Toprak: Het wordt superspannend!

Twee jaar geleden kwamen de zusjes Baydar naar Meerdijk, in de tussentijd is er veel gebeurd. In RTL Boulevard blikken Toprak en Dilan terug op de afgelopen twee jaar. “Het is net alsof ik er pas net zit, want het tempo is erg hoog. Wat mijn karakter Nuran allemaal meemaakt in die korte tijd is echt bizar,” vertelt Toprak. “Dilan en ik kunnen het heel goed vinden met elkaar. Als mijn soapzusje wegvalt zou ik dat wel heftig vinden,” gaat ze verder.

Als het aan Toprak en Dilan ligt blijven ze de komende jaren nog in de soap spelen. “Het is echt een part of my life geworden. Ik kan gewoon elke dag spelen en dat is het mooiste wat er is,” aldus Dilan. Toprak belooft hierna dat het echt superspannend gaat worden.

8 reacties

  1. wannneer komen nieuwe spoilers???

  2. Aysen gaat er uit vanwege me bronnen

  3. Waneer word het spannend?? Over 5 maanden of 5 jaar
    Gtst gaat niet spannend worden zolang toprak erin zit wat kan zij vreselijk slecht acteren zeg!!

  4. Beter komt nick terug

  5. Shalini Jagroep is een grote hoer uit Rotterdam.

  6. wat een vreselijke mens ben jij in gtst brr een zonder hart ene als rick uit gtst gaat stop ik met kijken

Geef een reactie