reactie