Ruud Feltkamp gaat samen met Dennis Weening het nieuwe RTL 5-programma The Hit presenteren. 

Ruud vangt winnaars die te horen hebben gekregen dat hun liedje is uitgekozen komen backstage op. Met een speciale The Hit auto rijdt de GTST-acteur vervolgens samen met de winnaars naar een locatie die ze zelf mogen uitkiezen. Ruud wordt in de auto door de kandidaat bijgepraat over hun ervaring in de talentenjacht.

Op maandag 24 februari start The Hit. Hier kunnen songwriters hun nummers aan Nederlandse artiesten laten horen. Wanneer zij hier een hit in zien, zullen zij proberen om deze track de hitlijsten in te zingen. Naast presentatoren Dennis Weening en Ruud werken maar liefst zestien bekende artiesten, waaronder Sandra van Nieuwland, Xander de Buisonjé, Niels Geusebroek, Ben Sauders, Sabrina Stark en Sidney Samson met Eva Simons aan het programma mee.

Of dit gevolgen heeft op z’n rol in GTST is op heden niet bekend.

 

Tags: gtstRuud

2 comments on “Ruud Feltkamp gaat presenteren

  1. O jee, Nout heeft de laatste tijd toch al weinig verhaallijn, zou dat betekenen dat hij door dit nieuwe
    werk er uit gaat?
    Hoop van niet, juist zo,n leuk joch in de serie, had het leuk gevonden als hij een nieuwe vriendin had gekregen, eentje die geheel nieuw zou zijn in gtst.
    Maar goed, in een soap kun je alles verwachten.

  2. Wanneer krijgt hij weer een leuke verhaallijn. Laatste tijd speelt hij een beetje voor spek en bonen, jamner want ik vind zijn rol erg tof.

Geef een reactie