Elvira Out is sinds vorige maand te zien als Bianca Bouwhuis in GTST. In het SBS programma ‘Show Vandaag’ laat ze weten dat ze het erg lastig vond om de rol over te nemen van Cynthia Abma. “In het begin vond ik het echt wel lastig. Iedereen wist meer over mij dan ik zelf”, vertelt Elvira in Show Vandaag.

Inmiddels gaat het beter en geniet Elvira van haar rol in de soap. Ook Cynthia is trots op Elvira, “Ik heb zo veel respect voor je. Ik maak een diepe buiging voor hoe je het doet,” vertelt ze aan haar. Elvira was de favoriete kandidaat van Cynthia.

8 comments on “Elvira Out vond recast lastig

    1. niet mee eens vond de andere leuker. Waarom deze intervieuws. Laat ze maar eens komen met dave mantel over te horen hoe lang hij nog blijft. Dat is pas nieuws

  1. Haha en terwijl jullie dit aan het typen waren dachten jullie zeker ook nog dat wij het zouden geloven? Nou dit slaat echt nergens op. Zo kinderachtig, dat het eigenlijk gewoon lachwekkend is. Vinden jullie jezelf dan ook niet een beetje zielig?

  2. Elvira is wel oké. Maar ik vind het geen echte Bianca. Ik vond Cynthia wel beter. Misschien omdat zij natuurlijk wel Bianca heeft ‘gemaakt’. Maar ik vond Cynthia beter met emoties.
    Als Elvira boos moet spelen vind ik het eerder lachwekkend dan dat ik haar geloof

  3. Ik vind haar goed spelen maar ik vind haar geen goede recast voor Cynthia. Er is gewoon teveel verschil. Niet alleen in uiterlijk maar vooral in karakter. Het is plotsklaps een compleet andere vrouw geworden met een compleet ander karakter.

Geef een reactie