Maandag 10 februari
Lorena ziet een toekomst met Stefano al helemaal voor zich. Maxime misbruikt Noud om Vincent aan zich te binden. Nuran is het opdringerige gedrag van zowel Bing als Aysen meer dan zat en stelt een daad. Lucas drinkt te veel.

Dinsdag 11 februari
Anton geeft Tim bij de politie als vermist op. Menno is bang dat de nachtelijke levensstijl van Lucas tussen hen in komt te staan. Bing en Aysen zijn het oneens over hoe ze Nuran moeten helpen. Jef is geschokt door hoe hij Nuran in de Koning aantreft.

Woensdag 12 februari
Om Tim terug te vinden, gaan Sjors en Sjoerd flyers ophangen. Tim geeft aan Willem toe dat niemand hem nodig heeft. Wiet doet er alles aan om het conflict met Rikki niet uit de hand te laten lopen en maakt een heftige keuze. Anton raakt teleurgesteld wanneer hij toenadering zoekt tot Bianca.

Donderdag 13 februari
Lucas schrikt wanneer er nieuwe feiten over de bootdiefstal boven water komen. Anton verwijt Aysen slecht onderzoek wat betreft Tims vermissing. Als Tim wil vertrekken, biedt Willem hem een laatste maaltijd aan. Maxime en Vincent zijn het niet eens over de verbouwingsplannen van Toko.

Vrijdag 14 februari
Anton en Bianca gaan zoeken op de plek waar het laatste levensteken van Tim gesignaleerd is. Nina denkt te weten van wie ze een mooi valentijnsboeket heeft gekregen. Aysen probeert Menno te bereiken, maar Lucas eist alle aandacht van Menno op.

47 comments on “Spoilers 10 t/m 14 februari

 1. spoilers van de week erop zijn

  17/2 Als Aysen de strijd met Anton aangaat komt dit haar op een berisping te staan. Wiet is het slachtoffer van de hoge eisen die Rikki aan Sjoerd stelt. Menno,s nieuwe levenshouding brengt hem in de problemen.

  18/2 Anton pepert Rikki indat ze een slechte moeder is. Nuran reageert zich af als Bing vindt dat ze zich veel te uitdagend kleedt. Wiet helpt Sjoerd als hij een emotionele oproep doet om de verdwenen Tim te vinden.

  19/2 Als Lorena onder druk wordt gezet om haar achterstalige betalingen te voldoen, neemt ze een beslissing. Rikki vertelt Sjors dat ze het verkeerd heeft gedaan met Tim en dat tot een bekentenis van Sjors.

  20/2 Lorena probeert een misstap te verdoezelen. Stefano bekent dat hij sinds lange tijd weer diepere gevoelens te hebben voor iemand heeft. Maxime wordt betrapt als ze stiekem een album met jeugd foto,s van Vincent bekijkt.

  21/2 Als er nieuwe sporen worden gevonden van Tim, raakt Anton dat diep. Nadat Menno op het matje geroepen is, reageert hij zich af op Lucas. Ludo heeft schokkend nieuws voor Stefano. Aysen doet onderzoek naar Tim

  bron Tvfilmgids

  Ik ga niet in op mijn vorige mailtjes we zullen zien wie gelijk krijgt.

 2. Ik denk dat je gelijk hebt wat Nina betreft. Lucas is duidelijk bang. Wat is er met Nuran? Waarom vertelt Maxime Vincent de waarheid toch niet dit loopt uit de hand. Mooie spoilers overigens.

 3. Ik zit met een vraag, denken jullie dat seizoen 22 uitgebracht word op dvd dit jaar? Aangezien vorig jaar en dat jaar daarop (2012) ook seizoen 20 en 21 werden uitgebracht.

 4. Wie kan het plekje vullen van Rik?
  – Menno Kuiper (zit er bijna een jaar erin)

  Oud bekende:
  – Job de Jong (zoon van Rik en halfbroer van Rikki)
  – Sil Selmhorst (Zal binnenkort wel vrijkomen?)
  – Remco Alberts (zoon van Jef)

   1. Nee hij werd neergeschoten in zijn rug en ging revalideren in Amerika, toen kwam hij niet meer in beeld.

    Leader is nog niet geüpdatet zag ik in de preview.

 5. @gtstfites
  Ik denk ook dat Menno het plek van Rik gaat vullen.

  En zo niet dan zal er denk ik wel een nieuwe los personage het plek vullen? Of misschien wel een oude bekende?

  Zelf hoop ik dan dat Stefano alsnog het plek van Rik gaat vullen. Maar dat zal wel niet want acteur Bas Muijs heeft zelf aangegeven dat hij maar paar weken of maanden te zien is. Dus die is het niet dat is wel jammer.

  Het zou heel goed kunnen dat het Sil is? Word wel tijd dat die eens vrijkomt. En Remco en Job zie ik niet zo snel terugkeren. Of het moet recast worden dat kan dan wel. Maar de acteur Bennie Haan die de rol van Remco speelt zie ik zelf niet zo snel terugkeren. Ook Teun Kuilboer en Daan Roelofs die de rol van Job speelt zie ik ook niet zo snel terugkeren.
  Maar we zullen zien 🙂 Zelf denk ik dat Menno of Stefano groter kans maakt om de plek van Rik te vullen.

  Wie weet bevalt Bas Muijs het wel goed? En wilt die alsnog vaste rol hebben? Zo is het ook gegaan met Ferri Somogi die de rol van Rik speelde. Toen hij in 2007 of 2008 terugkwam zou het eerst gastrol zijn maar later is dat vaste rol geworden. Zo kan het ook wel met Bas Muijs gaan.

 6. Ik denk dat nina vincent wat krijgen. En maxiem heeft nog een dochter die ook terug komt maar die is er dan al achter dat ze een andere moeder heeft namelijk maxiem.

  1. de spoilers van volgende week staan hier boven van de week erop heb ik geplaatst heb die via tvfilm gids die ontvang ik namelijk en daar staan de spoilers van de komende week in en volgende week. de spoilers van komende week komen overeen met wat in de gids staat

   1. Zou het geheim van Menno kunnen zijn dat agressie problemen heeft? Bij de spoilers van vrijdag staat dat hij zich afreageert op Lucas.
    Ik zou het wel heel erg vinden als ze zijn personage die kant op zouden laten gaan.

    1. Nee hoor, dat denk ik niet… Dat zou ik inderdaad te erg vinden. Ik denk zelf meer aan een trauma dat hij bij een eerdere politiezaak heeft opgelopen ofzo. Maar goed, zolang er geen duidelijke aanknopingspunten zijn voor zijn geheim, is dit puur giswerk….afwachten dus maar. Misschien is het wel totaal iets anders…

     1. Vraag me af of we dat überhaupt te weten komen. De broer van Menno is ook alweer verdwenen ja. Toen ze die scene lieten zien kreeg ik juist het idee dat die broer een wat meer actieve rol zou gaan spelen vanwege Menno’s geheim. Lijkt er vooralsnog dus niet op.

 7. Ik heb gisteren wel even een traantje moeten wegpinken hoor bij het afscheid van Rik. Was best wel emotioneel. Toch fijn voor hem dat zijn dochter, vrouw en kleinzoon hem komen uitzwaaien. Is wat Ferrie zelf al heeft gezegd Rik gaat niet dood dus er is altijd een kans dat hij terug kan komen. Paar jaar geleden wilde hij ook iets anders. Probeerde het in Amerika toen kwam niet van de grond en kon weer terug keren naar GTST. Nu wilt hij ook iets anders misschien als dat ook niet lukt dat hij dan ook weer terug komt. Is Rik vervroegd vrijgelaten. Net als Wiet toen. Wiet zou 2 jaar TBS krijgen heeft maar een jaar gehad.

  De hele situatie rondom Rikkie/SJoerd en Wiet. Nuran moet zich er niet mee bemoeien want dit is iets tussen hun Rikki en Wiet. De reactie van Rikki heb ik al meerdere keren aangegeven is meer dan terecht, maar ze moet nu dadelijk niet moeilijk gaan doen met Bram. Dat dadelijk Sjoerd Bram niet meer mag zien of hem op tijden kan zien als hij eigenlijk tijd heeft voor Wiet. Misschien om die relatie geen schijn van kans te geven. Of dadelijk komt Tim weer terug en wilt ze toch ineens Tim weer. We zien het wel.

  Wiet staat gelukkig wel haar mannetje tegenover iedereen wat commentaar op haar heeft vanwege haar relatie met Sjoerd. Ze heeft ook wel gelijk Rikki keek niet meer op naar Sjoerd of Tim de laatste tijd. Wiet kan niet helpen dat ze verliefd is geworden op de ex van haar beste vriendin.

  Ik geef Vincent wel gelijk in alles met Maxime. Ze heeft dat pand alleen maar gekocht omdat Vincent er woont anders stond de rest gewoon op straat. Ik kan me wel voorstellen dat het teveel Sanders zijn voor Vincent om hem heen. Zijn baas is een Sanders, hij werkt min of meer met een Sanders samen, hij woont samen met een Sanders en nu is ook nog zijn huisbaas een Sanders. Gezellig. Dan die hele verbouwing. Het is niet dat Aysen er geen zin in heeft maar ze heeft gewoon geen zin in dat overdreven gedoe van Maxime. Maxime wilt gewoon dat Vincent meehelpt. Dan dat hele gehuichel met Noud. Ze mag hem niet eens. Is wel weer een klus voor Noud. Die gaat ze volgens mij ook betrekken bij haar plan om Vincent en Nina uit elkaar te houden. Ik heb zo’n vermoeden dat Janine nog achter de waarheid komt.

  Leuke spoilers. Ik hoop wel dat, dat gedoe rondom Tim niet lang gaat duren. Ik heb echt geen zin in een Simon 2 verhaallijn. Dat was ook al zo’n slechte verhaallijn vond ik.

  1. Geef maar een familielid voor Bing (vader Stanley), Lorena (halfbroer van moeders kant), Rikki (halfbroer van vaders kant Job), Jef (zoon Remco) of Laura (zoon Sil)

 8. Omdat er mensen twijfelen aan de spoilers van Wita, zal ik ze nog een keer plaatsen, met een link. De spoilers op internet zijn ook iets uitgebreider dan die in te TV gids.

  Maandag 17 februar 2014i:
  Wanneer Aysen de strijd met Anton aangaat, komt dit haar op een berisping te staan. Wiet is het slachtoffer van de hoge eisen die Rikki aan Sjoerd stelt. Menno´s nieuwe losse levenshouding brengt hem in de problemen. Lucas wordt bloednerveus van een nieuwtje over de verdwijning van Tim.

  Dinsdag 18 februari 2014:
  Anton pepert Rikki in dat ze een slechte moeder is. Nuran reageert zich af wanneer Bing vindt dat ze zich veel te uitdagend kleedt. Wiet helpt Sjoerd wanneer hij een emotionele oproep opneemt om de verdwenen Tim te vinden. Lucas, die gefrustreerd is omdat hij niet serieus wordt genomen, loopt een drugsdealer tegen het lijf.

  Woensdag 19 februari 2014:
  Wanneer Lorena onder druk gezet wordt om haar achterstallige betalingen te voldoen, neemt ze een riskante beslissing. Rikki vertelt Sjors dat ze het helemaal verkeerd heeft gedaan met Tim en dat leidt tot een bekentenis van Sjors. Bing en Aysen krijgen ruzie om Nurans losbandige gedrag.

  Donderdag 20 februari 2014:
  Lorena probeert een misstap te verdoezelen. Stefano bekent dat hij sinds lange tijd weer diepere gevoelens voor iemand heeft. Maxime wordt betrapt als ze stiekem een album met jeugdfoto´s van Vincent bekijkt. Nina schaamt zich kapot als Janine ongevraagd Vincent benadert.

  Die van vrijdag staan er nog niet op ..
  Bron: http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/10719904

  1. Echt, ik dacht dat we die drugsverhaallijnen inmiddels wel gehad hadden met Sjoerd. Kom op GTST, wees eens creatiever met die verhaallijnen.

  2. jammer die twijffel van jullie kant maar goed geeft niet. Heb voor hetere vuren gestaan. Zoals ik al zei begin maart wordt pas duidelijk wie rik gaat vervangen of niet want de deur voor ferri staat nog open. Menno is een bijrol en stefano een gastrol We zullen zien wie gelijk krijgt.

   1. Wita, ik heb nooit aan je spoilers getwijfeld. Wilde dat even zeggen, ben juist blij met alle informatie die je geeft.. We zien wel wie Rik gaat vervangen. Ik hoop nog steeds op Menno…

   2. Wita, ik heb nooit aan je spoilers getwijfeld, wilde dat even kwijt. We wachten af wat er de komende tijd gaat gebeuren. Ik hoop nog steeds dat Menno Rik gaat vervangen….

   3. Hey Wita. Dat mensen het niet vertrouwen ligt niet aan jou. Er worden gewoon zo ontzettend vaak foute/verzonnen spoilers geplaatst. Met een link erbij kunnen ze zelf even kijken.

    Maar het punt is gemaakt: Je had gelijk 😉

    1. pino maar zo liet je het wel overkomen dat ieder aan mijn spoilers twijfelde. Ik krijg die gids tvfilm om de twee weken nu dus pas op 20 feb.

 9. Ik had ook graag gewild dat Menno blijft en dat hij de plaats van Rik zou gaat opvullen.
  Maar als er door gtst zelf wordt aan gegeven dat het om een bijrol gaat.
  Denk ik dat we/ik daar niet aan moeten twijfelen dat dat zo is.
  Begrijp me niet verkeerd iedereen mag daar zijn eigen mening over hebben natuurlijk.
  ik zelf had ook gehoopt dat hij blijft.
  (tegen beter weten in)
  En de hoop dat dat gebeurd blijft ook wel een beetje.
  Maar dat komt omdat ik en vele met mij dat graag wouden willen.
  En dan is het misschien lastig of teleurstelling als dat dan niet zo is.
  Daarom blijven wij/ik dat hopen.
  Ik ben het eens dat het raar en vaag gaat.
  Heel lang wordt er heel vaag over gedaan door gtst en hoor Dave zelf.
  Dat ze daar niet over mogen zeggen.
  Maar nu schijnt en ik heb dat inderdaad op Facebook gelezen dat het door gtst zelf nu bevestigd is dat Dave
  niet in de vaste cast zit of komt.
  Dus wat wita zegt klopt.
  Wel raar wat nu zouden ze toch ook de verhaallijn hebben verklapt.
  Wel raar blijft het dat als ik een mail steur met blijft Menno nou wel of niet.
  Zegt gtst dat ze er niets over mogen zeggen omdat ze dan de verhaallijn verklappen.
  Dus het blijft raar dat ze dat nu wel hebben gedaan.
  Ik denk dat het wel eens tijd wordt dat er door Dave zelf of door gtst echt eens duidelijkheid wordt gegeven.
  Zoals ze dat uit eindelijk na al die speculaties met Ferri ook hebben gedaan.
  Want op deze manier blijft het toch speculeren.
  Zeker als ze zeggen op dit moment niet.
  Dan zou je kunnen denken dat dat dan nog kan veranderen.
  Toch gebeurt het wel vaker hoor dat acteurs beginnen met een bijrol die toch uiteindelijk uitgroeit tot hoofdrol.
  Zo is het bij de rol van Pip (Wiet) ook gegaan.
  Die had ook een bijrol nu een hoofdrol.
  Maar goed ik zelf ga er maar vanuit de hij er uitgaat en mijn gevoel zegt toch ook al een tijdje dat hij ook geen opnames meer heeft voor gtst.
  Waarom geen idee gewoon gevoel.
  Als ik de interviews en Twitter in de gaten hou denk ik dat.
  Kan er naast zitten hoor.
  Ferry zij in een interview bij Giel dat Lucas en Menno nog niet zijn gescheiden.
  Dat zou betekenen dat Menno in ieder geval nog tot maart te zien is.
  Maar we gaan het allemaal zien.
  Hoop dat we nog lang van Menno mogen genieten.
  Dan maar een hele bijrol.
  Dit wilde ik even kwijt.

 10. Vrijdag 21 februari

  Wanneer er nieuwe sporen worden gevonden van Tim, raakt dit Anton diep. Nadat Menno op het matje geroepen is, reageert hij zich af op Lucas. Ludo heeft schokkend nieuws voor Stefano. Aysen doet onderzoek naar Tim, maar vindt aanwijzingen die een andere strafzaak betreffen.

 11. En Anton en Bianca komen weer bij elkaar.

  Ik ben benieuwd wat het schokkende nieuws is voor Stefano, misschien dat Lucas een overdosis drugs heeft gehad?

 12. Nuran begrijpt Bing een beetje verkeerd. Rik heeft alleen aan Bing opgedragen om op haar te letten. Is inderdaad iets anders dan elkaar loslaten. Nuran heeft ook weer gelijk wat betreft de vriendschap. Bing en Nuran zijn niet echt vrienden Bing was de beste vriend van Rik meer niet. Zo te lezen gaat Nuran een andere periode van haar leven tegemoet. Meer die periode toen ze Danny leerde kennen. Dat iemand zich zo gaat gedragen kan ik me wel voorstellen maar ik vind dit ook wel leuk voor het personage Nuran. We zien Nuran altijd in saaie kleren (nu lees ik dat Bing haar kleren te uitdagend vind) en ze doet die hoofddoek af. Over een paar maanden heeft ze weer spijt van haar periode.

  Ik weet eigenlijk niet zo goed wat de bedoeling van Lorena is met Stefano. Het grappige met haar is het gaat haar in de eerste instantie om het geld en dan wordt ze alsnog verliefd op die persoon. Dat was toen ook met Jack en nu weer met Stefano. Ludo zijn argwaan kan ik me dan wel voorstellen natuurlijk en dat Stefano ernaar vraagt. Ik vind dat Stefano altijd wel op die rara typetjes valt. Roxy, Bowien en Yasmin. Het punt is het zijn allemaal vrouwen geweest wat hem allemaal hebben voorgelogen en Lorena is er ook weer zo eentje.

  Ik vraag me af waarom Noud zich weer laat inpalmen door een Sanders. Ze zijn al zo drammerig. Nu Maxime ook weer Vincent zal en moet daaraan meewerken. Gelukkig voor haar kan Noud het anders brengen dan zij, en hij heeft echt Vincent zijn hulp nodig. Ik benieuwd hoe het eruit gaat zien.

  Ik denk ook dat Lucas en Bing gewoon eerlijk moeten zijn wat ze met die boot hebben gedaan. Ik heb echt geen zin in weer een verhaallijn van iemand die weer ontspoord en verslaafd aan iets gaat worden.

Geef een reactie