• 8 maart 2014
 • Sybren
 • 44

Lotte Noordanus zal vanaf dinsdag te zien zijn als Milou Meijs. Milou komt naar Meerdijk voor haar ex Vincent. Deze week was namelijk te zien dat Vincent op heeft gebiecht aan Janine dat hij drie jaar geleden een vriendin had, maar zonder iets te zeggen haar heeft verlaten. Janine heeft hem geadviseerd om contact te zoeken met haar en aanstaande dinsdag komt Milou naar Meerdijk.

Lotte Noordanus speelt de rol van Milou, Lotte was eerder te zien in de musical ‘Soldaat van Oranje’ en in andere theatervoorstellingen. De naam Milou komt voort uit de app afgelopen zomer, een van de prijzen was namelijk dat jouw naam in GTST gebruikt zal worden. De winnaar was Milou Meijs.

44 comments on “Lotte Noordanus speelt de rol van Milou Meijs

 1. Vraag me af wanneer Sil er weer in komt.. In januari 2011 werd ie voor 4 jaar cel veroordeeld.. Hij kan vast eerder vrij komen… Of zouden ze niks meer met die Sil gaan doen?

 2. Ik denk dat het gast is, misschien dat Sil gerecast wordt of dat Rik Witteveen de rol weer op zich neemt en dat hij terugkeert uit de gevangenis en krijgt weer een relatie met Rikki. Sjoerd krijgt weer gevoelens voor Rikki en in de zomercliffhanger gaat het helemaal mis.

  Als Sil terugkeert kunnen ze de Leader zo doen:

  Jef – Laura – Noud – Sil – Rikki
  Tim – Sjoerd – Anton – Bianca
  Wiet – Sjors – Bing – Aysen – Nuran – Lorena – Lucas
  Janine – Nina – Ludo – Maxime – Vincent

  1. @Konijn, natuurlijk komt dat voorlopig niet uit. Als het al überhaupt uitkomt. We kennen GTST toch. Tot nu toe is nog niets uitkomen wat Maxime al allemaal heeft uitgespookt.

   1. Jullie hebben allebei gelijk konijn en ivon. Ik ben bang dat het nooit uit zal komen wat Maxime allemaal uitspookt. Ze komt overal mee weg. Hoelang ben ik al bezig om dat van de schrijvers gedaan te krijgen dat Maxime onderuit gaat? Ik vind het hoog tijd worden dat Janine eindelijk eens gerehabiliteerd wordt en dat men eindelijk eens gaat inzien dat Maxime de kwade geest is achter een heleboel zaken. Maxime heeft gelijk gehad tegenover Nick enkele seizoenen geleden toen ze zei “denk erom ik win altijd”. Verder zou ik ook best willen dat het eeuwige gemanipuleer van Aysen eens ophoudt. Zij misbruikt haar positie als rechercheur om iedereen naar haar hand te zetten. Nu is ze er ook al de oorzaak van dat Menno voor onbepaalde tijd is geschorst. Ze zat notabene Menno gewoon uit te lachen

  2. We hebben kunnen zien dat het inderdaad Maxime was die Minou erbij heeft gehaald en ja natuurlijk krijgt Janine weer de schuld. En ja weer is Janine het kind van de rekening. En Maxime komt er opnieuw weer mee weg. Ik vind het ondertussen wel hoog tijd worden dat Maxime eens verschrikkelijk pijnlijk onderuit gaat. En als ze dan toch weggepest wordt uit “Meerdijk” laat ze dan ook maar gelijk die Vincent meenemen. Het wordt de hoogste tijd dat alle manipulaties en intriges van Maxime nu eens uitkomen. En ook die baas spelerij van Aysen mag wel eens uitkomen vind ik. Door Aysen zit Rik nu in de gevangenis. Jammer dat Ferri Somogij niet terugkomt in gtst

   1. Het zou kunnen, maar Bianca heb ik meerdere malen horen zeggen hoeveel Bran op Edwin lijkt toen hij een baby / dreumes was.
    Maar het zou wel weer echt gtst zijn als Sil de vader blijkt te zijn

     1. Dat kan helemaal niet. Toen Sil uit GTST verdween waren de Bouwhuisjes nog niet eens in beeld.

    1. Alle baby’s lijken op elkaar. Dus dat zegt niks.

     Zou wel weer voor veel drama zorgen als Sil de vader is. Lijkt me wel een mooie verhaallijn.

  1. Maar dat komt omdat hij zijn haar verft, toen Lucas voor het eerst in gtst kwam had die zwart haar, daarna heeft hij het blond geverfd. Dus ook dat zegt niks

 3. Het zou ook nog kunnen aangezien Rikki en Sil in januari nog met elkaar gingen, en in april ging ze met Sjoerd en met de zomercliff was ze al zolang zwanger dat ze geen abortus meer kon doen, maarja de Cliff, was Dat juni of september

 4. @Floor, dat kan wel, lees die reactie hierboven maar. De bouwhuisjes waren toen hij wegging nog niet in beeld nee, maar ,wel een maand later

 5. O trouwens jawel. Sjoerd debuteerde op 18 oktober 2010, Sil ging weg in januari 2011. Hij werd zelfs nog verdacht op de moord van Rutger goedhart en dat was Sil en zit daarvoor vast

 6. Ik zou het raar vinden als blijkt dat Sil de vader is. Bram is in november geboren dat is de 11e maand dan zou Rikki ongeveer in maart zwanger zijn geworden toen had Sjoerd en Rikki net verkering en in januari werd Sil opgepakt. Bij kinderen kijken ze niet of uiterlijk dat is moeilijk te recasten. Maanfag is bram blond dinsdag is bruin woensdag rood enz elke keer is andere bram.

 7. @Floor

  Het zit zo

  Eind september 2010:
  Werden Sil en Rikki verouderd (allebei bijrollen)

  Half oktober 2010:
  *Martijn en Irene vertrekken naar Afrika einde van familie Huygens.
  * Anton, Bianca, Edwin en Sjoerd maken hun entree (allemaal vaste rollen)

  december 2010:
  Rikki komt erachter dat Sil Rutger heeft vermoord

  januari 2011:
  Sil wordt ontmaskerd door Jack en verdwijnt achter de tralies. Nadat dit gebeurde, kreeg Rikki een vaste rol sinds juni 2011 staat ze in de leader.

    1. ze rekenen na de zomerstop anders kan rikki nooit bevallen in november. Rikki had weleens gezegd dat het in de zomerhuisje is gebeurd en dat was in april. in gtst smokkelde ze vaker met tijden. In het echt zou ze zwanger zijn geworden in maart ze was iets eerder bevallen dan de bedoeling. Als het voor de zomerstop 6 maanden had rikkie in september moeten bevallen en had rikki en sjoerd toen ze terugrekende moeten weten dat het van sil was. Dat ze terugrekende is in de aflevering geweest toen kwamen ze erachter dat het in zomerhuisje is gebeurd.

 8. De familie bouwhuis zit al langer in GTST dan de fam. Huygens. Alleen jammer
  dat de 1e bianca is gestopt.

  Entree: Fam Huygens Mei 2008 t/m Okt. 2010

  Entree: Fam Bouwhuis Okt. 2010 – heden

 9. Haar acteerprestaties zijn erbarmelijk. Los daarvan komt ze heel zeurderig en jengelend over vind ik. Laat maar snel weer vertrekken uit Meerdijk alsjebieft!!!

 10. Wie mijn naam gebruikt stop aub. De vorige keer toen iemand mijn naam gebruikte werd er niet gescholden. Maar nu dus wel stop aub anders ga ik gtstfanclub wel mailen ben het nu meer dan zat.

 11. Oh gelukkig nog meer mensen die Milou erbarmelijk vinden…..wat een jengelende zeur zeg.
  Het hele Vincent verhaal krijgt trouwens het niveau van sesamstraat.
  Laat maar snel uitkomen wie die nu werkelijk is, als dit tot de clifhanger zo blijft dan haak ik geloof ik af.

Geef een reactie