Leader opnieuw ingezongen

Zangeres April Darby heeft haar stem verleend voor de leader van Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor zover bekend zijn er verder geen veranderingen aangebracht in de leader.

Eerder waren Lisa Boray, Louis de Vries, Ingrid Simons, Erica Yong, Sarina Kuipers en Lysa Schenkers al te horen in de leaders van GTST. De nieuwe leader is vanaf vanavond te horen.

51 reacties

 1. Ik zeg terug naar de vorige, de verandering is niet best. Het geluid is raar,
  je hoort vooral het kinderkoor op de achtergrond.

 2. Deze versie is echt flink wennen in vergelijking met de vorige… Ik vind de vorige nog steeds leuker.

 3. Wat een hees gepiep… klinkt alsof ze voor het eerst zingt ofzo

 4. Wat ongelofelijk lelijk! Het lijkt wel of het ingezongen is door Kinderen Voor Kinderen! Door een kind wat de juiste toonhoogte in ieder geval niet of nauwelijks haalt…

 5. Het kinderkoor is veel te opvallend! En die stem vind ik ook echt niet goed…

 6. Wat een vreselijk ingezongen. Ik denk dat Menno en Stefano een plekje krijgen en misschien dat er iemand vertrekt.

 7. Ik hoorde het vanochtend al. Vind het ook echt geen verbetering..

 8. verschrikkelijk….. verpest….
  had liever de leader aangepast gezien..nieuwe fotos en menno er in,,,

 9. ik vind eerlijk gezegd de leader ook niet zo mooi
  want ze zingt niet echt helemaal helder

 10. Ik schrok er ook van toen ik om 8 uur de nieuwe leader hoorde. Het is toch geen kinderserie? En wat is het vreselijk vals gezongen. Nee geef mij maar de oude gewoon de vorige dus die was perfect!

 11. Maak het liedje wat langer en geen jankende katten zang. Doe net als vroeger een man en een vrouw die de intro inzingen.

 12. Hier moet een petitie worden getekend!

  VALS! LELIJK en GEJANK!!!!

 13. Ze kunnen tegenwoordig bijna iedereen mooi laten zingen met de hedendaagse apparatuur/software.
  Als het dan nog niet klinkt kan je echt niet zingen, of iemand heeft heel erg met het liedje zitten prutsen.
  Zorg dan in ieder geval dat je iemand hebt met een stem die bij dit liedje past, en als het op een bepaalde manier gezongen moet en het lukt niet, laat het dan iemand doen die het wel kan.
  Die laatste uithaal was echt niet best. De oude versie klonk gewoon helemaal goed.

 14. Eigenlijk wel grappig dat iedereen commentaar heeft en zegt dat de vorige versie veel beter was. Ik kan me herinneren dat toen de vorige versie geïntroduceerd werd, ook iedereen commentaar had dat het erg slecht gezongen was.

  Ik denk dat iedereen gewoon weer even moet wennen :).

 15. Niemand van de voice kan zingen
  Zet iemand die wel kan zingen

 16. Jongens serieus, er kijken iedere avond bijna 2 miljoen mensen naar GTST…..WIE HEEFT DIT GOEDGEKEURD?????????? Beschamend…

 17. Er is een petitie gestart. teken als je er ook mee eens ben. De link: http://www.petitie24.nl/petitie/139/de-nieuwe-gtst-leader-moet-weg

 18. Ik vraag me ook af waarom zo een drama om het liedje. Echt gemene reacties van mensen. Niet leuk om iemand zo de grond in te trappen. Het is lang niet zo slecht, slechts een kwestie van wennen.

 19. Wat een commentaar zeg… Maar ja, het is wel waar. Alsof 2 miljoen mensen er naar kijken moet het niet gaan lijken alsof het een kinderserie is. Weg ermee

 20. De nieuwe introsong is inderdaad gewoon een beetje wennen. Ik blijf het wel jammer vinden dat er zo weinig van de originele tekst is overgebleven. Als je het vergelijkt met de oude leaders van vroeger.

 21. Ik snap niet dat de mensen hier zo heftig op reageren en deze persoon zo de grond in trappen. De mensen van gtst die hebben hier blijkbaar om gevraagd en zij hebben dit dus ook goed gekeurd! Als er volgend jaar weer een nieuwe leader komt zullen er ook mensen komen die het niet leuk vinden! Het is gewoon even wennen.. Zoals altijd.. Maar om daar nou meteen een heel drama over te beginnen en een petitie te maken? Nogal een achterlijke reactie. Ook vind ik het zware onzin dat mensen zeggen dat dit vals is.. Dan weet je blijkbaar niks over zingen.. En dat alleen maar omdat ze het niet precies het zelfde zingt als hoe het normaal gaat? Ik vind dat mensen dit gewoon een kans moeten geven en er niet meteen zo’n drama van moeten maken. Bovendien gaat het om de serie van 20 min en niet om een leader van een minuutje.

 22. dat word mijn geluid uitzetten voortaan

 23. Stefanosandersfan

  Ik heb de leader nooit erg mooi gevonden maar dit is inderdaad wel echt heel erg lelijk. Die laatste uithaal is gewoon bij het valse af. En dan kunnen mensen hier wel zeggen dat het gemeen is om iemand de grond in te trappen. Als ik op mijn werk iets fout doe dat wordt daar ook iets van gezegd.

 24. Wat vreselijk slecht gezongen! Vond de vorige stukken beter! Pleaaasseeeee de ouwe terug en anders een hele nieuwe!!! #verybad

 25. slecht, geef mij maar de oude!!

 26. Stefanosandersfan

  Wie het ook is hou op met mijn naam te gebruiken anders ga ik GTSTFanclub mailen.

 27. Doe mij ook maar het oude terug. Dit kan gewoon echt niet.

 28. Het is echt verschrikkelijk.

 29. dit moet de prive.nl toch wel halen???

 30. Niet om aan te horen….

 31. ik vindt het wel grappig

 32. Vreselijk lelijk geef mij maar de oude deze nieuwe is vals en lijkt wel of we een kinderfilm gaan kijken.

 33. De zangeres begint ietwat twijfelachtig, maar zingt verder redelijk zuiver. Het koortje op de achtergrond, tja, daar moet je van houden. Haar uithaal aan het einde is ontzettend vals. Ik begrijp niet dat het team daar niet iets aan heeft gedaan.

 34. In 1 woord: VRESELIJK

  Waarom hebben ze dat veranderd?
  Ik kan niet mooi zingen maar dat gekrijs is helemaal walgelijk.

  Doe er wat aan we kijken niet naar BabyTV

 35. WAT ONGELOFELIJK LELIJK KATTENGEJANK , Ik walg ervan. Hoe dom ben je als je een of ander vals kind laat zingen met een kleuter koor op de achtergrond. Aan de tekst of nieuwe personages is niks veranderd had dat dan gedaan

  • HOI DIKKE ANNE,

   JE BENT ZELF EEN LELIJKE KAT!

   APRIL IS GEWELDIG FABULOUS EN DOE NORMAAL MET JE ACHTELIJKE DIKKE TYFUS SMOEL 🙂
   LYSM XXXXXXXXXXXXX

 36. Idd Anne je hebt gelijk ookal is het wel een beetje zielig voor degene die dit gezongen heeft maar ja

 37. Ik kijk al heel lang en heb verschillende leads gehoord, maar deze slaat echt alles. Het is vals. Hopen dat ze snel een nieuwe maken

 38. Waarom heeft Rikki m niet gewoon ingezongen? Zou ik toepasselijker gevonden hebben omdat ze ook in de serie speelt…

Geef een reactie