Vandaag zagen we dat Tim na een ruzie met Anton het water in loopt en wordt geraakt door Lucas en Bing in de boot van Ludo.

Wat gebeurt er volgens jullie met Tim?

138 comments on “GTST Denktank: Wat gebeurt er met Tim?

 1. Ik wil even wat kwijt.

  Tim die het water in loopt als het zo koud is en ook nog eens wordt overvaren door Lucas en Bing en dan vervolgens tot en met dat ze hem vinden in het water licht ja hoor.
  En dan nog leven. gtst geloof je het zelf.
  Geloofwaardiger was het geweest als wij in de uitzending van maandag zien dat Tim uit het water wordt gewist door die ene willem. (wat wij overigens niet zien)
  Dan zou het nog kunnen. ook niet echt geloof waardig maar toch.
  Maar dit op deze manier nee sorry dat kan echt niet.
  Zeker omdat wij Tim pas rond 10 feb pas LEVEND in de spoiler staat.
  Als dit echt was geweest ( wat het natuurlijk niet is) had dit onmogelijk gekund levend.
  De zee in lopen met de temperatuur van het rond het vries punt ben je zeker na een half uur dood aan onderkoeling en als je dan ook nog wordt overvaren nee.
  Dat kan echt niet.
  Ik werk in de zorg en weet dat je vrij snel dood gaat aan onderkoeling en verdringing dus dit kan niet.
  Jammer gtst dit hadden jullie echt wat geloofwaardiger moeten maken.
  Ik snap dat ze dit doen om het spannend te maken van gaat hij dood ja of nee.
  Maar dit.
  Veder hoop ik niet dat deze willem de rol van rik over neemt.
  Ik hoop dat Menno de plek van rik gaat opvullen.
  Al hoewel ik daar niet zeker van ben.

  Wikipedia is zeer onbetrouwbaar.
  Iedereen ook ik zou dat aan kunnen passen.
  Er staat nu dat de rol van Menno een hoofdrol is geworden.
  Maar ben bang dat een een of andere grapjas dat gedaan heeft.
  Natuurlijk hoop ik dat dat iemand van gtst is die dat gedaan heeft, maar denk het niet.

  1. Tim wordt idd pas rond 10 feb. LEVEND weer in een spoiler genoemd, in die spoiler staat dat Tim uit het water wordt gewist door die ene Willem.

   Dat er zoveel tijd tussen zit, wil niet zeggen dat het ook daadwerkelijk zolang geduurd heeft, alvorens Tim uit het water is gevist. Voor ons enkele weken, kan in GTST als soap maar 1 dag of hooguit enkele dagen zijn.
   Daarom duren die (bepaalde) verhaallijnen voor ons gevoel als kijker ook zolang.

   Verder wil ik gewoon zeggen dat dit een soap is, wat we toch ALLEMAAL WEL WETEN, dus totaal niet op enige realiteit / waarheid berust, maar dat het fictie is 🙂

   1. Dat staat dus helemaal niet in die spoiler. In de spoiler staat dat Tim aan Willem toegeeft dat niemand hem nodig heeft. Dus het is op dat moment goed mogelijk (en ook zeer waarschijnlijk) dat Tim al dagen bij die Willem zit.

  2. Misschien is beter om nog eens een cursus spelling te volgen. Als je in de zorg verslagen schrijft met deze grammatica dan zullen er nog eens ongelukken gebeuren….

   1. Wat een rotopmerking over een lullig typfoutje zeg! Wtf heeft het hiermee te maken! En respect voor iedereen die in de zorg werkt! Gaan jullie maar lekker voor jezelf zorgen als je oud en dement ben, ziek of niet meer kan lopen etc…

    1. Nog zo ééntje uit de zorg.. Waarom moet het zorgpersoneel toch altijd een extra schouderklopje? Ik ben minstens zo blij met de vuilnisman die wekelijks mijn kliko komt legen.. En die hoor ik nooit klagen dat hij wordt ondergewaardeerd..

     En wat betreft die spelling, nogmaals: het is een gebrek wanneer iemand niet in staat is om foutloos te schrijven en/of typfouten te verbeteren.

  3. Dat is nooit zo gezegd dat word allemaal vermoed omdat ze niks weten ….. gaan ze raden beter opletten 😉 en met de boot overvaren ook niet het was een stuk hout en niet tim dat is wat lucas DENKT omdat hij in paniek raakt dus weet niet wat jullie kijken en hoe slapend denk ik want alles wat jullie schrijven klopt zo niet RTL weet echt wat ze doen hahahaha

 2. Helemaal mee eens. Wat een aanfluiting. Komt ook nog eens bij dat je met zo’n jacht niet zo dichtbij de kust gaat varen, waar het ondiep is. Sorry hoor, maar wat een kinderachtige en achterlijke verhaallijn!
  Dacht dat Lucas nu wel wat volwassener geworden zou worden. Gaan ze een beetje een jacht van Ludo stelen.. en waarvoor:-S Tim ziet het niet meer zitten, gaat zelfmoord plegen in zee,
  en heeeeel toevallig vaart die boot van hen tegen hem aan, toen ie net bezig was met verder in zee lopen.
  Ja ja, zon boot gaat echt zo dicbtbij de kust varen. Geloof je het zelf?
  En al zouden ze hem hebben geraakt. Dat overleefd niemand als een motorjacht met zo’n vaart tegen je aan vliegt.
  er!

  1. Een gemiddelde jacht steekt 1 tot 2 meter diep. Dus dat valt mee. Wanneer Tim tot zijn schouder in het water zou staan kan hij makkelijk geraakt worden. Tussen scenes is GTST zit vaker tijd. Dus hij kon al veel dieper zijn.

   Als je je irriteerd, kijk dan niet!

 3. Deze aflevering was dus echt niet leuk, heel kinderachtig, en oooh zoooo nep oke het is een soap….maar het moet ook niet zo fake zijn dan is er echt geen hol meer aan.

  1. Nee deze aflevering stelde mij ook teleur.
   Hoe Bing Lukas verleidt even die boot ” te lenen ” is te gek voor woorden, heel kinderachtig,.
   Dan de nieuwe Bianca, zoals ze spreekt, alles wat ze zegt of vraagt gaat met een bevelende intonatie in haar stem
   zoiets van “leg neer of ik schiet ” , totaal anders dan de oude Bianca, als vriendin past ze ook totaal niet bij Janine.
   Qua karakter had ze er toch tenminste wat op kunnen lijken, ook dan had ze best sterk kunnen zijn.
   Anton is en blijft een hufter, die kan je nooit meer geloofwaardig over laten komen.

 4. Tim is dood of hij leeft nog een krijgt zijn geheugen terug en gaat terug naar rikki…
  Idd een zeer fake aflevering. Random een boot stelen… Wanneer komt martine hafkamp terug….

  1. Hoezo Martine Hafkamp terug? Die was toch helemaal het spoor bijster, zodat ze via westenwind op SBS6 is gekomen, waar ze meteen maar is opgepakt en in de vrouwengevangenis in is gegooid? Per slot van rekening liep Miriam daar ook weer rond. Of was dat niet Miriam, maar Isa Hoes die aan haar vader vroeg in de reclame om geld, want “anders verkoop je toch gewoon de boot?” Ik ben, geloof ik, ook het spoor een beetje kwijt……

 5. Wat zijn jullie allemaal negatief zeg. Wie zegt dat Tim geraakt is door de jacht. Dat hebben we helemaal niet gezien. Ik denk dat ze inderdaad gewoon het stuk hout geraakt hebben, maar dat Tim daar dus al lag.

  1. Omdat je aan de zijkant van zn lichaam een wond zag. Meende ook bloed te zien. Ach hoe dan ook. Wat een knderachtige zooi.
   Dr bolaverhaallijn was het toppunt maar blijkbaar valt er nog genoeg onnozele verhaallijnen te bedenken. Het lijkt wel een knderserie opvdeze manier. En echt, ik snap nog steeds niet waarom ze nou zo ndig met dat jacht wrg moesten. En idd deze bianca is een ijzeren tante waar geen enkele liefde van afstraalt.

 6. Als ieder het zo kinderachtig vinden, waarom kijken jullie dan nog???
  Alles wat in een film/serie gebeurt is nep? Dus zeik is allemaal niet zo!

 7. ach ja, je kunt hier wel de hele dag over blijven gissen maar dat is zonde van je weekend. nog effe en dan zie je maandag gewoon heel simpel op tv wat er wel of niet gaat gebeuren, toch ?

 8. hoi,
  ik vind het echt raar dat jullie zo reageren.
  ik ben 11 en ik vond het wel cool,
  jullie denken veeeeel te diep na.
  blijf gewoon kijken en ga niet van die negatieve reacties plaatsen,
  gewooon lekker gtst kijken en denk niet zo diep na het is maar een serie he!

  xxx me.

  1. mensen hier kunnen nog iets leren van jou als 11 jarig meisje. je hebt groot gelijk, het is maar een serie, sommige mensen hebben altijd iets te zeuren ahhah

  2. Wiet van Houten fan, dat zijn hele wijze woorden voor een 11jarige daar kunnen volwassenen nog wel wat van leren. En je kan ook gewoon niet kijken i.p.v. alles af te lopen zeiken. Sorry voor mijn woorden me

 9. Kijk bijvoorbeeld naar Rotterdam daar hebben ook een haven die naar de zee gaat. Dan zeggen ze dat het niet kan.Als je dat overleefd de kou + overvaren worden door een jacht die hard gaat dat kan niet.

 10. Lekker einde voor mensen die al zo labiel als de pest zijn. Maandag op een kantenkop. “Meer zelfmoorden door GTST”. Niet echt slim. Zeker niet voor de jeugd!

  1. mensen dit is soap , maar velen hier gaan er te diep op en ja hoor tim moet het hele weekend in het water liggen , grotere onzin nog nooit gehoord hier . Ik kan het wel weer allemaal gaan uitleggen hoe het werkt met een opname , maar ik hoop toch dat jullie hersens genoeg bezitten om dit zelf te bedenken .maar de reackties hier en overal op de gtst chats behoort meer tot de denkwijze van een kleuter , dan tot de hedendaagse tiener .Kom op zeg jongelui , chat hier eens wat verstandiger ,want op zo’n manier zorg je alleen maar voor ergernis bij de meeste volwassenen.

 11. Wat een reactie’s! Wat een opwinding en waarom? Voor een soap?

  Alsof Sabine Koning (Anita) ineens als geest kan terug keren? En Rik die zolang met elektrische schokken (AED)te maken krijgt. Waar tussendoor ook beademd hadden moeten worden en borst compressies. Wat ik bedoel te zeggen is, je kijkt naar een soap. Heerlijk je hoeft er niet over na te denken. Lekker lui op de bank.

 12. Wie zegt dat Lucas en Bing hem geraakt hebben? Er dreef ook een stuk hout in het water. Het is goed mogelijk dat men alleen de suggestie wil wekken dat ze Tim geraakt hebben met die boot. En dat we verder niets over Tim hebben gezien, betekent niet dat hij dagen in het water ligt. Die Willem zal hem wel snel gered hebben. Alleen zien wij het niet om het spannend te houden (voor de mensen die geen spoilers lezen). Iets ongeloofwaardig noemen terwijl er een zeer plausibele uitleg mogelijk is… En mensen, soap is een sprookje. Het zal nooit 1 op 1 de werkelijkheid zijn.

 13. Het is maar een serie!!
  Ik vind het echt super leuk en zal zeker blijven kijken.
  Wat maakt het uit dat het ongeloofwaardig is? Als het maar leuk en/of spannend is.
  En Tim is waarschijnlijk gewoon al uit het water hoor.
  Ik vind het allemaal prima 🙂 (alleen moeten Sjors en Tim nog wel even bij elkaar komen :P)

 14. haha,
  vind het wel grappig hoe iedereen hier valt over de” ïjzeren” Bianca.
  Het is idd even wennen, een ander gezicht maar, het is de zelfde rol.
  De “oude”Bianca had het ook harder moeten spelen…..

 15. Wat een onzin om geen commentaar op een verhaallijn te mogen maken, natuurlijk is het een soap waarin alles kan,
  maar enige realiteitszin mag je toch wel verwachten.
  Als fan kijk je, dus die onzin van ” dan kijk je toch niet” slaat nergens op.
  Stel dat Ludo opeens een heel sociaal bewogen mens zou worden geloof je het toch ook niet.
  Deze Bianca kan ik gewoon niet als de liefhebbende moeder van Sjoerd zien, sorry dan.
  En of Tim nu dood is of niet dat gaan we dan maar afwachten, hij speelt zijn rol best goed, dus zou het jammer zijn als hij er uit zou gaan.
  Maar zo,n spelletje van Bing en Lukas met die boot, dat verwacht je niet, zeker niet van Bing, die toch heel
  serieus met de zaak van Rik is omgesprongen en hem tot grote steun was.

  1. Juist wel van Bing! Hij wilde ook op de motor van Aysen rijden zonder motorrijbewijs. Dat roekeloze past juist heel goed bij hem.

  2. Ben het geheel mee eens. Deze topic heet denktank en word om mening gevraagd. Ja Gtst is wat spannender,maar geloofwaardig niet. Nog even en het is net ongeloofwaardig als de bolt and the beautiful. Verhaal lijnen moeten wel btje kloppen. Soap of geen soap,je betaald toch kijk en luistergeld dus wil j waar voor je poen. Als je een film kijkt wil je ook dat het verhaal klopt. Krijg de indruk dat de makers van gtst zich een slang in de rondte graaien naar verhaallijnen en niet geheel meer weten die goed tot een.eind product te brengen. Mijn mening.

 16. Volgens mij is er in het verleden eens een lijk gedumpt vanaf een brug. Weet niet meer door wie. Zou dat nu boven komen drijven?

  1. Ik denk dat je Mary Verstrate bedoelt. Alleen is ze niet vanaf een brug gedumpt. Laura en Cleo hebben haar toen vermoord en in het water gedumpt. Later bleek het lijk alleen weg te zijn en sindsdien is er niets meer over vernomen.

 17. Ik vind het zielig voor tim dat die toen die ongeluk met z’n hoofd had gehad maar ik zou echt niet willen dat die uit de serie gaat hoor?
  Gr. Kim

 18. Hoe oud zijn de meeste mensen die hier reageren dat ze het zo zielig vinden dat Timmetje is geraakt door de boot of dat Anton zo’n hufter is. Dit is een fucking soap. Ongeloofwaardig of niet, lekker boeien!!! Als jullie zo teleurgesteld zijn in de aflevering, ga lekker een disneyfilm kijken. Maarjah zullen vast meisjes van 14 zijn die hier meestal reageren, kunnen ze ook niks aan doen he.

   1. Demi weet je wat jij moet doen? pak een stok en doe hem tussen je *** knap je van hem op. Je voelt je blijkbaar erg aangevallen. ahaha

    1. Hey Johnny let een beetje op je woorden wil je. Alleen dat je commentaar krijgt op je tekst wil nog niet tegen dat je zo kan reageren. Zoals je al hebt gelezen zitten hier ook kinderen van 11 jaar op. Voor zulke teksten heb je andere sites voor.

 19. Ik denk dat het gewoon alleen de jas is van Tim. Hij leeft nog gewoon. Die Bianca lijkt op The Lion King als ze tegen Anton te keer gaat, hahaha. Goed verder niet irriteren aan het verhaallijn, gewoon doorkijken of niet als het je niet bevalt. Ik kijk ook gewoon niet als ik geen zin heb. De shortie is soms genoeg.

 20. Hang jullie leven ervanaf of shit men het is een serie en als iedereen nu in een keer dood gaat blijft er vrij weinig over mensen

 21. Het blijft gissen en onvoorspelbaar. Gtst dat is nu het leukste van deze soap
  Anton is inderdaad een lul zo ga je niet tegen je kind tekeer
  Alles is bij Anton eigenbelang hij speelt zijn rol dus heel goed

 22. Hahahahahahaha.
  Ik lees nu pas al het gezeur hierboven.
  Dit is echt wel ernstig.
  Dat mensen zich zoooo druk kunnen maken over de zogenaamde ‘geloofwaardigheid’ van het verhaal,
  Als je op ieder detail gaat letten, maak je het voor jezelf niet leuk om te kijken.
  Inderdaad, gewoon lekker verstand op 0 en kijken, niet zo nadenken.

  Maak je niet zo druk. Of anders kijk alleen nog het nieuws. Dan weet je 100% zeker dat wat je kijkt, ook echt realistisch is.

 23. haha wel grappig dat zo veel mensen zich druk kunnen maken om een tv programma! zo van ‘ja dit zit me wel echt dwars dit moet ik wel even kwijt anders slaap ik vannacht niet lekker hoor!’ Als je zo gaat denken zijn wel heel veel afleveringen stom, raar en slecht. En veel films trouwens ook. Maarjaaaa ik vind het gewoon een leuk programma 🙂 x

 24. Ik snap niet waarom mensen een soap gaan vergelijken met de realiteit. Tijd verdoen aan mensen af te kappen of negatieve posts te plaatsen vind ik onzin, als jullie er allemaal zo wat erop aan te merken heeft , maak dan zelf een soap die wel realistisch over komt. Ik ben 16, en ik vind het allemaal negatief tegenover GTST zelf, mensen, kijk , of kijk niet, je bent zelf verantwoordelijk waar naar jullie kijken.
  Dit is kinderachtig, een soap kan nooit helemaal realistisch worden gespeeld, anders zou de lol er vanaf zijn.

 25. Ff serieus… Hoe vaak is Arnie niet herrezen? En alle invaliden lopen weer,blinden zien weer,dooie staan op… Het is een soap he… Als wij door een spiegel vallen zijn we morsdood en Linda had alleen maar ademnood… Kijk dan niet of zeur niet.

  1. Het was Robert die door de spiegel viel toch 😉 Omdat Laura erachter was gekomen dat hij met Linda ging. Hij heeft daarna wel in een rolstoel gezeten 😉 Maar idd, wij zouden gewoon morsdood zijn.

 26. Ze moeten Job de Jong terug schrijven. Een soort Sjors/Jack broer/zus relatie voor Rikki. Kan malkelijk een goede recast aangezien Teun Kuilboer het maar twee jaar heeft gedaan.

 27. Maandag 10 februari

  Lorena ziet een toekomst met Stefano al helemaal voor zich. Maxime misbruikt Noud om Vincent aan zich te binden. Nuran is het opdringerige gedrag van zowel Bing als Aysen meer dan zat en stelt een daad. Lucas drinkt te veel.

  Dinsdag 11 februari

  Anton geeft Tim bij de politie als vermist op. Menno is bang dat de nachtelijke levensstijl van Lucas tussen hen in komt te staan. Bing en Aysen zijn het oneens over hoe ze Nuran moeten helpen. Jef is geschokt door hoe hij Nuran in de Koning aantreft.

  Woensdag 12 februari

  Om Tim terug te vinden gaan Sjors en Sjoerd flyers ophangen. Tim geeft aan Willem toe dat niemand hem nodig heeft. Wiet doet er alles aan om het conflict met Rikki niet uit de hand te laten lopen en maakt een heftige keuze. Anton raakt teleurgesteld wanneer hij toenadering zoekt tot Bianca.

  Donderdag 13 februari

  Lucas schrikt als er nieuwe feiten over de bootdiefstal boven water komen. Anton verwijt Aysen slecht onderzoek in Tims vermissing. Als Tim wil vertrekken, biedt Willem hem een laatste maaltijd aan… Maxime en Vincent zijn het niet eens over de verbouwingsplannen van Toko.

  Vrijdag 14 februari

  Anton en Bianca gaan zoeken op de plek waar het laatste levensteken van Tim gesignaleerd is. Nina denkt te weten van wie ze een mooi Valentijnsboeket gekregen heeft. Aysen probeert Menno te bereiken, maar Lucas eist alle aandacht van Menno op.

 28. Ik ben benieuwd wanneer Noud een nieuwe verhaallijn krijgt die is ook de hele tijd aan het in en uit lopen, hij begint een beetje op Laura te lijken. Diegene met de meeste verhaallijnen zoals Nina, Lorena, Lucas en Maxime mogen ook wel eens de buiten beentjes is een goeie verhaallijn krijgen.

 29. Ik werk zelf ook in de zorg en ik vind zowiezo vlinder1984 helemaal geleik heeft!!!
  Toch hoop ik niet dat tim dood is dat zou ik erg jamer vinde

  Gr Trudie!

 30. Nee dank u politie genoeg in Meerdijk, by the way ik kan niet zwemmen!!! En Tim is waarschijnlijk allang naar Engeland gezwommen òf hij is door Lucas & B(l) ing in de (boot) genomen whahahahaha

 31. Sinds 2 dagen probeer ik tervergeefs met de redactie van gtst in contact te komen over wikipedia dat bij Dave Mantel stond dat zijn bijrol sinds 24-01-2014 omgezet is naar hoofdrol. Nu vanochtend zag ik dat het gister 04-02-2014 weer terug is gedraaid na bijrol. Hoe betrouwbaar is gtst eigenlijk waarom is het terug gedraaid en waarom krijg ik er persoonlijk geen antwoord op. Heb en al gezegd dat ik blijf mailen tot ik antwoord van hen heb

  1. Lieve mensen,

   Ze houden het spannend… dus je moet niet overal antwoorden gaan zoeken maar gewoon wachten tot het op tv is.

   En wita… Denk je nou echt dat ze daar bij gtst druk maken om wat jij er van vind en wat er op Wikipedia staat?
   Hopelijk heb je wel wat beters te doen!

   Ik kijk al jaren naar gtst maar snap soms echt niet waarom. Veel onopgeloste dingen en veel gezeur.
   Ik hoop dat Tim er wel uitgaat. Die jongen kan ook zo zeuren… aller verschrikkelijkst. Samen met Rikkie mag hij er wel uit. EN dat Rik weg is is ook geen drama. Net hoe de wind waait op die is hij verliefd.
   Nu vind ik Nina en en en kom even niet op zijn naam, die kale, wel erg leuk! Hopen dat ze toch wat krijgen! En dat Maxime dan ook op hoepelt en kunnen Ludo en Janine ook weer samen zijn!

   Nou ik ben weer iets opgelucht hihi.

 32. Wita, relaxxxxx….het wordt vanzelf wel duidelijk of Menno een vaste rol wordt of niet. Gewoon afwachten. (Ik denk en hoop van wel, maar er zit niks anders op dan zien wat er gebeurt…)

 33. Spoilers gevonden. Tim leeft inderdaad.

  Maandag 10 Februari
  Lorena ziet een toekomst met Stefano al helemaal voor zich. Maxime misbruikt Noud om Vincent aan zich te binden. Nuran is het opdringerige gedrag van zowel Bing als Aysen meer dan zat en stelt een daad. Lucas drinkt te veel.

  Dinsdag 11 Februari
  Anton geeft Tim bij de politie als vermist op. Menno is bang dat de nachtelijke levensstijl van Lucas tussen hen in komt te staan. Bing en Aysen zijn het oneens over hoe ze Nuran moeten helpen. Jef is geschokt door hoe hij Nuran in de Koning aantreft.

  Woensdag 12 Februari
  Om Tim terug te vinden, gaan Sjors en Sjoerd flyers ophangen. Tim geeft aan Willem toe dat niemand hem nodig heeft. Wiet doet er alles aan om het conflict met Rikki niet uit de hand te laten lopen en maakt een heftige keuze. Anton raakt teleurgesteld wanneer hij toenadering zoekt tot Bianca.

  Donderdag 13 Februari
  Lucas schrikt wanneer er nieuwe feiten over de bootdiefstal boven water komen. Anton verwijt Aysen slecht onderzoek wat betreft Tims vermissing. Als Tim wil vertrekken, biedt Willem hem een laatste maaltijd aan. Maxime en Vincent zijn het niet eens over de verbouwingsplannen van Toko.

  Vrijdag 14 Februari
  Anton en Bianca gaan zoeken op de plek waar het laatste levensteken van Tim gesignaleerd is. Nina denkt te weten van wie ze een mooi valentijnsboeket heeft gekregen. Aysen probeert Menno te bereiken, maar Lucas eist alle aandacht van Menno op.

   1. Als dat zo is is het wel als gastrol en zo vaak in beeld. Rosa heb ik nooit zo vaak gezien alleen als ze een verhaallijn had.

    Ik hoop dan dat Job de Jong terug keert de zoon van Rik en halfbroer van Rikki.

 34. Wita wat weet jij wat wij nog niet weten dan?
  Is het door gtst zelf bevestigd dat Dave (Menno) niet blijft.
  En dus ook niet de vervanger van Ferri (Rik wordt)
  Zou ik toch wel graag willen weten.
  Ik had zelf wel ook zo vermoeden maar zou fijn zijn als dat nou eindelijk eens officieel wordt bevestigd.
  In plaats van al dat vaag gedoe.
  Wel heel jammer want nu weten we ook al hoe de verhaallijn met Lucas af gaat lopen.
  De eerste scheurtjes zijn al te zijn in hun zo prille huwelijk.
  Jammer echt heel jammer had gehoopt ( tegen beter weten in dat Menno zou blijven)

  1. Zoals ik al zei het contact liep moeizaam maar door meerdere media bronnen te gebruiken heb ik via de redactie een mailtje gekregen daarin werd bevestigd dat menno geen hoofdrol had maar een bijrol.

    1. Precies, alsof ze dat jou zouden vertellen….en dan ook nog zijdelings vertellen dat er in maart een nieuw vast karakter bijkomt. Ja hoorrrr!

 35. De één komt, de ander gaat. Vanaf vrijdag maakt Genio de Groot in GTST  zijn entree en is de komende weken te zien in een mooie gastrol.

  Zou dat Willem zijn??

 36. Vrijdag krijgt de kijker van Goede Tijden Slechte Tijden een nieuw acteur te zien. Het gaat om Genio de Groot, die eerder in series als Lijn 32, Seinpost Den Haag en Ramses speelde. Uit de spoilerteksten uit tv-gidsen valt op te maken dat Genio in de huid van ene Willem kruipt, die zich de komende tijd over Tim ontfermt. Volgens De Telegraaf gaat het om een gastrol voor Genio.

  Tim, gespeeld door Bernd Schneider, is vrijdag geschept door een motorboot, toen hij in verwarde toestand in een meer ronddoolde. Het laatste wat de kijker van hem zag, was dat hij bewusteloos op het water dobberde. Sindsdien is er niets meer van Tim vernomen. Meerdijk lijkt nog niet in paniek, nog niemand heeft Tim echt vermist.

  Daar komt vanaf komende week verandering in, als er een grootscheepse zoekactie naar Tim wordt opgezet. Maar Tim verblijft dus bij ene Willem. Of hij ook lijdt aan geheugenverlies of iets dergelijks, is niet bekend.

 37. Pottidikkie zeg! wat een gezeik 😛 Tis een serie en idd niet altyd gebaseerd op werkelijkheid dus op alles moet ook niet gekeken worden alsof echt zou kunnen of niet tis en blijft een serie…… Als (sommige) mensen nou eens naar hun eigen leven zouden kijken op de manier dat ze naar GTST kijken dan zouden ze misschien een stuk positiever kunnen zijn 😀

  Veel kijk plezier naar het programma GTST (fictief geschreven maar soms gebaseerd op werkelijkheid)

 38. Ik kan je vertellen dat er wel meer niet strookt met de werkelijkheid. Ze vergroten alles bewust uit. Dat hoort bij een soap.

  De rol Tim krijgt een meerwaarde als hij iets krijgt met Sjors.
  Ik vind sommige lijnen sowieso niet zo heel spannend op het moment. Dus kijk ook wat minder.
  Maar vroeg me wel steeds af wanneer ze Tim nou gaan zoeken en vinden.
  Er zijn heel veel suggestieve delen gemaakt in dit stukje verhaallijn. Dat maakt dat dit nog alle kanten op kan.
  Dus vanaf de 10e febr. zit ik weer volop gekluisterd aan de buis :D.

 39. verhaallijn is idd ongeloofwaardig, maar laat, wat maakt het uit!
  als je uberhaubt een soap gaat kijken zet dan je verstand op nul dan kan je er gwn naar kijken!
  maar als je die serie de hele tijd commentaar gaat leveren sorry hoor als je je zo aan gtst ergert kijk dan gwn niet!

 40. Mensen wat er hier allemaal gebeurt snap ik niet
  Van boven begint het over een spoiler en dan komt een of andere pipo zeuren over een spel foutje worden mensen tegenwoordig groot Door andere mensen af te zeiken of gewoon Door wijs te zijn en een mede mens een mede mens te laten zijn pfffff en om terug te komen om wat het hier gaat ik kan nergens vinden of Tim nu terug gaat komen ja of nee dit aangezien je hem ook niet meer ziet bij die ouwe man

  P.s. als er spelfouten in staan zeur eens een keer niet als je het niet lezen kan lees je het lekker niet en hoeft er ook niet gereageerd te worden

 41. Tim kan niet uit de serie , want hij heeft een gekneusde rib , en daar kan je niet dood aan gaan , dus hij komt gewoon terug , het is echt niet mogelijk dat hij eruit gaat want hij blijft niet voor altijd bij die oude man, na een
  tijdje gaat die oude man naar bianca of anton toe en verteld alles , daarna komt hij gewoon weer thuis en is er nog van alles en nog wat omdat ze boos op m zijn enzo en dan na een week of 4 is tim weer gewoon terug in de serie , en trouwens , als Beau Schneider uit gtst zou gaan zou dat echt wel bekend worden gemaakt net als toen Rik uit GTST ging , toen werd het ook besproken in RTL Late Night enzo , dus de kans is echt heel klein dat Tim uit GTST gaat , dus reken er maar op dat hij terug komt

 42. hey hey ,
  ik vind de reacties vaag maar nou en
  ik denk (dat hij door die enge man daar word gehouden en dan gewoon ontvoerd word)

 43. ik wordt ongeduldig ik
  wil tim zien dit duurt
  veel te lang er is zo
  veel gedoe de laatste
  tijd in gtst om tim
  heen tim leeft ik weet
  het wel zeker anton
  gaat veel te ver anton
  moet alle onzin die hij
  zelf verklaart terug trekken
  gewoon aan de politie
  over laten .
  koosje

 44. Tim is in het water gelopen om kou te voelen en toen is hij over gereden met de boot van Ludo door Bing en Lucas en toen is hij op gevist door Willem en daarom horen we niks meer en zien we niks meer van Tim en Sjoerd is helemaal druk om Tim te vinden en hij heeft een grote bek tegen de politie

 45. ik bedoel en daarom horen we niks meer van Tim . Sjoerd is helemaal druk bezig en hij heeft een grote bek tegen de politie

 46. wat een saaie shit zo, echt lekker door gaan zo dan kijkt er straks niemand meer vin d ik niet erg
  alleen maar beter

 47. Idd erg saai duurt te lang zo deze verhaallijn, daar moeten ze nu een eind aan maken. Hij zal wel 3 maanden eruit moeten maar maak er dan van dat hij er ff uit moest om na te denken en dat hij een brief of kaart stuurt dat hij terug komt als hij er klaar voor is.

 48. Tim is niet dood , hij heeft alleen gekneusde ribben. En hij is wel geraakt door die boot want dat heeft hij zelf gezegd tegen Willem. Tim is nog steeds bij Willem en hij wil daar blijven maar na een lange tijd verteld Willem tegen Tim hoe erg Sjors hem mist en na een tijdje verteld Willem aan Sjors waar Tim is en dan is Tim gevonden. Klaar

 49. Ehh Tim wordt toch gedrogeerd? Daarom moest hij die andere soep toen nemen…. Misschien krijgt Willem nu berouw, nadat hij Sjors heeft gezien? Duurt idd wel erg lang allemaal nu. Begint op Amerikaanse taferelen te lijken 🙁 (B&B, ATWT…etc)

 50. Ik vind het uitermate knap hoe GTST steeds weer opnieuw iets kan verzinnen.
  Eerst dacht ik dat Willem uit medelijden Tim liet gaan, en dat Tim dan tijdens die herdenking kwam aanlopen.
  Dat is dus niet gebeurd.
  Ik heb de shortie van vandaag bekeken en Sjors ziet Tim bij het water lopen…

 51. hoi mijn naam is rob en ik ben echt helemaal fan van gtst 😀

  Ik denk dat Willem hem gaat kidnappen (ontvoeren) naar een ander land en als ze politie dan komt onderzoeken zijn ze ineens weg zo gaat de zoektocht naar tim nog spannender worden maar vind het dan ook wel langdradig.

  Wie is het met mij eens??????

  Greetzzzzzzzz robjuh xxx :D:D:D:D

 52. @Rob Hobbel

  De spoiler van GTST aflevering van maandag 9 juni 2014:

  Wiet en Rikki krijgen een masterclass van de Jersey Boys. Er is heel slecht nieuws voor Vincent. De vrolijke stemming bij Bouwhuis wordt getemperd door een emotionele mededeling van Tim. Noud heeft een opwindende verrassing voor Lucas. Menno probeert Janine te overtuigen van zijn goede bedoelingen.

  bron: tvgids.tv

  Voor de aflevering van vrijdag 6 juni staat het navolgende:

  In Maximes bijzijn zakt Paula plotseling in elkaar. Sjors dacht dat haar wereld ingestort was tot ze een enorme verrassing tegen het lijf loopt. Lorena doet haar best om Nina af te troeven en Nina windt zich daar heel erg over op. Rikki en Sjoerd werken samen aan een liefdesliedje.

  bron: tvgids.tv

  Onderstaande link met foto (van Sjors en Tim) is van Twitter, gemaakt door een oplettende fan, tijdens de opnames en die behoren bij de aflevering van 6 juni.

  https://twitter.com/gtststreetteam/status/449857180523851777/photo/1

  Willem wilt dan wel op vakantie met Tim, maar ik denk dat dit op het laatste moment niet doorgaat. Maar mocht Tim dan toch ontvoerd worden, zoals jij denkt, duurt het niet lang of komen niet ver.

Geef een reactie