We vragen het ons al een tijdje af, gaat Ferri Somogyi GTST verlaten? 

Zojuist heeft RTL Late Night iets op Facebook gezet wat zou betekenen dat Ferri inderdaad vertrekt.  ”Na veertien seizoenen Goede Tijden Slechte Tijden hangt Ferri Somogyi de rol van Rik de Jong aan de wilgen. We blikken met de acteur terug op de afgelopen soapjaren en natuurlijk kijken we ook vooruit” zo luidt het bericht van RTL Late Night.

Update 22:00:

RTL heeft aan RTL Boulevard laten weten dat Ferri inderdaad de serie zal verlaten. Vanavond om 22:30 schuift Ferri aan bij RTL Late Night om te praten over zijn vertrek.

Tags: ferrigtst

54 comments on “Spoiler: RTL Late Night verklapt verhaallijn?

 1. Waarom zou het een stunt zijn? Dat ze vanavond zeggen “Haha, grapje. Hij blijft toch.” ? Lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Nee, dit lijkt me duidelijk. Rik vertrekt.

 2. het gerucht schijnt te kloppen rtl heeft het bevestigd tegenover rtl boulevard. Waarom dat mag hij vanavond zelf onhullen in late night. Waarschijnlijk krijgt hij de uitspraak volgende week donderdag niet mee hij komt te overlijden volgens rtl boulevard.

 3. ik vind het echt jammer dat die de serie verlaat, hij is net getrouwd met Nuran, hij is vader van Rikki, als ze hem er dood uit schrijven zou dat mooi klote zijn. Rikki is dan beide ouders kwijt.. ik vind het echt jammer dat die de serie verlaat..

  1. jaaa verschrikkelijk mens in de serie en in het echt!! En nu die verhaallijn dat ze Vincent maar niet verteld dat zij zn moeder is .. pffff slaapverwekkend!!!!!

  2. Normaal zou ik zeggen elke serie heeft slechterikken, maar ook ik ben dat gemanipuleer van Aysen en Maxime spuugzat. Aysen gaat zich nu bemoeien met het leven van haar zus Nuran terwijl het ook min of meer haar schuld is dat Rik nu vastzit en ze komt er nog mee weg ook. En ook Maxime is weer stevig bezig. Nu wil ze weer specifieker in de buurt van Vincent zijn. En niemand is ooit te weten gekomen dat ze maar aan het manipuleren is. En inderdaad ook zij komt er mee weg. Trouwens nu weet ook Lorena iedereen en in het bijzonder Stefano naar haar hand te zetten. Lorena is ook bezig om een bitch te worden. Maar nogmaal het meest irriteer ik me aan Aysen en Maxime. Ze doen net waar ze zin in hebben en dat anderen er de dupe van worden kan hun niets schelen en ze komen er nog mee weg ook.

 4. Jammer, hopelijk komt hij dan weer na een paar jaar weer terug. En hopelijk blijven Stefano en Menno erin.
  Ben benieuwd.
  T wordt trouwens steeds heftiger zeg, eerst Rik die doordraait dan Bianca met haar actie om Anton voor “huiselijk geweld” te laten oppakken. In de shortie van morgen is te zien dat Anton nu wel erg hard tegen Tim is. Oké er zit een kern van waarheid in maar het is wel hard hoor, om dat tegen je zoon te zeggen.

 5. heb vrijdag al voor uit zitten kijken het is tim die over varen wordt maar lucas en bing denken een stuk hout te hebben geraakt. wiet zit boven bij sjoerd. rikki zit bij rik

 6. Het zou mij niets verbazen als Tim probeert zelfmoord te plegen ofzo. Als je ziet hoe Anton tekeer gaat tegen hem in de shortie van morgen .. mijn god .. arme Tim.

  Erg jammer als het waar is dat Rik de serie verlaat. Een van de weinige harde kern van vroeger. Wat kan ik me nog goed herinneren dat Rik als broekie binnenkwam. Een verlies voor de serie .. the next generation is taking over. Gelukkig hebben we Laura, Jef, Janine en Ludo nog 😉

  1. Ik ben blij Pino dat je Maxime niet noemt. Ik zei het al eerder de verhaallijnen rond Maxime en ook Aysen daar begin ik me nu echt wel een keer aan te ergeren. Die twee zijn voortdurend aan het intrigeren en manipuleren en ze komen er nog mee weg ook. Rik moet nu 15 jaar gevangenis tegemoet zien terwijl Aysen net zo fout zit en toch frank en vrij rond blijft stappen. En wat Maxime betreft ik blijf het jammer vinden dat die situatie tussen Janine en Maarten nooit is uitgekomen. Zodoende komt ook Maxime er steeds weer mee weg. Ik irriteer mij steeds meer aan die verhaallijn rond Maxime. En dat is nu echt het laatste wat ik er over zeg.

 7. Heel jammer dat Ferri stopt , maar ik had het wel zien aan komen.
  Nu nog de vraag gaat hij de bak in of gaat hij als nog dood.
  En er is weer een plekje vrij in de cast.
  Wat mij betreft een plek voor Menno.
  Ondanks dat iedereen zegt dat Menno maar een tijdelijk rol heeft.
  Zijn er te veel dingen die opvallend zijn voor een tijdelijke rol.
  Wat mogelijk zou kunnen (zeg niet dat het zo is) is dat zijn rol inderdaad tijdelijk was.
  Waar dat door het vertrek van Ferri er ineens een plekje over is.
  Die hij zou kunnen in vullen.
  Voor ons leuk en voor de schrijvers handig want die hoeven niet op zoek naar een nieuwe acteur of actrice.
  Maar mogelijk wordt of de plek van rik wordt opgevuld en zo ja door wie ook snel duidelijk.
  Er is weer een klein beetje hoop dat ze Menno als nog toe voegen aan de serie.
  We wachten af.

 8. Ik mis Mike..die mag wel terug komen..niet als geest…maar als zijn tweeling broer ofzo. Was zo’n mooie heerlijke vent. Super acteur!!

 9. Het lijkt mij toch wel dat Menno nu hij is getrouwd met Lucas een vaste rol krijgt.denk niet dat ze Lucas laten trouwen en dan weer een partner kwijt laten raken.

  1. Ik geloof al de dingen die gezegt worden rondom het huwelijk van lucas en menno niet. Op gtst.nl word beweerd dart er weer een vliegtuigongeluk gaat gebeuren en dat daar menno bij om het leven komt. Als dit waar is vind ik het wel erg zielig voor lucas.

   Maar het lijkt me erg sterk dat het zo gaat zijn anders komt die broer van menno toch niet om de hoek kijken. We wachten het af!

 10. Ik denk niet dat hij dood gaat ik denk dat hij in de bak draait want de uitspraak komt er ook aan van de rechtbank. want ik las op ad.nl dat ze zeiden dat ze denken dat Rik dood gaat. Ik hoop eigenlijk dat er ook een 22e vaste cast lid erbij komt Menno en een oude bekende. Stefano blijft tijdelijk in de serie helaas.

 11. Ferri bevestigd net dat Rik NIET dood gaat.
  Hij wil groeien in zijn carrière naar heeft zo nog de mogelijkheid om ooit terug te komen.
  Dus rik gaat de bak in!

 12. Zou mij niet verbazen als dit een stunt is van RTL, net als bij de ‘moord’ op Ludo. Dat uiteindelijk over een paar maanden blijkt dat Monica (of Femke) Aysen probeerde te vermoorden en Rik daar voor op is gedraaid.

  Monica móet nog een keer terugkomen want ze heeft nog steeds Bings kind (toen Monica vertrekte zag je dat ze over haar buik aaide en het was te obvious dat ze de baby niet had laten weghalen).

  1. Inderdaad ja, dat moet niet al te lang duren voordat ze terugkomt met een baby. Beetje vreemd wel dat je Bing daar niet over hoort. Hij wist toch dat ze nog zwanger was, of niet?

 13. Menno is waarschijnlijk degene die Rik overneemt als vaste rol. Rik wist het is maart al misschien al eerder dus ze zochten een nieuwe hoofdrol speler Menno dus. De leader moet dan aangepast worden ik dacht zo iets:

  Laura – Noud – Lorena – Jef – Rikki
  Tim – Anton – Bianca – Sjoerd
  Wiet – Sjors – Bing – Nuran – Aysen – Menno – Lucas
  Janine – Ludo – Nina – Vincent – Maxime

  Rikki kan ook nog met Bing wisselen in de leader

 14. shittt vind dit echt jammer natuurlijk gunnen wij hem de toekomst maar hij hoord toch echt wel net als laura en jeff in gtst……..Dan hoop ik idd dat stephano zeker blijft……..echt gtst zonder rik haha dat kan toch nie……….!!!!

 15. Stefano blijft niet, wel hoop ik dat er nu een 90’s personage terug de serie in wordt geschreven, Remco Alberts of Martine Hafkamp iig

 16. gister ook rtl late night gekeken. rik gaat niet dood heeft de mogelijkheid om terug te keren. wil zich zelf meer ontwikkelen. heeft nog geen rol ergens weten te bemachten omdat hij dit stil heeft moeten houden. wel druk met muziek. nu de vraag wie neemt zijn plek in. ben benieuwd hoop op menno stefano is maar tijdelijk zoals bas zelf aangeeft.

 17. Echt onverwacht is het natuurlijk niet, is niet echt geloofwaardig als hij toch niet de gevangenis in zou moeten. Lijkt me ook wel dat dat zijn exit wordt; hij gaat de gevangenis in en verbreekt het contact met zijn familie (heeft hij tenslotte al eerder gedaan toen hij in een Thaise gevangenis zat). Hopelijk wordt Menno nu dan een vaste bewoner van Meerdijk…

 18. Maar noud heeft ook niet echt een rol meer ofZo in ieder geval er gebeurt niks met hem !! Weten jullie misschien nog of er iets met hem gaat gebeuren..?

  1. Wie zegt dat ze Tim geraakt hebben? Er dreef ook een stuk hout in het water. En het is mogelijk dat Tim zijn bewustzijn verloren is door de kou (in de aflevering heeft Stefano het over een koude record). Dus het is goed mogelijk dat hij het overleeft.

 19. Ik denk dat met het vertrek van Ferri stiekem ook een beetje word verteld dat het einde van GTST er aan zit te komen, volgend seizoen is de 5000e aflevering en ik denk dat in die aflevering en ook in dat seizoen meerdere personages de serie zullen verlaten, of juist blijven en een soort mooie slotaflevering uit voortkomt.

 20. Nee daar heb je ook wel gelijk in, maar kijk ik kan me niet voorstellen dat al die acteurs na 10 jaar er nog steeds zin in hebben om dag in dag uit in de soap te spelen.

 21. Ik vind trouwens dat Aysen weer wat actie moet krijgen, we zien de laatste tijd weinig van haar en ik zou die bitch (pardon :P) wel weer eens in actie willen zien. Ze is echt een softie geworden door dat gedoe met Nuran en Rik.

 22. Ik wil even wat kwijt.

  Tim die het water in loopt als het zo koud is en ook nog eens wordt overvaren door Lucas en Bing en dan vervolgens tot en met dat ze hem vinden in het water licht ja hoor.
  En dan nog leven. gtst geloof je het zelf.
  Geloofwaardiger was het geweest als wij in de uitzending van maandag zien dat Tim uit het water wordt gewist door die ene willem. (wat wij overigens niet zien)
  Dan zou het nog kunnen. ook niet echt geloof waardig maar toch.
  Maar dit op deze manier nee sorry dat kan echt niet.
  Zeker omdat wij Tim pas rond 10 feb pas LEVEND in de spoiler staat.
  Als dit echt was geweest ( wat het natuurlijk niet is) had dit onmogelijk gekund levend.
  De zee in lopen met de temperatuur van het rond het vries punt ben je zeker na een half uur dood aan onderkoeling en als je dan ook nog wordt overvaren nee.
  Dat kan echt niet.
  Ik werk in de zorg en weet dat je vrij snel dood gaat aan onderkoeling en verdringing dus dit kan niet.
  Jammer gtst dit hadden jullie echt wat geloofwaardiger moeten maken.
  Ik snap dat ze dit doen om het spannend te maken van gaat hij dood ja of nee.
  Maar dit.
  Veder hoop ik niet dat deze willem de rol van rik over neemt.
  Ik hoop dat Menno de plek van rik gaat opvullen.
  Al hoewel ik daar niet zeker van ben.

  Wikipedia is zeer onbetrouwbaar.
  Iedereen ook ik zou dat aan kunnen passen.
  Er staat nu dat de rol van Menno een hoofdrol is geworden.
  Maar ben bang dat een een of andere grapjas dat gedaan heeft.
  Natuurlijk hoop ik dat dat iemand van gtst is die dat gedaan heeft, maar denk het niet.

  1. Weet je wat jij moet doen. Ga solliciteren bij GTST en ga zelf een verhaallijn schrijven. Ik snap überhaupt niet waarom ze jouw in de zorg laten werken, ze moesten is weten dat jij zo’n fantasie hebt. Is toch niet normaal hoe jij hier op reageert. Ga lekker wat anders kijken, de Bold ofzo.

 23. ik vind het best jammer voor ferri… 🙁
  maar ik vraag het me af….. hoe gaat het verder met tim?????
  dat hij werd aan gevarden kon voor mij al een zomer stop zijn!!!!!!!
  wat kunnen ze het toch goed maken en het lijkt net echt!!!!
  denk eens goed na……. de vriend van lucas is meno en hij is politie! 🙁
  dank voor het lezen 🙂
  GTST IS ELEKE WERK DAGTE ZIEN OP RTL 4 20:00
  kijken dus!!!

 24. ferri somogyi nee niet in 2014 jij laat ze met rust nu jij heb een andere baan jij werkt in bold and the beautiful
  Rtl 8 heb jouw nodig

Geef een reactie