Maandag 20 januari
Noud ontdekt dat Lorena sjoemelt met het huwelijksgeld van Lucas en Menno. Nuran moet haar toekomstplannen verdedigen als Jef vindt dat ze Rik daarmee benadeelt. Wat wordt er voor Lucas achtergehouden?

Dinsdag 21 januari
Lorena raakt in steeds diepere problemen. Nina probeert Vincent te vergeten door het met een andere man aan te leggen. Bianca onderneemt de eerste stappen om Anton het huis uit te werken.

Woensdag 22 januari
Antons opvliegerige gedrag brengt hem in aanraking met de politie. Als Rikki vermoedt dat Wiet iets met Sjoerd wil, zint ze op een tegenactie. Vincent wil weten waarom Maxime zich zo met Nina bezighoudt.

Donderdag 23 januari
Lorena is niet van plan Noud te vertellen hoe diep ze in de problemen zit. Sjoerd is niet blij met zijn thuissituatie, Rikki grijpt dit aan om toenadering te zoeken. Rik stuurt een brief die Nuran flink in de war maakt.

Vrijdag 24 januari
Iedereen verzamelt zich voor een gedenkwaardige dag in Meerdijk, behalve Rik natuurlijk, want die zit achter de tralies. Als hij daar ook nog eens uit zijn dak gaat, loopt het slecht voor hem af.

154 comments on “Spoilers 20 t/m 24 januari

 1. Naar deze week heb ik uitgekeken.

  Vrijdag gaan Menno en Lucas trouwen, Rik wordt gereanimeerd, Stefano Sanders keert terug. Hier hadden ze een dubbele aflevering voor in moeten trekken!

  Ik ben super benieuwd of Rik het gaat overleven, vrijkomt of er toch (tijdelijk) uit gaat.

  1. Dit past ook nooit in één aflevering dus het zal wel doorlopen tot maandag (en misschien wel dinsdag)…i hope so! Inderdaad een super week….vooral de vrijdag :))))

  2. Het homohuwelijk wordt over twee afleveringen verteld. Vrijdag 24 januari en maandag 27 januari tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.

   Het word toch verdeeld over 2 afleveringen dat stond er al.

   1. Daar kan ik via de spoilers ook niks uitmaken. Ik denk dat het of een grap is of het komt volgende week. Misschien dat Rik in coma komt en Aysen haar kans schoon ziet om Menno om het leven te helpen en zo Rik vrij kan pleiten door het onderzoek te vernietigen.

   2. Heeft iemand het gezicht van Bing gezien in die promo? Je ziet Lucas met een lamp het water afzoeken en dat er iemand in het water ligt… En Bing staat dan met een glimlach op zijn gezicht… Doet mij maar aan 1 iemand denken die dan in het water zou kunnen liggen…

   3. hoi

    ik heb gehoord dat het meno is dat dood gaat. hij ligt in het water. je kan kijken aan het begin van gtst tijdens het liedje zie je geen foto van meno. terwijl hij langer in speel dan vincent. vincent foto zie je wel en die nieuwe bianca ook maar meno niet. ik denk dat het meno is die dood gaat en lucas wordt helemaal depri.

 2. Dat wat in het water ligt is de cocon van Martine Hafkamp die zich verpopt heeft. Dat ding heeft jaren liggen broeien en scheurt straks open en dan is iedereen op de vlucht voor het Monster van Meerdijk.

 3. Ik denk dat het huwelijk van Menno en Lucas net zo’n huwelijk wordt als die van Laura en Rutger, ook één met een dode als afloop: Menno. Ik weet het zeker, Menno gaat eruit.

 4. Cast 2014:

  Laura
  Jef
  Janine
  Rik
  Ludo
  Sjors
  Nina
  Bing
  Noud
  Lorena
  Maxime
  Lucas
  Rikki
  Wiet
  Sjoerd
  Anton
  Bianca
  Aysen
  Nuran
  Stefano
  Vincent

 5. Waarom blijven jullie geloven dat Dave blijft? Vincent zat er net een dag in en kreeg al een plek in de leader. Dit hadden ze anders bij Menno ook moeten doen.

  Dave gaat eruit: klaar.

 6. nee jij blijft dromen hoor . kijk maar bij het verhaal wat bas heeft gegeven bij rtl boulevard en dave bij ad . vincent was al bekend dat het om een vaste rol ging in plaats van mike. JIJ LET DUS NIET OP

 7. @esther of iemand die de aflevering van dinsdag al heeft gezien wat gebeurt er dinsdag tussen tim & sjors? worden ze een stel hoop het zo vind ze echt zo leuk samen. hoop dat iemand meer weet

 8. En in de aflevering van dinsdag is ook te zien dat nina noud gaat zoenen omdat ze treurt over vincent maar noud loopt gelijk weg. En ja, inderdaad! Eindelijk tim en sjors samen!

  1. Ik wordt een beetje moe van ‘Dave- krijgt een vaste rol’ gedoe. Hier zijn geen bronnen op internet te vinden. En als die er is, zie ik hem graag.

   1. twitter volgen yoshi daar is ie heel actief ook andere van gtst zeggen het. jij wil je gelijk halen maar dat krijg je niet kom jij dan maar eens met het bewijs dat hij eruit gaat op twitter is zelf door hem en ferry een foto te zien dat ze na de laatste draaidag in dec naar huis rijden en later naar de party vam gtst gingen

    1. Op twitter is hier nooit wat over gezegd. Iemand vroeg wel aan Dave of hij een vaste rol kreeg, maar daar mag hij niks over zeggen.

     Uitgesloten zaak dus, we zullen hel wel zien/horen. Al had hij zoals je zegt in dec. een vaste rol gekregen, was hij net als Vincent al in de leader opgenomen.

  1. Ze spreekt ook de voice-over van de lijf show.

   Laura heeft trouwens wel eens een lijk in het water gedumpt met iemand anders 😛

 9. Het is zo leuk, al die voorspellingen van jullie, iets zal er wel van waar zijn.

  Wat jullie allemaal zouden willen in 1 week, dat lukt natuurlijk nooit, dan zou het veel te snel gaan, helaas.

  Hoe weten jullie dat er echt een bruiloft komt? Ja, er komt even een hele beroemde dure band spelen.

  Maar wil dat zeggen dat die bruiloft slaagt?

  En nu ineens zeker weten dat het Rik is die gereanimeerd gaat worden?

  Eigenlijk lijkt het hier wel “De mol” , prima hoor.

  En toch blijf ik erbij, zo snel gaat GTST niet. Was het maar waar!

  Ik word knetter gek door die traagheid, schrijversmoeheid, bezuinigingen?

  Kom op productie, iets meer vaart erin kan best, kijkcijfers hebben jullie genoeg, ook voor de spelers is dit niet leuk. Zij lopen natuurlijk al maanden voor, maar het idee dat een ontwikkeling pas na maanden wordt uitgezonden, is voor hen en ons helemaal niet leuk!

  Aan het lijntje gehouden worden, vreselijk, we zijn geen kinderen! Het feit dat je nu makkelijk enkele uitzendingen kan missen, zonder iets gemist te hebben, spreekt toch voor zich!

  Ja in april begint het weer een beetje spannend te worden, want de Cliff begint er aan te komen.

  Alles voor de centen, zonodig met minder kijkcijfers, ik ben het zat!

  1. De geruchten zijn dat de cliffhanger begin juni is door het WK het is wel erg vroeg. Oktober/november is de 5000e aflevering.

 10. Vanavond wordt er bekend dat Menno een broer heeft. Hopelijk blijft die dan ook leuke scènes worden dat dan en heeft Nina of Wiet ook weer kans op iemand.

 11. Ik keek net rond op internet over of er iets nieuws was over GTST. Zag ik op wikipedia

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Goede_tijden,_slechte_tijden

  Ik weet dat wikipedia niet betrouwbare bron is maar er stond daarop dat Jan Henk terugkeert in GTST. Bij entrees en exit zie je Bas Muijs en dat is ook bekend gemaakt door RTL zelf. Maar dan zie je ook Joop wittenmans die Jan Henk speelt die keert terug.
  Ik weet niet of het waar is maar wou het even melden. Lijkt me niet want die voegde eigenlijk niks toe vond ik als ik naar de DVD keek van seizoen 3 of 4 of wanneer hij ook inspeelde.

   1. Ik plaatste het omdat ik dat wou delen. Ik weet niet of het waar is of dat iemand er ooit wat gehoord over heeft op tv ofzo. Maar dat lijkt me niet. Maargoed.

    Heb je al besluit kunnen nemen Richard? Of ik weer terug mag op jou forum?

     1. Ik moet me er eigenlijk niet mee bemoeien. Maargoed, ik doe het toch. Ik zit niet eens op het forum van Richard en word knettergek van jou gezeur daarover. Als Richard je niet op je forum wil, accepteer dat dan.

      Je maakt jezelf zo niet echt geliefder bij hem/zijn forum, lijkt mij zo.

     2. @Pino

      Hij leert het toch nooit! Kan je hier ook wel zien dus. Pino je mag wel is op me forum kijken hoor. Klik maar op me naam!!!!

  1. Joop Wittermans speelde in seizoen 2 en 3 de rol van Jan Henk Gerritse ;).
   En als ik jou was zal ik niet teveel aandacht schenken aan de informatie die op wikipedia staat. Die kan iedereen gewoon aanpassen.

  2. Onzin, op Wikipedia kan je van alles zetten.

   Dat Bas Muijs voor vast of tijdelijk zit, is nog niet bewezen. De telegraaf beweerde ook dat Ferry Somogy in 2008 voor vier maanden terug zou komen, maar er tot heden nog inzit.

   Ook omtrent Bas Muijs willen ze hier niet al te veel over kwijt, want dat haalt de spanning weg.

 12. Je kan het wel al bestellen op bol.com. Het staat op de 2e pagina ;).

  En verder heb ik Just Bridge gemaild en het klopt inderdaad dat de releasedatum 25 maart. Ook ligt het in de planning om de andere seizoenen ook op dvd uit te brengen :D.

 13. Wat de Redactie zegt is waar 😛

  Ik ben benieuwd of Dave Mantel en Bas Muijs een contract voor een vaste rol krijgen en hoe het met Rik gaat aflopen op de moord van Mike Brandt misschien gaat hij wel dood kan ook nog altijd. Dan hebben we Aysen nog gaat Bing, Rik of Nuran Aysen nog verraden over de moord op Danny de Jong. En dat geval in het water is het een grap of zit er echt iemand in en wie is dat op die witte boot die misschien het lijk/pop heeft gedumpt.

 14. Ik hoop echt dat Stefano voor vast terug komt. Hij is zo leuk en aangezien zowel Ludo als Maxime niet echt een goede verhaallijn hebben de laatste tijd zou het ook erg leuk zijn om de Sanders familie weer een goede verhaallijn te geven. Of Stefano die een relatie krijgt met Aysen en Aysen die dan de stiefmoeder van Lucas word.

   1. Dat bericht is inmiddels verwijderd door GTST Fanclub. Iemand beweerde van de echte GTST redactie te zijn, maar het bericht stond vol spelfouten.

  1. Misschien vinden ze wel het lijk van die vent die Ludo heeft omgekocht voor het krijgen van het AZM….ben zijn naam even kwijt. Op de site van gtst zie ik namelijk dat de verhaallijn over het AZM weer verder gaat (staat op de homepage)…

 15. Ik vind dat Nuran sterk in haar schoenen stond bij haar gesprek met Bing hoor. Bing is het nieuwe schoothondje van Rik geworden. Hij moet er nu maar voor gaan zorgen dat Nuran langs blijft gaan. Dan heb je Bing die zegt dat ze getrouwd is met Rik in voor en tegenspoed. Ik vind dat zo’n onzin. Als ze alles van tevoren had geweten, dan was ze nooit met Rik getrouwd simpel. Als ze nu alles van tevoren had geweten dan was het een ander verhaal geweest, dan wist ze waar ze aan begon nu niet. Ook wel hard van haar om te zeggen dat ze liever een dag zonder water in de bergen loopt dan dit wat ze nu meemaakt. Maar gelijk geef ik haar. Ze heeft toch geen toekomst meer met Rik.

  Rik die de wanhoop nabij is gaat Aysen gewoon chanteren. Aysen is natuurlijk niet gek en weet ergens ook wel dat hij dit doet omdat hij de wanhoop nabij is, en zegt gewoon dat hij dan maar alles moet vertellen. Krijgt hij hoogstens strafvermindering. Aysen staat duidelijk achter de keuze van haar zusje. Als Nuran niet meer verder wilt met Rik steunt zij haar erin. Aysen heeft wel gelijk dat Nuran wel snel een beslissing moet nemen. Rik moet weten waar hij aan toe is.

  Noud heeft Nina ook nog snel door. Dat ze Vincent wel erg ziet zitten. Is wat al eerder is gezegd Noud waarschuwt Nina voor Vincent omdat hij natuurlijk ook heeft gezien hoe Aysen reageerde op Vincent toen hij zonder shirt rondliep. Noud zegt het wel lekker hard “dat gaat niks worden tussen jullie”.
  Zelfs Lucas heeft in de gaten dat er iets speelt tussen Vincent en Aysen. Ik vond dat best grappig. Lucas die meende subtiel te zijn en van alles te vragen, maar Vincent had het meteen door. Lucas meteen gevraagd of hij iets met Aysen had. Vincent doodleuk nee hoor. Zie je Lucas opgelucht adem halen maar dan volgt Vincent ineens met: “we gaan zo af en toe met elkaar naar bed” haha.

  Dan Nina. Ik ben niet alleen blij dat ze Aysen en Vincent heeft betrapt omdat het echt niks kan worden tussen hun maar ook omdat ze een keer niet haar zin krijgt. Prinsces krijgt altijd haar zin nu eens niet. Want Vincent heeft geen belangstelling in haar. Dat kan toch niet wie heeft er geen belangstelling in Nina. Nou Vincent haha.

 16. Kan iemand mij helpen??
  Vroeger kwam de ene week op maandag de spoilers uit en de andere week van woensdag t/m zondag..
  Maar hoe zit dat tegenwoordig??

 17. kan iemand het stukje van rtl boulevard openen van ferry en dave. ik kan dat niet helaas ben zo benieuwd wat ze te melden hebben.

  1. heb het stukje al gelezen wordt je niet veel wijzer van wel vond ik het opvallend dat er stond lucas sanders gespeeld door ferry doedens en menno kuiper personage dave mantel ook opvallend dave had in het stukje dezelfde trui aan als wat hij vanmorgen twidderde hard aan het studeren met foto.

 18. ik heb ook naar de productie een tip gestuurd om op 1 oktober 2015 de leader te veranderren zoals de eerste leader van seizoen 1 maar dan met de acteurs van 2015 erin te doen vanwege het dan 25 jaar bestaan 🙂

  1. Ik denk dat ze dan beter een geheel nieuwe leader in de 5000ste aflevering kunnen introduceren. Ik heb het kleine vermoeden dat dit ook wel gaat gebeuren eigenlijk.

 19. Nina haar reactie op Lucas zo overdreven. Als je bereikbaar wilt zijn moet je, je gsm niet op trillen zetten. Beetje dom. Dat hele gesprek met Vincent. Hij woont daar hij mag het doen op plaatsen en met wie hij wilt. Daar heeft zij helemaal niks mee te maken. Vincent heeft wel snel dingen door. Hij had begon al een beetje te vermoeden dat ze jaloers was, en heeft haar wederom duidelijk gemaakt dat er meer als vriendschap er niet in zit. Nina die Lucas overal wil bij betrekken. Dat kun je toch ook wel zelf oplossen. Ik vind dit een beetje hetzelfde verhaal als toen met Lorena. Nina met haar grote mond dat ze Vincent echt niet meer hoeft nu zegt ze het weer, maar ze wilt hem nog altijd. Nina kennende moet natuurlijk haar zin krijgen.

  Huize Bouwhuis: ik vind het gewoon grappig daar. Niet om uit te houden voor Bianca, Tim en Sjoerd maar toch. Hoe kan Anton nu denken dat ze gezellig kunnen gaat eten. Idioot natuurlijk niet. Het is niet echt leuk voor Tim en Sjoerd om daar nu te wonen. Bianca en Anton hebben alleen maar ruzie is wat Bianca zegt de scheiding moet door worden gezet. Dat zingen vond ik best wel grappig. Ik vind alleen dat Wiet echt niet kan zingen. Ik heb er natuurlijk geen verstand van, maar wat ik hoor is vals.

  Rikki tja wat moet ik daar opzeggen. Er wordt gezegd dat ze een bro-hopper is. Ik weet dat zo net nog niet. Ik denk dat haar gevoelens voor Sjoerd nooit weg zijn geweest. Is wat ik al eerder vertelde bij Tim was het rozengeur en mannenschijn en bij Sjoerd toen niet. Tim heb ik altijd al een bevlieging gevonden van Rikki hun relatie heb ik nooit zo serieus genomen omdat ze in dat jaar dat ze bij elkaar waren altijd ruzie hadden. Iedere keer als ze in beeld waren ruzie dag erna maakte ze het weer goed. Maar dan toch vind ik ook dat de relatie tussen Rikki en Sjoerd ook uit moet blijven. Rikki heeft hem laten barsten toen hun relatie even niet goed ging. Heeft er niet eens met hem over gesproken. Nee liet meteen de bom vallen en vertelde dat ze verliefd was op Tim en dook de dag erna meteen met hem het bed in. Ik zou zo iemand niet meer eens terug willen. Nee Sjoerd en Wiet dat is beter.

  Tim en Sjors vind ik ook niet echt een leuk koppel, maar dat komt meer omdat ik Tim niet moet. Nou ja niet moet. In de relatie met Rikki dan vond ik hem echt onuitstaanbaar. Ik weet natuurlijk niet hoe hij in een andere relatie is. Hij heeft wel een punt als hij zegt dat Sjors alleen maar wilt dat het weer goed komt met Rikki zodat zij niet hoeft na te denken over haar eigen gevoelens. Sjors zegt wel dat Rikki verdrietig is vanwege haar relatiebreuk maar ook daar heeft Tim gelijk in. Ze is niet 1 keer naar hem toegekomen om met hem daarover te praten, daaruit kan hij alleen maar concluderen dat Rikki het ook best vindt. Nu komen we er natuurlijk wel achter dat Sjors ook gevoelens voor Tim heeft. Als die twee iets krijgen hoop ik wel dat hij zich anders opstelt dan in de relatie met Rikki.

 20. Ik vind dat Sjors ergens wel gelijk heeft wat betreft haar relatie met Tim. Ze kent Rikki ze woont in een huis samen met Rikki. Ze wilt Rikki niet kwetsen. Vraag ik me natuurlijk wel af of je Rikki hier echt mee kunt kwetsen maar goed. Daar gaan we weer komt Timmetje weer: “en ik dan je kwets mij wel heel erg”. Bij Tim is het duidelijk ikke, ikke en de rest kan stikken. Kan die jongen eens niet alleen maar aan zich zelf denken. Vind ik dat ondanks haar gevoelens voor Tim Sjors erg sterk in haar schoenen staat om de boot af te houden en Tim niet zijn zin te geven. Ze had hem alleen ook die morgen niet moeten bellen, en al helemaal niet thuis bij Rikki terwijl die ook thuis is. Vraag je ook een beetje om moeilijkheden. Ik denk dat Sjors haar gevoelens uiteindelijk toch niet onder controle kan houden. Je voelt wat je voelt.

  De alimentatie van Bianca: haar idee is nog niet zo gek. In Nederland is het eenmaal zo degene die het meeste verdiend moet alimentatie betalen dat is in dit geval Anton. Dat ze het hoog inzet dat zal iedereen doen je zult nooit het bedrag krijgen wat je vraagt, maar je kunt het altijd proberen. Nu kan Anton wel gaan zeuren dat het te veel is en dat hij ook nog moet rondkomen maar Bianca heeft eigenlijk niks, en dat is Anton zijn schuld. Ik kan me nog goed herinneren toen ze pas in de serie waren dat Bianca niet mocht werken, omdat ze thuis voor de jongens moest zorgen. Ik weet ook nog hoeveel moeite het Anton koste om ja te zeggen dat Bianca parttime voor Charlie’s (was toen nog Charlie’s) mocht gaan werken. Ik snap dan Bianca dat ze dan hoog inzet. Ik probeer ook nog te snappen dat ze Anton kaal wilt plukken en hem alles wilt afnemen, maar dat gaat niet. Dat is volgens mij ook niet wat ze verwacht. Is wat Sjoerd zij. Gewoon voor alles gaan en uiteindelijk 75% procent krijgen. Snap ik Sjoerd zijn redenatie van om alles gelijk te verdelen dat, dat wel zo eerlijk is. Bianca is momenteel te kwaad om dat ook in te zien. Ik denk ook niet dat ze erg gelukkig gaat worden met een vechtscheiding. Dat kan lang gaan duren. En die 2 moeten zo snel mogelijk uit elkaar.

  Lorena: Nina is zich wat druk aan het maken over met wie Vincent het doet. Is natuurlijk heel belangrijk terwijl Lorana echte problemen heeft. Hoewel ze die ook een beetje zelf heeft veroorzaakt. Bedoel ik niet dat gedoe met de bank, maar meer met het cadeau voor Menno en Lucas. Je gaat toch niet zo’n groot cadeau doen als je er geen geld voor hebt. Heeft ze op zich een goed idee om haar schoenen te verkopen voor 700 euro maar daar reageert natuurlijk niemand op. Die reactie van Nina daar moest ik wel even om lachen: “700 euro dat is een koopje” Ik moest echt lachen. Een koopje dacht ik mijn goed daar kan ik bijna 2 keer de huur van betalen. Nina is nu eenmaal rijk of ja ook weer niet schijnt. Jeff is natuurlijk de reddende engel door haar geld te lenen, maar dat is natuurlijk om het cadeau voor Menno en Lucas af te betalen en Nina wilt haar geld zien want momenteel stond zij ook rood. Ja hallo je gaat wel shoppen voor wie weet hoeveel. Als je toch weet hoeveel geld op je rekening staat houd je daar toch rekening mee. Volgens mij zijn die twee een beetje koopverslaafd.

 21. Jullie kunnen goed reageren en je ergeren aan andere maar een serieuze vraag beantwoorden lukt niet? Ik vroeg het toch gewoon netjes..

  Poging 2:
  Kan iemand mij helpen??
  Vroeger kwam de ene week op maandag de spoilers uit en de andere week van woensdag t/m zondag..
  Maar hoe zit dat tegenwoordig??

 22. 17 januari word erg
  Bing gaat bij Rik op bezoek wn. Het loopt helemaal uit de hand Rik slaat bing een paar keer
  Heb het net in de shortie morgen gezien

  Erg man

 23. Omg ik de shortie van vrijdag is best heftig met Rik zo vooral op het laatst. Hoe durft hij zijn beste vriend zo te slaan. Rik draait door en bing heeft gelijk iedereen gaat hem haten als hij zo door blijft gaan.
  Ben benieuwd naar maandag.

 24. Vandaag de bruiloft, niet dus!
  Lekker uitstellen, rekken heet dat, kijkers in spanning laten, goed voor de kijkcijfers.
  Sjors en Tim, zij ongeveer 30 jaar hij een puber van 18 jaar? Kan niet lukken, toch?
  Ja, ook ik erger mij aan al die taalfouten, zelf ben ik 61 jaar, heb tijdens de taalles altijd goed opgelet.

  Demy, werk jij voor RTL 4? Je weet zoveel, en je schrijft dat ook nog eens op? Je hebt een leuke fantasie,
  maar wil je niet meer zo uitvoerig jou ideeën hier schrijven.
  Begin aan een boek!

  Ik blijf erbij dat het uitermate traag gaat op het ogenblik, ik begrijp die schrijvers niet, wij moeten toch aan de buis gekluisterd blijven?
  In het begin van het nieuwe seizoen gaat alles redelijk vlot, om de kijkcijfers, even later stort die vlotheid in.
  Weken geleden werd er al geschreven dat Maxime haar geheim zou onthullen, omdat Nina te dicht bij Vincent kwam. Nee dus.

  Mensen die op mijn stukje reageren met” dan moet je maar niet meer kijken” , letten zelf niet op. Ja, ik let TE goed op.
  We worden allemaal in de maling genomen, oké, maar schrijf dan wel de waarheid in de spoilers.

  1. Als je echt opgelet had in de taalles zou je weten dat het bezittelijk voornaamwoord ‘jouw’ is en niet ‘jou’.

   En er is nooit door de officiële kanalen beweerd dat vandaag de bruiloft zou zijn. Er is altijd duidelijk gezegd dat dit de 24ste zou zijn. En het tempo is altijd al zo geweest hoor. Mensen kijken toch wel. Gisteren weer bijna 2 miljoen kijkers. Vroeger ging het pas langzaam. Het duurde bijvoorbeeld zo’n vijf jaar tot Helen eindelijk aan Peter had verteld dat hij haar zoon is.

   En nog iets: wie ben jij om te bepalen wat iemand hier mag schrijven? Demy, gewoon doorgaan!

  2. @Anja Nee ik werk niet voor RTL. Jij hoeft inderdaad niet bepalen wat ik hierop schrijf. Ik heb er nog nooit iemand over gehoord. Als er meerdere mensen zich eraan storen, dan hoor ik dat wel. Jij irriteert je over alles wat met GTST te maken heeft. GTST is niet meer leuk duurt te lang allemaal, kijk dan niet niet. En op dit forum irriteer je, je weer aan mij wat ik erop zet. Ik zou zeggen kom hier niet meer op, want ik blijf gewoon doorgaan. Ik ga niet stoppen omdat jij wilt dat ik stop.

 25. Rik is echt helemaal de weg kwijt, ik ken Rik zo echt niet. Ik vind het schandalig hoe de schrijvers met personage Rik loopt te klooien.

 26. Rikki die nog altijd over het gesprek Rik heen praat. Ze wilt niks meer met hem te maken hebben dus snap ik best dat ze het niet over de zitting wilt hebben. Ze vroeg op een gegeven moment aan Wiet hoe Sjoerd naar haar aan het kijken was. Eh hij keek meer naar Wiet dan naar Rikki.

  Dat het OM 15 jaar eist, dat was al bekend. Niet echt een verassing meer. Zelfs het gesprek met Nuran was geen verassing meer voor me. Rik zijn reactie daarop vind ik ook een beetje raar. Hoewel hij het misschien allemaal wat leuker wilt maken. Als hij zich goed zal gedragen kon hij bezoek ontvangen zonder toezicht. Goh daar zit Nuran op te wachten hoor. Ik ben wel benieuwd wat Nuran haar reactie was als hij een lichtere straf zou krijgen. Het is ook wat Rik vertelde. Zij wordt ook gestraft voor iets wat Rik heeft gedaan. Als ze bij hem zou blijven. Dat ze van hem wilt gaan scheiden vind ik meer dan logisch.

  Sjoerd die toch wat medelijden gaat krijgen met zijn vader, en hem wilt waarschuwen voor zijn moeder. Moet ik ook eerlijk zeggen ik vind ook dat Bianca een beetje aan het doordraaien is. Ze is gewoon heel erg verdrietig en gekwetst. Ze reageert zich nu ook al af op Sjoerd. Die kan beter weer een paar weken weg gaan en tot rust komen zodat ze een goede beslissing kan nemen over haar scheiding. Alles gelijk verdelen dat is het eerlijkst.

 27. Mijn hemel ik heb net naar de shorti gekeken. Ik kijk er normaal niet naar omdat die shorties toch best veel laten zien. Ik kan vanavond helaas niet kijken dacht kijk er even na. Wat zijn de schrijvers met Rik aan het doen. Hij is nu echt geen leuk personage meer. Hij dramt maar Nuran door om ervoor te zorgen dat Rikki zijn brieven leest. Als dat niet lukt flipt hij helemaal. En probeert Bing tot hem door te dringen dat hij met zijn houding iedereen hem gaat houden en hij slaat zijn beste vriend helemaal in elkaar. Voor mij mag Rik levenslang krijgen daag Rik.

 28. Beste mensen ik ken een vriend van de neef van de opa van de broer van de buurman van de de persoon die vincent speelt.

  Het volgende lucas krijgt als verassing dat zijn vader op de bruiloft komt. Dit is helemaal in scene voor hem gezet met een zoektocht en een nep lijk daarom lacht bing hij weet dat t een grap is als verassing is daar dan oppeens zijn vader wat voor lucas dus iets verschrikkelijks lijkt blijkt een geweldige verassing. Rik gaat uit zn dak in de gevangenis hij miet worden gereanimeerd xx groetjes thuis

 29. Hoi

  De alwetende verteller zegt daar iets heel interessants. Ik ben zelf van de gtst cast en weet alles. Immers ik speel er zelf in. Wie er raad wie ik ben krijgt 50 procent korting op zn bruiloft. In het teken van bruiloft menno lucas. Ik ga per dag tips geven. Het gaat jullie allen goed.

 30. Wederom weer erg leuke spoilers! In het bijzonder vrijdag, ben er benieuwd! Ik mis alleen Tim en Sjors, ben namelijk erg benieuwd hoe dat afloopt! Rond Janine en Ludo is het ook alweer een tijdje stil. Weet iemand wanneer de volgende spoilers bekend worden gemaakt?

 31. Idd is het op dit moment niet vlot te trekken, een week niet kijken en je hebt niets gemist.
  Tot de bruiloft blijft dit denk ik zo, maar dan gaat het vlot weer los hoor.
  Bianca valt als een blok voor Stefano, dit is een tijdje wederzijds maar dan komt Janine op zijn netvlies en oh oh
  dit wordt een heftige strijd tussen hem en Ludo.
  Menno,s broer krijgt ook een rol, ik vermoed dat hij met Lorena wat probeert aan te pappen, maar die zit flink in de nesten door haar greep uit de kluis van Laura, Laura komt hierdoor ook weer even meer in beeld, dat verdient ze ook wel na zoveel jaar trouwe dienst in gtst.
  Nina krijgt een heftige inzinking nadat ze te horen krijgt dat Vincent haar neef is en reageert dit af op Maxime, maar zoals altijd zal Maxime alles uit de kast trekken om haar nichtje weer voor zich te winnen, Janine profiteert even van de onverdeelde aandacht van Nina nu Maxime even kansloos is bij haar dochter, dit gaat flink exploderen tussen deze twee dames.
  Tussen Menno en Lukas treden grote problemen op, Lukas kan als verwend kind niet aarden in het huwelijk, serieuze Menno krijgt spijt van dit huwelijk en houdt er mee op.
  Aysen blijft tot aan de zomer zich vermaken met Vincent, Bing krijgt gevoelens voor Nuran, Nout ontmoet een leuk meisje in de kroeg, Sjors en Tim krijgen wat, Rikkie en Sjoerd ook, Wiet voelt zich weer vreselijk down en draait weer door, en Ludo zorgt weer voor de cliffhanger.
  O ja, nu Nina nog, eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee hoe het uitpakt tussen haar en haar hele familie, maar dat het flink gaat donderen zal best wel, en Anton?????????……..wat moet je deze man nu nog voor serieuze rol geven,
  misschien gaat hij zich bekeren, vindt een leuke vrouw en wordt predikant in de gemeente Meerdijk en wordt vertrouwenspersoon voor alle meerdijkers.

 32. Hey even over rik die bing in elkaar slaat,
  Die politieman die daar zit, die doet niks!!!!! Die blijft daar maar zitten
  Het zou logischer zijn geweest als die politieman rik wou pakken ofzo.
  Gr fleur (11jaar)

 33. Haha helemaal gelijk! @WietVanHoutenFan
  Rik gaat uit z’n dak en slaat Bing helemaal in elkaar, en wat doet de politie? Precies! Niks dus. Dit vind ik nogal onrealistisch, aangezien Rik de vorige keer wel gelijk weg werd gehaald bij Nuran. Naar mijn idee gebeurde daar niks bijzonders, toch?

  1. Ja het lijkt waarschijnlijk logisch dat een politieman ingrijpt,
   Maar zelf werk ik op een groep waar mensen ook uit hun plaat kunnen gaan. Dan ga je er niet als 1 persoon tussenzitten als 2 mensen ruzie met elkaar maken.
   Dan roep je versterking op voordat je je ermee bemoeit.
   Dat lijkt me ook bij de politie zo.
   Je gaat daarvoor je eigen leven niet wagen, het geweld kan dan naar de politieman gericht worden. Je roept eerst versterking op voordat je ingrijpt.

  2. Ja het lijkt waarschijnlijk logisch dat een politieman ingrijpt,
   Maar zelf werk ik op een groep waar mensen ook uit hun plaat kunnen gaan. Dan ga je er niet als 1 persoon tussenzitten als 2 mensen ruzie met elkaar maken.
   Dan roep je versterking op voordat je je ermee bemoeit.
   Dat lijkt me ook bij de politie zo.
   Je gaat daarvoor je eigen leven niet wagen, het geweld kan dan naar de politieman gericht worden. Je roept eerst versterking op voordat je ingrijpt.

 34. Verstandige keuze van Nuran. Ook goed van haar dat ze het uiteindelijk tegen Rik heeft durven te zeggen. Eigenlijk loopt ze hier al mee vanaf het moment dat ze weet dat Rik die moord heeft gepleegd. Rik is de wanhoop nabij en gaat nu tegen Nuran zeggen dat het allemaal haar schuld is. Idioot dat hij is.

  Waar sloeg dat gedoe van Nina en Lorena op. Wat een kinderachtig gedoe zeg. Dit moet iets serieus zijn. Lorena die gewoon haar scheur laat zien en meteen maar haar rok kapot maakt. Nina haar speech wat echt nergens op sloeg. Ik moet ik moet ik moet. Ja Nina moet. Nina moet altijd alles hebben. Daar geef ik Maxime weer gelijk in. Dat hele gedoe rond Nina en Vincent begint me mateloos te irriteren. Buiten het feit dat ik vind dat Maxime nu wel eens eerlijk moet zijn Nina moet zich eens gaan opstellen als een volwassen vrouw. Vincent wilt niks met haar te maken hebben leer er mee omgaan. Ze is moeder maar nog altijd een puber. Ik vind de naam wel leuk bedacht.

  Wat heeft Bing toch gelijk wat hij allemaal tegen Rik zegt. Rik moet gaan accepteren dat hij Rikki en Nuran kwijt is zo kan hij zich gaan voorbereiden op het leven in de gevangenis. Nee Rik blijft maar drammen en drammen nu wilt hij Bing weer voor het karretje spannen om Nuran en Rikki om te praten. Ik vind dat Bing sterk in zijn schoenen staat bij Rik. Zegt gewoon waar het opstaat. Rik heeft het maar over de tijd in Kroatie. Toen wist Nuran nog niet dat hij een moord had gepleegd. Volgens mij staat Bing achter Nuran en Rikki kan hij begrijpen dat ze geen contact meer met hem willen hebben. Hij zegt ook gewoon dat hij niet met Nuran en Rikki gaat praten omdat het geen zin heeft. Heeft hij gelijk in want Rikki heeft geen brief meer gelezen, en dat gaat Nuran ook niet meer doen. Ze kunnen het gewoon niet aan, en Rik eigenlijk ook niet. Hoe hij Bing in elkaar slaat is niet normaal, maar ik denk dat Rik ergens van binnen weet dat Bing gelijk heeft. De waarheid komt hard aan. Als ik Bing was zou ik ook Rik laten vallen.

  Dan gaan we het weer eens over iets realistisch hebben: Nuran en Rik mogen elkaar niet aanraken. Toen Rik flipte bij Nuran werd hij weggehaald. Later bij Bing kon Rik gewoon zijn gang gaan. Beetje vreemd. Trouwens je mag in het echte leven helemaal geen bezoek ontvangen als je in voorarrest zit.

  Ik weet niet wat de schrijvers met Rik van plan zijn. Lijkt me dat ze hem uit de serie aan het schrijven zijn. Ik vind het wel erg jammer hoe ze het aan het doen zijn. Rik was altijd een heel leuk personage. Nu maken de schrijvers het personage Rik helemaal kapot. Ik had het erg jammer gevonden als Rik wegging uit Meerdijk. Nu hoop ik net dat hij weggaat.

 35. Iedereen denkt dat Vincent de neef van Nina maar dat is echt onzin.Als je broer of zus een kind krijgt is het kind een neef of nicht van je.Maar als je oom of tante een kind krijgt is het je achterneef of achternicht.
  Maxime is de tante van Nina dus dan is Vincent een achterneef van Nina.

  1. Als je oom of tante een kind heeft is het wel een neef of nicht. Als je broer of zus een kind heeft is het een neefje of nichtje. Als bijvoorbeeld een nicht van je moeder een kind heeft is het een achterneef of achternicht

 36. Waar blijft die reanimatie scene nu? Jullie schrijven allemaal over iemand in het water, hoe komen jullie aan die wijsheid?
  Is er een pagina waar ik dat kan lezen? En zo ja, door wie wordt die geschreven?
  Waar kan ik lezen dat de broer van Menno in aantocht is?
  Wanneer gaat Maxime aan Vincent vertellen dat zij zijn moeder is?

  1. @Anja, wat jij vraagt zijn allemaal spoilers voor de komende 2 weken. Als dit artikel leest en het filmpje bekijkt, “Promo: De emoties lopen hoog op” elders op deze site, wordt je wellicht wat wijzer.

   De broer van Menno komt naar de bruiloft. In de spoiler van de aflevering van a.s. maandag 20/1 is hij voor het eerst te zien.

 37. Ik denk nog steeds dat Femke iets met de moord op Mike te maken heeft. Ze heeft Rik iets toegediend of zo…. In opdracht van Ludo natuurlijk.

 38. Waar blijven die nieuwe spoilers ze houden het wel spannend we weten nog steeds niet of Rik dood gaat of niet en wie in het water ligt weten we ook niet.

 39. Ik denk dat zo langzaam aan Rik gaat vertrekken uit Meerdijk en dat Menno een vast personage gaat worden. De uitzending van vanavond al gezien. In deze uitzending is voor het eerst de broer van Menno te zien in een scène met eerst Menno en later Lucas erbij. Denk dat er rondom de relatie Menno en Lucas nog veel gaat gebeuren. Menno houdt namelijk wat achter voor Lucas. De broer van Menno vraagt hoe het nu met Menno gaat sinds hij in Meerdijk woont. Waarop Menno antwoordt” Goed, sinds ik Lucas ken heb ik nergens meer last van”. Menno’s broer vindt dit fijn en haalt opgelucht adem. Vervolgens voegt Menno hieraan toe, ” zeg maar niks want Lucas weet van niks” vervolgens komt Lucas binnen. Dus naar mijns inziens zullen hierin nog wel weer veel verhaallijnen gaan ontstaan. Lucas die ergens achter komt en misschien een scheiding wat volgt of relatieproblemen etc.

  1. Altijd al gedacht dat er “iets” met Menno is.
   Maar wat?
   Zijn heftige reactie op Lucas die het over kinderen heeft is bij mij blijven hangen.
   Zou het zoiets zijn?

   1. Ja inderdaad, ik heb ook altijd wel het gevoel gehad dat er nog meer achter Menno zou zitten. Want wat kennen we nu in feite nog maar van hem, niks. Hij kan inderdaad soms vaag of overdreven reageren. Ik denk zelf ook dat er misschien nog ergens kinderen van hem rondlopen of dat hetgeen wat hij verbergt een ex is die hem tot voor zijn vertrek naar Meerdijk heeft lastiggevallen. En dat dat het is waar hij nu geen last meer van heeft. Misschien wel een vrouwelijke ex. Nou we zullen zien. Dat er problemen gaan ontstaan staat vast, want Ferry was van de week te horen bij Giel Beelen op 3fm waarin hij vertelde, nadat Giel hem vroeg of ze inmiddels alweer gescheiden zijn, dat Menno inderdaad iets verbergt waardoor er nog wel wat staat te gebeuren. Wat dat is, daar mocht Ferry natuurlijk niks over loslaten.

 40. De nieuwe spoiler zijn bekend 🙂

  Maandag 27 Januari 2014:
  Lucas en Menno zijn dolenthousiast over de muzikale wereld-act die Lorena voor hen geregeld heeft. Lorena probeert deze triomf in haar voordeel te gebruiken. Wiet en Sjoerd besluiten dat ze Rikki moeten inlichten over hun liefde, maar dan komt er slecht nieuws over Rik.

  Dinsdag 28 Januari 2014:
  Wanneer Sjors ontdekt dat Wiet en Sjoerd een relatie hebben, wil Wiet dat ze dat geheim houdt. Nuran wordt onzeker gemaakt wanneer ze Rik bezoekt. Bing is er getuige van hoeveel invloed Menno op Lucas heeft. Rikki staat voor een moreel dilemma.

  Woensdag 29 Januari 2014:
  Maxime merkt dat het de verkeerde kant op gaat met Nina´s verliefdheid. Lorena laat zich niet door Lucas tegenhouden wanneer zij achter een man aan zit. Na een vrijpartij met Aysen snapt Vincent niet waarom Noud daar moeite mee heeft.

  Donderdag 30 Januari 2014:
  Lorena denkt dat ze succesvol bezig is maar komt bedrogen uit. Wanneer Vincent weigert om een zakelijke samenwerking aan te gaan, krijgt hij Ludo tegen zich. Tim wordt op meerdere fronten gekwetst en afgewezen, toch geeft hij Sjors een teken van zijn liefde.

  Vrijdag 31 Januari 2014:
  Bing en Lucas zoeken spanning en sensatie en `lenen´ daarom Ludo´s gloednieuwe speedboot. Tim kan zijn emotionele pijn niet aan. Rikki neemt een grote persoonlijke beslissing. Sjors zoekt hulp omdat ze twijfelt over haar gevoelens voor Tim.

  Bron:
  http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/10607941

 41. Ok, Rik leeft dus nog….

  En vrijdag komt de scène op de boot…grote vraag is wat daar gebeurt…vinden ze een lijk? Gaan ze varen en veroorzaken ze een ongeluk? Het zal in ieder geval het begin van een nieuwe verhaallijn zijn, vermoed ik zo. Een spannende verhaallijn, mwuhahahaha :)…

 42. Lieve gtst lotgenoten,

  Idd Menno gaat het niet overleven.
  Meerdijkers moeten gewoon begrijpen dat je niet moet trouwen in die stad,
  het brengt ongeluk. Vele oud gtst leden spreken uit ervaring.

  Maar to the point Rik gaat er ook (tijdelijk) uit.

  Maar hoe en wat?! Kijk gewoon 😉 Laat je verrassen

  1. Gtstfittes, geen idee wie er in het water ligt vrijdag ik krijg donderdag pas de twee weken gids weer meschien dat ik dan meer weet. Bij planetzone was ook wat te lezen over 31/1 Dat lucas en Bing betrokken raken bij een heftige aanvaring , het begon als een kwajongensstreek en dat het eindigt in een dramatisch ongeluk. Ook was daar te lezen dat er op maandag 27/1 een geliefd oude bekende castlid eenmalig terugkeerde naar meerdijk.

   1. Misschien vinden ze wel het lijk van de man die Ludo heeft omgekocht ivm het AZM…ik zie op de site van gtst dat die verhaallijn ook weer gaat lopen….

 43. En zo werkt Lorena zich steeds verder in de problemen. Waarom is ze gewoon niet eerlijk over haar geldprobleem? Ze steelt van de rekening van Menno en Lucas en nu ook nog van Laura. Laura die haar altijd heeft gesteund. Dadelijk worden de problemen nog groter en raakt Nina misschien Banditas kwijt door Lorena.

  Er vragen mensen zich af waar Jeff zich bemoeid. Ik snap Jeff wel. Hij kent Rik vanaf toen hij kwam solliciteren bij Hotel Dendermonde. Heeft nooit een vlieg kwaad gedaan is goede vrienden met hem geworden collega’s. Hij steunt Rik gewoon door dik en dun. Van zijn kant kan ik wel begrijpen waarom hij niet begrijpt dat Nuran niet bij Rik blijft. Ze laat hem min af meer vallen als een baksteen. Ik ben natuurlijk voor Nuran en vind dat ze gisteren eens sterk in haar schoenen heeft gestaan en voor zich zelf is opgekomen. Hoewel ik vind dat ze aan niemand uitleg verschuldigd is. Zij kan het niet aan dus een scheiding vind ik heel logisch. Is wat zij gisteren zei en ik ook al heb gezegd. Als ze bij hem blijft krijgt zij ook 15 jaar weg toekomst. Terwijl zij helemaal niks heeft gedaan. Nu heeft ze heel veel pijn en verdriet, maar dat gaat ook weer over, en heeft ze nog een toekomst met iemand anders.

  We weten nu dat Rik degene is die gereanimeerd moet worden. Dat zie je nu al. Hij draait helemaal door in de cel. Dat komt natuurlijk dat zowel zijn vrouw en dochter hem niet meer willen zien. De bewaker laat al toe dat hij mag bellen. Krijgt Nuran niet te pakken, dan probeer je het toch nog later. Nee hij flipt helemaal. Zou best kunnen dat hij een hartaanval krijgt ofzo hoor. Wat ik wel weer wat vreemd vond is die telefoon. Dat is zo’n oud ding (toen de gsm nog niet bestond) waar je munten in moet gooien. Ik weet dat je daar ook in de gevangenis munten in moet gooien, maar Rik hoeft dat schijnbaar niet te doen.

  Mensen hadden gelijk dat ze Robin Rienstra hebben gezien op de foto. Hij wordt alleen herkend van zijn rol als Nancy in Westenwind. Hij heeft ook nog Hugo gespeeld in ONM. Wel leuk hebben we 3 mensen wat in Westenwind hebben gespeeld. Joep, Elvira en Robin. Maar goed terug naar GTST. Ik begin nu wel een beetje te twijfelen of dat huwelijk van Lucas en Menno een lang leven is gegeven hoor. Meer omdat Menno iets heeft, maar we weten nog niet wat. Lucas was zich wel weer erg aan het aanstellen. Inderdaad wat Janine zei als een klein kind van 9 jaar. Ze haalde de woorden uit mijn mond toen ze zei “je gaat trouwen gedraag je dan ook als een man die gaat trouwen en niet als dat kind van 9 jaar”. De grote verrassing is natuurlijk zijn vader die naar de bruiloft komt.

  Volgens mij gaan het vrijdag en maandag hele leuke afleveringen worden.

   1. Als je geluisterd had, dan had je Ferry horen zeggen dat Lucas en Menno nog steeds samen zijn in de afleveringen die nu worden opgenomen. Ook was het al duidelijk dat Dave nog steeds opnames heeft.

    Maar goed, hoe vaak je dit ook vertelt, sommige mensen blijven overtuigd dat Menno er al uit is. Heel raar. Misschien is dat meer wishful thinking.

 44. Dit heb ik gevonden op het internet ? Wat zouden ze doen en bij wie ??

  op vrijdag 31 januari, raken Bing en Lucas betrokken bij een heftige aanvaring. Wat begon als een kwajongensstreek, eindigt in een dramatisch ongeluk.

 45. Waarom zou Sjors twijfelen over haar gevoelens voor Tim ze is toch ook verliefd op hem of niet?
  heeft iemand al de spoilers van 3 februari tot 7?

  1. ik heb ze donderdag krijg dab namelijk de tvfilmgids thuis. Daar staat voor komende week en volgende week in 3 27 jan tot 31 jan en dan 3 feb tot 7 feb zal het erop zetten zodra ik de gids ontvang

 46. Aflevering van vanavond al gezien. Wat een vreselijke vrouw die Bianca! Ja natuurlijk Anton is ook geen lieverdje maar wat Bianca nu allemaal doet is gewoon belachelijk en kinderachtig! Trouwens die nieuwe Bianca vind ik sowieso niks, irritant persoon!

  1. Ik ben het helemaal met je eens. Het is gewoon lachwekkend om naar te kijken. Ik geloof haar niet als ze speelt dat ze boos is. Ze ligt erg ver van de andere Bianca vandaag. Ze is een geheel andere personage geworden zo van de ene op de andere dag. Het zal wel even duren voor ik aan haar gewend ben.

   1. De Cynthia “oude” Bianca had precies dezelfde verhaallijn/script gehad.

    Het is gewoon wennen om de verhaallijn van Bianca door een andere actrice te zien spelen.

    1. Dan weet ik, maar met de ene persoon heb je wel een klik en met een ander niet. En met deze nieuwe Bianca persoon heb ik geen klik…

  1. Is tegen gesproken door RTL

   Er staat genoeg op internet hierover te lezen en volgens mij heeft er ook op deze site een artikel gestaan.

 47. Hier de spoilers van begin februari

  Maandag 3-2
  Bianca merkt dat Tim niet thuis heeft geslapen.
  Anton wuift haar bezorgdheid weg. Rikki heeft haar vader nodig, maar haat hem om wat hij gedaan heeft. Lucas wil dat Menno bij hem in toko komt wonen.

  Dinsdag 4-2
  Rik probeert Maxime over te halen om Vincent haar grote geheim te vertellen. Wiet is boos op Rikki: zo gaan beste vriendinnen niet met elkaar om. Sjoerd is zijn vader zat en wil het huis uit, maar Bianca wil dat niet.

  Woensdag 5-2
  Het valt Janine op dat Maxime zich steeds vaker intensief met Nina en Vincent bemoeit. Wiet voelt zich verraden door Sjoerd. Als Lorena achter Stefano aan blijft jagen, wil Laura weten waarom.

  Donderdag 6-2
  In het proces tegen Rik word uitspraak gedaan. Maxime presenteert zich als de nieuwe eigenaar van toko en dat valt niet bij iedereen even goed. Wiet kan er niet tegen dat zij als relatiebreker wordt gezien.

  Vrijdag 7-2
  Lucas rent bang naar Bing als Ludo heeft ontdekt dat zijn boot tijdelijk gestolen is geweest. Anton wordt onzeker als Bianca en hij op zoek gaan naar eventuele aanwijzingen over de verblijfplaats van Tim.

 48. Ik denk dat Rick Mike niet heeft vermoord maar dat hij erin word geluisd Door Femke hij was zo zat dat hij helemaal niet meer wist wat hij heeft gedaan ik denk dat zij het heeft gedaan en toen heeft ze hem aangepraat dat hij het heeft gedaan om hem niet te verliezen hij wou haar niet dus dit is haar wraak

Geef een reactie