In weekblad Weekend is deze week te lezen dat Ferri Somogyi volgens een ‘insider’ ontslagen zou worden. RTL ontkent dit gerucht, wat er wel gaat gebeuren wil RTL niet zeggen ‘Omdat we anders de verhaallijn verklappen’, laat een woordvoerder van RTL weten aan RTL Boulevard. Maar het gerucht dat Ferri ontslagen zou worden is absoluut niet waar.

Of Rik vrijkomt wil RTL ook niet vertellen, maar het belooft spannend te worden!

46 comments on “RTL ontkent geruchten over ontslag

 1. Ik weet niet of ik RTL moet geloven hoor. Ze kunnen veel vertellen. Als zij gaan zeggen dat de geruchten kloppen, dan weten wij toch al de verhaallijn van Rik. Dat hij de gevangenis in gaat. Dus gaan ze het ontkennen. Met het ontkennen kan de verhaallijn een andere wending gaan krijgen. Dat de rechter totaal iets anders gaat beslissen ofzo wat natuurlijk weer niet realistisch is.

  Ik zelf vind Rik een heel leuk personage en wil ook absoluut niet dat Ferri GTST gaat verlaten, maar ik vind wel dat GTST zich aan de realiteit moet gaan houden. Rik heeft een moord gepleegd dus hij moet gaan zitten of krijgt TBS, als hij er goed van afkomt kan toch niet. Iedereen wat een moord heeft gepleegd moet jaren zitten of er moet een vormfout worden gemaakt. Dat is de enige reden wat ik kan bedenken om Rik vrij te krijgen.

 2. idd Demy! Ik meen me ook te herinneren dat ze groots ontkenden dat het Mike was die zou neerstorten met de parachute! Dit bleek uiteindelijk wel te kloppen … Ik hoop ook dat gtst er een mooi verhaal van maakt dat Rik wel kan blijven … maar dit bericht van rtl zegt niets …..

 3. RTL geloven jullie niet, maar zo’n roddel c.q. rioolblad wel.

  Dat Rik er een periode uit zal gaan of tenminste niet te zien zal zijn, lijkt mij logisch, als hij een gevangenisstraf krijgt. Maar het zou natuurlijk ook zo maar kunnen dat hij vrijgesproken wordt. Bij GTST en een soap weet je het maar nooit.

  1. Mij lijkt het vrij logisch dat Rik vrijgesproken kan worden, want de aanleiding van het geheel is toch Aysen. Bij het gesprek in de cel bij Rik spraken Aysen en Rik toch duidelijk over het grote geheim wat beiden met zich meedragen. Ik vind het nog steeds jammer dat Rik wat dat betreft geen openheid van zaken geeft of durft te geven. Nee, hij staat nog steeds onder druk van Aysen. Aysen en Maxime kunnen elkaar de hand geven ze blijven maar manipuleren en laten anderen daar de dupe van worden en ze komen er nog mee weg ook. Verder vind ik bepaalde verhaallijnen soms te lang worden. Ja mensen ik blijf het zeggen de situatie Maarten/Janine waar Maxime ook al schuldig aan was. En helaas heeft Ludo niets in de gaten. Ook met het weghalen van die ontwerpen van Nina kwam ze mee weg. Jammer dat ook Maxime nog steeds haar straf ontloopt

 4. Dat je RTL niet meteen gelooft, betekent niet dat je het roddelblad wel gelooft. Je kan ook gewoon beide opties open houden.

  Wat ook nog een mogelijkheid is, is dat Ferri zelf wil vertrekken. Dan klopt het wat RTL zegt. Dan is hij niet ontslagen. Dan heeft Ferri ontslag genomen.

  Hoe dan ook, de ontkenning van RTL zegt niets want natuurlijk gaan ze niks verklappen.

  Het zou mij niet verbazen als Rik echt verdwijnt en dat Stefano dan voor vast terug komt. Gewoon om weer een man te hebben rond die leeftijd.

  1. Verwacht ook dat ferri zelf heeft besloten eruit te gaan natuurlijk ontkennen ze dat hij eruit gaat heel logisch natuurlijk dat ze niets zeggen. Heb het beeld bij het reanimeren nog eens stop gezet het lijkt me echt ook rik te zijn. Stefano komt niet voor vast terug heeft hij al aangegeven bij rtl boulevard hij blijft een paar maanden heeft vooral senes met ferry lucas. Op twitter wordt door dilan aysen team maxime nuran en janine aangeven dat dave menno van gastrol na 3 mnd over gegaan is na een bijrol en nu voor vast komt. Als je bij rtlxl na de website van gtst gaat kon je eerst bij bewoners onderin zien wie wie is nu niet meer. Lijkt me erop dat er wat gaat veranderen.

 5. Iedereen zegt, rtl ontkent dus dat betekent gewoon dat hij weg gaat met dan weten we al genoeg, dus als ze het toegeven gaan jullie denken dat hij blijft. Ze moeten gewoon ontkennen, ze gaan geen verhaallijnen verklappen

 6. Over een paar weken weten we waarschijnlijk eindelijk het antwoord….ben dat gespeculeer wel een beetje zat. Mijn verwachting en hoop is dat Rik inderdaad vertrekt (het meest realistisch) en dat Menno een vaste rol krijgt. Stefano zal dan een gastrol zijn. In de meest ideale situatie krijgen Menno en Stefano een vaste rol….maar dat lijkt me niet waarschijnlijk. Nog even afwachten….:P

 7. Heel grappig om te lezen dat iedereen loopt te roep dat het realistisch etc. moet zijn. Even in het archief kijken:
  Anton, sloeg Lucas keihard in elkaar: geen straf. Mike heeft Lorena vergiftigd en onder dwang geld van haar gestolen: geen straf. Politie agente Aysen heeft Danny van de trap af geduwd: geen straf. Verder het verleden in: Laura en Cleo vermoorden Mary Verstraten om haar vervolgens in het kanaal te dumpen: geen straf. Isabella Kortenear kidnapt Nina Sanders, om vervolgens op de vlucht te slaan, jaren later weer op de stoep te staan. Politie wist van ontvoering en de dader: geen straf. Ludo Sanders: afpersing Martine Hafkmap, geen straf. Ludo Sanders zorgt voor miskraam Dian Alberts, geen straf.
  Wiet maakt iemand dood door schuld: 1,5 jaar.. realistisch: echt niet! Morris Fisher, poging tot moord op Ludo Sanders: verdween 4 jaar uit beeld: realistisch? ook niet. Nick Sanders, poging tot moord. Krijgt 2 jaar TBS, onrealistisch.

  Het is een soap!!!!!

  1. Tuurlijk is het een soap, maar zoals je zelf al zegt, iedereen die een (poging tot) moord pleegde, verdween in ieder geval tijdelijk uit de soap. Met een totaal onrealistische korte straf, maar ze verdwenen wel…. Dus ook Rik zal in ieder geval een gevangenisstraf moeten krijgen……en al dan niet tijdelijk verdwijnen.

  2. Antwoord op het feit dat Rik vastzit, dat heeft hij grotendeels te danken aan het gemanipuleer van Aysen. Deze zet Rik en haar eigen zus dusdanig onder druk opdat haar moord op Danny niet bekend wordt. En dan een ander geval; Ik vind dat de verhaallijn rond Maxime nu wel vervelend gaat worden. Zij weet Janine, Ludo, Nina en nu ook
   Vincent dusdanig te manipuleren en ze komt er nog mee weg ook. Trouwens wat liegen en bedriegen betreft kan Lorena er ook wat van hoor. Zij zit in geldnood en misbruikt daardoor het vertrouwen van Nina en Nina heeft niets in de gaten die heeft alleen maar oog voor Vincent. En dat is weer een doorn in het oog van Maxime omdat het haar eigen zoon is. En die situatie van Janine en Maarten (vorig seizoen) mag nu eindelijk ook wel eens uitkomen hoor dat heeft nu wel lang genoeg geduurd.

 8. Dus dan zal Aysen er binnenkort ook uitgaan. Rik is de gene die wordt gereanimeerd door Anton. Misschien gaat hij in coma ofzo? Bing zal zijn mond hier niet meer over houden en biecht alles op over de moord, want dat is het: moord van Danny. Ludo Sanders is de gene die overal mee weg kwam, die ontliep elke cel.
  En btw Laura en Cleo hebben degelijk Mary Verstraten vermoord en hebben hier geen celstraf voor gekregen.

  Van mij mag Rik gewoon vrijkomen. Het is een soap, en in een soap kan alles.

  1. De makers van gtst hebben een aantal jaar geleden de koers ingezet om de verhaallijnen realistischer te maken. Om de kijkcijfers uit het slob te trekken. En dat is goed gelukt, ze hebben meer kijkers dan ooit. Het zou dan ook dom zijn om daar in het geval van Rik vanaf te wijken…..maar goed, ik heb m’n punt denk ik wel gemaakt ;)….. Hahaha! Ik vind dat Rik gestraft moet worden….

   Het zou inderdaad wel kunnen dat Rik ik coma raakt….nog niet aan gedacht….mmmm….benieuwd waar dat dan toe zal leiden. Dan kan bing inderdaad zijn mond we eens voorbij praten….spannend, spannend, spannend……

  2. Laura is wel gestraft voor die moord. Ze heeft maandenlang elektronisch huisarrest gehad. Misschien níet helemaal realistisch maar volgens mij heeft de politie nooit het lichaam in handen gehad. Misschien vanwege gebrek aan bewijs.

 9. Rik mag vrij op borgtocht en hij kwijt voorwadwlijk de borgtocht is alleen erg hoog maar maxime betaalt omdat rik haar heeft geholpen in tijden van nood

 10. Ik ben het helemaal met jullie eens Rik verdient straf.
  Hij heeft tenslotte een moord gepleegd.
  En inderdaad ze willen gtst geloofwaardiger maken.
  Ben heel benieuwd of ze dat ook gaan doen in dit geval met Rik.
  De gene die gereanimeerd wordt door Anton is naar mijn zege Rik.
  Ik denk dat hij het niet meer aan kan en door de wanhoop geen uitweg meer ziet.
  En de hand aan zich zelf probeert te leggen.
  Op deze manier zal hij natuurlijk ook uit beeld verdwijnen als hij bijvoorbeeld in coma raakt of zo.
  In het ander geval zal hij toch een paar jaar in de bak moeten door brengen.
  Andere optie wat geloofwaardig is is er volgens mij niet.
  En als we het dan toch hebben voor de geloofwaardigheid van de soap.
  Die ik soms heel slecht vindt.
  Wat Menno betreft mag hij van mij blijven.
  super leuk personage en een aanwinst voor de serie.
  Maar er gaan vele geruchten en verhalen dat hij weg gaat.
  Mocht dat waar zijn.
  Wat volgens mij op de gtst site nog niet is bevestigd.
  Zou ik het erg dom en ongeloofwaardig vinden als ze weer een liefde van Lucas dood zouden laten gaan.
  Dan kunnen ze de Meerdijk begraafplaats wel reserveren voor de dode vriendjes van Lucas.
  Ook is het niet echt geloofwaardig als ze dan eindelijk gaan trouwen om gelijk al weer te gaan scheiden.
  Waarom dan al die moeite.
  En ik ben van mening dat de rol van Menno nog lang niet is uitgespeeld er zijn nog genoeg verhaallijnen te bedenken voor hem.

  1 daarvan kan zijn bijvoorbeeld in het promo filmpje zie je dat Lucas en Bing iets in het water vinden, wat veel lijkt op een lijk.
  Nou dan heeft Menno gelijk weer een verhaallijn te pakken als agent wie is het lijk en wie heeft het daar gedropt en wie heeft het gedaan.

  De vanuit gaan dat hij het zelf niet is.
  Maar dat kan niet want de opnames van ferry op de boot is opgenomen in oktober daar heeft Ferry een
  foto van gepost.
  En Dave (Menno) Had eind december nog opnames voor gtst.
  Of hij nu nog steeds opnames heeft voor gtst dat weet ik niet.
  Als ik naar zijn Twitter kijk krijg ik het idee van niet.
  Maar op zich zegt dat natuurlijk niets.
  Maar goed we gaan het veder wel zien.
  Ben heel benieuwd of ze de beloofde geloofwaardigheid van de serie kunnen behouden.

  1. De productie heeft liever niet, dat de acteurs wat over gtst vertellen of laten zien in het openbaar. Toen Victoria Koblenko, terugkeerde als Isabella en foto’s op twitter plaatste van sets als de Rozenboom en Charlies werd ze ook op het matje geroepen dit niet meer te doen.

   1. Yoshi

    Ik weet niet of dit betrekking heeft om mijn bericht.
    Maar het is echt niet mijn bedoeling om iets of iemand in diskrediet te brengen hoor.
    Ben me van geen kwaad bewust dat ik iets wel of niet mag zeggen.
    Ik wist niet dat acteurs wel of niet foto´s van hun werk mogen plaatsen.
    Ik weet natuurlijk wel dat acteurs niets mogen vertellen over het verloop van hun verhaal lijn.
    Zal het niet meer doen.
    Als dit bericht voor mij bedoelt was natuurlijk.
    Ohja en ik zeg niet dat Rik er uit gaat. Maar dat het zou kunnen dan kan het ook altijd nog zijn eigen keuze zijn natuurlijk om te stoppen.
    Maar we gaan het zien.

    1. Vlinder, je mag hier alles zeggen hoor! Je zegt ook helemaal geen dingen die andere in diskrediet brengen. Het bericht van yoshi is gewoon een aanvulling op jouw reactie, geen aanval ofzo. Dus blijf lekker je mening geven hier op de site, daar is hij ook voor bedoelt en dat doen we allemaal :)….

   1. Wita

    hoe weet jij zou zeker dat Dave nu nog steeds opnames heeft voor gtst.
    Dat weet ik namelijk nog niet zo zeker hoor.
    Ik hoop natuurlijk van wel.

  2. ik wil niks zeggen maar ik heb gehoort dat nina GTST gaat verlaten ik denk zelf dat er een staartje achter komt en ik hoop dat rik in GTST blijft

 11. Ze laten bij GTST een boegbeeld echt niet zomaar gaan, daar zijn ze zuinig op. Het zijn de parels van de serie. Laura, Janine, Rik, Jef, Ludo, Sjors. Vaste gezichten voor een vertrouwd gevoel.

  Ze laten zulke acteurs alleen gaan op vrijwillige basis. Zoals Sabine Koning, Charlotte Beseijn, Wilbert Gieske, Lieke van Lexmond.

 12. We vergeten nog een scenario. Rik die uiteindelijk toch onschuldig blijkt te zijn. Dat het zo gespeeld word dat hij rare wanen heeft aan die avond door zijn overmatige drankgebruik, dat hij is teruggegaan naar de springschool, daar, bijvoorbeeld, celine purcel (ben haar naam even kwijt) is tegen gekomen. Haar verteld heeft hoe boos hij was en dat zij vervolgens de kabels heeft doorgeknipt omdat hij uiteindelijk niet durfde. Maar dat hij het toch anders herinnert omdat hij het aanvankelijk wel van plan was en de drank zijn geheugen heeft aangetast. Dat zou namelijk ook de twist kunnen zijn, en niet het feit dat Rik de dader is, wat we nu allemaal aannemen.

  1. Dat is dus precies wat ik ook denk. Tijdens het proces vraagt de rechter door en dan kan Rik lang niet alle vragen beantwoorden. En dan praat Bing ook dat weet ik zeker. Die komt voor zijn vriend op. Dan krijgt Rik van alle commotie iets van een hartaanval ofzo en dan wordt ie gereanimeerd. En degene die in het water ligt is een vrouw en hartstikke dood, ze is in iets van plastic gewikkeld.

 13. Oke ze ontkennen dat hij is ontslagen… Zou kunnen,. Maar hij kan nog altijd zelf ontslag hebben genomen!! Ja zo kan ik ook geruchten ontkennen.. We wachten dus gewoon af 🙂 maar het moet wel heel raar lopen wil Rik hier mee weg kunnen komen…

  1. Dat zou altijd nog kunnen ja. Als Rik weg gaat dan hoop ik dat er weer iemand van de Jong bij komt. Job Zonneveld gespeeld door Teun Kuilboer of een goede recast Job is de halfbroer van Rikki en zoon van Rik.

 14. Dit vind ik nog steeds raar:
  2005: Bing en Nina komen Meerdijk binnen wandelen
  2007: Bing en Nina hebben flexwet
  2010: Bing en Nina hebben flexwet
  2013: Bing heeft flexwet, Nina niet.

  Het kunnen 2 dingen zijn: Nina heeft een vast contract of Nina gaat er binnenkort uit.

  1. Het is duidelijk dat Marly van der Velden een vast contract gekregen heeft. Anders zou dit haar vierde contract zijn (ook al zou er nu nog uit gaan) en dat mag niet vanwege de flexwet ;).

 15. 20/1 noud ontdekt dat lorena sjoemelt met het huwelijksgeld van lucas en menno. nuran moet haar toekomstplannen verdedigen als jef vindt dat ze rik daarmee benadeelt. wat wordt er voor lucas achtergehouden?
  21/1 lorena raakt in steeds diepere problemen. nina probeert vincent te vergeten door het met een andere man aan te leggen. bianca onderneemt de eerste stappen om anton het huis uit te werken.
  22/1 antons opvliegerige gedrag brengt hem in aanraking met de politie, als rikkie vermoedt dat wiet iets met sjoerd wil, zint ze op een tegenactie. vincent wil weten waarom maxime zich zo met nina bezighoudt.
  23/1lorena is niet van plan om noud te vertellen hoe diep ze in de problemen zit sjoerd is niet blij met zijn thuissituatie. rikkie grijpt dit aan om toenadering te zoeken. rik stuurt een brief die nuran flink in de war maakt.
  24/1iedereen verzamelt zich voor een gedenkwaardige dag in meerdijk. behalve rik natuurlijk want die zit achter de tralies. en als hij daar ook nog eens uit zijn dak gaat, loopt het slecht voor hem af.

  1. Ik denk het zo gaat lopen:

   Rik komt in coma. Bing verteld Menno over Aysen/Danny. Hierdoor krijgt het onderzoek een andere wending. Misschien wordt Rik ontoerekeningsvatbaar verklaard?

   1. dit zijn nieuwe spoilers die ik vertel yoshi wat je denkt kan je dus vergeten. de spoilers komen uit de 2 wekelijkse gids tv film. droom dus maar lekker verder

  2. Hoe kom je aan de spoilers van 22 t/m 24 januari. Op gtst.nl en tvgids.tv staan die er niet 20 en 21 januari staat alleen op tv gids.

 16. ik wil niks zeggen maar ik heb gehoort dat nina GTST gaat verlaten ik denk zelf dat er een staartje achter komt en ik hoop dat rik in GTST blijft

Geef een reactie