Maandag 3 februari
Bianca merkt dat Tim niet thuis heeft geslapen. Anton wuift haar bezorgdheid weg. Rikki heeft haar vader nodig, maar haat hem om wat hij gedaan heeft. Lucas wil dat Menno bij hem in Toko komt wonen.

Dinsdag 4 februari
Rik probeert Maxime over te halen om Vincent haar grote geheim te vertellen. Wiet is boos op Rikki: zo gaan beste vriendinnen niet met elkaar om. Sjoerd is zijn vader zat en wil het huis uit, maar Bianca wil dat niet.

Woensdag 5 februari
Het valt Janine op dat Maxime zich steeds vaker intensief met Nina en Vincent bemoeit. Wiet voelt zich verraden door Sjoerd. Als Lorena achter Stefano aan blijft jagen, wil Laura weten waarom.

Donderdag 6 februari
In het proces tegen Rik word uitspraak gedaan. Maxime presenteert zich als de nieuwe eigenaar van Toko en dat valt niet bij iedereen even goed. Wiet kan er niet tegen dat zij als relatiebreker wordt gezien.

Vrijdag 7 februari
Lucas rent bang naar Bing als Ludo heeft ontdekt dat zijn boot tijdelijk gestolen is geweest. Anton wordt onzeker als Bianca en hij op zoek gaan naar eventuele aanwijzingen over de verblijfplaats van Tim.

146 comments on “Spoilers 3 t/m 7 februari

 1. Nou gtst wordt wakker weet dat we toch eerder aan deze spoilers kunnen komen. Zullen ze er daarom ook al op gezet zijn. Uitzending van morgen en maandag al gezien echt super. Rik blijft in leven en daar komt de eenmalige oudcastlid ook bij niet verwacht maar toch erg leuk. Verder zeg ik niets

 2. De leader is nog niet aangepast omdat er blijkbaar geen ruimte is? Je leest niks over het ongeluk van de boot. Ik denk toch dat Tim in die zak zit.

 3. Tussen Rik en Rikki zou nog een shot kunnen. In seizoen 21 zat hier namelijjk nog een shot (van Jef destijds). Ook toen zaten er 21 personages in de leader, maar toen was de leadershot na Bianca (wat nu Vincent is) er nog niet.

  Dus ik denk dat er makkelijk meerdere personages in de leader zouden kunnen staan.

  1. Misschien willen ze de leader niet volproppen. En na het zien van de aflevering van maandag heb ik helemaal het idee dat we op het moment naar het exit-verhaal van Rik aan het kijken zijn.

   1. We moeten even wachten op de volgende spoilers dan weten we meer 6 februari komt de uitspraak van de rechter. Gek dat er geen spoilers zijn over Roel trouwens.

  1. Hij zakt weg en ziet de geest van Anita. Anita probeert hem te overtuigen dat het oké, is en dat hij gewoon verder mag leven. :_)

  2. Nuran wil niet meer scheiden van Rik, maar Rik wil wel scheiden, het lijkt hem beter voor allebei, verder gaat het goed met Rik. Rikki gaat nog langs Rik maar doet helaas niet meer dan door het raampje heen kijken en weer weggaan ohja en Wiet en Sjoerd willen wachten met Rikki inlichten over hun relatie.

 4. Verrassend. Rikki gaat zeker weer de drama queen uithangen. Dat ze nog denkt dat Sjoerd en zij een toekomst hebben.
  Verder spannende spoilers! Ben benieuwd wat er nu met Tim gaat gebeuren.

 5. Mooie Spoilers. Tim verdwenen, Lucas in de piepzak vanwege boot. Lorena achter Stephano aan van wege geld denk ik. Rik krijgt de uitslag. Weinig over menno overigens jammer genoeg en helemaal niets over Ludo is ook jammer. Zijn broer is immers terug. Maar spoilers zijn wel mooi en vanavond en maandag daar kijk ik echt naar uit.

 6. Hoop dat stefano een tijdje weer blijft maakt gtst weer een stuk leuker! Rikki heeft niet zo’n leuke rol,vind het maar een serieus dom mens in de serie,gewoon niet leuk!
  Wiet vind ik een leuke,een mengelmoes van alle soorten karakters,net als lorena…!En lucas,blijft leuk om naar te kijken.

  Rik moet gewoon vrijkomen,vind een paar afleveringen in de gevangenis wel leuk,daarna word het erg irritant!
  Menno en zijn broer hebben een geheim,ben benieuwd!

  Maxime is een goede actrice,zij kan velen dingen acteren,het lijkt mij dan ook wel eens leuk om eens een keer een hele andere kant van haar te zien,zo’n isa hoes idee.

  het verhaal van nuran ja ach,de verhaallijn vind ik dom.Ik hou van hem maar toch wil ik scheiden,heel irritant meestal spoel ik het gewoon door,net als jannine ook niet leuk om naar te kijken!

  Laura kun je niet meer weg denken,bij haar denk ik zonder laura geen gtst net als jef.

  Een frisse wind lijkt mij,om een nieuw meisje erin te zetten voor noud en een nieuwe verhaallijn te maken voor hem.

  Het verhaal van bianca en Anton spoel ik door.

  Sjoerd en Wiet dat moet het worden,zij maken toch wel de enige humor in de serie!
  ludo moet eigenlijk weer terug in de tijd zoals met bowien galema. Minder saai als nu.
  En nina moet het samen met lorena gaan maken!

 7. @esther Ik hoop ook zo erg op Sjors en Tim..
  maar als hij het wel is wil het nog niet zeggen dat Tim dood is kan ook dat hij gewoon alleen vermist word maar nog wel leeft. Maar hoop dan dat hij niet lang vermist blijft. Sjors en Tim moet gewoon gebeuren al ben ik bang dat als het gaat gebeuren het nog een hele lange tijd gaat duren..

 8. Ik hoop echt dat Tim en Sjors nog bij elkaar komen. Ze zijn zo leuk samen. Maar het is een soap dus het zal nog wel even duren. En ben echt benieuwd naar de aflevering van vandaag en maandag!!

 9. Ik weet bijna zeker dat Lorena achter Stefano´s geld aan zit.
  En leuk dat Stefano nog in spoilers te lezen is. Dan gaat hij iig niet direct na de bruiloft weer terug naar New York

 10. Ik vind het hele spannende spoilers. Ben benieuwd naar vandaag en ook naar Maandag. Vanavond keert er oude bekende terug niemand anders dan Bas Muijs die de rol van Stefano Sanders speelt 🙂 Mijn grote fan keert terug vanavond 🙂 Ben erg blij.

  Ik denk dat Stefano nog wel paar weken of zelfs paar maanden te zien is 🙂

  1. Je ziet tim het water inlopen met een bruine jas, bing en Lucas raken iets maar varen weg. Je ziet later die bruine jas drijven. Denk niet dat tim dood is. Hij zal wel gevonden worden misschien geheugen verlies? Vrijdag gaan Bianca en Anton zijn verblijfplaats zoeken. Misschien komen hun ook hierdoor weer dichter naar elkaar. En dat Rick weggaat is heel erg maar alles blijft wel open voor eventuele terugkeer.

 11. Komt er nou iemand terug? Net RTL boulevard gekeken, en dat werd daar gezegd. Ze zeiden eerst Sabine Koning als geest, maar dat lijkt me toch wel sterk. Iemand anders een vermoeden?

 12. @Richard idd hoe durft die te zeggen Rik het loodje leggen.
  Ik heb dat bericht niet geschreven die bericht van 6:12
  Iemand gebruikt dus nog steeds mijn naam.

  Rik is een van de boegbeelden van GTST en hij hoort er gewoon bij. Rik mag er niet uitgaan ook niet doodgaan en ook niet achter de trailers verdwijnen en ook niet naar het buitenland gaan. Want die moet van mij erin blijven 🙂

 13. Het is vast niet Tim in de lijkzak. Hij is wel verdwenen, maar zie hem nog niet zomaar uit GTST vertrekken. Alweer een ”stief” zoon van bianca die dan dood zou zijn. Dan lijkt me vertrek uit meerdijk een betere exit voor hem. En hij heeft nog een verhaallijn met Sjors.

 14. Lucas is een beetje erg gestrest. Ineens zit zijn pak niet meer goed en zijn de schoenen te glas haha. Helemaal in de stress als de ambtenaar te laat is blijkt het zijn vader te zijn. Ik vond het een super mooie bruiloft. Net zo mooi als elke andere bruiloft in GTST. Je ziet dat Lucas en Menno echt van elkaar houden.

  Nu krijgen we weer een geheime relatie tussen Wiet en Sjoerd. Wees toch gewoon eerlijk tegenover Rikkie. Dat meisje denkt dat ze Sjoerd nog terug kan krijgen, maar dat is helemaal niet zo.

  Rik is echt helemaal door aan het draaien. Hij wilt zelfs eventjes naar buiten om naar Nuran te gaan haha of dat zal gebeuren. Rik moet gewoon Nuran met rust laten. Rik zijn hartaanval zat er al weken aan te komen. Hij maakt zich veel en veel te druk.

  De hele verhaallijn rond Bianca en Anton moet afgelopen zijn. Gewoon scheiden. Klaar.

  Het enige waar ik me aan stoorde tijdens deze aflevering was….de zang van Wiet. Normaal zingt ze niet zo slecht (ik heb mensen wel veel beter horen zingen), maar gisteren was het echt vals hoor. Wat ik jammer vond was dat ze tijdens de ceremonie van Lucas en Menno beelden lieten zien van Rik die helemaal aan het flippen was. Ze laten natuurlijk een kant zien waar mensen super gelukkig zijn en de andere kant waar iemand doodongelukkig is, maar die beelden hoefde voor mij niet tijdens de ceremonie.

  Nu maandag nog mijn jeugdsentiment. The Backstreet Boys.

  1. Over die beelden van rik tijdens de bruiloft ben ik het volledig met je eens. Had het er gisteren al met iemand over. Ook kun je je niet inleven op deze manier, de emoties staan te ver van elkaar af om een goed kijkplezier te krijgen. Omdat het 1 niets met het ander te maken had kon je ook niet een totaalplaatje maken waardoor het nog wel interessant kon zijn. De scenes afzonderlijk hadden wel goed geweest, aan het acteren lag het niet 🙂

   1. Ben ik het ook wel mee eens….de beelden hadden iets minder door elkaar gemonteerd mogen worden. Neemt niet weg dat ik de bruiloft erg mooi vond. Ik heb de bruiloft inmiddels teruggekeken via rtlxl, in de vorm van losse fragmenten. Veeeeeel beter! Kun je er meer van genieten :).

 15. Stefano gaat de rechter omkopen. En ja het is waar.
  Binnenkort is het te zien. Drm ook de reden dat Stefano terug is hij kent de rechters.

  1. Ja hoorrrrr, en dan bergen en vergeeft iedereen in meerdijk hem gewoon alsof er niets gebeurd is? Dacht het niet. Rik gaat gewoon de gevangenis is, let maar op.

  2. Ja hoorrrrr, en dan vergeet en vergeeft iedereen in meerdijk hem gewoon alsof er niets gebeurd is? Dacht het niet. Rik gaat gewoon de gevangenis is, let maar op.

    1. Ben trouwens wel blij dat dat brief geschrijf van Rik nu (waarschijnlijk) over is…of misschien schrijft hij wel een brief naar de rechter…. Ja hooorrrrr 😛

  3. gaat niet gebeuren dat de rechter wordt omgekocht vrijdag rtl late night gezien bas gaf daar aan voor een periode terug te zijn voor hoe lang liet hij in het midden hunburto zei toen nog verwacht zon die maanden waarop bas zei 3 mnd zullen het zeker niet zijn neem dat maar vast van nij aan bas gaf ook aan over 3 mnd met een nieuwe film opnames te hebben en dat dat toch zijn voor keur had.

 16. De afleveringen worden steeds professioneler en spannender.

  Maar wat ik al een poosje mis in gtst is een persoon als Myriam (van long time ago), met haar gekke kapsels, een flapuit de luxe, onbezonnen, zichzelf door naïviteit in de problemen brengend en door haar humoristische kijk op het leven zich er dan ook weer uit werkte. Ze was overal voor in, had geweldige kwinkslagen en was zooooo leuk.
  Werd gespeeld door Isa Hoes.

  Nu is het toch al vooral veel kommer en kwel, en zo’n spring in het veld als Myriam met haar leuke kapsels en niet kloppende kleding was indertijd een geweldig contrast.

 17. Na wat ik nu allemaal gelezen heb, weet ik het niet meer.
  Natuurlijk heb ik ook mijn wensen, maar ik geloof niet dat de schrijvers hier rekening mee gaan houden.
  En alle opnames zijn al geweest.
  Het blijft gewoon een groot mysterie. Maar wel spannend.
  Ik zou ook graag zien dat Rik bij Nuran terug mag komen, maar met een moord op je kerfstok, lijkt dat mij moeilijk!
  Ook ik zou heel graag Rikkie en Sjoerd weer bij elkaar zien komen. En ik gun Sjors de liefde van haar leven, maar wie?
  Ook Jeff, zou ik een mooie tijd met Laura gunnen. En kan ik nog wel even doorgaan.
  Maar ik denk dat de scriptschrijvers hier geen rekening mee gaan houden! Jammer.
  Maar je weet maar het nooit, misschien gaan ze wel naar onze wensen kijken. En gaan ze onze ideeën verwerken, volgend seizoen.
  Er zijn verschillende oude spelers niet dood gegaan, laat ze terug komen! Leuk.
  En zo kan ik nog uren doorgaan. Waarschijnlijk lezen zij dit hier helemaal niet. Jammer.

 18. RTL noemt het gedwongen ontslag van Ferry Somogiy onzin, maar wil verder niets melden, omdat dan de verhaallijn verklapt zou worden. Daar kun je uit opmaken dat Rik NIET de moordenaar van Mike is. Maar wie wel?

 19. Hoe vaak moet het nog verteld worden. Rik is de moordenaar van Mike. Niet iemand anders. Ferry en Dilan hebben overal interviews gehouden daarover en nog willen mensen niet geloven dat Rik de moordenaar is. Hoe ze het gaan doen met de verhaallijn van Rik weet ik niet. Misschien kloppen de geruchten wel en gaat Ferry wel degelijk GTST verlaten.

  GTST wilt graag dat alles realistisch blijft. Rik heeft een moord gepleegd per ongeluk, maar toch is er iemand dood door hem dus kun je gaat zitten. 15 jaar wordt gezegd kan nog iets vanaf met voorwaardelijk dan moet hij dat zitten. Tuurlijk kan er iemand worden omgekocht zodat hij niet hoeft te zitten, maar dat lijkt me ook niet logisch.

 20. De bruiloft van Menno en Lucas. Ik vind die twee nu echt super leuk samen. Ik denk wel dat Stefano echt maar tijdelijk blijft hij zegt het zelf: “ik ben niet op zoek naar een relatie, de korte tijd die ik in Meerdijk heb wil ik besteden aan mijn familie en vrienden”. Dus Lorena dat is een hint je hoeft niet meer verder te gaan flirten met hem want hij wilt je niet.

  Wiet en Sjoerd moeten echt eerlijk gaan worden tegen Rikki. Het begint een beetje zielig voor Rikki te worden. Zij denkt nog altijd dat ze een kans maakt bij Sjoerd wat helemaal niet zo is. Hoe het er nu naar uitziet ga je dus krijgen dat Rikki per ongeluk Wiet en Sjoerd gaat betrappen. Dan gaat ze natuurlijk kwaad worden, want ze heeft gevraagd of Wiet verliefd is op Sjoerd. Antwoord was nee. Ze wordt gewoon belogen. Is ook niet eerlijk. Ook weer eerlijk toegegeven dat Wiet en Sjoerd het gisteren wilde vertellen maar door de toestand van haar vader ze het niet meer doen.

  Dan die hele toestand van Rik. Ik vond het echt heel leuk dat Sabine er weer eventjes was. Maar ook weer niet. Dat komt omdat Anita en Rik gewoon HET koppel waren. Ik ben nu net gewend aan de andere vrouwen in Rik zijn leven komt Anita ineens weer. Dus ik vond het weer heel jammer dat Anita is gestorven, en had weer zoiets. Niemand past beter bij Rik als Anita ook Nuran niet. Nuran moet nu wel eens een definitieve keuze gaan maken. Wel of niet scheiden. Dat Rikki niet naar haar vader wilt. Het klinkt misschien hard maar ik begrijp het wel. Ze heeft alle banden met hem gebroken dus waarom zou ze nu ineens naar het ziekenhuis moeten rennen en alles komt weer goed zeker. Nee want Rik heeft die moord nu eenmaal gepleegd.

  Wat ik wel jammer vond was het optreden van The Backstreet Boys dat, dat gewoon onderbroken werd. Ze lieten niet het hele nummer zien. Ze zullen dat gegarandeerd wel hebben gedaan tijdens de opnames. Je betaald er genoeg voor. Maar nu werd het nummer gewoon onderbroken door Rik wat op de tafel ligt. Had gewoon het hele nummer uitgezonden en daarna die hele toestand van Rik. Dat hebben ze namelijk wel gedaan met Take That toen die optraden tijdens de bruiloft van Bing en Sjors.

 21. Wat is die Rikki tegenwoordig irritant zeg! En dat iedereen nu rekening met haar moet houden vind ik belachelijk! Zie reactie van Sjors in aflevering van vandaag: Rikki en Sjoerd mogen niet samen zijn want dat vind Rikki niet leuk. Laat de mensen die bij elkaar willen zijn gewoon gelukkig zijn: Tim&Sjors en Sjoerd&Wiet! Laat die Rikki maar even helemaal alleen zijn dat is goed voor haar! Ze stoot iedereen van zich af met haar gedrag en dat is toch echt haar eigen schuld! Hoe moeilijk ze het nu ook heeft!

 22. Ik ben heel benieuwd naar 2 dingen hoe gaan de schrijvers om met het verhaal van rik.
  Hoe kunnen zie hier nog een geloofwaardig verhaal van maken (als hij inderdaad blijft.)
  Als je ziet hoe hij zich gedraagt nu in de gevangenis en hoe je het ook ziet bewust of niet hij heeft wel iemand vermoord.
  Dus ben heel nieuwsgierig hoe ze dit geloofwaardig gaan neer zetten.
  En ja natuurlijk kan er een vorm fout gemaakt zijn of de rechter om kopen.
  Maar de schrijvers moet wat mij betreft met wat beters komen.
  Zoals het er nu uitziet ziet het er niet zou gunstig uit voor onze rik.
  En hoewel ik dat jammer zou vinden.
  Als ik zijn verhaallijn zou eens bekijk zou het mij niet verbazen als hij er toch uit gaat.
  Vrijwillig dan wel niet.
  De schrijvers zeggen dat ze de serie geloofwaardiger willen maken,nou ben heel benieuwd of dat ze ook met deze verhaallijn lukt.
  Maar we wachten af.

  En ik ben heel benieuwd hoe het veder gaat met het huwelijk van Lucas en Menno.
  Ik heb de interviews van de afgelopen dagen gezien en ik blijft het erg vaag vinden allemaal.
  Acteurs zeggen altijd dat ze niets mogen vertellen over het verloop van de verhaallijn.
  Maar als Dave inderdaad geen vaste rol heeft.
  Dan weet iedereen toch al hoe het afloopt.
  In een scheiding op ze minst.
  Vaag heel vaag.
  Ben en blijf heel benieuwd of Dave niet toch blijft..
  Er zijn te veel dingen die raar zijn voor een gewone gastrol dan wel niet bijrol
  Het meest opmerkelijke is natuurlijk dat dit de eerste gastrol is die zo lang blijft plakken en nu zelfs getrouwd is.
  Maar we gaan nu natuurlijk een verhaallijn krijgen met Menno’s geheim er in verwerkt.
  enzo.
  Maar ook hier wordt het afwachten geblazen.
  En heel hard hopen dat de schrijvers Menno net zo leuk vinden als wij.
  En op die manier hopen dat hij blijft.

 23. Maandag 10 Februari

  Lorena ziet een toekomst met Stefano al helemaal voor zich. Maxime misbruikt Noud om Vincent aan zich te binden. Nuran is het opdringerige gedrag van zowel Bing als Aysen meer dan zat en stelt een daad. Lucas drinkt te veel.

  Bron: TVGids.tv

  1. Zie je dat bedoel ik al dus, Lucas komt bezopen thuis Menno natuurlijk boos. Lucas en Menno zijn te snel in het huwelijks bootje gestapt, dit word dus uiteindelijk niks.

   1. Het blijft een soap dus dan zullen er altijd problemen zijn. Die zie je in vrijwel elk huwelijk. Betekent niet meteen dat ze gaan scheiden. Het verhaal kan ook zijn dat ze ondanks al het drama toch bij elkaar blijven.

    1. En het is precies wat de schrijvers willen dat wij gaan denken…dat ze weer snel uit elkaar gaan. Maar juist doordat ze zo verschillend zijn, zijn ze een interessant koppel voor in een soap…continu de vraag ‘gaat het goed of niet?’. Ik ben er meer en meer van overtuigd dat dave een vaste rol gaat krijgen, hij heeft nog steeds opnames en binnenkort zit hij al een jaar in de soap. Ik denk dat ze ondanks al het drama toch bij elkaar blijven. De liefde spat echt van het scherm, dat heb ik nog niet veel vaker gezien bij andere stellen :).

 24. Komt Nick nog terug? Op zijn valse paspoort (Roland Verkerk) stond namelijk dat het 14 februari 2014 (VALENTIJNsdag) zou verlopen.

 25. Ongelooflijk wat is Sjors toch een dom en irritant mens. Altijd het beter willen weten, mensen vertellen wat ze moeten doen… bah!

  Ik denk trouwens dat het huwelijk van Lucas en Menno niet lang stand zal houden. Waarschijnlijk door schuld van Menno. Hij heeft iets (psychisch?, gewelddadig?), zijn broer refereerde daarnaar voor de bruiloft. Hij zei iets in de trant van “heb je er helemaal geen last meer van?” En menno reageerde met een gehaast nee.

 26. Zo te zien heeft Bing wel een gevoelige snaar bij Lucas geraakt dat Menno hem heeft getemd. Dat wil Lucas natuurlijk niet helemaal en vindt hij het nodig om de boot van Ludo te stelen met alle gevolge van dien. Als het Tim is wat ze raken vind ik Tim wel een ongelukkige jongeman hoor. Eerst krijgt hij een flinke klap op zijn hoofd van de dealer van Sjoerd waardoor hij in coma raakt en nu een concentratie probleem heeft. Vrijdag wordt hij denkelijk geraakt door een boot.

  Ik moet Flappie helaas gelijk geven. Sjors begint me ook een beetje op mijn zenuwen te werken. Vooral gisteren. Of zij kan bepalen dat Sjoerd en Wiet hun relatie moeten stopzetten vanwege Rikki. Nee. Toegegeven het is geen goede tijd om dit nu te zeggen, maar iedereen vindt maar dat ze rekening moeten houden met Rikki. Hield Rikki vorig jaar rekening met de gevoelens van Sjoerd? Ze maakte het uit met Sjoerd en diezelfde avond dook ze met Tim het bed in. Dus waarom zou Sjoerd nu rekening met haar moeten houden? Heeft zij ook niet bij hem gedaan. Dus laat die bom nu ook maar bij haar vallen.

  Rik die uiteindelijk weer normaal gaat doen en het uiteindelijk nu wel in ziet. Nu is het alleen Nuran die niet wilt scheiden. Ben blij dat Rik nu verstandig is geworden en heeft ingezien dat zo een huwelijk niet kan werken. Dit is het beste voor hun alle twee. Rik kan zijn tijd gaan uitzitten en Nuran heeft nog een toekomst. Ook ik ben erg benieuwd hoe ze het met de verhaallijn van Rik gaan doen. Ik zeg al meerdere malen als ze het realistisch willen maken moeten ze Rik die 15 jaar geven. Misschien kan hij nog door goed gedrag wat jaren ervan aftrekken maar het ziet er nu niet goed uit voor Rik. Anders niet voor GTST want dan gaan ze het weer ongeloofwaardig maken.

 27. Noud vindt het niet leuk als hij Vincent met Aysen ziet, waarschijnlijk omdat hij haar leuk vindt.
  Toen ze de moord op Mike onderzochten in de hangar dacht ik al zoiets te zien.

 28. als Rik de 15 jaar niet hoeft te zitten, wat ook in gtst een lange tijd afwezigheid betekend,
  zou hij nog vrij kunnen komen op vormfouten. zou ook n og eens dicht bij de werkelijkheid kunnen liggen,
  hoe vaak gebeurd dit in reallife niet!!!

 29. Ik wil nou wel eens weten of Menno blijft of niet. Lucas keek zo raar toen Bing zei dat Lucas eindelijk getemd leek. Volgens mij had hij zoiets van: Nu gaat mijn leven saai worden. En dat wil hij niet. Menno vind ik persoonlijk ook nogal saai.

  Ik hoop dat Tim in orde is. Anton en Bianca komen natuurlijk weer nader tot elkaar tijdens het zoeken naar Tim.

 30. Ik denk dat het huwelijk tussen Lucas en Menno uiteindelijk stuk loopt. Lucas wil natuurlijk vrij blijven met bepaalde dingen, Menno gaat daar zeker over klagen en dat gaat Lucas zeker weten irriteren!

 31. We vroegen ons allemaal een aantal dingen af. De verhaallijn van Rik en nog steeds geen foto van Menno. Er is een antwoord op.

  Na veertien seizoenen Goede Tijden Slechte Tijden hangt Ferri Somogyi de rol van Rik de Jong aan de wilgen. We blikken met de acteur terug op de afgelopen soapjaren en natuurlijk kijken we ook vooruit.

  Bron: RTL Late Night.

  Ik weet natuurlijk niet hoe betrouwbaar dat programma is. Ik denk alleen niet dat ze zulke dingen zomaar gaan publiceren. Het is nog even afwachten. Dus hoe het er nu naar uitziet komt er een plek vrij voor Menno.

 32. Stefano ging de rechters toch omkopen? Blijkbaar werkt het niet want Ferri Somogyi vertrekt uit de serie. Zie de Facebook en Twitter van RTL Late Night. Daar zal hij vanavond te gast zijn om over zijn vertrek te vertellen.

 33. Ferri verlaat GTST!
  Het is bevestigd!

  Zie: gtst.headliner.nl
  Daar staat het als je dat artikel leest staan daaronder meerdere goede bronnen!

 34. Als ik de spoiler van vrijdag zie en de spoilers van volgende week zie en de shortie van morgen, denk ik dat Tim zelfmoord gaat doen of weg loopt van huis. Zo’n vermoeden krijg ik als je dat van morgen bij dat van de shortie samen ziet.
  Het blijft natuurlijk spannend, we zullen zien

 35. Heel jammer dat Ferri stopt , maar ik had het wel zien aan komen.
  Nu nog de vraag gaat hij de bak in of gaat hij als nog dood.
  En er is weer een plekje vrij in de cast.
  Wat mij betreft een plek voor Menno.
  Ondanks dat iedereen zegt dat Menno maar een tijdelijk rol heeft.
  Zijn er te veel dingen die opvallend zijn voor een tijdelijke rol.
  Wat mogelijk zou kunnen (zeg niet dat het zo is) is dat zijn rol inderdaad tijdelijk was.
  Waar dat door het vertrek van Ferri er ineens een plekje over is.
  Die hij zou kunnen in vullen.
  Voor ons leuk en voor de schrijvers handig want die hoeven niet op zoek naar een nieuwe acteur of actrice.
  Maar mogelijk wordt of de plek van rik wordt opgevuld en zo ja door wie ook snel duidelijk.
  Er is weer een klein beetje hoop dat ze Menno als nog toe voegen aan de serie.
  We wachten af.

 36. Ooh nee zag de reclame van RTL late nicht dat ferry er uitgaat.. Snik snik.. (Als dit waar is!)
  Ik zag de shortie van de aflevering van morgen, wat gaat Anton daarin te keer tegen Tim zeg niet normaal. Ik vind Tim de laatste tijd echt een zeur maar wat Anton allemaal eruitkraamt gaat echt te ver. Kan ik dan weer zo boos om worden!
  Als er daarna een droevige scene komt van Tim zit ik vast weer met tranen in m’n ogen op de bank haha.

 37. Dinsdag 11 februari:

  Anton geeft Tim bij de politie als vermist op. Menno is bang dat de nachtelijke levensstijl van Lucas tussen hen in komt te staan. Bing en Aysen zijn het oneens over hoe ze Nuran moeten helpen. Jef is geschokt door hoe hij Nuran in de Koning aantreft.

  Gaat lekker allemaal :’)

 38. Wat loopt deze site eigenlijk achter met nieuws. Want het bericht dat ferri GTST uit GTST is gestapt is allang bevestigd door RTL..
  Naar hier staat nog niets..

 39. Ik heb net ook de shortie bekeken van morgen. Toegegeven dat Anton te ver gaat met sommige woorden, maar Tim is nu ook niet bepaald aardig tegenover zijn vader. Dan heb ik het niet over het vreemdgaan van Anton, maar over dat Anton een nacht in de cel heeft moeten doorbrengen door de leugens van Bianca en Tim. Dat ging wat te ver vind ik. Hij heeft haar nooit geslagen, dat hebben zij ervan gemaakt.

 40. ohh jee ohh jee ik heb de aflevering van vrijdag al gezien en wat een drama weer zeg.
  Zonder te veel te verklappen ik vrees dat de dagen van Tim ook zijn geteld.
  Als je de aflevering ziet plus de spoilers van dat Anton de 11 feb Tm opgeeft als vermist bij de politie.
  Oehhhh als die dan nog leeft wordt het een heel ongeloofwaardig verhaal.

   1. ben het met vlinder eens . het zou ongeloofwaardig zijn als tim het overleeft. heb de aflevering van vr ook al gezien en een aantal spoilers hier op vooruit dan lijkt het er echt op dat tim het niet overleeft.

 41. Net aflevering van morgen en overmorgen gezien. Mag toch hopen dat Tim nog leeft volgende week nu net Sjors voor Tim wilt gaan. Zou heel sneu zijn allemaal als hij het niet overleeft. Denk dat er een aantal kijkers minder zijn voor GTST dan.

 42. Ook voor de familie Bouwhuis zou dit dan de nekslag zijn, alweer een zoon/broer verloren na Edwin. Als Tim uit GTST zou gaan, dan zou hij Meerdijk verlaten en naar zijn moeder gaan en niet overlijden.

  1. esther spoilers verder lezen op 11 feb wordt hij pas als vermist opgegeven en 7 feb gaan anton en bianca pas op zoek naar hem terwijl hij vanaf 31 jan al in het water ligt. nogmaals als hij dan in leven zou blijven zou het erg ongeloofwaardig overkomen

 43. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat iemand Tim inmiddels al heeft gevonden en zich over hem heeft ontfermd….en dat wij dat als kijker (nog) niet te zien krijgen. Spannend in ieder geval!

 44. Ik kan me eerlijk gezegd ook niet voorstellen dat ze nog een zoon van Anton laten overlijden…een beetje te veel, too much voor de familie Bouwhuis…..maar ja….we zullen zien…

  1. Nee inderdaad ik denk ook niet dat hij komt te overlijden, maar inderdaad dat iemand hem heeft gevonden en dat Tim niet terug wil naar huis (ofzo). Haha in ieder geval ik hoop dat dit zo is en verder niks met Tim aan de hand is.

 45. Maandag 10 februari:

  Lorena ziet een toekomst met Stefano al helemaal voor zich. Maxime misbruikt Noud om Vincent aan zich te binden. Nuran is het opdringerige gedrag van zowel Bing als Aysen meer dan zat en stelt een daad. Lucas drinkt te veel.

  Dinsdag 11 februari:

  Anton geeft Tim bij de politie als vermist op. Menno is bang dat de nachtelijke levensstijl van Lucas tussen hen in komt te staan. Bing en Aysen zijn het oneens over hoe ze Nuran moeten helpen. Jef is geschokt door hoe hij Nuran in de Koning aantreft.

  Woensdag 12 februari:

  Om Tim terug te vinden, gaan Sjors en Sjoerd flyers ophangen. Tim geeft aan Willem toe dat niemand hem nodig heeft. Wiet doet er alles aan om het conflict met Rikki niet uit de hand te laten lopen en maakt een heftige keuze. Anton raakt teleurgesteld wanneer hij toenadering zoekt tot Bianca.

  Bron: TVGids

  1. erg ongeloofwaardig hoe het nu met tim verder gaat hij wordt maandag niet gevonden als ze willen dat hij blijft leven was dat locischer geweest. heb de aflevering al gezien.

   1. Waarom ongeloofwaardig? We krijgen maandag niet te zien dat hij gevonden wordt, maar dat betekent niet dat deze Willem hem niet al gevonden heeft. We krijgen het alleen nog niet te zien om de suggestie te wekken dat hij dood is.

 46. God.. wanneer houdt het eens op met Rikki. Waarom laten de schrijvers niet wat rust om haar heen dan haar als een onuitstaanbaar mens neerzetten nu omdat ze haar zin niet krijgt. Het zou leuk zijn als er eens wat goede vriendschappen overblijven. Ik vond Wiet, Sjoerd en Rikki wel leuk bij elkaar.

  Ook een beetje jammer dat er meteen problemen vormen rondom Lucas en Menno.
  Bijna geen goede tijden te vinden op dit moment.

  1. Van mij mag Rikki ook een leuke verhaallijn hebben. We leren haar nu kennen als een onuitstaanbare persoon met haar gedrag. Ik denk dat de schrijvers ons goed duidelijk wilt maken hoe het in werkelijkheid gaat met onuitstaanbare personen en daar moet de personage Rikki daarmee ontgelden van de schrijvers. Daar in tegen vind ik wel dat Robin heel goed Rikki speelt. Ik ben wel bang dat nu Ferry eruit gaat uit de serie dat nu Rikki ook eruit geschreven wordt want er is nu geen verhaallijn meer voor Rikki. Dat zou ik heel erg jammer vinden want Robin is mijn favoriete speler. Ik hoop stilletjes dat ik nog van haar lang kunt genieten. Dus Robin gaat a.u.b. nog niet eruit uit GTST… Dat wil ik absoluut niet..

   Vraagje? Wie heeft de dvd box van Goeden tijden Slechte tijden van Seizoen 21 in bezit? Ik heb hem ook recentelijk gekocht. Er staat dat er 20 DVD’s in de box zitten. Maar als ik de box bekijkt lijkt het wel dat er minder dvd’s inzitten. Wie kunt mij de indeling vertellen of dat zo is? Alvast Bedankt!

 47. Ja, Rik verlaat GTST, eigenlijk vindt hij zich te goed voor deze prachtige soap, denkt dat hij veel meer kan.
  Dat dacht hij een tijdje geleden ook. Ging naar USA, dat werd helemaal niets. nu gaat hij het weer proberen.
  Beetje last van hoogmoedswaanzin. dit gaat hem weer niet lukken, hij is om te beginnen veel te klein, heeft geen nek, is TE gespierd, bij de vorm van zijn lichaam. Heeft geen opleiding, is maar een redelijk acteur.
  Vergelijk hem eens met Stefano, groot talent, veel rollen gespeeld, goed acteur, te goed voor GTST.
  Het niveau wat spelers betreft in GTST ging even wat beter, nu gaan we weer terug naar 10 jaar geleden.
  Rikkie mag blijven, talent. Vincent is helaas tijdelijk, maar een groot talent. Tim ook tijdelijk, groot talent.
  De nieuwe Bianca, vreselijk, moet nog veel toneellessen volgen. Sjors ook een goede actrice.
  Al jaren schrijf ik dat Nina nog wel een paar jaar naar de toneelschool mag, voor mij is zij niet om aan te zien.
  Over oudjes geen klachten. Jammer dat de tijdelijke personages, die erg goed zijn, weer snel verdwijnen.
  Ja, voor mij is Nina de slechtste van allemaal. Wat zou het geweldig zijn als deze rol zou worden overgenomen door een actrice met ervaring!
  Er zullen mensen zijn die het niet met mij eens zijn, oké, vrije meningsuiting. Ik ben met het toneel opgegroeid, moest vanaf 12 jaar met mijn moeder mee naar de Koninklijke Schouwburg te Den Haag, met plezier! Ik heb prachtig toneel gezien en genoten. De beste acteurs van Nederland gezien. Dus een beetje ervaring heb ik wel.
  Daarom durf ik dit te schrijven.

 48. Ik begrijp Stefano en Lorena alle twee. Stefano wilt geen relatie omdat hij teruggaat naar New York. Alleen zo zei hij het niet meteen tegen Lorena, dus kan ik me haar reactie wel voorstellen dat ze zegt “leg het geld maar op het kastje”. Ik vind wel dat Lorena met heel Meerdijk het bed induikt.

  Ja hoor het is bijna zeker dat we een incest verhaallijn gaan krijgen. Ik ben er geen voorstander van, maar het moet wel die kant opgaan om ervoor te zorgen dat Maxime eens de waarheid gaat vertellen. Je begint nu al te merken dat Vincent Nina ook meer dan leuk gaat vinden. Ik vind het wel geen leuke verhaallijn. Mag voor mij snel ophouden.

  De Bouwhuisjes: Dat Bianca Anton even toe laat is noga logisch. Ze hebben samen Edwin verloren delen dat verdriet, dus Tim zijn reactie naar Bianca toe was erg overdreven, en daar had Anton gelijk in daar mocht hij wel zijn excuses voor aanbieden. Dan de ruzie tussen vader en zoon. Anton heeft gelijk wat betreft die hele nacht in de gevangenis zitten door een leugen. Zoiets doe je niet. Hoe kwaad je ook bent, maar dan die woorden van Anton tegenover zijn zoon niet normaal. Anton is natuurlijk ook gekwetst door Tim en pakt hem met de juiste woorden heel erg terug. Want wat Anton allemaal zei zo voelt Tim zich ook. Je weet niet of Anton dat meent of niet. Ik denk ergens wel. Zoiets zeg je niet tegen je zoon. Dat gaat veel te ver, ik kan me best voorstellen dat je dan zelfmoord wilt plegen.

  Dan dat hele bootverhaal. Het begint er inderdaad erg op te lijken dat we een Simon verhaallijn gaan krijgen. Alleen dan niet met geheugenverlies. Heb ik echt geen zin in. Niet echt origineel bedacht van de schrijvers.

 49. bij wikadepia staat bij dave mantel menno kuiper zag ik gister geen bijrol meer maar hoofdrol. Weet niet echt betrouwbaar . Heb daar wel verder zitten snuffelen je kan de tekst inderdaad aanpassen je moet je daarvoor wel registeren en aanmelden je bron moet wel kloppend zijn anders wordt je per direct verwijderd.

  1. Wita iedereen kan Wikipedia aan passen.
   Dit is wat ik las op de Facebook pagina van gtst. iemand vroeg hoe het zit met gastrollen en vaste rollen en waarom Menno en Stefano er niet in zitten.

   Dit was de reactie(wel vreemd dat dit bericht echt van gtst zelf lijkt te komen terwijl als je de vraag per mail steurt krijg je een duidelijk antwoordt dat ze dat niet mogen zeggen.)

   GTST Beste Jenny, bedankt voor je vraag. Op dit moment hebben Stefano en Menno geen vaste rol in Goede Tijden. We wensen je veel kijkplezier! Groet, GTST.

   Gek als dit bericht echt van gtst is.
   kijk zelf anders even op de facebook pagina van gtst en dan bij de berichten dat daar zie je het staan.

   1. die pagina van gtst face book is een fanpagina wordt door een ander beheerd staat los van gtst heb dat wel eens nagevraagd bij de readactie. dat is het zelfde als de pagina van lucas en menno. ik houd het toch op wikipedia heb daar tot nu toe alles gevonden wat klopte

  1. Niet doodgevaren, hij is niet dood en gaat niet dood. Hij wordt ontfermd door een man die hem uit het water ” blijkbaar ” heeft gered, ene Willem.

 50. Ik wil even wat kwijt.

  Tim die het water in loopt als het zo koud is en ook nog eens wordt overvaren door Lucas en Bing en dan vervolgens tot en met dat ze hem vinden in het water licht ja hoor.
  En dan nog leven. gtst geloof je het zelf.
  Geloofwaardiger was het geweest als wij in de uitzending van maandag zien dat Tim uit het water wordt gewist door die ene willem. (wat wij overigens niet zien)
  Dan zou het nog kunnen. ook niet echt geloof waardig maar toch.
  Maar dit op deze manier nee sorry dat kan echt niet.
  Zeker omdat wij Tim pas rond 10 feb pas LEVEND in de spoiler staat.
  Als dit echt was geweest ( wat het natuurlijk niet is) had dit onmogelijk gekund levend.
  De zee in lopen met de temperatuur van het rond het vries punt ben je zeker na een half uur dood aan onderkoeling en als je dan ook nog wordt overvaren nee.
  Dat kan echt niet.
  Ik werk in de zorg en weet dat je vrij snel dood gaat aan onderkoeling en verdringing dus dit kan niet.
  Jammer gtst dit hadden jullie echt wat geloofwaardiger moeten maken.
  Ik snap dat ze dit doen om het spannend te maken van gaat hij dood ja of nee.
  Maar dit.
  Veder hoop ik niet dat deze willem de rol van rik over neemt.
  Ik hoop dat Menno de plek van rik gaat opvullen.
  Al hoewel ik daar niet zeker van ben.

  Wikipedia is zeer onbetrouwbaar.
  Iedereen ook ik zou dat aan kunnen passen.
  Er staat nu dat de rol van Menno een hoofdrol is geworden.
  Maar ben bang dat een een of andere grapjas dat gedaan heeft.
  Natuurlijk hoop ik dat dat iemand van gtst is die dat gedaan heeft, maar denk het niet.

  1. Wie zegt dat Lucas en Bing hem geraakt hebben? Er dreef ook een stuk hout in het water. Het is goed mogelijk dat men alleen de suggestie willen wekken dat ze Tim geraakt hebben met die boot. En dat we verder niets over Tim hebben gezien, betekent niet dat hij dagen in het water ligt. Die Willem zal hem wel snel gered hebben. Alleen zien wij het niet om het spannend te houden (voor de mensen die geen spoilers lezen).

  2. Misschien wordt Tim wel gelijk nadat hij gevallen of overvaren is gevonden. Dat weten we niet.
   Het is trouwens donker als Tim in het water liGt en niet liCHt 😛

 51. Sorry hoor maar Anja jij bent wel erg uit de hoogte. Ik heb ervaring dus ik weer waar ik het over heb. Doe normaal, marly acteert heus niet slecht anders had ze de rol van nina toch niet zo lang gehad en was ze niet gevraagd om in de film en serie verliefd op ibiza te spelen.
  Oke het je mening prima! Maar jij hebt altijd iets te klagen over het acteerwerk in gtst of over de verhaallijnen. Als je het irriteert kijk dan niet, en ga niet klagen hier op dit forum en dan doen alsof jij het allemaal beter weet

 52. Anja het is natuurlijk prima dat jij jou mening heb.
  Maar de manier waarom is misschien niet handig.
  Jij bepaalt zelf of je wel of niet kijkt naar gtst.
  En als je het niet goed vindt kijk dan niet.
  Maar goed het is jou mening.
  Al de acteurs en actrice van gtst worden goed gescreend en moeten allemaal auditie doen.
  Geloof me maar dat als een acteur of actrice niet goed genoeg is dat ze dan echt niet worden aan genomen voor die rol.
  Soms zijn ze maanden bezig om een acteur of actrice te vinden en komen er meerde acteurs of actrice auditie doen voor de zelfde rol.
  Dat jij iemand niet leuk of goed vindt is jou mening.
  Anja begrijp me niet verkeerd ik zeg dit niet als aanval of zo.
  Maar dit is mijn mening.
  En nogmaals dat mag.
  Maar het is niet zo.
  De acteurs en actrice zijn allemaal goed.
  Of goed genoeg.
  Om in de soap te spelen.
  Ze leven zich gewoon goed in in hun personage.

  1. Ik ben blij dat meerdere mensen hun beklaag doen over Anja. Toen ik dat stukje las wilde ik er eigenlijk meer opzetten dan alleen maar dat Tim Vincent vaste rollen waren, maar deed het niet. Ik was een beetje bang dat ik de enige was.

   Jullie hebben allemaal gelijk wat haar betreft. Ze is alleen maar negatief over GTST. Alles wat ze hierop zet moet er altijd wel een negatief stukje inzitten. Geen idee waarom Anja er nog naar kijkt. Misschien om ons lastig te vallen met haar commentaar. Misschien vindt ze het leuk om reacties te krijgen op haar tekst. Aan de ene kant denk ik gewoon negeren, maar andere kant heb ik ook zoiets ze is zo negatief over de acteurs dat ik ook het gevoel heb om hun te verdedigen.

 53. De spoilers van Donderdag 13 Februari is bekend! 🙂

  Donderdag 13 Februari:
  Lucas schrikt wanneer er nieuwe feiten over de bootdiefstal boven water komen. Anton verwijt Aysen slecht onderzoek wat betreft Tims vermissing. Als Tim wil vertrekken, biedt Willem hem een laatste maaltijd aan. Maxime en Vincent zijn het niet eens over de verbouwingsplannen van Toko.

  Ik wou net ook al kijken of er van Vrijdag 14 Februari ook opstond maar kan het niet vinden 🙁
  Maargoed misschien vindt iemand anders het wel.

  Bron:
  http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/10678976

 54. hoi anja, ik zie toevallig ook je reactie staan, en zit rik helemaal af te kraken kwa uiterlijk, dat hij te klein is en geen nek en te gespierd. kun jij dat beoordelen? volgens mij ben jij je roeping mis gelopen, regiseur?
  volgens mij is owen wilson ook niet moeders mooiste met zn schots en scheve neus, en melissa mccarthy is ook niet bepaald de slankste met een mooi postuur. En rete goed zijn ze met goede films.
  maar jij hebt zeker je leven lang altijd het zelfde gedaan kwa werk, jij was nooit toe aan een nieuwe uitdaging en bent nooit ergens afgewezen met een sollicitatie?
  en daarbij, heb jij onlangs nog een kopje koffie met hem gedronken dat je zo op de hoogte bent? misschien is hij wel ontslagen bij gtst, willen ze er een nieuw verhaal in maken met nieuwe personages?
  zo en dit is mijn mening 😉

 55. Ben het helemaal met de rest eens.
  Wil nog even iets kwijt.
  Anja probeer met beide benen op de grond te blijven staan.
  En laten we respect hebben voor elkaar.
  Voor elkaars mening, maar vooral voor elkaar.
  En daar hoor het afkraken van mensen ( DIE JE NIET EENS PERSOONLIJK KENT)
  Niet bij.
  Laat iedereen in zijn of haar waarden.
  En oordeel niet over mensen die je niet kent.

 56. Maandag 10 Februari:
  Lorena ziet een toekomst met Stefano al helemaal voor zich. Maxime misbruikt Noud om Vincent aan zich te binden. Nuran is het opdringerige gedrag van zowel Bing als Aysen meer dan zat en stelt een daad. Lucas drinkt te veel.

  Dinsdag 11 Februari:
  Anton geeft Tim bij de politie als vermist op. Menno is bang dat de nachtelijke levensstijl van Lucas tussen hen in komt te staan. Bing en Aysen zijn het oneens over hoe ze Nuran moeten helpen. Jef is geschokt door hoe hij Nuran in de Koning aantreft.

  Woensdag 12 Februari:
  Om Tim terug te vinden, gaan Sjors en Sjoerd flyers ophangen. Tim geeft aan Willem toe dat niemand hem nodig heeft. Wiet doet er alles aan om het conflict met Rikki niet uit de hand te laten lopen en maakt een heftige keuze. Anton raakt teleurgesteld wanneer hij toenadering zoekt tot Bianca.

  Donderdag 13 Februari:
  Lucas schrikt wanneer er nieuwe feiten over de bootdiefstal boven water komen. Anton verwijt Aysen slecht onderzoek wat betreft Tims vermissing. Als Tim wil vertrekken, biedt Willem hem een laatste maaltijd aan. Maxime en Vincent zijn het niet eens over de verbouwingsplannen van Toko

  Vrijdag 14 Februari:
  Anton en Bianca gaan zoeken op de plek waar het laatste levensteken van Tim gesignaleerd is. Nina denkt te weten van wie ze een mooi valentijnsboeket heeft gekregen. Aysen probeert Menno te bereiken, maar Lucas eist alle aandacht van Menno op.

  Bron: TVGids

 57. Ik hoop dat ze zijn jas vinden en dat Anton even wakker word geschud over wat hij gezegd heeft want wat Tim tegen zijn vader steeds zegt gaat te ver maar wat Anton allemaal gezegd heeft ging nog eventjes 10x zo ver.

 58. Wat een mooie opname van Rik en Rikki. Eigenlijk is Rikki gewoon kwaad omdat Rik haar in de steek laat. Terwijl hij eigenlijk aan zijn stervende vrouw heeft beloofd er voor altijd voor Rikki te zijn. Dat gaat nu niet. Rikki is nu wel min of meer volwassen. Ik noem het min of meer omdat ik haar niet altijd volwassen vind. Nu in deze situatie en met Bram vind ik haar wel volwassen, maar op jongens gebied vind ik haar nog echt een puber. Dat mag want eigenlijk is ze dat ook nog wel een beetje. Hoe ze met deze situatie omgaat vind ik wel weer volwassen. Het is wel goed dat ze het nu goedmaken. Wilt natuurlijk niet zeggen dat alles meteen weer goed is, maar zo kan Rik ook zijn straf gaan uitzitten.

  Menno wat intrekt in Toko haha. Hij heeft gelijk Toko is echt helemaal niks voor hem. Waar het eigenlijk op neer komt is dat Lucas niet zo goed alleen kan zijn. Als ze een appartement hebben dan is Lucas natuurlijk best veel alleen want die hoeft pas tegen de avond te werken. Toch wel lief dat Menno het in ieder geval wil proberen. Eigenlijk is het best vreemd hoe het allemaal is gegaan. Normaal als je gaat trouwen woon je of al samen of je hebt al een woning uitgezocht, maar zij woonde nog een week apart.

  Dat hele Bouwhuisjes gedoe loopt echt uit de hand. Ik heb niet de aflevering van vrijdag gezien, maar wel de shortie. Ergens begrijp ik Tim zijn zelfmoordpoging wel. Hij is tot op het bot vernederd door Anton. Zoals Tim over zich zelf al dacht heeft Anton nu ook tegen hem gezegd. Anton heeft het misschien alleen maar gezegd om grenzen te stellen, maar wel met de juiste woorden. Tim begrijpt niet waarom hij nog in deze wereld rondloopt. Studie naar de klote Sjors wilt niks met hem beginnen (tenminste dat dacht hij nog). Hij voelt zich ook een slappeling. Dan die hele ruzie met Anton en Bianca. Bianca is echt door aan het draaien. Anton heeft gelijk ze voelt nog altijd iets voor hem logisch ook wel, maar dat wilt ze niet meer voelen omdat hij zijn rits niet kan dichthouden. Ze is kwaad op zich zelf dat ze nog iets voelt en reageert dit op Anton af. Sjoerd is in deze situatie nog de enige volwassen. Bianca is met van alles bezig om Anton maar het huis uit te krijgen. Dit gaat ten koste van haar eigen. Je kunt natuurlijk wel het spelletje blijven spelen van, en het huis maar niet uitgaan, maar deze situatie is echt niet goed voor haar. Het lijkt mij ook het beste voor haar totdat de scheiding rond is om te gaan verhuizen. Dan hebben we nog die hele scheiding. Die scheiding kan best sneller gaan als zij wat toegeeft. Natuurlijk gaat Anton niet akkoord met haar eisen. Ze wilt alles van hem. Dat gaat niet, dat kan hij op straat gaan leven. Ze moeten gewoon goede afspraken maken. Dan is die scheiding zo rond. Ik denk alleen dat er nooit een scheiding komt. Dat ze nader naar elkaar toegroeien door Tim. Maar dan vind ik wel dat Bianca nooit meer met zeuren als Anton weer vreemdgaat. Die zal altijd vreemd blijven gaan.

 59. Uiteindelijk is op dit hele forum maar 1 iemand goed bezig en dat is pino 🙂 # nieuwe spoilers toppie !!!!! Want daar gaat het eigenlijk om 🙂 spannend ….

 60. Maandag 17 februari:
  Wanneer Aysen de strijd met Anton aangaat, komt dit haar op een berisping te staan. Wiet is het slachtoffer van de hoge eisen die Rikki aan Sjoerd stelt. Menno´s nieuwe losse levenshouding brengt hem in de problemen. Lucas wordt bloednerveus van een nieuwtje over de verdwijning van Tim.

 61. Dat geruzie tussen Bianca en Anton begint me echt te vervelen. Bianca heeft het maar over “de jongens”. Eentje drijft nog in het water en de ander begint er genoeg van te krijgen. Ik kan me voorstellen dat de situatie thuis voor Sjoerd echt niet meer zo gezellig is, en dat hij het liefste wilt vertrekken. Bianca wilt natuurlijk niet alleen met Anton achterblijven en beloofd verbetering. Uiteindelijk geeft ze dan ook aan Anton toe dat ze gewoon doodmoe is van het geruzie en hij eigenlijk ook. Dat hij dan meteen weer denkt dat ze dan gezellig een potje “mens erger je niet” kunnen spelen gaat ook wat te ver. Bianca wilt gewoon geen ruzie meer en tolereert hem in huis, maar meer ook niet. Dat is wel niet de oplossing vind ik. Iemand moet dat huis uit. Dit houd je niet lang vol. Je kunt niet lang normaal tegenover iemand doen terwijl je hem eigenlijk niet meer moet. Nogmaals de scheiding moet zo snel mogelijk worden doorgezet.

  Rik heeft het licht gezien en gaat iedereen advies geven haha. Hij heeft alleen wel gelijk. Maxime moet naderhand eens eerlijk zijn. Maar dat gaat niet gebeuren. Vincent begint nu ook te beseffen dat hij iets voelt voor Nina. Wilt dat niet voelen omdat ze de dochter van zijn baas is en bespringt dan maar Aysen (was te zien in de voorstukjes). Ik denk dat die twee nog iets met elkaar gaan krijgen, en dat dan Maxime wel eerlijk moet zijn. Ik vind dit eigenlijk niet kunnen. Is net alsof GTST incest een goed idee vindt.

  Sjors heeft wel gelijk wat Wiet betreft en uiteindelijk geeft Wiet ook toe dat ze nu aan Rikki wilt laten dat ze een hele goede vriendin van haar is, dan kan ze natuurlijk gemakkelijk zeggen dat iets met Sjoerd heeft. Ja sorry maar een goede vriendin liegt niet. Sjoerd is dan nu wel eerlijk tegenover Rikki gelukkig. Nu hebben we in de voorstukjes de reactie van Rikki gezien. Nu zullen we natuurlijk weer gaan krijgen dat Rikki een drama queen is en dat haar reactie overdreven is niet te terecht. Qua jongens ben ik geen Rikki fan hoe ze Sjoerd heeft behandeld dat was echt niet leuk. Sjoerd had helemaal niet in de gaten hoe Rikki zich voelde. Rikki laat een gigantische bom vallen dat ze verliefd was geworden op Tim. Sjoerd had nog iets van: “zoiets kan gebeuren laten we erover praten”, maar dat ging al niet meer want Rikki was al het bed ingedoken met Tim. Naderhand komt ze er na een jaar uiteindelijk achter dat Tim een uitvlucht was en wilt ze Sjoerd weer terug. Zo werkt dat niet. Dat is ook wat ik bedoel erg onvolwassen gedrag op jongens gebied. Terug op haar reactie in de voorstukjes meer dan terecht. Rikki heeft gevraagd aan Wiet of ze verliefd is op Sjoerd. Nee was het antwoord. Nu krijgt ze ineens te horen dat het wel zo is. Niet van haar beste vriendin zelf nee van haar ex. Ja Wiet dan ben je echt een beste vriendin hoor.

 62. De één komt, de ander gaat. Vanaf vrijdag maakt Genio de Groot in GTST  zijn entree en is de komende weken te zien in een mooie gastrol.

  Zou dat Willem zijn??

Geef een reactie