• 15 januari 2014
 • Roos
 • 18

Kijkers van GTST schrokken zich wild, toen de tune van de leader een make-over kreeg. Zeker het koortje en de laatste uithaal werd niet gewaardeerd. Er werd zelf een petitie georganiseerd om de oude tune terug te krijgen, en dat lijkt geholpen te hebben. Maandag zal namelijk de vertrouwde leader weer terug te horen zijn!

 

18 comments on “Petitie heeft geholpen

 1. Hmmm – ik zou liegen als ik zeg dat ik de oude niet beter vind! 😉 Maar vind het toch wel sneu voor de zangeres die deze kans kreeg… En het maar zo kort volhield! Anyway: hopelijk breekt ze ergens anders door en genieten wij nog superlang van de ”oude” leader! Dit is voor mij namelijk de ECHTE leader voor GTST! 😀

 2. Het is inderdaad wel heel sneu voor het meisje dat het ingezongen heeft. Maar ja, teleurstelling hoort bij het leven. Ik ben overigens echt verbaast dat GTST naar de kijker heeft geluisterd.

  1. Inderdaad, en als ze echt naar ons willen luisteren, halen ze ook de ORIGINELE leader terug, oftewel de fotoboek versie. Die is voor mij altijd de ECHTE leader!

 3. Haha geniaal dit! Precies die laatste uithaal en dat koor vond ik verschrikkelijk! Haatte het gewoon om de leader aan te horen. Gelukkig komt de oude weer terug ! 😀

 4. Het was niet om aan te horen. Wat een vreselijke katten gejank. Ik irriteerde me er vreselijk aan. Ik dacht dat ik de enige was die er zo over dacht, maar tot mijn verbazing dachten er anderen ook zo over en las ik het op internet. IS maar goed ook, dat ze het weer veranderd hebben.

 5. Het was niet om aan te horen. Wat een vreselijke katten gejank. Ik irriteerde me er vreselijk aan. Ik dacht dat ik de enige was die er zo over dacht, maar tot mijn verbazing dachten er anderen ook zo over en las ik het op internet. IS maar goed ook, dat ze het weer veranderd hebben.

 6. Het was niet om aan te horen. Wat een vreselijke katten gejank. Ik irriteerde me er vreselijk aan. Ik dacht dat ik de enige was die er zo over dacht, maar tot mijn verbazing dachten er anderen ook zo over en las ik het op internet. IS maar goed ook, dat ze het weer veranderd hebben.

 7. Ik vond het ook niet ook niet mooi maar wel fijn dat ie terugkomt en sneu voor de zangeres die heeft denk ik zo haar best gedaan

  Johnny je hebt 3 keer dezelfde reactie

  Xlovegtst

 8. GTST is bang dat er kritiek blijft komen, dus daarom weer terug naar het oude.

  Ze luisteren dus echt na de kijkers, maar dat mag ook wel na bijna 24 jaar.

 9. Ik stoorde me er niet echt aan. Tenminste niet zo erg om een petitie daarvoor te tekenen. Ik moet wel iedereen gelijk geven dat het koortje niks was en de laatste uithaal echt vals is. Ik had al voor dat de nieuwe leader te horen was al gehoord dat het niet goed was. Toen ik de leader hoorde dacht ik nog “oh zo vals is het nu ook weer niet” totdat de laatste uithaal.

  Het is sneu voor degene die de leader heeft ingezongen. Als je niet kan zingen moet je zoiets ook niet doen.

 10. Van mij mag de oude ook weer terug
  Maar die hele oude mag ook wel terug , die van de dag van onbezorgdheid is voorbij… Vandaag begint de lange weg naar morgen.. Goede tijden slechte tijden
  Ofzo haha

Geef een reactie