• 8 februari 2014
 • Sybren
 • 34

Gisteren was Genio de Groot voor het eerst te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. De Groot, die eerder te zien was in TV-series als Seinpost Den Haag en Ramses. Genio de Groot zal de rol van Willem op zich nemen. Nadat Tim geschept is door een boot, verblijft hij bij deze mysterieuze man.

Volgens ‘De Telegraaf’ gaat het om een gastrol voor Genio de Groot. Hoe lang hij te zien zal zijn, is nog niet bekend.

34 comments on “Genio de Groot maakt intrede in GTST

 1. Ik vond hem inderdaad geheimzinnig. En ook die spoiler over hem dat hij Tim een laatste avondmaal aan bidt. Het klinkt alsof daar iets mee is. Ik ben benieuwd, wacht rustig af en vond hem best top.

  1. jaaaa die man gaat hem vergiftigen want hij geeft hem erwtensoep en daarna zie je hem zo in elkaar zakken in bed. gadver wat een enge man

 2. avw Dat gevoel had ik ook.
  er is iets vreemds met deze man.
  Wat weet ik nog niet, maar er klopt iets niet.
  Denk ook dat hij Tim niet zomaar laat gaan.
  Dat laat de spoiler ook wel een beetje door schemeren.
  Willem bied tim een laatste maaltijd aan.
  Ik denk dat Tim weg wil, maar dat Willem wil dat Tim blijft.

 3. Ik dacht juist andersom.. dat Willem hem een laatste avondmaal aanbiedt en vindt dat het lang genoeg geduurd heeft……en dat Tim het nou maar eens goed moet maken met Anton, maar dat Tim het wel best vindt zo en bij Willem wil blijven.

 4. Hij hoorde dat gesprek vrijdag. Waarom sprak hij Bianka niet gewoon aan? Nee ik heb een raar gevoel bij die man. “sommige mensen willen niet gevonden worden,” zei hij, maar Tim had dit niet gedaan om niet gevonden te worden. Tim had de naam van Bianka niet genoemd als hij niet van plan was om terug te komen. Ja, er is iets met dat laatste avondmaal anders staat het er toch niet zo raar. ? ? ? ?

 5. Hey wat grappig , ik heb ook zoiets gehoord laatst. Hafkamp komt terug in een cliffhanger, en deze Willem ziet een zoon in Tim, en later blijkt dat Tim de zoon is van Dian en Ludo..Jeffrey alberts

 6. Ik denk niet dat Tim de zoon van Dian is is echt wel de zoon van Julia en Anton denk ik. Dat Hafkamp terug komt in een cliffhanger heb ik ook ergens gelezen of gehoord trouwens. Dat zou ik ook wel leuk vinden ergens.

 7. Ze houdt zich angstvallig schuil in een bootje in de haven van Meerdijk. De detective die Ludo belde in de cliffhanger van vorig seizoen was om Martine te schaduwen.

 8. Ik denk dat Willem Tim als zijn zoon wil of gaat zien.
  Dat er iets is met die man is dat kan bijna niet anders.
  En zoals ik het zie.
  Als je de spoiler leest staat er Willem bied Tim een laatste maaltijd aan.
  Ik denk dat Tim weg wil of zo en dat Willem dat niet wil.
  Zo lees ik de spoiler tekst.
  Denk dat Willem zelf nooit kinderen heeft gekregen of zo.
  En nu in Tim een goede vervanging ziet.
  Waarom is hij anders zo interesse in Tim en zijn vader.
  En waarom heeft hij het dan niet tegen Bianca gezegd.

 9. Heb net de aflevering van vanavond en morgen gezien. Morgen doet Willem een slaapmiddel in de soep van Tim zodat Tim niet weggaat..

 10. denk dat die willem ooit ook een zoon had en die hij kwijt is en dat hij tim daarom vergiftigd heeft en hem als zijn zoon wil beschouwen. en gaat hij de tel van tim nakijken en gaat hij sjors bellen

 11. Ik denk dat willem tim nog niet laat gaan omdat hij nog niet beter is. En dat die willem denkt dat tim anders domme dingen gaat doen.

 12. En ja hij voert iets in zijn schild, tim pakt een kom met soep en dan wordt die afgepakt onder het mom van “je bent mijn gast”. Vervolgens krijgt hij een slabbertje over zijn schoot, en daarna geeft hij hem de andere kom.

 13. Het lijkt me een of andere geschifte professor die met Tim wil expirimenteren.
  Hij vroeg ook of Tim erg was veranderd na zijn hoofdletsel…..misschien wil hij hem wel brainwashen voor een bepaald expiriment.

 14. Het zal wel leuk zijn dat Martine Hafkamp terugkeert en dat er in de 5000e aflevering de spanning hoog wordt. Menno of Aysen ondekt dat Martine’s bedrijf is overgenomen aan Ludo precies de dag is dat Martine verdween. Ludo wordt opgepakt en Maxime probeert Martine wat aan te doen waardoor er meerdere slachtoffers vallen.

  1. dat denk ik niet want het is dan wel vreemd dat hij dan precies is over gevaren door bing en lucas. hij ziet denk ik echt iets van een zoon in hem ofzo

 15. Hoi, ik denk dat die man zich alleen voelt en daarom Tim bij zich probeert te houden door iets in zijn erwtensoep te doen. Ik wacht al een tijdje op wanneer Tim weer te zien is. Ik hoop hem snel weet te kunnen zien. 🙂

  1. Willem kreeg zijn rol niet ingestudeert en heeft daarom extra tijd gevraagd aan gtst om nog even niet in beeld te komen.
   Hij krijgt tot mei de tijd.

Geef een reactie