Ongeveer een maand geleden zagen we dat Tim verbleef bij de mysterieuze Willem. De grote vraag is nu: wat is er met hem gebeurd en waar is Tim? Daarom aan jullie de vraag: Waar is Tim?

93 comments on “GTST Denktank: Waar is Tim?

  1. Whoooo ik vind het zo egt niet leuk meer want tim is weg en niemmand weet of hij nog leeft en of hij nog wel bij willem is WAAAAAR ISSS TIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Tim zou nog bij Willem kunnen zijn , vastgebonden en ergens in het huis verstopt.. Duurt nu wel erug lang die verhaallijn… pfff. Beetje actie, zoals Ludo met Bing, dat was leuk vond ik…

 1. Ik denk dat het allemaal veel te langdradig wordt met die verhaallijnen. Ik vind hem jammer want ik keek graag GTST maar nu vind ik het echt niet erg om het te missen. Als ik het een week later weer eens op zet heb ik alsnog niks gemist.

   1. Ik snap het al die gek die gisteren deed alsof hij Tim gezien heeft heb zelf even nagedacht dank voor de overweldigende reacties

 2. Kijk, nou weet ik dat het een soap is, maar dit is toch weer een hele ongeloofwaardige jaren 90 verhaallijn vind ik. Dat is jammer. Het niveau van GTST daalt enorm, juist in vergelijking met de afgelopen 2, 3, jaren valt het verschil op. Niet alleen met deze verhaallijn maar ook met de andere verhaallijnen doe momenteel lopen. Ik bedoel… Gaap! Waar is de creativiteit? Kom op! De schrijvers moeten een goede schop onder hun kont krijgen. Als ik hier zo eens lees wat de gemiddelde VBO-er voor verhaallijnen bedenkt, die zijn in veel gevallen nog spannender te noemen dan waar we nu naar zitten te kijken.

  1. Ik vind het wel nog steeds leuk.
   Haha je hoeft ook niet eens te kijken, maar dat doe je toch. Zegt toch dat je het wel leuk vind he.

   1. Dat kan toch ook samen gaan? Het is nog steeds leuk maar er kunnen ook dingen tegenvallen. Ik irriteer me helemaal kapot aan sommige personages en verhaallijnen maar toch wil ik weten hoe het afloopt en of er nu eindelijk eens ergens een knoop doorgehakt gaat worden.

    1. Tuurlijk, ik vind ook sommige verhaallijnen leuker. Maar ik vind de rest ook gewoon leuk en die flapoor loopt gewoon te erg te zeiken

  2. Helemaal mee eens hoor, schreef het al eerder, sesamstraat is nog spannender…gggrrr.
   Snap ook die acteurs niet, ze zeggen dat ze inspraak in de verhaallijn hebben en mee mogen denken, nou als ik hun was dan zou ik de schrijvers zeggen dat ze het niveau zo beneden nul vinden dat ze zich schamen om het te spelen,
   b.v dat kleutergedoe met Nina en Vincent, het lijkt groep 8 wel.
   Nu zal er wel gezegd worden: kijk dan niet, maar ik ben al heel lang fan, het was idd twee jaar terug tot vorig jaar best spannend met goeie items, maar het lijkt wel of ze nu met kunst en vliegwerk maar wat neerzetten, ze hebben die twee miljoen kijkers toch wel…….

   1. Ooit, in het begin van GTST, was er een verhaallijn waar er een sluipschutter op het dak van dokter Simon was. Totaal ongeloofwaardig neergezet. Mijn “grap” was meer een sarcastische sneer daarnaar.

   1. Ik had gelezen, dat hij er even tussenuit ging om ze studie af te maken.. Heb nergens gelezen dat die een flexwet heeft.

  1. De zoveelste die het vraagt en die blijkbaar niet naar GTST kijkt.
   Ze had geen zin in al dat gedoe, ze slaapt bij een vriendin, dat een uur rijden van Meerdijk is, zodat als er iets bekend is met Tim, ze snel in Meerdijk is.

   1. Tim tim is bij die man ik vind het zo zielig voor sjoerd en rikki is nii leuk want wiet moet sjoerd krijg haha srry rikkie

 3. Ja, er mag nu wel weer een beetje actie komen hoor…val de laatste maanden spontaan om 5 over 8 op de bank in slaap… *gààààààpp*

 4. ben het er mee eens dat dit veel en veel en veel te lang duurt.
  Alles draait maar in een kringetje rond.
  Bah. Hoop dat er snel eens wat actie komt.
  GTST is nu bezig maar weer zo boeiend dat af en toe een half oog genoeg is.

 5. Voor mij duurt deze verhaallijn ook veel te lang, maar dat komt omdat inderdaad dat Beau bezig is met zijn studie en hij heeft ook nog in een toneelstuk met zijn vader gespeeld. In het echt worden mensen ook niet altijd zo snel weer gevonden. Het zou wel kunnen maar de verhaallijn erom heen is zo saai.

  De enige verhaallijn wat ik echt niet vind kunnen is dat Maxime. Ik word zo doodmoe van die vete tussen haar en Janine. Dat ze gewoon eerlijk is en zegt dat Vincent haar zoon is. Zijn de romantische gevoelens van Nina zo over. Nee er moet eerst weer een ex naar Meerdijk worden gehaald. Wat ik echt hoop is dat als het uitkomt Vincent totaal niks met haar te maken wilt hebben. Iedereen kwaad op haar dat ze zolang heeft gelogen. Dat mens komt echt met alles weg.

 6. Vindt deze verhaallijn niet storend ofzo. Ja het duurt wat lang, maar dit was noodgedwongen.

  Die verhaallijnen rond Maxime die duren wel veel te lang. Ze had allang aan Vincent moeten vertellen dat zij haar moeder is. Daarnaast vind ik dat er wel weer wat goede tijden mogen aanbreken, want de enige die nu happy zijn, zijn Laura en Jeff geloof ik. Zij werken als enige en hebben geen ellende.

 7. Ik vind het trouwens best irriterend… Als iemand in GTST wil spelen dan moet hij er ook zijn vind ik. Hij is destijds weggeweest omdat zijn moeder overleed, daar zul je niemand over horen. Volstrekt normaal. Maar nu alweer weg. Dat vind ik niet kunnen. Zeker niet als er zo’n shitty verhaallijn omheen geschreven word. Had hem dan gewoon een tijdje naar zn moeder laten gaan in Amerika om na te denken ofzo.

 8. als ik 1 van de schrijvers was had ik eerst Bing en Aysen op een creatieve manier uit de serie geschreven. ik vindt hun nog steeds personages waar je best een hekel aan kan krijgen >.> en misschien een paar bekende personages terug laten komen die langer zouden blijven en waar je nog veel kanten mee op kan.Stefano zat er echt maar kort in hoor.

  1. Maar dat is toch een keuze voor de acteurs.
   De schrijvers kunnen niet zeggen van ja, jou wil ik weer terug dus het moet.
   Acteurs van GTST zitten er vaak maar kort in om een beetje bekend te worden en daarna verder te gaan.

 9. Ik wil even reageren op de mensen die zeggen dat het saai is geworden en dat het twee jaar geleden. Spannender was.

  Opzich ben it het ermee eens dat het wat minder spannend is dan het is geweest. Maar je moet je wel bedenken dat een soap niet altijd top spannend en opwindend kan zijn. Je kan niet alleen maar over de top scenario’s blijven maken al die jaren. Nu is het misschien even wat minder op een gegeven moment word het vanzelf weer leuker

  En ik vind dat je de schrijvers niet zo kunt afkraken op een verhaallijn die je wat minder vind. Er komt vanzelf een verhaallijn die je weer leuker vind en het word vanzelf weer spannender

  1. @ Flip…..ja hallo als een auteur zo zou schrijven vindt hij nooit een uitgever voor zijn boek.
   Neem nu dat gedoe Maxime – Vincent- Nina, daar word je toch iebel van, van zo,n gegeven kan je toch best iets spannends maken.
   Nou ja, de shortie van maandag ziet er wel iets spannender uit, lekker weer een kwaaie Ludo, en Menno die zijn agressie bijna de overhand laat krijgen.
   Ik hoop dat Bing flink gaat hangen, maar de spoilers laten iets anders zien….ik krijg nu gewoon meelij met Lukas, die wordt gechanteerd door Bing.
   Verder hoop ik dat dat hele Maxime verhaal nu eens opschiet en minder kinderachtig wordt, dan wordt gtst ook weer leuker….laat Noud maar met Milou iets krijgen en Vincent helemaal toch straalverliefd op Aysen worden, t,zijn allebei zakelijke en harde mensen met af en toe zachte karakters, lekker gewaagd aan elkaar.
   En voor Nina moet er maar eens een nieuwe aanwinst in Meerdijk komen, evenzo voor Rikkie en Nuran, want anders blijft het maar bij steeds weer dezelfde die iets krijgen met elkaar.
   Tim en Sjors dat lijkt me wel iets worden, nu nog weer iemand voor Jef en Laura, dat zou ik ook heel leuk vinden als die weer meer rol zouden krijgen.
   Anton en Bianca zullen denk ik ook weer een stel worden, en Lukas….tja die zal wel blijven verrassen, zeker als het exit Menno wordt.

   1. Ik ben het eens met flip. Je kan niet altijd spannende verhaallijnen maken.

    En wat jij zegt over een auteur daar heb je wel gelijk naar een auteur hoeft niet elke dag een half uur te vullen met spanning en sensatie.

   2. Ben ik met je eens, nina moet wat met vincent krijgen als is het maar vluchtig, zwanger worden en dan net wanneer ze er achter komt dat ze zwanger is en vincent hier van op de hoogte heeft gesteld Janine laten uitspreken dat het haar zoon is. Hebben we nog steeds gezeik maar wel een nieuwe lijn. Tim terug, Anton hartaanval en ff wegwezen voor een paar weken. Zijn karakter is zo voorspelbaar geworden net als dat van Maxime

 10. Het zal wel pas met de clif uitkomen dat maxime zijn moeder is of volgend jaar met de clif. Neem dat geval met Maarten nou hoe lang ik dat nou al geleden? Echt jammer dat alles zo vreselijk lang moet duren altijd.

  1. Niet alles komt ook uit. Het zal ook nooit uitkomen dat Mike iets onder die steiger van Noud had weggetrapt waardoor Jef gewond raakte, en noud kreeg de schuld en zijn bedrijf werd niks meer

   1. euhm,.. Piet , dat is niet helemaal waar wat je zegt. Jef kwam onder de steiger terecht omdat Rikki en Tim verliefd waren en zich moesten verstoppen in een kamer in de Rozenboom. Sjoerd kwam eraan om Rikki te zoeken en toen zijn Rikki en Tim de steiger op gegaan. Het is dus niet de schuld van Mike.

 11. Nee oke, maar het zou wel heel erg raar zijn als hier zo’n drama omheen gebrouwd word en dan vervolgens vertrekt Vincent uit Meerdijk en behalve de kijker weet niemand de waarheid. Lijkt me een vrij doelloze verhaallijn dan.

  1. Haha……Maxime zou dan letterlijk moederziel alleen achterblijven.
   Maar ik kijk nergens meer van op hoor, zo is er een nieuwe acteur en zo is ie weer foetsie.

 12. Het is nu al spannend en de cliffhanger is pas over een paar maanden.

  Ik denk ook dat Maxime het pas verteld in de cliffhanger. Wat zal er verder gebeuren? Moordaanslag op Bing en Lucas?

 13. Waarschijnlijk gebeurt er iets met Vincent. Hij raakt gewond en heeft snel donorbloed nodig. Maxime kan dit geven. Ik zie al een scene voor me waarin Janine over haar toeren tegen Maxime zegt “Je MOET het hem vertellen Maxime. Hij MOET het weten dat jij zn moeder bent.” Ze kan alleen zo over haar toeren zijn als ook Nina of Nola erbij betrokken is. Of Ludo.

   1. Jij jankt ook overal om he, zeikwijf.
    Mij lijkt dat juist wel leuk, ik vind die vete tussen janine en maxime echt het leukst

    1. Sjonge, hoe oud ben jij? 12? Hele volwassen reactie hoor. Ieder heeft zijn eigen mening, en ja, ik zou het niet origineel vinden nee. Bedenk dan ook eens iets dat de kijken niet van mijlen ver aan ziet komen. Als je me daarom een zeikwijf vind dan mag dat hoor. Zegt meer over jou dan over mij.

   2. Jij jankt ook overal om he, zeikwijf.
    Mij lijkt dat juist wel leuk, ik vind die ruzie tussen janine en maxime echt het leukste van gtst

 14. De cliffhanger kan ook over Menno gaan die een ernstig ongeluk veroorzaakt na een ruzie met Aysen. Ik denk dat Lucas een paar maanden achter de tralies verdwijnt i.v.m met flexwet. En Bing verdwijnt misschien wel uit de serie.

 15. Goh,voor de nieuwste updates hoef je niet op deze site te zijn…wat wordt deze slecht bijgehouden…waar blijven bijv. de nieuwe spoilers of een mooie primeur???

  1. Hier staat gewoon het nieuwste.
   Maar als er gewoon niets nieuws is, ga jij maar lekker op andere sites kijken en meld het hier als je iets van spoilers gevonden hebt die hier niet staan.

    1. Inderdaad, heb ze ook gezien, sorry. Maar dan maakt t toch niet uit waar ze staan. Hier kan je speculeren samen met andere fans

     1. Dan zou het ook wel leuk/handig zijn als ze hier op de site staan.. Als je er hier over wilt speculeren….

 16. Maandag 24 Maart:
  De ruzie tussen Ludo en Bing loopt uit de hand. Nuran maakt zich grote zorgen over Bing. Noud ontdekt dat Vincent met Milou gezoend heeft. Lucas heeft niet door dat hij Menno steeds verder opfokt.

  Dinsdag 25 Maart:
  Sjoerd reageert fel wanneer Anton Tims kamer wil leeghalen. Lucas dreigt de dupe te worden van de ruzie tussen Bing en Ludo. Wanneer Rikki het gedicht van Tim leest, raakt ze overstuur. Wiet moet kiezen wie ze steunt: haar zus of haar vriendje.

  Woensdag 26 Maart:
  Maxime kan Nina er niet van weerhouden naar de opening van Toko te komen. Wiet wordt geconfronteerd met trauma´s uit haar verleden. Sjoerd huurt een paragnost in om een aanknopingspunt te vinden in de zoektocht naar Tim.

  Donderdag 27 Maart:
  Bing wordt wakker en weet niet waar hij is. Eén ding weet hij wel: hij moet hier weg. Bianca verwijt Wiet dat ze Sjoerds obsessieve gedrag steunt. Aysen is verbijsterd als Nuran vol blijft houden dat de scheiding haar niets doet. Anton probeert Rikki op te vrolijken.

  Vrijdag 28 Maart:
  Sjors denkt dat de zoektocht van Sjoerd en Wiet op een teleurstelling uit gaat draaien. Ze biecht aan Julia op dat ze Tim vreselijk mist. Lucas bekent aan Janine hoe het bootincident is gegaan en vindt het absurd als ze hem niet wil helpen.

  Maandag 31 Maart:
  Menno baalt ervan dat Lucas hem niet in vertrouwen wil nemen. Nuran stelt dat Bing een loser is als hij zich weer zou laten opfokken door Ludo. Janine probeert Ludo in te laten zien dat hij Bing met rust moet laten. Sjors concludeert dat Nuran verliefd is op Bing.

  Bron: TVGids.tv

 17. Dinsdag 1 april
  Sjoerd gaat op aanwijzing van de paragnost met een grote groep Meerdijkers een weiland uitkammen op zoek naar sporen van Tim. Anton vindt het belachelijk dat Bianca hieraan meedoet. Rikki probeert Sjoerd duidelijk te maken dat hij zijn rol als vader niet moet vergeten. Door een truc weet Nina Vincent mee naar huis te lokken.

  Woensdag 2 april
  Vincent verzwijgt bij Milou hoe innig hij met Nina is geweest. Julia denkt dat Bianca haar de schuld geeft voor alle ellende. Anton krijgt hoop als hij op een andere manier tot Sjoerd probeert door te dringen, maar het loopt toch anders.

  Bron: tvgids.tv

 18. Donderdag 3 april
  Bing krijgt te maken met de duistere kant van Ludo, het draait nogmaals uit op een vechtpartij, Ditmaal heeft Ludo echter een aantal kleerkasten achter de hand die Bing tegen de grond slaan en vervolgens naar een duistere vochtige kelder brengen en hem daar moederziel alleen achterlaten. Lucas heeft de ontvoering van Bing echter gezien toen hij het tuinpad van de familie Sanders opliep en licht Menno in.

  Vrijdag 4 april
  Menno laat Ludo arresteren die alles ontkent tijdens het verhoor. Nadat Menno hem confronteert met details van de ontvoering slaat Ludo op tilt en bedreigt Menno. Lucas bevrijdt Bing en de laatst genoemde ontdekt dat hij bi is.

 19. Donderdag 3 april
  Bing krijgt te maken met de duistere kant van Ludo, het draait nogmaals uit op een vechtpartij, Ditmaal heeft Ludo echter een aantal kleerkasten achter de hand die Bing tegen de grond slaan en vervolgens naar een duistere vochtige kelder brengen en hem daar moederziel alleen achterlaten. Lucas heeft de ontvoering van Bing echter gezien toen hij het tuinpad van de familie Sanders opliep en licht Menno in.

  Vrijdag 4 april
  Menno laat Ludo arresteren die alles ontkent tijdens het verhoor. Nadat Menno hem confronteert met details van de ontvoering slaat Ludo op tilt en bedreigt Menno. Lucas bevrijdt Bing en de laatst genoemde ontdekt dat hij bi is.

  Bron mijn fantasie

 20. Ik denk dat die Willem last heeft van eenzaamheids-stoornissen o.i.d.
  WAAROM BELT TIM SJORS NIET GEWOON!!!
  Maar wat ik niet snap, is dat Tim mocht lopen van die Willem, en dat hij dat niet gewoon naar Sjors of Sjoerd loopt… Die Willem is gestoord…

 21. Ik heb Tim niet, nadat ik hem uitgewoond heb liet ik hem zonder paspoort achter in een Pools bos.

  Het is een slimme jongen dus met een maand of twee verwacht ik hem wel terug in Meerdijk.

 22. Tim (Beau) komt eind april weer terug in GTST. Hij was vastgehouden door Willem, maar hij weet te ontsnappen en Sjors helpt hem daarbij. Anton krijgt van de terugkomst van Tim een beroete en ligt een paar dagen in het ziekenhuis. Sjoerd draait deze aankomende week nog meer door maar wiet probeert hem tegen te houden. Verder weet ik niet meer wat er nog stond op die site. Hoop dat jullie er wat aan hebben!

  1. Hoi, exie-98

   dat zou heel mooi zijn! duurde al veel te lang haha
   welke website heb je dit gelezen?
   ben alles aan het afzoeken zonder resultaat 🙁

   groetjes nannie

 23. hoooi
  ik vind het ook best wel langdradig maar als je blijft denken ik mis toch niks ik mis toch niks maar als er dan wel iets nieuws is dan heb je het weer gemist dat is dan nog niet zo erg maar het gaat erom dat het ineens kan gebeuren dan denk je nu ohw wat is dit saai maar als er dan ineens iets onverwachts gebeurt dan is het weer leuk. ik snap ook niet waarom ze dit zo lang doen want iedereen is nou benieuwd maarja. dat is ook met lorena komt die nog terug? ik hoop het wel
  xoxo

 24. Ik lees allemaal negatieve reacties! GTST schrijvers moeten dit echt lezen zodat ze hier iets aan kunnen doen, ik ben het helemaal met jullie eens, het is veelte langdradig

 25. Maar ik denk dat Tim bij Willem gevangen zit, en dat Willem zn spullen heeft afgepakt en dat hij geld / drugs vraagt aan Fam. Bouwhuis zodat ze Tim terug kunnen “kopen”. Of dat Boris en Willem Sjoerd helemaal gek willen maken, net zoals bij die ontmoeting…

 26. Gtst word saai vergeleken vroeger want toen gebeurdener nog spannenede dingen zoals mike en valerie die van de rots viel en met wiet en nina

 27. Snap niet dat Sjoerd niet snapt dat Tim in het De La Mar theater is, nu gaat die arme jongen stoned naar canada om hem te zoeken, wordt daar opgepakt wegend drugsgebruik, komt in de gevangenis en verdwijnt een tijd uit de serie.
  Tim komt weer terug en gaat vervolgens een actie starten om Sjoerd weer vrij te krijgen samen met Wiet.

 28. Ik vind ook de acteurs steeds minder worden, zoals de nieuwe Bianca. En het verhaallijn duurt idd veel te lang hoop dat het snel veer veranderd!

 29. Indd, ik vind ook dat deze verhaallijn te langdradig is, maar als Beau Schneider (speelt Tim) een tijdje uit de serie gaat, dan kan de regie niet zeggen: nou dan en dan moet je er weer zijn hoor, want anders wordt het te langdradig. Ze hadden wel wat anders kunnen verzinnen, maar dan was het waarschijnlijk niet ‘spannend’ geweest.. Het was spannend, maar nu niet meer. En ze hadden beter niks kunnen laten zien van die Willem en dat wij ook met de vraag zitten van ‘Waar is Tim?’ maar bv wel een beeld dat hij uit het water wordt getrokken ofzo, dat ie niet dood is.

  Btw, ik vind bij meer verhaallijnen wel dat ze ons wat minder mogen laten zien.. Zo blijft het voor ons ook spannend. Wij zitten nu van: ‘Ja dat weet ik al. Oh en dat ook’ terwijl de Meerdijkers nog niks weten. Zo wordt het dodelijk saai.

Geef een reactie