Maandag 13 januari
Noud is geschokt wanneer hij hoort over Nina´s gevoelens. Bing is van mening dat Nuran en Rik alles kunnen overwinnen, maar wil Nuran dat ook? Lucas ontdekt wat Vincent en Aysen samen delen. Rik probeert Aysen te chanteren.

Dinsdag 14 januari
Sjors ontdekt dat Rikki Sjoerd weer terug wil. Vincent wil weten waarom Nina ineens zo moeilijk tegen hem doet. Sjoerd is ongelukkig door het gestrande huwelijk van zijn ouders. Tim wil van Sjors weten wat ze voor hem voelt.

Woensdag 15 januari
Lorena moet een offer brengen om aan geld te komen. Bianca legt haar alimentatie-eisen op tafel. Tim doet Sjors een belofte. Rikki hoort een gesprek dat niet voor haar bedoeld is.

Donderdag 16 januari
Het proces tegen Rik begint. Hij hoopt dat Nuran en Rikki op de zitting zullen verschijnen. Sjoerd probeert zijn moeder in te laten zien dat ze ongelukkig zal worden van een vechtscheiding. Menno bereidt een grote verrassing voor Lucas voor, maar of Lucas daar nu zo blij mee is?

Vrijdag 17 januari
Lorena en Nina lanceren hun nieuwe tassenmerk. Voor beiden loopt de avond niet zoals ze willen. Als Bing in de gevangenis bij Rik op bezoek gaat, loopt dit helemaal uit de hand. Nuran zoekt steun bij haar zus.

60 comments on “Spoilers 13 t/m 17 januari

 1. Bij vrijdag 17 jan. is het antwoord op de rechtszaak dus ook gezegd. Jammer, ik hoop echt niet dat Ferry de serie daadwerkelijk gaat verlaten!!

  1. Er is helemaal geen antwoord gegeven. Zoon proces proppen ze echt niet in een aflevering. Dat het proces is begonnen en dat rik nog steeds vast zit lijkt me niet meer dan logisch

 2. Er zitten toch wel wat interessante spoilers bij.

  Wat gaat er gebeuren met Aysen en Vincent, ik kan me niet voorstellen dat ze samen naar bed gaan, maar als ik de spoiler van deze donderdag lees…. Ik vind sowieso dat de verhaallijn rond Nina en Vincent afgelopen moet zijn, want het is toch wel duidelijk dat Maxime het op een gegeven moment gaat zeggen en dan kunnen ze toch niet meer iets hebben met elkaar en ik vind het incest gedoe niet bepaald fijn.

  En waarom zal Noud geschokt zijn over Nina’s gevoelens, hij moet toch ook wel gezien hebben hoe Nina flirtte met Vincent, of misschien is het toch iets anders. Vind sowieso dat Nina en Noud weer bij elkaar moeten komen, vind ze het beste bij elkaar passen.

  Ik ben eigenlijk ook best wel benieuwd naar de verhaallijn Sjoerd, RIkki en Wiet. Uit deze spoilers kan ik ook niet er teveel van opmaken. Ik hoop eigenlijk toch een beetje dat Sjoerd met Wiet zal gaan, ze zijn wel leuk samen. Rikki moet gwn even een tijdje met niemand iets hebben, ze is te bitchie.

  Dat Bianca en Anton gaan scheiden boeit me eigenlijk helemaal niet. Anton die zo vies bezig is en Bianca, die een nieuwe speelster heeft. Twee karakters die me sowieso niet boeien en nu helemaal niet meer.

  En als laatst vind ik dat Rik gewoon moet oprotten, ik ben beu van hem en dan nog zo gemeen doen tegen Nuran, die nog zo lief is om elke dag naar hem te gaan. Denk ook niet dat Rik nog heel lang blijft, maar boeit me ook eigenlijk niet wat er met zijn karakter gebeurt.

  En natuurlijk ben ik nog wel benieuwd naar de bruiloft van Lucas en Menno, en komt Menno nou eigenlijk in de vaste cast?? Geen idee.

 3. Het is dus Rik die in het water ligt, dacht ik al als je de promo kijkt zie je dat het een man is met een zwarte shirt aan, heel toevallig heeft Rik die aan. Zodra Bing op bezoek gaat zal Rik wel proberen te ontsnappen, dat hem natuurlijk lukt.

 4. Nou, het schiet weer niet op. Vorige week schreef ik het al, GTST is hard opweg om the bold achterna te gaan, wat traagheid betreft. Op het ogenblik kan je makkelijk een paar afleveringen missen!
  Gaan we nu al naar de cliffhanger van voor de zomer? Het huwelijk tussen Menno en Lucas?

 5. Iemand zei iets over dat Vincent en Nina geen relatie kunnen hebben wanneer Maxime verteld dat het haar zoon is in verband met incest perikelen. Dit klopt niet, in heel veel culturen is het tot op de dag van van vandaag doodnormaal om te trouwen met een neef of nicht. Sterker nog, hier wordt zelfs vaak de voorkeur aan gegeven. Ook hier in Nederland is een huwelijk tussen neef en nicht niet verboden. Laat staan alleen verkering/seks.

 6. Lucas moet niet zo moeilijk doen
  aysen en vincent top!
  Nina moet weer terug na noud
  rikki dramaqueen nu is oppeens sjoerd wel gied genoeg, sjoerd past beter bij wiet.
  lorena zal wel weer grote fout maken waardoor hun bedrijfje failliet gaat.
  maxime moet gewoon ervoor uit komen begint ireitant te worden.
  rik hup in de bak blijven en adieu
  nuran niet meer na rik gaan
  antoon zal wel.alcholist worden
  nieuwr bianca heeftvtenminste ballen

  1. Ik ben het helemaal met jou eens!
   Rikki vind ik de laatste tijd ook erg vervelend worden door haar gedrag. Tim heeft helemaal gelijk dat hij bij haar is weg gegaan.
   Nina en Vincent gaat toch nooit gebeuren vanwege Maxime, ik vind Maxime ook steeds vervelender worden en slechter spelen. Nina moet gewoon terug gaan naar Noud.
   En Vincent met Aysen lijkt mij opzich wel een leuk koppel, net zoals Sjors en Tim.

   1. Nou het is juist Tim die een grote zeurkont is. Bah wat kan die zeuren over aandacht. Hij wist van te voren dat ze moeder is.

 7. Wat ik nou zo raar vind aan de aflevering van gister. Lorena gaat het contract vervalsen, van 3000 gaat ze naar 5000 euro per maand, en dan heeft ze later een afspraak met die man van de bank en die zegt doodleuk: Je verdient nu bijna het dubbele dus je kan meer gaan betalen.. (Dus met de Rozenboom verdiende ze ong: 2500 per maand? )

  Wat ik nou dus niet snap waarom voelt Lorena de behoefte haar contract te moeten vervalsen als haar inkomsten nauwelijks verandert zijn..? Beetje overbodig zo want ze verdient nu dus ong hetzelfde als toen ze de Rozenboom nog had, dan is er toch geen probleem met dat aflossen..?

  Vind het een beetje rare wending en beetje overbodig.. Als je dan dit zo nodig erin wilt schrijven let dan wat beter op. Het was realistischer geweest als Lorena met de Rozenboom rond die 5000 euro zat, nu met Tasjesdief op 3000. Dan had ik gesnapt waarom ze dat contract zo nodig moet vervalsen. Nu lijkt het alsof ze perse Lorena geldproblemen willen geven maar te lui waren het realistisch te maken voor ons..

  1. volgens mij heb je een aflevering gemist, want er kwam een meneer langs van de bank die zei dat ze alles in ene moest betalen, omdat ze nu geen zekerheid had met t nieuwe bedrijf, welll een beetje op blijven letten he 😉

   1. Dat hele geldgedoe van Lorena slaat nergens op. Ten eerste komt de bank haar gewoon in haar eigen huis bedreigen (“U raakt ALLES kwijt!”). Dat is al niet realistisch, geen bank die dat doet of überhaupt dat recht heeft. Het is nog altijd een rechter die beslist of je “alles kwijt raakt” wanneer je niet meer aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen (ofwel, een faillissement uitspreekt). En ten tweede, zo lang Lorena aan de minimum aflossing van haar lening voldoet, doet het niet ter zake wat ze wel of niet verdient. Het zou toch wat wezen als je een krediet afsluit en de bank eenzijdig de aflossingsvoorwaarden van je lening gaat aanpassen. De afspraak bij een lening is dat je een X bedrag aflost per maand en Lorena zei zelf dat ze dat gewoon netjes op tijd betaalt. Wat je wel of niet maandelijks verdient of het feit dat je een nieuwe zaak opent doet niet ter zake. De bank heeft recht op de afgesproken maandelijkse aflossing en waar je dat geld vandaan haalt gaat ze niets aan. Niks aan de hand dus.

 8. Ach daar hebben we de Weekend, hetzelfde blad die een nep interview (overgenomen had van Story) met Marjolein Keuning, die beweerde dat Marcus Sanders terug zou keren en het zo gezellig had met Hugo Metsers op de set.

  Niks van waar, niks van geloven. Het is niet voor niets een roddelblad. Slechts 10procent uit het blad is een feit, en dat is het gene waar staat wie de redacteur etc. is.

  GTST zal heel dom bezig zijn om Ferry eruit te zetten, de acteur die in 2008 de serie weer uit de slop moest halen..

  1. Ik ben wel heeeeel benieuwd hoe jij denkt dat Rik nog onder zijn straf kan uitkomen…..niet mogelijk volgens mij en totaal niet realistisch. Exit van ferri lijkt me onvermijdelijk dusssss…..

   1. Nou als er een vormfout tijdens het proces of door politieagent is gemaakt dan is het proces ongeldig. Er gebeuren wel vaker vreemde dingen in series.

 9. Ik denk ook dat dit echt onzin is. Een acteur met een vast contract kunnen ze niet makkelijk ontslaan. Niet zonder dat het een hoop geld kost in ieder geval. Dus ik zie dit niet gebeuren.

 10. Kap nu ermee met mijn naam te gebruiken of anders ga ik de beheerder van GTSTFanclub inschakelen.

  En ik vind het een spannende spoilers.

  1. Ach doe eens niet zo paranoia.
   Je hebt geen claim op die naam. Laat mensen lekker als ze dat willen.
   Als je zo reageerd is het alleen maar grappig

 11. Ik las dat Ferri geld krijgt en de serie verlaat had dat dan met Bing of Lorena gedaan daar hoef je geen bak met geld geven.

  1. Ik las dat ook al op AD.nl. Maar ik geloof er niks van, sowieso omdat Weekend absoluut geen betrouwbare bron is. We zullen eerst wel zien hoe de verhaallijn verder gaat verlopen en dan weten we vanzelf wat er met het personage Rik gaat gebeuren.
   Ik hoop echt dat Ferri gewoon blijft.

 12. Onzin, een serie heeft vaste gezichten nodig. Anders zaten Ludo, Janine, Laura en Jef er ook niet meer in. Rik/Ferri is een jaren 90 gezicht en dus vertrouwd voor GTST. Er zijn een bepaalde groep acteurs die de serie vertrouwd houden. Anders had de soap Bas Muijs niet terug gehaald als Stefano Sanders.

  Vertrouwde en oude gezichten zijn belangrijk om de kijkers vast te houden. Linda de Mol kan je ook niet vervangen door Wendy van Dijk met Ik Hou Van Holland, het programma zal omvallen. En dat zal ook met GTST gebeuren. Bovendien wat gaat er dan met Robin Martens/Rikki gebeuren???

 13. Er wordt zo bij RTL boulevard iets gezegd over ferri aka rik. Het werd aangegeven met Ferri zou ontslagen zijn door GTST dat straks

  Dus ben benieuwd. Zou het zonde vinden!

  1. Er werd bij RTL boulevard gezegd dat hij niet op deze roddels mag reageren omdat het zijn verhaallijn verklapt
   Maar RTL ontkent hard dat hij ontslagen is. Op de vraag of hij er tijdelijk uit gaat wijken ze niet in gaan.

   Dus is denk dat rik er tijdelijk uit gaat en over een jaar ofzo weer terug komt

 14. Denk inderdaad dat Boulevard gelijk heeft, dit is gewoon een ‘rookgordijn’. Ik hoop dat Ferry en Bas nog wel scenes met elkaar hebben als Bas niet voor vast terug komt.

 15. Natuurlijk kan je linda de mol niet laten vervangen in ik hou van holland
  En al helemaal niet door wendy van dijk want zij kan niet presenteren en ook niet acteren wendy van dijk dan he!!
  Overkil aan wendy van dijk obese ,moordvrouw

 16. Natuurlijk kan je linda de mol niet laten vervangen in ik hou van holland
  En al helemaal niet door wendy van dijk want zij kan niet presenteren en ook niet acteren wendy van dijk dan he!!
  Overkil aan wendy van dijk obese ,moordvrouw

 17. Ik denk als Rik echt uit GTST gaat dat hij in de bak beland niet dood. Jef krijgt een hartaanval, maar overleefd het. En iemand dumpt een mens of pop in het water (zie promo met die boot)

  Als Stefano een vaste rol krijgt wordt het te veel familie Sanders in GTST.

 18. maandag 20 januari
  Noud ontdekt dat Lorena sjoemelt met het huwelijksgeld van Lucas en Menno. Nuran moet haar toekomstplannen verdedigen wanneer Jef vindt dat ze Rik daarmee benadeelt. Lucas merkt dat er allerlei dingen rond zijn huwelijk voor hem geheim worden gehouden en daar kan hij niet tegen.

  dinsdag 21 januari
  Lorena raakt in steeds diepere problemen. Nina probeert Vincent te vergeten door het met een andere man aan te leggen. Bianca onderneemt een eerste stappen om Anton het huis uit te werken. Laura krijgt te maken met diefstal.

  Bron: TV gids

  Nog geen Stefano ik denk op die vrijdag het huwelijk van Lucas en Menno.

 19. Ik hoop dat wiet en Tim een x weg gaan zo vervelend die 2 wiet zal wel weer gek worden want rikki en Sjoerd komen weer bij mekaar over een tyd

 20. Ik vind dat rik er sowieso uit moet gaan anders is het verhaal niet meer geloofwaardig.
  Ze zouden hem bijvoorbeeld er uit kunnen gooien en hem in 2016 of 2017 weer terug laten keren.
  Als je je in de bak goed gedraagt krijg je recht op weekendverlof.Dan kunnen ze misschien over een paar jaar net doen alsof hij af en toe met weekendverlof is.Als ze dat zouden is het verhaal echt realistisch.

 21. Dat van Lorena is al zo onrealistisch als het maar kan zijn. Natuurlijk moet je aan de bank doorgeven als je geen eigenaar meer bent van een bedrijf en als je met een nieuw bedrijf bezig bent, en natuurlijk zullen ze een afspraak met je willen maken bij hun (en komen ze je thuis niet bedreigen) om eens dingen te bespreken. Zo zullen ze met je willen praten over je schuld en samen een oplossing gaan zoeken om het af te lossen. Je maakt dan een afspraak met de bank om een bepaald bedrag per maand af te lossen zolang jij je aan deze afspraak houdt zullen zij je niet lastig vallen.

  Ik zou het super jammer vinden als Rik eruit gaat maar laten we even realistisch blijven. Hij heeft iemand vermoord per ongeluk of niet er iemand dood door hem dus als je een soap realistisch wilt houden moet hij gewoon de gevangenis in voor de jaren die hij krijgt. Niet als Wiet die kreeg TBS en binnen 1.5 jaar was ze er weer uit. Die hadden ze later moeten laten terugkomen. Bij Rik is helaas het geval dat hij 20 jaar kan krijgen dus als ze besluiten om hem die straf ook te geven betekent het exit voor Rik geen terugkeer meer mogelijk ja na 20 jaar.

  1. Geloof me: één iemand gaat zijn mond niet houden over Aysen/Danny..

   Rik en Nuran zijn net getrouwd, beetje zonde van het geld om ze eerst naar Kroatië te laten reizen en vervolgens Rik de gevangenis insturen. Die komt heus wel weer vrij.

   1. Wat een onzin. Dat is echt geen reden om Rik dan maar niet naar de gevangenis te laten gaan. En daarbij, waarschijnlijk werd de serie gewoon gesponsord waardoor dat reisje ze niet heel veel gekost heeft.

 22. Als je nog 1 keer mijn naam gebruikt ga ik een melding van maken bij gtstfanclub.

  En je gaat niet op mijn naam zitten te schelden dat iemand de bek dicht moet houden. Dat accepteer ik niet want dadelijk krijg ik het op de kop.

 23. Waarom is Rik eigenlijk in hemelsnaam nog getrouwd met Nuran? Het hele verhaal klopt niet. Dat hij nog normaal kan doen tegen Aysen, ook onzin. Dit verhaallijn is echt niet leuk meer. Maar ja misschien moest hij eruit en hebben ze zoiets moeten verzinnen. Verder is Rikki de meest irritantste element in GTST.

 24. Ik hoop het ook dat hij een vaste rol krijgt we zullen het zien na de hartaanval, lijk in het water en hoe de rechtszaak van Rik gaat eindigen.

 25. Wat is die Anton toch een sneu mannetje zeg. Rand iemand aan in een hotel omdat hij zich eenzaam voelt. Bij sommige koppels hoop je gewoon dat ze weer bij elkaar komen, maar bij Bianca en Anton hoop ik eigenlijk niet. Ik hoop dat ze echt uit elkaar gaan en blijven met zo’n man wil je toch niet verder. Om weer terug naar huis te gaan het is ook zijn huis denk dat over dat huis goede afspraken gemaakt moeten worden.

  Rikki en Sjoerd ik heb altijd gewild dat ze weer bij elkaar komen, maar niet op deze manier. Het is amper een dag uit met Tim of ze wilt Sjoerd weer terug. Dat was toen ook met Sjoerd. Het was amper een dag uit met Sjoerd of ze dook met Tim al het bed in. Ik vond het wel een goed gesprek tussen Sjoerd en Rikki en dat Rikki ook dingen ging beseffen wat ik eigenlijk al een hele tijd roep. De relatie tussen Rikki en Sjoerd was even een relatie met veel zorgen. Sjoerd die even niet lekker in zijn vel zat en bij Tim was het zorgeloos. Natuurlijk kies je dan voor een zorgeloos relatie op die leeftijd dan. Alleen nu de zorgen met Tim komen kunnen ze het niet aan, en ik moet zeggen Rikki heeft gelijk alles moet op Tim draaien zolang het om Tim draait is alles goed, als het om iemand anders draait is het niet goed. Sjoerd heeft weer gelijk dat ze huppelt van de ene broer na de andere ja dat kan natuurlijk niet. Ik vind Sjoerd hier heel verstandig in hoor. Door niks meer met haar te willen beginnen. Daarbij heb ik ook zo’n vermoeden dat hij ook gevoelens heeft voor Wiet. Ik blijf erbij dat Rikki even alleen moet blijven. Alles weer op orde krijgen. Ze heeft wat meegemaakt. Dumpt de vader van haar zoon voor diens broer. Die relatie vraagt veel aandacht zo niet dan is het ruzie. Ziet Mike te pletter vallen komt erachter dat haar vader Mike heeft vermoord. Ze heeft nu gelukkig geen relatie meer die veel aandacht aan haar vraagt. Dat krijgt Sjors nu.

  Lorena krijg nog bijna medelijden met haar ze gaat er ook niet goed mee om. Als je weinig geld hebt moet je ook weinig uitgeven dat is iets wat zij niet kan. Dan hebben we het nog niet over haar salaris. Ik wilde dat ik zo’n salaris had.

  Nina die er alles aan doet om bij Vincent in de buurt te zijn zelfs hardlopen. Volgens mij is het echt totaal niks voor haar maar haar truc werkt niet eens. Vincent en Aysen hoeven elkaar maar aan te kijken of hoppa. Ik denk wel niet dat die twee een relatie krijgen. Aysen is niet echt een type voor zich te binden. Ik hoop nu wel uiteindelijk dat Nina haar ogen open gaan dat Vincent geen interesse in haar heeft. Ook al is het maar dat ze de dochter van zijn baas is. Maar toch ik heb echt geen zin in een incest verhaal. Kunnen mensen nog zeggen dat het best veel voorkomt neef en nicht die een relatie hebben zelfs trouwen, maar ik vind het niet kunnen. En zo’n verhaal hoeft voor mij echt niet bij GTST.

  1. Rikki ging vreemd met Tim toen, dus ze heeft een record gebroken, sinds deze actrice haar speelt ging ze sinds haar eerste scene met Sil, toen ging ze met Sjoerd vreemd, Toen ging ze vreemd met Tim. Nu is ze al een halve dag single en ze zoent met Sjoerd, maar dat moeten we nog zien of het iets word

 26. Er gaan wilde geruchten en verhalen of Menno nou wel of niet blijft.
  En nu wil ik wel eens duidelijkheid.
  Dit kwam ik van de week tegen op Twitter

  “Menno Kuiper zit VOORALSNOG niet in de vaste cast”.

  Wat betekend dit nou weer?

  Wat een vaag antwoordt is dit nou weer je kan hier nog steeds niet echt iets uit opmaken.
  Ik en vele met mij hopen dat Menno blijft.
  Hij is in de tijd dat hij er in zit een zeer geliefd personage geworden.
  En hoe dom en onrealistisch is het om ze te laten trouwen om ze vervolgens heel snel binnen en maand weer te laten scheiden.
  Of erger.
  Toch ben ik bang dat Menno er inderdaad uit gaat.
  Ik heb het idee dat Dave geen opnames meer heeft voor gtst.
  Als ik zou naar zijn Twitter kijk.
  Of weet iemand dat hij nog wel opnames heeft voor gtst.
  Ik hoop dat er nog een kans is dat hij inderdaad als nog in de vaste cast komt.
  dit wilde ik even kwijt.

 27. Ludo belde in de cliff uitzending met een mannetje. We weten nog steeds niet wie. Binnenkort komen we er achter dat hij een privedetective op Martine Hafkamp heeft gezet. Hij heeft via via gehoord dat ze gesignaleerd is in Meerdijk. Het zou heel goed kunnen dat de mummie die aanspoelt een lijk van Martine Hafkamp is. Een andere reele mogelijkheid is , dat het Jack van Houten is.

 28. De gene die gereanimeerd wordt weet ik bijna 100% zeker het is Jef die vaak boos wordt de laatste tijd en die dan een hartaanval krijgt.

  Ik ben zo benieuwd naar dat geval in het water.

 29. Nou wie het ook is die mijn naam steeds gebruikt. Hier gaat een einde aan komen want ik heb de beheerder van GTSTFanclub ingelicht. Ik had al meerder malen gevraagd of je daarmee wou ophouden. En ik heb ook gezegt dat als je doorgaat dat ik de beheerder van GTSTFanclub ga inlichten. Nou je hebt niet geluisterd en blijft doorgaan dus heb ik nu een mail gedaan.

  Ik vind het niet fijn als iemand mijn naam gebruikt. Ik gebruik mijn naam: Stefanosandersfan altijd overal ook op de GTST forums enz. En het is niet leuk als iemand dingen schrijft op mijn naam. Terwijl ik dat niet zelf ben geweest.

  Nou even wat anders.
  De spoilers zijn wel spannend.

 30. Weet je wat nu best lullig is dat Anton ook nog gelijk heeft over het huis. Hij betaalt de hypotheek huis staat ook op zijn naam dus als jij er wilt blijven wonen mag dat gewoon. Is al wat ik eerder zei er moeten goede afspraken gemaakt worden met de advocaten wie het huis krijgt. Aan de andere kant had Bianca ook andere sloten op het huis kunnen zetten. Sjoerd zijn reactie zeer terecht en Anton moet niet zo dom gaan zeggen “ik ga eens een hartig woordje spreken met die jongen”. Die jongen heeft een naam dat is Sjoerd en Sjoerd heeft groot gelijk om zo te reageren op zijn vader. Daarbij vind ik de pesterijen van Bianca en Sjoerd heerlijk om te zien. Wel wat kinderachtig maar ja Anton wilt graag terug in zijn huis wonen kan maar dan kunnen zij het wel onmogelijk voor hem maken.

  Ik vind het in de gevangenis echt de grootste flauwekul klopt voor geen meter daar. Rik mag wel erg veel bezoek krijgen van wie dan ook. Er kunnen gewoon koekjes gegeten worden zonder even te controleren of er niks in zit om te ontsnappen. Dan komt ook nog Aysen binnen eerst om te zeggen dat de advocaat later komt en dan doodleuk aan Nuran vragen “DVD kijken vanavond”. Maar goed. Aysen heeft natuurlijk wel een punt als ze tegen Nuran zegt dat ze ook aan zich zelf moet denken en niet alleen maar aan Rik. Ze heeft tegen Rik gezegd dat ze niet zijn leven kan leiden, maar ondertussen komt Rik toch weer met een brief aanzetten voor Rikki. Dan denk ik toch die heeft toch ook al heel duidelijk gezegd met rust gelaten te worden. Dan zeg Rik wel “je hoeft het alleen maar te geven je hoeft haar niet te puschen om die brief te lezen”. Ondertussen wel. Ik kan me heel goed voorstellen dat Nuran hier geen toekomst in ziet, en niet meer weet hoe het verder moet. Het zou me zelf niet verbazen als ze een scheiding gaat aanvragen ze moet ook aan haar eigen toekomst denken. Die van Rik (zoals het er nu naar uitziet) is weg wilt toch niet zeggen die van Nuran dan ook. Ik bekijk het zo misschien dat Rik 20 jaar krijgt maar als Nuran bij hem blijft krijgt zij ook 20 jaar. Terwijl zij helemaal niks heeft gedaan. Nee zij moet maar wachten.

  Ik vind het trouwens wel goed wat Menno heeft gedaan. Contact opgenomen met Stefano. Lucas kan natuurlijk wel kwaad zijn op hem, maar hij weet helemaal niet eens hoe het echt zit. Stefano weet ook helemaal niet hoe Lucas zich voelt. Nu wel. En ondanks zijn drukke programma heeft Stefano toch naar Menno geluisterd en Lucas een paar keer proberen te bellen. We weten nu wel hoe het afloopt Stefano komt gewoon op de bruiloft van zijn zoon. Gelukkig.

Geef een reactie