Ruim een maand geleden was de bruiloft van Lucas en Menno te zien in GTST. De afgelopen week zagen wij al de eerste irritaties tussen de twee, daarom zijn wij benieuwd; Denken jullie dat Lucas en Menno bij elkaar blijven?

75 comments on “GTST Denktank: Blijven Lucas en Menno bij elkaar?

 1. Ik weet dat het een soap is en dat alle relaties stranden, maar nu al…?! Ze zij krap een paar maanden getrouwd
  Als ze nu al gaan scheiden is het homohuwelijk dus alleen maar geweest om een statement te maken.

 2. Ik denk het ook niet. Menno is met een geheim uit het verleden getrouwd. En lucus heeft nu een geheim over de boot die hij verborgen houd. Ik denk dat ze dit niet lang volhouden!

 3. Ze moeten ><
  Want ik vind ze leuk hahahahaha

  Maar ik denk nu nog niet. Ik denk dat ze eerst al die geheimen enzo gaan onthullen. En dat daarbij tussen hun een hoop spanning komt en daarna zullen ze ook wel weer uit elkaar gaan vrees ik.
  Helemaal als Menno geen vaste rol wordt.

  Maar ze zullen eerst Menno's geheim onthullen en ze niet nu al uit elkaar laten gaan denk ik

 4. Natuurlijk gaan ze uit elkaar, maar ik zou het jammer vinden als dat nu al zou zijn. Ik denk dat ze nu nog niet echt uit elkaar gaan, al denk ik dat Menno wil scheiden. Ik weet niet of wij het geheim van Menno te weten krijgen, maar ik hoop het wel. Dat van Lucas met de boot komt uit dat kan ik uit de spoilers halen en dat zal Menno niet zo leuk vinden. Ik wil zo graag dat Menno een vaste rol gaat worden, maar vrees van niet en ja, dan is het huwelijk inderdaad een aflopende zaak en wat mij betreft had het dan ook helemaal niet gehoeven.

 5. Aangezien Menno geen vaste rol is, zal het huwelijk stranden! En wat ik nu ga zeggen spijt me echt oprecht tegenover alle Lucas fans: maar ik vond Lucas in de Edwin-tijd leuk… Tegenwoordig vind ik hem niks meer! Ik vind het veel leuker als er een minder overdreven homo-personage (zoals Menno, Edwin of Ron) in de serie intrede maakt! 🙁 Vind het zo raar dat er op tv altijd alleen maar de overdreven types te zien zijn! (Kijk buiten GTST om alleen al naar bijvoorbeeld Gerard Joling en Gordon… Of Fred van Leer en die modepolitie-dude!) #JustSaying

  1. helemaal eens met EB91 , ik ben zelf homo en het personage dat hier wordt neergezet doet meer slecht dan goed, wat een karikatuur is Lucas geworden, iedere homo die zich zo zou gedragen was al 30 keer in elkaar getimmerd helaas.
   Ik zie trouwens de hetero stelletjes niet de hele tijd dat ze in beeld zijn met elkaar kopkluiven, dus schrijvers we weten nu wel dat mannen kunnen zoenen , stop ermee en geef Lucas een normaal karakter of er uit dan maar…

 6. Dat lijkt me logische gtst kennende. Het zou leuk zijn als er nu tenminste 1 stel eens voor lange tijd bij elkaar bleef! Maar dat deze twee uit elkaar gaan spijt me niks. Laat Menno maar voorgoed verdwijnen en hopelijk wordt Lukas wat minder overdreven, voorheen vond ik hem veel leuker!

 7. Maxime lokt dus (aannemende van de spoilers) een ex van Vincent naar Meerdijk. Dat mens, ik ben haar ZO zat! Janine verliest toch altijd van haar. En Nick ook…

  1. Helemaal mee eens. Ik ben haar ook spuugzat. Ze blijft overal maar mee wegkomen en het is niet geloofwaardig meer. Wanneer komt nou eens uit wat ze gedaan heeft met die Martijn? En wat ze Nick jarenlang geflikt heeft is helemaal te erg voor woorden. Hij is toch familie. Maar hij is de enige die ooit tegen haar in is gegaan, met Janine. En dat heeft ze flink wat gekost. Als Vincent straks de waarheid weet dan kotst hij haar hopelijk uit. Op de een of andere manier zou dat gerechtigheid zijn.

   Ludo heb ik ook nooit begrepen wat Nick betreft. Het is zijn zoon en heeft nooit zijn best gedaan om van hem te houden. Hou kun je nou niet van je kind houden? Die man spoort niet. Die hele familie spoort niet.

  2. Ik wil nick weer zien.
   misschien kan nick stiekem bewijs verzamelen van maxime en probeert dat zo tegen ludo en janine uit te leggen. Ik ben maxime ook echt meerdan klaar mee.

 8. Net de shortie voor morgen gezien. Als ik het goed zie heeft Menno toch echt problemen met agressie. Heb toch weinig zin om te gaan kijken hoe hij Lucas in elkaar slaat. Jammer dat, mocht het kloppen, zijn rol deze kant op gaat.

  1. Ik hoop inderdaad niet dat ze het karakter van Menno op die manier om zeep helpen…en dat we eindigen met een totaal geflipt personage (beetje een Marco de tweede :P)….dan ben ik echt wel even klaar met gtst!!

   Ik heb trouwens het backstage filmpje van de bruiloft teruggekeken en daarin zeggen dave en ferry ‘dat het leuk, spannend en intens wordt…. Maar dat ze heel veel van elkaar houden en dat ze heel erg ver voor elkaar gaan. ‘ Ik heb nog hoop dat dit betekent dat er drama aan komt, maar dat ze er uiteindelijk wel samen doorheen komen… Zou voor de verandering ook wel eens leuk zijn in gtst.

   Los van Lucas vind ik ook dat Menno een vaste rol moet worden. Het is wel tijd voor een tweede homorol in de serie. Als hij nu alweer zou vertrekken, is het weer hetzelfde als met Edwin :(. Na dik een jaar er uitgeschreven…. Bovendien is hij een mooie vervanger voor Jack als rechercheur.

  2. In een Engelse serie Hollyoaks hadden ze ook zo’n verhaallijn met twee mannen en huiselijk geweld. Brendan sloeg Ste ook steeds in elkaar. Dat was nooit leuk natuurlijk, maar wel belangrijk om aan de orde te brengen omdat het voorkomt. Er zullen in het echt ook mannen zijn die mishandeld worden door een vriend of echtgenoot. Ik vind het wel goed dat GTST deze kant op gaat. Het is in ieder geval iets wat we nog niet gezien hebben.

   1. Aah, eindelijk iemand die ook Hollyoaks kent. Ik moest er inderdaad aan denken toen ik de shortie zag vanavond. Bij Hollyoaks was de verhaallijn een groot succes omdat ze het op een subtiele manier in beeld brachten. Hopen dat Gtst dat ook kan.

 9. Ik denk dat hij eruit gaat lees deze spoiler:

  13 maart:
  Lucas hoopt dat zijn huwelijk weer op de rails zit, maar Menno neemt een drastisch besluit.

 10. Het zou echt van de gekke zijn als ze nu al uit elkaar zouden gaan, wat ik al eerder schreef, dit huwelijk was voor gtst een statement, geeft niks het is een soap, maar zoals het nu gaat doen ze meer schade aan homo,s als dat ze er een lans voor hebben willen breken, geen mens zou toch zo,n relnicht in zijn familie willen hebben als Lukas.
  Lukas was in de Edwin periode echt leuk, maar nu……bbbrrrr.
  Menno als homo is gewoon een leuke vent maar past voor geen meter bij Lukas.

  Zelf denk ik dat het geheim van Menno is dat hij in het verleden ooit of een lange relatie heeft gehad met een vrouw of getrouwd is geweest, misschien zelfs een kind heeft, maar dat is maar gissen hoor, gewoon een gevoel van mij.
  Als hij in de serie blijft zou dat spannend worden.

  Lukas vind ik echt een overdreven homo, idd zoiets als Gordon en Joling, ik snap echt niet dat dit soort personages voorvechters zijn voor de belangen van homo,s, gelukkig zien we ook in het echie andere homo,s.
  Jammer dat gtst Lukas als relnicht neer zet, mijn oma die altijd fan was van de serie is hierdoor afgehaakt, kijkt ook nooit meer naar iets waar Gerard en Gordon in vookomen, gelukkig is haar zoon wel een ” normale homo ” zegt ze,
  en ik geef haar gelijk.

 11. Nee het geheim van Menno is niet dat hij getrouwd is geweest hij heeft al lang verteld dat hij een relatie met een vrouw heeft gehad. Ik denk ook eerder iets van agressie al zou dat een behoorlijke tegenvaller zijn wat mij betreft. En ja, uit de spoiler van 13 maart haal ik ook dat Menno wil scheiden, maar voor dat dan rond is kan er nog van alles gebeuren. Mischien vertrekt hij wel uit Meerdijk en gaat Lucas op het laatst met hem mee. Na de verplichte 3 maanden komt hij dan alleen terug dat zou kunnen.

 12. Op zich vind ik her goed dat GTST ook een verhaallijn met agressie binnen een relatie niet uit de weg gaat. Maar waarom nou weer bij het homo stel. Ben je homo in Meerdijk dan ga je of dood (Edwin en Ron), je bent een relnicht (Lucas) of je bent agressief (Menno). Had voor deze verhaallijn gewoon een hetrostel genomen……

  1. Dat ben ik wel deels met je eens…zeker als het weer een manier is om een homo uit de serie te schrijven :P…. Lekker makkelijk weer en weer een relatie van Lucas die strandt…

   Maar misschien komen ze hier wel samen doorheen….dat deze verhaallijn laat zien dat dit probleem op te lossen is met de juiste begeleiding…..

    1. Laten we hopen dat ze er samen uitkomen. Ik zou het jammer vinden als er weer een liefde van Lucas gaat verdwijnen. Neemt niet weg dat ik niet met plezier ga kijken naar hoe Menno Lucas gaat slaan. Jammer dat het weer bij het homostel moet.
     Had liever gehad dat .menno een drankprobleem had, of een kind. Agressie is zo niet leuk om naar te kijken.

     1. Laten we dan ook nog naar hopen dat ze Lucas ook weer een beetje gaan veranderen in hoe hij bij Edwin was.
      Ik zou ook agressief worden met steeds dat gestuiter om me heen 🙂

     2. Precies! Zou een mooi moment zijn Lucas weer wat volwassener te maken, zoals met edwin en Bilal. En ik zit inderdaad ook niet te wachten op sla scenes….hoop dat ze dit niet al te veel laten zien…. Nee, dit is geen verhaallijn waar ik me op verheug.

      Ik zat wel te denken dat het ‘drastische besluit’ van Menno ook wel kan zijn dat hij afstand neemt van Lucas juist omdat hij merkt dat zijn oude agressieve ik weer de kop opsteekt….een besluit uit liefde dus…. Nou ja, we zullen het allemaal wel zien…. Ik hoop inderdaad wel dat ze er samen uitkomen. Maar dat is inmiddels wel duidelijk denk ik ;)…

 13. probeer net bij tvgids.tv de spoiler van 17 maart te bekijken maar dat komt overheen met de spoiler van maandag 10 maart.

  1. Klopt helemaal @Wita, is mij ook al opgevallen. Goed dat jij dit ook gezien hebt, dacht al dat ik iets aan mijn ogen had.

 14. De clue is uitgezonden 1e aflevering met de broer van Menno;

  Hij vroeg Menno, heb je nergens geen last meer van gehad en hoe gaat het nu
  je in Meerdijk woont of zoiets.

  1. Het zou toch ook kunnen dat hij ziek is/was, als je ziet wat zijn broer gezegd heeft.. Maar eerlijk gezegd denk ik net als iedereen dat het met agressie te maken heeft

 15. Menno speelt zeer overtuigend zijn rol komt ouder en volwassener over beter dan die kinderachtige Lucas
  Ik zou ook gek worden van het gedrag van Lucas .menno zijn functie komt nu aardig in gevaar en baydar profiteert daar weer van
  Daarom hoop ik dat Menno blijft misschien veranderd zijn rol wel .
  Maxime. Ben ik ook zat ze werkte Janine met gemak uit haar gezin en vervult nu de taak van. Janine Nina en Lucas slikken dat gewoon.

  En toch is het weer elke dag genieten van onze populaire soap.

 16. Ik denk niet dat dit huwelijk nog lang stand gaat houden. Ik vond ze in het begin erg leuk samen. Dat ze eigenlijk totaal niet bij elkaar passen vond ik leuk, maar nu niet meer. Het heeft toch teveel nadelen zie ik nu. Ik weet al bijna zeker dat Menno zijn geheim met agressie te maken heeft. Ik denk ook daarom dat hij van structuur houdt. Dat heeft hij veranderd voor Lucas omdat Lucas hem saai begon te vinden. Dus Menno is losser geworden. Alleen daardoor is hij in de problemen gekomen met zijn werk. Is zijn baas gelukkig nog iemand die zegt ga gewoon 2 weken genieten van een vakantie, maar Menno is nu helemaal zijn structuur kwijt, en ik ben bang dat hij daardoor Lucas gaat slaan. Jammer om zo het personage om zeep te helpen.

  Natuurlijk is het goed als je ook het onderwerp huishoudelijk geweld in een soap ter sprake brengt. Het kan iedereen overkomen. Sommige vinden het jammer dat het nu weer net met een homo-koppel moet gaan gebeuren. Waarom niet met een hetro-koppel. Die verhaallijn hebben we al gehad met Anita en Dennis. Eigenlijk hoeven ze het onderwerp huishoudelijk geweld niet meer ter sprake te brengen omdat we die verhaallijn al hebben gehad. GTST valt alleen graag in herhalingen. De verhaallijn van Tim lijkt erg op die verhaallijn van Simon. Dat vind ik wel erg jammer.

  Ik lees ook dat sommige Lucas nu momenteel te overdreven vinden. Dat is ook zo. Ik denk dat ze Lucas nu zo overdreven laten doen om ons duidelijk te maken hoe groot de verschillen zijn tussen Menno en Lucas. En dat ze eigenlijk totaal niet bij elkaar passen. Dat vind ik jammer want zo helpen ze ook het personage Lucas om zeep.

  1. Maar als ze steeds iets heel anders doen, is er straks niks meer te bedenken, ze doen volgens mij de dingen hetzelfde maar dan met een heel andere draai. Misschien anders ook doordat de doelgroep minder groot is en die zouden dan niet weten war er twintig jaar geleden is gebeurd

 17. Net gezien wat er morgen tussen Lucas en Menno gaat gebeuren. En ik kan je zeggen dat ik even helemaal klaar ben met gtst. Jammer ( en dan druk ik me mild uit) hoe je een personage om zeep kunt helpen. Lucas en Menno samen hebben voor mij nu alle glans verloren. Is ook niet geloofwaardig meer mochten ze bij elkaar blijven.

 18. Soms worden mensen jaren lang mishandeld en blijven toch bij hun partner waarom in een soap dan niet? Kijk naar een vriendin van Benjamin hoe heette ze ook weer bleef bij Ree terwijl hij haar mishandelde. Later ging ze pas bij hem weg en kreeg ze wat met Benjamin. Maar leuk is het niet. Jammer dat Menno zijn karakter zo’n verandering onder gaat. Dan had het al van af het begin duidelijk moeten zijn bij hem nu is het zo’n ommezwaai helemaal niet leuk. Ik bedenk me op eens dat partners het meestal pas merken als ze al getrouwd zijn, maar nee, niet bij Menno dat is echt eeuwig zonde.

 19. Ik kon het toch niet laten en heb toch de aflevering van vrijdag al gezien.
  Eerst wilde ik het helemaal niet kijken maar toch gedaan.
  Waarom dit geheim van Menno en niet iets anders.
  Echt geloofwaardig is het natuurlijk niet als je bij de politie werkt.
  Hierbij zet Menno zijn baan helemaal op het spel natuurlijk.
  Nu maar hopen dat het 1 X was, dat hij er spijt van heeft en dat Lucas niet naar de politie gaat om het te vertellen.
  Maar dat laatste zal wel niet.
  En ben bang dat dit ook niet de laatste klap is die Lucas krijgt van Menno.

  jammer dat ze Menno zo einde geven van zijn rol.

  VOORSPELLING
  ( zeg niet dat het zo is maar ik denk dit)

  Lucas krijgt een klap van Menno.
  Menno kan het allemaal niet meer aan raakt meer en meer gefrustreerd.
  En wil een time out met Lucas.
  Menno heeft nog steeds zijn baan niet terug en zal die waarschijnlijk ook niet terug krijgen.
  Waarom weet ik nog niet.
  Menno´s woede wordt alleen maar groter en groter en hij steeds meer gefrustreerd.
  Dat hij geen grip meer heeft op de dingen om hem heen.
  Niet op Lucas niet op zijn werk.
  Lucas doet daar nog een schepje boven op omdat hij vertelt ( of Menno komt er achter)
  van de boot dat ze waarschijnlijk Tim hebben over varen.
  Menno is boos en geeft Lucas nog een klap.
  En Menno heeft zijn baan nog niet terug.
  Uiteindelijk wordt het Menno allemaal te veel kan hij het niet meer aan.
  Wil scheiden van Lucas en weg uit Meerdijk want zijn baan is hij dan al definitief kwijt.
  Lucas is ontroostbaar en besluit naar zijn vader te gaan in America.
  (als Ferry inderdaad flexwet heeft dit jaar)
  En dan is het exit Menno.

  Natuurlijk hoop iK dat ik vreselijk ongelijk ga hebben.
  Maar denk echt na dit te hebben gezien en dat gevoel had ik al langer dat de rol van Menno wel uitgespeeld lijkt.

  Denk niet dat ze gelijk gaan scheiden, maar dat ze eerst een time out hebben.
  Als ze namelijk nu al gaan scheiden dan heeft Menno geen rede meer om nog te blijven.
  En is de kans dat ze het goed maken veel kleiner.
  Als ze eerst een time out hebben laten ze de kijker nog wat in onzekerheid.
  Gaan ze scheiden of komen ze na die time out weer bij elkaar.
  Dus scheiden is denk ik nog niet aan de orde.
  Nog niet nu maar over een maand of zo.
  Als Menno er dan nog in zit natuurlijk.

  Ik weet dat Menno een bijrol is maar hoop dat ze dat nog heel lang uitstellen.
  Ik hoop dat hij weer op de zaak van Tim´s verdwijning wordt gezet.
  En ik vindt het altijd heel vervelend dat sommige verhaallijnen zo ontzettend lang duren.
  Maar in dit geval zou het mij niet lang genoeg kunnen duren.
  Want dat zou dan betekenen dat Menno en nog wat langer in zit.
  Dan dat ik nu het gevoel heb.

 20. He he, eindelijk verliest Menno zijn geduld en geeft die relnicht een oplawaai.
  Nee ik weet het, slaan is nooit goed, maar wat begrijp ik Menno.
  Dat vreselijke joch is echt alleen maar met zichzelf bezig en heeft geen flauw benul van wat zijn partner nu doormaakt, en nu weet Menno nog niet eens de ware toedracht over die boot……
  Idioot hoor dat gtst op deze manier die relatie laat stuk lopen, nog geen maand geleden een grote glitter en glamour bruiloft en nu dit.
  Hopelijk verlaat Menno de serie op een waardige manier, want als er een schuld heeft dan is het Lukas wel met zijn kleuterachtige gedrag.

 21. Helaas wat we allemaal al dachten gaat ook gebeuren. Menno geeft Lucas een mep. Ook nog om de reden wat ik dacht. Menno is helemaal uit zijn ritme gebracht door Lucas raakt gefrustreerd en slaat Lucas. Jammer om zo een personage om zeep te helpen.

  Inderdaad bij het personage Ray wist je het al van het begin. Die is naderhand in de serie veranderd. Nu met Menno ga je ineens van een goede man na een agressieve man. Ik denk ook dat Menno Lucas gaat verlaten meer omdat hij niet meer wilt dat het gaat gebeuren. Hij zal het erop gaan gooien dat ze toch te verschillend zijn en hij zich frustreerd aan Lucas en bang is dat hij hem weer zal slaan. Lucas zal hem dan proberen tegen te houden dat hij wel zal veranderen voor Menno, dat zal Menno weer niet willen omdat 1 Lucas dat ook niet lang zal volhouden en het allerbelangrijkste dat Lucas nu eenmaal is zoals hij is. Ik denk dat het die kant opgaat.

  1. @Demy, volgens mij heeft Menno er al veel langer last van, ik bedoel, zijn agressiviteit niet onder controle te kunnen houden. Maar heeft daar vroeger therapie voor gehad, om dit onder controle te kunnen houden. Dat is volgens mij ook de reden dat hij destijds naar Meerdijk is gekomen om opnieuw/met een schone lei te kunnen beginnen. Zijn broer vroeg ook destijds, op zijn bruiloft met Lucas er ook al na, of hij er nog last van had. Toen zei Menno, “neen, gelukkig niet”.

   Ik denk dus, als het niet gaat zoals Menno het graag wilt, op z’n werk of nu in zijn huwelijk, dat hij weer last krijgt van zijn agressiviteit niet onder controle te kunnen houden of te wel, losse handjes heeft of krijgt.

   Dit zal wel een verhaallijn worden over huiselijk geweld.

 22. Lucas leeft de laatste tijd in een soort permanente onvolwassen hysterische musical. Toen met Bilal was ie nog steeds Lucas alleen toen was het nog om aan te zien. Dus als Menno dan toch weg gaat laat Bilal maar terugkomen. Het ziet er soms echt vreemd uit als een personage zo’n rare karakter-switch krijgt om een verhaallijn te kunnen maken.

 23. Wat een homohaters zijn jullie allemaal. En Menno is nog steeds als een jaar geleden, hij heeft gewoon agressieproblemen, maar nog steeds hetzelfde karakter. Ook vind ik helemaal niks mis met Lucas, ik snap niet waarom (bijna) iedereen hier zo loopt te zeiken. Het is een soap

  1. Natuurlijk is het een soap en in een soap gebeurd erg veel. Ook dit, ook agressieproblemen. Wat ik alleen erg jammer vind en met mij denk ik meer, is dat het weer bij een homostel moet gebeuren. Ik ben juist blij met een homostel in de serie en juich het toe dat deze twee bij elkaar blijven. Daarom kan ik het gewoon maar moeilijk begrijpen van de schrijvens. Ron en Edwin gingen dood, Bilal zat vast in zijn geloof en dan krijgen we eindelijk Menno. Laat nou eens een homostel met rust en voor langere tijd bij elkaar. Ik snap gewoon niet hoe ze dit nu zo neerzetten, het komt nu over alsof ze juist weer een homostel uit elkaar aan het werken zijn. Alsof er met iedere homo iets aan de hand is.
   Ik hoop dat mijn verhaal duidelijk is, nogmaals ik ben juist blij met Menno en hoop nog steeds dat hij blijft.

   1. Ben het helemaal met suus eens. En het grote voordeel van Menno is ook dat hij nu eens niet alleen de partner is van Lucas, maar ook nog een belangrijke rol vervuld als rechercheur van Meerdijk. Hij is dus niet volledig van Lucas afhankelijk voor zijn verhaallijnen.
    Ik kan me hierdoor nog steeds niet voorstellen dat ze hem geen vaste rol gaat krijgen. Dan zouden ze de hele politietolo weer aan aysen moeten over laten….. Juiste die ‘strijd’ tussen aysen en Menno is nu wat dat betreft ook leuk om te zien. Met Groen als strenge baas.
    Ik hoop dus ook nog op een vaste rol.

    En ik kan me niet voorstellen dat Milou een vaste rol gaat worden. Als er al een vervanger voor Rik komt dan moet dat een man zijn, ivm een vrouwenoverschot. 😉

    1. Misschien blijft Menno wel, en komen Menno en Lucas ondanks dit bij elkaar, we weten het niet. Het is alleen erg vervelend dat in bijna elke reactie weer iets negatiefs staat, het is Lucas zijn karakter gewoon, aldoor al. Ik zie er niks vervelends aan. Als bijv. noud zo’n karakter had gehad was er niks aan de hand, maar dat gejank van de meeste hier over Lucas weten we nu wel.

     1. Ik vind Lucas ook echt een geweldig personage, en de combinatie met Menno juist leuk. Heerlijke tegenpolen die wat van elkaar kunnen leren. Ik ben ookmecht benieuwd hoe Lucas omgaat met de situatie van Menno, zijn losse karakter kan Menno juist helpen om wat luchtiger tegen de dingen aan te kijken :).

      Ik vond Lucas in de aflevering van vrijdag ook helemaal niet zo irritant. Het was vooral Menno die totaal flipte en gestresst was om z’n vulpen…. Ok hier en daar een niet zo’n slimme opmerking van Lucas (zoals wel vaker, hahaha!), maar normaal gesproken weet Menno daar prima op in te haken…en in veel dingen die Lucas zei had hij gewoon gelijk….

      Ben benieuwd naar het vervolg van deze verhaallijn. En ik denk nog steeds dat het uiteindelijk wek goed komt. Menno wordt gewoon een vaste rol.

 24. Vanaf dinsdag hebben we er een nieuwe actrice bij Lotte Noordanus.
  Ze gaat de rol van Milou Meijs spelen de ex van Vincent.

  HELAAS IS ZIJ DE VERVANGING VOOR RIK.

  Het wordt dus definitief exit Menno.

  Helaas heel jammer had graag gezien dat Menno een vaste rol zou worden.
  Nu weten we zeker dat Lucas en Menno binnenkort zullen scheiden.
  Echt leuk is het nu niet meer nu we dit weten.

  1. Hee cast kan ook wel uit 22 mensen bestaan hoor.
   En heb je bron? Als er een nieuw iemand komt “betekent” dat niet het einde van een andere rol, beetje raar. Jij speculeert nu iets en zegt dat het definitief is, we weten het niet of het een vaste of gast of bijrol is

 25. IK heb maandag gezien lucas vind t niet erg. maar hij is in t begin wel een beetje bang voor menno. En menno spijt het heel erg.

 26. SUUS

  Ja helaas is dat definitief.
  Dave had een bijrol.
  En er is in januari al gezegd dat de vervanging van rik in maart zo komen dus ja.
  Dave is al auditie aan het doen voor iets ander dat Twitter die van de week.
  Heel jammer vindt ik het.
  Dan is het toch allemaal alleen maar geweest om het eerste homo huwelijk te promoten.
  Jammer.
  En dom vindt ik het en ook niet echt geloofwaardig om al Lucas zijn vriendjes dood of weg te laten gaan.
  Ga me nog even bedenken of ik het vervolg verloop van Lucas en Menno wel wil zien want het zal er niet leuker op worden.
  En we weten nu toch hoe het eindigt.

  Ik weet dat Wikipedia zeer ongeloofwaardige info geeft maar de laatste keer stond er dat de rol van Dave zou stopen uit maart.
  Ik denk dat de gene die dat er toen heeft opgezet er niet zo heel veel naast zit.
  Dave heeft al een tijdje geen opnames meer voor gtst dus ik denk zelf ook eind maart april is.
  De bron van de nieuwe actrice is te vinden op Google.

  1. Waarom niet geloofwaardig, in het echt hebben veel mensen ook veel relaties gehad die uitliepen op niks.
   Ik vind het ook wel jammer ALS het wel zo gaat zijn en heb nog geen idee wat die Milou te brengen heeft, dat lijkt me meer iets voor een gastrol, maar we zullen het zien.
   Waar staat trouwens dat Riks vervanging in maart komt?

  1. Inderdaad het zou leuk zijn als ze Rikki’s broer of Lorena’s broer zouden laten komen. Weet iemand trouwens hoe het nou zit met Lorena, heeft ze soms flexwet?

 27. Piet hoe kom je er bij om ons homohaters te noemen, lees eens goed de reacties…..
  GTST maakt van de homorol een lachertje, waarom idd moet deze verhaallijn van Lukas zo worden neergezet, eerst groots trouwen en dan nu dit, wat zal hij nu weer beleven als Menno exit is?
  Al zijn relaties zijn op niks geeindigd, het was mijns inziens voor de homo,s veel beter geweest als gtst eens liet zien dat homo,s prima passen in de samenleving, gewoon mee kunnen draaien….
  Dus niets geen homohaat hier, juist eerder een oproep voor geloofwaardiger bestaan van deze groep mensen.
  Ik hoop dat gtst nu eens zorgvuldiger hier mee omgaat.

  1. Inderdaad, het is jammer dat alles bij hem uitliep op niks. Maar veel beginnen nu te klagen over zijn karakter, maar die is altijd al zo geweest. Maar “Het bestaan van deze groep mensen”? Ik had het anders verwoord, want ik vind homo’s net als alle andere mensen.
   En je hebt wel gelijk, had misschien niet homohaters moeten zeggen, maar vind het na de 100ste reactie wel lastig worden als sommige mensen zo lopen te klagen, en vooral de manier waarop.

 28. Een punt voor jou hoor Piet…..wist zo gauw even niet hoe ik het anders moest verwoorden.
  Maar we bedoelen hetzelfde (lachje).

 29. Ik denk niet dat Milou een vaste rol is. Lotte Noordanus staat inderdaad op internet op televizier.nl alleen die site doet het niet.

  Ik denk dat de schrijvers nog even wachten op een nieuwe hoofdrolspeler vanwege Tim misschien heeft Willem hem vermoord dat denk ik niet, komt Lorena terug? vast wel en hoe Menno’s verhaallijn afloopt.

 30. Ik zag van middag een bericht op Google dat Lotte Noordanus de rol van Milou Meijs gaat spelen.

  televizier.nl/nieuws/soap/goede-tijden-slechte-tijden/nieuw-personage-in-goede-tijden-slechte-tijden.3126936.lynkx

  Dat Rik zijn vervanger in maart komt heb ik ergens gelezen maar weet niet meer pressies waar ik dat las.
  Volgens mij las ik dat bij een bericht van iemand anders en het schijnt ook bevestigd te zijn dat dat zo is.
  Maar goed ik geef toe misschien ben ik iets te voorbarig geweest met mijn uitspraak.
  sorry dan daar voor zo was dat niet bedoelt.

 31. Stefano blijft nog een poosje. Niemand komt aan zijn zoon. Hij gaat samen met Ludo een plan bedenken om Menno te laten weten dat hij een Sanders tegen hem heeft.

 32. De naam Milou Meijs is ontleend aan de naam van de winnares van de app-actie die in de zomer plaatsvond.

  dit las ik maar wat ik ook las dat het personage inderdaad in gtst komt maar volgens mij niet als vaste rol.

 33. Ik denk dat de zomercliffhanger spannend gaat worden het is nu al spannend met de verdwijning van Tim, de ontplofte boot van Ludo en de agressie van Menno.

 34. Ik vind Lucas ook echt een geweldig personage, en de combinatie met Menno juist leuk. Heerlijke tegenpolen die wat van elkaar kunnen leren. Ik ben ookmecht benieuwd hoe Lucas omgaat met de situatie van Menno, zijn losse karakter kan Menno juist helpen om wat luchtiger tegen de dingen aan te kijken :).

  Ik vond Lucas in de aflevering van vrijdag ook helemaal niet zo irritant. Het was vooral Menno die totaal flipte en gestresst was om z’n vulpen…. Ok hier en daar een niet zo’n slimme opmerking van Lucas (zoals wel vaker, hahaha!), maar normaal gesproken weet Menno daar prima op in te haken…en in veel dingen die Lucas zei had hij gewoon gelijk….

  Ben benieuwd naar het vervolg van deze verhaallijn. En ik denk nog steeds dat het uiteindelijk wek goed komt. Menno wordt gewoon een vaste rol. We zullen zien!

 35. Als ik de nieuwe spoilers lees en de shortie van morgen zie komt het einde van Menno en Lucas samen steeds dichterbij.
  Jammer, want Dave had van mij best voor vast in de crew mogen blijven.
  Maar goed, om maar alvast op de zaken vooruit te lopen even het volgende: ik hoop dat Bilal terugkomt als nieuwe oude liefde van Lucas! Die vond ik leuk samen. In de ‘wicked’ aflevering kreeg Lucas toch een droom of visioen over Edwin, die hem vertelde dat hij voor Bilal moest gaan en dat hij zijn grote liefde zou gaan worden.Maar uiteindelijk, terwijl Bilal zijn ware gevoelens over Lucas al had getoond, verdween hij weer uit de serie nadat de bruiloft tussen hem en Nuran niet doorging.
  Vond ik toen erg jammer dat Lucas zo snel alweer een liefde verloor.
  Tussen Lucas en Menno was/is het ook maar kort, maar tussen Lucas en Bilal was er volgens mij veel meer liefde, een soort ‘Chemical X’ wat ik bij Menno mis.

  Kortom: ik wil Bilal terug voor Lucas!!

 36. Valt jullie niks op?
  had Nick Sanders al niet terug moeten zijn.
  ik wil hem graag weer zien in gtst.
  weet je nog zijn paspoort

 37. Ik bedacht vandaag opeens: Rik is eruit, en er zijn geen nieuwe acteurs bij gekomeb. Met andere woorden: er is plaats voor een nieuwe rol! Zelf hoop ik eigenlijk dat deze naar Menno gaat. Ik vind het een leuke rol, en een aanwinst voor de serie…

Geef een reactie