Guido Spek is weer vrijgezel. Guido en Desi van Doeveren hebben na 4,5 jaar een punt achter hun relatie gezet. Eerder werd al bekend dat de relatie niet helemaal lekker liep, zo zochten ze allebei een aparte woonruimte in Amsterdam. “We zijn nog zo jong, samenwonen kan altijd nog”, liet hij destijds weten.

Aan weekblad Privé laat hij weten: “De laatste tijd was Desi heel veel aan het werk, omdat ze in twee voorstellingen tegelijk speelde. En ik ben dagelijks druk metGTST. We zijn elkaar ‘ergens’ kwijtgeraakt, en dat doet me veel verdriet.”

6 comments on “Guido Spek weer vrijgezel

 1. Waarom is dit belangrijker dan het nieuws over Robin Martens? Haar openbaring is nieuws voor elk dagblad maar deze “fansite” vindt nieuws over een relatie belangrijker?? Heel vreemd en onrespectvol.

  Verder: als iemand op zijn 23e nog niet gaat samenwonen is dat niet een teken dat het slecht gaat met de relatie, het lijkt me juist een hele gezonde ontwikkeling want welke gek gaat er nou al op z’n 23e samenwonen?

  1. op mijn 23 was mijn dochtertje bijna 1 jaar was ik 2 jaar getrouwd en woonde ik 3 jaar samen
   wat is daar mis mee?? als het goed gaat en voelt is het goed toch?
   en nee mijn dochtertje was en is geen ongelukje wij zijn bewust voor haar gegaan

 2. Nou welke gek gaat er al samen wonen op zijn 23?!?! Denk heel wat mensen! Ik ben zelfs met mijn 20 al samen gaan wonen… Is dat zo raar?! Ik denk dat t in deze tijd geen donder meer uitmaakt…. Als je maar gelukkig bent!

Geef een reactie