Vinden jullie het ook z’n raar idee dat het jaar al weer bijna voorbij is? Er is veel gebeurd dit jaar. Ook was dit het jaar van de vele gastrollen in GTST, Julia, de moeder van Tim, kwam dit jaar een kijkje nemen in Meerdijk. Wat voor jaar was dit voor Julia / Audrey? Je leest het hier.

1. Wat was een persoonlijk hoogtepunt dit jaar?
Ik heb een fantastisch jaar gehad met een hoop leuke dingen zoals het optreden met de Kik in Paradiso en
m’n eigen bandje het Djordji Ferari Orkestar in Tivoli maar het meest bijzondere was mijn reis naar Thailand.

2. Hoe kijk je terug op de afgelopen tijd bij GTST?
Op een bijzonder leuke en gezellige tijd. Wat een fijne mensen allemaal en ik heb ontzettend veel geleerd.

3. Wat voor jaar was dit voor Julia?
Een heftig jaar! Eerst lag Tim in Coma, daarna de spanningen in huize Bouwhuis. De relatie met Ludo was voor Julia een heerlijke tijd, maar dat is natuurlijk nogal dramatisch afgelopen door het hele gebeuren met Anton..

4. Welke scene staat je nog het meest bij?
De scène waarin Julia de was voor Bianca gaat opvouwen. Cynthia en ik hebben daarna ongelooflijk de slappe lach gehad. Ik had bedacht om de handdoeken op te rollen vlak voor we gingen draaien en ze moest heel veel moeite doen haar gezicht in de plooi te houden toen ze dat zag..

5. Hoe zien jouw feestdagen eruit dit jaar?
Eerste kerstdag ga ik met mijn hele familie vieren, dat is altijd heel gezellig met mijn neefjes en nichtjes en tweede kerstdag neemt mijn vriend me mee uit eten! Ik ben niet zo’n planner dus weet ik nog niet wat ik met oud en nieuw ga doen. Hopelijk een paar dagen weg met mijn vriend.

6. Hoe zien de feestdagen voor Julia eruit?
Ik vrees dat het een eenzame kerst wordt… Gelukkig sleept Tim me er een beetje doorheen..

3 comments on “Vier de feestdagen met: Audrey Bolder

  1. Vanaf overmorgen begint de verhaallijn omtrent de comeback van Stefano Sanders, heb de uitzending van vanavond al gezien op RTL Lounge.

Geef een reactie