• 20 februari 2014
 • Sybren
 • 60

Maandag 24 februari
Stefano zet Lorena onder druk om hem te vertellen wat ze heeft uitgespookt. Anton eist van Aysen dat ze haar ontdekking openbaar maakt. Sjors doet Bianca en Anton een bekentenis. Bing zorgt er op een explosieve manier voor dat hij en Lucas nooit meer gelinkt kunnen worden aan de bootdiefstal.

Dinsdag 25 februari
Anton krijgt verbijsterend nieuws over Tim en gaat naar Ludo om opheldering te krijgen. Ludo doet hem een verrassend aanbod. Lorena verdwijnt spoorloos als ze beseft dat ze nog maar één ding kan doen om haar gezicht te redden bij Nina.

Woensdag 26 februari
Aysen baalt als Bing wel grip krijgt op Nuran en zij niet. Vincent wordt gedwongen om een nauwe samenwerking met Nina aan te gaan. Rikki is de hulp van Sjors helemaal zat en gooit Sjors en Wiet het huis uit. Nina wil dat haar moeder afstand houdt van haar privéleven.

Donderdag 27 februari
Maxime grijpt in wanneer Janine Nina en Vincent wil koppelen. Sjoerd probeert te bemiddelen als het tussen Ludo en Anton escaleert. Anton gaat naar het meer en verstoort het politieonderzoek. Bianca meent dat ruziemaken Rikki niets oplevert. Vincent verwijt Janine nog steeds het anti-Ludo artikel.

Vrijdag 28 februari
Anton gaat zelf op onderzoek uit. Janine wil haar ontmoeting met Vincent uitleggen aan Nina, maar wordt gehinderd. Bing ontdekt dat Nuran hem toch niet helemaal vertrouwt. Lucas stelt zich een onmogelijke opgave als hij een afscheidsfeestje voor zijn vader wil organiseren zonder daarmee Menno te hinderen.

60 comments on “Spoilers 24 t/m 28 februari

 1. werd tijd de spoilers voor de komende week. de spoilers komen zo goed als overheen met wat in de tvfilm gids staat. Lot hoe weet je dat bron graag over Menno

  1. Wat maakt het nou uit dat de spoilers hier te laat op staan. Je hebt ze toch al in de gids gezien. En dat het overeen komt is toch logisch, deze site gaat over gtst

 2. Suus

  Die foto heb ik ook gezien en is door Ferry al weer verwijdert ook.
  Kan hem nu niet meer vinden.
  Maar had de foto opgeslagen om hem goed uit te kunnen vergroten want het is niet duidelijk te zien.
  Maar het is TIM als je goed kijkt en niet Dave.

  1. naar mij idee is het ook tim . Via gtst redactie op twitter kwam ook de vraag waarom menno nog niet in de leader stond en daar was het antwoord dat het komt omdat menno op dit moment nog geen vaste rol is.

 3. Kan iemand mij vertellen welk nummer er draaide vandaag op het moment dat Rikki verdrietig naar de foto’s op de muur kijkt? Alvast bedankt!

 4. De spoilers zijn er steeds zo laat, de fanclub gaat echt achteruit! Hoewel gtst nu echt wel weer wat spannender begint te worden! Leuk!

 5. inderdaad real gezien zijn er te veel aanwijzingen dat Dave gtst gaat verlaten.
  Er zijn geen aanwijzingen dat Dave nog steeds opnames heeft voor gtst.
  Aan de spoilers te zien zijn de eerste schuren in hun huwelijk al zichtbaar en vrijdag is te zien dat Menno door Aysen toe doen bijna zijn baan verliest.
  Gtst zegt dat ze de verhaallijn niet mogen verklappen dat doen ze ook niet.
  Daar zorgen de spoiler teksten wel voor.
  wij als kijker zijn niet gek natuurlijk wij zien ook wel dat het tussen Lucas en Menno niet goed gaat en dat de kans groot is dat dat alleen maar erger wordt.
  Plus Menno heeft geen verhaallijn meer.
  En ook de foto die Ferry vandaag poste op Twitter waar mensen van zijde dat Dave er op stond.
  Heb die foto gezien en dat is niet Dave maar Beau (Tim)
  Daar komt bij dat gtst zegt dat Dave geen vaste rol heeft hij heeft een bijrol en zit niet in de vaste cast.
  Dave is ook niet de vervanger voor Ferri (Rik) want dan was dat al lang gebeurd.
  Anders hadden ze de leader wel gelijk aan gepast toen rik er uit ging en Menno er in.
  Dat ze dat niet hebben gedaan zegt ook al weer genoeg.
  Als Menno de vervanger van Rik zou zijn gaan ze daar niet weken mee wachten om dat te vervangen.
  En Wikipedia is dan wel onbetrouwbaar maar wat er van de week op stopt van bijrol stopt eind maart was na nog geen half uur al weer heel snel verwijdert.
  Dat zegt ook wat.
  Want als er op staat Dave heeft een hoofdrol wat niet klopt wordt dat niet zo snel verwijdert.
  Soms staat dat er wel dagen op.
  Er zal in ieder geval een kern van waarheid in zitten in al de geruchten dat hij weg gaat uit gtst.

  Zo alles bij elkaar te veel dingen die er op wijzen dat het exit Menno wordt.
  HELAAS HAD GRAAG GEWILD DAT MENNO BLIJFT.

  RESUMÉ.

  Dave heeft naar mijn mening geen opnames meer.( niet niets waaruit ik dat kan opmaken)

  Dave is niet de vervanger voor Rik. ( Anders was dat namelijk al lang gebeurd. Stel dat Dave de vervanger voor Rik zou zijn gaan ze daar niet weken me wachten dat hadden ze dan ook gelijk kunnen doen)

  Dave heeft geen vaste rol hij heeft een bijrol een zit niet in de vaste cast.

  Spoiler teksten verklappen dat het niet goed gaat met Lucas en Menno.

  Dave heeft geen echte verhaallijn (nu).

  En zo kan ik nog wel even door gaan.

  1. Dit is een foto ten tijde van de opnamen van de bruiloft van Lucas en Menno. Ze lopen ongeveer 2 maanden voor met opnemen, dus verwacht daar de foto uit november is….

   Uit de spoilers, van begin maart, te lezen gaat Menno zijn baan kwijt raken. Ik denk dat Menno niet zo heel lang meer in Meerdijk zal blijven. Een leven zonder structuur is niet echt iets voor Menno….
   Zijn baan bood nog de nodige structuur, Lucas is nogal structuurloos….

 6. Devaney

  Die foto heb ik gezien en dat is eerder dat was een foto van achter de schermen van het huwelijk van Lucas en Menno.
  Dat stond er bij want had deze foto al eerder voor bij zien komen.
  Helaas niet recent van inderdaad 4 weken geleden.
  Maar van 2 maanden toe het huwelijk van Lucas en Menno is opgenomen.
  Toen Marly die foto poste was dat haar omschrijven.
  Ook achter de schermen van het huwelijk was het gezellig zo iets was haar omschrijving.

 7. Wita

  Dat heb ik gezien maar niets waaruit dat blijkt.
  Ze zeggen dat wel en dat snap ik ook. (Omdat ze dat naar mijn mening en dat hoop ik zelf ook heel graag willen geloven dat Dave blijft.)
  Echt als het wel zo is ben ik blij hoor begrijp me niet verkeert.
  Maar ik ben ook realistische.
  Er zijn te veel dingen en geruchten dat hij stopt.
  En er zit altijd een ken van waarheid in in al die geruchten.

  Kijk maar naar de geruchten over Mike die er uit ging en over Rik.
  Iedereen ontkenden, maar het klopte wel.

  Maar mijn mening is dat daar geen enkel bewijs voor is dat Dave nog opnames heeft nu.
  Kijk maar eens goed naar zijn Twitter van Dave en naar de tijden en de Twitter van bijvoorbeeld Ferry.
  Ferry werkt als Dave Twitter.
  Of foto werk doet.

  ECHT IK ZOU HEEL GRAAG WILLEN DAT HET ANDERS WAS OF IS EN ALS DAAR AANWIJZINGEN VOOR ZIJN HOOR IK DAT GRAAG.

  1. Vlinder dat ben ik niet met je eens ze twitterde deze week vrij vlot achter elkaar. Dilan liet duidelijk merken dat ask dave van deze week was en ook van deze week afkomstig is

 8. Wita

  Begrijp me niet verkeert als dat zo is dan is dat zo.
  En dat wil ik ook heel graag geloven hoor.
  Daar gaat het niet om.
  Maar het is mijn gevoel en mijn visie daar op.
  Dat ik geen duidelijk bewijs zie dat Dave nog opnames heeft.
  En daar ook eigenlijk al een beetje van uit ga.
  Wil niet zeggen dat dan ook zo is natuurlijk.
  Misschien heeft Dave nog wel opnames voor gtst en Twitter hij daar niet meer over of maar heel weinig.
  Dat zou natuurlijk kunnen.

  1. Vlinder nu zeg je het goed. Heb zo ook mijn twijfels net als jij. Vind het allemaal ook vaag gaan. Zoals ik al zei eind deze maand begin maart zou er wat meer duidelijkheid komen rond Menno en Stefano. Meer weet ik echt niet. Las bij Ferry ook nog iets deze week dat hij iets verkeerds zei iets met baan kwijt verwacht dat ie dan doelt op Menno die zijn baan verliest maar dat gebeurt dan pas in april. De foto van deze week jette en ferry met iemand nog vaag op de achtergrond is in mijn ogen ook Tim maar mijn man en dochter zeggen Menno en al wat ik zie die reageren zeggen Menno Dave. Vind het wel vreemd dat ie verwijderd is wat al eerder gebeurd is met een foto van Ferry met Dave erop wat eigenlijk ook nog niet naar buiten komen. Heb al vooruit gekeken ben een paar dagen weg de spoiler van morgen over Menno op het matje klopt maar erg overdreven wat er bij stond dat hij zijn frustatie op Lucas op reageert Menno zegt heel netjes hoe hij er over denkt niet meer en minder dan dat.

 9. Wita

  Zag dat de foto die Ferry gepost heeft is verplaatst maar hij staat er nog wel.
  Maar het is Tim achter in beeld.
  Ben het met je eens dat het heel slecht te zien is hoor.
  Maar had de foto opgeslagen zodat ik hem kon uitvergroten.
  En dan is te zien dat als je goed kijkt dat het Beau is.
  En het is duidelijk dat Menno zijn baan gaat verliezen.
  De aflevering van vanavond al gezien en hij krijgt nog 1 kans van groen en een aantekening.
  Nog 1 stap en hij vliegt er uit zegt Groen.
  Veder in de spoiler teksten als die kloppen te zien lezen dat hij waarschijnlijk zijn baan verliest.
  En Menno zonder baan.
  OH JEETJE DAT GAAT NIET GOED ZO MET ONZE MENNO EN LUCAS.

  Hoop zo dat dit nog goed komt, maar krijg door dit te lezen en te zien nog minder hoop op een goede afloop.

  1. Ook ik heb de aflevering van vanavond al gezien. Pak daar de spoilers bij en je weet eigenlijk al dat Menno zijn baan kwijt gaat raken. Wat ik wel zat te denken, zou het Lukas kunnen zijn die er voor zorgt dat het bewijsmateriaal kwijtraakt?
   Ik zou het zo’n zonde vinden als Memmo en Lucas uit nu al uit elkaar gaat. Dan is het alleen om het trouwen geweest.
   Heb de foto ook meerdere keren bekeken en ik blijf hopen dat het toch Dave is, maar waarschijnlijk is het Beau.
   Ben heel benieuwd hoe het verder gaat.

   1. Suus, we zijn nu enkele afleveringen verder, na jouw reactie. Vooralsnog heeft Menno een waarschuwing/reprimande gekregen van zijn baas Groen. Ivm die drugs die Lucas kocht in dat steegje. Maar ze vertellen verder in Dansatoria. Aysen hoort dit, maar niet het gehele verhaal. Vertelt dit aan Groen, vandaar dat Menno op het matje moet komen. Maar wat is die Aysen toch een kreng. Die komt werkelijk met alles weg. Paar afleveringen terug moest ze nog gedwongen door Groen aan Anton haar excuses aanbieden, voor haar ongepaste gedrag tegenover Anton. Hoe vaak moet Aysen nog ongewenst verdrag vertonen, om de laan uitgestuurd te worden.

    En neen, het is niet Lucas die bewijsmateriaal laat verdwijnen, maar…….. 🙁 ik wil dit niet verraden, maar is te zien in de shortie van de aflevering van maandag 24 februari 2014.
    Wat dat bewijsmateriaal is en wie het laat verdwijnen, dan moeten jullie naar de shortie kijken, de aflevering vooruit kijken of wachten tot a.s. maandag. 🙂

    1. Ivon, ik heb de shortie van maandag gezien dus weet wat er gaat gebeuren. Over het bewijs wegwerken en het verliezen van Menno z’n baan. Dit baseer ik op de spoilers van begin maart, die eerder op een andere pagina van deze site gepost zijn. Niet op de spoilers van komende week.

 10. Denk aan dat Menno “geen last meer had gehad” wat hij tegen zijn broer zei… hij is een beetje labiel.
  Menno heeft orde en structuur nodig om normaal dagelijks te kunnen functioneren.
  Hij kan niet omgaan met zijn losse levenshouding en verliest zijn baan. En daarna draait ie helemaal door.

 11. Sorry hoor, maar wat een oeverloos gezeur of Dave M er nu wel of niet in blijft, gtst staat of valt echt niet alleen met hem hoor.
  Al vanaf het begin was die relatie tussen Lukas en Menno moeilijk, er was totaal geen match tussen die twee.
  GTST heeft met hun huwelijk gewoon een statement willen maken, een homo huwelijk dat zelfs de buitenlandse kranten haalde…..alle pracht en praal dus voor niets want als die twee bij elkaar blijven dan maakt GTST weer een staement over een huwelijk van twee mensen die totaal geen overeenkomsten hebben met elkaar en die het dan toch redden…..nee realistisch als ik ben zeg ik: zonde van het geld wat dit huwelijk heeft gekost.
  Maar ja, voor de kijkcijfers doen ze alles he, en in een soap steekt het niet zo nauw hoe een verhaallijn moet lopen.

  Ben heel benieuwd hoe het verder gaat met Lorena als Stefano weer vertrekt uit de serie.
  Wat gaan ze met Naut doen…..
  Zouden Bing en Nuran een stel worden…..
  Welke verhaallijn is er nog voor Maxime als bekend wordt dat Vincent haar zoon is…..
  Zullen Jef Laura nog eens een verhaallijn krijgen of blijven ze gewoon meedraaien zoals het nu gaat….
  Wat ligt er nog voor Rikkie in het vetschiet…..
  En hoe zal het verder gaan met Sjors als Tim miisschien niet meer terugkeerd…..

 12. Kan iemand mij nieuwe spoilers geven?!!!!!!!!!!!
  Die foto van Ferry en jette is niet verwijdert. En het is sws Menno. En Ferry had op een foto van 30 jan. Nog zijn trouwring om. Dus dat betekent dat hij toen ook nog opnames had. En hij zit er al een jaar in. Ik denk dat hij een vaste rol word.

 13. Ik wil maar 1 ding, Mag aub dat vreselijke irritante hypocriete agressieve onvolwassen kind van een Rikki uit de serie want die is veranderd in een achterlijke egoïstische doos.
  Wat hebben ze met deze rol gedaan zeg, ze hoort dus een moeder te spelen en gedraagt zich als een 13 jarige met haar gezeik de hele tijd, dumpt mannen als het haar uit komt en als die mannen dan een leven krijgen met een “normaal” iemand is mevrouwtje dwingeland boos……………. nee de familie de Jong is na Rikki totaal overbodig dus weg ermee en dan hebben we dat gezin ook weer achter ons, dat kind maakt de serie voor mij persoonlijk op sommige momenten heel erg vervelend om naar te kijken en verder hou ik al vanaf dag 1 van GTST, maar dit gaat me werkelijk te ver , ieder normaal mens die zo reageert op mensen had al lang een ferme knal voor haar kop gekregen maar nee Rikki mag alles pffffffffffffffff.
  Oja de nieuwe Bianca vind ik een mega slechte actrice maar ja daar is dan nog mee te leven, maar ik moet wel erg lachen als ze weer hysterisch boos is want dat bekakte accent past niet bij haar driftbuien, maar ja humor moet er ook zijn en dat brengt ze wel mee met haar belabberde spel (of het is een miscasting want als psych van Morrris was ze wel goed).

 14. Ik denk en hoop dat Stefano zich bedenkt en alsnog nog tijdje blijft. Maar denk het niet. Ik hoop ook dat Tim gevonden wordt en dat die met Sjors een relatie begint. En ik vind dat Ludo gemener moet worden. Ik denk dat het ook gebeurd als het uitkomt dat Lorena Stefano heeft opgelicht en Nina haar bedrijf waarschijnlijk in gevaar heeft gebracht en dat Maxime Maarten heeft afgestuurd om Ludo en Janine uit elkaar te drijven en ook als het uitkomt dat Maxime al die tijd gelogen heeft over het feit dat ze geen kinderen meer kon krijgen omdat Ludo haar in de buik zou geschoten hebben en dat ze dus de moeder is van Vincent. Dan zou Ludo wel gemeen kunnen worden. Het zou wel mooi zijn als Jef het tegen Laura vertelt dat Maxime de moeder is van Vincent en dat Janine het opvangt en de confrontatie aangaat met Maxime. En dat Ludo dus op die manier overal achterkomt ook over dat Maxime Maarten heeft ingehuurd en ook dat Vincent de zoon is van Maxime. Dat zou wel mooie en spannende verhaalijn opleveren.

 15. Ik weet dat het te vroeg is om nu al te bedenken wat de zomercliffhanger wordt. Ik verwacht wel dat het spannende cliffhanger zal worden. Ik hoop ook dat rond de zomercliffhanger een charmante gevaarlijke schurk in Meerdijk binnen komt wandelen. En dat die voor enkele maanden gastrol krijgt. En dus vooral veel scene`s heeft met Wiet Rikki Sjors Nuran Bing Sjoerd en Tim. En dat Rikki als enige meteen doorheeft dat die schurk niet deugt. Ik verzin even een naam voor die schurk voor duidelijkheid. De schurk heet Kees. En dat Rikki meteen doorheeft dat er niet iets klopt met Kees. Maar niemand gelooft haar. En Kees probeert eerst heel aardig en charmant over te komen. Maar als hij merkt dat Rikki hem niet vertrouwt begint hij haar te bedreigen en bang te maken. Jef en Bing merken dat er iets is met Rikki en totdat Rikki vertelt wat er gebeurd is en dat Kees echt niet deugt beginnen Jef en Bing ook te twijfelen over Kees. Rikki heeft een plan bedacht om Kees te ontmaskteren dus zorgt ze ervoor dat Wiet Nuran Sjors en Bing boven zijn als Kees zomaar het huis binnenkomt en denkt dat Rikki alleen is. Kees gooit de foto`s van de muren naar Rikki haar hoofd en wil haar aanranden. Maar als Kees Rikki probeert aan te randen staat Bing opeens achter Rikki en slaat hij Kees neer. De gemoederen lopen heel hoog op en dan worden Jef en Laura ontvoert. Maar ook Wiet en Sjoerd worden ontvoert. Door Kees komen Wiet en Rikki natuurlijk dichterbij elkaar en worden ze weer vriendinnen. En laatste aflevering van seizoen 24 voordat we met zomerstop ingaan horen Lucas Nina en Ludo de keiharde waarheid. Dat Maxime Maarten heeft ingehuurd om Ludo en Janine uit elkaar te drijven. En dat Vincent de zoon is van Maxime. Ineens staat Ludo voor Maxime en bedreigt haar en eist dat ze alles op het papier zet en waarheid gaat spreken zo niet dan heeft dit gevolgen voor haar. Maxime weet niet waar Ludo het over heeft. Ludo krijgt niet de waarheid van Maxime die hij wil horen en wurgt haar. Laura en Jef proberen te ontsnappen maar dan zien ze ineens Noud en die lijkt in levensbedreigde situatie terecht te komen. Noud staat te dichtbij vlammenzee en de vuur komt steeds dichterbij Noud. En ineens horen we een knal en dan is het zomerstop.

  Dan vragen we af wat is er gebeurd met Noud en overleeft de mensen het die ontvoert zijn? En wat voor knal was dat die we hoorde? En wurgt Ludo Maxime echt? Of komt iemand Maxime redden of vertelt ze alsnog de waarheid? Dat zou denk ik een mooie en spannende cliffhanger worden.

 16. Dit is een leuke cliffhanger:
  Rikki krijgt bezoek ze doet de deur open met een knop en gaat terug naar Bram. Ze schrikt als diegene haar laat schrikken en daarna is ze meteen dolgelukkig het is haar broer Job.

  Maxime verteld over de waarheid over Vincent iedereen is geschokt: Vincent, Ludo, Nina, Lorena, etc.

  Bing verteld aan heel Meerdijk dat Aysen Danny heeft vermoord.

  In de cliffhanger wordt ook iemand vermoord of aangereden, maar wie is dit en wie heeft dit gedaan?

 17. Dat zou wel leuk zijn als Bing aan heel Meerdijk verteld dat Aysen Danny heeft vermoordt 🙂 Dan zou Rik alsnog volgende seizoen vrijgesproken worden dat zou wel leuk zijn.

  Maar ook zou het onverwacht zijn als we zien dat iemand vermoordt wordt maar wie vermoordt wordt en wie de dader is zien we niet. Dat bijv vooral op het einde Laura of Jef of iemand anders tijdens telefoon gesprek zegt: Vermoordt? Wie heeft dit gedaan? En dat het dan einde is dan weten we niet over wie het gaat en wie diegene belt. Dan hoop ik dat het Nina is ofzo. Niet dat ik dat haar gun maar dan kan er nieuw verhaalijn ontstaan over Nola want dan heeft ze geen ouders meer. En dan gaat dit strijd worden tussen Ludo Janine en Maxime. Want Maxime zal wel voogd opeisen en Ludo en Janine zouden het ook opeisen en het lijkt me logischer dat het dan Ludo en Janine of Lucas de voogd krijgt. Maar dat het getouwtrekken wordt en een hele erge heftige strijd.

  Dat zou wel spannende verhaal opleveren.

 18. gister middag was Dave Mantel even te horen bij Q music daar kwam ook gtst aanbod. Wat ik er uit haalde was dat hij nog druk met opnames was.

  1. Wita, net ook even terug geluisterd. Het lijkt er wel op dat hij nog opnamen heeft.
   Krijg jij deze week weer nieuwe spoilers binnen voor 10 maart en verder? Zo ja, zou jij deze dan weer willen plaatsen.

     1. wita
      19 februari 2014 at 10:34 am
      Nieuwe spoilers
      Ma 3/3 Er wordt nieuw en schokkend bewijs gevonden over de verdwijning van Tim. Sjors voelt zich tekort schieten als Rikki haar hulp afwijst. Menno is een bewijsstuk kwijtgeraakt en dat komt hem duur te staan.
      Di 4/3 Als lLucas ook iets positefs ziet in Menno,s straf wordt het Menno even teveel. Aysen doet een ontdekking in de explosiezaak en dat zet haar op het juiste spoor. Bianca is geschokt als ze hoort hoe Anton over Tim denkt.
      Wo 5/3 Aysen wil bewijzen dat Nuran liegt om Bing te beschermen. Maxime is getuige van een toenadering tussen Vincent en Janine. Als ze zich hier tegen Jef druk overmaakt , onthult ze het geheim dat Vincent haar zoon is.
      Do 6/3 Maxime hoort Vincent uit over zijn gevoelens voor Nina , maar ook over een ex van hem. Rikki maakt een verkeerde keuze en brengt daarmee Bram in gevaar. Bianca is bang dat Sjoerd aan het doordraaien is.
      VR 7/3 Menno gaat te ver als hij gefrustreerd is over Lucas gedrag. Wiet wil niet dat Sjoerd naar Rikki gaat om haar bij te staan. Sjors eist dat Bing haar vertelt wat hij met de verdwijning van de boot en Tim te maken heeft.

      Beantwoorden

 19. wita
  19 februari 2014 at 10:34 am
  Nieuwe spoilers
  Ma 3/3 Er wordt nieuw en schokkend bewijs gevonden over de verdwijning van Tim. Sjors voelt zich tekort schieten als Rikki haar hulp afwijst. Menno is een bewijsstuk kwijtgeraakt en dat komt hem duur te staan.
  Di 4/3 Als lLucas ook iets positefs ziet in Menno,s straf wordt het Menno even teveel. Aysen doet een ontdekking in de explosiezaak en dat zet haar op het juiste spoor. Bianca is geschokt als ze hoort hoe Anton over Tim denkt.
  Wo 5/3 Aysen wil bewijzen dat Nuran liegt om Bing te beschermen. Maxime is getuige van een toenadering tussen Vincent en Janine. Als ze zich hier tegen Jef druk overmaakt , onthult ze het geheim dat Vincent haar zoon is.
  Do 6/3 Maxime hoort Vincent uit over zijn gevoelens voor Nina , maar ook over een ex van hem. Rikki maakt een verkeerde keuze en brengt daarmee Bram in gevaar. Bianca is bang dat Sjoerd aan het doordraaien is.
  VR 7/3 Menno gaat te ver als hij gefrustreerd is over Lucas gedrag. Wiet wil niet dat Sjoerd naar Rikki gaat om haar bij te staan. Sjors eist dat Bing haar vertelt wat hij met de verdwijning van de boot en Tim te maken heeft.

  Beantwoorden

 20. Nieuwe spoilers zijn bekend!

  Maandag 10 Maart:
  Rikki denkt dat ze het verlies van haar vader alleen moet verwerken. Nuran gebruikt Bing om haar zus een hak te zetten. Lucas liegt over zijn verwondingen. Volgens Wiet heeft haar relatie met Sjoerd te lijden onder de aanwezigheid van zijn ex.

  Bron:
  http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/10818959

  Die van Dinsdag kan ik nog niet vinden. En de rest van die week ook niet.

  1. Zou Menno dat toch problemen hebben met agressie. Zag deze opmerking al eerder voorbij komen en dacht toen , nee dat zal toch niet. Maar vrees als ik lees dat hij vrijdag 7 maart te ver gaat en maandag 10 maart dat Lucas liegt over zijn verwondingen.
   Ik zou het wel erg en ver gaan vinden van de schrijvers als ze de rol van Dave deze kant op laten gaan, maar in het echte leven gebeurt het helaas ook. Toch hoop ik van niet.

   1. Denk niet dat het die kant met Menno opgaat suus heb vandaag ook al vooruit gekeken en Bing zet Lucas ook nogal onderdruk valt ucas zelfs aan. Ergens volgende week las ik ook ergens zit Ludo Bing op de hielen.

    1. Wita, ik heb de aflevering van vanavond ook al gezien en inderdaad Bing valt Lucas aan. Dat Ludo Bing op het spoor is in ook die vrijdag 7 maart. Hopelijk krijgt Lucas zijn verwondingen van Bing…

Geef een reactie