Zangeres April Darby was zelf ook niet tevreden met de opnames van de opnieuw ingezongen leader. In een interview met Omroep West laat de Haagse zangeres weten dat ze niet tevreden was over het resultaat. . ‘Ik heb het er ook met de redactie over gehad, we hebben erover gesproken en ik heb ze ook gevraagd: Waarom hebben jullie het dan uitgezonden? Maar daar hadden ze geen antwoord op,’ laat April weten aan.

‘Ik zag het eigenlijk meer als stemacteren, zij hebben opgegeven wat ik moest doen en dat heb ik ingevuld. Dat betekent niet dat het een weerspiegeling is van hoe ik normaal zing. Ik ben ook gewoon professioneel bezig met mijn zangcarrière. Hopelijk kunnen ze mij in de toekomst nog een kans geven om het nog een keer in te zingen en dan wel op de juiste manier.’

30 comments on “April Darby was zelf ook niet tevreden met leader

 1. Eerst was ze nog enthousiast. Nu heeft ze opeens ook haar bedenkingen. Volgens mij een typisch gevalletje van damage control. 😛

 2. Iedereen die commentaar heeft op haar, zou denk ik ook niet beter weten hoe te reageren. Maar ik vind het gewoon zo ongehoord om iemand zo de grond in te trappen. Mensen kunnen makkelijk kritiek leveren. Ik vind het jammer dat ze zo massaal is neergehaald door iedereen. Was niet netjes.

   1. Sorry maar ze heeft NIET gefaald. Ik ken April en ze is gewoon een top zangeres en een lieverd!! Dus hjb en denk je dat jij het beter kan ofzo? Nou denk het niet ja

    1. Ze geeft toch zelf al aan dat ze er niet tevreden mee was? Doe even niet zo hysterisch. Het was gewoon niet goed ingezongen.

     En wat een kul-argument… Ik heb helemaal niet de behoefte om die leader in te zingen dus wat doet het er toe of ik het beter zou kunnen of niet? Heeft er echt helemaal niets mee te maken.

     Ik geloof best dat April goed kan zingen alleen ging het hier gewoon even mis. Van beide kanten (April maar ook vanuit de serie zelf). En dat ze dan een lieverd is heeft er al helemaal niets mee te maken.

     Het was gewoon niet goed en dat heeft GTST zelf ook ingezien. Anders zouden ze het niet zo snel al aanpassen.

     1. OK prima. Maar je kan mensen oook kwetsen ja. Ik heb d’r gesproken en ze was hier dus niet blij mee. Met ONNODIG kritiek. Dus denk na doei

  1. Monica heeft de zwangerschap verzonnen zodat ze de kans had om met Rik te zijn.. Dat zag je toch een x in de koning een sms’je op Monica’s telefoon : hee was die zwangerschapstest nog goed van pas ? Zoiets iedergeval en toen Rik naar de Rozenboom ging omdat Monica zogenaamd zelfmoord zou plegen besefte hij dat ze alles verzon dus ook de zwangerschap (;

  1. Nee hoor. In haar laatste scene zag je haar vertrekken uit de Rozenboom. Waar ze nu dus is, is onbekend. Maar reken er maar op dat zij en/of dat kind nog wel een keer opduikt.

   1. Ow oke! Dat had ik even gemist haha, maar die duikt idd nog wel op.. Zodra ze weer kinderen nodig hebben (als Bram en Lana minimaal 16 zijn ofzo).. Volgend seizoen 😀 die van Nina is over 2 seizoenen oud genoeg om fulltime op tv te mogen verschijnen..

 3. Voor iedereen die er van overtuigd was dat Dave Mantel geen opnames meer heeft… Klopt dus niet. Uit een kleine Twitter conversatie tussen Dave en Charlotte Besijn blijkt dat hij afgelopen week dus gewoon opnames had.

 4. Gelukkig, want zei kan echt niet zingen.
  Ik iriteerde mezelf matenloos aan haar stem.
  Gelukkig is de oude lieder weer trug.

 5. Nieuws Nieuws,
  Dit heb ik gevonden toen ik in toetsen Dave Mantel verlaat gtst in maart 2014 bij planetzone. Op 27 jan 2014 het feest van Lucas en Menno . Terwijl er iemand vecht voor zijn of haar leven elders. Geliefd oud castlid treed eenmalig terug op 27 jan. Vr 27 jan Bing en Lucas raken betrokken bij een heftige aanvaring wat begon als een kwajongensstreek eindigt in een dramatisch ongeluk.

 6. GTST gebruikt haar stem niet zomaar in de leader, gewoon dikke bullshit dat het om stemacteren ging.
  Je moet toestemming geven zodat GTST dat wel of niet mag gebruiken.
  DUS ALLEMAAL BULLSHITJES.
  Maar godzijdank is de oude weer terug.
  Dan kijken we ook niet meer naar de EO met Nederland zingt. Kerkelijk koortje.

 7. Je kan niet doen alsof je niet kan zingen als je goed zingen kan!!Dus als het er al slecht op staat bij een studio-opnamen laat staan als het live zou zijn.Goed kunnen zingen is niet voor iedereen weggelegd helaas het is iets wat je niet leren kan het is een gave!!En in dit geval zeer grote twijfels!!

Geef een reactie