Marly van der Velden, beter bekend als Nina in GTST is zwanger. De actrice heeft zojuist op Twitter geplaatst: Ja hoor!!!! We mogen het eindelijk van de daken schreeuwen!!!! IK BEN ZWANGER!!!!

Marly heeft sinds 2008 een relatie met Mike Meijer, voorheen werkte hij als opnameleider bij GTST.

Namens GTSTfanclub.nl willen wij Marly en haar vriend Mike feliciteren!

21 comments on “Marly van der Velden zwanger

 1. Is een beetje laat nieuws toch dat ze zwanger is van Mike? Nola is intussen al geboren 😛

  Gefeliciteerd Marly. Moeten de schrijvers wel weer iets verzinnen rond haar verhaallijn.

 2. Haar zwangere buik zullen we niet te zien krijgen in de serie vermoedelijk. Zal wel gedaan worden net zoals bij Inge (Sjors) verleden jaar.

  Alleen in Marly’s geval zit de zomerstop (juli + augustus) er nog tussen, dus afhankelijk van of de 5000ste aflevering net voor, of net na de zomerstop wordt opgenomen, zal ze na de zomerstop met zwangerschapsverlof gaan. Wat betekent dat we haar vanaf ongeveer november tot en met februari 2015 niet in de serie zullen zien.

  En Ferry (Lucas) krijgt te maken met de nieuwe flexwet (6 maanden ipv 3 maanden) wat betekent dat het een hele tijd rustig zal zijn omtrent de familie Sanders.

 3. Ze gaan er echt geen personages een half jaar uitschrijven. Dan kunnen ze de serie wel opdoeken. Ze verzinnen vast wel iets slims ivm de nieuwe flexwet.

 4. Of er komt tijdelijk een vervangster voor haar. Ze speelt een centrale rol in gtst die moeilijk is weg te denken.
  Vooe Mary zelf heel fijn natuurlijk, dus feliciteer ik haar van harte, maar voor de serie zou het wel heel jammer zijn als haar personage verdwijnt, vooral nu Lorena ook al een tijdje weg is.

 5. Ik had ooit begrepen dat Marly en Gigi geen kinderen willen. Maar goed als ze van mening is veranderd, wens ik haar een mooie zwangerschap toe.

  1. Dat heeft Marly inderdaad ooit gezegd. Maar goed. Ik ben blij voor haar en ik wens haar een voorspoedige zwangerschap toe.

 6. Nina kan gewoon blijven in de serie, als ze bijvoorbeeld zogenaamd zwanger raakt van vincent! Dan móet maxime wel vertellen hoe en wat! Zijn we gelijk van dat langdradige gezeur af 🙂

 7. Nina kan gewoon verder in de serie jij moet vooruit is nu
  Toekomst is 38 jaar
  13 oktober 2014

  ik heet patrick en ik word ouder nu wist je dat en als jij zwanger word dan zo ik stoppen met de serie in 2014
  Jouw vervangen lorrena is jouw zusje en wist jij dat niet in 2015
  Het is uit met de wereld

Geef een reactie