Maandag 27 januari
Lucas en Menno zijn dolenthousiast over de muzikale wereld-act die Lorena voor hen geregeld heeft. Lorena probeert deze triomf in haar voordeel te gebruiken. Wiet en Sjoerd besluiten dat ze Rikki moeten inlichten over hun liefde, maar dan komt er slecht nieuws over Rik.

Dinsdag 28 januari
Als Sjors ontdekt dat Wiet en Sjoerd een relatie hebben, wil Wiet dat ze dat geheim houdt. Nuran wordt onzeker gemaakt als ze Rik bezoekt. Bing is er getuige van hoeveel invloed Menno op Lucas heeft. Rikki staat voor een moreel dilemma.

Woensdag 29 januari
Maxime merkt dat het de verkeerde kant op gaat met Nina’s verliefdheid. Lorena laat zich niet door Lucas tegenhouden als zij achter een man aan zit. Na een vrijpartij met Aysen, snapt Vincent niet waarom Noud daar moeite mee heeft.

Donderdag 30 januari
Lorena denkt dat ze succesvol bezig is, maar komt bedrogen uit. Als Vincent weigert om een zakelijke samenwerking aan te gaan, krijgt hij Ludo tegen zich. Tim wordt op meerdere fronten gekwetst en afgewezen, toch geeft hij Sjors een teken van zijn liefde.

Vrijdag 31 januari
Bing en Lucas zoeken spanning en sensatie en ‘lenen’ daarom Ludo’s gloednieuwe speedboot. Tim kan zijn emotionele pijn niet aan. Rikki neemt een grote persoonlijke beslissing. Sjors zoekt hulp omdat ze twijfelt over haar gevoelens voor Tim.

37 comments on “Spoilers 27 t/m 31 januari

 1. Mooie Spoilers. Ik ben benieuwd wat er met Menno is dat Lucas niet mag weten last van aanvallen misschien? Sinds hij Lucas kent heeft hij er geen last meer van. Er gebeurt wat met Rik. Tja ik ben benieuwd kan haast niet wachten.

 2. ben ook benieuwd wat Menno achter houdt voor Lucas. Kan me nog wel 3 dingen terug halen 1 het moment van Lorena en Lucas dat Menno incheckte bij de rozenboom er was bij het hotel niets bekend over hem wel via vindie.nl daar stond ook bij Niels kuiper betrokken bij ???? 2 Het moment dat Lucas Menno vertelt over Edwin. Lucas vroeg daarna aan Menno of hij ooit een grote liefde had gehad of meerdere Menno antwoorden dat kan altijd later nog en lachte daarbij heel geheimzinnig 3 Het vrijgezellen feestje dat Menno wel eens samen heeft gewoond met een vrouw en gister het moment met zijn broer Roel hij zei Bruid en dat Menno daar heel nadrukkelijk achteraan zei Bruidegom. Bas Muijs vertelde vandaag in rtl boulevard over het huwelijk zijn tijd bij gtst daarvoor ook kwam daarin naar voren dat hij maar tijdelijk terug komt.

 3. Vanavond gaat Robin aka rikki gaat vanavond een schokkende onthulling doen over GTST in RTL late night!

  Was daarnet in de reclame

  1. Dat valt nog te bezien als je twitter volgt weet je dat het over een bepaalde ziekte gaat waar Robin indirect ook mee te maken heeft.

  1. Waar hij of zij het vandaan haalt? De duim. In de eerste week van februari wordt Stefano nog gewoon genoemd (Lorena zit achter hem aan, waarschijnlijk om zijn geld).

 4. Heftig verhaal van Robin Martens.. pffff absoluut een dapper en sterk meisje en heel moedig dat ze het nu verteld.

  Voor degene die het niet hebben gezien: Robin heeft tussen haar 4e en 11e leukemie (kanker) gehad met alle nare gevolgen vandien..

     1. Heb ze alleen maar even bekeken in de winkel. Gids niet gekocht. Maar wat er o.a. gebeuren: Lucas wil dat Menno bij hem komt wonen in Toko. Maxime blijkt de nieuwe eigenaar van Toko te zijn en niet iedereen is daar blij mee. Lorena gaat dus achter Stefano aan. Lucas gaat bang naar Bing toe als hij hoort dat Ludo erachter is gekomen dat zijn speedboot tijdelijk weg is geweest. En Tim lijkt spoorloos verdwenen…

 5. Beetje laf van Lorena om te stelen van Laura vind ik. En al helemaal laf van haar om haar moeders dood te gebruiken. En dan ook nog kwaad worden op Laura als zij Lorena ervan verdenkt te stelen. Lorena kan het wel goed spelen zodat Laura haar niet meer verdenkt. Laura wilt het een beetje in de doofpot steken maar Sjors steekt er een stokje voor. Nogal logisch Laura hoeft toch niet uit haar eigen zak dat te betalen.

  Sjors Tim is denk ik al een afgelopen zaak. Sjors staat sterk in haar schoenen. Ze heeft niet tegen Tim gezegd dat het nooit iets kan worden tussen hun alleen nu niet, maar Tim blijft aandringen.

  Wat is die Nina toch een verwend nest. Ik irriteer me mateloos aan dat karakter van haar. Ze wilde sowieso niet eens met Roel wat gaan eten omdat hij rookte. Hij was sowieso haar type niet omdat hij erg saai was. Wie gaat er nu over zijn ICT werk vertellen terwijl er niemand iets van snapt. Maar ik denk dat de echte afknapper was dat hij haar gewoontjes vond. Stel je voor dat iemand Nina Sanders gewoontjes vindt. Dat is ze natuurlijk niet. Zij is speciaal ahum. Sorry maar Nina is niet knap, draagt altijd dezelfde ketting, heeft van die rare kleren aan. Geen wonder dat Vincent niks van haar moet weten.

  Bianca en Anton daar moet echt een eind aan worden gemaakt. Voor hun beide. Dit kan zo niet. Ze lijden er alle twee onder. Weet ik niet of Bianca gelijk heeft wat betreft dat Anton de scheiding expres aan het vertragen is omdat hij hoopt dat het weer goed komt. Die actie van Bianca vind ik weer erg overdreven. Zomaar iemand mee te nemen uit de kroeg en dan te zoenen op de bank. Die actie van haar leidt weer tot wat er vanavond gaat gebeuren. Als zij Roel niet had meegenomen naar huis was dat wat vanavond gaat gebeuren niet gebeurd.

 6. Blaat je hoeft niet zo te reageren tegen ikke.
  Maargoed.
  Ik ben ook benieuwd wat Menno daarmee bedoelt. Heeft hij een duister kant wat niemand weet? Of is er iets anders gebeurd waarover hij niet wil praten?

 7. Ik vind het wel leuk dat Menno een geheim heeft. Dat maakt hem geheimzinnig en dat kan nog een mooi verhaallijn op leveren. Maar ik kan niet wachten tot ik weet wat het is lol.

 8. Hier de spoilers van begin februari

  Maandag 3-2
  Bianca merkt dat Tim niet thuis heeft geslapen.
  Anton wuift haar bezorgdheid weg. Rikki heeft haar vader nodig, maar haat hem om wat hij gedaan heeft. Lucas wil dat Menno bij hem in toko komt wonen.

  Dinsdag 4-2
  Rik probeert Maxime over te halen om Vincent haar grote geheim te vertellen. Wiet is boos op Rikki: zo gaan beste vriendinnen niet met elkaar om. Sjoerd is zijn vader zat en wil het huis uit, maar Bianca wil dat niet.

  Woensdag 5-2
  Het valt Janine op dat Maxime zich steeds vaker intensief met Nina en Vincent bemoeit. Wiet voelt zich verraden door Sjoerd. Als Lorena achter Stefano aan blijft jagen, wil Laura weten waarom.

  Donderdag 6-2
  In het proces tegen Rik word uitspraak gedaan. Maxime presenteert zich als de nieuwe eigenaar van toko en dat valt niet bij iedereen even goed. Wiet kan er niet tegen dat zij als relatiebreker wordt gezien.

  Vrijdag 7-2
  Lucas rent bang naar Bing als Ludo heeft ontdekt dat zijn boot tijdelijk gestolen is geweest. Anton wordt onzeker als Bianca en hij op zoek gaan naar eventuele aanwijzingen over de verblijfplaats van Tim.

  1. Tim is vernederd door Anton, Anton heeft gezegd dat hij niks waard is, mislukkeling is, en sjors wil hem ook niet. Dus hij ziet het allemaal niet meer zitten en pleegt zelfmoord, dat denk ik

 9. Ik vind die verhaallijn van bianca en anton echt verschrikkelijk. Ik vind die nieuwe bianca verschrikkelijk en dat joep sertons voor zo een goede acteur zon kinderachtige verhaallijn krijgt met wie wel of niet weggaat.

 10. Wat ze met het personage van Bianca aan het doen zijn vraag ik me ook af. Bianca was iemand die over zich heen liet lopen door haar man. Pikte alles van hem. Ik heb gezegd dat ik hoopte dat de nieuwe Bianca wat meer pit zou krijgen. Dit is me wat teveel pit. Dat je niet meer met elkaar in een huis kan wonen en wilt scheiden prima, maar dit slaat echt nergens op. Ik weet niet eens wat hoe ze wilde dat Anton zou reageren als hij haar betrapte met Roel. Wat daar de bedoeling van is. Roel wilde al weggaan dus Anton zijn reactie was daarop ook overdreven. Dat hij daar per ongeluk Bianca in sloeg kan ook gebeuren. Maar dan dan Bianca en Tim gaan vertellen dat ze is mishandeld ja sorry slaat echt nergens op. Door Anton zijn houding tegenover de politie kan ik me ook nog best voorstellen dat de politie haar gelooft. Moet ik wel eerlijk zeggen hij heeft haar nauwelijks aangeraakt en ook nog met de achterkant van zijn platte hand. Maar ze zag er erger uit als wat het daadwerkelijk was. Ik heb ook een keertje een elleboog vol tegen mijn oog gekregen ik zag er zo niet uit, en dat was toch wat erger hoor.

  Ik vind dat Wiet eerlijk tegenover Rikki had moeten zijn. Rikki vraagt het nu aan haar en Wiet liegt recht in haar gezicht. Dan het bed opzetten met Sjoerd. Vond Wiet wel goed Rikki gaf haar inderdaad 100 hints om weg te gaan maar ze bleef maar zitten haha. Rikki gaat dan heel medelevend naar de thuissituatie van Sjoerd vragen. Dat noem ik een beetje huichelen omdat Rikki eigenlijk helemaal niet zo blij is met die situatie ivm Bram maar om aan Sjoerd te laten blijken dat ze interesse heeft vraagt ze er de hele tijd naar. Sjoerd die het er duidelijk niet over wilt hebben reageert nogal bot. Dan Wiet die daar eigenlijk op moet lachen maar verzint dan iets. Dan hebben Wiet en Sjoerd lol. Gaan ze ook nog een keertje dat liedje zingen voelt Rikki zich helemaal buitengesloten. Kan ze wel tegen Wiet zeggen dat ze haar 100 hints heeft gegeven, maar dit was toch echt al een hele grote hint naar Rikki toe misschien onbewust maar je ziet toch zo dat Sjoerd niet meer die belangstelling in Rikki heeft.

  Ik wist niet dat Bram in de huiskamer sliep? Rikki gaat toch altijd naar boven toe of zie ik dat verkeerd? Het nieuwe bed wordt opgezet in de huiskamer dus dan moeten ze dat hele bed naar boven dragen (misschien past het nog niet eens door de trap) en het dan op Bram zijn kamer zetten. Het was toch handiger geweest als het bed opgezet werd in de kamer van Bram. Maak dan een opname in een kinderslaapkamer dan komt het ook beter af want dit weer zo onrealistisch als het maar zijn kan.

  Ik vond het gesprek tussen Vincent en Maxime best goed om te zien. Dit ging nu eens niet om uit de buurt van Nina te blijven. Meer een kennismakingsgesprek dan wel richting Maxime. Hij zet haar ook een beetje op haar nummer dat ze zich erg veel met Nina bemoeit en dat die al een moeder heeft. Is ook de eerste keer dat ik Maxime heb horen zeggen dat ze inderdaad erg de neiging heeft om Nina te claimen. Dan is dit nu wel iets totaal anders. Nu doet ze het op Nina haar advies. Maxime had gerust eerlijk tegen hem kunnen zijn wat Vincent zelf betreft met Nina. Ze had toch gerust kunnen zeggen dat Nina over hem heen wilt komen en haar daarbij helpt. Misschien niet zo leuk voor Nina maar nu is het het alsof Nina niet alleen een date kan hebben. Wat betreft het kinderen krijgen, dit was wel een hele goede gelegenheid om te kunnen zeggen dat ze wel een kind heeft. Maar goed dat kan weer bij Ludo terecht komen. Ik denk wel dat Vincent gelijk heeft met dat Maxime best een goede moeder zou kunnen zijn. Toen met Amy ging het toch ook goed. Het is fout gegaan toen die weer bij haar vader ging wonen en zij vond dat Nina teveel werd voorgetrokken. Wat natuurlijk ook zo was.

 11. ik denk dat tim zelfmoord pleegt, aangezien anton hem uitscheld dat hij een mislukkeling is enzo, en omdat sjors hem niet wil ziet hij zijn leven niet meer zitten. Je ziet in een promo filmpje dat er een oranje jas in het water ligt, en Tim draagt een oranje jas. Dus ik denk dat het Tim is, omdat hij de emotionele pijn niet aan kan.

 12. Het was geen zak maar het was Tim in de promo zag je op het laatste een zak maar het was de jas van Tim dat zag je in de shortie van 31 januari

Geef een reactie