Maandag 17 Februari:
Wanneer Aysen de strijd met Anton aangaat, komt dit haar op een berisping te staan. Wiet is het slachtoffer van de hoge eisen die Rikki aan Sjoerd stelt. Menno´s nieuwe losse levenshouding brengt hem in de problemen. Lucas wordt bloednerveus van een nieuwtje over de verdwijning van Tim.

Dinsdag 18 Februari:
Anton pepert Rikki in dat ze een slechte moeder is. Nuran reageert zich af wanneer Bing vindt dat ze zich veel te uitdagend kleedt. Wiet helpt Sjoerd wanneer hij een emotionele oproep opneemt om de verdwenen Tim te vinden. Lucas, die gefrustreerd is omdat hij niet serieus wordt genomen, loopt een drugsdealer tegen het lijf.

Woensdag 19 Februari:
Wanneer Lorena onder druk gezet wordt om haar achterstallige betalingen te voldoen, neemt ze een riskante beslissing. Rikki vertelt Sjors dat ze het helemaal verkeerd heeft gedaan met Tim en dat leidt tot een bekentenis van Sjors. Bing en Aysen krijgen ruzie om Nurans losbandige gedrag.

Donderdag 20 Februari:
Lorena probeert een misstap te verdoezelen. Stefano bekent dat hij sinds lange tijd weer diepere gevoelens voor iemand heeft. Maxime wordt betrapt als ze stiekem een album met jeugdfoto´s van Vincent bekijkt. Nina schaamt zich kapot als Janine ongevraagd Vincent benadert.

Vrijdag 21 Februari:
Als er nieuwe sporen worden gevonden van Tim, raakt dit Anton diep. Nadat Menno op het matje geroepen is, reageert hij zich af op Lucas. Ludo heeft schokkend nieuws voor Stefano. Aysen doet onderzoek naar Tim.

 

135 comments on “Spoilers 17 t/m 21 februari

 1. Je kunt me voor gek verklaren, maar ik denk dat Wiet weer gaat doordraaien en er WEER uit gaat. En ja ik weet dat dat bijna niet kan omdat ze er amper 2 jaar in in zit, maar ik denk dat ze dit keer Rikki dood wil zien en dat ze weer van alles gaat doen enzo.

 2. Alles op een rijtje wie heeft er flexwet rond de zomerstop

  – Lucas (kwam in 2009 erin vorige was 2011)
  – Aysen en Nuran (kwamen januari 2012 erin ook flexwet???)
  – Tim denk ik volgend jaar

 3. Tim is er even ‘uit’ omdat ie met zijn vader ging repeteren voor dat toneelstuk. Hij heeft nu alleen maar scenes met Willem zodat Beau dit los met Gino op kon nemen, op de juiste momenten.

  1. Hij was er iedegeval een week er helemaal uit. Nu zie ik hem inderdaad alleen met Willem. Hij heeft weinig tekst ook maar vandaar

 4. Nou, dit zijn nog eens spannende spoilers, wat een verwikkelingen ineens!
  Nee, nu eens niet negatief, er zit ineens vaart in de serie. Heel goed.
  Nu zit ik echt te wachten op een bekentenis van Maxime, dat zij de moeder van Vincent is,
  Deze situatie kan toch geen maanden doorgaan?
  Weten jullie daar al iets meer over?

 5. Het begint er op te lijken dat het huwelijk tussen Menno en Lucas niet voor lang zal duren, die 2 gaan binnenkort uitelkaar Menno gaat zich ergeren aan Lucas en gaat scheiden van Lucas en vertrekt uit Meerdijk!

 6. Maandag 24 Feb:

  Stefano zet Lorena onder druk om hem te vertellen wat ze heeft uitgespookt. Anton eist van Aysen dat ze haar ontdekking openbaar maakt. Sjors doet Bianca en Anton een bekentenis. Bing zorgt er op een explosieve manier voor dat Lucas en hij nooit meer gelinkt kunnen worden aan de bootdiefstal.

  Dinsdag 25 Feb:

  Anton krijgt verbijsterend nieuws over Tim en gaat naar Ludo om opheldering te krijgen. Die doet hem een verrassend aanbod. Lorena verdwijnt spoorloos wanneer ze beseft dat ze nog maar één ding kan doen om haar gezicht te redden bij Nina.

  Bron: Tvgids.tv

 7. Lucas voelt zich als een gevangene in zijn huwelijk met Menno.
  En Menno…..die draagt nog steeds een geheim met zich mee, ik vermoed dat hij in het verleden ooit getrouwd is geweest of iets van dien aard, misschien zelfs wel een kind heeft……
  Nee ik denk dat in de verhaallijn dit huwelijk ook niet lang stand houdt, maar ja, dat is geloof ik ook nog nooit gebeurd in gtst, verbeter me maar als ik dit fout heb.
  Anton en Bianca zijn het dan wel op papier, maar trouw was er ook niet in dit huwelijk.
  Zou het best leuk vinden als er nu eens een verhaallijn zou komen met een gelukkig gezin waar dit wel eens mee gebeurd, ook in zo,n gezin gebeuren altijd wel dingen die spannend kunnen zijn voor een verhaallijn.
  Het zou weer eens de trouw in een huwelijk als iets normaals kunnen weergeven i.p.v altijd maar weer ontrouw en
  scheiding.

 8. Ja je ziet nu al de scheurtjes in hun huwelijk.
  Een scheiding licht in de lijn der verwachting.
  Want menno gaat er toch ook uit.
  En dat zal denk ik niet heel lang meer duren.
  Ik had graag gewild dat Menno blijft en dat hij de plaats van Rik zou gaat opvullen.
  Maar als er door gtst zelf wordt aan gegeven dat het om een bijrol gaat.
  Denk ik dat we/ik daar niet aan moeten twijfelen dat dat zo is.
  Begrijp me niet verkeerd iedereen mag daar zijn eigen mening over hebben natuurlijk.
  ik zelf had ook gehoopt dat hij blijft.
  (tegen beter weten in)
  En de hoop dat dat gebeurd blijft ook wel een beetje.
  Maar dat komt omdat ik en vele met mij dat graag wouden willen.
  En dan is het misschien lastig of teleurstelling als dat dan niet zo is.
  Daarom blijven wij/ik dat hopen.
  Ik ben het eens dat het raar en vaag gaat.
  Heel lang wordt er heel vaag over gedaan door gtst en hoor Dave zelf.
  Dat ze daar niet over mogen zeggen.
  Maar nu schijnt en ik heb dat inderdaad op Facebook gelezen dat het door gtst zelf nu bevestigd is dat Dave
  niet in de vaste cast zit of komt.
  Dus wat wita zegt klopt.
  Wel raar wat nu zouden ze toch ook de verhaallijn hebben verklapt.
  Wel raar blijft het dat als ik een mail steur met blijft Menno nou wel of niet.
  Zegt gtst dat ze er niets over mogen zeggen omdat ze dan de verhaallijn verklappen.
  Dus het blijft raar dat ze dat nu wel hebben gedaan.
  Ik denk dat het wel eens tijd wordt dat er door Dave zelf of door gtst echt eens duidelijkheid wordt gegeven.
  Zoals ze dat uit eindelijk na al die speculaties met Ferri ook hebben gedaan.
  Want op deze manier blijft het toch speculeren.
  Zeker als ze zeggen op dit moment niet.
  Dan zou je kunnen denken dat dat dan nog kan veranderen.
  Toch gebeurt het wel vaker hoor dat acteurs beginnen met een bijrol die toch uiteindelijk uitgroeit tot hoofdrol.
  Zo is het bij de rol van Pip (Wiet) ook gegaan.
  Die had ook een bijrol nu een hoofdrol.
  Maar goed ik zelf ga er maar vanuit de hij er uitgaat en mijn gevoel zegt toch ook al een tijdje dat hij ook geen opnames meer heeft voor gtst.
  Waarom geen idee gewoon gevoel.
  Als ik de interviews en Twitter in de gaten hou denk ik dat.
  Kan er naast zitten hoor.
  Ferry zij in een interview bij Giel dat Lucas en Menno nog niet zijn gescheiden.
  Dat zou betekenen dat Menno in ieder geval nog tot maart te zien is.
  Maar we gaan het allemaal zien.
  Toch hoop ik dat we nog lang van Menno mogen genieten.
  Dan maar een hele lang bijrol.
  Dit wilde ik even kwijt.

  1. Rik zou er toch ook niet uit gaan??? En het was ook niet mike die die fatale parachute sprong maakte. Ik wil zeggen dat het niet waar hoeft te zijn omdat gtst het zegt, dan verklappen ze de hele verhaallijn. Maar zoals ik het nu in de spoilers lees ben ik het met je eens dat Menno er wel eens snel uit zou kunnen gaan helaas.

 9. Ik zou ook graag zien dat Menno blijft inderdaad dan maar een heel lange bijrol. En ik vind ook dat daar nu wel eens duidelijkheid over mag komen. Verder mooie spoilers ook die 2 van de week er op echt mooi.

 10. Mensen kom op zeg, gtst gaat heus geen verhaallijnen aan wie dan ook verklappen,
  acteurs krijgen zelfs een boete als ze ook maar iets in het openbaar zeggen…..
  Maxime zou ook in 1e instantie maar voor drie maanden erin blijven, en zie nu….ze is er nog steeds.
  Veel leuker is het om hier zelf over een verhaallijn speculeren, wat denk jij…..of hoe zou je het graag willen zien,
  als je oplettend kijkt dan voel je soms zelf al wel aan hoe sommige dingen gaan verlopen.
  En voor de rest is het gewoon even 20 minuten ontspannen met je verstand op nul, en er daarna als je het leuk vindt hier even over napraten.

 11. Het is best jammer dat het gedrag van Rikki zo voorspelbaar is. Ik begrijp heel goed dat ze kwaad is op Wiet maar op een gegeven moment moet je het ook kunnen vergeven. Ook al was Wiet een paar weken geleden wel eerlijk geweest Rikki had precies hetzelfde gereageerd als nu. Rikki heeft de instelling van “je weet toch dat ik hem terug wil dus jij mag niks met hem beginnen” en “een beste vriendin gaat niks beginnen met de ex van je beste vriendin”. Ik denk toch dat Rikki moet begrijpen dat je verliefdheid op iemand niet kunt plannen of het nu uitkomt of niet. Zij heeft Sjoerd gedumpt voor de zeurpiet Tim. Nu lees ik ook weer ergens van mensen die op RTL Lounge de aflevering van vandaag hebben gezien dat Rikki Sjoerd verbiedt om met Bram om te gaan zolang hij iets heeft met Wiet. Mijn mening over Rikki wat jongens betreft is bekend. Ik vind haar daar een echte puber in. Ze gedraagt zich niet als een moeder van een zoontje. Dus Sjoerd zijn zoon ontnemen. Typische Rikki actie. Lekker kinderachtig doen.

  Ik was best wel blij dat Julia weg was, maar het is wel realistisch dat ze haar terug hebben laten komen. Zou ook vreemd zijn als je zoon wordt vermist en zij zou in Amerika blijven. Ik hoop wel dat zodra Tim terug is (ik hoop snel) dat zij ook weer weggaat. Ik hoop niet dat Tim snel terugkomt omdat Julia dan weer weggaat maar de verhaallijn rondom Tim vind ik een beetje een Simon verhaallijn. Sjors die uiteindelijk bekend dat er iets speelde tussen haar en Tim. Nu het nog aan Rikki gaan vertellen. Ik denk dat Sjors en Wiet eens moeten gaan kijken naar een ander huis om te gaan wonen haha.

  Tim en Willem. Iedereen denkt dat Willem Tim niet zomaar wilt laten gaan. Ik weet het niet. Ik heb geen mensenkennis hoor ik vertrouw iedereen haha. Willem heeft wel snel door hoe Tim in elkaar steekt. Je zou zeggen dat die klap van die boot Tim zijn gedrag eens zou veranderen maar nee hoor de zeurpiet is nog altijd in Nederland die heeft in december de boot naar Spanje gemist.

    1. Menno weg. En wat krijgen we dan weer Lucas die heel dansatoria en meerdijk “afwerkt”. Ik snap dat het soap is, maar laat deze twee nou eens gewoon voor langere tijd bij elkaar. Krijgen we over een jaar weer een nieuwe grote liefde en weer en weer….

 12. Willem is een psychopaat denk ik. Hij gaat Tim martelen of gevangen houden voor zich. En ik vermoed echt dat Bing en Nuran verliefd worden. Zo lijkt het.

 13. De nieuwe spoilers zijn bekend!

  Maandag 24 Februari 2014
  Stefano zet Lorena onder druk om hem te vertellen wat ze heeft uitgespookt. Anton eist van Aysen dat ze haar ontdekking openbaar maakt. Sjors bekent iets aan Bianca en Anton. Bing zorgt er op een explosieve manier voor dat Lucas en hij nooit meer gelinkt kunnen worden aan de bootdiefstal.

  Dinsdag 25 Februari 2014
  Anton krijgt verbijsterend nieuws over Tim en gaat naar Ludo om opheldering te krijgen. Die doet hem een verrassend aanbod. Lorena verdwijnt spoorloos wanneer ze beseft dat ze nog maar één ding kan doen om haar gezicht te redden bij Nina

  Woensdag 26 Februari 2014
  Aysen baalt wanneer Bing wel grip krijgt op Nuran en zij niet. Vincent wordt gedwongen om een nauwe samenwerking met Nina aan te gaan. Rikki is de hulp van Sjors helemaal zat en gooit Sjors en Wiet het huis uit. Nina wil dat haar moeder afstand houdt van haar privéleven.

  Donderdag 27 Februari 2014
  Maxime grijpt in wanneer Janine Nina en Vincent wil koppelen. Sjoerd probeert te bemiddelen wanneer het escaleert tussen Ludo en Anton. Anton gaat naar het meer en verstoort het politieonderzoek. Bianca meent dat ruziemaken Rikki niets oplevert. Vincent verwijt Janine nog steeds het anti-Ludo-artikel.

  Die van Vrijdag kan ik nog niet vinden. Bron is

  tv gids tv

 14. Klinkt wel spannend die nieuwe spoilers. Komt de vriendschap tussen Ludo en Anton misschien weer goed. Tim nog niet gevonden? En helemaal niets over Menno 🙁 Mischien bij vrijdag?

  1. Ik denk dat Menno wel eens heel snel uit de serie zal verdwijnen. Op twitter blijft uit niets meer dat hij nog opname heeft. Ik vind dit wel heel erg jammer. Weer een liefde van Lucas weg. Waarom niet gewoon deze twee bij elkaar laten. Nu krijgen we waarschijnlijk over een jaar weer een grote liefde en dan weer en weer.

 15. Dit klinkt wel raar

  Dinsdag 25 januari 2014
  Lorena verdwijnt spoorloos wanneer ze beseft dat ze nog maar één ding kan doen om haar gezicht te redden bij Nina.

 16. De spoilers van de hele week van 24 Februari is bekend 🙂 Want heb nu die van Vrijdag 28 Februari ook gevonden 🙂

  Maandag 24 Februari 2014
  Stefano zet Lorena onder druk om hem te vertellen wat ze heeft uitgespookt. Anton eist van Aysen dat ze haar ontdekking openbaar maakt. Sjors bekent iets aan Bianca en Anton. Bing zorgt er op een explosieve manier voor dat Lucas en hij nooit meer gelinkt kunnen worden aan de bootdiefstal.

  Dinsdag 25 Februari 2014
  Anton krijgt verbijsterend nieuws over Tim en gaat naar Ludo om opheldering te krijgen. Die doet hem een verrassend aanbod. Lorena verdwijnt spoorloos wanneer ze beseft dat ze nog maar één ding kan doen om haar gezicht te redden bij Nina

  Woensdag 26 Februari 2014
  Aysen baalt wanneer Bing wel grip krijgt op Nuran en zij niet. Vincent wordt gedwongen om een nauwe samenwerking met Nina aan te gaan. Rikki is de hulp van Sjors helemaal zat en gooit Sjors en Wiet het huis uit. Nina wil dat haar moeder afstand houdt van haar privéleven.

  Donderdag 27 Februari 2014
  Maxime grijpt in wanneer Janine Nina en Vincent wil koppelen. Sjoerd probeert te bemiddelen wanneer het escaleert tussen Ludo en Anton. Anton gaat naar het meer en verstoort het politieonderzoek. Bianca meent dat ruziemaken Rikki niets oplevert. Vincent verwijt Janine nog steeds het anti-Ludo-artikel.

  Vrijdag 28 Februari 2014
  Anton gaat zelf op onderzoek uit. Janine wil haar ontmoeting met Vincent uitleggen aan Nina, maar wordt gehinderd. Bing ontdekt dat Nuran hem toch niet helemaal vertrouwt. Lucas probeert het onmogelijke wanneer hij een afscheidsfeestje voor zijn vader wil organiseren zonder Menno te hinderen.

  Bron http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/10761994
  Dus nog Menno in de spoilers 🙂 En het ziet ernaar uit dat Stefano dus op Vrijdag 28 Februari vertrekt 🙁

  1. Ik denk dat Stefano nog niet vertrekt….zijn verblijf is dan wel heel kort. Bovendien hebben Lucas en Stefano nog bijna geen scenes samengespeeld, terwijl dat wel gezegd is…. Denk ook dat Lucas hem nog wel nodig gaat hebben ivm het bootongeluk….zijn steun is dan meer dan welkom.

 17. Op 17 oktober dit jaar is de 5000ste aflevering van GTST. In de telegraaf staat dat er dan een nieuw personage zal opduiken, gespeeld door iemand die zijn acteersporen heeft verdiend. Deze acteur hoefde dus ook geen auditie te doen voor deze rol.
  Kortom, zal dus waarschijnlijk een zeer goede/ervaren acteur zijn.
  Ben benieuwd, maar duurt nog even ;-).

 18. Jaaaaaaaaaaaaa! op vrijdag nog Menno in de spoilers. dus dan moet hij er die maandag er op ook nog zijn dat is dan 3 maart. Maxime moet eens eerlijk gaan worden tegen Vincent, want Vincent begint volgens mij ook gevoelens voor haar te krijgen, maar wil niet omdat zij de dochter van zijn baas is. En Tim is dus nog niet terug begin maart.

  1. Op 30 jan liet ferry nog een foto zien met ring daarvoor gaf hij nog aan bij giel niet gescheiden te zijn toen de olympische spelen begonnen twitterde dave bijna weekend nog een ding doen de demostratie in amsterdan daarop twitterde lotje en dilan petje af voor dave en je zit er nu maar 200 m vandaan deze week zag ik dave ook nog iets over gtst twitteren.

 19. Op instagram las ik dat Dave door tv opnames minder tijd voor foto’s had hij had het over dubbele baan. Gelukkig in zomer meer tijd voor foto’s schreef hij.

 20. Nee voor mij staat het ook nog niet vast dat Dave een hoofdrol heeft, maar klinkt allemaal toch wel heel erg positief hoor. En ik mag blijven hopen toch?

  1. Ik verwacht ook niet dat het voor de zomerstop nog duidelijk wordt of hij blijft of niet…. Zo houden ze het lekker spannend en verklappen ze de verhaallijnen niet… Maar ik heb inderdaad nog steeds goede hoop, altijd gehad en gehouden trouwens 🙂

   1. En één ding staat ook vast voor mij, de komende maanden komt er drama en ellende voor lunno… Met als grote vraag of ze hier samen doorheen komen…

  1. Van mij mag Job haar uit Meerdijk op komen halen. Ik hoop dat de rol van Rikki snel wat verandert, wat een irritant persoon is het nu!

  2. Inderdaad, leek me ook leuk om job weer terug te zien. En Marieke (zus van Janine) lijkt me ook leuk (die lijkt trouwens heel erg op Nina), dan heeft Janine ook weer een familie.

 21. WITA

  Nogmaals Wikipedia is NIET betrouwbaar.
  Maar ja ik denk inderdaad dat Dave al een tijdje geen opnames meer heeft voor gtst als ik naar Twitter kijk.
  En dat hij er niet heel lang meer in zal zitten.
  Maar dat is niet opdat dat dan toevallig op Wikipedia staat, maar dat is gewoon mijn gevoel.
  Wikipedia kan iedereen veranderen en zoals je zelf al had opgemerkt wordt het ook heel vaak veranderd.
  Maar dat kan iedereen doen.
  Dus absoluut GEEN betrouwbare bron.
  Ik zou er niet te veel waarden aan hechten aan wat er wel of niet op Wikipedia staat.
  Je hebt de vraag toch gesteld aan gtst zelf?
  En die gaven toch aan dat Dave geen vaste rol heeft.
  Dan ben ik nog steeds van mening dat we ik daar niet aan moeten twijfelen.
  Dan zal dat wel zo zijn.
  En die Robbie waar Ferry mee op de foto staat in de lift.
  Die werkt als opnamen leider achter de schermen.

  Wel ben ik het eens dat ze nog nooit zo vaag hebben gedaan over een bijrol/gastrol.
  En dat wij als kijker natuurlijk ook niet achterlijk zijn en aan de spoilers ook wel kunnen zien dat het
  er erg veel op lijkt of gaat lijken dat het einde van het huwelijk tussen Lucas en Menno er aan komt.
  Daar hoeft gtst de verhaallijn voor te verklappen dat zien wij zelf ook wel.
  Dat zagen wij bij Ferri (Rik) natuurlijk zelf ook al aan komen voor dat dat echt was bevestigd.
  Genoeg reden denk ik zo dat wij er als je na de spoilers kijk van uit kunnen gaan dat dat helaas exit Menno wordt.

  Of er moet nog een verassing komen.
  En zolang Rik niet is vervangen zou het theoretische nog kunnen.
  Maar als ik het zo lees van anderen ook dan zou er in maart een vervanger komen voor de rol van Rik.
  Ja als dat dan geen Menno is dan is het helemaal duidelijk dat Menno er uit gaat.

  Maar het blijft voor als nog toe toch speculeren zolang er zo vaag over wordt gedaan.
  En het niet echt is bevestigd (ja op gtst Facebook is het bevestigd, maar niet zoals ze dat hebben gedaan bij het vertrek van Ferri(rik)

 22. Wita

  Dit is dus pressies wat ik bedoel jij schrijft dat er op Wikipedia staat Dave mantel bijrol stopt eind maart.
  Nu kijk ik er op om 20.21 zondag avond.
  En is het al weer veranderd iemand heeft het weg gehaald.(nu staat er niets)
  En dat is nou pressies wat ik bedoel iedereen kan iets toe voegen of weg halen.

  Wikipedia echt zeer onbetrouwbaar.
  Geen goed bron!!!!!!!!!!

 23. Op twitter is er ook iets over bezig nu zelfs dave heeft er op geantwoord
  gtst zei niet geen vaste rol maar op dit moment heeft dave geen vaste rol

 24. Ferry Doedens moet er dit jaar een aantal maanden uit vanwege flexwet. Ik weet ook niet wat er met Menno gaat gebeuren vast of blijft het een bijrol of gaat hij er binnenkort eruit?

 25. Rik is er uit maar stond nog wel in de aftiteling vreemd is dat.

  Even kijken wie kan het gat van Rik vullen

  Job Zonneveld/de Jong (Teun Kuilboer of recast)
  Remco Alberts
  Broer van Lorena (Rosa’s kind)
  Nieuwe jongen (Maarten van Rossum’s kind die zijn halfzus (Lorena) zoekt)

  In gtst zat is een keer een fout Rosa zei dat ze een zoon had voor dat Lorena kwam en Lorena zei na de dood van haar Tante dat ze geen familie meer heeft. Ze heeft een vader maar die wil ze niet als vader zien.

 26. Kan iemand iets ophelderen voor mij? Toen Monika de serie verliet, was ze toch nog steeds zwanger van Bing? Wordt het dan niet eens tijd dat zij terugkomt of dat Bing misschien eens denkt dat hij ergens een kind heeft rondkruipen?

 27. Stiekem hoop ik wel dat Linda ooit nog eens terugkeert, was altijd wel een favoriet van mij geweest. Sowieso ben ik wel eens benieuwd hoe dat zit met haar huwelijk met Erik, toen ze in 2005 terugkwam ging ze vreemd met Robert.

 28. LeonieGTST: Linda was al gescheiden van Erik toen ze in 2005 terugkam.

  Witta: Ben jij familie of een hele goede vriendin van Dave? Zo niet dat klets je maar wat uit je nek. Je kunt het nummer van Dave helemaal niet hebben want die nummers zijn geheim. Ten tweede GTST zelf doet al erg vaag over de rol van Dave. De spelers mogen helemaal niks zeggen over hun rol. Dus Dave ook niet. Anders krijgt hij echt hele grote problemen bij GTST. Ik vind het eigenlijk al vreemd dat je GTST zelf hebt gemaild. Denk je nu werkelijk dat zij jouw duidelijkheid gingen geven. Nee. Ze hebben je niet veel wijzer gemaakt dan je al bent. Ze gaan wat een verhaallijn verklappen. Hoeven we niet meer te kijken.

  1. Demy, ik kan je verzekeren dat wat vandaag door wita niet van mij afkomstig is. Ik zou niet weten hoe ik aan zijn nummer moet komen. Wat gtst de redactie via service rtl4 me heeft laten weten is dat dave op dit moment geen vaste rol heeft en je het beste via hun site gtst kunt kijken hoe de rol van menno verder verloopt. Nu staat er zelfs dat 11 april zijn laatse wordt is gepost door de zelfde als gister kijk bij geschiedenis vraag om overleg en je komt er achter dat zijn of haar pagina niet bestaat.

 29. @Wita kun jij bewijzen dat je reacties hebt van de redactie? Ik kan ook zo een heel verhaal hier neer zetten en erbij zeggen dat ik de redactie heb gevraagd.
  Waarom zouden ze aan iemand die niet voor GTST werkt vertellen wat de verhaallijn is?!! De acteurs worden er zelf toch ook uitgezet als ze iets verklappen.

 30. @Wita: Sorry ik had die link even niet gelegd dat natuurlijk ook van die idioten je naam gaan gebruiken. Ook ik heb hier last van gehad. En die StefanoSandersfan ook. Kun je inderdaad het beste de reactie van deze site mailen. Ik vind het het ook erg kinderachtig als ze je naam gaan gebruiken.

 31. @wita, zulke mensen zijn echt idioot, dit valt nog mee maar straks gaan ze echt rot dingen zeggen:(

  Je kunt mails doorsturen door op het vakje ‘doorsturen’ te klikken en dan het e-mail adres in te vullen van degene naar wie je het wilt versturen 😉

   1. Wita, erg vervelend dat het nu bij jou gebeurd. Meestal stopt het vanzelf weer na een tijdje. En wat Fenna zegt daar moet je wel rekening mee houden, vaak zeggen ze hele vervelende, kwetsende dingen. Hopelijk is het snel weer over. Ik hoop wel dat hè doorgaat met reageren hier, want vind je reacties en opmerkingen vaak erg waardevol.

 32. Wita wat naar voor je, maar gewoon je eigen reacties blijven plaatsen, we herkennen heus de echte Wita wel.
  En gewoon nu niet meer reageren op de onechte Wita.
  Net de shortie gezien voor morgen, nee he, niet weer een verhaallijn met drugs, Lukas was het alweer van plan……
  weten ze nu niet iets beters te verzinnen voor die twee, want dat hij en Menno niet bij elkaar passen is overduidelijk, naar ook om te zien hoe hij van Menno een ander karakter probeert te maken, maar dit gebeurt in het echte leven ook maar al te vaak.
  Nuran gaat ook helemaal los….las trouwens ergens dat voor zowel Nuran als Lukas er een flexwet zit aan te komen,
  ben benieuwd hoe ze dit laten verlopen.
  Bianca wordt zachter van karakter, dit past beter in het ” Bianca plaatje ” vind ik.
  En zal Tim nog worden gevonden…… we gaan het allemaal weer zien.

  ,

 33. Ik vind dat Aysen haar gedrag eigenlijk nog wel mee valt tegenover Anton. Ik vind gewoon dat ze gelijk heeft. Hij kent zijn zoon niet eens echt. Zelfs Sjoerd kent hij niet echt. Aysen stelt hem allemaal vragen waar hij geen antwoord op kan geven. Een vader hoort dat wel te kunnen. De reden dat Anton er een klacht over heeft ingediend komt dat hij ergens weet dat ze gelijk heeft. Zelfs Bianca weet dat, maar zij pakt het wat anders aan. Zij stelt gewoon tactische vragen of hij wist dat Tim en Rikki uit elkaar waren Tim erna heeft gevraagd. Dat Sjoerd nu een relatie heeft met Wiet. Opeens gaat hij belangstelling tonen voor Sjoerd. Wat nu wel goed is eigenlijk want daardoor wordt Rikki op het matje geroepen door Anton.

  De hele situatie rondom Sjoerd/Wiet/Rikki heb ik eerder beschreven. Ga er niet meer teveel op in. Aan de ene kant kan ik wel begrijpen dat Rikki zoiets heeft dat Bram misschien moet wennen aan een nieuwe vriendin van papa. Alleen dit is Wiet. Hij kent haar toch al een tijdje. En ze heeft voor hem gezorgd toen Rikki naar Londen was. Ik geef Wiet ook ergens gelijk dat Rikki dit doet vanwege Wiet.

  Ik lees dat sommige een vinger wijzen naar Lucas. Dat Lucas Menno niet moet proberen te veranderen in iemand wat hij niet is. Lucas wist hoe Menno in elkaar stak toen hij met hem trouwde dus hij moet Menno accepteren zoals hij is. Klopt helemaal, maar Menno is er ook zelf bij. Hij gaat nu wel erg extreem. Je kunt altijd wat loser worden maar hij gaat wat te los nu want natuurlijk problemen gaat veroorzaken in hun huwelijk.

  Dat Tim vermist is dat het door Bing en Lucas komt niet helemaal waar. Hij is gewond geraakt door Lucas en Bing. Maar was Tim geen zelfmoordpoging aan het doen? En wie gaat nu het ijskoude meer in? En hij wilt toch niet terug naar Meerdijk. Dus dat hij weg is, is niet helemaal Bing en Lucas hun schuld. Schijnbaar gaat nu weer Lucas aan de drugs. Ik moet toch sommige gelijk erin gaan geven. Dat hele drugsgedoe hebben we al een keer met Lucas gehad en met Sjoerd hoeft echt niet nog een keer. Niet erg origineel van de schrijvers.

  @Wita: Je mag inderdaad nog blij zijn dat die iemand jouw naam alleen maar gebruikt om rare teksten erop te zetten. Ik heb hier genoeg meegemaakt dat sommige met iemand zijn naam gewoon gaan schelden enzo. Hoe meer wij het erover hebben hoe meer voer het is voor die iemand. Blijft natuurlijk gewoon doorgaan. Want dat is leuk. Het beste wat je inderdaad kan doen is negeren. Wij weten wel wat je erop zet.

 34. Het duurt nog een tijdje maar ik heb het gevoel dat er een mooie cliffhanger aan zit te komen.
  * Rik had in Kroatië verteld aan Bing dat Aysen Danny van de trap heeft geduwt.
  * de Boot van Ludo
  * Nuran die gaat met alle mannen na bed gaat
  * Wiet-Sjoerd-Rikki verhaallijn

  maar er kunnen natuurlijk nog meer verhaallijnen komen.

  @Fenna En Martine Hafkamp komt terug zeker?

  Ik moet trouwens wel wennen aan dat kapsel van Inge Ipenburg bij die nieuwe vrouwenvleugel.

 35. Dave heeft nog opnames, dus dan kan hij niet eind maand dood gaan ze zijn met de opnames al verder dan eind maart natuurlijk. Na donderdag niets meer van Willem en Tim gezien raar eigenlijk. Dat Lucas Menno probeert te veranderen gebeurt in het echt ook ik zie dat vaak genoeg om mij heen. Menno is Lucas een paar keer kwijt geweest en dat wil hij natuurlijk niet nog een keer daarom gaat hij er nu misschien zo ver in mee. Ik vond niet dat Aysen te ver ging zij moet die vragen stellen ze heeft soms alleen weinig tact, maar ik begin haar steeds meer te waarderen. Die baas van haar en Menno pakt het wel goed aan vind ik hij mag best een grotere rol hebben van mij.

 36. Het is toch echt serieus zo, ze zeggen dat menno nog opnames heeft, maar dat doen ze alleen voor de schijn. Let maar op. Ik heb gelijk. Hij wordt aangereden door een mysterieuze man in een zwarte auto. Die man komt in de zomercliffhanger terug. Dat zal ongetwijfeld spannend worden.

 37. Ik ben blij dat eens iemand Rikki flink de waarheid verteld. Anton heeft daarin ook echt gelijk. Rikki zegt dan wel dat zij degene moet zijn want onderaan de glijbaan Bram opvangt. Dan had ook kunnen gebeuren, maar zij koos voor de oom van Bram. Anton heeft dan ook echt gelijk dat ze nu niet moet gaan janken. Haar beslissing rondom Bram vond ik belachelijk. Alleen haar gedrag naar Wiet toe vind ik weer niet belachelijk. Wiet heeft gewoon keihard in haar gezicht gelogen dat had ze niet moeten doen. Maar gelukkig kan Sjoerd Bram nu weer gewoon zien.

  Ik weet natuurlijk wel dat GTST een soap is maar hoe kom je er eigenlijk bij om mensen te gaan ondervragen in een club? Daar bedoel ik mee Aysen die Lucas en Bing gaat ondervragen. Ga anders even naar hun huis toe of doe het als de club dicht is.

  Nou gelukkig weer geen drugsverhaal. Dankzij Menno. Zelfs dankzij Menno dat Lucas gewoon lekker naar huis gaat. Maar het blijft natuurlijk wel aan Lucas knagen wat er met Tim is gebeurd. Wat er met Tim is gebeurd is maar 1 iemand schuld vind ik dat is zijn bloedeigen vader. Als die hem niet tot op de bot had vernederd dan was dit nooit gebeurd.

  Ik snap echt niet waar Bing zich druk om maakt hoor. Ze doet gewoon normale dingen die wat wij ook zouden doen als we op stap gaan. Leuke kleding aantrekken, lekker wat alcohol naar binnen werken, als je een leuke jongen ziet flirten eventueel zoenen of nog meer. Ik heb zoiets laat Nuran gewoon met rust. Ze doet toch nog niks ernstigs ofzo. Ik vond haar gisteren er echt super mooi uitzien. Leuke jurk. Ik vond het geen gewaagde jurk. Waar Bing zich natuurlijk druk om maakt is dat Nuran eigenlijk helemaal niet zo is. Voor mij mag ze zo blijven hoor. Ze heeft prachtige krullende haren die we nu uiteindelijk kunnen zien. Nuran was altijd best saai gekleed en nu niet.

 38. @Demy, Jij begrijpt dus niet waarom Bing zich zo druk maakt over het doen en laten van Nuran?

  Ben je vergeten, dat Bing, Rik heeft belooft op Nuran te letten?

  Dit gedrag van Nuran, is zooooooooo niet Nuran. Het is van ene uiterste naar het andere uiterste. Gaat zo tegen haar eigenlijke principes in. Het kan zomaar gebeuren dat ze tegen de verkeerde persoon aanloopt, met alle gevolgen van dien. Ik bedoel, het blijft dan wellicht niet bij een “onschuldig” kusje.

 39. Nieuwe spoilers
  Ma 3/3 Er wordt nieuw en schokkend bewijs gevonden over de verdwijning van Tim. Sjors voelt zich tekort schieten als Rikki haar hulp afwijst. Menno is een bewijsstuk kwijtgeraakt en dat komt hem duur te staan.
  Di 4/3 Als lLucas ook iets positefs ziet in Menno,s straf wordt het Menno even teveel. Aysen doet een ontdekking in de explosiezaak en dat zet haar op het juiste spoor. Bianca is geschokt als ze hoort hoe Anton over Tim denkt.
  Wo 5/3 Aysen wil bewijzen dat Nuran liegt om Bing te beschermen. Maxime is getuige van een toenadering tussen Vincent en Janine. Als ze zich hier tegen Jef druk overmaakt , onthult ze het geheim dat Vincent haar zoon is.
  Do 6/3 Maxime hoort Vincent uit over zijn gevoelens voor Nina , maar ook over een ex van hem. Rikki maakt een verkeerde keuze en brengt daarmee Bram in gevaar. Bianca is bang dat Sjoerd aan het doordraaien is.
  VR 7/3 Menno gaat te ver als hij gefrustreerd is over Lucas gedrag. Wiet wil niet dat Sjoerd naar Rikki gaat om haar bij te staan. Sjors eist dat Bing haar vertelt wat hij met de verdwijning van de boot en Tim te maken heeft.

 40. Even een ruwe voorspelling, maar ik denk dat er dit gaat gebeuren:

  Tim blijft voor altijd vermist en we krijgen er niks meer van te zien behalve het onderzoek. We zien geen Willem en Tim meer, en het blijft voor altijd een raadsel of hij dood is of niet.

  Menno verlaat de serie. Hij krijgt problemen met zijn werk en is helemaal klaar met al het gezeik in Meerdijk. Lucas is hier kapot van en denkt dat niemand van hem kan houden. Hij wil zelfmoord plegen maar Janine houdt hem tegen.

  Vincent krijgt niet vertelt dat hij de zoon is van Maxime, maar ontdekt het zelf. Hij verzwijgt dit en begint iets met Nina, omdat hij echt verliefd is. Maxime draait door en doet er alles aan dit te stoppen.

  Bianca en Anton komen weer bij elkaar. Ik vindt het dan wel erg uitgemolken, maar het is wel de waarheid denk ik.

  Nuran beland iedere week met een vent in bed. En eindigt met Bing. Ze krijgen een relatie. Bing vindt dat Rik dit hoort te weten en bezoekt hem om dit te vertellen. Dit loopt verkeerd af en de twee komen in gevecht. Wat betekent het voor Rik?

 41. FF wat anders .. vinden jullie ook niet dat gtstfanclub enorm achteruit is gegaan. T valt me op dat spoilers altijd veel te laat op de site komen. Ook andere berichten zijn vaak allang bekend eer ze hier op de site komen. Vind dit persoonlijk heel erg jammer want dit was juist de website waar ik altijd op keek voor het laatste nieuws ..

 42. Enig idee hoe het met Stefano en Lorena afloopt? Ik vond ze wel leuk samen namelijk maar nu is het weer verpest doordat Lorena weer eens zo stom doet. En blijft Stefano nou wel of niet?

 43. Oke even voor de duidelijkheid, Ik ben de Fenna die reageerde op Wita met hoe je een mail moet doorsturen. Dat was mijn laatste bericht. Al die andere weet ik niet of iemand mijn naam gebruikt net als bij Wita, of dat er nog iemand is die Fenna heet.
  Die berichten over dat Menno eruit gaat ofzo is niet van mij!!
  Ik zet vanaf nu een H achter mijn naam..

 44. Mij maakt het weinig uit wat mensen allemaal speculeren.. Ik weet wel dat iedereen zichzelf alleen maar gek maakt, omdat ze niet kunnen weten wie er blijft of hoe het afloopt met Tim.. Het enigste wat je kan doen is blijven kijken, want het is maar een Soap sommige mensen halen het nog wel is door elkaar..
  Ik vraag me alleen af waar de nieuwe spoilers blijven, want dat duurt ook nogal lang..
  Daar is Gtst niet heel snel mee, maar we zien allemaal wel hoe het loopt en wat er gaat gebeuren.

  Blijf kijken, dan weet je het pas echt zeker..

 45. Ja, dat zou ik ook wel willen weten hoe jij dat weet. Dan zou hij er op een week na een jaar in zitten. Ik vind niet dat hij en Lucas echt bij elkaar passen, maar ik zou het toch wel heel jammer vinden als hij er uit gaat er zijn nog genoeg mogelijkheden met die rol van Menno.

   1. Heb de foto net weer gevonden. Ik vind het moeilijk om te zeggen wie het nu is. Naar mijn mening kunnen ze het allebei zijn. Zo op het eerste gezicht zeg ik Dave, maar Beau zou ook zo maar kunnen.

 46. Die foto heb ik ook gezien en is door Ferry al weer verwijdert ook.
  Kan hem nu niet meer vinden.
  Maar had de foto opgeslagen om hem goed uit te kunnen vergroten want het is niet duidelijk te zien.
  Maar het is Beau (Tim) als je goed kijkt en niet Dave.

 47. Reeel bezien lijkt het me dat Dave M niet in de serie blijft.
  Dat huwelijk met Lukas vertoont nu al barsten, en als Menno zou blijven zou er dus nog weer een homo in gtst moeten komen, zelfs twee, want Lukas is geen type om alleen te blijven.
  Niet dat ik tegen homo,s ben hoor, maar ik geloof niet dat gtst dit doet.
  Bilan werd nadat hij uit de kast kwam er ook snel weer uitgeschreven.
  Jammer eigenlijk, maatschappelijk gezien had dit best verder uitgewerkt mogen worden van mij, in de moslimwereld
  zijn homo,s nog steeds een groot taboe.

  Arme Rikkie, alles lijkt zich tegen haar te keren, ze raakt zo wel iedereen kwijt en ergens gun je haar dit niet.

 48. Vandaag 20 Feb.. Het moment dat Rikki huilt bij het zien van de foto’s. Is er een droevig nr te horen, kan iemand mij vertellen wie dat zingt/hoe het nr heet?? Alvast bedankt!

 49. inderdaad real gezien zijn er te veel aanwijzingen dat Dave gtst gaat verlaten.
  Er zijn geen aanwijzingen dat Dave nog steeds opnames heeft voor gtst.
  Aan de spoilers te zien zijn de eerste schuren in hun huwlijk al zichtbaar en vrijdag is te zien dat Menno door Aysen toe doen bijna zijn baan verliest.
  Gtst zegt dat ze de verhaallijn niet mogen verklappen dat doen ze ook niet.
  Daar zorgen de spoiler teksten wel voor.
  wij als kijker zijn niet gek natuurlijk wij zien ook wel dat het tussen Lucas en Menno niet goed gaat en dat de kans groot is dat dat alleen maar erger wordt.
  Plus Menno heeft geen verhaallijn meer.
  En ook de foto die Ferry vandaag poste op Twitter waar mensen van zijde dat Dave er op stond.
  Heb die foto gezien en dat is niet Dave maar Beau (Tim)
  Daar komt bij dat gtst zegt dat Dave geen vaste rol heeft hij heeft een bijrol en zit niet in de vaste cast.
  Dave is ook niet de vervanger voor Ferri (Rik) want dan was dat al lang gebeurd.
  Anders hadden ze de leader wel gelijk aan gepast toen rik er uit ging en Menno er in.
  Dat ze dat niet hebben gedaan zegt ook al weer genoeg.
  Als Menno de vervanger van Rik zou zijn gaan ze daar niet weken mee wachten om dat te vervangen.
  En Wikipedia is dan wel onbetrouwbaar maar wat er van de week op stopt van bijrol stopt eind maart was na nog geen half uur al weer heel snel verwijdert.
  Dat zegt ook wat.
  Want als er op staat Dave heeft een hoofdrol wat niet klopt wordt dat niet zo snel verwijdert.
  Soms staat dat er wel dagen op.
  Er zal in ieder geval een kern van waarheid in zitten in al de geruchten dat hij weg gaat uit gtst.

  Zo alles bij elkaar te veel dingen die er op wijzen dat het exit Menno wordt.
  HELAAS HAD GRAAG GEWILD DAT MENNO BLIJFT.

 50. HET KAN ALSNOG WANT OOK OP TWITTER GEEFT HIJ AANWIJZINGEN.
  EN IK DENK DAT ZE GEWOON IEDEREEN LATEN GELOVEN DAT HIJ WEG GAAT, TERWIJL DAT NIET ZO IS

 51. Iedereen kan nu wel zeggen het is Tim. Maar dat is echt niet zo. Het is Menno. Je ziet het aan zijn haar, kledingstijl en hij is iets breeder dan Tim. Het is Tim sws niet. Hij heeft krulletje’s. En dat zie je op deze foto duidelijk niet. Dus het is MENNO!!! Zeker of je t nou gelooft of niet. 🙂

Geef een reactie