• 20 februari 2014
 • Sybren
 • 15

Inge Ipenburg zal nooit meer in de huid kruipen van Martine Hafkamp, zo laat de actrice weten aan het AD. “Twee periodes heb ik Martine gespeeld. Daarna was het lastig om weer aan de bak te komen.” “Met dat in het achterhoofd heb ik besloten nooit meer Martine te zijn, maar actrice”, laat Inge weten. Inge speelde van 1990 tot 1994 en van 2003 tot 2005 de rol van Martine Hafkamp.

Vanaf 3 maart is Inge te zien in het SBS programma Celblok H samen met onder andere Isa Hoes.

15 comments on “Inge Ipenburg: “Nooit meer in GTST”

 1. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 2. Dit zijn van die momenten die hoopgevend zijn…. Acteurs die zeggen dat ze graag terugwillen of geruchten dat iemand terug komt blijken vaak vals, een opmerking als deze is een goede afleiding om haar als verrassing in te zetten

  1. Ja Lone van Roosendaal zou een uitstekende vervangster zijn als ubersoapbitch Martine Hafkamp!

   Er was toen ook spraken van toch? Zoiets staat me bij….

 3. Niet mee eens, er zijn in GTST karakters die gewoon niet te vervangen zijn, omdat de acteur/actrice gewoon het personage is, voorbeelden zijn Martine Hafkamp, Ludo Sanders, Rik de Jong, Janine Elschot, Jef Alberts, Frits van Houten, Laura Selmhorst, Bing Mauricius en Sjors Langeveld, stuk voor stuk ijzersterke karakters die uitmuntend goed worden vertolkt door de acteur en actrice in kwestie, dat een recast nooit kan evenaren.

 4. gelukkig zeg. dat mens persoonlijk een x mee gemaakt en het is echt de heks die ze speelde. wat een takkenwijf. dat ze niet aan het werk kwam is niet zo heel raar met zo’n persoonlijkheid.

Geef een reactie