• 24 januari 2014
 • Sybren
 • 21

Aanstaande maandag is Sabine Koning eventjes te zien als Anita in GTST. Dit heeft RTL Boulevard zojuist bekend gemaakt. In de aflevering is te zien dat Anita verschijnt in Rik’s gedachtes wanneer hij door een moeilijke periode gaat.

Sabine speelde van 1992 tot 2004 en van 2006 tot 2009 de rol van Anita de Jong- Dendermonde in de soap. In 2009 overleed Anita aan de gevolgen van nierfalen. Anita is maandag eenmalig te zien in GTST.

21 comments on “Sabine Koning eventjes terug in GTST

 1. Wow wat leuk 🙂 Ben benieuwd. Hopelijk helpt ze Rik ook door een moeilijke periode heen. En dat zij dan ervoor zorgt dat Rik uiteindelijk niet gevangenisstraf krijgt. Dat kan ze niet echt maar dat het dan wel wat helpt.

  1. Hallo Stefanosandersfan, ik weet niet of je het weet maar de enige die Rik echt helpen kan is Aysen door dat ene geheim op te biechten. Aysen komt er telkens mee weg met die intrige’s en dat gemanipuleer maar door de moord op Danny behoort zij eigenlijk ook daar te zitten. Aysen weet het nog steeds zo te draaien dat en Rik en Nuran hun mond dicht houden over haar Aysen’s aandeel zo blijft ze frank en vrij iedereen manipuleren. Ik wordt nu ondertussen ook een beetje kregel van Maxime. Wanneer komen haar intrige’s een keer uit? Ik vind dat het bij haar nu wel lang genoeg geduurd heeft. En ja, ik blijf het zeggen dat geval Maarten/Janine dateert van het vorig seizoen het wordt tijd dat die verhaallijn nu ook eens zijn einde nadert. Dat had allang klaar kunnen zijn!

   1. Ja daar ben ik het helemaal mee eens! Ik wacht ook nog steeds op de verhaallijn rondom maxim! De maarten-janine kwestie is nog niet opgelost of de vincent-kwestie staat al om de hoek. Ik denk dat vincent pas eind 2015 erachter komt dat dit zijn moeder is!

 2. GTST heeft een paar koppels, die zo goed bij elkaar passen, dat een andere man of vrouw niet eens bij de ander iin de buurt komt:

  Rik & Anita – zeg je Rik, dan zeg je Anita, Nuran komt niet eens in de buurt van Anita
  Arnie & Roos – Gijs was een misser
  Ludo & Janine – do I have to say more
  Sjors & Bing – saai misschien, maar een match waar de chemie van het scherm spat

 3. Wat leuk zeg! Leuk om de ‘gesoraste’ Rikki ook eens samen te zien met Anita, ook al is het maar een droom.
  Top dat Anita niet vergeten wordt. Anita en Rik was toch wel het droomkoppel.
  Ik vind het nog steeds jammer dat ze doodging… maar toch leuk dat ze haar op deze manier nog eens terug laten komen.

 4. Sabine Koning of te wel Anita Dendermonde keert terug als “geest” in een visioen die Rik krijgt tijdens zijn bewusteloosheid na een hartaanval.

  In soaps is dit helemaal geen vreemd fenomeen. Ook in veel Amerikaanse soaps zoals o.a. ATWT is dit al meerdere malen gebruikt/voor gekomen.
  Kijk ook naar soaps op andere buitenlandse TV zenders, ook daar komt dit fenomeen regelmatig voor. Het valt mij ook steeds vaker op dat GTST schrijvers veel van andere buitenlandse, vaak oudere soaps afkijkt of beter overneemt.

  Peter Snijder 8:37 uur Voor 100% met je reactie eens. Ook mooi om- beschreven. Compliment. 🙂

  1. Ik wil graag even wat recht zetten. Mijn naam is Snijders en geen Snijder. Ik vind het leuk om een compliment te krijgen maar we schieten er niet veel mee op. Nogmaals gezegd, ik wordt er echt kregel van zoals ik Maxime steeds weer in haar scene’s zie en heel ‘Meerdijk’ trapt er nog in ook. Het word tijd dat men Janine’s verhaal voor waarheid aanneemt dan gaan de ogen van Ludo ook eens open. Het gevolg: Maxime wordt uitgejouwd zo erg dat ze uit Meerdijk verdwijnt en Janine wordt in ere hersteld. En als de waarheid over Aysen eindelijk boven water komt dan wordt er ook milder geoordeeld over Rik

 5. Citaat uit artikel: “Dit heeft RTL Boulevard zojuist bekend gemaakt”, dit is volgens mijn mening niet geheel juist. Ik heb betreffende uitzending gezien, Albert Verlinde vroeg of dit verhaal / gerucht juist was aan Ferry Doedens die te gast was. Maar verstandiger wijs zei Ferry dat hij daar totaal niets over, hij kan en mag ook niets zeggen. Natuurlijk niet, anders heeft Ferry zo een fikse boete aan z’n broek. Albert probeerde gewoon via Ferry er achter te komen, of zijn scoop juist was, maar haalde dus bakzeil, want kreeg totaal geen bevestiging.

 6. Ben toch nog steeds erg benieuwd of Nick Sanders 14 Februari terugkeert in Goede Tijden, aangezien zijn paspoort dan afloopt.

Geef een reactie